Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8201-8202. rész

2016. december 21. 12:00 - Gillotte

Peti és Natasa a rendőrségen dekkolnak a motorcsónak ellopása miatt. Natasa teljesen be van kullantva, Úr Isten, kitesznek az egyetemről, büntetett előéletű leszek! – aggódik. Peti lazábban veszi, neki ugyebár van rutinja. Juli és Emília is a rendőrségre mennek, és jól összekapnak azon, hogy vajon melyikük gyereke volt az értelmi szerző. Nem nehéz kitalálni, ennek ellenére Juli Natasát hibáztatja, de Emília nem akar ezen összeveszni, hisz ő is tudja, hogy felesleges vitát nyitni, úgyis Peti a felbujtó. Nóra is érkezik, hogy elsikálja a dolgot, de Peti visszautasítja: hülye volt, elkötötte a csónakot, vállalni akarja a felelősséget. Ó, hogy felnőtt lett a szemünk előtt a hülyegyerekből…

bk_december13_1.png

Stella nagynénje nagyon mézesmázosan kedveskedik a kislánynak, minden apró dolgáról érdeklődik, és Stella némiképp tartva tőle, de mesélget, hisz értékeli, hogy érdeklődik a nagynéni. Gizi nem örül a viszontlátásnak, kikérdezi a nőt, aki állítja, hogy két hónapja nem iszik egy kortyot sem, és rájött, hogy Stella az egyetlen rokona. Stella fél tőle, hogy azért jött a nagynéni, hogy elvigye, mert messziről oké, de nem akar vele élni. Giziék biztosítják róla, hogy nem fogja senki elvinni tőlük (bár ők maguk annyira nem biztosak ebben).

bk_december13_2.png

A Herr lerohanja Mikit: te rontottad el Giginél a zárat, te rohadék! Miki csak röhög rajta, hisz ha másra nem, arra mindenképp jó volt ez az egész, hogy a Herrnek 200 körül jár a vérnyomása. A Herr teljesen begőzöl, Áginak is lenyom egy kört arról, hogy bizonyára ő is részese volt a dolognak, hisz Ági mostanában láthatóan jóban van Julival. Szegény Liza is megkapja a magáét. A Herr lesből támad, mézesmázas stílusban, majd egyszercsak az asztalra csap, és felteszi a kérdést: ki vett rá, hogy elhívj a moziba?! Liza magabiztosan állítja, hogy senki, de a Herr nem hülye, és előrevetíti nevelt lányának azt a nagyon csúnya jövőt, ami akkor vár rá, ha kiderül, hogy hazudott. Ja és persze erről a beszélgetésről anyának egy szót se!

bk_december13_3.png

Lassan kezdetét veszi Parkinson-séta, ám előtte beszédet kéne tartania egy ezzel foglalkozó orvosnak, aki dugóba került, úgyhogy nem tud jönni. Ki beszéljen hát, nyilván, aki érintett a témában: Bözsi. Alíz felkonferálja hát a nagyit, akinek lányos zavarában egy hang nem jön ki a torkán. Irma menti meg a helyzetet, aki odaugrik Bözsi mellé, és egyfajta kérdezőként elindítja Bözsit az értelmes mondatok útján, így egész jó nyitóinterjú kerekedik ki.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása