Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x11 - Itt jön a mennyasszony (Leszbikus nász, baráti áldozathozatal)

2008. október 10. 15:00 - leeann

A lányok fergeteges bulin vesznek részt, hisz a leánybúcsújuk van, így Leda ajándékból kártyajóslást rendelt barátnőinek. Titokzatos Marilyn azt jósolja a lányoknak, hogy az esküvőjük katasztrófa lesz, ha a kiszemelt időpontban tartják. Természetesen egyikőjük sem hisz benne, így mennek tovább bulizni. A fiúk ezalatt a Woody’s-ban a nászajándékokon gondolkodnak, de Emm inkább az új seggét veszi meg, amit már jó ideje kinézett magának. Ben is hisz az égi jelekben, mint a jós transzi, így azt javasolja Emmnek, hogy a nagy műtéttel várjon egy hetet.

A nagy beszélgetést egy sorsolás töri meg, aminek a győztese Brian lett, és egy 2 személyes utazást nyert Maimi-ba, a White Party-ra. A White Party persze pont az esküvő napján lesz, így Briannek se kedveznek a csillagok. Vic bácsira is lecsapott a rossz bolygó állás, mert kapott egy levelet, hogy meg akarják vonni tőle a segélyt, ami elég nagy bevételkiesést jelentene Novotnyéknak. Mikey vállalná, hogy segít, de Vic erősen tiltakozik, mert inkább visszamenne dolgozni, mint hogy Mikeyra támaszkodjon. Debbienek akad is egy ötlete: mi lenne ha Vic a kajáldában helyezkedne el. Vic benne van.

Emm azért csak elment a plasztikai sebészhez, hogy megbeszélje a popó rekonstrukciót. Az orvos látva Emm hezitálását berendeli a műveivel rendelkező munkatársait, hogy a potenciális ügyfél választani tudjon. Emm rövid úton a fenék mennyországban érezheti magát és szemmel valamint tapogatással méri fel a választékot. Közben a lányok kezdenek idegbajt kapni, mert az esküvő kezd darabjaira hullani. Mel a telefonba kiabál, Gus az ülésrendet rágcsálja, Linds pedig pánikrohamot kap. Brian pont a legrosszabbkor érkezik és bejelenti, hogy nem lesz ott az esküvőn, mert inkább Miami-ba megy, és a rövid önócsárló beszéde után a lányok nem is vitatkoznak vele, menjen.

Közben Ted és Mikey nászajándékot próbál vásárolni, de Theodore-nak mennie kell, így Mikeyra bízza a vásárlást. Mikey nem igazán tud dönteni, így egy utcai árustól vesz egy elvileg Csád-ból származó totem szobrot. Brian sem cicózik sokat, pakol is ezerrel, miközben Justin tanulni próbál. A móka csak most kezdődik, mert Brian azt mondja szöszinek, hogy őt is viszi, amiért Brian sok-sok puszit kap. Később a Babylonban Emm még mindig popó mustrát tart, Brian pedig bejelenti, hogy éljen Miami. Mikey nem igazán ért egyet ezzel a lelépéssel, és tart egy kis lelkizést legjobb barátjával, aki most is olyan figyelmesen hallgatja meg őt, mint eddig.

A lányok időközben a kajáldában - ahol Vic már munkába is állt - próbálnak kikecmeregni a sokkból, amit az esküvőjük szervezése okozott. Debbie szerint egy boldog pár jobban fest az esküvője előtt, mint a lányok most, de Mel elmondja, hogy az ékszerész elhagyta a gyűrűjüket, ami nélkül nehéz házasodni. Justin is okoz egy kis fejfájást azzal, hogy elmegy Miami-ba. Mikor a lányok megkávéztak, újabb telefon érkezik: az esküvői lakomának lőttek, mert az éttermet bezárták szalmonellamérgezés miatt. Újabb rossz hír, újabb Lindsay-féle pánik roham.

Ted is kiakad Mikey ajándékán, így az ajándék-szövetségesek összevesznek. Emm és George úszik egy kicsit a bazi nagy ház fedett medencéjében, és öreg barátunk azt javasolja Emmettnek, hogy ne szabassa át a fenekét, hisz így jó, ahogy van. A kajáldában Debbie is kezd pánikba esni, mert Vicnek nem megy a munka olyan jól, mint ahogy kéne, így a sok éhes száj mind hisztizik. Deb sürget, Vic lelép, amivel nem oldja meg a helyzetet. Vissza a lányokhoz, akiknek ki kéne találni, hogy mit tegyenek. Mielőtt ezt kitalálnák, Leda meghozza a ruhákat.

Mel ruhája rendben van, Linds ruhája viszont megsemmisült a tisztítóban, majd mikor már majdnem úgy döntenek, hogy ezen nem borulnak ki, egy nagy égzengés jelzi, hogy esni kezd az eső, ami már kicsit több a soknál. Ezek után Lindsay már hisz Titokzatos Marilynnek, ez a sok balszerencse annak lehet a jele, hogy nem szabad összeházasodniuk. Mel végső elkeseredésében sírva elmegy Brianhez segítséget kérni, aki éppen műnapozik. Brian végighallgatja gyermeke kettesszámú anyját, és munkához lát. Összetrombitálja a csapatot és a gép indulása előtt meg akarja szervezni a lányok esküvőjét.

Brian ki is osztja a feladatokat: Mikey és Ted a személyzetért lesz felelős, Emmnek helyet kell találni, Deb csinálja majd Linds ruháját, Vic pedig a tortát Justin segédletével. Be is indul a gépezet, Emm telefonálgat, de nem jut sokra, így George felajánlja a ház egyik nagy termét. Emm elfogadja, és a popóalapból fel is díszíti. Vic pokolian ideges és nem halad a tortával, így Deb alaposan kiosztja az öccsét, aki vérig sértődik ezen, és dühében fakanalat ragad, hogy nekiálljon sütni. Deb Justint is kiosztja, hogy Miami-ba megy az esküvő helyett, de szöszi nem dől be Debbie Vicnél bevált stratégiájának.

A lányok kókadoznak az esküvő miatt, de Brian betoppan betuszkolja őket a Jeep-be és elviszi őket az esküvőjükre. Mikor megérkeznek a házasulandók George birtokára, Brian át is adja őket azonnal a fodrász és sminkes különítménynek, hogy haladjon a dolog. Közben Mikey és Ted még mindig a szobron vitáznak, így nem nagyon haladnak a dolgukkal. A lányok már készülődnek, amikor Brian meglátogatja őket, ugyanis valami mondandója akadt a jeles esemény előtt. Brian egy ékszerdobozt dob Linds markába, amiben két összeillő, gravírozott jegygyűrű lapul, aminek nagy sikere lesz azonnal.

Mel szalad is megköszönni mindenkinek a csodás nap gatyába rázását, amikor Brian újabb meglepivel rukkol elő: felajánlja a Miami-ba szóló két jegyét a lányoknak nászút gyanánt, csak annyi a dolguk, hogy átfoglalják a jegyet és jól érzik magukat, majd ő vigyázz Gusra. Linds nem fogadja el, mert szeretné, ha Brian boldog lenne, és nem akarja, hogy Brian ennél több áldozatot hozzon értük. Brian örömmel utazik, de egyedül, mert Justin inkább marad és részt vesz az esküvőn.

Az esküvő el is kezdődik rendben. Mel és Linds együtt vonulnak be a barátok és a vendégek elé a gyönyörűen feldíszített hangulatos terembe. Egy lelkésznő vezeti a ceremóniát. Felszólítja a lányokat, hogy mondják el az esküjüket, amit a pár meg is tesz. A barátok, akik egyben a család is, megkönnyezik a szép monológokat, majd a pár egymás ujjára húzza a gyűrűt és kimondják az igent, ami után házastársakká válnak. A végén következik az elmaradhatatlan csók és a vendégek tapsolnak ezerrel.

Mikor vége a ceremóniának Mikey és Ted megbeszélik az ajándékos nézeteltérést, és természetesen kibékülnek egymással. Minden jó, ha a vége jó alapon, jöhet lagzi és a torta evés, ami nagyon jól sikerül a lányok mosolygós arcát elnézve. Emm még kér egy kis figyelmet, hisz az ilyenkor szokásos csokordobás még hátra van. A lányok eldobják a csokrot, de nem tudjuk meg, hogy kinél landolt, mert hirtelen Miami-ban találjuk magunkat, ahol Brian bulizik rengeteg potenciális prédapasi társaságában.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.10.10. 21:01:02

Köszi leeann a hogyvoltot, szokás szerint szuper :) Én csak még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a legutolsó jelenetben még az is valamennyire fontos, hogy Brian Miamiban is egy esküvös témájú bulin van, ahol a "menyasszony" eldobja a csokrot, és pont Brian kapja el :)
A legviccesebb jelenet szerintem az volt, mikor Brian ruhákat próbál, Justin meg a háttérben sorolja az "izgalmas" teendöit :)
Csak azt nem értettem, hogy a lányok esküvöje valódi, törvényes esküvö, vagy csak jelképes?

sunshine66 2008.10.11. 19:07:18

Úgy tudom, ebben az államban nem házasodhatnak össze törvényesen a melegek. (ez pontosan kiderül a 4. évad végén) Úgyhogy ez egy jelképes esküvő.
Köszi Leeann a HV-t.
Egy megjegyzés: rövid önócsárló beszéd?? Az egy kész monológ. "sokkal jobban néznék ki, mint a menyasszonyok" meg "úgyis az lenne a vége, hogy megdugnék minden jó pasit függetlenül attól, hogy meleg vagy hetero" :))) Szerintem ez a legviccesebb jelenet ebben a részben.

Annieke 2008.10.11. 20:43:03

Nekem is ez az egyik kedvenc részem. Nagyon nagy volt BRIAN, amikor elmondja, hogy mit tenne az esküvőn, amivel el is rontaná:))))))

leeann 2008.10.12. 15:37:11

Igen a végét többször átírtam, hogy benne legyen Brian csokor elkapása, de túl magyarázós lett vele a vége, így ezt a befejezést választottam a résznek.

Tényleg jó kis monológ volt, nem tudom miért írtam, hogy rövid volt:-)))))))

naomi95 2015.02.11. 20:35:22

szóval le cserélsz két leszbire akik meg gyűrűzik egymást :D
süti beállítások módosítása