Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x08 - Childish Things

2006. december 27. 09:31 - sixx

Karácsony második napján mi lenne jobb móka, mint a Deadwood? Az HBO-nak köszönjük, hogy nem valami karácsonyi témájú filmet adott, hanem cocksuckereket ezerrel. Rövidek leszünk, hat még a bejgli.

Al azt javasolja Bullocknak, hogy tábor javát szolgálandó lépjen kapcsolatba montanai ismerőseivel, így hátha leszáll Yankton a magas lóról. Wolcott végezni akar (?) Joanie-val, de nem jön neki össze, mert a prosti fejbevágja egy üveggel, így távozni kényszerül. A kis geci azért levélben megírja Hearstnek, (aki maga az ördög, tessék szépen elhinni nekünk) hogy a bányajogok ügye jól áll, meg minden, sőt, egy kissé idióta testvérpár bányáját is megszerezték.

Alma és Mrs. Bullock beszélget egy kicsit, amiből a seriff neje rádöbben, hogy mégis ki, mikor, hogyan és miért, az arckifejezés magáért beszél. Ellsworth megkéri Alma kezét, az özvegy gondolkodási időt kér, pedig Bullock nem fogja megdugni, hiába akarja. Távírdász érkezik a telepre, Blazanov, az orosz, aki Merrick nagy cimborája lesz azonnal.

Végül két momentum még: Al továbbra is az első szezonban kapott indián fejjel társalog, a szagát el tudjuk képzelni, Tom Nuttal pedig kapott egy biciklit, amit mindenki legnagyobb örömére a főutcán fog kipróbálni.

10 komment

Hogy volt: Lost 2x15 - Szülési szabadság

2006. december 23. 10:13 - sixx

A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli galaxisban elvarrt új szálak száma is.

Áron, a kisember sír, Kler (aki ismét csak állat jól néz ki, pedig a szigeten sehol egy sminkkészlet) Dzsekket akar és megoldást a problémára - szerintem a kölöknek hiányzik a kábszeres játszótársa, de persze ezzel meg is oldódna az epizód konfliktusa, így valamit ki kell találni. Megjelenik Russzó, a franciatyúk, és síri hangon bejelenti, hogy a kölök fertőzött, mire Kler rögvest elkezd visszaemlékezni az első szezonban oly prominens szerepet kapott elrablására, ÍtenRomra, orvosi bunkerre, tűkre, szikékre satöbbi.

Tovább
10 komment

Hogy volt: A szökés 1x17 - Őrültek háza

2006. december 21. 05:58 - sixx

A finisbe fordult börtönös sorozatunk tegnap este végre megindult a tudatos történetvezetés útján, habár az ElDzsé szál még mindig csak időhúzásnak tűnik, de ne legyen igazam. Májkül szarul van, mert az istennek nem sikerül összerakni a hátából kiégetett darabka csőrendszert, papíron próbálkozik, nem megy. Aztán jön a megvilágosulás: ott van Héjvájör, az egykori csendes őrült rabtárs, akinek fotómemóriájába beleégett a teljes rajz - majd ő összerakja nekünk. Egy bibi van csak: a kolléga a börtön elmeosztályán van, valahogy be kell kerülni.

Tovább
6 komment

Hogy volt: Deadwood 2x07 - E.B. Was Left Out

2006. december 20. 13:57 - sixx

A televíziózás történetének egyik legjobb sorozata ott folytatta, ahol múlt héten abbahagyta, jó, nem pont a Bullock lovát dugó Steve-vel, hanem az ágyból felkelő Swearingennel, aki végre kézbe veszi a tábor sorsát, mert ha így megy tovább, a Tolliver-Wolcott-Hearst trió kicsinál mindenkit.

Tolliver az új kínai szakmunkés segítségével szabadul meg a kurvák tetemétől, Joanie pedig elmeséli Charlie-nak, hogy mi is történt. Utter úgy felháborodik a gyilkosságok hallatán, hogy verekedést provokál Wolcottal, aminek során úgy megveri, mint szódás a lovát. Ha Bullock nem lép közbe, Utter valószínűleg agyonveri a kis görényt, amit annyira nem bántam volna, de ez van.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy volt: Grace Klinika 2x14 - Ebcsont beforr

2006. december 20. 06:29 - sixx

Nagyon vicces a cím, egyem meg a kis szívét a kollegának, miért nem lehetett mondjuk az eredetit megtartani (Tell Me Sweet Little Lies) ami speciel az epizód tartalmára is utal? Na mindegy, sárga is, meg savanyú is, tudják.

Szóval hazudoztak tegnap este, éjjel-nappal, mi pedig Dr. House-t vizionáltunk a Grace klinikába, bottal és fitymálló arckifejezéssel, hamar rendet vágott volna a díszes kompániában. Mere azt hazudja Christinának, hogy nincs beleesve Shepbe, pedig de is, Yang doktornő cserében azt állítja, hogy beköltözött Burke-höz, pedig nem is. A kínai medika egyébként jól lehordja Mindenki Kedvenc Sebészét, miért hitegeti Meredith-et, stb.

Tovább
3 komment

Hogy volt: Lost 2x14 - Közülük való

2006. december 16. 06:56 - sixx

A múlt heti, aránylag informatív és egész tisztességesen összerakott epizód után Szajid flesbekket kapunk, a Hegylakóból ismert Clancy Brown vendégszereplésével, akit bűn volt leszinkronizálni - ilyen orgánumot úgy sem lehet találni kis hazánkban, de persze az rtl nem adta fel. Irakban járunk, Szajid jómunkásemberként iratmegsemmisítéssel foglalkozik, de jő a felszabadító hadsereg, és miután kiderül, hogy tud angolul, azonnal dologra fogják: egykori feletteséből kell kiszednie egy amerikai pilóta hollétét.

 

Szajidnak persze ez annyira nem kóser, hiába utasítgatja Katinka apukája mindenfélére, ekkor jön a képbe Clancy, és kiképzi az ember által ismert összes kínzóeszköz szakszerű használatára (az első évadban milyen jól is jött a dolog, amikor Szójert kellett vegzálni), majd belecsap a lecsóba istenesen. Az arcáról persze leolvasható, hogy neki ez nem tetszik, de mi tudjuk, hogy titkon élvezi.

Tovább
15 komment

Hogy volt: A szökés 1x16 - A múlt árnyai

2006. december 14. 09:04 - sixx

Ezt a részt vagy nagyon szerette az ember, vagy nagyon rühellte, és sajna én az utóbbi csoportba tartozom, hiszen már 3 része toporog egyhelyben a történet, cirka 2 métert mentünk előre 3x42 perc alatt (a székig és vissza), ami nekem édeskevés. Flesbekkes epizódról van szó, megtudjuk, hogy ki, mit, mikor, kivel, miért és hogyan, jaj de izgis, ha bejött a Lostnak, akkor a PB-nek is be fog?

Link egy tekergő volt (ezt tudtuk), Májkül tesó meg sikeres építészmérnök (tudtuk), és jó nagy köcsög is hozzá, aki a tesó nőjét is lenyúlta majdnem. Linket bemártották (tudtuk), nem ő tette amivel vádolták, Kellerman haver és társai manipuláltak meg minden bizonyítékot (tudtuk). Májkül alaposan tervezett, mindent a legapróbb részletekig kidolgozott (tudtuk), a tetkó ötletét egy szénné varrt pizzafutártól nyúlta (nem tudtuk), és olyan dolgokat is magára tetováltatott, amit eddig nem láttunk még (értelemszerűen: nem tudtuk).

Tovább
42 komment

Hogy volt: Deadwood 2x06 - Something Very Expensive

2006. december 13. 18:41 - sixx

Swearingen nagyon jól van már, a doki nem is nagyon érti, hogy lehet ez, de túllépünk rajta, mert az események hogyismondjam, sűrűsödnek menten. A tábor dolgai nam állnak túl jól, a betegsége alatt kezéből gyeplőt engedő Al pedig most kell, hogy ezekkel a meglehetősen kellemetlen fejleményekkel szembesüljön.

Cy a korpa közé keveredve lassan a disznók martalékává lesz, a szociopata Wolcott utasítására tovább folytatja a bányajogok felvásárlását, és meglepve konstatálja, hogy újabb szállítmány kínai kurva érkezett ("Remélem nem az új alkalmazottaim"), minek hatására Wu kissé kiborul. Alma bankot akar alapítani Sol segítségével, aki elsőre nem nagyon áll kötélnek, a bolt minden idejét elveszi, no meg Trixie, a jólelkű kurva pátyolgatása.

Tovább
2 komment

Hogy volt: Grace Klinika 2x13 - Egy új kezdet

2006. december 13. 06:39 - sixx

A Grace klinikát akkor szeretem igazán, amikor nem a sírós-picsogós magánéleti ömlengés nyomja rá a bélyegét a részekre, hanem az írók veszik a fáradtságot, és ezeket a bajokat a kórház és annak betegei segítségével manifesztálják - a tegnapi rész pedig pontosan ilyenre sikeredett.

Új év, új kezdet, új kutya, új Izzie. Szőke tündérünk végleg szakít azzal az elképzelésével, hogy Alexből rendes embert (értsd: nem félrekúró társ) faragjon, és lám, a kórház segítségére siet egy szívátültetésre váró szimpatikus (nem annyira)fiatalember személyében, aki innentől kezdve nagyon is fontos szerepet fog játszani a sorozatban, majd meg tetszenek látni. Az ágy mellett folytatott párbeszédek jók, a színészek között sokkal jobb a kapcsolat első látásra is, mint a tuskó Alex és Izzie között.

Tovább
10 komment

Hogy volt: Lost 2x13 - A nagy balhé

2006. december 09. 06:54 - sixx

Szójer nagyobb geci, mint gondolnánk, 600.000 dollárra nyúl le egy egészen helyes kis barna nőcskét a külvilágban, flessbekk formájában, míg a szigeten a sötét Jedi külsőt felvevő, sértett Csárlsz segítségével a táborlakók összes fegyverét magáévá teszi, mondom, szemét egy alak.

Ez a rész már jobban sikeredett, mint az előző heti Csárli szenvelgés, amin nyugodtan eret is vághatott volna magán az ember, vagy akár Zuzu Petasszal is beszélgethetett volna - nem sokkal fájdalmasabb egyik sem, mint egy felnőtt ember pelenkás vergődést nézni. Szójer sokkal jobb választás, el is tettük a beretvát menten, a sármőr beforgatja a bevezetőben említett helyes kis barnát, pedig drukkoltunk neki, hogy gondolja meg magát.

A szigeten közben Csárli dúl, szerencsére csak külsőségekben hasonlít Anakin Szkájvólkerre, nem aprítja fel Szánt, csak kicsit bántja, mindezt a gonosz császárt játszó Dzsémszford hatására, aki a Lokk és Dzsekk által kisajátított fegyvereket megkaparintva kikiáltja az első szélhámos diktatúra kezdetét, ameddig Katinka be nem adja a derekát, ő kezeli a fegyverraktár kulcsát, és ez ellen a hevesen lihegő doki és a nagyon kemény nézést gyakorló Lokk sem tehet semmit. Szájid és Hörli közben slágerrádiót hallgat, csillagok, tábortűz, már csak Dinnyés Jóska hiányzik.

Jövő héten Szájid flessbekk, meglepő vendégsztárral, és festett iraki hátterekkel.

Címkék: tv sorozat hogy volt
9 komment
süti beállítások módosítása