Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mégis folytatódik a Lucifer

2018. június 18. 17:00 - Bob Benson

sunsetgroup5_hires1.jpg

Mostanáig úgy nézett ki, hogy nem folytatódik tovább a Lucifer című sorozat, amiről Szencsike remek hogyvoltokat is ír, egyébként. Most azonban kiderült, hogy sikerült a sorozatnak új gazdát találni, ez pedig nem más, mint a Netflix.

Pont egy nappal azelőtt, hogy lejárt volna a színészek opciós szerződése, megszületett a döntés a sorozat negyedik évadáról. A Tom Ellis főszereplésével készült sorozat Neil Gaiman képregényei alapján készült és mostanra egész szép rajongói bázist szerzett magának, ami valószínűleg a Netflix számára is elég csábító volt.

A Netflixre nem volt egyébként annyira jellemző, hogy minden elkaszált sorozatnak mentőövet dobnának, de úgy tűnik egyet azért csak kimatekoztak. Korábban már írtunk róla, hogy az Expanse is megmenekült idén, az az Amazonon folytatódik majd valamikor a jövőben.

Címkék: hír netflix lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.06.18. 18:00:45

óbazz, asszem vége s dolognak.

Eddig nem láttom olyan Netflix - folytatást ami nem a hullarablásra ment volna ki...

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.19. 01:35:39

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/

Serrin 2018.06.19. 09:58:23

Gotham folytatásra esetleg van esély? Az nagyon jó lenne.

Neoprimitív 2018.06.20. 11:59:21

@Serrin: a Gothamet nem kaszálták el, jön az ötödik évad.

Serrin 2018.06.20. 12:09:19

@Neoprimitív: Nem a 10 részes ötödik szezonra gondolok, mert utána elvileg vége lesz.

Neoprimitív 2018.06.21. 07:03:12

@Serrin: egy még be sem mutatott évad előtt mi a fenének arról beszélni, hogy ne legyen vége?

Aminek egészen biztosan vége van, az a kétezerhatszáz éven keresztül tartó, soha véget nem érő sorozatok kora. Inkább legyen egy sorozatnak egy jól kidolgozott, élményt jelentő befejező évada (amire itt minden lehetőség adott), mint végtelenbe nyújtott rétestészta, ahol juszt se lépnek meg bizonyos dolgokat, mert jaj, akkor mi marad a következő évadra?

Én speciel a Lucifert is elengedtem ebben az évadban, mert pont ez történt, kínkeservesen húzták az időt. Most lehet, hogy a folytatás és a csökkentett epizódszám hoz majd egy kedvező váltást, de ugyanúgy benne van, hogy nem lesznek képesek átlépni a saját árnyékukon.

Serrin 2018.06.21. 09:53:54

@Neoprimitív: Igazából ez a 10 részt kegyelemből adták.
Én sajnálnám, mert kevés sorozat képes a "csak még egy részt" érzést elérni. Mármint a Gotham.
Egyébként aláírásgyűjrés is van már, hogy ne hagyják abba akkor. :)

A végtelen sorozatoknak tényleg nincs értelme (TWD-t abbahagytam én is), de az egyedieket, amik jók is, azokat kéne folytatni.

Neoprimitív 2018.06.21. 11:38:05

"de az egyedieket, amik jók is, azokat kéne folytatni."

a "jó" az egy maximálisan szubjektív dolog, egy DC képregény sorozat pedig ma már nehezen nevezhető egyedinek. Nyilván ha kedvelek egy sorozatot, akkor nekem jó, de ha a nézettség szerint ezzel eléggé egyedül vagyok, akkor nem fogják a kedvemért folytatni. A Gotham nézettsége alapján már most is csak kegyelemből kapott berendelést, ezt te is elismered, szóval úgy néz ki, nem osztják elegen a véleményedet.

Amit félreértés ne essék, sajnálok, mert a sorozat szerintem is jó, de nekem már ebben az évadban is voltak az időhúzásra játszó fordulatok. Egy ponton túl ez karakter-cockblocking, hogy senkiből nem lehet a képregényes karaktere, megöli a sorozatot. Ben McKenzie megmondta, hogy Bruce Wayne a legutolsó rész legutolsó jelenetében lesz Batman, márpedig egy ilyen szerkesztés elkerülhetetlenül stagnáláshoz, erőltetett vargabetűkhöz vezet. Akkor már inkább kapjon egy tisztes befejezést.
süti beállítások módosítása