Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x18 - Ki a magyar konyha istennője?

2017. november 27. 14:00 - BBrigusz

Te mit avatkozol be itt állandóan az életünkbe teee?- támadja Márk Angélát. Á, hagyjad már magad, oda vagy értem, a múltkor is le akartál smárolni, mondja a csaj. Dehogy akartalak, Hajni a szerelmem. Faszt, magadnak is hazudsz gyökér, belém vagy esve, na csá.
1.jpg

Piros túl van pörögve, jaj de butus voltam, Kornél próbálja kussoltatni. Kapott a csaj egy nagyon drága órát, boldog is mint állat, Kornél szerint ez egy szar, a drága cuccok is mind szarok, le is lép, mert a pénz az mindent tönkretesz.

Jani meg a csaj videójátékoznak, Karola is hazaér, most akkor lesz ropi meg üdítő ahogy azt illik? Na jóvan, én lelépek, mondja Karola, de a nagy lendületbe megint összecsuklik kicsit, Jajmiabaj, gyeresegítek,ásemmi. Jánosunk tehetetlenül áll, ő valszeg a kis bukott randiját siratja inkább az anyja helyett.

Kornélnak lerobbant a motorja, tolja hazafelé, jön Piros, hülyeségeket kérdez szokásához híven, csodálom hogy bírja még idegekkel a srác. Elhúz inkább, hívja a szerelőt.
2.jpgHajnal a Büróban csinál kaját a pasijának, hol máshol, fotózza is, de petrezselymet ne rakj rá mert az fúúj. Embert nem láttam még, aki nem szereti a petrezselymet, de oké. Nem akarok, hogy feladd a karriered, nyavalyog Hajni. Na itt a kaja, isteni persze. Ó, képzeld el, milyen fasza lenne Franciaországban. Igen, ott biztosan kevesebbet nyávogna a csajod. Ja…várj…nem. Ejtsük már ezt a témát, de hát eddig akartad, igen, de már nem. Hazudnék ha azt mondanám, tudok akár egyetlen gondolatával azonosulni ennek a luvnyának, de ez gondolom senkit sem érdekel. De itt minket mindenki utál, célozgat burkoltan Márk, de a csaj nyilván nem veszi a lapot.

Karola sorryzik, hogy elrontotta a randit, az edző csaj ápolgatja. Tartozom egy vallomással. Begugliztam a szereplőket, érdekelt, hogy amúgy ezek úgy szakmájuk szerint is színészek-e, vagy csak játszák, hogy azok. Na, értitek… Nyilván a nagyrésze valakinek a valakije, filmrendező fiacskája ésatöbbi… Viszont! A Karolát játszó Fehér Adrienn mostantól hivatalosan is a kedvenc szereplőm. Ő énekelt ugyanis anno a Pokémon főcímdalban, és hát ez mekkora menőség, nemdebár?
Szóval Jani elmegy a patikába.

Kornél alkatrészt próbál szerezni, de nincs most rá lóvéja szegénynek, így fizu utánra rendeli csak.

Jani összefut Márkkal, próbálja leépíteni, de nyilván nem tudja, túl szürke és nyomi ő ahhoz. Help kéne, hogy Hajni akarjon menni Párizsba. De hát te nem akartál. De már akarok, mer’ Angéla geci. Segítsél, ok.
3.jpgPiros kérdezi Kornélt, hogy mizu a motorral. Hát most nincs rá büdzsé, úgyhogy semmi. Na majd én adok zsét, mondja a csaj, kérek Bélától, vagy eladom az órát. Áááá, nem, kösz, megvagyok motor nélkül.

Az edzőcsaj sajnálja Karolát, egészen annyira, hogy még Jánossal is hajlandó második randit megbeszélni. Lenyűgöző.

Karola szarul van, jön István, el is sírja neki a bánatát, meg eldicsekszik, hogy a fiának csaja van. Ezen István is meglepődik, tehát gondolom kb. annyi köze volt eddig Jánosunknak a lányokhoz, mint a kisfiamnak, aki hét hónapos, és egyszer egy kislány megnyalta a lábát, ezért fél órán át sírt. Megtudjuk, hogy Márk meglepi bulit szervez Hajninak.Hú, remélem ennek is vége lesz az esti híradó előtt, mint minden bulinak ebben a sorozatban.

Lehel is összepisili magát a gyönyörtől Piros karórája láttán, aki éppen Kornélt sajnálja. Lehel tud is extra melót ajánlani, van itt pénz dögivel, a pelikánmintás ingre is itt termett a lóvé.

Angéla jön a Büróba, meglepő módon itt lesz a titkos összejövetel. Őt nem hívták meg, de mivel Karola minden részletet közöl vele, nem maradt le semmiről.

Kornél már épp Lehelnél dolgozik, és most döbben rá, hogy Piros keze van a dologban. Kornél kiakad, sértve lett az önérzete.

Márk és Jani már kezdik is a dekorálást egy Notre Dame poszterrel (édesfaszom), köszi, hogy nem mondtad el az Angélás simlit, á, nem szabad megtudnia. Márk Hajniról flashbackel, én meg ezt nem értem, most nem pont az van, hogy Angélára izgul? Vagy most mi a szitu? Van itt minden, 3D-puzzle és miegymás, így kell díszíteni öcsém.
4.jpgKarolának nagyon látványosan fáj az élet, majd összeszakad egy doboz alatt, de jön Piros, aki RÖHÖGVE veszi el tőle a cuccot. Gyorsan vissza is tekerem , hogy megbizonyosodjak róla, tényleg röhög-e a csaj, és igen. Akkor ez most egy benne hagyott baki vagy mi a jó ég? Na ne már…
Na, most hogy így rokkant lettél, nem jöhetne Kornél pakolni egy kis mellékesért? Végülis de.

Márk a kirakóssal játszik, Jani meg a Hajnis képeit nézegeti a telefonján. Ki is törli mindet, gondolom most nagy az arca, hogy egy élő nőszemély hozzászólt. Visszasírod még ezeket a képeket kisapám a magányos jobbkezes takaró alatt töltött estéiden, csak mondom.

Márk elsírja Janinak, hogy Angéla milyen gázul nyomul, ezért neki muszáj innen dobbantania. Karola már olyan fürge, mint Speedy Gonzales jobb napjain, mindenki sürög-forog. Jani nem érti, mi a pláne Angélában. Hááháá, én meg azt, hogy Hajniban, úgyhogy kussoljál. Márk aszongya direkt cicázik vele, ő meg fél, hogy véletlenül újra megdugja.

Startol is a meglepi buli, az apropóját én most kajakra mondom Móni, nem értem. Most ez egy „húzzál el Párizsba”-buli? Azt hiszem az lesz. Hajnalunk nagyon meglepődik, de azért nyafizik egy kicsit, csak hogy hű legyen önmagához.

Piros ismét előveszi az óvodás énjét, és úgy mesél a partyról Kornélnak, mint egy 4-éves a Mókus csoport farsangi bulijáról. Gyere velünk bulizni. Na jó, köszi, hogy segítettél. Befut az edző csaj is, aki Enikő, és úgy esnek egymásnak Jánossal, mintha Brad Pittel találkozott volna. Lemaradtam valamiről? Ezek egy randi után együtt vannak?
5.jpgAngéla is megjelenik, Márk kiakad, feltűnő lett volna, ha nem vagyok itt, kussoljál. Karola magányosan ücsörög, Hajni csatlakozik, nagyon fognak hiányozni egymásnak.
6.jpgAngéla betámadja Márkot, na mit parádézol ezzel a mulatsággal amikor meg akartál csókolni? Menekülsz az országból előlem. Igen, mert egy szar ember vagy.
7.jpgPiros még mindig ovis módjára szaladgál, hoz sütit Kornélnak. Sorry, hogy fáradt vagyok, mondja Kornél. Angéla le akar lépni, összefut Karolával, aki fárasztja kicsit, Angéla szerintem legszívesebben leütné a picsába. El kell fogadnunk, hogy újra akarják kezdeni blabla. Mindenki mulat, össznépi jólérezzükmagunkat, Angéla könnyes szemmel szomorúan a távolba réved, de legalább ő jól néz ki, a többiek meg nem.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztike 2017.11.27. 20:42:48

Utálom a petrezselymet
süti beállítások módosítása