Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8211-8212. rész

2017. január 07. 10:00 - Gillotte

Gondban a Novák ABC, nincs pénz kifizetni a bírságot. Gizi nagyon gondterhelt, de Zsófi említi neki, amin Tóbiás filózott, hogy mennyi ötlete lenne felfuttatni a kisboltot, és még jót is tenne neki, mert mióta szakított Kristóffal, csak szenved a magánytól. Laci és Gizi úgy dönt, hogy elfogadják Tóbiástól az egy millió forintot, hogy kifizessék a büntetést, és cserébe egy évre odaadják neki a kisboltot, hogy törlesszenek. Hm, és ebben Tóbiásnak mi a jó? Hogy a Fittlabor mellett még egy üzlet a nyakába szakad? Mindenesetre öröm és bódottá, nagyon odáig van a lehetőségtől. Emlékeim szerint, amikor Tóbiás bekerült a sorozatba, kicsinálta Giziéket a kisbolt főnökeként, de hajrá!

bk_december20_1.png

Peti nagyon boldog, hogy közmunkát kapott büntetésként, ugyanis legalább megvan a téma a dokumentumfilm-pályázatra: filmet forgat a közmunkáról. Más csinálni, és nézni, de nekem mindegy. Szerintem elég lenne a saját családjáról dokumentumfilmet csinálni, az is egy kész állatkért. Az anyja például elmondja Nórának, hogy vége az ügynek a tánctanárral, mert még nincs túl Attilán, ez van, de Attila legyen nyugodtan boldog az ő Szilviájával. Miki eközben elbeszélget Attilával, hogy tök jó, hogy van ez a Szilvia, csak az a baj, hogy csupán egy pót-Juli, pont olyan, mint Juli a börtön előtt. Attila csak legyint, elmegy Szilviával randizni, de nem telik túl jól, ugyanis megtudta Emíliától, hogy Peti közmunkára megy csónaklopás miatt, és ki van akadva, hogy ő erről miért nem tudott. Szilvia szerint ideje lenne nem felelősséget vállalni Juli gyerekei iránt, elvégre Attila nem az apjuk. Szétválasztás indul, következő programpont: a saját gyerekeinek apukát szerezni Attila személyében.

bk_december20_2.png

Gizi és Emília a villában vár Ágira, ugyanis megbeszélik a jótékonysági bál részleteit. Emília azt ecseteli, hogy kit lehetne meghívni a szakmából, Gizi pedig a kajákat egyezteti. Ági lassan megérkezik, de teljesen szét van esve a Herr erőszakoskodása miatt, és amikor a Herr is kijön és megérinti, felpattan a székből, gyorsan teát csinálhatnékja lesz. Emília és Gizi látja, hogy valami nem stimmel, úgyhogy amint Ági és a Herr elmennek, Gizi elmondja Emíliának, mit látott, hogy Ági teljesen meg van félemlítve, segíteni kéne neki. Emília helyesel, ő is látta, csak ennek nem most van itt az ideje, így megkéri Gizit, ne említse Áginak az aggályait. Emília elmegy, mert találkozója van, így Gizi kettesben marad Ágival és naná, hogy rákérdez, hogy mi baja van Áginak. Herrné először hárít, de aztán elmondja, hogy tűrnie kell a Herr minden érintését, de neki kell megoldania, senki nem tud segíteni. Ebben maradnak, Gizi elmegy, majd a Herr érkezik haza, aki időközben elugrott egy kis sajttortáért. Úgy tűnik, édesszájú a lelkem… Kimegy a konyhába felvágni, míg csörög a telefonja a kabátjában. Ági felveszi, és egy nő keresi a Herrt, aki azt hallván, hogy a felesége szól a telefonba, rögtön leteszi a kagylót. Azt hiszem, azt kizárhatjuk, hogy nője van a Herrnek, az nem kavarna be annyira drámaian.

bk_december20_3.png

Ádám megint Giginél van, kiküldi a konyhába a lányt tepertős pogácsáért meg teáért, míg ő a Zsarutól kapott kóddal próbálja kinyitni a már korábban megtalált széfet. Cumi van, a széf nem nyílik. Gyorsan hívja telefonon Hannát, hogy mit csináljon, de hát mit tudna csinálni nyomorult Hanna a telefonon keresztül, úgyhogy azt tanácsolja Ádámnak, hogy hagyja a francba a széfet, játssza tovább a szerepét, majd lépjen le. Ádám így tesz, eszi Gigi pogácsáját, és közben Gigi eltervezi a napi programjukat: töltsék el az időt az ágyban…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása