Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x20 - Váratlan fordulatok (ÉVADZÁRÓ)

2008. december 12. 13:00 - leeann

Nagy hír van Pittsburgh-ben, ugyanis megjelent a Rage első évfolyam első száma. Mikey és Justin imádja, de Brian sem akar kimaradni, így reklámot és bulit ajánl a fiúknak. Fiúk örülnek, Justin pedig lelép a suliba, vagy mellé, mindenesetre elmegy. Este Debbie vendégül látja Mikeyt és Bent, ami azt jelenti, hogy tömi őket, mint a libát. Debbie már a nyarat tervezgeti közösen a fiúkkal, de Ben úgy döntött, hogy félévre Tibetbe megy. A család megdöbben, és Mikey másnap elmeséli a többieknek a kondiban, akik szerint egy frászt megy el Ben.

Justin a napja nagy részét Ethan-nel tölti, de a Rage bulira talán nem hívná meg, ugyanis azt Brian rendezi, és nem mutatna jól a hegedűs és a reklámos egy helységben. Közben Teddy kezd teljesen beleesni Emmett-be. Törölgeti őt a kondiban, nevet a viccein - amik persze nem is viccesek - és puszilgatja, ha teheti. Emm sem érti, mi ez a nagy törődés Ted részéről, de hát jó barátok, mi lenne ebben kivetni való? Az utcán is faramuci helyzet van kialakulóba, ugyanis Ethan éppen az utcán hegedül, amikor Brian arra sétál és egy 100 dollárost dob a zenész tokjába.

Ethan vissza is adja a gavallérnak a pénzt, de neki nem a pénz kell, inkább megismerkedne a zenésszel közelebbről. Természetesen Ethan Brian csapdája felé sétál, és észre sem veszi. Közben az egyetemen Ben tananyaggá tette párja képregényét, aminek Mikey úgy örül, mintha legalább is díszdoktorrá avatták volna. De nem avatták semmivé, sőt Ben már mindenféle papírt mutogat Mikeynak, hogy már be is iratkozott egy tibeti megtérési kurzusra. Mondanom se kell, hogy Mikey-t nem rázza a röhögés az ötlettől. Ted meg nem akar leszakadni Emmettről, konkrétan a munkahelyén is ott van. Igen, Emmett munkahelyén, és nem a sajátján.

A lányok is megjelennek a boltban, akiket Emm arra kér, hogy vigyék el Teddyt jó messzire, mert az idegeire megy. A lányok szót is fogadnak, és elviszik Theodoret, akit útközben ki is faggatnak arról, hogy mi is van Emmettel tulajdonképpen? Közben Brian meghívta az utcazenészt egy kávéra meg egy krémesre, hogy egy nagy lehetőséget ajánljon neki. Brian konkrétan egy reklámban szeretné szerepeltetni Ethant, persze mivel a nagy megbeszélés a kajáldában van, Justin is betoppan. Ekkor Brian bemutatkozik, és Justint is bemutatja a muzsikusnak, mintha nem tudná, hogy mi a bánat van. A csapda bezárult.

Justin nem szól semmit, hisz nem is nagyon tud megszólalni, Ethan is vágja a helyzetet azonnal és lelécel, Brian pedig elégedetten mosolyog a pironkodó tiniken. Este Ted meghívja Emmettet vacsorára egy marha drága étterembe. Emm azonnal a dolgok közepébe is vág, és megkérdezi Tedet, hogy mi nyomja a lelkét. Ted még várna a nagy vallomással, de 5 lavór víz megivása után csak kinyögi, hogy mi lakik a szívében. Emmettnek majdnem a földig esik az álla, mikor Ted szerelmet vall neki, és most ő kezdi el vedelni a vizet, mint egy szomjas teve.

Este otthon Justin bocsánatot kér Briantől, és úgy érzi, el kellett volna mondania Ethant, de Brian szerint felesleges lett volna, mert ő így is jól mulatott. Brian egy kicsit egzecíroztatja Justint, aki úgy érzi, hogy megtalálta a szerelmet. Azt a szerelmet, amit Brian nem tud megadni neki. Brian inkább adna néhány jó tanácsot, ha már szerelmet nem akar, és nem nem tud adni. Justin persze az romantika látcsövén át nem látja, hogy borzasztóan naiv és rózsaszín dolgokat képzel el az Ethan-nel bimbózó kapcsolatáról.

Debbie már tele szórólapozta a Woody’s-t a Rage bulival, de azért csak leül Vichez és Mikeyhoz egy percre. A családi kupaktanács fő témája Ben és Tibet. Mikey aggódik Benért, Vic szerint viszont hadd menjen, hisz ő is menni akart, mikor nagyon ramaty állapotban volt. Viszont Ben most jól van, és Mikey aggódik. Közben Justin már a nagyon dühös Ethannél van. Ethan fel van háborodva a könyöradományon, de azért simán végignyalná Brian testét. Sőt a sértett hegedűs kidobja szöszikét is. Mikeyt a Tibet sokk után otthon várja a következő, Emm ugyanis elmeséli, hogy Ted szerelmet vallott neki.

Megérkezik kedvenc buddhistánk is, aki már a lakását is kiadta, és lassan útrakész Mikey nagy-nagy örömére. Szöszike is hazaér, és bemászik Brian mellé az ágyba, de nem beszélgetnek, csak egymást átkarolva fekszenek. Justinnak van min törnie a kis szőke fejét. Ben és Mikey esti témája Tibet, sőt Mikey elengedi Bent, ha mennie kell. Másnap reggel Emmett meglátogatja Tedet és elmondja neki, hogy ő nem érez úgy, mint Theodore, és inkább a barátságot választaná, ha lehet. Justin sincs jó formában amikor betér Mikeyhoz, pedig valami helyi újsággal van randevújuk. Justin nem akar jól kinézni és nem akar jól lenni, mert olyan pasival van, aki nem szereti őt úgy, ahogy szerinte kellene.

Mikey szerint ez süket duma, hisz Brian annyi mindent tett már szösziért, hogy igazán hálás lehetne, vagy keressen mást. Vagy már meg is találta esetleg? Igazán gyors volt kérem. Justin csak les, mikor Mikey elmondja, hogy ő mondta el Briannek, hogy szöszike egy hegedűssel csőrözött a nyílt utcán. Justin marha dühös, Mikey pedig le hálátlan köcsögözi őt. Mi van? Elvesztettem a fonalat! Ki hálátlan és ki köcsög? És miért kell Justinnak fülét-farkát behúzva visszamenni Brianhez? Na, ezt még nem most bogozzuk ki, mert az újságíró és a fotós megjött, Justin pedig elviharzik néhány „baszd meg Michael” után.

Közben Debbie is kiosztást tart Bennek a kajáldában, majd a kajálda előtt is. Ben kiböki végre, hogy azért akar elmenni, hogy Mikeynak ne kelljen átélnie a leépülését és a betegséggel járó rossz dolgokat, de Deb szerint ez marhaság, mert Michael erős, mint a vas, kibír mindent. Elérkezett a Rage parti a Babylonban, mindenki jól mulat, de Justin nem ujjong oly nagyon, sőt. A buli nagyon ki van találva és mindenki éljenez, mikor eljátsszák a színpadon Justin megverésének és megmentésének történetét, tehát az első számot elevenítik meg.

Justin és Mikey nem beszél egymással, ami Brian szerint azonnali rendezésre szorul, mert ha már beindul a szekér, nincs helye gyerekes összeveszéseknek. Ted sem hajlandó beszélni Emmett-tel, aki viszont nem akarja az öri harit, és szeretné megbeszélni a dolgot. Teddy szánalmasnak érzi magát, de Emm hízelgése után kicsit jobban lesz. Főleg akkor érzi jól magát, mikor Emmett a nagy hízelgés közepette úgy csókolja szájon legjobb barátját, mintha az élete múlna rajta. A nagy buliból a lányok sem maradhatnak ki, így a táncolás közben gratulálnak Justinnak, majd közlik vele, hogy Brian őt keresi.

Ben is ott van a bulin, és közli Mikeyval, hogy mégsem megy, mert amire szüksége van, azt nem Tibetben találja meg. Persze nem marad el a csók. Szöszike Brian-keresőbe megy, de most is bebizonyosodik, hogy kutyából nem lesz szalonna, ugyanis a sötét szobában talál Rage-re, amint éppen alaposan megdug egy nyunyót. Mivel Ethan is a közösség tagja, eljött a partira, illetve Justinért jött, és elmondja neki, hogy csak rá gondol. A fiúk csókolóznak, amit Brian végignéz, és azt is, ahogy Justin kisétál a Babylonból és egyben az életéből is a zenész oldalán. Brian és Justin már nem Brian és Justin! Jó nagy pofont kaptunk az évad végére!

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.12.12. 15:42:03

Hú... micsoda rész!
Szinte hihetetlen:
- Ted és Emmet barátsága átalakul szerelemmé
- Ben ki akar költözni Tibetbe Mikey nélkül
- Justin elhagyja Briant egy pasiért
- és megjelenik a Rage
Ki hitte volna az elején!
"...Brian pedig elégedetten mosolyog a pironkodó tiniken."
Méghogy mosolyog!!!?, kéjes, önelégült, felsőbbrendű vigyor és persze állati szexi. Köszi a HV-t!

gyurmalány 2008.12.12. 16:00:27

nekem a kedvenc brian nézésem, az a jelentőségteljes pillantás, amikor tudod, hogy valami mélyen megérintette. De ő máshogy nem mutatja. Csak nééééz. Jujj.

Viszont az ez után következő az abszolút legjobb évad szerintem. És nem csak ebben a sorozatban, hanem úgy egyáltalán.

mándruc 2008.12.12. 17:10:11

Szerintem is a QAF 3. évada a legjobb sorozatévad EVER!
Köszi a hv-t leeann!

VeronicaMars 2008.12.12. 20:29:47

Köszi a HV-t! Nagyon jó, mint mindig ;)

leeann 2008.12.12. 21:51:25

Köszönöm:-))))Ez rész nagyon jó volt. Nézni is és megírni is. Amikor először láttam a részt Mikey-ra nagyon haragudtam, amiket Justinnak mondott attól kész voltam teljesen.
Jön az a harmadik évad, már a kanyarban van:-))))))))

sunshine66 2008.12.12. 23:16:04

Ja, és egy kis pontosítás: a Rage-party végén, a sötétszobában Brian nem egy nyunyót dug, hanem magát Rage-et. Nézzétek csak meg, még rajta van a jelmeze. :))
Nagyon várjuk a harmadik évadot, hajrá Leeann!
süti beállítások módosítása