Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x07 - When The Dead Come Knocking (18+)

2018. június 25. 10:00 - Chat Géza

Rick és Michone kicsit farkasszemeznek, de nem kokettálhatnak sokáig, mert Michone-ról lekopik a hullaszag és máris betámadja a körülötte lebzselő zombi kolónia. Egy-kettőt sikeresen iktat, de hátra fele araszolva, kifullad, elesik és eszméletét veszti. Szerencséjére Rick és Carl kihúzza a szarból, behozzák a cellablokkba, ahol már élesztgetik is. Nem túl szívélyes a fogadóbizottság, de Michone nem is igényli a mézes-mázos bullshit halmozást. Sokkal hitelesebb ahogy azt látja. Rick megörül Carolnak, majd sírnak, hogy megint el kel mesélni: Lori belehalt a szülésbe. Szomorú. Hershel ellátja Michone lőtt sebét, így már faggatják is az afro szamurájt, hogy honnan tudta hova kell jönnie, és így tovább. Azt nem mondta el, hogy kopasz félkezű náci rabolta el Glennt és Maggiet, csak azt, hogy egy igazi faszparaszt volt, és Woodberrybe vitte őket, ahol egy hatalommániás Kormányzó játssza a kiskirályt. Mindegy, mennek és kimenekítik őket.

twd2.5.jpg

Útközben akad egy-két gikszer, teszem azt egy rakás zombi jön szembe. Gyorsan bemenekülnek valami fa viskóba, ahol egy döglött rókatetem van, meg egy bekómált ipse, akit sikerül felkelteni. Ő nem is érti, hogy mi a faszt keres bárki is az ő otthonában, csak a rendőrrel akar beszélni. Rendőr? Hol élsz te? No para, Rick rendőr. Le is teszi a fegyvert, hogy megnyugtassa az ipsét, de inkább jobb lesz erőszakkal elvenni tőle a kézi ágyút. Kicsit begőzölve a fickó rohan  kifelé, hogy rendőrt hívjon, de mielőtt az ajtóhoz és az éhes zombi hadhoz érne, Michone leszúrja. Az új feka kicsit meghökken, de ezen már nem lehet változtatni, ennek úgyis gatter, jó lesz odadobni a kóborlóknak, addig ők kislisszolhatnak a  hátsó ajtón.

Merle kihallgatja Glennt. A nem túl szakszerű eljárás abban ki is merül, hogy előbbi szétveri a másik fejét. Nem túl hatékony metódus ez, mert Glennt kemény fából faragták, nem mond semmit a börtönről. Merle megunja az egészet és kettesben hagyja egy éhes kóborlóval. Ez már nem móka. Glenn nem adja könnyen magát, fellöki a zombit, rárúgja az asztalt, felforgatja az egész szobát mire sikerül lehámoznia magáról a kezéhez szigszallagozott széket, majd a karfával végül agyon is veri az ombrét. Ezek után a Kormányzó veszi kezelésbe Maggie-t. Ő tudja, hogy felesleges pofozkodás helyett sokkal célravezetőbb, ha inkább némi sztriptízre kényszeríti a lányt, majd a hajtincsét buzerálva, hátulról becserkészi Maggie farát, de végül valami kedvét szegi a szárazbaszástól. Így félig pucéran viszi Glenn elé a nőt és tart pisztolyt a fejéhez, hogy végre mondjon valamit a kis csoportjukról. Glenn hallgat. A Kormányzó taktikát vált, inkább a kis ázsiai fiú fejéhez tart fegyvert, ettől Maggie nyelve máris megered. Igen, egy maréknyi ember, 10 fő simán kipucolta a szomszédban lévő börtönt. Na, ne bassz! Azt meg hogy? A Kormányzó éli az erősebb kutya baszik hitvallást, ezért nem akar Woodberry mellé egy másik, egy ilyen masszív kolóniát. Küld is pár zsoldost, hogy felderítsék a terepet. Eközben Rickék is megérkeztek Woodberry kapujához és a legmegfelelőbb alkalomra várnak, hogy lecsapjanak.

Valamikor menet közben: - Milton „ A zombik is emberek és vannak még emlékeik” kísérlete befuccsolt. A Kormányzó nem örül, hogy kislánya, Penny nem lesz újra normális kisgyerek. - 

twd2.4.jpg

twd2.11.jpg

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása