Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8451-8452. rész

2017. július 14. 12:00 - Gillotte

Rudi és Milán elviszik a festményeket egy kietlen raktárba, aki történetesen azé a Kampó nevű bűnözőé, aki még Zsolt idejében volt. Most szabadult, de jó lenne visszajuttatni a börtönbe, úgyhogy az ő raktárában rejtik el a festményeket. Megejtik a dolgot – fedje homály, hogy hogyan jutottak be a raktárba – majd a közeli fülkéből felhívják a rendőrséget, miszerint azt a fülest kapták, hogy az adott raktárban lopott festményeket tárolnak. Az csak később derül ki, hogy Rudi eldugott magának a négyből egy képet nehezebb időkre.

bk_junius20_1_1.png

Krisztián elbeszélget Novákkal, hogy le lehet szállni a magas lóról, ez az egész esküvő dolog nem róluk szól, úgyhogy abba lehet hagyni a durcázást. Ez hat, úgyhogy Gizi a lánybúcsúra megy, Laci a legénybúcsúra. Míg készülődnek a búcsúk, Kristóf és Alíz előadják a gerlepárt Sárinak, Kristóf még Alíz combját is fogja beszélgetés közben, mert úgy hitelesebb. Alíz úgy löki a sódert, mintha könyvből olvasná, ,,olvasta” ugyanis, hogy a fiúk akik babáztak gyerekkorukban – mint például Kristóf – sokkal jobb apák lesznek. Megkezdődik a lánybúcsú, méghozzá Bözsi konyhájában. Ott van Alíz, Sári, Bözsi és Gizi is. Játékok is vannak, Sári azt játszaná, hogy Kristófról kérdezi Alízt, de Gizi ilyen játékra nem készült, miért nem lehet az ő játékait játszani, hamár annyit készült?! – sértődik meg, úgyhogy Alíz megússza. Ennek ellenére sok minden gyanús Sárinak, Alíz eljegyzési gyűrűje is (ami Gizié, mert hirtelen azt húzta Alíz ujjára, mielőtt a sógornő észreveszi a hiányt). A gyűrű látványán meglepődik Sári, Kristófból nem ezt nézte volna ki. A lánybúcsú után Sári odamegy Kristófhoz, hogy gratuláljon a megrendezett színjátékhoz, de figyelmezteti: úgyis le fog bukni. Miért, a nászéjszakán is ott leszel, Sári?

bk_junius20_2_1.png

Ábel ügyvéd meglátogatja Nórát estefelé, hogy eldicsekedjen vele, hogy talált egy tanút, mégpedig Renátát, aki Peti volt csaja. Renáta simán vallani fog Bandi ellen, és Miki még le is fizette, úgyhogy elég nagy ütőkártya. Ábel azonban alkut ajánl: ha Nóra nem idéz be több tanút, ő is eláll attól, hogy beidézze Renátát. Nóra nem adja magát könnyen, és miután tisztázzák a dolog munka részét Ábel leveszi a nyakkendőt, hogy kevésbé legyen hivatalos. Imádja a szócsatákat Nórával, hát még a csókcsatát, ami jön ezután!

bk_junius20_3_1.png

Ádám nem talál normális lakást, de Giziéknél már kényelmetlenül érzi magát. Milyen jó, hogy Hanna ott van, és felajánlja neki, hogy költözzön be hozzájuk. Imádom, hogy a lakások olyanok, mint a gumi, lehet nyújtani őket, hogy mindenki beférjen… Tóbiás nincs elragadtatva attól, hogy a házba költözik az is, aki miatt elvesztette a fiát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása