Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8181-8182. rész

2016. december 08. 12:00 - Gillotte

Tóbiás és Kristóf egészen komolyan gondolják a szakítást, Kristóf össze is pakol, Tóbiás ezt inkább nem nézi végig. Kristóf már indulna a villából, amikor összefut Zsófival, s kibukik belőle, hogy mennyire sajnálja, hogy így alakult, hiszen még Bence nem is fog emlékezni rá. Tóbiás közben a Rózsában iszogat, Ádám és Alíz próbálják vigasztalni, de az nem hat, hogy felsorolják Kristóf pozitív tulajdonságait, mintha Tóbiás nem tudná magától, kit vesztett el. A fiú ezután átmegy Giziékhez a boltba kenyeret venni, ahol Gizi rendkívül elfoglalt a pult alatt, majd berohan a raktárba számlacsíkért, és Tóbiásnak nincs türelme kivárni a tulajnő figyelmét, úgyhogy mérgesen levágja a pultra a penészes kenyeret, amit kifogásolni akart, majd elviharzik. Résen van viszont Pallaginé, aki nyomban lő egy képet az említett kenyérről, jó lesz még valamire alapon.

bk_november29_1.png

Nóra nagyon be van lelkesedve, hogy Juli össze fog jönni a tánctanárral, ám Juli elszomorítja a hírrel, hogy ő még nincs túl a házasságán – Attilával ellentétben. Attila közben dühöng amiért látta Julit kézenfogva táncikálni a tanárral, úgyhogy Miki biztatja, hogy menjenek el ők is táncolni. Talál is egy merengue tanfolyamot, ahol egy bizonyos Lúcsia a tánctanár, majd szépen felszeded Attikám, és helyükre kerülnek az erőviszonyok. Pillanatok alatt eljön az este, és Miki és Attila már táncórán is van, ahol összefutnak Máté osztálytársának anyukájával, akivel volt valami balhé kétszáz résszel ezelőtt, mert a kissrác csúfolta Mátét amiért börtönben volt az anyja, Máté meg megverte, vagy mi. Attila és az anyuka, kinek neve Szilvia, régi ismerősként köszönti egymást, úgyhogy már semmi szükség nincs a Lúcsia nevű tánctanárra. Naná, hogy ezt a jelenetet Juli látja meg, aki épp a saját táncórájára megy.

bk_november29_2.png

Ádám kétségbeesetten próbál valamit találni a fotózott lány gazdag apja ellen. Hanna megnézi neki a közösségi oldalon, ahol az egyik képen megpillantják a fickó feleségét, aki régebben törzsvendég volt Ádámnál, mikor még a selyemfiú bizniszt űzte. Ádám rohan Nórához, mint az ügyvédjéhez, hogy a hatalmával kérje ki a hotelből a biztonsági kamera felvételeit, ahol megszálltak anno a feleséggel. Nóra nem teszi meg, mert egyrészt ez zsarolás egy ártatlan nő ellen, másrészt valószínűleg már rég nincsenek meg a felvételek. Ádám szomorúan ballag vissza a lakásba, ahol kisvártatva a Zsaru kopog, visszahozta Ádám laptopját és memóriakártyáját. Ismételten kéri a fotóst, hogy valljon színt, ugyanis a sértett állítja, hogy Ádám erőltette az aktfotókat róla, és hogy ő előre szólt, hogy nem múlt el 18. Ádám nem tud mit mondani, úgyhogy a filmekben hallott mondatra hivatkozik: csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó bármit mondani, úgyhogy riasztja Nórát, aki rohan is, és pillanatok alatt helyére teszi a rend köpcös őrét.

bk_november29_3.png

Emíliából kijön az erkölcscsősz, amiért Félix ismételten meghunyászkodott a Herr előtt. A kifogások sem érdeklik, és hiába örül Félix visszatértének, neki egy bátor férfi kell, aki leszámol a múltjával, úgyhogy helyzet van Félix: vagy Emília, vagy a Herr. Míg Félix ezen gondolkozva távozik, Ágival fut össze, mondanak pár semmitmondó utalást arra, hogy Ági is zsarolja Félixet a jó Isten tudja már, hogy mivel, majd Ági hazatér, ahol komolyzene szól, csodálom, hogy Zsolt hangfalai nem robbannak fel e szokatlan hangoktól. Áginak szánt szándéka visszaszerezni a villát, és koccint egyet a Herrel arra, hogy együtt, családként éljenek, és üzleteljenek – beleértve a Berényi víz visszaszerzését is. Szerintem Ági maga sem tudja, melyik oldalon áll.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 21:22:07

"Ági hazatér, ahol komolyzene szól, csodálom, hogy Zsolt hangfalai nem robbannak fel e szokatlan hangoktól." :DDDDDDDDDDD
én szurkolok Félixnek és Emíliának. remélem a Herr megunja Félix abajgatását.

Gillotte 2016.12.08. 21:32:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Én is szurkolok! Remélem azért egy Lux Ádámot nem csak erre a pár részre szereztek meg. Hallgatnám még a hangját...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:21:54

@Gillotte: én is. a Herr hangját is szeretem, mikor fenyegetőzik, becsukom a szemem, és olyan élvezet kettőjüket hallgatni :D

Gillotte 2016.12.09. 22:53:04

@úgymond olvasó mmkk: Akkor olyan, mint egy rádiójáték :D
süti beállítások módosítása