Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8783-8792. rész

2018. március 02. 12:00 - Gillotte

Ádifiú teljesen odavan, amiért mehet Óceániába fotózni. Ja, otthon csak szenved, alig tud megélni a fotózásból, de akkora ász, hogy hívják a világ túlsó felére fotózni. Engem is hívtak ám a Time Magazinhoz, mert annyira jól nyomom a Hogyvoltot! Gizi amikor hazaérnek már gratulálna a gyerek örökbefogadáshoz, de Gigi int neki, hogy máshogy alakult, ne tegye. Gizi alkalom adtán előveszi Gigit, hogy tán meg kéne mondani Ádámnak, hogy apa lesz. Gigi persze közben Hedvignek is kamuzik, hogy ó persze, minden rendben, Ádám nagyon örül. Sajnos továbbra sincs alkalom színt vallani, mert Ádámnak azzonnalvást Bécsbe kell rohannia egy meetingre erről az Óceániás útról. A mai világban nyilván nem lehet Skypeon lebonyolítani az ilyesmit.

bk_feb19_23_1.jpg

Juli menne Attilával a Bükkbe lebonyolítani a ház adás-vételi szerződését, de Miki azzal jön, hogy lesz egy konferencia, és Juli témáját elő lehetne adni rajta, de ahhoz Juli kell. Juli őrlődik, hogy mit csináljon, de végül Miki – pontosabban a munka – mellett dönt, megint. Aztán visszakozna, de Attila elengedi, végülis boldogul egyedül is. Míg Attila egyedül utazik a Bükkbe, Juli megmutatja Mikinek az előadást amit csinált, Miki pedig megtanítja őt poharat egy kézzel az arcon a szájhoz görgetve whiskey-t inni. A konferencia jól sikerül, annyira, hogy fel is hívják Julit az Üzlet és pénz című magazintól, hogy interjút csináljanak vele. Miki jó pofát vág hozzá, de azért Nórának puffog, hogy évekig ő vezette a céget, aztán Julika belibben és rögtön interjút csinálnak vele. Nóra lenyugtatja, hogy Miki azért játszhatja az amnéziásat, mert Juli tartotta a frontot, úgyhogy tessék gratulálni Julinak!

bk_feb19_23_2.jpg

Hanna és Peti a fejébe veszi, hogy megmentik a hajléktalan újságot, de a nő, aki kiadja a lakást a szerkesztőségnek el akarja adni, ezért örül, hogy lejárt a bérleti szerződés. Hannáék beszélnek a nővel, és hiába jönnek azzal, hogy életek mennek tönkre azzal, hogy megszűnik a lap, a nőt nem érdekli, mert neki kell a lakás ára, és kész. Hanna ki van akadva, amiért a nő ,,korlátolt és szívtelen”. Vagy csak szüksége van pénze ismeretlen okból, ennyi pénzzel a birtokodban nagy az arcod, Hannácska. Ki kéne adni a villát, hogy legyen ott a szerkesztőség aztán el van intézve. Balázs mindenesetre továbbra is el van ájulva saját magától, úgyhogy ajánlatot tesz Hannának: ha sikerül rábeszélnie a nőt, hogy ne rúgja ki a hajléktalan lap szerkesztőségét akkor Hanna elmegy vele a főzőtanfolyamra. A kis idegesítő Berényinek sikerül meggyőznie a nőt, hogy továbbra is adja ki a lakást, bár jó párszor leizzadt közben, mert a nő nem dőlt be a nyalásnak. Végül az volt a fegyver, hogy Hannának sok pénze van, tud többet is fizetni, ha kell.

bk_feb19_23_3.jpg

Krisztián megbeszéli Zsolttal, hogy hitelt kér a banktól, hogy ő tudja megvenni a Rózsát. Zsolt biztosítja arról a testvérét, hogy az övé lesz a Rózsa, de azért feladja a hirdetést, hogy legyen B terv arra az esetre, ha nem jönne össze a hitel. A B tervnek nagyon tetszik a Rózsa, rá is ajánl az árra még 15%-ot, hogy amikor majd Zsolt dönt, hogy kinek adja el, ez pozitívum legyen. Zsolt még vacsorázni is meghívja az ürgét, hogy lássa, milyen jó hely ez. Alíz ezt meghallja, és nem igazán tetszik neki, hát nem úgy volt, hogy Zsolt fenntartja a bisztrót Krisztiánnak? Na majd Alíz tesz róla, hogy ne akarja megvenni az ürge a helyet! Vilibácsi ugyanis egyik nap talál a pincében egy patkányt, úgyhogy méreggel gyorsan elteszi láb alól, és a kukába dobja a tetemet. Alíz kikukázza a hullát, és úgy alakul, hogy Gizit is beavatja, és mivel neki is érdeke, hogy családon belül maradjon a Rózsa, segít a terv kivitelezésében. Az ürge javában vacsorázik, amikor elindul az akció: Alíz kimegy a pultból, Gizi leguggol a pult mögött, kiönti a döglött patkányt a dobozból a földre, majd felsikít, hogy Úr Isten!! Alíz odarohan, a biliárddákóval szétveri a patkányt, és mindenkit lenyugtat, hogy nincs gáz. Ja, nincs, csak amellett, hogy az érdeklődő ürge kiakad, valaki még fel is veszi a telefonjával a jelenetet. Miután lecsitulnak a kedélyek, Krisztián az irodába hívja Alízt és megkérdezi: ugye ez nem a te műved volt?! Persze ahogy lehetett számítani, Krisztián nem kapja meg a hitelt, úgyhogy Zsolt most senkinek nem tudja eladni a Rózsát. Krisztián jófej, nem köpi be Alízt Zsoltnak, akkor állna csak a bál! Zsolt teljesen kétségbeesik, hogy mi lesz így vele, hogy Krisztián nem kapott hitelt a banktól, neki pedig a héten tejelnie kéne az előleget a műtéthez. Rohan ház Nórához, hogy inkább mégis elfogadná a 15 milliót, amit a börtön ajánl. Késő, Nóra már feladta a keresetlevelet. Javasolja, hogy ha ennyire kell a pénz, Zsolt kérjen Mikitől vagy Anditól (a közös gyerek anyja Anditól) de Zsolt azt válaszolja, hogy ekkora baj még azért nincs. Mégis van, mert felhív egy uzsorást és kér tőle 3 millió forintot, aminek nyilván ára van…

bk_feb19_23_4.jpg

Bandi és Luca haverként sétálgatnak mindenfelé, de észreveszik, hogy valaki követi őket. Luca nagyon megijed, úgyhogy hazamegy inkább, Bandi viszont elkapja a lopakodót, aki nem más, mint Milán! Milán elmondja, hogy nem akar az anyjánál élni, amúgy is megy Afrikába dolgozni, ahová Milán nem akar menni, mert Lucával szeretne lenni. A Fittlaboros kulcsát nem adta le, úgyhogy megvan, úgyhogy Bandi segítségével már zárás előtt bejut, és Bandi még kaját is visz neki. Milán megkéri segítőjét, hogy szóljon Lucának, hogy a Fittlaborban találkozhatnak. Bandi nem szól Lucának, és másnap reggel azt mondja Milánnak, hogy szerinte jobb lenne nem visszamenni Lucához azért, hogy utána újra elhagyja. Milán ezt belátja, de mégis megkeresi Lucát, és a lány nagyon kiakad, hogy Bandi szólhatott volna neki előző nap arról, hogy Milán visszatért, de nem tette. Végül Luca megérti, hogy Bandi csak őt akarta védeni, és most ketten támogatják Milánt kintről, kajával, matraccal, mindenfélével. Lucának mindig Bandi lesz az alibije, ha Milánnal akar találkozni, mert Vilibácsiék megkedvelték, szóval lehet mondani, hogy vele van. Ritka érdektelen rész.

bk_feb19_23_5.jpg

Natasa eldolgozgat a Fittlaborban, és amikor hazaér örömmel nézi meg a képeslapot, amit Irma és Emília küldtek neki. Irma megírja, hogy mennyire jól érzi magát, szerzett egy csomó barátot, folyton kártyáznak az utazás közben, Emília pedig bulizni jár a diákjaival, és New Yorkba is elment színházba. Wow, 8 órát vonatozott Montrealból a színház miatt? Dicséretes. Natasa ezek miatt úgy érzi, hogy egy rakás szar az élete, az ősanyák itt élvezik az életet, ő pedig csak penészedik a szobában. Rudi azzal próbálja oldani Natasa rossz kedvét, hogy boroznak és tequiláznak. Nyilván, hogy az ivásban nem annyira jártas Natasa gyomra hamar bővített kiadásban küldi vissza a bevitt mennyiséget. Ezután elalszik, Rudi pedig felmos utána, hogy mégis. Milyen romantikus!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.03.02. 14:02:06

ez az utolsó rész frenetikus lehetett:D

Gillotte 2018.03.02. 16:57:36

@RTB: Hjaj, akkora bugyutaság már sokszor... Elmehetnének valami szünetre, mert nem bírom már idegileg :D
süti beállítások módosítása