Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x10 - Rádiócsend

2018. december 18. 09:00 - Dzsudibí

Cynthia, az új munkatárs Max helyett és Eric Evie-t kísérik repülőn Chicago-ba, Ericet egy kedves tag az automatáknál máncsörzel kínálja. Eric durcás, mert Evie pasizik, és még a máncsörzét se kéri. A srác természetesen Evie mellé ül a gépen, ám jókedvük csak addig tart, amíg a srác edzője közbe nem szól, valamiért nem tetszik neki, hogy ezek ketten itt kokettálnak egymással. Természetes, hogy már az indulás után kiderül, ez nem egy átlagos út lesz, amikor Ericnek feltűnik, hogy a gép kapitánya hiába próbál meg egy kiadós hugyozás után visszatérni a pilótafülkébe, ugyanis az első tiszt kizárta. Főcím.

ke_pernyo_foto_2018-12-14_15_44_00.png

Eric természetesen azonnal közbelép, és tárgyalni kezd Bruno-val az első tiszttel, aki még csak válaszolni sem hajlandó eleinte. Eric beszélőkéje aztán meghozza a kívánt hatást, és Bruno legalább válaszolni hajlandó: Denver felé tartanak. Hogy miért, az egyelőre rejtély, mindenesetre Eric azonnal ráállítja Zara-t és Olivert a dologra. Eközben Bruno beleegyezik, hogy a kapitányt beengedi, de amikor nyílik az ajtó, csak jól pofánfújja a tűzoltó készülékkel. Amikor Eric meglátja egy pillanatra az ajtóban Brunot, rájön, hogy ő az a kedves fiatalember, aki máncsörzzel kínálat a reptéren. Eközben Oliver és Zara már Bruno fészbukján keresik a választ: családja van, barátai, a képei alapján boldognak tűnik, és még a hétvégi Beatrice koncertet is bejelölte, hogy ott lesz, szóval egyelőre érthetetlen, hogy miért térítette el a gépet. 

ke_pernyo_foto_2018-12-14_15_44_52.png

Időközben előkerítik Bruno volt barátnőjét, akivel 3 hete szakítottak, és akivel utoljára beszélt telefonon. A nő szerint azonban békés szakítás volt, és nem ez az oka, hogy Bruno gépeket térítget el hobbiból. Még beszélni is próbál vele telefonon keresztül, de Bruno szerint jobb lesz neki nélküle. Zaraéknak sikerül kiderítenie, hogy Bruno korábban focista volt, és mitádisten, az edzője éppen az a pasas, aki Evie udvarlójának is az edzője, és aki olyan ideges volt a fiatalok románca miatt. Mindenesetre edzőbá hajlandó beszélni Brunoval, az ajtón keresztül igyekszik feleleveníteni a legszebb pillanatokat közös múltjukból, és megnyugtatni, hogy nem kell mindenkinek focistaként végeznie, Bruno lehet pilótaként is sikeres. Hogy a kortÁRs beszéd mennyire lenne hatásos, nem tudjuk meg, mert ebben a pillanatban vadászgépek tűnnek fel a gép mellett, és Bruno elkezdi kiereszteni az üzemanyagot, mire az egyik stewardess nagy bölcsen megjegyzi, hogy ez nem jó, mert így nem marad elég a leszálláshoz. Köszönjük.

ke_pernyo_foto_2018-12-17_16_57_33.png

Zara kideríti, hogy az edzőbá körül nem minden tiszta, különböző titoktartási megálapodások köthetőek a nevéhez, így Eric félrevonja Evie udvarlóját, Christ beszélgetni, Cynthia pedig személyesen edzőbából próbál kifacsarni valamilyen infót. Chris hamar megtörik, edzőbá nem csak az edzéseken szereti a fiúkat, hanem edzés után is, és közben kiderül Bruno célpontja is: egy főiskola, melynek nevéhez több szexuális zaklatási ügy is kapcsolható edzőbán keresztül. Eric Christ küldi Brunoval beszélgetni, aki végül meggyőzi, hogy tegye le a gépet. Már dörzsölhetnénk is a kezünket, hogy de jó de jó, ám ebben a pillanatban edzőbá vágtázik előre, és ezt a pillanatot érzi alkalmasnak arra, hogy elkezdje fenyegetni Brunot, aki persze válaszképp  rögtön a föld felé irányítja a gépet, és elzárja az oxigént az utasok elől. Mindenki oxigénmaszkokon lóg, megható pillanatok, Cynthia Olivertől és Zaratól búcsúzik, mert ki mástól, Eric és Evie pedig nosztalgiáznak egy kicsit Evie gyerekkoráról, miközben hangos sípolás és bípelés tudatja az utazóközönséggel és velünk is, hogy elég szar a helyzet.

Az egyik stewardess egy különpalackot ad Ericnek, amivel tovább bírja, mint az utasok, azzal a céllal, hogy tárgyaljon Brunoval, mert ő az utolsó esélyük. Eric ahelyett, hogy azonnal rohanna a pilótafülkéhez, még bratyizik kicsit Oliverrel telefonon, miközben a gépen rajta kívül már mindenki más elvesztette az eszméletét. Eric Brunot győzködi, ha nekivezeti a gépet, azzal edzőbá nyer, mondja ki a nyertes mondatot, mely után Bruno - természetesen az utolsó utáni pillanatban - felhúzza a gépet, mielőtt a Sziklás-hegységbe csapódna. A gép leszáll, edzőbát az FBI viszi el, Evie és Eric pedig kibékülnek, amiért Eric hanyagolta Eviet az elmúlt időszakban.

ke_pernyo_foto_2018-12-17_16_30_07.png

Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása