Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8519-8520. rész

2017. szeptember 06. 13:00 - Gillotte

Sári egész hihető műsort nyom le arról Kristófnak, hogy összevesztek a férjével, mert ugyebár arra ment ki a nászút meg a minden, hogy lebuktassák Alízt és Kristófot, és Sári már elfogadta volna, hogy ők ketten szeretik egymást, de a férje nem, úgyhogy úgy összebalhéztak, hogy jó lenne, ha ott maradhatna Kristóféknál. Aduász, nem mondom, hiszen Kristóf nem küldheti el a testvérét azért, mert kiállt mellette, még ha kételkedik is a sztoriban. Rá is kérdez, esketésre kéri Sárit, aki szemrebbenés nélkül megesküszik rá, hogy ez most nem átvágás, tényleg összevesztek a férjével. Senki nincs eldurranva az ötlettől, hogy Sári velük lakjon, de mit lehetne tenni. Közben Sári találkozik a férjével, felvázolja, hogy ő ezt nem fogja bírni, mi lenne, ha a férje elmenne bocsánatot kérni virággal aztán menne mindenki a dolgára. Ricsi, a férj hallani se akar erről, kell a bizonyíték Kristóf melegségéről, hogy övék legyen a csokigyár és eladhassák. Nyomatékosítási céllal még meg is szorongatja Sárit, tényleg egy állat a fickó.

bk_augusztus7_1.png

Juditot benyugtatózzák, és Hanna meghallja, hogy a németül beszélő doki is benne van a vesekivételben, mert mivel látja, hogy lebuktak, át akarja vinni Juditot egy másik helyre. Miután a doki távozik, Ottó beöltözik ápolónak (hogy ruhát honnan szereztek sosem tudjuk meg) és kicsempészik Juditot a kórházból.

bk_augusztus7_2.png

Egy Axel nevű bolthálózat tulaja találkozik Julival, ugyanis nagyon megy a boltban a Berényi Víz, és arra gondoltak, hogy mi lenne, ha a Berényi Víz az Axel cég hivatalos partnere lenne, és rákerülne az Axel logója a vízre – nem csak a bolthálózat saját rendezvényein meg boltjaiban, hanem minden egyes vízre. Juli nincs elragadtatva az ötlettől, hívja Mikit, hogy mi a teendő, de természetesen Miki nem veszi fel a telefont, vele ugyanis más történik épp. Timikének bálja lesz a svájci sulijában, úgyhogy értesíti az őseit, hogy kéne lóvé valami ruhára. Helyette Nóra kitalálja, hogy ne pénzt küldjenek neki, hanem vegyenek egy ruhát, és azt küldjék. A ruha hamar megvan, szelfiznek is egyet vele, és hoppá, szembejön az Axel cég vezetője, aki sajnálkozik azon, hogy Julinak nem tetszik az ajánlat, Miki meg csak néz, hogy miről van szó, úgyhogy mentvén ami menthető, vacsorázni hívja aznapra az úriembert, merthogy nem Juli dönt.

bk_augusztus7_3.png

Ági körbemutatja a villát egy érdeklődőnek, akinek nagyon tetszik a kecó, de meg kell beszélnie a férjével. Ígéretes a vevő, és hát Ági nem akarja sürgetni, de nem lenne baj, ha hamar megvenné a házat, mert legközelebb csak akkor beszélhet Lizával, ha odaadja a Herrnek a 200 milliót. Tud a Herr motiválni, az biztos.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása