Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x02 - Somebody's Been Reading Dante's Inferno

2019. július 24. 09:00 - Szencsike

Chloe a szabadsága alatt nemcsak a hasát süttette valamelyik európai tengerparton, hanem jó szokásához híven dolgozott. Elment a vatikáni könyvtárba és alaposan utánanézett Lucifernek. Jobbnál jobb könyveket talált a Pokol uráról, amely mind hitelesen bizonyítja, hogy ő egy szörnyeteg, sőt, minden tette azt erősíti, hogy szörnyű dolgokra képes. A nagy olvasgatás közben lép oda hozzá egy bizonyos Kinley atya, a kollégák említették, hogy valaki az Ördög után kutat. Kinley atya a Vatikán egy különleges ügyosztályán dolgozik, azokkal a bejelentésekkel foglalkoznak, amelyek szerint valakinek megjelent az Ördög vagy épp az illető saját magát tartja az Ördögnek. Egy bizonyos Lucifer Morningstar is a megfigyeltek között van, először azt hitték, hogy csak a szokásos különcök egyike, de rá kellett jönniük, hogy itt bizony valódi találatuk lesz. És ha Chloe eljött idáig, akkor ő is tudja, hogy tenni kell valamit. Kinley atya tud segíteni, a segítség pedig Chloe közreműködésén alapul. 

1.png

Térjünk vissza a jelenbe, Chloe már sokadszorra pörgetheti végig magában ezt a beszélgetést. Ha Lucifer a Földön jár, veszélyezteti az emberiséget és halál, pusztulás követi. Szerencsére a gondolatait Ella zökkenti ki, hozott egy tojást, átnyergelt a tyúkokra, most hogy nem jár misére sok lett a szabadideje, és meglett az első tojása Margaret tyúkocskának. Látja Chloén, hogy elgondolkodott, igen, valamit nagyon halogat. Ellának erre is van ötlete, tűzzön ki magának egy határidőt, ő ezt szokta tenni, ha valamit nagyon muszáj megcsinálnia. A tyúk neve Margaret, de volt egy teknős is, csak a két állat nem jött ki egymással. Megjön az SMS, új ügy, Ella nagyon felvidult, izgi lesz. Lucifer-lak, a halál és pusztulás jóképű végrehajtója azon morfondírozik, hogy a sok kék ing közül melyiket vegye fel. Ehhez megcsodálhatjuk Tom Ellis tökéletesre gyúrt felsőtestét is, múltkor a feneke, most meg ez, elkényeztetnek minket. Jön Ámenka, döntött, itt marad a Földön, jobban az otthonának érzi mint az égi Jeruzsálemet. Remek, de melyik kék ing legyen? Ámenka rámutat az egyikre, Lucifer a másikat választja. Ámenka ebből a zord és érdektelen hozzáállásból már tudja, hogy baj van a Paradicsomban, Chloe még mindig haragszik? Nem, ők „csak” partnerek, minden tökéletesen rendben van. Ámenka jól érzi, jön egy de is, ugyanis Charlotte halála előtt Lucifer és Chloe csókolóztak, megvolt a nagy, romantikus pillanatuk. Most viszont Lucifernek halvány gőze sincsen, hogy mit érez Chloe a ridegen hangzó partnerségen kívül. Ámenka az újdonsült bölcsességével a carpe diem jótanácsot adja, Lucifer örüljön, hogy itt van az emberek között, akik kiélvezik az élet minden percét, Lucifer is tegyen így, egyszerűen hívja el randizni. Lucifer mosolya visszatért, jó ötlet.

2.png

Megjöttünk a helyszínre, Lucifer Chloe új parfümjét dicséri, de ez csak szúnyogriasztó, hiszen a természetbe jöttek ki. Kis vérszívók, Lucifer elég ügyetlenül jut el a vértől a vacsorázás fontosságáig, de Chloe már meg se hallja. Ella ugyanis okkal volt korábban vidám, a helyszín egy valóságshow terepe, amit Ella imád, elég sok ideje van mostanában, simán letolta az eddig elkészült huszonakárhány évadát. Ez a Survivor-be öltött Való Világ Powered by Big Brother, és ennek a műsornak az egyik főszereplőjét ölték meg. Melindának hívják, a civil életben óvónő volt, most a nézők kedvence, nyerhetett is volna, de hát meghalt. A holttest belefulladt a lagúnás díszlet vizébe, de jól látható nyomok utalnak dulakodásra és a fején is van egy jókora sérülés. Hiába valóságshow, a rengeteg kamera közül egyik se vett fel semmit, ezt már a producertől, Maury-tól tudják meg, éjszaka nem használják őket. Mostanában se kapcsolhatják be, nincs forgatás, amíg le nem zárják az ügyet, úgyhogy a most is épp filmező operatőrnek is le kell kapcsolnia a kamerát.  Ella pedig buzgón elkéri az adásba nem került anyagokat, munka és szórakozás együtt, de a lelkesedésében senki sem osztozik. Ella és a producer lelépnek, a csoda páros végre kettesben marad, csak összejön ez a vacsora meghívás, ugyanis Chloe Lucifer esti terveire kíváncsi, hát miért ne tölthetnék ketten. Míg Lucifert a legtisztább szándékok vezérlik, addig Chloe forral valamit. Egy flashbackből kiderül, hogy mit, Kinley atya egy méreggel teli fiolát ad Chloénak. A becsületére legyen mondva, Chloe sírva tiltakozik a terv ellen, ám Kinley szerint az Ördög veszélyes, és vissza kell térnie a Pokolba, és Chloe tudja csak visszaküldeni őt.

3.png

A jelenben Chloe az őrsön szembesül azzal, hogy Dan költözik, asztalt cserélt az egyik kollégájával. Az új hely a lépcső alatt van, Dan boldogan lesz Harry Potter, csak minél távolabb legyen a saját Voldemortjától, Lucifertől. Nagyon zabos rá, ugyanis, ha ennyi ideig képes volt titkolni Pierce-ről az infókat, amik Charlotte halálához vezettek, vajon mi mást titkol még?! Chloe erre nem tud semmit se mondani, ő tisztában van a legfontosabbal és nézünk egy újabb flashbacket. Kinley atya átnyújt neki egy jókora mappát, benne Lucifer Morningstar korábbi látogatásairól. A chicagói tűzvész, a náci Németország, csakhogy a finomabbakat említsük, mind Luciferhez köthető. Még kép is van arról, ahogy Hitlertől nem messze ácsorog egy náci gyülin, vagy épp egy partin mulat velük. Chloe nyomozói esze szerint ezek közvetett bizonyítékok, de Kinley szerint minden látogatása után valami katasztrófa történt, és ezekből már lehet dolgozni. Nem, ezekről nem Lucifer tehet, de Kinley megmutatja neki a Pierce-ről szóló fejezetet, oké, ezt Chloe is elismeri, tényleg ő ölte meg, de őt védte ezzel. Kinley szerint azért kellett Chloét megvédeni, mert az egész helyzet Lucifer miatt jöhetett létre. Nem Lucifernek kell meghúznia a ravaszt, hogy valami baj legyen. Chloénak is meg kell végre értenie, hogy veszélyes és nem ebbe a világba tartozik. Ott a méreg, tegye a dolgát.

4.png

A jelenben Ella szabályismertetőt tart a showról, ugyanis Melindánál volt a kiesés ellen védő kis szobrocska. Viszont a visszanézett felvételekből kiderül, hogy a szobrot egy másik játékos, Judd találta meg órákkal korábban, vagyis Melinda ellopta, a játékostárs erre megölte. Nem semmi forgatókönyv lenne egy ilyen, ha megtörténne. Milyen volt Judd és Melinda kapcsolata? Judd a főgonosznak beállított karakter, a felvételek szerint simán egy tapló, az egyiken épp Melinda fejbevágását imitálja. Lucifer közben a randiötleteket nézi a neten, cápa úszás, zseléharc, de ezt nem most kéne megvitatni. Chloe döntött, egyszerűen le kell tartóztatni Judd-ot, ha ő a „főgonosz”. Kimennek a terepre, Chloe nagyon nyomja a rossz zsaru karaktert, kiprovokálja Judd-ból, hogy örül, hogy Melinda halott. Igaz, a pasas tényleg bunkó, de nem tudta, hogy ellopta tőle a szobrocskát, de ha így volt, a karma megadta a méltó büntetést. Lucifer csodálkozik a legjobban Chloén, ebben a felállásban Lucifer igyekszik a jó zsarunak lenni, szívesen vennének Judd-tól egy vallomást. Félrevonja Chloét, neki kellene a normálisnak lennie, de Chloe meglátja az operatőrt, épp őket követi, a pasasnak engedélye van, a rendőrség is beleegyezett, hogy mehet tovább a forgatás, amíg nincs lezárva az ügy. Chloe részéről itt nem fog forgatni, tűnjön el, az operatőr pedig nagy duzzogva lelép. A kamera nélkül Judd is visszavesz, csak színjáték a bunkósága, tudatosan alakítja ezt, mert a korábbi évadokban mindig a „főgonosz” karakter nyert. Melinda halálának idején a közös hálóban szunyókált a többiekkel. A cukinak beállított Melinda is valójában egy számító ribanc, a pletyik szerint egy titkos szövetséget kötött valakivel. Ebben a játékban mindenki hazudik, úgyhogy nincs mese, jöhetnek a kihallgatások, Lucifer legalább a randijuknak örül.

5.png

Lucifer-lak, Linda edzéshez van öltözve, Mézi körül ugrabugrál, hátha a démonka tanít neki valami jó kis trükköt. Mézi inkább lelkizni akar, a közös lakásba nem akar visszamenni, nehogy Chloe szavaival élve felzabálja Trixiet. Linda szerint csak idő kérdése és Chloe megenyhül, ugyanis az angyalok és démonok létezéséről tudni, bárki számára a nehezen feldolgozható infók közé tartozna. Viszont Lindában nagyon buzog a tettvágy, talán annak köszönhetően, hogy Pierce annak idején megfenyegette, gyakorolhatnának végre, hogy védekezni tudjon az ilyen helyzetekben. Mézi csak újabb italt tölt magának, ám Linda úgy dől el mögötte, mint egy krumplis zsák. Vissza a helyszínre, eljött az idő a kihallgatásokra, egy ilyen műsor minden jellegzetes karaktere megvan: a jópofa apa típus, a törtető, a túlélő, a hippi, a ribi, a flegma, de mind ugyanazt mondja: a másik átverése a játék része. Lucifer szerint a játék része lehet a fürdés kihagyása is, rémesen büdösek. A titkos szövetség alatt a játékosok a dugást értik, Melinda összefeküdt mindenkivel, akivel lehetett, de a flegma hölgy játékos szerint ez is csak kamu lehet, mint minden más is egy ilyen műsorban. Chloe kénytelen belátni, hogy alaposan meg van lőve, itt tényleg kuszák a szálak. De vegyük csak Lucifert, róla is sok mindent mondanak. De mennyire, ám azoknak a fele se igaz. Szóval nem harapja le a gyerekek fejét? Fujj, utálja őket, dehogy meg is egye őket, elképzelni is borzasztó! Viszont jó, hogy Chloe végre kérdez, mondja csak nyugodtan, válaszolni is fog! Legyen, Pierce hányadik volt, akit megölt, egyáltalán számon tartja, hogy hány embert ölt meg? Hát lehet, ezt nem kellett volna, ugyanis Pierce=Káin volt az első, akit megölt, de ő az egész halhatatlansága alatt meg akart halni és ez nagy különbség. És a Pokol? Lucifer vigyorog, ki van ott lent, no igen, sok bentlakó személye tényleg meglepő, Jim Morrison, Gary Coleman, de Chloe nem a lakókra kíváncsi, hanem a Pokolra általában. Élvezi az emberek kínzását? Na, itt már annyi a hangulatnak, Lucifernek ez egy munka volt, amit kényszerből kellett csinálnia. Chloén is látszik, hogy tudja, hogy túlment a határon, Lucifer poénból felemlegeti, hogy biztos Dante: Pokol című művét olvasta. Nos, sok mindent olvasott a nyaralás alatt és tőle is meg akarta kérdezni, hogy mit gondol és lám, sok infó hamis volt. Remélem megjön az esze végre, viszont Lucifer újból gondolkodhat Chloe viselkedésén.

Lucifer-lak, Mézi egy jó kis ginnel ébreszti Lindát, de ez nem segít. Lindának fogalma sincsen, hogy mitől ájult el, hisz makkegészségesnek érzi magát. Mézi csak a szexhez ért, de megpiszkálja Linda arcát, ezt a tanácsot egy egy 14. századi orvosi könyvből vette, ám Linda szerint ez most nem fog segíteni, úgyhogy el kell mennie egy orvoshoz. Rendőrség, Lucifer egy gyönyörű piros ruhát vett Chloénak, igaz, a ruhát elsőnek Ella láthatja. Operába mennek randizni, ide kell a ruha, Ella szerint mint a Tisztességtelen ajánlat, ám Lucifer inkább a Micsoda nőre gondolt, mikor megvette a ruhát. Az opera San Francisco-ban lesz, napnyugtakor indulnak helikopterrel, kész, Ella tocsog a romantikus érzelmekben, annyira oda van az ötletért. Lucifer nagyon reméli, hogy Chloe is imádni fogja ezt, mert mostanában nagyon furán viselkedik. Nyugi, csak ideges ő is a randijuk miatt, de tuti lesz minden, ha eljön az este, sőt, akár az ágyban is kiköthetnek. Odakint az asztalánál Chloe figyeli a vidám párost, kezében a kis fiolával. Bemegy hozzájuk, az ügyre hivatkozva lemondja az estét, igaz, csak halasztást kért annak  megoldásáig. Mind Ella, mind Lucifer nagyon reméli, hogy hamar végeznek, igaz Lucifer aggódhat jobban. Chloe a kikötő mellett találkozik Kinley atyával, a mérgezzük meg az Ördögöt tervet későbbre kell halasztani. Chloe esze kezd visszatérni, ismeri Lucifert, és állítson róla bármit Kinley, ő nem az a szörnyeteg, akinek Kinley látni akarja. Kinley sose találkozott vele személyesen, de biztosan tudja, hogy minden kedvesség és móka csak színjáték. Chloét is addig manipulálja, amíg meg nem teszi azt, amit akar, mesterien tudja befolyásolni az embereket, Chloe ezért ingott meg. Ő a hazugságok atyja, ám Chloe ezt megcáfolja, Lucifer sose hazudik, mindig az igazat mondja. Kinley szerint talán ez a legnagyobb hazugság amit Lucifer csak mondhat, és Chloe fejében újra elültette a kétség magvait.

Újabb nap a rendőrségen, Chloe azt figyeli, ahogy Lucifer meghozta a társaknak a szokásos reggeli kávét, ennivalót. A megszokott jófejség vagy ügyes manipuláció, kb. ez járhat Chloe fejében. Ella észreveszi, hogy kukkol, hát gyorsan letörli az állítólagos foltot az ablakról. Jön Lucifer, meghozta az ő kávéjukat is, Ella megköszöni ezt is és az esti operát is, remekül érezték magukat a nagymamájával. Lucifer pillantása jelzi, hogy elég, mondja, mi az új nyom. Chloéhoz fordulva megjegyzi, hogy legalább közelebb vannak a végéhez és mehetnek randizni. Chloe száraz igenje nem túl meggyőző válasz, ez pedig csak tovább ront Lucifer helyzetén. Ella meghozta a papírokat, megjöttek Melinda orvosi leletei, a gyomrában volt minden, amit egy túlélősshowban esznek: banán, kókusz, csiga, de Melinda valahogy hozzájutott egy kis rumos meggyhez. Az finom, Lucifer Attilával, a hunnal is evett ilyesmit, szívesen mesél róla Chloénak. Igaz, Attilának is rossz vége lett, na mindegy. A rumos meggy jutalom volt a műsorban? Ella szerint nem, de megkérdezi a készítőket. Dan, Ámenka érkezett hozzá két jeggyel az imprószínházba. Dant már nem érdekli a dolog, Ámenka így más férfias programokat ajánl, Dan viszont túlórázik, hát akkor máskor. Ámenka így egyedül veti bele magát az életbe: elmegy egy játszótérre, a gyerekek focilabdáját messzire rúgja, a gyerekek lenyűgözve figyelik a messze szálló labdát és az erős bácsit, de ez most nem jött össze. Később egy kávézóban kíváncsian nézi, ahogy egy hölgy épp ír valamit, ám a hölgy nem akar a fura idegennel maradni. Egy utcán kéregető rokkant lányt megszánna pár dolcsival, ám a lány nem is rokkant, hanem csak egy ügyes tolvaj, elviszi Ámenka pénztárcáját és messzire rohan a zsákmányával. Üdv a Földön! Szegény Ámenka is szembesül a döntése eredményeivel, a Föld mégsem olyan ideális lakóhely, mint hitte, de meg kell találnia a célját. A mexikói bevándorlónak mondhatja, ő aztán egy nyikkot nem értett a mondandójából.

10.png

Este Chloe és Lucifer visszamennek a stúdióba kikérdezni a producert, honnan van az édesség. Ezek pont Maury édességei, szóval Lucifer részéről az ügy megoldva, ennyi is volt, jöhet a közös program, de sietős neki. No, még nem, Maury valóban adott belőlük Melindának, de cserébe kért tőle egy kis szívességet. A műsor nézettsége elég szar, és Melinda simán nyert volna, így kitalált egy kis színjátékot, hogy kalandosabb legyen ez a győzelem. Melinda visszautasította, de nem ő ölte meg, ennyire nem aljasodna le. Dehogynem, még titkos viszonyt is folytattak, erről beszélt mindenki, na vallja be végre mit tett, aztán Lucifer végre mehet randizni. Chloét ez megijeszti, ne csak magára gondoljon állandóan! Ha így érzi a nyomozó, hogy Lucifer önző, akkor nem is zavarja tovább őt a munkában. Maury közlékeny ember, tud egy titkos viszonyról, meg is mutatja a felvételeket, Melinda a flegma csajjal, Kylie-val jött össze, Maury azért nem mondta el ezt az infót, mert a bizonyító erejű felvételek mind a mosdóban készültek és ott tilos filmezni. Épp a kiszavazás zajlik, de Kylie nincs jelen. A nő épp a főhelyszínt akarja felgyújtani, a kamerákon keresztül látják, ahogy Lucifer pont oda sétál be, és Kylie erről mit sem tud, majd jön a BUMM! Szerencsére Lucifer gond nélkül kisétál, Chloe ezek szerint jó messze volt tőle, így nem sérült meg. És klassz a CGI is, ahogy Lucifer kisétál az égő házból, a Netflix-szel nagyobb lett a büdzsé is.

Chloe odarohan Luciferhez, mintha ő maga se hinné el, hogy Lucifer él. Lucifernek ennyit tesz, hogy évezredekig egy tüzes pokolban lakott, hozzászokott. Chloe nem tudja ezt hova tenni, hogy tényleg semmi baja. Kylie is odarohan hozzájuk, ő nem tudta, hogy volt bent valaki, de a csaj a sokkhatás miatt elmondja, hogy már megint bajba keverte magát. Kylie elmeséli, hogy összejöttek Melindával, igaz, mikor meglátta, hogy elmegy Mauryval, féltékeny lett, ugyanis Melinda nem mondott neki semmit, hogy mit csináltak. Kylie a hazudozás miatt bepöccent, és belelökte Melindát a lagúnába, ahol beverhette a fejét... Megvan a gyilkos, viszik is, Lucifer örülhet, vége az ügynek, jöhet a randi. Chloe viszont DC-sen komor, így Lucifer felajánlja, hogy ha nem akarja ezt az egészet, akkor hagy neki időt és teret. Ez rendes tőle, Chloe viszont akarja a randit, sőt, Lucifernél fognak találkozni este. Nézzük meg Lindát, elment az orvoshoz, és most kapja meg az eredményekről a híreket. Bármi is az, Linda szerint ez lehetetlenség. Este, Lucifer előkészítette az asztalt, rózsa, gyertyák, és megjött Chloe. Nem öltözött túl, egy nadrág, egy hosszú ujjú felső, Lucifernek tetszik a látvány. A  menü bor és grillezett sajtos szendvics, Chloe kedvencéből. Lucifer örül, hogy végre nem titkolóznak, ha ezek után is kétségei lennének, csak kérdezzen és válaszol. Chloe zavartan bólogat, Lucifer elmegy bekapcsolni a zenét, csupa '90-es évekbeli sláger, szintén Chloe kedvencei közül válogatta össze. Ezt kihasználva Chloe előveszi a mérget tartalmazó fiolát, és pont akkor szólal meg a várva várt zene, mikor épp bele akarná önteni Lucifer borába. Hirtelen zajtól meglöki a poharat, az összetörik, bor kifolyik, a mérget gy nem tudta beleönteni.  Megérdemelted, árulók árulója, te Júdás! Lucifer visszatért, együtt szedik össze a darabokat, és Lucifer megszúrja magát és vérzik. Chloe alig hisz a szemének, hogy vérzik, Lucifer szerint ez semmiség, de Chloe mintha igazán megijedt volna. Szinte dühösen kéri számon, hogy túlélt egy robbanást, de most egy pöttöm seb miatt vérzik, sőt, többször is megsebesült, egyszer ráadásul miatta, mi az igazság?! Manipuláció, bűntudatkeltés, azt akarja ezzel elérni, hogy törődjön vele? Lucifer szomorkásan vallja be, hogy Chloe a különbség, csak akkor sebezhető, ha Chloe a közelében van. cChloe döbbenete látványos, szerencsére jön egy SMS Ellától, fel is hívja. Melinda boncolási eredménye szerint a fejsérülés nem attól van, hogy valamibe beütötte a fejét, hanem attól, hogy valami téglalap alakú tárggyal bezúzták a koponyáját. Chloénak van egy ötlete, és elindul egyedül lezárni az ügyet, Lucifernek nem kell vele tartania.

Chloe visszament a forgatási helyszínre, és az operatőrt keresi meg, van házkutatási parancsa, új infók merültek fel. Miközben keresgél, kikérdezi a pasast, az összes évad alatt a shownak dolgozott. Chloe megtalálja a véres téglalapforma tárgyat, jó volt a tippje. Közben a pasas megtalált egy baltát, és időközben felbukkant Lucifer is, aki a távolból figyeli az eseményeket. A pasas elmondja, hogy ő volt Melinda titkos szövetségese, ő lopta el neki a totemet, Amerika miatta látta őt cuki csajnak és ha nyert volna, akkor osztoznak a pénzen. De Melinda összejött Kylie-val, operatőrünk bepöccent, sőt, már rohadtul elege volt, hogy a többi panaszkodó játékost hallgassa, akik az összes évadban ugyanolyan semmirekellők voltak, hát nem! Operatőr ekkor elhajítja a baltát, Lucifer kirohan a rejtekéből és Chloe elé veti magát, Chloe ugyanebben a pillanatban lövi lábon az operatőrt. Lucifert a balta az oszlophoz szegezte, de szerencsére csak az öltönye bánta az életmentést. Az operatőrt elviszik a társak, Chloe még mindig a sebezhetőségen kattog, ez a balta könnyedén elintézné Lucifert, csak azért mert közel vannak egymáshoz. Igen, elintézné őt, de bármikor Chloe elé ugrana, ha ezzel őt megmenthetné.  A Luxban Ámenkának alaposan megváltozik az élete, nem attól mert egy szőke, kis Duci Juci megpróbálja őt valami ügyetlen szöveggel felszedni, hanem azért, mert Linda elmondja neki, hogy gyereket vár tőle. Jó lesz ez, nagyon jó lesz ez! Kora reggel egy nagyon zaklatott Chloe találkozik Kinley atyával, a közös tervükből nem lesz semmi, Chloénak végre tényleg megjött az esze, képtelen bántani Lucifert. Az atya szerint a munka nagyját neki kéne elvégezni, hiszen az ő feladata, hogy elvégezze az ördögűző ceremóniát. Nem, Lucifer nem az a szörnyeteg, amiről a könyvek írnak, Chloét biztosan nem bántaná meg. Chloét maga a tény is megrázta, hogy Lucifer miatta sebezhető, de ezt Kinley atya is tudta, ezért akarta volna felhasználni Chloét. Chloe döntése végleges, csak remélni meri, hogy egyszer az Atya is megismeri Lucifert, de ő olyan ember, akit nem lehet eltántorítani a céljától. Lucifer otthon van, épp zongorázik, és talán azért is mosolyog, mert lehet jól alakulnak majd a dolgaik a nyomozójával. Kapott tőle egy SMS-t, Chloe részéről jöhet egy új randi, viszont nyílik a liftajtó és kilép belőle Kinley atya és Chloe Decker miatt van itt. Az epizód dalai

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása