Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: A szökés 1x17 - Őrültek háza

2006. december 21. 05:58 - sixx

A finisbe fordult börtönös sorozatunk tegnap este végre megindult a tudatos történetvezetés útján, habár az ElDzsé szál még mindig csak időhúzásnak tűnik, de ne legyen igazam. Májkül szarul van, mert az istennek nem sikerül összerakni a hátából kiégetett darabka csőrendszert, papíron próbálkozik, nem megy. Aztán jön a megvilágosulás: ott van Héjvájör, az egykori csendes őrült rabtárs, akinek fotómemóriájába beleégett a teljes rajz - majd ő összerakja nekünk. Egy bibi van csak: a kolléga a börtön elmeosztályán van, valahogy be kell kerülni.

ElDzsé mindeközben saját kezébe veszi a sorsát, és kiderül, hogy bizony apja fia: miután kiderül, hogy Kvinn barátunk haláltusájában még ráért két nevet a kút vagy mi falába belevésni szép, kalligrafikus betűkkel, és megtudja, hogy Kellerman elvtárs merre is lakik, NEM a rendőrségnek szól, hanem elmegy hozzá, és NEM mellbe, hanem FÜLÖN lövi, majd annak rendje és módja szerint elviszik a rendőrök. Ehhez tényleg nem lehet mit hozzátenni, a gyerek eccerű, mint a sárga bögre, ez van.

Sara doktornő Májkül érdekében jár közben az igazgatónál, ami természetesen azt eredményezi, hogy Májkültől megkárdezik, hogy a) honnan volt egyenruhája vagy b) ki nyomta bele a gőzbe. Májkül hallgat, magánzárka, Linkoln mellett, aki nem sejti, hogy ez a TERV része, hiszen a ruháját lassan megszaggató, és abból csőrendszert formáló Májkülön LÁTSZIK, hogy ŐRÜLT, egy nap alatt ez megtörténhet bárkivel, van aki ilyenkor HírTv kamerákat fejel le pl.

Májkül végül eléri amit akar, és bebasszák az elmebetegek közé, ahol találkozik a kissé enervált Héjvájörrel - jó a gyógyszer, mi? A többiek közben sikerrel betonozzák be a lyukat az őrház padlóján, szeretném ezt a brigádot alkalmazni lakásfelújításhoz, csak T-bag maradjon a seggén, köszönöm. Tvíner tehát hiába köpött, Bellik mester többé nem ad neki kaját, kap viszont majd mást egy Avokádó nevű kétméteres állattól, akinek valszeg mindegy, csak lyuk legyen.

Ami még említésre méltó: az alelnöknő virtuális mogyoróit szorongatják, és Kellerman is kap a pofájára az epizód legjobb 43 másodperces alakítását nyújtó Michelle Forbes-tól, aki rulez mint gonosznő.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dennis Moore 2006.12.21. 08:14:50

Nekem az tetszett a legjobban ebben a részben, hogy a Buffalo-ból töpörtyű lett. :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2006.12.21. 09:02:29

sixx: Nem nézem a sorozatot, de azért vicces, hogy Májkülnek hívod az egyik szereplőt. A "kül" franciául (cul) segget jelent...:)

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.21. 10:04:37

nem én ejtem így, hanem a szinkronhang...

totyafej 2006.12.21. 10:36:36

Agyonbonyolítják ezt a szart, mé' nem nyírja ki a bátyját, oszt jó napot!

Lacrima 2006.12.21. 12:28:45

2.évead 7.részénél tartok, és komolyan mondom az egyik legizgalmasabb sorozat amit valaha láttam

jamesz 2006.12.22. 08:52:08

Én a 2. évad 6-nál megálltam vagy két hónapja mert Azu Reus haver nem van időlegesen.De jó izgalmas ja.
süti beállítások módosítása