Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x02 - A hátrafelé nyilazó szempillastylist legendája

2016. október 25. 09:00 - Chat Géza

flugosfutam-tc16-9.jpg

A VIASAT3 road-realityje, az útravaló valóságshow első részében megismerhettük azt a nyolc csapatot, akik összesen 10 napon, azaz 10 adáson át 5 országon keresztül fognak GPS, telefon és minden modern navigációs segítség nélkül furikázni, miközben az egyes megállóknál még ilyen meg olyan feladatokat is teljesíteniük kell. Igen decens társaság gyűlt össze, mindenkiben van valami, kivéve a narancssárgákat, a lakásban, a lábszagban egyedül számítógépező fiú és a multinál recepciós lány kettősét, akik viszont ki is hullottak. Emlékeztetőül itt az előző rész hogyvoltja, amíg A Stáb a tanyánban is szerepelt Kadett elénekli a pompás intrót, addig szépen végig is lehet görgetni.

Miénk a sáv,

ha győzni kell.

Vigyél tovább!

Gyerünk!

Ugye nem adod fel.

 - Itt jön egy kis rommá mixelt beatcunami, majd a kiállás után ledobják a basszust. -

Soha nem adom fel!

A reggeli svédasztalos reggeliről ugyan nincs, kép, de el lehet hinni, hogy a kiadós flamózás után igazítja útba a csapatokat Bazsó Gábor, aik hétszer, nagyjából 4 különböző módon mondja el, hogy itt a kód, abból tudjátok meg, hogy hova kell menni, na szevasztok.

Zöld csapat - Robi és Anikó

Ők voltak a legügyesebbek, így ők indulhatnak elsőként. Még le se ért a majonézes gépsonka a gyomrukba, de már nyomják is neki, mint süket a csöngőt. A szponzorford csak úgy harapja a kilométereket. Andrást rongyosra is verné az ideg, ha nem ők érnének oda elsőnek. Nem is kell, csont nélküli első helyezettek, így már lehet is pakolni a tégláket Déva váránál, mivel egy Kőműves Kelemen emlékversenyt kell letolni, ami annyit takar, hogy be kell falazni az asszonyt. Winkler Robi valszeg aznap gyantázhatta a szőrös szívét, mert megengedi, hogy az elég hézegos kémény mögé befalazott példaprototipus elfogadta, így már rongyolhatnak is tovább Vajdahunyadba. Ott az olmipiai bajnok kanus, Pulai Imre várja őket, mint segítség. Én simán elmentem volna mellette, de Anikó tudta, hogy nem egy civil szobrozik ott erkélyjelenetezve a megadott helyen. Imrénél van egy köteg nyílvessző, azzal elbaktatnak az íjászhoz, ahol célba kell lőni. Fejenként 5-5 pontot kell elérni. Ebbe besegít a stoppos, így csak nagyon minimál szötymörgés után sikerül is elndulniuk. Amint a kocsihoz érnek és szembetalálkoznak a fehér csapattal akkor esik le nekik, hogy a céltábla hátán felejtették a tablet jelkódját, ami megmondaná, hogy mi is a következő helyszín. Robi majd kiköpi a tudejét kocogás közben, de visszaballag, majd a hotelben ráér vért hányni. Irány Gyula, vár utca1-es szám. Bazsó Gábor egy remek stílusérzékkel kiválasztott This Is Not A Reality Show felirítú pólóban várja őket autós kollégájával együtt. Legközelebb is ők indulhatnak elsőként, de most igyekeznek befelé rárabolni az all you can eat menüre, mert a felvételek szerint Robi egész nap csak egy bazi nagy adag lattét ivott tápláló meleg étel gyanánt..

Fehér csapat - Lóránt és Csilla

kepernyofoto_2016-10-25_8_01_28.png

Tőlük fosnak a zöldek, mert nagyon ügyesek és gyorsak minden feladatban. Csilláék annyira proaktívak, hogy még üríteni, pisilni se állnak meg, hiába nyomat a nőszemély valami durván agresszív hochdeutsch vagy éppen bazári németséggel előadott uszító beszédet az onyósülésen. Így mondjuk másodikként érnek Winklerhez, gyorsan felrántják a falat, aztán mennek is tovább. Út közben arról csacsorásznak, hogy Csilla mekkora egy fasza leány, mert ránéz a térképre és tudja, hogy hol vannak, de azt is, hogy merre kell menni. Megfogalmazódik a költői kérdés, hogy  ugye nem vagyok hülye? Mármint kattant vagyok, szeretek hülyéskedni, de ez nem baj, ugye? Nem hát, nyuszó! Aztán Lóránt elkezd böszme, román előzésekbe belemenni, mire Csi(ncsi)lla elküldi a náthás faszra, hogy mit viselkedik már úgy, mint egy 18 éves kis hülyegyerek. Vajdahunyad váránál valahol elszáll a méreg, mert arra kell figyelniük, hogy összeszedjék az összes eldugott nyílvesszőt, aztán meg 20-30 méterről célba is kell lőni. Nem bénáznak, megcsinálják minden nyafogás nélkül, aztán már száguldanak is tovább, így másodikként érnek célba.

Türkiz csapat - Krisztián és Tamara

Jó pozícióból indulnak homlokegyenest a totális agyfasz irányába, mivel sikeresen elcseszik az egyik kanyart. Mert mész a fa(sz)fejed után és nem hallgatsz rám, amikor igazam van! - mondja a nő, amit a riportban a faszi annyiban korrigálna, hogy normál esetben itt az asszony a végén megkussolgatna, mert mindig kiderül, hogy az a jó irány, amibe a férfi beleáll. Ebből a hátrányból sikerül valamicskét lefaragni Déva váránál a falazós feladatnál, de Vajdahunyad felé repesztve megint benéznek valamit és Románia legnagyobb útfelújítási munkálatainál kell araszolgatniuk. Az íjazást hagyjuk, de természetesen teljesítették, így végül Hatodikok lettek. Az egésznapos szopórollerezés margójára fel lehet vésni Krisztián szavait, akivel teljesen egyet tudok érteni, és el sem tudom képzelni, hogy annak idején, hogy a bánatba tájékozódtak az emberek egy kismillió mellékutcákat, azokat is hangyafasznyi betűkkel jelző papírról.

Azért azt is agyonverném ezzel a térképpel, aki ezt megrajzolta.

Kék csapat - Ádám és Anna

kepernyofoto_2016-10-25_8_02_46.png

Szempillastylisték halkan megjegyzik, hogy igen nagy balfasznak kell lennie annak, aki ezt az utat elcseszi, mert szinte rikító led csík vezet az út Déva váráig. Oda is érnek. A Kőműves Kelemen emlékversenyt ott basszák el, ahol a zöld és a fehér csapat nem, hogy az asszony ott szotyolázik tétlenül a négy fal között, míg a faszi hordja, pakolja, talicskázza a téglát, pedig derékmagasságig simán beszállhatott volna abba is Anna. Vajadhunyad várába témáznak és megörülnek a feladatnak, hisz Anna lovas íjászkodott, így hátrafele nyilazva is simán meglesz az az 5 pont. Sőt! Még a sárga csapatot is sikerül beelőzni, így az íjászok leszármazottja úgy bókol urának, hogy 

Miattad lesz egyszer gátmetszésem, apukám!

Az öröm aztán nem tart sokáig, mert egy hülye döntés miatt nekik már csak az All You Can Eat maradékából juthatott, amikor Gyula helyett Gyulavári felé kanyarodtak. A helyi erők meg is mondják, hogy akkor egy 180 fokos Tokio drift után lehet menni Gyulára, ott majd biztos segítenek, mert itt Vár utca, aztán biz'isten, hogy egy deka sincs. Így csúsznak be a negyedik helyre.

Sárga csapat - Viktor és Zsófi

Mr és Mrs. "Modell Vagyok, Budapesten Élek" valahol, valamilyen városban forgolódnak a kocsival, mert egyszer sikerül bevenni egy nem is létező bal kanyart. Ezen a fiú felhúzta magát és dühből jól kihúzatta kettesben a gépsárkányt. Itt kérdőjelezi meg a barátnő az anyósülésről a pasija szellemi épségét, hogy úgy amúgy normális-e. Nehezen, de megérkeznek Winkler karjaiba, aztán már csak az van hátra, hogy minden oldalról befalazzák az asszonyt. Ez megy is. Viktor talán le se bontaná az építményt és hagyná egy kicsit Zsófit. A lány kölletlenkedése Vajdahunyad váránál tetőzik, amikor csak sétafikálgatás közben, mindössze szemmel keresi, kutatja a sárga szalaggal ellátott nyilvesszőket. Viktor ettő lagyfaszt kap, mert ő meg közben lefut egy félmaratont, hogy minél hamarabb meglegyenek. Lebaszni nem meri barátnőjét, inkább az íjász pálya szélén állva adogatja nőjének az újakat és droidként, monoton módon, élettelenül bíztatgatja, hogy

Jó vagy, kicsim. Nem baj, kicsim. Tessék, kicsim.

Az itteni nyegleóskodás ellenére is sikerül harmadikként végezni, így még talán a meleg rántott húsra is rá tudnak pusztulni a Vár utca 1. alatt.

Fekete csapat - Márti és Józsi

kepernyofoto_2016-10-25_8_07_01.png

Az indulás utáni első pillanat, amikor Józsi kinéz Márti felé. Nyugi, nem téged nézlek, csak a lámpát, hogy mikor vált zöldre. Márti itt már elveszi az arca elől az optikai tuningként használt térképet, majd annyit mondott: Már azt hittem, hogy megkívántál. És Márti majdnem kiesik az autóból a röhögéstől ahelyett, hogy navigálna. Még Déva Várát se látja, pedig csak jobbra kéne tekintgetnie. Mindegy. A falazás jól megy, mert

Hál'istennek, hogy Márti... nem azt mondom, hogy alacsony, hanem inkább mély. Nem magassága van, hanem mélysége.

Ezt a nagy helyzeti előnyön Vajdahunyad várában sikerül eltaknyolni. Márti szenved, majdnem meghal két lépcsőzés között, míg Józsi futva keresi és meg is találja az összes nyílvesszőt. Márti bőven elmehetne egy zombis filmbe élő halottnak, mert profin tudja vonszolni agát. Ezt Józsi is megelégeli, fogja a két lábon bicegő élő panaszládát és a hátán elviszi íjazni. Az se megy éppen flottul, de csak sikerül megugrani a lehetetlen küldetést. Hála mások, leginkább a türkiz és a piros csapat szimultán szerencsétlenkedéseinek ötödikként futnak be.

Piros csapat - Josie és Petra

kepernyofoto_2016-10-25_8_05_14.png

Josie és Petra indulnak utolsóként, ellenben megtudjuk, hogy a lánynak elfáradt a szája az estitől. Josie már sorozatlövésben sütné el a szexista megjegyzéseket, de Petra leállítja, hogy örülhet neki, hogy egyáltalán volt valami. Eztán némi képzavarba keverednek, hogy akkor Drégej, Deregély, Deváj vagy Dévai várhoz kell-e menni, viszont csak szellemi síkon tévednek el, a beton úton nem. Falazás megvolt. Íjászat is, bár Petra majdnem földhöz vágta magát a hisztitől, amikor sokadszorra is a céltábla mögötti dommba, vagy föl az égbe, vagy maga elé hat méterre lőtte a nyílvesszőket. Amikor elindulnak, akkor még Márti ott szerencsétlenkedik, Józsi meg dühösen néz, hogy így juszt se lesz meg az 5 milka. Ettől függetlenül ők érnek Winklerékhez utolsókként. De nem esnek ki, mert miért is esnének, amikor messze az egyik legszórakoztatóbb párosról van szó. Viszont a gyulai szállás adta fényűzést és pompát mellőzniük kell, az egyik tárgyalóban kell a földön fekve, egy hálózsákban aludniuk. A kényelmi szint egyel jobb is lehetne, ha a műsorvezetőktől kapott felfújhatós matracot nem csak lebasznák a földre, hanem fel is fújnák.

Látod, Petra, ezért megéri küzdeni.

Mondja Josie, és verjenek a vascsőhöz, de én nem tudom megmondani, hogy ezt most viccből mondta-e vagy sem.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.10.25. 09:11:22

Köszke! Csak az elejét bírtam nézni, valahogy olyan zavaros nekem ez. De biztos velem van a baj :-D Amúgy Pulai mellett én is elmentem volna.

tavesz 2016.10.25. 19:05:13

a fekete nem józsi, hanem jani......
süti beállítások módosítása