Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x07 - E.B. Was Left Out

2006. december 20. 13:57 - sixx

A televíziózás történetének egyik legjobb sorozata ott folytatta, ahol múlt héten abbahagyta, jó, nem pont a Bullock lovát dugó Steve-vel, hanem az ágyból felkelő Swearingennel, aki végre kézbe veszi a tábor sorsát, mert ha így megy tovább, a Tolliver-Wolcott-Hearst trió kicsinál mindenkit.

Tolliver az új kínai szakmunkés segítségével szabadul meg a kurvák tetemétől, Joanie pedig elmeséli Charlie-nak, hogy mi is történt. Utter úgy felháborodik a gyilkosságok hallatán, hogy verekedést provokál Wolcottal, aminek során úgy megveri, mint szódás a lovát. Ha Bullock nem lép közbe, Utter valószínűleg agyonveri a kis görényt, amit annyira nem bántam volna, de ez van.

Cy kezd aggódni, hogy a dolgok kikerülnek az irányítása alól, így Al segítségével összehívja a városi tanácsot, de Farnum valahogy kimarad belőle, így az önsajnálat mocsarában fuldokolhat kedvére - William Sanderson kiváló színész, most is bizonyítja. A megbeszélésen Cy közli, hogy a Wolcott-veréshez hasonló események nem folytatódhatnak, és egyébként sem vele kellene foglalkozni, hiszen ő csak egy kifutófiú - itt Hearst a főgonosz, ellene azonban egyelőre tehetetlenek.

Al meglátogatja Almát, és közli vele, hogy miben sántikál Miss Isringhausen, majd kvázi bocsánatot kér azért, hogy megpróbálta megöletni/megölni Sophia-t, szintén nem semmi jelenete volt. Bullock is meglátogatja az özvegyet, és hosszas mellébeszélés után kiderül, hogy tudja: a nő terhes, meg az is, hogy a nő tudja, szóval mindenki mindennel tisztában van.

Mi történt még: a szekereken a városba szállított kínai kurvák egyre több kincsaftot kapnak, köszönhetően a Lee által nevetségesen alacsonyra vitt árnak; Jane holtrészegen ébred a temetőben, és neme elkészik rá, hogy ki ruházta meg; Wolcott átadja Utternek Wild Bill utolsó levelét, amit a feleségének írt; Joanie pedig Cyhoz megy kisírni magát, berúg/beszív, szép az élet, sejhaj.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása