Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x27 - Kőszívű ember-szindróma

2017. december 12. 10:00 - BBrigusz

Noémi alszik, Pista kiakad, hogy mekkora ribi az anyja, aki Bianka, mint megtudjuk. Márknak tele a bugyija, nem tudja, mit kezdjen a gyerekkel. Kornélapu jön a fiához, aki elsírja neki, hogy le fog bukni, mert már így is pénzt akartak tőle kunyerálni, mégpedig egy csaj, akiről azt hitte nem fog. Apu mondja, hogy no para, jó hogy kiderült. Anyu jön Angélához, gáz van, Béla kártyázik. Angéla falaz neki, azt mondja, hogy a talált pénzt ő adta Bélának kölcsön, így meg is kapja a lóvét Anyutól.
1.jpg

Márk és Pista osztoznak a gyereken, senki nem tud rá vigyázni, mert Pista dolgozik, Márknak meg stúdióznia kell Verával, de végül az apukájánál köt ki a kislány. Piros virágot hoz Angélának a szalonba, témáznak a pókerről, Piros szerint be kellene avatni Anyut, Angi szerint kussolni kell. Guszti is feljön, aki amúgy jelentéktelen, és a csajok szerint is tök ciki.
2.jpgMárk a nagymenő a stúdióban talizik Verussal, és még Vastag Csaba is feltűnik a színen. Spanolás, ez itt Noémi, ez meg a néni. Angéla rá akarja venni Pirost, hogy faggassa ki Gusztit, de Piros nem túl segítőkész, mert ő nem fog hazudozni és nem vezet meg senkit. Angéla megköszöni a semmit, ezt is neki kell elintéznie. Piros búval baszott, a Büróban dekorál (?!), amikor megjelenik Kornél, Piros bénázik, elvágja a kezét majd elviharzik. Karola utána, bekötözi a sebet, közben Piros elsírja a bánatát, hogy Kornél megint milyen köcsög, mert nem bírja a síró nőket.3.jpgVera énekel a stúdióban, de Noémi a keverőpulttal szórakozik és elbassza a munkát. Vera kiakad, Márk is, fasznak se’ kell ez a gyerek, mondja Verának, de a kiscsaj kihallgatja az egészet. Béla hazaérkezik, Anyu számon kéri, Béla ideges, amiért a lóvé Angélánál van.
4.jpgVerus és Márk éppen kibékülnek a vita után, amikor érszre veszik, hogy Noémi eltűnt. Hát, nem tduom… azért szerintem egy 10 évesnek már van annyi esze, hogy ne kóricáljon el csak úgy, de mindegy. Karola jön Kornélhoz, szerinte a srác kőszívű ember-szindrómás, mert Piros mindent elmondott.
5.jpgBéla jön a szalonba, hogy beszéljen Angélával, Szilvia útba igazítja, Angi elment Gödöllőre, nem kell itt feszkózni. Kornél betámadja Pirost, miért terjesztesz faszságokat? Én csak az igazságot mondtam. Ez baromság. Vita, feszkó,végül tisztázódik a helyzet.

Nincs meg a gyerek, Márk és Verus keresik. Kornél mesél Pirosnak a pénzes haverjáról, és örvend, hogy csak félreértés történt, gyógypuszi az elvágott ujjra, ismét „barátok”. Anyu morci Bélára, aki bevallja, hogy újra játszott, de csak egy alkalommal, és még kezeltetni is fogja magát. Béla színt vall: rájött, hogy adakoznia kell azoknak az embereknek akik veszítettek korábban pókeren. Anyu sírni tudna a gyönyörtől, nagy családi ölelés.

Márk idegbajos, nincs meg a gyerek, Verus szerint hívni kéne a rendőrséget, de egyikük sem tudja a telefonszámukat. Jézusistenem. Vastag Csaba hozza vissza a kiscsajt, aki elment gumicukrot vásárolni, és meglepi, hogy hiányzott Márknak, mert az anyjának sosem szokott.

Piros és Karola Kornél kettős személyiségének okát latolgatja, Karol szerint nem olyan durva a fiú, nem kell izgulni, csak idő kell míg kiismerik egymást. Angéla hazaér, de Gusztival nem sikerült beszélnie, viszont otthon szembesül a családi happy endinggel. Szerinte para, hogy Béla bevallotta a szerencsejáték-témát, mert ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb sumákság van a háttérben.
6.jpgKarola az orvosi rendelőben látja Kornélt távozni a Pszichiátria irányából. Anyu már álomférjként aposztrofálja Bélát, és megkéri Angit, hogy legközelebb ne akarjon kavarással segíteni. Béla vissza akarja  kérni Angélától a pénzt, de Anyu szerint majd a lovarda pénzéből állják a jótékony tetteket.
Piros jön a Büróba egy kávéért, Karola el is újságolja, hogy szerinte Kornél kattant, ezért ilyen fura.

István hazaér, Márk hogyvoltozza a napot, semmi kiakadás, semmi lebaszás. Márk még iskolát is intézett. Piros faggatja Karolát, hogy mit látott pontosan, szokásos túlbeszélős eszmecsere. Anyu sápadtnak látja Pirost, kis privát életmódtanácsadás, így Bélának is lehetősége nyílik dumcsizni Angélával. A zsét akarja vissza, de Angéla szerint a szerencse forgandó, amúgy is kussoljon,jobban jár ha jóban vannak,  nem adja vissza. István megjegyzi, hogy a csajnak fogalma sincs mi mindent tett ő már a családért.
7.jpgMásnap Angéla sürgeti Pirost, irány Gödöllő, ki kell deríteni a turpiszságot, és a nyomozás közben el kell terelni Anyu figyelmét.
Wow, ez egy Hajni-mentes rész volt. Hiányzott valakinek? Nekem nem.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása