Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8363-8364. rész

2017. április 27. 14:00 - Gillotte

Dráma a Berényi Kft-nél: több millió forint értékű Hexa fa égett el, nyilván a konkurens Szörényi jóvoltából. Miki behívja ezt a Szörényit ,,elbeszélgetésre”, s bevet némi keménykedést, de sajnos vesztésre áll, mert a fickó megfenyegeti, hogy amennyiben a továbbiakban nem ő szállítja nekik a fát, elárul a rendőrségnek pár dolgot a Mikivel való közös régi üzleteiről, amik nem voltak épp legálisak. Miki ettől meglepően összeszarja magát, amit nem értek, mert ha közös volt az illegális biznisz, nyilván a fickónak sem tenne jót, ha kiderülne.

bk_aprilis13_1_1.png

Renáta udvarol kicsit Bandinak, ezzel felvezetve az ötletét, hogy hogy tudnák ketten átejteni Petit. Bandi a terveket egy csókkal is megpecsételné, és a csajnak először nincs ínyére, de belátja, hogy csak akkor lesz saját bábja, ha belemegy bizonyos dolgokba.

bk_aprilis13_2_1.png

Zsófi megy galériát nézni, és Gigire is szüksége van hozzá, mivel közös lesz az üzlet, szóval Gigi lecsúszik a babysittelésről, helyette Margó vigyáz a gyerekre, ami láthatóan nem esik jól Giginek. Margó késik a Bencére felvigyázásról, Zsófi tiszta ideg miatta, de elmennek, megveszik a galériát, úgyhogy boldogan tér haza. Margó addigra kiviszi a gyereket sétálni, természetesen sapka nélkül, hiába kapta utasításba, hogy adja rá a gyerekre a sapkát. Ez csak Giginek plusz pont, vele sosincs ilyen gond. Zsófi lemegy a boltba, Margó és Gigi marad otthon, és amíg az anyós elvonul a díszletbe Gigi szeretgeti Bencét, ,,Tomcikának” hívja, és úgy definiálja saját magát, mintha a gyerek anyja lenne. Margó ahogy azt kell meghallja, és számonkéri Gigit. Jaj, mi lesz ebből…

bk_aprilis13_3_1.png

Rudi odaadja az exfeleségnek a 3 milliót, amit előzőleg Alíznak adott, úgyhogy a nő nem sipákolhat most egy ideig. Alíz persze véletlenül (tényleg véletlenül) elmondja az exnek, hogy Rudi milyen rendes, hogy odaadja a pénzét, pedig így sanszos, hogy kilakoltatják. Nem lesz belőle baj, sőt, az ex annyira meghatódik attól, hogy a Rudinak fontosabb a fiai felett a plafon, mint a saját feje felett, hogy felajánlja, hogy bármikor láthatja a gyerekeit, úgyhogy Rudi rohan is.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.27. 15:21:28

"az ex annyira meghatódik attól, hogy a Rudinak fontosabb a fiai felett a plafon, mint a saját feje felett, hogy felajánlja, hogy bármikor láthatja a gyerekeit, úgyhogy Rudi rohan is."

ez annyira Facepalm...........
süti beállítások módosítása