Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x12 - A Wendigo

2008. április 30. 17:04 - Hartmann

Teliholdas éjszakával és Piperboszival kezdünk, aki egy sejtelmes és sötét park mellett robbant le az autójával. Telefonon kér segítséget Phoebetől kerékcsere ügyében. Emelő már a helyén, csak épp a kar hiányzik amivel lehetne emelni. Séfboszink a mindig nála lévő, vészhelyzetekre bekészített fakanállal próbálkozik, de az sajnos nem rendelkezik a kellő szilárdsággal. Marad az egyetlen szóbajöhető megoldás, autómentőt hívni, csak épp a mobil is ekkor merül le. Közben a park bokrai közül mintha valami nagyon figyelné. Ezt Séfboszink nem veszi észre, így elindul egy telefonfülke felé, közben észreveszi, hogy valaki követi. Versenyfutás a kicsi, zárt fülke felé, Piper nyer, merthát magassarkúban nagyon gyorsan lehet futni. Egy korántsem szemet gyönyörködtető szörny próbál meg bejutni a fülkébe, frisshusi harapdálás okán, sok sikert nem ér el, csak megkarmolni tudja boszinkat, mert a parkban feltűnik egy férfi, aki sikeresen elüldözi.

A másik két tesó Kishúgi karrierjét próbálják építgetni. A legfrissebb elgondolás szerint Ciciboszi segítene a Pruenak az aukciós házban, az adminisztrációs, telefonos kisasszonyos, számítógépes feladatkörét átvenné a nővérétől. Nem kellett sok győzködés Prue elég hamar beadja a derekát. A vacsi után rohannak Séfboszihoz a kórházban, velük van már Trudo is, aki aggódik a lány miatt. A karmolás nem olyan vészes, csak felületi horzsolás. A kórházban még összefutnak Piper megmentőjével is, akiről kiderül, hogy tud a szörnyről, pontosabban vadászik rá. Továbbá még egy FBI ügynöknő is érdeklődik a dologról, aki szintén, mintha ismerné már a lényt. Egy sorozatgyilkos szörnyről van szó, már többször ölt, korábban más városokban garázdálkodott, San Franciscóban még csak két napja. Piper lett volna a második áldozata.

Nagytesó kifaggatja Billyt, a megmentőt, hogy honnan ismeri a szörnyet. Elmondja, hogy őket is megtámadta, de a barátnője nem élte túl. Azt is közli a lányokkal, hogy az áldozatok szívét gyűjti. Miközben Piper az Árnyak könyvét lapozgatja, hogy rákeressen a támadójára, amit mellesleg teljes siker koronáz, a másik két tesó az aukciós házban tesz-vesz. Phoebe megfogdozza a kiállítási tárgyakat, egészen addig, amíg az egyiktől látomása támad egy autóbalesetről. Egyből ráveti magát az ügyre, hogy kiderítse kié a karkötő, és visszajuttassa a tulajnak ahelyett, hogy elárvereznék. A látomás nem csak egy autóbalesetről szól, hanem egy gyerekrablási ügyről is. De ez Phoebet nem zavarja abban, hogy folytassa az ügy elrendezését. Prue erejét kihasználva megakadályozzák, hogy licitáljanak a karkötőre, így Kishúgi eljuttathatja majd a tulajdonosának.

Közben Piper és Billy diskurálgatnak a Wendigóról, majd az egész átcsap egy kis flörtbe, de Piper hárítja a dolgot. Séfboszi el akarná mondani az infókat Trudonak, de Billy szerint inkább az FBIos nővel kéne beszélni. A férfi magára is vállalja az ügyet, vesztére, hiszen az ügynöknő lecsábítja egy parkolóházba, ahol gyorsan eltöri a nyakát. Kicsit később természetesen játssza a meglepődöttet, mikor rátalálnak a férfi holttestére. Inkább ráveszi a felügyelőt arra, hogy menjenek el közösen járőrözni este a parkba. Közben Pipernek folyamatosan melege van, ráadásul az ÁNTSZ is éppen most vizsgálódik, inkább hazamegy pihenni, de azt sem tud, mert rémálmok gyötrik, arról, hogy átváltozik ő is Wendigóvá. Ami lassan el is kezdődik, mert a karmolás környéke már szőrösödik.

Az átváltozás kihozza az állatot Séfbosziból, az összes tesóját elküldi melegebb éghajlatokra, pedig ők csak segíteni akarnának. Ciciboszinak újabb látomása támad, de mostmár a részhez kapcsolódó. FBI nőci névjegykártyája kapcsán vizionál egy Wendigo támadást, és összerakja a mozaikdarabkákat. Megtalálják a könyvben az átváltozás ellenszerét, csak ehhez fel kell keresni azt a Wendigót ami megmarta Pipert és fel kell olvasztani a szívét. Ami azért is jó lesz, mert a lányok is tudják, hogy Ügynöknő éppen Trudoval járőrözik, és féltik Okkultabb Nyomozót.

Teliholdas éjjelre váltunk, és Piperen eluralkodott az állat. A tesói hiába bilincselték hozzá egy csőhöz, ő inkább megy, és táplálék után néz. A telihold a másik Wendigóra sincs hatás nélkül, mert az Ügynöknő is átváltozik, és Trudora veti magát lakoma gyanánt. Két tesó időben érkezik, Andy megmenekült egyenlőre, de a helyzetet fokozandó, megjeleik Piperwendigo is. A szívfelolvasztást egy jelzőpisztoly lövedékével tervezték, csak nehezen tudnak dönteni, hogy melyik is az Ügynökwendigo, és melyik Piperwendigo. Phoebe találomra lő, ráadásul a rossz lényt vette célba. De szerencsére Piperwendigoban még van egy kevés Séfbosziból, így időben meg tudta állítani a lövedéket. Rossz wendigot átrakják a lövedék útjába, szív felolvad, Piper visszaváltozik.

A lányoknak természetesen ismét hazudniuk kell Andynek arról, hogy mit kerestek szokásukhoz híven, olyan helyen, ahol nagyon nem kellene előfordulniuk. Ellenben így az ártatlanok, és Piper ismét megmenekült. Hála a riasztópiszolynak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása