Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 1x01 - Luxibébi, kapsz egy kocsit, dugunk?

2017. szeptember 26. 09:22 - sixx

kepernyofelvetel_351.png

Luxus (főnév)
1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.
2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi erejét túlhaladó kiadás.

Üvöltéssel és picsáskodással indulunk, amiből az előbbi kissé erőltettetnek, az utóbbi meg megjátszottnak tűnik, de ez a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy fasz se tudja, mint látunk éppen, illetve de, elkényeztetett hülyenőket, akik a személyzet tagjait szolgának nézik, és úgy költik a pénzt, mintha nem lenne holnap. Aztán egyszer csak vége az évad fontosabb jeleneteit lelövő összefoglalónak, és belecsapunk a lecsóba a rövid karakerpromókkal, amik alá a szereplők úgy olvassák fel a szövegüket, mint én az iskolai ünnepségen Lenin elvtárs magvas gondolatait, és ugye Oscar bácsi nekem sem gyütt. A manapság a magyar tévéműsorokban elengedhetetlen drónfelvételek és az azokon át bemutatott budai villa képei után egy Babett nevű nővel kezdünk, akiről lehet, tudnom kéne, hogy kicsoda, de igazi kulturbarbárként fogalmam sincs, egy botoxtól lárvaszerű arcú, a mellkasára két fél gumilabdát applikáltató szőke nőről van szó, aki színésznő, ha minden igaz.

Azért írom, hogy ha minden igaz, mert az a mesterkéltség, amivel a "hívd fel a Bogit, és beszélgessetek" jelenetet abszolválja, valami különdíjat érdemelne, a beszélgetés egyébként magvas, a lényege, hogy Babett asszonnak nem elég kerek a segge, és implantátumot akar beletetetni, van valami cuki kis svejci klinika, ahol erre specializálódnak, hat hét hason fekvés, és ta-dám, máris lehet újratervezni a budit a házban, mert anyu kimkardesienje két oldalt lelóg róla. Bogi, a vonal másik végén kagylózó, egy generációval fiatalabb luxifeleség csak hümmög, ja, hat hát hason, az szopó, gondolom a társaság is kinézi az embert, ha egy hordágyon, égnek meredő, átvérzett kötéssel a picsáján tolják be a Gresham palota előterébe, két főre van foglalásunk, jóestét, így Babett parkolópályára teszi a projektet, majd télen, dönt bölcsen, ma inkább menjünk Vivi eljegyzési meglepetésbulijára. Ah, mert ha Bogi aszongya, hogy baszki, Babett, egyszer élünk, legyen már kerek a segged, hallod, akkor Vivi, a felvezetésben látott egyik kőostoba szőkenő (a legfiatalabbnak tűnő) le is van szarva, oszt az lesz a meglepi, hogy senki nincs ott a bulikán? Már sajnálom, hogy nem töltődik a segg, na mindegy, ha van isten, az évadban még látjuk a műtétet.

kepernyofelvetel_366.png

Babett Bentleyvel és a hozzá tartozó kisméretű ebbel közlekedik, 38 éves, amin meglepődön, mert 45-nek saccoltam a meglehetős optikai tuning ellenére is. Maximalista, a férje 21 évvel idősebb, és ingatlanokat fejleszt,

jelentsen ez akármit is,

de ha már itt tartunk, pont tudok egyet, amin nem ártana fejleszteni, egy Lakás 2.0-át simán el tudnék képzelni a seggünk alá. Babett nem így képzelte annak idején, amikor a holdfényes éjszakán a mezőn heverészett, mármint a jövendőbelijét, de hát a piacról élünk, az aranyásás nem kispályásoknak való. Ezek asszem a hazai védőszentjük, Szent Tímea szavai. Babettéknek van egy gyerekük, neki meg egy dajkája vagy sittere, nem tudom pontosan, mi a helyes meghatározás, biztos ő lakik a cselédházban, a fészer mögött. Nem tűnik felhőtlenül boldognak, hogy a tévében szerepel. A ház 400 négyzetméter, jelzem, luxikategóriában az lófasz, bár mostanában lesz bővítve, ha jó értem, mert Babett asszonynak annyi ruhája van, hogy nem fér sehová. Az öltözködés utáni ékszerválogatás alatti rémesen béna termékelhelyezés láttán hangosan felröhögtem, remélem, lesz még több ilyen.

Csillár, tapéta és festmény nélkül nincsen vécé.

A családi jelenetsorok alatt akkor lettem kicsit rosszul először, amikor a csajos napokat tartunk a gyerekkel rész van, amiben Babett a Mad Menből szalajtott cigiáruslánynak öltözve ugrál egy ágyon TÖK SPONTÁN, MERT Ő LAZA BAZDMEG, másodjára meg akkor, amikor a családi reggeli elképesztően kínos és mesterkélt képsorai alatt Babett negédeskedik és szavazásra bocsájtja a kérdést: mehet-e este bulizni a csajokkal. A férje nemmel szavaz, a sitter és a gyerek igennel, ELDŐLT, FASZIKÁM. Babett luxiscore: 3/5.

Van egy küldetésem: színésznő vagyok.

Jézusom, még csak a hatodik percnél tartunk, meg fogom ölni magam.

kepernyofelvetel_374.png

Bogi jön, az egy menettel fiatalabb luxifeli, őt éppen egy kétséges ízléssel berendezett nappaliban fotózzák, és láthatóan úgy van vele, hogy ő itten a legszebb. A szobában tuti. Bogi 35 tán vagy 33, már elfelejtettem, de lényegtelen, ő fiatalabbnak tűnik a képeken, vagy csak jobban világítják, fasz se tudja, Törökországba cuccolt ki tíz éve, hozzáment egy helyi oligarchához, Burakhoz, aki ingatlanos, de nem úgy, mint Marika a második emelet kettőből, hanem úgy, hogy repülőtereket épít, meg stadiont állami megrendelésre, és több pénze van, mint amennyit luxika el tud verni, pedig igyekszik böcsülettel, volt olyan délután, hogy hopp, 30 000 eurót el is baszott hirtelen. A házuk az más kategória, mint Babetté, 1300 négyzetméter, külön emelet mindenkinek, kell is, mert Bogi szenvedélyes cipővásárló, és hát hova a faszba tegye, ugye, ikeás szatyrokba' csak nem lehet tárolni a Manolo Blahnikot. Ja, a cipőkollekció évente cserélődik, nem vagyunk prosztók, na. Bogi pakolgat, mert jön haza, producerkedni meg színészkedni, mert az Apám beájulna című iszonyatot szerinte megbocsájtotta neki az ország, hát lófaszt, bazdmeg, Sas Tamás tehetségtelenségének élő szobrát soha:

Ja, van egy Maseratija, és saját, BOGLARKA nevű kozmetikummárkája, de ez tök mellékszál. Bogi luxiscore: 4/5.

Vivi, a harmadik delikvens az a szőke picsa, amilyennek a szőke picsákat elképzeljük. Nem minden szőke nő az, sőt, de ő igen. 26 éves, van egy lánya az exfaszijától, de most egy másikkal él együtt, akit Fecsónak hív, aminél megalázóbbat a tévében ne tudok hirtelen elképzelni, de ugorgyunk, van még itt kontent bőven. Fecsó ingatlanos, baszki, Rubint Réka az egyetlen, akinek nem jutott ilyen férj a műsorban? Luxi lakóparkban élnek Budán, ahol, ha jól értettem, több lakásuk is van, remélem, összenyitva. Vivi 26 éve ellenére elég sok tuningon átment már, mellben 600 köbcentis, ha nem csal a Pumpedéken edzett szem. Dubajban volt egy leánykérés már, de esküvés még nem. Vivi régen atletizált, most meg nem.

Fecsóra a haverjai azt mondjál papucs, de nem, neki erre van szüksége.

Most is lent vannak Balatonon, és beszélgetnek, nem tudom, hányszor kellett ezt a jelenetet felvenni, de nem lett természetes sehogyse. A lényeg: Fecsó leszervezte a meglepetéseljegyzésbulit, amit nem értek, mert már volt olyan, Dubajban, ugye, de elegánsak vagyunk, és továbblépünk, mert Vivi picsog, baszki, Fecsó, nem vagyunk együtt SOSENEM, mert te a HAVEREKKEL lógsz, és hát ezt így hogy, mindezt azért, mert Fecsónak terelnie kell a meglepi miatt és aszonta, hazafelé menet beugranak egy haverhoz. Vivi hangjától és viselkedésétől kinyílik a bicska még Gandhi zsebében is (már ha volt egyáltalán neki zsebe vagy bicskája), Fecsó állandóan megy fesztiválozni a NER-kompatibilis haverjaival, és ez neki nem tetszik, mármint Vivinek, nem Ghandinak, még mielőtt. Vivi luxiscore: 2/5.

kepernyofelvetel_401.png

Rita a korelnök a műsorban, a maga 48 évével. Megcsinált arcú, feltöltött szájú, műmellű, négygyermekes anya, aki a férje nélkül neveli a gyerekeket, mert csak (de most megint fellobban benne a régi láng, és szeretne összebandázni a pasival megint), és kétségbeesetten ragaszkodik a fiatalságához, ami szép volt, tán igaz sem volt sose. Gyorsétterme van és szeret edzőterembe járni, de ennél még jobban szereti a fodrászkodást, 17 éves kora óta nem mosott otthon hajat, legalábbis ez a legenda. És az edzés után? Úgy, büdösen megy el a fodrászhoz? És amikor zuhanyzik? Vagy az sincs otthon? Vagy hogy? A haja fontosabb, mint a kaja, mondja, nem lett szimpatikusabb. A négy gyerek közül az egyik valami sztár valami zenei alkalmazásban, ezt illusztrálandó az utcán odazavarnak hozzá spontán pár gyereket. Akik rajonganak.

kepernyofelvetel_409.png

Rita a válásból szopóágon jött ki, egy kis lakásban él (ah, EZÉRT nem lehet hajat mosni!) miközben a régi házban csak a nappali 300 négyzetméter volt, bezony, tán még Michael Jackson is fellépett ott. A férj tippre építési vállalkozó/ingatlanos, de lehet fegyvercsempész, faszom tudja. Rita és a gyerekek kínos beszélgetést folytatnak, utaznának apával együtt. Rita is utazna. Együtt. De ami fontosabb, hogy Rubint Rékával haverek, mert Réka lánya is ugyanabban a zenei alkalmazásban sztár vagy mi, és leülnek a lájkokat számolgatni. Rita kissé karót nyeltnek tűnik. Rita luxiscore: 1/5.

kepernyofelvetel_414.png

Soha nem hittem volna, hogy valaha leírom Rubint Rékáról, hogy szimpatikus, de baszki, eben a mezőnyben ő az egyetlen, aki nem tűnik mesterkéltnek és megjátszottnak, mármint nem a műmellre gondolok, mer az itt szériafelszerelés, neki is van, még a végén kinéznék a társaságból. Réka éppen az unokahúgát veszi be a családi bizniszbe, igaza van. Van neki egy kis cipő-táska fétise, és a napszemüvegre is szeret költeni, és a cipőit dobozban tartja otthon, nem tudom, mekkora az a ház, amiben élnek. Réka érezhetően kilóg az eddig bemutatott feleségek közül, akik között,hadd tegyem hozzá gyorsan, van egy, aki még nem feleség, egy másik meg már nem az, szóval a címadás valahol nem jött össze. Réka luxiscore: 3/5.

kepernyofelvetel_424.png

kepernyofelvetel_434.png

Dalma egy szőkésbarna hajú gyerekruhatervező nő, a kötelező műmellel és a melójához mérten sokkal jobb öltözködéssel, azaz a faszija tartja el, aki, gondolom, ingatlanos, könyörgöm, az legyen, nem iszok sört még egy évig, ha az lesz, eskü. A gyerekruhái annyira nem jönnek be, és YES MOTERFUCKERS, ez a faszi is ingatlanos, kiket castingoltak itt először helló? Dalma recepciósból szopta be verekedte fel magát a főnök kegyeibe, akit az elején utált, és ugye 4 évvel idősebb is nála. Vagy fordítva? Nem tudom eldönteni, a nő idősebbnek tűnik, mondjuk a koránál is, asszem 33-at hazudott. Neki is táskafétise van, eddigi legvadabb költése 1,5 milliós volt, oké. Szeret kommentelni, na, itt majd lehet lent, csak tessék, bár ő inkább azokat az anyákat osztja ki, akiknek nincs idejük semmire, mer' ha neki van ideje, akkor másnak is bazdmeg. Az ilyen nőktől a falra tudok mászni. Dalma luxiscore: 2/5.

kepernyofelvetel_437.png

Na, végre történik valami a bemutatáson túl (ezt az eredetiben cakkpakk 10 perc alatt lezavarják egyébként, és inkább helyzetbe hozzák a szereplőket egymással, ha jól emlékszem, de mindegy), Bogi estére ruhát választ Lakatos Márkkal, aki távsegítséget nyújt neki telefonon, de Bogi, akinek az ízlését azért én eléggé megkérdőjelezem (Lakatosét is, csak kevésbé), felülbírálja. Dalma elmegy a bulihelyszínére, egy Kristina nevű nő magánklubjába, aki nem magyar, de Vivi spanja, és ha valaki itten valakinek a spanja, akkor az egész bagázs a legjobb barátjaként kezeli, ezek a luxik ilyenek. Kristinán nem akarok élcelődni, mert szerintem volt egy szélütése, és azon nem illik, mindenesetre furán beszél még azon felül is, hogy hallhatóan orosz. És kiderül, hogy Fecsó korábban Kristinát dugta, de ettől még Vivi és Kristina haverek. Nahát. Dalma úgy tesz, mint aki erről semmit nem tud, és most játssza a meglepettet.

kepernyofelvetel_440.png

Baszki, Babett az idegeimre megy, ott áll a kocsival egy szálloda előtt és Bogit várja, majd amikor az beül az autóba, akkor úgy rácsodálkozik, mint Pelikán elvtárs az ítéletre, viszont sokkal jobban örül neki. Ezek ketten, a hivatásosok (mármint színésznők, még mielőtt) messze a legrosszabbak ebben a műsorban, mindent kényszeresen eljátszanak, egy természetes megnyilvánulásuk nincs. A kocsiban Bogi arról mesél, hogy milyen volt egy 11 fős török családdal a Rodeo Drive-on vásárolni. Zajos. Vivi és Fecsó felautókázott Budapestre, Vivi baszogatja Fecsót, baszki, EZ BUDAPEST, arról volt szó, hogy Balatonra viszel (de hát eleve ott voltak, nem?), mi ez már, miért már. És Fecsó nem kezd el üvölteni, hanem a két Xanaxtól elnehezült pillák alól csak báván vigyorog, ja, tényleg. Vivi abba nem hagyja az ugatást, már elnézést, mert ez az, ugatás, baszki, melege van a kocsiba, Fecsókám, toljál már rá a klímára, baszki, nem fogyaszt tőle többet a Merdzsó, hallod? Akkor hátha abbahagyja.

kepernyofelvetel_464.png

A bulika és úgy egyébként egy buli ábrázolása, megjelenítése a tévéműsorok egyik rákfenéje, ez nem magyar betegség, egyszerűen ha nem egy szórakozóhelyen forgat az ember, ahol eleve be vannak baszva a népek, hanem statisztériával, akkor az béna lesz. Mint ez itt, ahol a főszereplők mögött tisztes távolban állnak a többi népek, akiről senki nem vesz tudomást, ahogy a bárpult intarziaberakásáról sem, ott vannak, néznek, ha kell mosolyognak, de nincs szövegük, és BÉNÁN NÉZNEKI KI. A főszereplők középen csivitelnek, megy a pletyka, meg egymás szembe dicsérgetése, hogy aztán a kamerába jól lehordják a másikat mindenféle aranyásó nyomorult ostobenkó libának. Dalma például Babettnek aszongya, de jó a ruhád, aztán meg kamerába azt, hogy baszki, Oscar-gálára készült?

Megjön Réka, amin Babett teljesen elképed, nahát, itt vagy? Nem tudom, hogy jutok el ennek az epizódnak a végére, ennyire ideges régen voltam hogyvolt alatt, kénytelen vagyok szalonnát enni mellé, bezzeg luxiék kaviárba töltött fürjagyvelős rizsfelfújtat kapnak, amit hat napig szuvidált valaki. Bogi elmesél egy vicces sztorit, a török fasziját elvitte Erdélybe, a nemesi családjához, aminek a címerében két karóba húzott török fej van. Kurvajó. Réka meg azt meséli el, hogy amikor megkérte a kezét Norbi, akkor másnap már borscímlapon voltak, jóhogy, Norbi eladta nekik a sztorit. Ha már sztorizgatás, Rita elmeséli, hogy a faszija annak idején úgy kérte meg a kezét, hogy odaküldetett hozzá valami pincércsajt egy kocsikulccsal a kezében, amiről lógott egy cetli, hogy hozzám jössz? Be lett árazva 3 hét alatt, nem rossz. De itt, eben a közegben ez nagy truváj, micsoda férfi, mondják. Micsoda seggfej, mondom.

kepernyofelvetel_455.png

Viviék is megérkeznek végre a világ legnagyobb dugójából, hiszen délután értek fel Pestre és most sötét van, ráadásul nyár, szóval vagy 4 órán át keringhettek a városban. És Vivi nem akar bemenni a puccos klubba, mert farmerruhában van és büdös, és ne már, és Fecsó kis híján berángatja magával, hogy gyere már bazdmeg, jó lesz neked is, és Vivi végre megnyugszik, és belép, és sikolt, és öt percig nem kell a zsörtölődését hallgatni, amivel a sírba tesz eleve. Öt percig, mert kap egy ruhát Dalmától, aki valamiért hozott neki egyet. Jó, tudom, ez egy előre megírt jelenet, persze, hogy hozott, de annyira béna az egész, hogy az valami hihetetlen. Dalma odaadja a ruhát, ami nyilvánvalóan ocsmány és lila, amitől Vivi kiakad és elküldi a picsába a társulatot, faszomat fogom ezt felvenni. Erre a többiek úgy reagálnak, hogy...sehogy. Nincs reakció, Dalma ugyanúgy tolja a műmosolyt, beszélgetnek, mintha nem történt volna semmi. Vivi elzavarja Fecsót haza egy ruháért. Fecsó megy, jön, a ruha egy fokkal sem jobb, mint az a lila gönc volt, na mindegy. Van tánc is, spontán jókedvvel, a hideg ráz minden képkockától.

Közben Rita és Babett a budiban dumcsiznak és Babettből kijön a gyökér, redvás a lábam felkiáltással belemossa a koszos talpát a mosdókagylóba, bravó bazdmeg. Rita meséli neki, hogy hát ő megint összejönne az exemberével, mert mocorog benne valami, mire Babett kitalálja, hogy jó, akkor menjünk el, és mesélj. De csak úgy, lépjünk le? Ja, persze, le vannak szarva. Odabent meg elszabadul a paranoia, ezek engem beszélnek ki a hátam mögött, mondja Vivi, remélem a következő részben lesz spontán iszapbirkózás is.

Itt az első rész, ha valakinek kimaradt volna:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n3spr3ss0 2017.09.26. 10:59:42

Egy biztos, mindegyik lenyeli.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 11:00:28

@Medgar: ok,de a szemüknél is van, annyira bekapták?:)

Kálmán Sebestyén 2017.09.26. 11:03:27

jó vagy sixx!!! ezeket a szarokat csak azért érdemes leforgatni, hogy te megnézd és ilyen műveket írjál belőle nekünk.

Regina Phalange 2017.09.26. 11:09:35

vessetek mokusok ele, de ez a Babett, tutira nem 38 eves. kizart dolog

véleményM 2017.09.26. 11:11:15

Segítsetek! Soha nem láttam még ehhez hasonló reality műsort. Ezek a kreatúrák tényleg a saját életüket játsszák, vagy castingolt civilek megírt élettel? Ha tényleg magukat adják, az nagyon gáz! Nem hiszem el, hogy rávehetők voltak, hogy ennyire irritáló, megvetendő, ratyi szerepkőrben tetszelegjenek.
Egyébként is kinek szól ez a fajta termék?
Pont ez kell ennek a lepukkant országnak, a több millió minimálbérből élőknek?!
Egyedül Réka tűnik kakukktojásnak. Ő róla el tudom képzelni, hogy bevállal ilyesmit, hisz a Norbi cége ha jól tudom, több száz millióval megcsúszott.
Szóval értetlenül állok a műfaj elött....

Zacskóstej 2017.09.26. 11:18:55

Uhh....16 percet bírtam összesen. Ez tragédia.

Fülig José 2017.09.26. 11:24:57

Hős vagy Sixx!
Baszki, ha valahonnan RibiRéka FÖLFELÉ lóg ki, ott nagyon komoly a baj! csak így tovább viasat3!

Leadfoot 2017.09.26. 11:31:22

Remélem, jön a csaj is (már elfelejtettem, melyik az) kommentelni. :-D

hannamontanna 2017.09.26. 11:54:14

Halló. Én mostanáig reménykedtem, hogy ezt az egészet álmodtam - rém - de ha van HV akkor igaz lehet. Hát Réka nem sokáig fogja bírni, azt hiszem már most megbánta így hogy visszanézte. Voltak elképzeléseim ezekről a nénikről, de felülmúlták. Illetve alul na.

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.09.26. 11:59:01

köszöm, hogy megnézted helyettem és összefoglaltad. Még az olvasás alatt is rázott a hideg annyira utálom az ilyen mesterkélt szemetet én nem bírnám végignézni nem vagyok elég erős hozzá. szerintem hánynék is közben.

Eren Jaeger 2017.09.26. 12:17:46

Jó én ezt 10 percig bírtam...és azt is ökölbe szorított kézzel.

Cérnahuszár 2017.09.26. 12:19:38

hát elismerésem sixx hogy ezt becsülettel megnézted. Bírni fogod? Komolyan.
Már a reklámot is elhűlve néztem, és itt az első 10? percet.
Létezik hogy ennyire sekélyes életet élnek ezek a nők? Hát nem is történik velük semmi fontos, semmi érdekes, csak mászkálnak ide oda

Cérnahuszár 2017.09.26. 12:21:06

Háhá, az jutott eszembe hogy ez még a való világnál is rosszabb és kínosabb :D

Ildiko Marton19 2017.09.26. 12:26:47

Ennél trágárabban már nem lehet ugye írni? Felhábórító a stilus. Az egész cikkból az irigység beszél.

cucmuc 2017.09.26. 12:27:10

valaki látta Babettet színházban? Színésznő?

2017.09.26. 12:29:56

@PeniValdes: Mert kiélt bulika királynő mindegyik. Zugivók, meg ezen a szinten a drog is mindennapos, mint neked vagy nekem a sör. Ezeknél a nőknél alap, hogy mindig van 1-2 csík felszívni való.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 12:39:24

@Ildiko Marton19: én nem tudom mit kéne irigyelnem..van az a rögeszme,hogy irigykedni való életük van, bocs, de amit mutatnak az nem az.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 12:39:49

@BRF915: akkor is van pénzük, ne nézzenek már ki kiélt 40-esnek

Zacskóstej 2017.09.26. 12:40:32

@Ildiko Marton19: Befutott az első szereplő hölgy álnéven? :) Esetleg egy anyuka, vagy társalkodónő? :)

OkoskaTo:rp 2017.09.26. 12:44:50

@cucmuc: A megjátszott orgazmusra használják a "színésznő" címet.

Visceroid 2017.09.26. 12:45:03

@PeniValdes: Nem, a kérdés az, hogy miért néznek ki transzvesztitának?

Mauzli 2017.09.26. 12:45:46

Megneztem...Egy gondolat jutott az eszembe az egeszröl: Hajra Magyarorszag, hajra Magyarok,tisztelt Hölgyeim es Uraim (By Viktor Orban)....

Hétkilenced 2017.09.26. 12:47:11

Ha másra nem, hát arra jó lesz ez a műsor, hogy Rékát megkedvelik páran. Legalábbis az első rész alapján a többiekhez képest emberinek tűnt. Azok meg ufónak vagy nem is tudom. Az nekem is feltűnt, hogy a kommentelő anyukának másfél milla táskára, cipőre futja, de a fogsora annyira kusza, hogy egy tejes zacskót nem tudna kibontani. Érdekelne, hogy ezzel a műsorral mégis kit céloztak meg, továbbá indulatok kiváltásán kívül mit remélnek tőle, és azzal fent lehet-e tartani (vagy egyáltalán megszerezni) az érdeklődést. A mesterkélt történetek miatt csak azt nem fogjuk megtudni, milyenek is ezek a nők valójában, ellenben a halál luxy faszára kívánja őket mindenki.

sunblind 2017.09.26. 12:47:48

A török mészároslőrinc felesége meg a filmben látható szőke ostobenkó az kurvául nem is hasonlít egymásra. Vagymégis?

sunabajnok 2017.09.26. 12:56:38

@PeniValdes: Egy huszassal öregebbnek néznek ki mint ahány évesek. Így már milf? R3ka a sok szolitól legalább 50-nek fest.

É2I 2017.09.26. 12:57:18

Én az ÉNB-ből se bírtam 5-10 másodpercnél többet. Akkor ezzel nem is kell próbálkoznom sem ? - Gondolom. :D

@Sixx: "Be lett árazva 3 hét alatt, nem rossz."

Bazzeg ezen sírtam! :D

É2I 2017.09.26. 13:04:47

@Hétkilenced: Részemről kizárt rr valamilyenféle megkedvelése!

De egyébként nem tartom kizártnak, hogy valami ilyesmi a célja a kanálisnak ezzel a műsorral. Összességében mást nem nagyon tudok elképzelni.

on:
Na másszál ki norbika a kamera mögül, de gyorsiramba!

nemecsekerno_007 2017.09.26. 13:06:53

Kb. 1 percig bírtam a promó videót, sixx respect, hogy végignézted. Én ezt az egészet nem is értem. Mi a fene akar ez lenni.

zuhanorepulesss 2017.09.26. 13:10:59

Az, hogy vannak gold diggerek, nem csodálkozom. Hogy a kertévék azt sulykolják a fiataloknak, hogy ez az út, kicsit sok nekem, ez az én problémám :D
Hogy a furcsaszájú ruhatervező lány mit ért tervezés alatt, mert az óccsó kínai pólóra nem a klasszik mikegeres mintát nyomatja, hanem valami szabadkezeset, de tutko, hogy az üzlete hátsó részében a kínai alkalmazottal..ez nekem nem kerek, persze én nem luxiban nyomatom.
A Réka hozza a formáját, a többi meg eléggé ribancosra vette. Persze ez is egy hivatás. Ha szopni kell, hát szopni kell. Kíváncsi voltam, mit hoznak ki ebből, marad a SIXX-féle összefoglaló, mert józanul ezt nem lehet végignézni :D SIXX, respect!! :D S ne feledd, hétvégén F1 :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2017.09.26. 13:15:10

Sixx, belenéztem... Puskát kellet volna hozni ehhez a melóhoz... kérjél veszélyességi pótlékot!

Cérnahuszár 2017.09.26. 13:24:30

Megnéztem. Én is kerestem egy kis szalyonnát :)
De azért visszavonom: azért ezek a nők csinálnak valamit, nem teljesen a pasijukból élnek. Kivétel a barbi vivien. Nagyot fog koppanni, mert meg kell tapasztalnia hogy a két szép szeme minden nőnek kevés hosszú távon. Van egy pillanat amikor a pasi utána néz egy hisztije után, na abban benne van a jövő. Kell ez nekem?
Biztos a szalyonna az oka, még mindig nem tudnék órákat eltölteni azzal hogy melyik ruhát vegyem fel, melyik cipővel, nem cserélnék velük, akámilyen pukkant életem van :)
Na asszem én ezt a sorozatot is elengedtem, jó mulatságot nektek :))

bukott madonna két nagy didivel 2017.09.26. 13:33:46

"...............és ta-dám, máris lehet újratervezni a budit a házban, mert anyu kimkardesienje két oldalt lelóg róla. "
kész. eldőltem.............. :D
óriásit írtál sixx.

gabest1 2017.09.26. 13:52:32

Engem kimoderálnának, ha ilyen stílusban kommentelnék!

Cérnahuszár 2017.09.26. 13:54:12

@gabest1: azért csak próbáld ki :)

Ghatoula 2017.09.26. 14:01:11

@sunblind: az hagyján, de, hogy nem a saját hangján szólal meg a filmben az kurvaélet. Szinkronizálni kellett baszki

Friolento 2017.09.26. 14:05:21

Krisztina barátnő Hábony volt csaja, de nem pasikból gazdagodott meg, az apja milliomos Eduard Uszikov (na jó, mégis csak pasikból). Ukrán és most hétvégén lesz esküvője Marbellában, egy volt cigarettacsempészhez megy feleségül. Vivike már megérkezett oda.

Szerintem sokkal hatásosabb lenne, ha választékosan írnál. Legalább a változatosság kedvéért, egyszer.

Sir Gombóc 2017.09.26. 14:25:18

@Ildiko Marton19: És mégis, mire kellene irigykedni?
Sixx, őszinte elismerésem, hogy végigbírtad nézni..

vibornye 2017.09.26. 14:37:38

Annyira jó ez a szöveg, hogy lehet, belenézek a műsorba! :-D

Plüsscukor 2017.09.26. 14:51:51

Peni, helló! És persze a többieknek is :)
Sixx, jó lett, köszi!
Egy újabb trashreality, amit csak azért fogok írni, mert te írsz róla. Persze csak utólag, és online, hogy átugorhassam a kritikus részeket... :))

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2017.09.26. 14:59:53

Az utolsó 5 percet már nem bírtuk végignézni, addig igyekeztünk nem túl sokat elkapcsolni.

Rubint Réka az egyetlen olyan nő, akire azt mondom ezek közül az emberek közül, hogy tényleg önerőt is hozzátett ahhoz, hogy eljutott oda, ahol most tart. A legszimpatikusabb lépése számomra az volt, hogy a buli közben inkább hazament a férjéhez, minthogy tovább játsza a hülyét.

Ha én lennék "Fecsó", egy ilyen beszólásért seggbőlszájba lenne a csaj jutalma legközelebb.

Malacfóka 2017.09.26. 15:00:14

Most néztem meg a műsort, hát az tényleg durva, hogy Réka asszony a legnormálisabb köztük! Valószínűleg azért mert neki nem a luxusról szól az élete, hanem a családról és a munkájáról. De a Vivien vagy ki a picsa, az mekkora tirpák paraszt, atyaúristen! Alapvetően meg kibaszott ronda, jó alakja van, meg szép haja, a feje meg hagyjuk! XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 15:17:40

@gergo: igen Réka legalább self made woman vhol..

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.26. 15:30:50

@Miranda15: ".Nem is kell annyira sok pénz egy jó fogszabályzáshoz" - Egyszerűbb ha kihúzatja elől, nem kellenek a házasélethez.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.26. 15:40:44

beszartam a röhögéstől.... sixx fellyelentelek gondatlan veszéjeztetésért...

Kukubenko 2017.09.26. 15:53:10

Aki ezeket összeválogatta, annak minimum nagy nyilvánosság előtt, pl. a Hősök Terén kéne bocsánatot kérnie.

Treff Bubi 2017.09.26. 16:00:51

Babett egyetlen ismertebb filmes alakítása a Kontroll egyik jelenetében a kekeckedő csávó szőke cicája volt a metrón.

Peetee 2017.09.26. 16:05:33

Sok jóra nem számítottam, de ez nagyon kutya volt. Inkább hasonlított a Gyanú árnyékában, meg a Segítség bajban vagyok! full amatőr szereplőivel, alacsony költségvetésből, rövid idő alatt leforgatott tragikomédiára, mint bármi másra. Én eleve abból indultam ki, hogy ezek olyan nők, akik saját maguk értek el valamit az életben...de nem, ezek csak torokra vették a megfelelő kukit és most parádéznak a luxusban....és azt is sz@rul csinálják. Rogán Cilike tényleg lesz benne később? Az első rész után kétlem...

hereverő heverő 2017.09.26. 18:01:04

@gabest1: Én igazán választékosan adom mindenki kezébe a méteres lófaszokat, illetve voltam már lebaszva a kurvára finomkodó stílusom miatt. Mégse' basztak ki innét, sőt...

@Plüsscukor: @PeniValdes: @Cérnahuszár: Sziasztoook

csincsilla72 2017.09.26. 18:13:25

Anno megnéztem Rékát az Összezárva Friderikusszal című kiváló műsorban, és elméláztam, micsoda butuska, egyszerű nőről van szó. Ez a borzalom azonban rávilágított arra, hogy ő egy értékes és szimpatikus ember. Ezekkel a picsákkal összehasonlítva egy gyöngyszem.
Ez egyszerűen nézhetetlen. Nem hiszem el, hogy nem találtak egyetlen olyan jelentkezőt sem, akinek van valami minimális agya.
A hogyvoltot olvasni fogom, de ezeket a negrósötét mélytorok-tündéreket hanyagolom.

csincsilla72 2017.09.26. 18:15:40

@gabest1: Te most vagy itt először? :-)
Csak az igazságot, ha nem is finomkodva...

Csiberi 2017.09.26. 18:31:23

Kedves Sixx! Remélem, csatlakoznak hozzám még páran. Hálából, amiért nem kell nézni, megteszed helyettünk és tálalod, engedd meg, hogy összedobjuk a pénzt neked némi sörre/dilibogyóra/magánszobára valami luxuselmegyógyban. Remélem, kapsz veszélyességi pótlékot ezért a műsorért :)

armisz 2017.09.26. 18:45:12

Gondolom értelmes, diplomás, saját karrierből sikeres és gazdag nők nem vállalnának ilyen fost. Ezért ez a felhozatal, ezeknek még érettségijük sincs talán? Nem is ők gazdagok, hanem a pasijuk, ennyi pénzzel ilyen ízléstelenül, közönségesen, leharcoltan kinézni hogy tudnak? A gyorséttermes nő tuti nem 48 éves, hanem 58 legalább, pedig tele van botoxozva, és töltve a feje. A leggazdagabb férjjel Bogi rendelkezik úgy tűnik, ő még kinéz valahogy, de a többi?

,, 2017.09.26. 18:49:58

@Regina Phalange: fiatalabbnak v idősebbnek gondolod? nem írnám le mire alapozom, de kb 7 évet rá lehet nyugodtan számolni.

,, 2017.09.26. 18:52:09

hehe, most olvastam a posztot meg láttam a képet
a lényeg h a 38 totál FALS

,, 2017.09.26. 19:01:28

na jó visszavonom, nemtomhányéves :S

kingha 2017.09.26. 19:53:04

és megdöbbentő, hogy még nem trollkodták szét a hivatalos face-oldalakat, pöpö eztet itten néé: www.facebook.com/kollobabetthivatalosoldala/?hc_ref=ARS3zlstY7IhkRCM3TV_6e3VHML9Opma-PMQJ3efWojZNT_TXEsMkoW2nKJ8THxGt3I&pnref=story

2017.09.26. 20:15:29

Még hogy "luxusfeleségek" HAHAHA az évszázad vicce! Inkább ordenáré hülyekurvák. Dan Bilzeriannek sem kéne egyiksem az egyszer fix :D Fuckability factor avagy a baszhatósági faktor mindegyiknél 0 azaz NULLA (na jó, max a kis bögyös Bogika elkén)

Nálam az ótvarsági faktor győztese kétségkívül Vivi, azt a lepukkant színű és formájú hajat, amit ez a nő visel, szóhoz sem jutok...utoljára valamikor 1990-ben volt "szexinek" tituált az ilyen típusú frizkó.

Kifinomult elegancia kategóriában is mind megbukott! MIND!

szociologus01 2017.09.26. 20:36:51

És még mondjátok, hogy Pumpedék gázak? :-) :-)
Ezek a csajok fullba nyomják a kretént.....(kivéve Rékát, itt tényleg ő tűnik PHD-nek)
Ja és nekem ne mondja, senki sem, hogy ezeket nem csalja a férjük, kurva csúnyák, buták....
Kedvencem a recis :-) előtte gondolom jó páran megdurrantották a férje cégénél is :-)...nem hiába gyerekkel kezdte a kapcsolatot :-)
Ja és a sors gondolom olyan utat szán a legtöbbnek mint az 58 évesnek, akinek már lelépett a férje, ezeket is le fogja cserélni...még van 10 évük....(persze hogy lecserélésre kerülnek, mert akkorra már nem fognak jól kinézni, illetve a férjük, aki gazdag, valószínűleg egy magasabb intelligencia szintet képvisel, és mikor az asszonyka már nem kívánatos az ágyban, (most se az sztem) akkor ez halmozottan ki fog jönni, kedves wifeok olyat kellett volna fogni aki közel van a 80hoz...gondolom tudjatok kire gondolok, de őt elvitte Timi)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 21:41:55

nekem az a bajom,hogy tök egyformák, ok Rékát és Bogit felismerem, de a többi egyforma szőke,és még az arcszőrzetük alapján sem lehet őket megkülönböztetni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.26. 21:56:03

egyébként Vivi is gyerekruha tulaj

Krétagarbó 2017.09.26. 23:19:25

@csincsilla72: sziasztok:)

Nekem is a legnagyobb döbbenet az volt, amikor tegnap egyfajta szimpátiát kezdtem érezni Réka iránt. Ez már a vég:))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2017.09.27. 05:19:35

Fú, elfelejtettem. Most nezhetem hétvégén. A poszt jó lett.

szociologus01 2017.09.27. 08:45:45

Barátnőm kérdezi, ez az "Okosabb vagy mint egy ötödikes" sorozat? :-))))
Egyébként meg nem ez a luxus, amiben élnek. A luxus az, amiben azok élnek akik ma politikai elit tagjait (vagy voltak a tagjai az elmúlt 10 évben). El sem tudjuk képzelni, milyen fényűző életet élnek. Ez pl abban látszik, kinek hol tanulnak a gyerekei...USA, Angila, Németország, Svájc, legjobb egyetemein, magániskoláiban....
A műsor meg a legnagyobb népbutítás....sajnos...szakmámból adódóan nézem (értsd nevem)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.27. 08:50:44

@szociologus01: pontosan, aki még-még luxusban él az a törökasszony. a többi jómód, de nem több

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2017.09.27. 10:28:29

Én már biztosan nagyon öreg vagyok, de melyik az a zenei alkalmazás, ahol a négygyerekes anyuka egyik lánya akkora sztár, mit kell benne csinálni, mi a lényege?

Kelly és a szexi dög 2017.09.27. 10:57:44

A biztonsági öv becsatolásának elmulasztásáért remélem valaki tesz feljelentést!

Regina Phalange 2017.09.27. 11:17:28

@,,: egy tizessel neztem oregebbnek

Regina Phalange 2017.09.27. 11:24:47

azon gondolkoztam, hogy ha egy ferfi sikeres, elismert az uzleti eletben, akkor megis miert valaszt agy nelkuli not maga melle? egy jo smink, haj, ruha es a legtobb atlagmanci kinez ugyanugy, mint ezek luxifelesegek. ezeknek a ferjeiknek (kiveve a prcukor=kokain sobertnorbit) nincs igenyuk egy okos nore? mirol beszelgethetnek?

trillárom 2017.09.27. 11:32:06

Amúgy szerintem elég az instagramot böngészni ilyen nők után. Az tele van jól kereső férjjel rendelkező, a gyerkőcöt hiper-szuper menő cuccokba öltöztető, alig múlt 20, de már átoperált magyar feleségekkel.

Más: Héten nem lesz Sztárban sztár kritika?

Regina Phalange 2017.09.27. 12:12:46

@Grabbe: musically az app neve. tatognak benne a tizeneves lanyok

Androido 2017.09.27. 12:21:07

Sírok, imádom. :D
Félelmetes.

Mooon 2017.09.27. 12:49:26

Poszt után muszáj volt belenézzek :D...
Hááááááát... valamiért úgy érzem, hogy a kolumbiai szappanoperákat szeretnénk túlszárnyalni ezzel a műsorral :D.

@PeniValdes:
Engem inkább rá emlékeztet...
www.gregoridieta.hu/

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.27. 15:04:03

@Regina Phalange: kérdés hogy valóban őket választotta e..:)

gwr (törölt) 2017.09.27. 15:46:05

Ki az a Ghandi?

papierusz 2017.09.28. 09:27:16

Ha ez a babett 38 éves, akkor sixx 24.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.28. 11:06:11

@papierusz: Babett a szexi érett nőt akarja játszani. Monroe

perszepolisz 2017.09.28. 18:15:27

Van olyan Viasatos műsor, amiben nincs Lakatos Márk? Tényeg

WICKEDWITCH 2017.09.28. 23:15:03

Sziasztok! :) Még nem láttam a műsort, csak jöttem olvasgatni egy kicsit, aztán gondoltam, szólok, hogy ezen ne rágódjatok tovább:
@Regina Phalange: @cucmuc: @OkoskaTo:rp: @Treff Bubi: @,,: @papierusz: Babett tuti 38 éves, kettővel fölöttem járt általánosban, és tényleg színésznő, csak nem filmekben, hanem színházban szokott játszani. Többet nem tudok mondani, mert személyesen nem nagyon ismerem. :)

sokasebi · http://pacifictime.blog.hu/ 2017.09.29. 09:38:48

@PeniValdes: Nekem is jegyzetelnem kellett, szóval

Vivien - sportoló ribanc
Dalma - recepciós ribanc
Bogi - fiatal ripacs
Babett - öreg ripacs
Rita - öreg elszegényedett étteremtulajdonos

GuberaGabi 2017.10.01. 09:48:52

A 48 éves Rita sok évvel ezelőtt a férjével németországba járt ki öltönyöket lopni. 2-3 millás öltönyökkel szaladgáltak ki a szalonokból.
Szóval a férje nem ingatlanos.....

ethan blow 2017.10.03. 10:32:04

Ritkán mondok ilyet, de ebbe a fosba érdemes volt beleméznem. Ugyanis minden halvány kétségem utolsó szikrája is elszállt az életemmel kapcsolatban: most már teljesen és megdönthetetlenül szilárdan biztos vagyok benne, hogy nekem van a legszebb és legimádnivalóbb feleségem, a legcsodálatosabb életem, szeretem a munkámat, a gyerekeimet, a házunkat, a mindenünket. Hálás vagyok a Sorsnak, amiért ezt kaptam tőle, és soha nem szeretnék úgy élni, mint ezek a barmok, mert a nyolcadik percben hosszában felvágnám az ereimet egy kettébaszott Swaroski pálinkásüveggel.

Goldvikexx 2017.10.06. 13:00:17

@ethan blow: szívemből szóltál. Abba is hagyom a lottózást, nehogy egyszer megnyerjem és ilyenné váljak mint ezek....
süti beállítások módosítása