Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8445-8446. rész

2017. július 07. 12:00 - Gillotte

Peti és Natasa csókja nem a sikeres egymásra találásról szól, hanem arról, hogy Peti nem tud dönteni, márpedig Natasa felszólítja rá, válasszon: ő, vagy Hanna? Peti végül Natasa mellett dönt, de a romantikát megzavarja Ottó hívása, aki szól Petinek, hogy most azonnal menjen a KisSzékbe, mert felmerült pár bunkó. Természetes a ,,pár bunkó” Peti meglepetés bulijára jött, úgyhogy Peti nagyon örül, hát még amikor meglátja az igazi meglepetést: Hannát!

bk_junius15_1_1.png

Tóbiást hideg zuhanyként éri, hogy Zsófi elköltözne Bencével Rómába. Zsófi azzal próbálja puhítani gyermeke apját, hogy felveti: ő is mehetne velük Rómába. Tóbiás összeírja a pro és kontra érveket, és végül amellett dönt, hogy elengedi Zsófit, hogy hadd legyen boldog Rómában Bencével.

bk_junius15_2_1.png

Ági hamar hazamegy az irodából, fejfájásra és fáradtságra panaszkodik Julinak. Juli persze elkezd spekulálni, hú, lehet, hogy terhes, de Attilával elvetik az ötletet, hiszen kitől. Közben este Ági már alváshoz készülődik, amikor Brigitta csönget be, hogy előadja az ötletet, hogy könyvkiadót nyithatnának ketten Németországban. Brigitta suttyomban belecsempészi a teába a mai adag mérget, Ági alig bír megállni a lábán, úgyhogy lefekszik, Brigitta betakargatja. Szinte hiányolom, hogy nem kiált fel: ,,most már én vagyok a legeslegszebb a világon!” Helyette csak elveszi a kulcscsomót, amit Ági a sakkasztalon hagyott, és lelép.

bk_junius15_3_1.png

Bandi egész jól megnyílik Emíliának: szóba kerülnek a régi reggelik, amikor András mindig hozta a friss pékárut, Keszthelyen a magány, meg hogy nehéz volt barátokat szerezni, és végül elmondja azt is, miket tett vele az a srác, de nem halljuk. Emília nem adja tovább, amit Bandi mondott, csak azt mondja Nórának, hogy nagyobb a baj, mint gondolták. Hát, ezt gondoltuk.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása