Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x15 - Szülési szabadság

2006. december 23. 10:13 - sixx

A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli galaxisban elvarrt új szálak száma is.

Áron, a kisember sír, Kler (aki ismét csak állat jól néz ki, pedig a szigeten sehol egy sminkkészlet) Dzsekket akar és megoldást a problémára - szerintem a kölöknek hiányzik a kábszeres játszótársa, de persze ezzel meg is oldódna az epizód konfliktusa, így valamit ki kell találni. Megjelenik Russzó, a franciatyúk, és síri hangon bejelenti, hogy a kölök fertőzött, mire Kler rögvest elkezd visszaemlékezni az első szezonban oly prominens szerepet kapott elrablására, ÍtenRomra, orvosi bunkerre, tűkre, szikékre satöbbi.

Dzsekk lázat diagnosztizál, de mivel az egyértelműen BECSAVARODOTT franciatyúk szerint fertőzés, Kler nem nyugszik, Libbi, azaz Hörli nőjének segítségét kéri, további visszaemlékezések jönnek, ÍtenRom gonoszkodik, tűt döf Klerbe, de csak nem olyan gonosz, hiszen Áronnak szüksége van a szérumra. Klernek szép kis gyerekszobája is van ebben a titokzatos bunkerben, repülőgépmodellel, kisággyal, satöbbi. Mellesleg a csaj jól be van lőve az itt tartózkodás alatt, kicsit vicces is látni, de nem annyira. Ami még lényeges a visszaemlékezésekből, hogy Kler látta Rumcájsz barátunkat szakáll-bajusz nélkül, hm.

Katinka lesz a kommandó másik fele, fegyvert rekvirál Szójertől, majd indulnak a franciatyúk után, hátha ő tud valamit a bunkerről - csak ő talált rá Klerre korábban, vagy mi. Katinka majdnem lelövi Russzót, de ez lényegtelen, Kler elszalad, és rálel egy fatörzsre, ami ISMERŐS, kurvaélet, az egész sziget tele van fatörzsekkel, de persze ez MÁS. Mindegy, rálelnek a bunker bejáratára, lemennek, és persze nem találnak semmit, kiürítették a bunkert az ádörök. Illetve Katinka rátalál Rumcájsz állszakállára és homeless öltözékére, amiben a kis színielőadásban láthattuk pár résszel ezelőtt. Hm.

Russzó közli, hogy ő is keres ám itt valakit, azt a fura arcú csajt, akit Klerr a felssbekkben lát állandóan. Alexnek hívják, egy rejtély megoldódott tehát: a 16 évvel ezelőtt elrabolt kisgyerek lány volt, és most jól van, köszöni szépen, az ádörök rendes emberek.

Mindeközben Eko fát vág, mert majd épít belőle valamit; Dzsekk és Lokkbácsi folytatja a tusakodást az alfahím szerepért, amit a frissen bebörtönzött Henrigél nagyon élvez, tessék csak a félmosolyokra gondolni szépen. Jól egymásnak ugrasztja a két marhát, és tudja, hogy ebből csak ő jöhet ki jól - ezek a jelenetek kivételesn jól sikerültek. Katnkáék közben visszalértek, Dzsekk közli, hogy Áron közben meggyógyult, és kész, ennyi volt mára. Jövő héten unalmas Szán flessbekk.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Té, mint Tamás 2006.12.23. 12:16:24

Én mindössze a legelső epizód kezdő 15 percét láttam, aztán jobbnak láttam kikapcsolni a tv-t, de a "Hogy volt"-okat el szoktam olvasni, és ezek alapján nem értem: Van, aki nézi ezt a sorozatot?!

Lobster 2006.12.23. 12:27:46

Magyar tvn a 17. mert két összefoglaló epizód is van a második szezonban eddig és ők azt is beleszámolták. Bár nem biztos, mert nem nézem tvben a sokat szidott szinkron miatt:)

sarasvati / sütifej (törölt) 2006.12.23. 12:44:45

üdv. Már gyógyulok.
és igen, van aki nézi, pl. én. bár néhány részt kihagytam. ezért jó a hogy volt.
mi van a szinkronnal? dzsekknek ugye más a hangja?

Northern 2006.12.23. 14:05:03

Ezt legalább szépen összehozták. A Claire-t alakító színésznőnek szörnyen irritáló arcberendezése van, és magától a karaktertől is a szőr is felállt a hátamon (hiszti hiszti hátán, borzalom), abban a pár első szériás részben, amit volt szerencsém megnézni.

molaris 2006.12.23. 18:32:24

Valaki árulja el nekem hol van ez a sziget,mert a Föld felszínén már 5 nap után csak sívó homok lenne,ha érintene valami stratégiai dolgot.Ha meg stratégiailag nulla,akkor mi a fenének izgultok évek óta.Nem hinném,hogy ennyi agyament él a határainkon belül.Jómagam az első 8-10'után látom valós e a probléma,ha nem,klikk.Valószínű ezért nem ismerem a sorozatokat.Egy jó drámaíró 3 órába bezsúfolta a világ nagy kérdéseit;sőt,talán meg is oldotta.

jamesz 2006.12.23. 19:16:35

Na igen, és vannak olyan filmek, és sorozatok is, amiben
űrlények, meg űrhajósk harcolnak!!Borzalom!Pedig nincs is bebizonyítva, hogy a Földön kívül van Élet.

invisibledeath 2006.12.23. 20:11:18

A müszakálas koma neve inkább maradjon zizitop, birom a Szójer által fabrikált neveket. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2006.12.23. 20:16:55

zz top lett a szinkronban? nekem a házibarkács felirat Rumcájsza jobban bejött.

invisibledeath 2006.12.24. 13:33:31

:D Én a szinkronosra emlékeztem csak, A feliratosat is láttam de nem rémlett hogy abban minek nevezte :)

[sabee] 2006.12.24. 23:52:29

Itt a legfelső képen egy mellbe adnak indzseksönt? Osztán hola tize'nyócas karika? :D
süti beállítások módosítása