Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x06 - Elkendőzött igazság

2007. november 15. 10:34 - sixx

Több szálat belengetni és azokat folytatni csak akkor érdemes, ha ezek érdekesek, egyébként az ember csak néz, és önkéntelenül a távkapcsoló után nyúlkál, inkább jöjjön valami krokodilos doku a Spektrumon, mint a picsogás. Ezen a héten titkolózunk, de a főszál (mér', van?) nem halad előre, sőt. Shepard tesója megjelenik Seattle-ben, ettől Meredith féltékenységi rohamot kap, oszt már reménykedünk, hogy eret vág, de nem, csak hülyén érzi magát, mert vérfertőzőnek nézte a lovagot.


A tesó azonnel kedvencünk lesz, mert rühelli Meredith kisasszony párás tekintetét, és azt akarja, hogy Shep ne csajozzon, vagy ha mégis, akkor csak kúrásilag, ne lelkileg. Ja, és imádja Addisont meg Sloane-t is, a legjobb arcokat az Unalom és Hisztispicsák Kórházában. Ráadásul a epizód végén addig manipulálja a meglepően buta Dereket, míg az kirúgja Meredith kisasszony csontos seggét.

Izzie már nem süt, és nem mereng a nyolcmilliós csekk fölött, hanem a kótházban van, ahol számunkra érthetetlen módon betegek közé engedik. Jó ötlet, ritkítani kell a jónépet, a TB tanulhatna Sondra Rhimes készítőtől. A náci kifejezett utasítására csak megfigyel, beteghez nem nyúlhat (muhaha, majd szerelmes lesz, könnyes szemmel dekoltázst villant, és így nyír ki valakit), de beleszól egy ügybe mégis, MERT MEGTANULTA A LECKÉT ÉS NAGYON FASZA ORVOS LESZ BELŐLE.


Addisonnak George jut mára, szegény vörös jónőnk. A paciensnek két méhe van, benne két gyerek, két apától. Naccerű kis eset, George ebből - illetve abból, hogy a csaj vőlegénye valahogy nem örül ennek a futa terhességek - rájön, hogy ideje szerelmet vallani Torres doktornő gyönyörű szemeinek és méretes seggének, de a csajnak elege van a girnyó fehéremberekből, különösen azóta, hogy Sloane istenesen megdugta. Ha már Sloane, nagyon paraszt Alexszel, aminek CSAK örülni lehet, mert Alex is paraszt, gyárilag.


A Yang-Burke összeesküvés halad szépen előre, a csaj osztja be a faszi műtéteit, az meg erre a csajt osztja be asszisztálni, biztos azért, hogy a Nagyon Komplikált Szívműtétnél fogja remegő kezét.  A nácinak is megtetszik a műtét, de Christina letörli a nevét a tábláról - ezért kapásból kirúgnák minenhonnak, csak a Drámai Sorozatnak Álcázott Szappanopera Kórházából nem. A náci rájön, hogy miben mesterkedik Christina, és készül egy érzéstelenítés nélküli agyműtétre. Franciakulccsal. Jövő héten folytatódik a kaland.

Címkék: grace klinika
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodobács 2007.11.15. 13:11:27

sixx. hogyan fejezhetném ki csodálatomat?
IMÁDOM A GRACE KLINIKÁT - olvasni.
fantasztik.

silaris (törölt) 2007.11.15. 15:35:22

izé. mondhatod te, hogy így szar meg úgy szar, de azé csak nem adod ki a gk-t a kezedből! :D

Cinnouse 2007.11.15. 16:29:43

nem sondra hanem shonda :))

Dark Wolf 2007.11.15. 16:31:06

silaris, tudod, milyen isteni érzés fikázni valamit, amit utálsz?
én is ezért olvasom el mindig a Grace-es hogyvoltokat

winnie 2007.11.15. 19:13:10

még istenibb olyan sorozatokat f*kázni, amit szeret az ember. ergó.
süti beállítások módosítása