Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 5x20 - Ismeretlen ismerős

2020. április 23. 09:00 - Szencsike

Egy gyógyszergyártó cégnél, a Niveus-nál kezdünk, akik kitaláltak egy új influenza elleni gyógyszert. A laborosok a kísérleti majmokat ellenőrzik, és úgy tűnik, a cég fejesei nemsokára áttérnek az emberkísérletekre, ami a hozzáértő dolgozók szerint még kissé korai, de mit adnak az ő szavukra ugye. A labort épp takarítják, a takarító azonban kettős játékot űz, egy nagyon komoly konkurens beépített embere, és rátámad a laborosokra. Az egyiknek bead egy szurit, a másikat megüti és szépen otthagyja őket. Rájuk zárja az ajtót, a megszúrt laboros rátámad a kollégájára és már tudjuk is, hogy milyen szert kapott, ez a croatoan vírus, a takarító pedig egy démon volt.

1.png

Később a tesók a járványügyi hatóság embereinek adják ki magukat, egy békés kisváros hirtelen beteg kisvárossá változott, szinte mindenkin az influenza tünetei látszódnak. A helyi doktornő nem szakértőket akar, hanem védőoltásokat. A tesók rákérdeznek, hogy a betegek erőszakosak lettek-e, de szerencsére itt még nem tartunk, egy gyengébb járvány tört ki, kb. egy hét alatt meggyógyul mindenki. Viszont a betegség nagyon gyorsan terjed, kb. másfél nap alatt 70 beteg jelentkezett náluk és még nincs vége a napnak, ennyire gyorsan terjed a fertőzés. A tesók már tudják is, mikor kezdődhetett, a nagy hotelos zúzás után. A tesók úton vannak, Bobbyval tárgyalják meg telefonon, hogy tuti Pestis intézte a járványt, de miért csak ilyen kis olcsójános influenzát vetett be, ha tudna jobbat is, a croatoant. Mert megtehet bármit, és ez már a negyedik városka, ahol járvány van. Pestis útjában nincsen semmi mintázat, Bobbynak is csak annyi javaslata van a térképet böngészve, hogy kelet felé tart. A srácok jelenleg Nevadában vannak, innen minden kelet, bármerre lehet. Bobby se tud sokat segíteni egy „húzzatok bele”-vel, a srácok magukra maradtak. Fel se dolgozhatták, hogy lényegében szabad a gazda, Pestis bármerre lehet, de lesz egy segítőjük. Crowley bukkan fel a hátsó ülésen, neki van ötlete.

2.png

Mire Sammy előszedi a démonölő tőrt, és Dean hatalmas fékcsikorgások közepette lefékez, addigra Crowley a kocsin kívülről kopog be hozzájuk, előbb csevegjenek egyet mielőtt agyonütnék egymást. A srácok kiszállnak és Sammy rázúdítja minden haragját, a legutóbbi közös tervükbe jó emberek haltak bele és Lucifert se tudták megölni! Részletkérdések, de Crowley és a tesók még mindig egyet akarnak: elintézni Lucifert. Crowley tudja, hol van Pestis, Sammy hallani sem akarja a tervet, Dean azonban átgondolná a kérdést. Crowley sem tudta, hogy a Colt nem öli meg Lucifert, ő is tanult valami újat, de tovább kell menniük, egészen addig, amíg meg nem ölik Lucifert. Igaz, Lucifer tudja, hogy Crowley ellene szervezkedik, figyelmeztetésképp leégette a házát, még olcsón megúszta. Még a szabóját is megölték, na ez már komolyabb, Crowley bujkálni kényszerül, mert minden démon őt keresi. A keresztutak ex-királya nagyon bepipult, szétver egy utcai lámpát a puszta pillantásával, de hajlandó a tesókkal is együtt dolgozni a siker érdekében. Ráadásul tudja, hogy működnek a Lovasok gyűrűi, ezek után muszáj vele tartaniuk.

3.png

Crowley aktuális búvóhelye egy lepukkant házban van, igen, a tesók is nagyon sajnálják, hogy idáig jutott, de inkább az mondja el, hogy találta meg őket, hiszen átokzsák védi őket a démonok ellen. Crowley bepoloskázta a kocsijukat, egyszerűen nagyszerű és benne akar lenni a kis tervükben, hogy bezárják az Ördögöt. Pestist nem tudja, hogy hol van, de tud egy démonról, aki elintézi a Lovasok apró-cseprő ügyeit az emberek között, őt kell megtalálni, Crowley pedig megdolgozza őt. Menjünk vissza a Niveus céghez, épp értekezlet van, és a főgóré, Mr. Brady, napokon belül meg akarja kapni a kész vakcinát, amit terjeszthetnek végre. Egy józanul gondolkodó stábtag szerint egy teszteletlen vakcina veszélyes lehet, a főgóré szerint az odakint tomboló járvány is veszélyes, úgyhogy kapja össze magát mindenki, hogy piacra lehessen dobni a szert. Később Brady az irodájában olvassa a netes híreket, de bejött hozzá a tiltakozó kolléga, aki nagyon szabadkozik a korábbi viselkedése miatt. Bradynek azonban bejött a karakánság, vár rá egy előléptetés a kommunikációs részlegen. Szó szerint bekerül a gyilkos felsővezetéshez, mindezt úgy, hogy Brady fog egy régi edényt, majd szépen átvágja a kollégája nyakát egy szikével.

4.png

A biztonsági őrök is démonok, ők viszik ki szerencsétlen pasi hulláját az irodából. Brady egyedül maradt a vérrel teli edénnyel, ezzel hívja fel a főnökét. Elmegy az áram, az asztaldísz örökmozgó megindul, az edényből kirepül egy légy, ezek szerint Pestis a vonalban van, ezt a vér bugyogása jelzi. Brady jelenti, hogy a vakcina hamarosan készen lesz, de Pestisnek még ez sem elég, minél hamarabb, leginkább már tegnap előtt el kellett volna terjeszteni a kamu vakcinát. Szegény Brady mégse az a magabiztos csóka, ha a főnöke előtt áll, jobb lesz, ha összeszedi magát, és ezzel búcsúzik el tőle Pestis. Eközben a tesók javában pakolják a fegyvereket az útra, Crowley készen áll, mehetnek, de Sammy nem jön, őrzi a házat. Nem ebben egyeztek meg, ám Crowleynak megdönthetetlen érvei vannak: nem kedveli, nem bízik benne és meg akarja ölni. Sammy tiltakozik, Crowley részéről akkor ennyi volt a kis szövetségük, ha Dean nem egyezik bele a döntésébe. Dean pár kényelmetlen pillanatig hezitál, de nincs mese, Sammy kimarad a buliból. Sammy telefonon keresztül Bobbynak sírja el a bánatát, mindkettejüknél ott van egy-egy ital, így csak könnyebb túljutni a démoni csalódáson. Bobby sincs oda a kényszerszövetségért, de mivel lassan egy éve semmire se jutnak, hát ha ez kell, csinálják. Sammy témát vált, arról kérdezi Bobbyt, hogy milyen érzés volt, amikor megszállták őt, hogy szerezte vissza az irányítást. Bobby érzi, hogy nem ok nélkül kérdezi ezt tőle és Sammy fejében súlyos gondolatok születtek meg. A terv odáig megvan, hogy kinyitják a ketrecet, de hogy fogják visszazsuppolni oda Lucifert? Mi lenne, ha Sammy ugrana be a ketrecbe, és Bobby olvasatában ez azt jelenti, hogy Sammy kész igent mondani Lucifernek. Ezt viszont semmiképpen sem teheti meg, ugyanis most nem csak egy piszlicsáré kis démonról van szó, hanem magáról a Sátánról. Sammynek kellene a legjobban tudnia, hogy miért is megszállás a megszállás, és ehhez jelenleg nem elég erős, Lucifer kicsinálja. Uralkodnia kellene magán, de még mostanra sem tanulta meg, hogy legyen ura a dühének vagy a gyászának és ezt Sammy is tudja.

Deanék megérkeztek a Niveus épülete elé, a bejáratnál az emberi biztonsági őrök vigyáznak az épületre, az igazi démonok csak az emeleten tanyáznak. Dean egy hátsó bejáraton jutna be, ám Crowleynak van egy másik terve. Eltűnik a kocsiból, majd néhány pillanattal később Dean azt látja, hogy Crowley elvágja az éjszakás biztonsági őrök nyakát. Dean teljesen ledöbbenve sétál be az épületbe, nem kellett volna megölnie őket. Nem most kéne finnyáskodni, Deant pedig útjára bocsájtja, ugyanis az ötletgazda itt marad lent, Dean csak tegye odafent azt, amit megbeszéltek. Szegény Deannek egyedül csak a démonkés áll a rendelkezésére, de sikerrel legyűri Brady őreit. Brady számított rá, elcsacsogna a váratlan vendéggel, ám Dean csak zordan hallgat. Akkor legyen az üzlet, mit segíthet Brady Deannek? Ő semmit, Deannél van valami, ami kellhet neki, ugyanis Brady keresi az ellopott gyűrűket és fizetne is értük. A tesóknál van, ha kellenek a gyűrűk, Brady jöjjön el vele egy semleges helyre és tárgyalhatnak. Kitől tudja, hogy keresi a gyűrűket? Deant ezzel megfogta és szegénykém csak hebegni tud valamit, de alapvetően tökmindegy a válasz. Brady szerint a gyűrűk nélkül Háború és Éhínség totálisan tönkrement, ő igazából büntetést akar, és ezt Deannel el is fogja kezdeni.

7.png

Kezdésképp szó szerint kidobja Deant az irodából és végig rugdossa őt a folyosón és még a haját se kócolta össze. Deannek sikerült eljutnia a liftig, és hiába jut le a földszintre, Crowley nincs sehol. Mögötte ott áll már Brady, leüti szegényt, viszont végre felbukkan Crowley, egy zsákot húz Brady fejére, amire egy démoncsapdát rajzoltak és ráadásképp Crowley alaposan kiklopfolja a pasas fejét. Szegény Dean rájött, hogy Brady nem a gyűrűket akarta, hanem őt, Crowley meg elégedett, hiszen Deannek nem kellett semmit se megjátszania, és hát ilyen, ha egy démonnal üzletel, mindig van valami kiskapu. Crowley a kocsiban jeleket rajzol a késsel Brady mellkasára, Dean az üléshuzatért aggódik. Crowley a jellel bezárta Brady démonát a testébe, nem fog lelépni. Viszont a páros nem megy vissza Sammyhez, máshol fogják kikérdezni őt, ugyanis Crowley most hinti el azt a nagyon fontos információt, hogy Sammy és Brady ismerik egymást. Dean satuféket nyom, meséljen csak szépen. Valamikor hajnalban Sammy még mindig ébren van és meghallja, hogy megérkeztek Deanék, vagyis mégis ide jöttek vissza. Sammy lerohan a földszintre, ám ott csak Crowley várja, Dean bezárkózott Bradyvel. Saját védelmében elmondja, hogy ez rossz ötlet volt, ám Dean csúnyán elküldte őt a fenébe, így visszajöttek ide, és ha Sammy bemegy, lehet tönkretesz mindent. Sammy bemegy.

8.png

Brady egy székhez kötözve, egy démoncsapda közepén ül, fején a zsákkal. Dean figyelmezteti az öccsét, hogy megváltoztak a körülmények, mindenképpen a feladatra kell koncentrálnia. Sammy nem is érti, mibe csöppent, Dean bízik benne, hogy helyesen fog cselekedni. Brady észhez tért, meghallotta Sammy hangját, Dean lehúzza a zsákot a fejéről és Sammy szembetalálja magát a régi egyetemi haverjával. Brady már másodév közepe óta eltűnt a démon jelenléte miatt, vagyis Sammyt már réges-rég figyelték az alvilágiak. Ahogy azt sejtettük, Sammy bepöccen, ugyanis Brady volt az, aki bemutatta őt Jessicának. Sammy majdnem megverné a mocskot, Dean még épp időben tuszkolja ki őt a szobából, mielőtt nagyobb károkat tudna okozni. Crowley elégedetten látja, hogy Sammy ideges és szépen beslisszol a szobába. Dean próbál az öccse lelkére beszélni, hogy ez az egy mód van arra, hogy elkapják Pestist, Sammy érti, pont ugyanígy bízott Rubyban és Bradyben   annak idején, mint ahogy most a bátyó bízik Crowleyban. Crowley odabent Bradyt próbálja meggyőzni, hogy Lucifer a démonokkal is végezni fog, miután elintézte az embereket. Brady szerint ennek semmi értelme, Lucifer teremtette őket, meg jobb lenne, ha Crowley is a saját seggét féltené, mert ha elkapják, rajta fogják a kínzásokat gyakorolni. Brady tisztában van vele, hogy így is, úgy is meg fog halni, úgyhogy kitart a győztes oldal mellett. Crowley-nak ennyi infó elég is volt, de mit forgat a fejében vajon?

A nappaliban csend van, Dean iszogatja egyedül a sört, Sammy kiment sétálni. Crowley öngyilkos küldetésre készül, Dean kezdje megdolgozni Bradyt és Crowley eltűnik. Dean bemegy a fürdőszobába, ám Sammy eltorlaszolja az ajtót, Brady az övé. Sammy bemegy a démonhoz, és pontosan tudja, hogy annak idején Hálaadás volt a fordulópont. A démon szerint Brady őszintén kedvelte Sammyt, és pont ezért volt megfelelő alany is. A hálaadási szünetben már a démon ott volt Brady testében, és annyi lett a jófiús viselkedésének. Kirakták a suliból is és drogozni kezdett, igaz, Sammy igyekezett őt a helyes útra terelni, ahogy egy igazi baráthoz illik. Sajnos azonban a Sárgaszeműnek nem ez volt a terve, Brady ezek után hozta be Jessicát Sammy életébe és ő volt az, aki megölte szerencsétlen lányt. Jessica semmit sem tudott Azazel démon halálos terveiről, a végzetes estén épp sütit sütött, mikor Brady bekopogtatott hozzá, majd pedig élvezettel ölte meg a lányt. Sammy nekiront, de a démonkéssel csak felsérti a nyakát, még nem fogja megölni őt és inkább otthagyja a röhögő démont.

11.png

Dean a kiengedésért dörömböl, mikor Sammy végre kinyitja neki az ajtót, és mindkettejük szerencséjére nem történt semmi, Brady ott vigyorog a széken. Crowley is visszatért, tönkrement az öltönye, kissé koszos lett, de sikeresen lemészárolt jó néhány démont, igaz egy fiatal példányt életben hagyott hírmondónak. Crowley elhitette vele, hogy Brady és ő szövetkeznek Lucifer ellen, vagyis Brady is üldözötté vált. Viszont Brady is mindennél jobban élni akar, így ehhez csak el kell mondania, hol találják meg Pestist. Odakintről felhangzik egy pokolkutya ugatása, sajnos Crowleyt követte, a démonok őt is bepoloskázták. Crowley lelép, otthagyja kis átkozott pénzérmét a tesóknak, boldoguljanak, ahogy tudnak, Brady meg kész lenne bármit elmondani, csak ne dobják a kutya elé. Dean elindul a sóért, ez legalább van a házban, Sammy marad Bradyvel. Sajnos a sóterv bukta, a kutya bejutott a házba. Deannek legalább a puskáját sikerült magához vennie, és megsebesíteni vele kutyát, de ez csak fél siker.

Teljes patthelyzet, Brady menekülni akar, de ez eleve esélytelen, már csak a kutya miatt is, aki vagy Deant vagy Bradyt és Sammyt lesi. Crowley visszajött, mégsem seggfej, sőt, hozott magával egy másik pokolkutyát. Az a kutya, aki megtámadta őket, úgysem hallgatna rá, de aki vele jött, az nagyobb nála és szófogadóbb. Crowley elereszti a dögöt, hadd intézzék el egymást. A tesók csak a két láthatatlan kutya harcának a zajait hallják, és látják a vérnyomokat. Sammy megtöri a démoncsapdát, elengedik Bradyt, aki velük együtt menekül a kocsihoz, Crowley 1000 dolcsit tesz a saját kutyájára. A csapat eljut egy városba, egy zsákutcában rakják ki Bradyt, aki elmondja, hol lesz Pestis, Crowley szerint hiteles az infó, hiszen Bradynek most már tényleg nincsen oka hazudni. Tudja ezt ő is, Crowley alaposan elintézte a hírnevét, egy örökkévalóság lesz, hogy rendbe hozza. Crowley szerint sokkal rövidebb idő alatt elintézik őt a kollégák. Dean húz egy sóvonalat, Crowley majdnem mögötte marad, de még épp időben lép ki, sajnos Dean nem tud két legyet lecsapni. Viszont Bradyt itt hagyják, akinek rá kell jönnie, hogy a tesók azok, akiktől félni kell. Persze a büszkesége nem veszett el, Sammy elindul felé a démonölő késsel. Brady előadja neki a tanmesét, hogy azért bízott meg Rubyban is, mert a lelke legmélyén olyan, mint ők és talán nem is különbözik annyira a démonoktól, csak számára a pokol itt van ebben a világban. Ez Brady végszava, Sammy megöli őt a késsel, az elmélete egész érdekes volt. De vajon Dean mit mondana mindezekről? Bobbynál járunk, Rufusszal egyeztetnek, nagyban keresik a Halált is, de sajnos ő még rejtőzködik. Bobby lakása mégsem olyan démonbiztos, mint hitte, ugyanis Crowley ott ácsorog a konyhájában. Bobby hallotta hírét, de szemtől szemben most látja először, meglepődött, hogy ilyen átlagos figura. Crowley gazdateste egy kevésbé híres irodalmi ügynök New Yorkból, nem olyan feltűnő. Bobby egy lövéssel üdvözli őt, de ez nem olyan pisztoly, amivel őt meg lehetne ölni, de az öltönyét kilyukasztotta. Crowley segíteni jött, a tesók Pestis gyűrűjét keresik, de kell még a Halálé is, ebben lehetnének partnerek Bobbyval. Bobby lecseréli a pisztolyt egy kősó-lövedékes puskára, ne jöjjön közelebb, ha kedves az élete. Crowley tartja a távolságot és elmondja, hogy sajnos Halál pontos tartózkodási helyét nem tudja, de van egy varázslat, amihez kellene egy apróság, egy emberi lélek, ez esetben Bobbyé. Ezért cserébe Bobby bármit megkaphat, tényleg bármit. Bobby gondolkodik, belelő Crowleyba, de megint csak az öltönye bánja. Bobby nem fog neki segíteni, Crowley megígéri neki, hogy csak kölcsönbe kéri a lelkét, ugyanis most tényleg egy oldalon állnak. Ha nem zárják be Lucifert, akkor Crowley is bukik. Tényleg csak kölcsönkérné, amint végeznek, vissza fogja adni Bobbynak a lelkét. Na, Bobby, most légy okos.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása