Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x78 - Plüssmaci akcióban

2018. március 07. 10:00 - BBrigusz

Kálmán letöri Angéla jókedvét, mondván nincs értelme bolygatni a múltat, így abban egyeznek meg, hogy Béla ártatlanságát igyekeznek bizonyítani. Kornél piperkőc készülődését Piros és Lehel a macikamerán keresztül sasolja, de a csaj kiakad, mondván nem akar tovább nyomozni. Indokolatlan, de engedjük el.
1.jpg

Karola izgatottan várja haza Jancsikát, Anyuban pedig feléled a tudásvágy, és a biznisről kezdi el faggatni férjecskéjét, aki gyorsan visszatámad és elkussoltatja az asszonyt. Kornél az első napját kézbesítőként szeretné tengetni, de Kornélapu ezt nem engedheti, mivel papucs, aki fél a házisárkánytól, és minderre még büszke is. Karola rosszul van, de ezt ugyebár minden második részben láthatjuk, úgyhogy no surprise. Piros lebasszantja Lehelt a macikamera miatt, majd gyors békülés.

2.jpg

3.jpgMárk benéz Janihoz, bocsánatot kér a paintballért, ismét szent a béke. Béla báttyánk kicsit megrángatja Angélát fenyegetés céljából, ezzel sikerül elérnie azt, hogy Kálmán az oltalma alá vegye a lányt. A régen látott dokibácsi beugrik Karolához, hogy figyelmeztesse, eléggé rosszak lettek a legutóbbi eredményei. Csipke elpanaszolja szeretett anyósának, hogy nem megy a szex, mert rosszul érzi magát a történtek miatt. Kornélanyu gyorsan helyre rakja: - Kussolsz és szétteszed a lábad, mert nem ezért furmányoskodtam eddig!
4.jpg
5.jpg
Angéla tanácstalan, fosik, hogy Béla bántani fogja, így Kálmán biztosítja támogatásáról, mert ő egy igazi szjupörhíró, mint mindig. Karola azt kamuzza Hajninak, hogy faszák lettek az eredményei, Kornél a melósokkal bratyizik, akik munkásruhája épp annyira makulátlanul tiszta mint az épület padlója és a háttérben látható összes doboz, de ez biztosan csak nekem tűnik fel. Karola aggódva hívja vissza a dokit, aki azt mondja neki, ha a következő kezelés sem jön be, akkor csontvelő-átültetésre lesz szükség. Kálmán és Angéla brainstormingját Anyu érkezése szakítja félbe, aki a nagy semmittevésben szokásához híven azzal tölti az idejét, hogy, a gyerekeit cseszteti váratlan felbukkanásaival. A nagy terv az, hogy Kálmán goes to Gödöllő.
6.jpg
7.jpgKornélanyu számon kéri férj-urát, - Mit csinál a pulyánk a koszos munkásokkal? , - Hagyjad már, hadd játszon kicsit a gyerek.
Márk és Jancsika spansága ismét a régi, Hajni is csatlakozik a nagy békemenethez, mehet a szendvics. Csipke kíváncsian várja otthon a kis vőlegényét, vicc ez az egész, de legalább Kornél boldog, és még szerelmet is vall a csajnak, amit Pirosék végigkukkolnak. Karola őszinte Kálmánnal, beszél neki az állapotáról, és egy drámai aláfestő zene kíséretében megígérteti vele, hogy ha megmurdel, a csávó vigyáz a kicsi fiára. Piros és Lehel kifüleli Kornélanyu és Csipke beszélgetését, így megtudják, hogy nincs baba.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása