Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8119-8120. rész

2016. október 22. 12:00 - Gillotte

Berényiék továbbra is találgatják, hol lehet Miki, mivel felhívták a közeli kórházakat, és egyikbe se vitték be. Nóra Rolandra kezd gyanakodni, ugyanis utoljára ő beszélt Mikivel, és véres volt a keze, lehet, hogy ő csinált valamit. De nem az volt, hogy utoljára Attila akart szétverni Miki fejét? De jó, mit szólok én vele, én csak egy író-féleség vagyok… Nóra elmegy hát Rolandhoz, és a bibis kézre hivatkozva megkérdezi, hogy nincs-e köze Miki eltűnéséhez. Roland rendkívül elegánsan elküldi a fenébe Nórát, amiért még mindig ott tartunk, hogy Miki a fontosabb mindig mindenkinél, és Nóra képes ártatlan embereket gyanúsítani az eltűnése miatt. Roland egyúttal megkéri Nórát, hogy itt és most szüntessék meg a barátságukat. És igaza van Rolandnak! Egy éve írom ezt a nyomorúságot, és még mindig itt tartunk, hogy Nóra Miki után sír, mert mégiscsak ő gyerekem apja, mindig közöm lesz hozzá, meg ilyen baromságok…kár bármilyen szerelmi szálat írni Nórának, ha állandóan itt kötünk ki!

bk_oktober13_1.png

Félix végül azt mondja Emíliának, hogy csak a Herrhez vitte Ágit, s a pszichológus kénytelen elhinni, de azért puffog egy sort a lányának, erről is Ági tehet. Natasa nem túl jó hangulatban megy le a Rózsába átvenni Ágitól a Fittlabor tetőteraszának bérlési tervezetét, és meglepetten látja, hogy kéthavi kauciót kell fizetni. Natasa kifogásolja, hogy erről eddig nem volt szó, de Ági emlékezteti, hogy nem ők tesznek szívességet azzal, hogy áron alul kibérlik a tetőt. A lány csak annyit mond, hogy nem szereti, ha valaki szórakozik a családjával, majd lelép. Ági nem hagyja szó nélkül, úgyhogy felmegy Emíliához tisztázni, hogy bottal sem piszkálná meg Félixszet, és tán nem ártana, ha Emília tudná, hogy Félix nem az az ember, akinek mutatja magát.

bk_oktober13_2.png

Laci megy még egy kört Gizinél, ugyanis nem járja, hogy nincs vele megbeszélve se egy esetleges költözés, se egy új iskola keresése Stellának. Elvégre itt van mindkettejük munkahelye a házban, arról nem is beszélve, hogy Laci az egész életét ott töltötte. Nekem is fáj a szívem Kistarcsáért, de úgy is elvagyok, ha csak néha hazajárok, ne legyél már ilyen lokálpatrióta, Laci! Szokás szerint, Gizi Bözsinek panaszkodik, Laci Vilinek, ráadásul párhuzamosan, hogy mindkét fél verzióját, s a rá kapott tanácsokat meghalljuk. A megegyezésre még várni kell.

bk_oktober13_3.jpg

Margó egyszemélyes békítő show-t tart Tóbiás és Zsófi közt, nem sok sikerrel. Meggyes pitét készített, megkínál mindenkit, s elmeséli, hogy ők ketten ezt Tóbiással békülős sütinek nevezik. Látod, Zsófikám, ha békülni akarsz Tóbiással csak süss neki ilyet. Zsófi kis híján felrobban, így inkább feláll az asztaltól. Szíve szerint elköltözne, de nincs hova, úgyhogy Ádám megemlíti, hogy Giziék lakására is tett ajánlatot Félix, hátha az övékét is megvenné. Valamilyen oknál fogva azt hittem, hogy ezek a lakások mind Mikiéi, de ezek szerint nem. Margó közben pakol, elrakja a poháralátéteket a tálalószekrénybe, s Kristóf nem tud elég gyors lenni, úgyhogy előkerül a kitüntetése. Mindenki izgatott lesz, jaj, mi ez, kié ez, miért kaptad, Kristóf?

bk_oktober13_4.png

Juli hazatér az immáron rövid hajú nagyfiához. Érdekes, a póló ugyanaz, mint tegnap előtt, de a hajzat rövidebb. Nem bírtad a frufrut, Peti? Juli felvilágosítja Petit, hogy sztornó kistestvér, és Miki is eltűnt. Peti szerint nincs miért aggódni, az ilyenek mindig megússzák, inkább magukkal kéne törődnie Julinak. Végülis, már megcsalták egymást mindketten, úgyhogy igazából most kvittek, lehetne is elölről kezdeni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása