Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/Alatt 1x02 – Mandi Randi

2008. február 22. 09:11 - Madmoazell

6 héttel a krokodiletetés után új orvos érkezik a McNamara/Troyhoz, pont egy mellnagyobbítás kellős közepén.  Dr. Pendleton az új pszichológus, és valószínűleg nem igazán bírja a vért, ugyanis az első metszésnél a műtőasztal alá szédül. Az Escobartól kapott botoxinjekcióktól felgyógyult Christian és Sean új páciensekkel konzultál. Páciensekkel, ugyanis ketten vannak, egy dekoratív ikerpár, Mandi és Randi. Egy csöppet idegesíti őket, hogy ugyanolyanok. Persze próbáltak már ez ellen tenni, de valahogy nem jött be, ugyanis a csípőjükre van tetoválva a nevük, és ott elég ritkán látják őket. Már azt is eldöntötték, hogy Mandi az orrát varratja Jennifer Garneresre, Randi pedig a testét műtteti át. Mikor kedvenc sebész-párosunk előzékenyen felajánlja a konzultációt a cég saját pszichológusával, kiderül, hogy a hölgyeknek ilyenre nincs szükségük, ugyanis pont a saját pszicho-mukijuk vetette fel a szépészeti beavatkozás ötletét. Milyen rendes tőle.


Sean próbálkozik az apaszereppel, most éppen óvszert adományoz Mattnek, hogy ha odajutna, akkor a barátnő ne vegye észre, hogy „olyan, mint egy shar-pei”. Eközben Annie izgatottan keresi Frisky-t, az ugróegeret, akit mami húzott le a vécén pont egy résszel ezelőtt (de ez titok, pssszt). A vécé amúgy azóta is bűzlik, így Juliának vízvezeték-szerelőt kell hívnia. Már amikor éppen nem nőknek rak össze ajándékkosarat, ez ugyanis az új elfoglaltsága. Szegénykém állandóan unatkozik otthon, és közben folyamatosan balhézik férjurával. Tanácsadó kéne nekik, de igazán.

Ezalatt Christian, visszatérve a régi kerékvágásba betér egy szoláriumozásra, meg egy kis csajozásra, jó szokásához híven. Aktívan akrobatikázik a szolárium-csövek között a pultoslánnyal, közben meg Juliát hallucinálja a helyére. Mandi és Randi pszicho-mukijáról kiderül, hogy nőből van, és épp Seannal tölti ebédidejét, hogy megismerjék kicsit a témát. Mármint a lányok problémáját. Dr. Santiago hamar rábeszéli Seant, hogy a műtét az egyetlen megoldás, mert szegények nem érzik magukat így egésznek. Míg ők vígan haverkodnak, Matt próbálja meghódítani a híres nevezetes Vanessát, aki annyira meglepődik a látványon, mármint Matt alsófelének látványán, hogy a szextől hirtelen el is megy a kedve.


Bár Liz az előző rész végén felmondott, Sean most mégis megpróbálja visszaédesgetni egy kávéfőző segítségével, néhány bókkal, meg persze a fizetés megduplázásának felajánlásával. Lizről fél percen belül megtudjuk, hogy leszbikus, és most szállt ki egy 15 éves kapcsolatból, elsősorban annak hatására, hogy a fejéhez tartottak egy pisztolyt.  Ettől még igazán jól érzi magát, megváltozott, és nem akar várni semmire. Rövid agymosást tart Seannak az élet szépségéről, és arról, hogy szemléletváltás helyett életformát kéne váltani. Kár volt mondani, ugyanis a doki fogja magát, és egy kis veszekedés után elköltözik a családjától. Mondtam én, hogy tanácsadó kéne nekik, bár  most úgy tűnik, az se tudna mit csinálni. Brühühü.


Gyanús, hogy szegény Juliára rájár a rúd, ugyanis a vízvezeték-szerelő megtalálja a klotyóban Frisky szétázott és rohadt tetemét. Hoppá. Ez kellemetlen, pláne, hogy Juliának sikerül beégni új üzlettársa, Kreatív Susan előtt, akivel épp szemnyugtatókat pakolásznak össze a vásárlóközönségnek. Csak sorozatgyilkos ne legyen belőle, jegyzi meg a maszekos.


Matt egy sztriptízbárban győzködi Christiant, hogy metélje körül, de úgy tűnik, a válasz nemleges, mert ez mégse olyan, mint titokban piát venni. A pót-apa inkább lelkileg próbálja felmosni a csávót, hogy biztos túl félénk volt, de most itt az alkalom az önbizalom növelésére, neve is van, Avanti, lehet is menni dugni vele. Matt beszari, vagy csak épp a különc korszakát éli, ugyanis nem kér a nőből, akit cserébe Christian elvisz, hogy fizessen valakinek azért, hogy szeresse. A dolog nem jön össze, Julia újra bevillan, és a prosti még meg is vádolja, hogy a fiúkat szereti, kész, vége, ennyi volt mára a kefélés.


Az új beteg, Mr. Brancato farok-mániás. Ezt úgy kell érteni kéremszépen, hogy már vagy 5 műtéte volt, hogy megnövelje szebbik felének méretét, és persze most is ezért jött, amiért jól ki is röhögi a személyzet, persze csak a háta mögött. Ez nem jön be Dr. Pendletonnak, és jól lecseszi őket, mire meglepő módon Christian kiáll mellette, hogy igenis, csinálják meg a műtétet, a páciens saját felelőssége lesz úgyis. Ezzel a párbeszéddel úgy tűnik, barátok is lesznek gyorsan, elmennek együtt futni, ezalatt pedig Christian kiönti a lelkét a pszicho-dokinak, mármint hogy nem áll fel, meg hát ugye ez pszichológia, és állandóan egy férjes asszony jár az eszében (Julia, ugye). A doki meggyőzi, hogy döntenie kell, vagy a barátság, vagy a bang-bang, és akkor a lelke is megnyugszik.


Christian hamar dönt, ugyanis meglátogatja Juliát, és ha már ott van, egy kis tea és udvarlás után elhívja magához egy randira. Julia pedig nagyon örül, és simán belemegy. Disznófülű ez a csaj nagyon.. Christian meg végre végre kanos. Mi örülünk neki. Ezalatt Sean aktívan nyomul az amúgy nagyon csini Dr. Santiagora, térdtapi, bókolás, bor, csak sajnos a doktornőcinek annyira ez nem jön be. Ő azt hitte, hogy munkáról lesz szó, és nem szexről. Szerencsére eléggé emancipált annyira, hogy kifizesse a még el se kezdett vacsit. Mandi és Randi bőgnek. Kikészültek a nagy változásoktól, úgy tűnik, mégse jött be. Az a baj, hogy Mandit nem vette észre az ápoló, és ezért rájöttek, hogy inkább visszaműttetnék magukat az eredeti állapotba, mert nem olyan jó a megkülönböztetés.


Míg a faroknövelőst műtik, Christian felidegeli Seant, hogy mit szólna, ha Juliát megrandiztatná valaki, de pechére Sean kiakad a gondolattól, és visszavágásként nagyon gyorsan kirúgja Dr. Pendletont. Bocsánatot kér Dr. Santiagótól az előző estéért, és ultragyorsan felajánlja neki a megüresedett állást. Julia készülődik a randira, felvilágosítja Mattet a rá váró feladatokról (vacsi a hűtőben, no Ördögűző, hasonlók), majd egy üveg borral a kezében beállít Christianhez. Szól a zene, égnek a gyertyák, tiszta romantika. Ja, mégse. Mandi és Randi épp Christiant ölelgetik egy szál semmiben. Hát ez irtó rossz, Julia a tengerpartig szalad bánatában. Christian követi, persze csak az időzítés miatt kér bocsánatot, és szépen kioktatja Juliát, hogy ha apa kell neki, akkor inkább maradjon a férjével. Kegyetlen ez a pasi.


Mikor Julia hazaér, Sean épp visszaköltözni készül, most viszont az asszony rúgja ki, vagyis csak rúgná, ha nem esnének egymásnak hirtelen. Úgy tűnik, Matt vérében van az orvosi szakma, ugyanis a net előtt ülve műtétre készül. Bingó, fütyinyiszatolásra. Hozzávalók: Joey metéljük-körül-magunkat weboldala, egy üveg vörösbor, körömvágó olló, nyugalom. Matt szép lassan megissza az üveget, megélezi az eszközt, és nekilát. Nyissz.

Címkék: kés/alatt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.22. 09:54:37

itt nincs elsőzés, többször meg lett mondva.

kovácspéterke 2008.02.22. 10:00:31

Ez most melyik csatornán megy? Mert a Viasaton tegnap bazira más volt.

Madmoazell 2008.02.22. 10:06:55

Akárki, a Viasat a 3. évadnál tart, annak is lassan vége, de nincs értelme a közepénél kezdeni, ezért megy a legelejétől.

santinocorleone 2008.02.22. 10:07:56

akárki: az elejéről indult a hogyvolt, ha jól sejtem.

Madmoazell: jó a hogyvolt, felébreszti bennem a régi szép emlékeket :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.22. 17:05:22

Nekem még friss az emlék, mert nemrég daráltam le az összes Kés/Alatt évadot.
A hogyvolt is tetszik, szóval, ne add fel! Ez egy fasza sorozat!
süti beállítások módosítása