Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x10 - 17:00-18:00

2007. december 03. 07:18 - Bruti

Csak eljött ez a rész is, bár nekünk végig kellett szenvedni egy Talmageddont, de egy igazi 24 fan még akkor se törik meg, ha mindenféle faszságokat vetítenek a kedvenc sorozata helyett. Szóval. Délután öt óra van, és ha ebédnél nem álltunk meg, akkor uzsi sincs. A nemzetközi helyzet fokozódik, fenyegetés van, a bomba ketyeg, kaja nincs. Az elnök sajtótájékoztatót tart a fenyegetésről és Wielandről. Féligazságokkal dobálózik, de egy ilyen hiteles faszi szájából bármi jól hangzik.

Nina és Jack pont úgy vannak, ahogy ott hagytuk őket két hete. Ezek ketten, ha összejönnek, mindig a múlton rágódnak, hogy ki ölt meg kit, meg a barátság, munkatársak stb… kényes dolgok ezek, ne is menjünk bele. Jacknek tele is van a töke az egésszel, feláll és otthagyja a luvnyát a bozótosban. Na annak se kell több! Megy utána, és Jack addig altatja, amíg egy mesterlövész gyorsan kilövi a kezéből a mordályt, pont, mint a filmekben. Bírom, ahogy az előző rész kurva nagy cliffhangerét egy tollvonással "B" osztályú akcióvá degradálták (csak hogy kritizáljak kicsit). Ninát megkötözik, mint a sonkát, Jack meg önelégülten vigyorog.

A rendőrségen vagyunk. Szőke és pasija igencsak morcosak, mert a dagadt zsaru viszi őket vissza a városba. Manuella kiveri a hisztit, majd egy hihetetlen csellel megszerzi a saját öngyújtóját (ez igen!). Bepasszírozzák a rendőrautóba (csak érdekesség, a rabomobilban vajszínű bőrülés van.. haha). Snitt. Az elnök kapja a jó hírt, Nina bilincsben, Bauer meg életben van (hol máshol lenne). Palmer tartja magát az egyezséghez és elengedi a nőt… majd egyszer, de addig is irány L.A. Nehogy már kimaradjon a buliból. Ugrunk. Jack várja a helikoptert és mocskos gúnyos arccal odasúg Ninának valamit, amitől a csaj kimered, mint a tejberizs. Roppant kíváncsi vagyok, vajh’ mit mondhatott neki. Indulnak a géphez, de kiszúr egy kígyós tetkót az egyik halott támadó karján, aminek persze még fontos szerepe lesz.

Warner vállalat. Rezát leültetik a gép elé. Na, most lehet pötyögni befelé a kódokat, de ez már megint nyafog, hogy oda van az asszony, meg az apósa is ki fogja rúgni a picsába. Az ügynök viszont nem az, az empatikus típus. Kilátásba helyez egy gombafelhő-megtekintést az első sorból. Na, ez talán hatni fog.

Kate rezignáltan ücsörög a kibelezett hekus mellett, már sikítástól is elment a kedve, mikor bejön Ali Baba. Bratyiznak a Flexessel (aki kurvára nem is néz ki arabnak), aztán elmegy imádkozni, mert anélkül, sose robbantana atomot. Flexes még marad, mert trancsírozhatnékja támadt. Tikk…takk…Tikk…takk…

Bauer most az elnökkel telózik (figyeld meg, egyszer agyrákot kap). Már megint olyan hasznos infói vannak, mint senkinek. Egy kincs ez a csávó. A kírgyótetkósok valami titkos elit alakulat, akik kapcsolatban állnak az NSA-el (ezt onnan tudja, hogy a kírgyókommandó egyszer őt is meghívta a soraiba, de nem ment, mert a szemük se állt jól). Szóval, nagyon valószínű, hogy kormány szinten kell keresni a támadókat.

Mason ücsörög lelógó fülekkel az irodájában, mikor jön Fürtöske és megvigasztalja. Több se kell Bercinek, csak úgy zúdítja a bölcsességeket a csaj nyakába a világról, boldogságról meg a mulandóságról. Fürtös nem győz lelépni. Snitt. Palmer hivatja Zombit. Kikérdezi a kírgyókommandóról, de az csak terel: „Ne lássak többet BKV ellenőrt, ha hallottam róluk” -mondja, de látszik a vizenyős szemén, hogy hazudik a vén kretén. Palmer is gyanút fog, és egyenesen le akarja tartóztatni az öreget. Mike benne van a buliban, de Sherry szerint bizonyíték kell. Na elmennek szerezni egyet.

Kedvenc szőkénk, meg kisszerelme közben azt bírták kitalálni, hogy menet közben magukra gyújtják a rendőrautót. A csaj nem sokat teketóriázik, kiveszi a Zippot a srác zsebéből és hopp, már égnek is. A zsaru meg bele az árokba. Komolyan mondom, ezek bazmeg lábon kihordták az agyhalált. Tikk…takk…Tikk…takk…

Na most, hogy Szőkenőék az árokban landoltak, már nem is tűnik akkora ötletnek a gyújtogatás. Ha a hangmérnökünk nincs túl jól, akkor mondhatjuk, hogy a rendőr egyenesen szarul van. Kim belátja, hogy kilátástalan és segítséget hív. Előremászik és cb-zik a zsaruknak. Ugrunk Ali Baba házához. Flexes épp most perforálja Kate bal fülét, így próbál információkhoz jutni. No igen… Az előbb még flexszel trancsírozott atomjaira egy fickót, most meg azzal próbálja szóra bírni a csajt, hogy kilyukasztja a fülét??! Hát nemtom… legalább az orrát levágta volna, vagy valami. Na mindegy, mert Jackék már a spájzban vannak. Egy kommandós igazítja el Bauert és jöhet a támadás.

De előtte még megnézzük, mi történt Rezával. Fájlokat keresnek a gépen, mikor megjön a csaja és mindent megbocsát. Látszólag semmitmondó jelenet, de…! Vissza a Syed házba. Flexes fasza kis lyukat applikált Kate-re, majd éppen kinyírná, mikor megjönnek a kommandósok. Lődöz össze-vissza, nem sajnálja sklulót, csak úgy porzik a gipszkarton, majd Jack bemegy és kilövi a kezéből a fegyvert, vagy mi. A nőt kimentik, de Flexes addigra már fújja a habot. Biztos látta a Bukást, és bejött neki ciánkapszulás öngyi. Egészségére! Tikk…takk…Tikk…takk…

A két észlény ücsörög a rendőrautóban. Potméterhuszár követeli, hogy Szőkénk szublimáljon már el onnan, mert jönnek a rendőrök. Elbúcsúznak és Kim a lenyugvó nap fényében beveti magát a rengetegbe, ahol újabb izgalmas kalandok várnak rá. Nem kell megijedni, lesz még pár magánszáma ebben az évadban. A közvetítés jogait megvettük! 

Kate csúnya depressziója közepette azon mereng, vajon milyen fülbevaló állna jól neki. Jön Jack és kikérdezi. Kiderül, hogy Ali Baba még szabadlábon kóbászol a városban. Ugrás. Sherry talált egy forrást, miszerint Zombi sokkal többet tud, mint amit elárul, szal lassan lehet rugdosni az öreget.

Jack hívja a központot, hogy tudjanak meg mindent Kate Warnerről, mire Toncsi felvilágosítja, hogy reggel óta basztatják az egész családot, sőt Warner apu egyenesen a CIA-nek dolgozik. Vissza Palmerhez. Mike megtalálta a titkos kommunikációs csatornát, Sherry meg kerített hozzá pass-t. Milyen fasza kis team ez, annyira jól összedolgoznak! Palmer mentében el is érzékenyül: „Milyen jó, hogy itt vagy nekem drágám.” Hová hányjak?!

CTU. Fürtös és Tóni boncolgatják a szálakat, de nem bírnak elmenni ezen a Warner családon. Aztán a csaj -Berci tanácsát megfogadva- gyakorlatilag szerelmet vall, ami Toncsinak sincs ellenére. Megegyeznek, hogy ha túlélik ezt a moslék napot, akkor beiktatnak egy kiadós dugást. Én mondom, kellett már ide az érzelem, mert szép dolog a szerelem. A magam részéről ki is kerestem a Zone Romantica csatornát a tévémen!

Jack még mindig Kate-et kérdezgeti. A nő tud pár szót arabul és kinyögi, hogy Aliék valami imáról beszéltek. Jaj, ne mondjál ilyet szívem, mert Jack képes végigjárni az összes mecsetet, te meg mehetsz vele szemtanúnak. Na, úgy is lesz!

Ha eddig kicsit lagymatagnak tűnt volna ez a rész, akkor az utolsó pár percben kapkodhatjuk a víztornyot. Zombinak kapása van, és ki hívja? Hát ez a mocsok Sherry! Szól, hogy már nem sokáig kell kitartania, lassan célba érnek. Nagyon úgy néz ki, hogy ő rángatja a szálakat a háttérből. Úgy tudtam, hogy ez a ribanc kavarja a szart. Már rég fel kellett volna rúgni a holdba! Váltunk és ott is koppanunk.

Rezáék rájönnek, hogy valaki feltörte a gépét, de se ő, se Warner nem volt az országban. Már éppen rájött, hogy ki lehetett, mikor rondán mellbe lövik mellette az ügynököt. Marie áll előttük egy hangtompítóssal, és mi kurvára meg vagyunk lepve. „Te tényleg nagyon aranyos fiú vagy” –mondja Rezának és a nyomaték kedvéért szíven lövi. Az a fasza! ”Se köpni, se nyelni egy hétig” tipikus esete. Tikk…takk…Tikk…takk…

 

Címkék: 24
25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2007.12.03. 08:57:38

Beszarás jó volt a rész is, és te is, Bruti! Kösz, hogy mindig enyhíted a hétfői stresszt. A képregényes cuccok is az eddigi legjobbak.

bozso1981 2007.12.03. 09:04:40

lehet hülyét kérdezek, de Marynek honnan lett hangtompítós stukája? Amúgy korrekt megint az összefoglaló! grat!

gyz 2007.12.03. 09:38:30

bozso,

kint állt egy ügynöknéni, annak valószínűleg átharapta a csaj a torkát, és tőle szedte el a fegyvert :)

a hogyvoltot többet nem dicsérem, túl nyálas lenne :)

Llew 2007.12.03. 10:05:57

Ez a rossz arcú exelnökné kikkel f eküdhetett le,hogy ennyi titkos szarról van tudomása? És ez miért nem gyanús a nagyfőnöknek? Jack megint király volt. Egy sörétessel kilőtte a túszmellől a csókát. A képregény remek.

Gabba 2007.12.03. 10:09:35

Hát a vége tényleg ütött! Ki hitte volna a kis Katiról! Az még hagyján, hogy összedolgozik az ellennel, de hogy még az orgazmumust is színlelte...

Az meg tényleg milyen, hogy a flexes a fülcimpával kezdi a kínzást...

zsoltko · http://www.parameter.sk/users/zsocsesz 2007.12.03. 10:19:15

Tényleg jó volt, kár, hogy az elejéről lemaradtam. Neked hála, most ezt is bepótoltam.

sélli 2007.12.03. 10:23:59

Na EZÉRT megérte ma felkelni!
A buborékok egyre jobbak - MÉG!!! :)

Grat Bruti! Az hagyján, hogy megtartunk, de készülj fel, hogy egyre többen fognak nyesztetni, hogy további sorozatokat is hogyvoltozz! Készítsd a klavirnyatúrádat!

Dorkapa 2007.12.03. 10:59:03

1-2 bubi most tényleg különösen jó lett! :)

Az engem zavart egy pöttyet, hogy mikor szöszikét először bejött nyálazni, akkor az asztalra tette a táskáját, mikor ment akkor meg a földről vette fel..., viszont kiadós csattanót csinált, és még arra is figyelt, hogy pont egész óra előtt pár mp-cel tegye, így lógva hagyva minket. :(

A hentes csávó fülcimpa cirógatása meg neveccséges. exElnökasszonyt meg az első pillantástól rühellem, ráadásul csak a hülyének nem gyanús, hogy akit másfél éve eltávolítottak a brigádból honnan tud ilyen ultratitkos dolgokat, még azt is, hogy a szupertitkos kódnak van egy 4 jegyű egyedi azonosítója...

Ehhhh, ima nélkül nem robbantunk, pláne atomot, mégjó! :)

Dark Wolf 2007.12.03. 11:08:38

basszus, ezek a hogyvoltok kezdenek egy életveszélyes szintet megütni, én már majd' meghaltam a röhögéstől

szando007 2007.12.03. 11:12:08

"Ninácska szívem, ha még egyszer rám fogod azt a szart, lenyeletem veled" hát ezen szakadtam...
nem nagyon volt sok kibontakozási lehetősége a csajnak ebben az évadban...
Vki nem tudja véletlenül, h mit súgott neki Jack? vagy ki fog ez még derülni vmikor?
KisKati lövöldözős magánszáma tényleg elég kemény volt, én abból a csajból azt se néztem vna ki h tudja h a pisztolyt melyik végével kell az ellenfél felé tartani...

gyz 2007.12.03. 11:27:04

akit a cimpalyukasztás zavar:

honnan tudjátok, hogy a megánhekusnál nem egy nyelvpiercinggel kezdte? Lehet, hogy nála ez az előjáték a flexhez.

Dorkapa 2007.12.03. 12:14:43

SPOILER:
Ninácska ezzel lekerül a színről és nem derül ki mit súgott a fülébe hősünk..., de talán ennyi előre tekintés még nem is árulás.

A kígyósok meg most bánhassák csak igazán hogy Bauer nem állt be közéjük: kirántva a 25 centis fapöcköt a lábából, tússzal a nyakán simán leszedi mindet, míg van skuló a tárban és nem jön a felmentő sereg befejezni a vadászatot.

candyperfumegirl 2007.12.03. 12:21:36

Na jó, ez egyre jobb. Most már szó szerint fetrengek a captionökön, nagyon belejöttél Bruti, csak így tovább! A Michelle-esen és a legutolsón végképp kifeküdtem, de tulajdonképpen mind nagyon jó, slusszpoén ahogy Jack megmutatja Jinnek a Szigetet. :D Néztem is tegnap nagyokat, hogy ha valaholva Jack Bauer meg Jin beront együttes erővel ott kő kövön nem marad.

szando007 2007.12.03. 12:34:13

ja azt tom h Ninát parkolópályára tették, én arra gondoltam h esetleg későbbi évadokban nem derül-e ki.. mert én éppen 2.és 3. között vok most.. de talán mindegy is, biztos nem a 40 milliós kérdés megoldását suttogta Jack a fülébe, csak azt hittem h ennek esetleg lesz még jelentősége...

amúgymeg Jack akkor is leszedett vna mindenkit ha egyenesen a repülő áll a lábába..

EasyFriend 2007.12.03. 15:59:54

Mint tudjuk, az adekvát válasz az orgazmusos poénra: "De az enyémek se voltak igaziak!"

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.03. 19:00:08

Hát igen.. ha a pasi is megjátsza.. az már határeset. :)
Erről eszembe jutott egy vicc:
Mit csinál a nő a szex után, az ágyban?
Zavar.

Bocs csajok ;)

dupi 2007.12.04. 12:48:45

köszi, miattad kezdtem el újranézni ezt a szezont :)

Consuela 2007.12.05. 09:31:07

Brutiális. Kissé inkontinens lettem
a röhögéstől.:-)

Ami Kate-et illeti, hány éves ez a csaj?
23? 24? Mikor szervezték ezt be a csúnya
terroristák? Az oviban?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.05. 11:39:56

Nem Kate a terrorista, hanem a húga, Marie. Hangtompítósa is onnan volt, hogy terrorista :)
Később kiderül, hogy szervezték be, de már nem emléxem, meg nem is nézem újra a részeket, csak amikor írom, hogy még véletlen se spoilerezzek.
Amúgy szerintem nagyon jól játssza a genyát.

Consuela 2007.12.05. 11:51:19

Boccs. Keverem a szőkéket, de nem vagyok előítéletes, csak az egészséges
mértékben.
Remélem is, hogy jó lesz a csaj később
is, végül is ilyen karakterrel ritkán
találkozni.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.05. 12:06:41

Szőkék vannak itt bőven, és a köv. részben Kim alakít olyat, hogy ökölbe szorult még a talpam is. :DD

báró Csekonics 2007.12.05. 15:33:42

candyperfumegirl 2007.12.03. 12:21:36

múltkor írták asszem a comment-en hogy lesz majd valami közös 24-Lost rész? (Bár ahogy a sztrájk áll, a fene tudja)
Na mindegy - szerintem tuti az lesz, hogy Jin-ről kiderül egy flessbekk keretében, hogy LA-ben volt kommandós és hívja Dzsekket (nem a dokit, hanem a vallatós-lábonlövőset) aki persze 24 óra alatt lerendez mindent a szigeten is... :-D

Dorkapa 2007.12.06. 12:37:26

az tényleg odab..na: Bauer a szigeten! LOL!
Térdig összefosna magát a szemüveges bácsi és brigádja, de még a sötét árnyék is, ha Bauer felbukkanna.
Az nem is kérdés, hogy neki itt is lenne térerő a mobiljához, és az - naná! - sose merülne le! :)

Pink Freud 2007.12.09. 23:35:53

Már másfél órája lement a 18:00-19:00. Bruti, mi lesz már? Lustálkodsz???

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.09. 23:38:56

Viccelsz? Már rég ott gugol a cucc a szerveren.. Ezen most még én is röhögtem. :D
süti beállítások módosítása