Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8449-8450. rész

2017. július 14. 10:00 - Gillotte

Alízék lassan leszervezik az esküvő időpontját, úgyhogy Rudi kicsit maga alá kerül. A barátai sínen vannak, neki pedig egy rakás szar az élete. Ezen senki nem tud segíteni, és nem is akar, mert mindenki elfoglalt az esküvővel. Alíz sütit süt Novákéknak, hogy megbocsássák a titkolózást, tényleg nem értem, miért lovagolnak ennyit egy ilyen teljesen elhanyagolható szálon. Bözsi akar egy kis összejövetelt Alízéknak, mert így illik. Egyébként nem akarnának nagy lagzit, még gyűrűket sem, de érkezik Sári, Kristóf húga, aki előtt elő kell adni, hogy szerelemből házasodnak, úgyhogy még lánybúcsút is kell szervezni, hogy hihető legyen. Jesszus…A lánybúcsúra ugyebár csak Bözsi és Gizi lehet hivatalos, mert nemigen lehet reklámozni a dolgot. Még jó, hogy Gizi megbocsátja a titkolózást, úgyhogy belemegy a dologba, segít a lánybúcsú rendezésében.

bk_junius19_1.png

Habár Zsófi elment, Gigit ettől még nem írják ki a sorozatból. Most éppen sírva hívja fel Ádámot és könyörög, hogy menjen fel hozzá, különben begyógyszerezi magát, aztán kampó. Kell valaki, aki eltereli a figyelmét a hangokról a fejében, amik arra biztatják, hogy vegye be a halálos dózisú gyógyszert. Ádám odasiet, megdumálják, hogy nem kéne bevenni a tablettákat, majd Ádám magára hagyja Gigit azzal, hogy menjen el egy orvoshoz. Szép, bár tény, hogy többek közt Gigi miatt mentek gallyra Zsófival.

bk_junius19_2.png

Milán aggódik, amiért Félix festményei még mindig a Fittlaborban vannak, úgyhogy azt javasolja Rudinak, hogy legalizálják, és akkor Félix normális áron tudná eladni őket. Rudi nem tartja jónak az ötletet, de azért csak úgy mellékesen kérdezgeti Krisztiánt, hogy mi van a régi képcsempész csapattal, szóval a következő részben mégis megcsinálják.

bk_junius19_3.png

Ági nagyon ki van ütve, még a telefoncsörgést sem hallja meg. Amint realizálja, hogy a kulcs nem ott van, ahol szokott lenni, elgondolkodik, hogy ki vihette el, ha nem Liza volt. Teljesen elbizonytalanodik önmagában, úgyhogy elhatározza, hogy elmegy Attilának is előadni a kulcsos teóriát, hogy valami nem stimmel. Na és ki járt mostanában nálad? – teszi fel a kérdést Attila. Ahogy Ági Brigittához jut a sorolásban rájön, hogy azóta van rosszul, mióta Brigitta jár hozzá. Ennek megállapítása után orvoshoz rohan, hogy megtudja, mi van vele.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.07.14. 10:10:02

"Bözsi akar egy kis összejövetelt Alízéknak, mert így illik"
ezek a BK-s összejövetelek annyira bénák. Mindent meg kell ünnepelni, el kell búcsúztatni, welcome party stb. Annyira erőltetett... Csak azért kellenek, hogy valamilyen konfliktust generáljanak vele.
süti beállítások módosítása