Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x05 - Súlyos csípés

2017. április 21. 09:00 - Hoppancs

A Sheperd-házaspár úgy rohan melóba, mintha soha nem is lettek volna szülési szabin, Torresszel meg annyira összehangolódtak, hogy Mer őt is szájon csókolja elköszönéskor. Jimmy "Karev Szemét Apja" Evans illetlen poénokkal szórakoztatja Wilsont, ezért a lány tévesen azt hiszi róla, hogy jó fej. Karev erről nincs meggyőződve. Mer frissen és lendületesen nyúlja le Baileytől a Yanggel végzendő szív-máj transzplantáció májas részét. Leah vigyorogva visz kávét Arizonának, ami azt is jelenheti, hogy szexeltek a gála éjjelén. Arizona sajna arra sem emlékezne, ha összeházasodtak volna. Kétszer. Közben nem javul a helyzet közte és Callie között sem. Stephanie úgy tesz, mintha nem lenne halálra rémülve, amiért hamarosan bemutatják Catherine-nek.

bscap0000_3.jpg

A nyílt töréssel és belső sérülésekkel érkező sárkányrepülő-balesetes Reese jól bírja a gyűrődést, sírós szemű húga viszont kezdi unni a folyamatos extrémkedését. Richard szépen fejlődik fizikailag, az élethez meg a kedélyjavítókhoz azonban nincs kedve. A puhapárna-terápiával próbálkozó Catherine-nek végül fia helyett a sors mutatja be Stephanie-t, ugyanis rányit a tudjukmire készülő párocskára. A következő percben már Richard előtt szapulja  - a kínos helyzetért nyilván egyedül felelős - Edwardsot. A Baileytől lenyúlt dupla átültetésre a helyes, fiatal Samantha vár bizakodva. Volt már néhány szívrohama, úgyhogy A kört még egyelőre nem nézheti meg. Mer olyan szétszórt, hogy Shane egy pillanatra elfelejti, hogy ő is sebész.

bscap0001_1.jpg

A duzzadt péniszű Mr. Samuels érdekes történettel magyarázza állapotát: letolt gatyával kent mézes szendvicset a kertben, aztán elaludt, és megcsípte úgy harminc méh. Pont ott.  De lehet, hogy inkább lódarazsak voltak. Vagy birodalmi lépegetők, ki emlékszik már. Mer májas álmaiba máris kezd belerondítani az anyaság, délután ugyanis hercegnős teadélutánt kéne tartania Zolának, de ha operáció közben csinálnák, az kicsit megijesztené a gyereket. Miközben Jimmy terheléses EKG-n teszteli frissen beültetett szívbillentyűjét, Jo arról igyekszik őt meggyőzni, hogy a drog rossz. A csóró zenésznek nincs pénze elvonóra, de a „menye” mégis telefonálna párat az érdekében.

bscap0002_2.jpg

Meredith most éppen Shane-t veti be, hogy az Torrest riasztva megoldja a gyerekproblémát, miközben a melle robbanni készül. Valahogy a májszeletelés kicsit másodlagosnak tűnik. Reese egyetlen veséje nagy eséllyel áldozatul esett az extrém sportnak, ezért húga, Donna kezdhet aggódni az egyik sajátjáért, amit helyette oda kéne adnia. Persze nem kéne reklamálnia, hiszen eleve donornak nemzették kedves szülei, hogy meggyógyítsa Reese anaplasztikus anémiáját. Ez olyan jól sikerült, hogy a beteg azóta is tombolva ünnepli az életét, itt-ott elhullajtva egy-két szervet. Donna nem lelkes, hogy megint rá marad a pótlás.

bscap0003_2.jpg

Stephnek elkél a támogatás Samuels fütyijénél, és sajna ehhez Catherine ért a legjobban. Torres nem végez 6 előtt, veszélyben a hercegnős parti. Avery lovag a mama dühétől tartva egyelőre nem kíván kiállni a kedvese mellett. Meredith emlőitt fej, Bailey meg asszisztál, mert ugyan haragszik, de a bénázást nem hagyhatja szó nélkül. Leah biztosítja Arizonát, hogy nem mondja el senkinek, mi történt. Kár, hogy még neki sem. Wilsonnak nem volt apja, ezért Alexre mindenképpen rá akarja erőltetni Jimmyt. Catherine-nél nem stimmel Samuels fantasztikus meséje, arra gyanakszik, hogy direkt került az a bré a darazsak közé. És hát tényleg. Ezzel párhuzamosan az is kiderül, hogy megrepedt a férfi hólyagja. Persze Steph miatt, mert ráhajtott Averyre. Catherine szerint a Grey Sloanban csak dédelgetik Richardot, ezért nem halad a gyógyulása. Rúgni kéne rajta egyet, mielőtt késő.

bscap0004_2.jpg

Mernek megint szikementes dolga akad, mert Zola búrája betört az oviban. Catherine fiával és Steph-fel készül péniszt műteni, ami pont olyan mókás, mint amilyennek hangzik. Jimmy lelépne, mert hivatalosan kiengedték, Jo viszont elintézte neki az elvonót. Nem akar menni, mert úgyis csak csalódást okozna, mint egykor a családjának is. Szipp. Karevnek mondjuk már nem nagyon tud.  Samanthának megint szívrohama van, irány a műtő. Steph profinak akar tűnni, de csak beszólogatást kap cserébe. Amíg Mer elrohan Samatha mája után, Alex pátyolgatja Zolát. Donna nem áll készen az újabb donációra, mert szeretne élni egy cseppet. Torres meggyőzi, hogy mondhat nemet, majd a dialízis és a várólista  támogatja Reese-t.

bscap0005_2.jpg

Mrs. Samuels elmondja, hogy az ura a csípésekre izgul, de amúgy csodálatos ember. Yang visszaadja Baileynek a májat, Meredithnek ugyan nem egészen ott jár az esze, ahol kell, és még a szakcikket sem olvasta. Richard végre elkezdi utasítgatni a rajta dolgozó Murphyt, hogy tanuljon is végre valamit. Donna csak öt percig volt öntudatos, mégis megdobja Reese-t egy vesével. Alexnek betesz, hogy Jimmy „minden jót, doki”-val köszön el tőle. Cristina helyre teszi Meredith-t "ki a jobb sebész" témában. Egyértelmű, hogy ő az, akinek még kölkök sem lógnak a csöcséről és egyéb testrészeiről. Bezzeg Miranda, Callie és Ellis Grey (!) sosem állt le egy percre sem, hiába üvöltött a gyerekük vérző fejjel. Mer az anyaság miatt most nem ugyanott tart, mint a barátnő, de ez nem baj. Az érintett arcáról mást olvasunk le.

bscap0006_2.jpg

Torres vissza akarja szerezni az életét, ezért kiteszi Arizonát a lakásából. Leah felajánlja utóbbinak, hogy költözzön hozzá, mire Robbins kénytelen rákérdezni, hogy akkor most mit is csináltak ők ketten. Murphy beszámol: csupán grillsajtozás volt, meg tánc és ezek közül egyik sem jelent szexet. Steph a bárban barátkozik Catherine-nel, most úgy tűnik, nem is eredménytelenül. Callie végre megint bugyiban táncolhat otthon, ami már nem Stephéknél van. Mer a férjén vezeti le a Yang okozta frusztrációt. A teaparti és a műtét is elmaradt, így a mai mérleg nem túl jó.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása