Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hősök 2x01 - Négy hónappal később

2008. június 11. 23:50 - sixx

Nahát, megint itt vannak a szuperképességgel bíró kovácsjánosok, az előző évad végén ott hagytuk abba, hogy Hiro Japán múltjába teleportált, de előtte Emóval még legyakta a Sylar néven ismert Nagyon Gonosz Embert, Emo kis híján felrobbant a tér közepén, de a tesója felrepítette a levegőbe, és ott szakadt sok-sok kis darabba (?), DL megsebesült/meghalt, Niki/Ikin aggodalmas képet vágott, Klermackóról meg az istnennek nem bírt lerohadni a csírlídör hacuka. Ja, és egy Molly nevű kiscsaj azt bírta mondani, hogy Sylar az lófing, van nála még gonoszabb ember is, nofene. És ha Sylar, ő nem murdelt meg, mert belemászott a csatornába.


Mohinder narrálja az első perceket, hogy neki is legyen valami dolga, mert képessége nincs, csak helyes profilja. A készítők koncepciója érdekes, bepillantunk az évadba néhány képkocka erejéig, én az ilyet kurvára utálom, olyan ez, mintha a karácsonyfa alá odateszik az XBoxot gyári csomagolásban, semmi hóemberes díszpapír, vagy ilyesmi. NEM akarom tudni, mi fog történni. Meg akarok lepődni. Éppen ezért a nyitó képsorokkal nem foglalkozunk.

Mohinder Kairóban tart előadást, és azt magyarázza, hogy nem elég, hogy vannak ilyen képességekkel bíró szerencsések (?) de van egy vírus, ami csak az ilyeneket öli. Nofene. Megjelenik egy szemüveges ember (nem az, nyugi), aki az előadás után - amire jó, ha hatan voltak kíváncsiak - Mohindernek melót kínál, de az azt hiszi, hogy a Cég akarja beszervezni, de ez a Bob nevű csávó meggyőzi arról, hogy nemis. Ugrunk Hondurasba, ahol Maya és Alejandro menekül, hogy miért, az majd biztos kiderül, egyelőre csak futnak. A üldözők kocsival vannak, kerítésmászás jön, sikétorokban való kétségbeesett rohangászás, amiből Mayának elege van, de a tesója szerint menni kell tovább, szüntelen, míg Amerikába nem érnek. Válaszokat keresnek, tehát ők is hírók. És gyilkosságért körözik őket.


Klermackó és a Szemüveges Ember Kaliforniában kötöttek ki, ahol a csajra vár a gimi, ami ebben a korban hatalmas dolog, meg minden, a fater szerint a legjobb az, ha Klermackó lapít, mint szar a fűben, és nem azzal kezdi az első napját, hogy mondjuk leszakítja tőből a bal lábát, és visszanöveszti. Bölcs gondolat. Egy kedves kis Nissan-reklámmal folytatjuk, Klermackó kap egy kocsit, nem túl elegáns ez a product placement, de ez a sorozat már csak ilyen. Közben kiírták Emo nevét is, szóval csak nem szakadt cafatokra a levegőben. Klermackót egy srác majdnem elüti a suli előtt, a fater nagyon furcsán néz, a srác inkább érdeklődően. Vettük a lapot, ez lesz a Nagy Ő.


Ugruk Japánba, Hiro kicsit elmérte a dolgot, és 1671-ig ugrott, pont egy napfogyatkozásig. Egy dombon találja magát, egyik oldalon egy rakás szamuráj lovon, meg gyalog, a másikon csak egy, de nála a jól ismert fél-hélixes minta figyel, tehát ő a jó csávó. Hirót kapásból agyon akarják nyilazni, de megállatja a zidőt, és közelebbről megvizsgálja a magányos szamurájt, aki maga Takezo Kensei. Őt is elteleportálja, mert csak nem halhat meg a Nagy Hős a második évad első percében. Megint ugrunk, Parkman közrendőrre, aki éppen egy lakásba hatol be, és lő le két gazt, gyanúsan könnyen megy ez, még jó, Parkman gondolatot olvas, és ez csak egy tréning, de fontos, mert megkapja a nyomozói jelvényt, egy álom teljesedett be, kérem szépen, a kis Matt már a homokozóban is erre vágyott.


Klermackó kémiaórán van, és az apai tanácsnak engedelmeskedve próbál nem feltűnősködni, tehát a kezét nem azért teszi bele a kísérleti eszköz lángjába, mert unatkozik, hanem azért, mert köcsög. A reggel belógatott srác leül mellé, beszélgetnek, furcsaságokat kérdez a fiú, te közéjük tartozol, vagy más vagy? Robot vagy, vagy idegen lény? Ez nekünk is magas. Úgyis flört lesz belőle, az ilyen szarságokat most hagyjuk. Maya és Alejandro kalandjai folytatódnak egy embercsempész bandával, akik tízezer apámfaszáért elviszik őket az amerikai határtól 600 mérföldre, azt már gyalog is röhögve, ugye. A nagyon koszos, nagyon izzadt és kifejezetten perverz fizimiskájú csempészek dugnák Mayát, mint a lopott biciklit.


Parkman Mollyért megy az oviba/suliba, egy kérdés csak, a gyámügy ehhez mit szól? És hol van Matt neje? Molly tanárnője beszélgetni akar, aluszékony ez a gyerek, mi van vele? Mi lenne, semmi. És megtudjuk, hogy Matt elvált, oké. Molly meg hélixeket és gonosz szemeket rajzolgat állandó jelleggel, ez kissé kiborítja a tanerőt. Érthető. Újabb szereplőre ugrunk: Ando és Hirofater jön, meg Nathan Petrelli, szakállban, de ő csak a háttérben, talán nem is kellene észrevennünk. HiroFater négy hónapja várja a fia hazatérését, és nem áll szándékában elmozdulni a térről, de az újságjában egy képet talál, rajta egy vörössel rajzolt hélixet, ami azt jelenti, hogy egy napon belül megölik. Érdekes.


Nathan Petrelli és a muter következik, Nathan iszákos és szakállas, a muter meg őt okolja Emo haláláért (mert most még úgy van, hogy ha Nathan nem hepciáskodik, és beváltja az Izsák által megfestett jövőt a robbanással és újjáépítéssel, akkor Emo nem hal meg, legalábbis ezt mindja a muter.) Gonosz vagy te, anyám, húzzál innen, mondja Nathan, ez nem volt szép. Igen ám, de amikor a muter kilép a lakásból, ő is talál egy kajakra ugyanolyan képet, mint HiroFater az előbb. Valaki az öregekre vadászik, fene a gerontofil természetét.


Hiro, Japán, régmúlt. A megmentett Kensei annyira nem hatódott meg a teleportálástól, sőt, előveszi a kardját, és azzal fenyegetőzik, majd kiböki, hogy Kensei meg dugja fel magának a pénzét és elrohan. Mert ez csak ál-Kensei volt! Egy fa mögül előkerül az igazi Kensei is, aki Hiro miatt egy csomó lóvét bukott, mert ha a bandavezér szívét átlövi, akkor kapott volna egy zsák aranyat. Kensei egy közönséges zsoldos, nesze neked legenda. Hiro próbálja magyarázni a dolgot, elloptam a kardodat, te egy hős vagy, erre a pali leveszi a sisakot/maszkot, és Mr. Sark az az Aliasból, olyan fehérember, mint én, vaddöfakk?


A SZE stílszerűen egy gyorsmásololóban dolgozik, ahol egy fiatal köcsög a főnöke, akit legszívesebben leütnénk. Bob és Mohinder beszélget egy sort, mégpedig a Cégről, amit egy rakás hasonlóan gondolkozó ember alapított (értsd: képességeik vannak), és az a célja, hogy megtalálja és megvédje a hírókat, tehét nem a kinyírásuk, mint eddig gondoltuk. Nofene, elég jól leplezték. A Cég emelett még elmagyarázza a híróknak, hogy milyen képességekkel rendelkeznek, és ha kell, és nem állnak be a sorba, akkor kinyírják őket. Bob tud arról, hogy Mohinder és Matt Molly gyámjai, és csak segíteni akarnak nekik, ezek nagyon rendes emberek. Bob a vírussal kapcsolatban csak annyit mond, hogy pénzük mint a tenger, majd átváltoztat egy sima kanalat arannyá - Mohinder mehet kutatni, pénz mint a tenger.


Molly és Matt pizzáznak otthon, közben Matt óvatosan próbálja kideríteni, hogy mi van azzal a rajzzal, amitől kiakadt a tanítónéni. Molly idegbeteg lesz, Matt nem lenne jó pszichológus. Maya az embercsempászek platós Ziljében Mohinder apjának a könyvt olvasgatja, és abban remnykedik, hogy van valami gyógyír az ő képességére, ami ezek szerint valami agyon destruktív izé, és csak a tesó tudja megállítani. A kocsi megáll, a csempészek úgy döntöttek, hogy 20 000 apámfaszát kel fizetni az útért, mire Maya ideges lesz, de ez senkit nem érdekel, és elrabolják, mint a pinty, Alejandrót meg ott hagyják az út szélén.


Klemackó a suliban vágyakozva nézi a szurkolólányokat, de hiába mert a fater megtiltotta, hogy beálljon közéjük, inkább tollaslabdázik, ami nem annyira izgalmas és/vagy szexi. Egy kolleganő elesik, mire a csírlídörök kinevetik, Klermackó ezt rosszalja, megjelenik a srác, flört ezerrel, majd jön a "ki a faszább csaj a vidéken" című játék, Klermackónak valami emelvényről kellene ugrania egy csírlídöröset, de nem teszi meg, mert a fater arra utasította. Mollynak közben rémálmai vannak, amiket Matt kihallgat, geci ez, nem kicsit. Molly nagyon fél álmában, mert egy hang azt mondja neki, hogy "Látlak ám!" Mi is beszarnánk tőle. Klermackó persze nem hagyja annyiban az ugrás-dolgot, és amikor azt hiszi, hogy egyedül van, leveti magát a mélybe, de a srác meglátja, ahogy a lábát helyrepakolja.


A SZE-t addig idegesíti a főnök pöcs, míg ki nem akad, el nem kapja az ujját, és meg nem mutatja neki, ki az igazi faszagyerek. Hiro Kenseinek magyarázza, hogy az apja legendákat mesélt róla, meg minden, de azt kurvára nem érdekli ez a hős-kultusz, mert egyrészt angol, másrészt be van baszva. Mert Kensei egy angol tengerész, aki zsoldosként harcol, és csak a pénz érdekli. Lelki szemeink előtt felsejlik egy olyan szál, amiben Hiro betanítja Kenseit, és/vagy helyette lesz hős. Azt is elmondja neki, hogy a jövőből jött, és elkezdi mesélni neki az élettörténetét - önbeváltó prófécia rulez. Vissza a jelenbe, HiroFater elfogadja sorsát, ő már halott, de Andónak nem kell meghalnia, így elzavarná. Megjelenik PetrelliMuter is, hogy vagy? Halálra ítélve, hogy lennék. Megtudjuk, higy Deveaux, PetrelliFater és Linderman is tagja volt valami bandának, lehet vonatot raboltak, vagy valami hasonló, és valaki közülük lesz a gyilkos.


A múlban az egyik falusi elsírja Hirónak, hogy a falut felégették a banditák, ettől a kis japán kiakad, mert a történelem úgy tudja, Kensei pont megmentette őket. Megváltoztatod a múltat - más lesz a jövő. Kensei inkább iszik, ő nem akar hős lenni. Megjelenik egy lány (a kovács lánya, ki más), és pofon vágja a csaló angolt, elvetted a pénzünket, te rohadék, mondja, oszt a banditák mégis felégettek mindent! Miféle ember vagy te? Kensei egyből Hiróra keni az egészet, a csaj meg elveszi a csudakardot, ez egyre szarabb lesz. A csaj kis harcias, menne a fatert szabadítani, Hiro azt szeretné, hogy Kensei is menjen, de az inkább leüti Hirót és iszik tovább. Nem olyan jó az a szaké, nem is értem.


A Benett család vacsorázik, kissé fagyos a hangulat. Klermackó hazudik egy nagyot, nem történt semmi velem, a SZE is hasonlóan jár el, mi történt volna a gyorsmásolóban? Megszólal a SZE telefonja, Mohinder az, aki közli vele, hogy Bob ráharapott a csalira, AHA, szóval be akarnak épülni a Cégbe, értem már! A terv: belülről rohasztják szét a céget. Alejandro rátalál a csempészek kocsijára, amiben mindenki halott, fekete szmötyi folyik a szemükből, Maya odavágott a gazoknak egy alaposat, csak sajnos meghalt egy csomó ártatlan ember is, és ettől kiborul. Sír is. Alejandro pragmatikusabb fajta, elköti a kocsit, oszt jónapot.


Klermackó felhívja a fatert (az igazit, a szakállas Nathant), és elsírja neki, hogy most milyen szar az élete. Majd mindjárt sajnáljuk, de egyelőre nem neki kell este 11:30-kor hogyvoltozni, szóval kuss. A beszélgetés végén Nathan belenéz a tükörbe és egy szarráégett fejet lát. Vaddöfakk??? Közben Klermackó szobájának ablaka előtt a suliból megismert srác lebeg a levegőben, mert hát ő is híró, micsoda meglepetés. HiroFatert elkapja a végzet, és lelöki a tetőről, de először még nagyon meglepődik a gyilkos személyén, aki elrohan a zuhanást követően, hoppá. És az utolsó jelenetben egy rakás ír akcentusos (vagy legalábbis annak szánt) gaz feltör valami konténert, amiben Emóra lelnek, aki még a nevét sem tudja, csak a (fél)hélix fityeg a nyakában egy láncon. Ez a rész 52 perces volt, jövő héten tömörebbek leszünk.

Címkék: hősök
39 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonrisa 2008.06.12. 00:28:25

Hehe, szakadtam a nevetéstől:) Vajon ez minősíti a 2. évadot is:)?
Nem néztem meg a mai premiert, láttam már, de jó volt újra feleleveníteni. thx.
A szinkron milyen, aki nézte?

akyyy 2008.06.12. 00:55:51

most ez az a hogy volt ami tv2őn volt? mert totál kusza az első két bekezdés:D

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.06.12. 01:13:14

hát én az Emót nem ismertem volna meg.
ja, nem is ismertem meg, jó, hogy van hogyvolt

és miafranc az a hélix?

Prophet 2008.06.12. 02:15:39

Amúgy Mayát nem csak az embercsempészek... a hélix az a dezoksziribónukleinsaf forma jel. A S-betű. Teccik érteni?

brlv24 2008.06.12. 02:52:07

En mar lattam a 2. evadot:) nekem bejott, es vegre kezd osszeallni a kep:D

De most tenyleg, erdemes nezni..;)

winnie 2008.06.12. 06:41:40

az 1. évadban lelőttem a sorozatot ,csak a hogyvolttal követtem. a 2x01-et anno megnéztem, de még mindig nem nézős.

talán majd a 3x01 után. egyszer csak belejönnek a készítők:)

Carnivora (törölt) 2008.06.12. 07:04:03

A két ifjú latin titán hősiességét jobban boncolgathatták volna ... klermackó nyavajgásai helyett ...

Na meg már kicsit sok ezekből a repkedős hősökből, mint klermackó kukkolója a végén. Megnézhették volna az írók az X-man-t, mert van még többféle ilyen szupi tulajdonság is.

KitCat 2008.06.12. 07:49:39

Elfelejtettem felveni a tegnapi részt, s mivel a letöltés megakadt, gondoltam hátha megírta már vki a hogyvoltot és láss csodt, tényleg itt volt! Köszi! Sokat röhögtem és legalább tudom, hogy mi volt az epizódban!
:D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.12. 08:16:25

Elég nehéz volt felvenni a fonalat röpke egy év kihagyás után...

Charlie Drop 2008.06.12. 08:55:43

nem rossz, nem rossz, majd a hétvégén megnézem :D

Jadro 2008.06.12. 08:57:00

Hehe kemény leírás! :) A magyar szinkron szokás szerint nem tetszik, mivel mindkét évadot eredeti hanggal néztem. De nézzétek, mert érdemes! Én meg majd jövök olvasni az összefoglalókat.

2008.06.12. 09:20:42

Huh, Fedor, akkor nem csak nekem ;-))
Pedig tényleg láttam az elsőt, és részleteket a másodikból is, valamint képregényeztem, stb., de akkor is ;-)
De akkor vissza a jó öreg Heroes nézési üzemmódba:

honnan tudta Hiro papi, hogy ki rejtőzködik az éji sötéten a csuklya mögött? Röntgen látás a képessége? Vagy, az a másik hét, akire magán és Angelán kívül gondolhatott mondjuk mind féllábú, félkezű, törpe, sánta vagy mozgásképtele, így a meglátott kétkezű, kétlábú, normál magasságú, normál járású valaki csakis az lehetett, aki?

SZE nem nagyon szeretheti a kisfiát, ha ő is, ugyanúgy, mint Klermaci, ma volt először suliba, de őt nem abajgatta senki...
Az is érdekes, hogy Kler sikeresen kiborul rögtön az első nap, minden figyelmeztetés ellenére. Talán, holnap már a tanári asztalon fogja letépni és visszanöveszteni a fejét?
Mondjuk, az meg érthető, hogy kellett, hogy kocsit kapjon, hiszen SZE mit mondott volna, miért nem vesznek neki? Féltik a balesettől? ;-)))
SZE is PONT MOST borult ki az új állásában, de, hát, ahogy elnézem, igyekezett is olyat találni, hogy még véletlenül se leselkedjen rá az a veszély, hogy nem akar majd behúzni egyet a "főnöknek"

Ha Hiro tud fagyasztani, miért nem tud visszamenni a jelenbe? Vagy nem is akar?

Nem volt Niki, ami jó, volt Mafla úr, ami jó, Emo levágatta (levágták) a haját, ami jó, de nem volt Sylar, ami nem jó, főgonosz tiszta Gyűrűk Ura (csak két szemmel), ami nem jó ;-)

Special 2008.06.12. 09:21:48

Igen, én is csak kapkodtam a fejem, hogy ja ez így volt, ja ez úgy.. meg most akkor hogy is van? :)

missbungle · http://www.pozor.hu 2008.06.12. 09:23:34

sixx, te sztahanovista :) kösz :)
Szegény Mohindertől agyérgörcsöt kapok, remélem nem fogják erőltetni hogy sokat szerepeljen... Bobról meg az ugrott be mikor a Jóbarátokban Phoebe és Chandler beszélget arról hogy van-e olyan szuperhős hogy Goldman: "miben rejlik Goldman ereje? mindent amihez hozzáér, arannyá változtat. és mi van azzal ami már arany? ott már jó munkát végzett"...

Savafan 2008.06.12. 09:35:12

ez a szemüveges faszi sokkal jobb mint uri geller!! az csak hajlítgat mindenfélét, de kinek kell egy hajlított kanál?
ez a fasza, arannyá változtatja!! ez már valami, ilyen nekem is kellene:))
nagy téglákat fogdostatnék vele:))

jó volt újra látni a sorozatot de fel kell még venni a ritmust

A zöld lific 2008.06.12. 09:43:41

Megint könnyesre röhögtem magam ezen a beszámolón :D
Köszi, már jól indult a napom :)

2008.06.12. 09:43:56

Egyébként tudom, triviális, de Hiro papi és Angela beszélgetése a kilencekről, meg a felsorolt meghaltak a kilencekből erősen arra utalnak, hogy Hiro papinak és Angelanak is van vmféle képessége. Fura lenne, ha Hiro papi csak így megnyiffanna ezek után. (tényleg, miért nem ment Japánba "elrejtőzködni", ahogy Angelának mondta?

Dallas 2008.06.12. 10:16:20

10.000 apámfasza? Recpect.. :)

jatekblog · http://jatekletoltes.blog.hu/ 2008.06.12. 10:20:13

Ne röhögjetek, ez egy igaz történet!

2008.06.12. 10:51:03

"Mohinder narrálja az első perceket, hogy neki is legyen valami dolga, mert képessége nincs, csak helyes profilja. A készítők koncepciója érdekes, bepillantunk az évadba néhány képkocka erejéig, én az ilyet kurvára utálom, olyan ez, mintha a karácsonyfa alá odateszik az XBoxot gyári csomagolásban, semmi hóemberes díszpapír, vagy ilyesmi."
A műsorpolitika simán megspórolta ezt a mozzanatot, hiszen a Hősök eleje átfedte a meccs végét, tehát szerintem számos férfiembör (+család) nem is látta ezt a promó szerű részt ;-)

2008.06.12. 10:54:27

(bocs, de most érek rá nem kutyafuttában elolvasni a hogyvlt-ot ;-)

Szóval, Molly meg kinyalhatja, hogy Parkmann élő lelkiismeretét játsza, hogy az "csalással" ment át a vizsgán.
Mert, hogy a bugyuta rendőr nyomozóként is nyilván használni fogja ezt az erőt, tehát a sima monyozókkal szemben kurva könnyű lesz ám neki egy kihallgatáson megtudni, hogy a delikvens igazat mond-e v. sem, sőt, egyenesen azt, hogy mi az igazság.

2008.06.12. 11:06:47

Ja, és Kensei annyira nem volt meglepődve Hiro képességein, ruháján, meg azon a közlésen, hogy a jövőből jött, hogy azt kell mondjam, vagy nagyon haladó szellemű, vagy többet tud az egészről, mint most mutatták...
Vagy a harmadik lehetőség, hogy az ilyen időutazásos filmekben nem jól mutatják, és az emberek nem akadnak ki azon, ha megjelenik Michael J. Fox a legutolsó Nike tornacsukában ;-)

sélli_ 2008.06.12. 11:29:32

Az egész bandában Mr. Sark (aka Kensei) ér valamit! Na jó, meg a szemüveges ember! :)
Ez a feketelöttyös testvérpárt... hát!
Klermackót nem bírják elvonatkoztatni a pompomlány vonulattól...
Az egyetlen pozitívum, hogy nem volt NIKI :))

the black ball 2008.06.12. 12:10:30

A Heroes szokás szerint csak a hogyvolttal együtt élvezhető. De azzal még mindig nagyon! Bruhaha!

Savafan 2008.06.12. 12:30:44

most, hogy elolvastam a hogyvoltot (miközben alatta teljesen véletlenül a fülhallgatómon a revolution renaissanse-heroes című száma ment) azt nem értem, hogy nathan politikusi pályájának annyi? illetve, miből gondolták, hogy majdnem kopasz testvére meghalt? ő túlélte a robbanást miután az epicentrumban volt és csak repülni tud. bezzeg öcsikének van annyi tulajdonsága, hogy csak győzze használni azokat:))
az is érdekes volt, hogy ha jól láttam akkor a két öreget ábrázoló kép (amin a helixek voltak) összeillet egy egésszé. tehát valaha ezek egyszerre le voltak fotózva valamiért.
gondolom hamarosan sylar is feltűnik, de addig is hiro rulez!!!!

Llew 2008.06.12. 15:55:38

Ez a hogyvolt legalább annyira hiányzott, mint a sorozat. Na, jó jobban.:)
Alehandronak is van épessége vagy mi? Mert elég hamar utól érte a kocsit. A múltban nem telt el négy hónap? Az évad végén Hiro már mintha rögtön teleportálás után a szamurájokba botlott volna. Ez a Kensei gyerek tényleg nem nagyon lepődött meg Hiro szövegén. Azért tetszett, hogy SZE egy bolti eladós fizetésből felépített egy tök új életet a családnak, és még Klermacinak is tudott venni kocsit. Ha kiderül, hogy a repülő gyerek Petreli gyereke akor abba hagyom a sorozatot.:) És Nathan feje mitől más a tükörben? Vagy csak annyira be vol tintázva, hogy egy pillanatra úgy látta magát? Sylart karok. Peternek végre emberi haja van.

Póniló 2008.06.12. 16:06:26

Az összeégett arc a tükörben nem Emo? a haja olyan, nekem az tünt logikusnak elsőre. És azért látja, mert bűntudata (?) van??

Savafan 2008.06.12. 16:52:26

llew!
ez jó kérdés, mármint a 4 hónap. az usaban maradtaknál még elképzelhető a 4 hónap (akkora szakálhoz kell idő) de hiro tényleg azzal a képpel vonult évadpihenőre amivel most kezdtek.
nem hinném, hogy ott 4 hónapig álltak volna a dombon és néznek egymásra:))

gébence · http://soraim.blog.hu 2008.06.12. 17:16:20

Kicsit sok volt Klermackóból. A Mollyrémálmai-vonal és a Hiroapja+Petrellinéni-vonal érdekesebbek. De ez úgyis az első rész...

gébence · http://soraim.blog.hu 2008.06.12. 17:18:54

Savafan, a Petrellik biztos nem voltak az epicentrumban, mert ahhoz fel se kellett volna repülniük. :P

Savafan 2008.06.12. 18:02:06

de nathan vitte magával a robbanóembert:)) akkor ő tényleg igen közel kellett, hogy legyen. vagy menet közben elengedte az öcsikét had repüljön:)
vagy valami kiesett a hosszú várakozás alatt?

2008.06.12. 19:03:35

Alejandro képessége, hogy tudja a húga képességét befolyásolni. Remélem, ez még nem spoiler ;-)

Én azt sem értem, Petrelliék miért biztosak abban, hogy Peter megmurdelt, amikor Nathan tényleg ott volt mellette, és ő él, pedig neki csak egy képessége volt, Peternek meg sok, pl. a regeneráció?

gébence · http://soraim.blog.hu 2008.06.12. 21:17:29

Igazából arra céloztam hogy az epicentrum az a földön van, nem az égen :P

Krisi 2008.06.13. 01:06:41

Az első évadot végignéztem, mert jó ötletre épül a sorozat, de valahol a második elejénél abbahagytam, mert eléggé élettelen lett számomra, a hogyvoltok úgyis jobbak, és nem kell néznem, ahogy Klermackó belső kűzdelmet folytat :)

Meg ez az Alehandró és Hugi szál is elég lófasz szerintem, de majd kiderül, mi lesz a vége.

De ami a legjobban aggaszt: mi lett Klermackó régi jóbarátjával, azzal a faszabiciklis gyerekkel? Az legalább jó arc volt, nem ilyen buzeráns, mint ez a West, vagy ki.

Amúgy ilyen képességgel, mint regenerálódás, én egész nap egy ezres szpídmotorral zúznék védőruha nélkül :D:D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.13. 13:18:45

"De ami a legjobban aggaszt: mi lett Klermackó régi jóbarátjával, azzal a faszabiciklis gyerekkel? Az legalább jó arc volt, nem ilyen buzeráns, mint ez a West, vagy ki."

Speciel a sztori szerint pont ő volt "buzeráns"...

2008.06.13. 14:00:33

Én úgy emlékszem, nem volt homokos, azt csak terjesztették róla a menők a suliban, mert hogy olyan "puha" volt, vagy mi ;-)
Szerintem volt pár nézése Klermacira, ami alá is támasztotta, hogy nem a legújabb szoknyahosszról szeretne csak vele értekezni ;-)

kiskeyo 2008.06.14. 13:18:33

A hogyvolt jó volt :) Nekem a rész is tetszett bár én már láttam az egész 2.évadot és most így magyarul elég bénának tűnt, angolul sokkal jobban csíptem.

bookwormgirl (törölt) 2008.11.02. 14:58:01

"Klermackó felhívja a fatert (az igazit, a szakállas Nathant), és elsírja neki, hogy most milyen szar az élete. Majd mindjárt sajnáljuk, de egyelőre nem neki kell este 11:30-kor hogyvoltozni, szóval kuss." Ezen nagyon röhögtemXD

bookwormgirl (törölt) 2008.11.03. 17:12:43

Furcsa, nekem igazából Adam (mondjuk már kezd David Anders lenniXD) az Aliasban, mert miatta kezdtem el nézniXD Szerencsém volt, mert az AXN-en pont akkor kezdték el a harmadik évadot, amiben egy csomót szerepel^^
süti beállítások módosítása