Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x02 - 1 éve már

2008. augusztus 08. 09:00 - leeann

Justin álmával kezdjük a történetet. Szöszike Chris Hobbs-szal álmodik, ami annyira felzaklatja, hogy még a mama is meghallja, és sietve érkezik kisfia megnyugtatására. Justin viszont nem engedi még Jennifernek sem, hogy hozzáérjen, majd keserves sírásban tör ki. A fiúk mit sem tudva szöszike éjszakájáról a Babylonban múlatják az időt. Emmett kitalálta, hogy új segget akar. Oké, ez komoly ám, nem vicc! Emmett úgy érzi, hogy a régi segge lestrapált már, és újat akar. Mindenki indulna haza, mert másnap dolgoznak, de Mikey egyrészt be van tépve, másrészt bulizik orrvérzésig, majd megejt egy beszólást Justinról, amivel alaposan beletapos Brian lelkébe, így magára marad a féktelenségével.

Másnap Mikey nincs túl jól, ami anyucinak is feltűnik. Természetesen kaja helyett anyai tanács érkezik, aminek az első mondata az, hogy menjen vissza dolgozni. Mikey viszont nem tudja, hogy hol dolgozzon. Közben Brian és Lindsay egy kerti hintát próbál összerakni kisebb-nagyobb sikerrel. Konkrétan Mel nélkül teljesen el vannak veszve a hinta elemei között. Gus első szülinapjára készül a nagy mű, de ha Brianen múlik, akkor nem fog hintázni szegény gyerek. A nagy szerelgetés közben Linds azt javasolja Briannek, hogy hívja fel Justint, de ő inkább betartja a „ne keresd a fiam többé” szabályt.

A szerelés további részében Linds elmeséli, hogy Mel kikosarazta, így nem lesz esküvő. Mikey megfogadta a tanácsot és meglátogatja a Tracy-t a régi munkahelyükön. Úgy látszik, Tracy visszatért a Big Q-ba miután Mikey lelépett. Természetesen az a fickó kapta meg Mikey boltvezetői állását, aki veszített vele szemben, amikor ment a harc a pozícióért. Viszont a pökhendivé vált kolléga szerint a manager-asszisztensi állás, amit Mikey az előléptetés előtt csinált, betölthető. Jennifer nincs jó formában, Debbie-nek meséli, hogy Justin nincs jól, és azt se engedi, hogy segítsenek neki.

Jennifer nagyon nehezen viseli, hogy a fia csak szenved minden nap és teljesen tehetetlen, mert Justin minden segítséget elutasít. Debbie és Vic egy kis kókuszos sütivel és némi jó kedvvel kicsit meg tudja nyugtatni Jennifert. Mikor Jennifer indulna, Debbie azt mondja, hogy olyan ember segítsége kéne, akihez Justin akar közel kerülni, de Jennifer úgy érzi, hogy a fiának most az anyjára van szüksége, nem Brian-re. Justin viszont úgy dönt, hogy nyakába veszi a várost és elmegy Brianhez. Szöszike hiába tette meg az utat, mert Brian kimérten úgy elküldi őt, hogy az ember szíve belesajdul.

Annyit beszéltünk már Theodore munkájáról, de még sose láttuk, hogy igazából mit csinál. Elvileg könyvelő, de az egész cég pornó oldalakat nézeget a kávészünetben, ki hetero pornót, ki meleg pornót, de pornót. Persze közben Emmettel tárgyalja ki, hogy mit lát a képernyőn, mikor az ölébe borítja a kávét, így azt sem veszi észre, hogy a főnöke belép az irodába. Ted éppen a nadrágját törölgeti, a pornó ott van a képernyőn, és a főnök az ajtóban áll. Magyarázkodás nem érdekel senkit, baj van. Jennifer hazaér Mollyval, Justin pedig dühöng, dobál, kiabál, fellöki az anyját és teljesen ki van kelve magából. Jennifernek pedig megszakad a szíve közben.

Ted is üvöltözik, mert őt meg alaposan kirúgták. Az edzőteremben panaszkodik a többieknek, hogy ha ő is hetero pornót nézne, még lenne állása. Mindenki munkahelyi gondba került. Tedet kirúgták, Mikey állást keres, Emmett pedig mellékállást akar, hogy teljen neki seggplasztikára. Emm talál is egy „óránként 100 dollárt kereshetsz” ajánlatot, amire azonnal jelentkezik is. Konkrétan zártkörű partikon kéne felszolgálni és takarítani. Egy prédapasi éppen öltözködik a Briannel megejtett szex után, és a legutóbbi filmélményeiről mesél, de nem volt megelégedve se a filmmel, se Briannel.

Briant nem nagyon hatja meg a dolog, és kitessékeli az elégedetlenkedőt a lakásából, amikor meglátja, hogy Jennifer ácsorog az ajtóban. Jennifer udvariasan halálra dicséri Brian lakását, majd a tárgyra tér. Azért jött, hogy szívességet kérjen Brian-től. Szeretné, ha Brian visszavenné Justint. Brian nem érti ezt a pálfordulást, ezért Jennifer elmeséli, hogy nem lehet bírni szöszikével. Brian még mindig nem érti, hogy neki ehhez mi köze van. Jennifer arra kéri őt, hogy próbáljon meg közel kerülni hozzá, ha kell, akár szex árán is. Hiába akarta, hogy Brian ne találkozzon többet szöszivel, most nincs választása, ha vissza akarja kapni a fiát.

Ted éppen Malanie-val tárgyalja ki a kirúgását, miközben a lány a hintát szereli. Sajnos Mel sem tud okosat mondani arra, hogy kirúgták, mert ezt nem lehet jogi úton intézni. Miután Ted elmegy, Linds elmeséli, hogy mikor hazaértek az esküvőről, kiment a kertbe és elképzelte, milyen lenne az esküvője, ha lenne, de belátja, hogy a romantika ideje lejárt. Közben Justin már kezd virgonckodni végre, mert Brian autójában ül, és az anyját gúnyolja, Brian viszont védelmébe veszi Jennifert. Emm és Mikey megérkezik a partira a munkahelyre. Az egyenruhájuk egy csokornyakkendő és egy övsál, a vendégsereg pedig csupa vénember.

Brian és Justin lefekvéshez készülődik, és Brian megpróbálja elérni, hogy szöszike feloldódjon mellette, persze mindezt a szexen keresztül, de nem megy ez olyan egyszerűen, mint régen. Más taktika kell arra, hogy szöszike újra normálisan tudjon élni. Brian úgy dönt, hogy szakszerű segítség kell, így a Woody’s-ban találkozik egy pszichiáter ismerősével. A pasi azt javasolja Brian-nek, hogy idézze fel Justinnal együtt a történteket. Amíg ugyanis Justin nem emlékszik a történtekre, és nem éli át a fájdalmat, addig nem fog megnyugodni, és nem fog visszatérni a normális életbe. Amíg nem lép túl rajta, addig nyomasztani fogja, és nem lesz képes emberi kapcsolatra.

Mikey és Emm különböző módon élték meg a felszólgálósdit. Mikey szenved, Emm viszont jól mulat, Teddy pedig még mindig a kirúgáson kesereg. Közben Briannél is fennforgás van. Daphne segédletével újrajátsszák a szalagavatót. Nagyon göndör elkezdi mesélni a történetet. Justinnak kezdenek beugrani a dolgok, de még messze van a vége. Ezután Brian táncolni kezd szöszikével a szemekbe könnyeket csaló Save The Last Dance For Me címú dalra, akárcsak akkor, Daphne továbbra is folyamatosan meséli a történteket. Most sokkal sutábban megy a tánc, mint akkor, de Justinnak kezdenek beugrani képek a táncról, de továbbra sem emlékszik igazából, csak képek vannak meg neki.

Justin továbbra sem tudja megélni a dolgokat, mert még fél az emlékektől, de már egy kicsit haladt előre. Mikey elfogadja az áruházban a régi állását, így a patkány kolléga, aki most főnököt játszik, és mindig is sejtette, hogy Mikey meleg, szívatja őt, ahogy csak tudja. Következik az események rémesebbik része, amit már nem Brian lakásán idéznek fel, hanem a helyszínen a parkolóban, és innentől már csak Brian mesél tovább. Csakhogy miközben Brian mesél, ő is újra átéli az egész szörnyűséget. Justin azt kívánja, bárcsak emlékezne, Brian pedig azt, hogy bárcsak elfelejtené.

Teddy megpróbálja visszakönyörögni magát, de a főnöke nem enged. Elérkezik Gus szülinapja, mindenki ott van és megpróbálja jól érezni magát. Debbie a fiába próbál némi életet lehelni, mert Mikey úgy érzi, hogy elveszett. Az ajándékokat bontogatja Linds és Mel, amikor is egy kicsi gumi baseballütő kerül elő az egyik csomagból. Justinnak ettől a látványtól előjön egy nagyobb emlékdarab, amitől megszédül és csak Brian karjaiban tud egy kicsit megnyugodni. Este, mikor már elmentek a vendégek és a lányok a díszeket szerelik le, Mel megkéri Linds kezét, amire Linds azonnal igent mond.

Justin kezd egyre többre emlékezni, Briannek meg kezd elege lenni az emlékezésből. Justin megemlíti, hogy emlékszik, ahogy Brian a nevét kiabálta, majd a két fiú csókolózni kezd. Brian inge alól újra előkerül a véres sál, amit azóta is hord. Justin lehúzza a sálat Brian nyakából, és mellékesen, mint ami már nem számít, az ágy mellé dobja valószínűleg a történtekkel együtt, majd megkéri Briant, hogy szeretkezzen vele, mint először. Justin végre egész közel tudta engedni magához a pasit, akit szeret, és aki most olyan óvatosan bánik vele az ágyban, mint egy hímes tojással. Kimondhatjuk, hogy szöszike a gyógyulás útjára lépett.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.08.08. 17:55:24

Hát igen... ennek a résznek lehetne a címe: "sikeres gyógyulásom története"
Egyébként a pszichiáter megjegyzi Briannek, hogy ő a legkiegyensúlyozottabb buzi, akit ismer. Igaza lehet.
Jennifer mama pedig nagyon jó fej ebben a részben.
Köszi Leeann!

mazogirl 2008.08.09. 01:03:42

Nekem az tetszett, hogy Brian pontosan azt mutatta, amit érez nem próbálta palástolni vagy elnyomni.

leeann 2008.08.10. 05:53:45

Van egy kérésem mindenkihez, aki olvassa a QAF hogyvoltokat: A 2 évad 7., 8., 9., 10. részhez nem találtam címet. Se magyart, se angolt, se egyéb nyelvűt. Még egy hónap mire a 7. részhez érek, de aki tud címet, vagy talál kérem, hogy ossza meg velem. Valamelyik rész kommentjében tökéletes lenne vagy mailben (bár a komment is oda megy), vagy postagalambbal, vagy füstjelekkel csak jusson el hozzám. Köszönöm.
És persze nagyon jók ezek a gyógyulós részek!!

leeann 2008.08.10. 15:47:12

Köszönöm megkaptam a címeket!

sunshine66 2008.08.11. 21:08:26

Ja, és azt tetszettek venni, amikor Jennifer összefut az ajtóban a meztelen Briannel, mennyire FELMÉRI a helyzetet?
Na, azt a pillantást nem lehet betanulni...

Lukri 2008.08.12. 03:06:19

Ja ja és utána hogy könyörgött szinte Briannek és milyen nehéz lehetett megtennie.

SynerellaMorte 2008.08.16. 21:28:56

Most értem az első évad végére, és nem tudom tovább nézni. :S Valaki tudna adni valami linket, ahonnan letölthetném, vagy nézhetném tovább?
Én elsírtam magam, mikor az a nyomi azzal a baseballütővel.... :'(
Please help anybody! Akár angolul is nézném tovább! Vagy szuahéliül, vagy akárhogy! :)

Lukri 2008.08.17. 04:16:01

Itt fent van mind az 5 évad szinkronosan.
klatyla12.freebase.hu/indexx.html

naomi95 2018.05.19. 11:14:42

justin tudta h az anyja mondta h ne találkozzon vele

naomi95 2018.05.21. 11:52:06

te mondtad neki h ne találkozzon velem ugye ?
én csak a saját érdekeid néztem csak neked akartam jót meg akartalak védeni
süti beállítások módosítása