Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x40 - Itt a lila, hol a lila (18+)

2016. október 06. 09:24 - Dzsudibí

Előszó

Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával kísért röhögés mellett azonban kisebb agyfaszt is kaptam, mert a hétvégén támadt az a remek ötletem, hogy a mai posztot feldobandó egy kedves nagymama szemszögéből írom majd a mai hogyvoltot. Ehelyett viszont marad a nihil, az önmardosás, és a kínzó kérdés, hogy Bruti lehallgatja-e a telefonomat. 

1. Fejezet - Én saját magamat érdeklem én

A téma még mindig Lóri szarkavarása, Tivy nyekereg könnyes szemmel, hogy őt itten bizony csúnyán átbaszták, mert Lóri tegnap még gyengéden maga mellé fektette, és beszélgettek az élet nagy dógairól kiskifli nagykifliben, miközben a háttérben halkan szólt az Unbreak my heart instrumentál változata. Ma meg egy fasszopó csicskageci kutya. Papagájköntösben. Atti és Lóri eközben a szaunában elemzi a sunyi szó jelentéstartalmát, kevés sikerrel. 

"Lehet így is játszani Lóri, mindegyik szériában volt egy gané. Most te vagy az." (Ati)

1_5.png

Vivi időközben egyszerűen pontot tesz az eddig a pillanatig élesen vitatott kérdés végére, hogy hol is húzódik az az érzékeny határvonal alkoholista és alkalmi ivó között. Spoiler alert, korszakalkotó gondolat következik. 

"Ameddig magunkat nem érezzük alkoholistának, addig nincs gáz."

Jó hír a KSH-nak, és jó hír a magyar egészségügynek is, mert ezzel holnaptól drasztikus visszaesést fognak tapasztalni az alkoholbetegek számában, hála Vivinek. (Éppen ezért azt most csak halkan, és igen óvatosan említeném meg, hogy Vivi, Evelin és Mici ezek után kifekszenek a fűbe az esőre, melyet hónak vizionálnak. Fenti tévedés azonban nyilvánvalóan és immáron bizonyíthatóan semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy előtte alkoholt fogyasztottak).

2_5.png

 2. Fejezet - Szörfözés a szarcunami hullámain

Harmatos reggel. A reggeli szájszag ködfelhőin átszűrődő első napsugarak ébresztik a lakókat. Kivéve Vivit, mert őt Zsolti ébreszti azzal, hogy még mindig be van baszva. Ezen a hazugságon és céltalan sértegetésen alapuló vádaskodást Vivi sírással próbálja feldolgozni, Zseri pedig a Profi Vigasztalók kézikönyvének második fejezetét választja erre az alkalomra Vivi nyugtatására:

"Édesem, menstruálni fogsz?"

3_5.png

4_5.png

Az új villamester a nézők döntése alapján Zseri lett, aki nagyon örül mert ez volt az álma. A feladatok kiosztásánál ismét belém nyilall a kérdés, hogy mi a véreres faszért kell két ember a nyugi kitakarításához, de mit értek én a lovakhoz. 

5_5.png

3. Fejezet - Dávid és az UTE

Dávid hosszas fejtörés után így dönt, hogy lemond a lila kendő által nyújtott előjogokról, mert élő adásban akarja elmondani, hogy Lóri milyen ember, hogy mindenki hallja. Nem tudom, hogy a kis gyökereknek pontosan mit mondtak arról, hogy mire valók a kamerák a házban, de ezek szerint nem csak Vivi nem vágja, hogy nem csak az élő adások anyagait láthatjuk. Atti sír, kétévenemgyúrok Tivynél bekapcsol a menetrend szerinti lófaszkutyagecizés gomb, Mici meg Zserit basztatja valami teljesen más miatt. 

6_5.png

7_5.png

4. Fejezet - Zsolt és a pluszkilók

Tivyé a megtiszteltetés, hogy felolvashatja az aznapi villaújságot. Veleszületett tehetségénél fogva és műveltségéből fakadó természetességgel hangsúlyozza a szavakat, ezzel is izgalmasabbá téve Mici és Vivi által szerkesztett igényes, összetett mondatokból összeálló, izgalmas jelzőkkel tarkított cikkeit. Ja nem. A homlokán és a nyakán minden ér dinnyenagyságúra dagad az erőlködéstől, de még így sem sikerül egyetlen árva szót sem betűzés nélkül, egyben kiolvasnia. Ennek ellenére meg van elégedve az eredménnyel, mert mindenkit sikerült megnevettetnie. Ebben az esetben mindegy is, hogy vele, vagy rajta. 

10_5.png

11_5.png

Zsoltit basztatják a muffintopja miatt, Tivy elemében van. Valahogy előkerül a 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt, ennek előzményeit sajnos nem értettem, mert Zsolti baszik viselni a mikroportot. A lényeg szerencsére nem ez, hanem hogy Tivy szerint azért tűnt el, mert Zsolti megette. Csakhogy maradjunk az irodalmi vonalon, a Pál utcai fiúkban sem szerepelhetett volna, mert nem rágta, hanem megette volna a gittet mind egy szálig. A Kis Vukból meg az a kedvenc része, amikor megkéri Karakot, hogy tyúkot is hozzon, meg kakast is. 

12_5.png

5. Fejezet - A kihívás 

Hol vannak már azok az idők, amikor egymás vállára borulva sikítva zokogtunk, hogy kihalt a lovagiasság a férfiakból? Hát itt van a mi Lórink, aki SZERELMÉnek, Putridomb koronázatlan királynőjének kiejtése okán fogadott bosszút mindazok ellen, akik szétszakították őket. Mert BELESZERETETT. Ketten is beleszarnak azonban bosszúja rántott sertésbordájának panírjába, mert ugye Dávid leveszi a lilát, míg Soma úgy dönt, meglilázza Evit, mert neki fontosabb a BARÁTSÁG, mint a 36 milla. Tivy nem fél, mert ott a stabil 1700 főt számláló szavazótábora a 9-14 éves korosztályból, akik megmentik bármilyen párbaj esetén. A riportszobában kiderül, hogy Lóri mindent előre eltervezett, és pontosan tudta, hogy Dávid le fogja venni a kendőt, mert a villa lakói tulajdonképpen személyes kis marionett bábuiból álló bábszínházának részei, ahol ő a rendező, az író, a fővilágosító és a büfésnéni egyben. Végeérhetetlen pofázás és indoklás után Dávidot választja végül táncpartnerének vasárnapra, mert magasságban ő passzol hozzá. 

14_4.png

15_5.png

16_5.png

17_4.png

18_4.png

19_3.png

 

Címkék: való világ 18+ vv8
499 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bumpi 2016.10.06. 09:38:38

heuheuheuheuheuheee

mézescsók 2016.10.06. 09:40:30

Mire észbekaptam, megelőztek. És még az eső is esik. Mit jót várhatok meg e naptól ezek után?

Mirocska 2016.10.06. 09:42:59

Most komolyan ennyi esze van ennek a Lóri gyereknek, hogy kihív egy fölényes párbajról visszatért játékost??? :DDD

yoga girl 2016.10.06. 09:44:22

Bár még a villatörténelem során soha nem volt rá példa hogy valaki levegye a lila kendőjét, sőt, mi nézők azt se tudtuk hogy ez lehetséges... Lóri előre látta! Lóri titkon szuper intelligens taktikus!

:D :D :D áh...

yoga girl 2016.10.06. 09:45:24

Egyébként nekem tetszett ahogy megszerkesztették a készítők Dávid kendő levételét. Mikor látszott hogy nagyon agyal, beadtak egy izgi zenét alá, majd felpattant és berohant a riport szobába, rendkívül teátrálisan lett megszerkesztve :D Tetszett!

Androido 2016.10.06. 09:45:40

Szerintem Dávid azért tisztában van a kamerák funkciójával (legalábbis remélem :D), viszont azzal is, hogy simán kivághatnak a felvételekből bármit, és nem biztos, hogy bekerül, ha a szerkik nem akarják, az élő adásba viszont úgy nem tudnak belenyúlni.

Egyébként király a posztcsi, Bruti és Dzsudibí improvizál nekem nagyon.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:52:46

én imádtam ahogy levette a kendőt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:56:57

egyébként van hogy vki nem tud hangosan olvasni,de szövegértése van.

panamcat 2016.10.06. 09:58:47

Na nekem ma jött el, hogy az irodában majdnem ráköptem a gépemre a kávét a röhögéstől. A nyitó mondat... hát megvizualizálódott előttem :D:D:D

mézescsók 2016.10.06. 10:06:30

@Mirocska: @yoga girl: Kényszerhelyzetbe került. Szimpatikusabb lett volna, ha bevallja, de szerintem úgy gondolta, ez gyengeséget sugall az előzőek fényében. Amúgy meg mindegy, mert ha Dávidot hívja ki akkor azért, ha nem, akkor azért kutyázzák.

Soma megy egy idióta, kivéve, ha előre megbeszélték vele, hogy adja oda Evelinnek a védettséget jelző lila kendőt. Még sok van vissza a játékból, később is felhasználhatta volna akár saját, akár más érdekében. Ezt az Evelin iránti gesztust sem értem igazán. Evelinttől egy dugást sokkal kevesebbért is kaphatott volna. Fiogadást kell vele kötni és kész.

A Lórit hevesen utálók figyelmébe ajánlom (Lóri - Dina vonal miatt), hogy Evelinke sem az az aranyszájú bül-bül. A stílusa mondanivalóját, formáját, ordenáréságát tekintve hajszállal sem marad le kedves Dináról.

Dávid részéról sem értem, hogy miért vette le a lila kendőt. Ennyire fontos volt neki Evelin, hogy beáldozzon egy nem kicsi előnyt? Mi van ebben a nőben, amit kintről nem látunk? Vagy azért, hogy párbajon megmérettessék Lórival? Ha Lóri mondjuk kivitte volna Atit, Evelint, Zseraldint, stb. és kint marad, akkor a téma okafogyottá válik, de lehetett volna sokáig hajtogatni, hogy az ő igazi ellenfele Lóri volt, de sajnos... Ha Lóri visszajött volna, akkor viszont marad a lehetőség bármelyik következő párbajra. Szóval azonkívül, hogy rossz szinészként ripacskodva előadhatta a feddhetetlen jellemű, a szavát MMKK megtartó, oroszlánszívű rettenthetetlen hőst, aki lám beáldozni is képes magát. Hogy miért , az a fentiek maitt szerintem lényegtelen.
Megjegyzem, hogy nagy áldozatot nem vállalt. A múlt heti eredményekből nagyon jól tudja, hogy kint jobban áll, mint a Lóri-Dina duó.
Az ég egy adta világon nem kockáztatott semmit.

Mindig röhögök, ha éppen kiválasztás vagy kihívs kerül sorra. Előtte röpködnek a "boldogan kimegyek párbajozni", "majd jól kiviszlek", "vigyél ki geci", stb. szövegek, de ha aktuálissá válik a dolog, mindig megjelenik a zabszem effektus. Tívy csodásan illusztálta a tapasztalataimat.

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:12:57

Nekem csak az a bajom ezzel az egesz parbajjal, hogy ha ilyen koran lemeccselik ezek ketten es kiesik a fogeci, akkor mi a francot fogunk nezni az evad hatralevo reszeben? Mi lesz itt? "Szeressuk egymast gyerekek?" Olyan jokat fogok durmolni vv alatt, hogy ihajcsuhaj.
Lori tok hulyen valasztott, vihette volna Atit fasza indokkal - szemet szemert fogat fogert alapon, mivel o all legkozelebb Davidhoz.

yoga girl 2016.10.06. 10:20:46

@mézescsók: Szerintem Dávid nem Evelin miatt vette le, hanem mert egyrészt van esze és tudja hogy a zsarolással Lóri nagy unszimpátiát váltott ki, ő pedig elég nagy százalékkal visszajött Dina ellen + ezzel a kendő levételével ő pedig szimpátiát vált ki. Másrészt nem tart a párbajtól mert előbb-utóbb sor került volna rá.
Soma pedig elmondta hogy magára nem tenné mert ő is szeretne párbajozni, megmérettetni magát ebben a pillanatban pedig Evelinnek volt rá szüksége, kedveli őt, ezért odaadta neki, szimplán a szívére hallgatott.

yoga girl 2016.10.06. 10:21:51

@MacákékIcukája: Nem tudom de mindenki etőtl tart hogy "és ha Dina kiesik mit fogunk nézni" meg XY kiesik mit fogunk nézni, de a végén úgyis mindig van nézni való :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.06. 10:22:26

Dzsudibí nekem őszintén nagyon tetszik a stílusod, nagyon tetszenek a meglátásaid, zsigerbe hatolóak a zöld hátteres szövegkiemeléseid a szereplők "kulcsmondataival", és nagyon bejön a humorod! Külön gratula a poszt címért, mert zseniális! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.06. 10:28:26

@MacákékIcukája: Szavazz Lórira, én azt fogom tenni! :-) Szerintem bár jól hangzik, de ez a lila kendő levétel Dávid részéről a játéknak ebben a stádiumában, amikor még több, mint 10-en vannak, szerintem marhaság volt. Én a magam részéről büntetni fogom... :-)

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:34:28

@mézescsók: ahhh en nem utalom Lorit. Jo jatekos lehetett volna, ha nem cseszi el a jatekat a Dina-szallal vagy a csaj kiesese utan nem erre epiti a fogane karaktert. Meg akar nyerhetett is volna. Igy viszont az egesz vv-lete egy szar harakiri sajnos, kar erte.
David tuti nem Evetke miatt vette le a kendot, sztem csak moralis okai voltak, ill. ugy gondolta, hogy tattikailag o ebbol baromira jol fog kijonni.

mézescsók 2016.10.06. 10:36:29

@yoga girl: . Az Evelinre vonatkozó kérdésem költői volt. A többiről meg kifejtettem, hogy minek tartom Dávid gesztusát.
A jelek szerint csak az én szimpátiámat nem nyerte el. Viszont nem szavazok, tehát rajtam nem áll vagy bukik Dávid mennybemenele.

Somának meg jár a szája. Mindaddig roppant hősiesen párbajozni akar, amíg nem kerül elérhető közelségbe a megmérettetés. Amúgy mindenkinek odaadta volna, aki veszélybe kerül?
Egy frászt. Jelenleg egy csorgó nyálú kiskutya. Fog még az ő kis arcocskája elfehéredni, amint egyre kevesebben lesznek és kinéz, hogy ő is esélyes lehet a párbajra. Ezt 3 általam látott Vv alapján állítom. Példának ebből s szériából: Ati múlt héten, Evelin, Zseraldin, Tivy, ezen a héten.

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:37:53

@yoga girl: ja, de Dinanal nem volt ez az erzesem. Lorit alapjaraton kedvelem, tetszik hogy egy szociopata es hogy tattikazni probal, tetszik az is, hogy ezek ketten kakaskodnak mert egyik sem alpari - elneztem volna meg egy jo ideig.

@VV Erőlegény: nem szavazok Lorira, David jobban a kedvencem :( ettol fuggetlenul tokre sajnalom, hogy ennyire koran parbajoznak, elmarad a tobb honapos build-up :(

yoga girl 2016.10.06. 10:40:06

@mézescsók: Persze, nyilván mindenkiben mást vált ki Dávid kendő levétele, valakinek pozitív, valakinek meg nem, ez tök normális, majd a szavazáson úgyis kiderül. Csak szerintem Dávid agyában ez a gondolat futott le, hogy ezzel ő csak nyerhet. :)

@MacákékIcukája: Pszichopatának ott van még Tivy :D Csak annyit mondtam hogy biztos lesznek még dolgok amiket érdekes lesz nézni akárki esik ki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.06. 10:42:27

@MacákékIcukája: Hát igen és közben Ati, meg Mici meg simán sunnyognak tovább. Ez a k*rva bosszantó....

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:45:12

@yoga girl: Tivy nem szociopata, o csak siman egy szerencsetlen retard. Huszadannyi gogyija sincs mint Lorinak, nem fog o itt kicsinalni meg terrorizalni senkit. Remelem Zsolti es Vivi atmennek fogonoszba, hogy legyen egy kis ellensuly, a tobbinek nincs eleg esze hozza.

WICKEDWITCH 2016.10.06. 10:49:57

Na, írom, hogy csak olvasni fogok, erre megoldódik a net problémám. :)
@Androido: +1
@mézescsók: igaz, hogy mindenképpen kutyáznák Lórit, akárhogy döntött volna, de ebbe a helyzetbe saját magát kormányozta bele. Én többet vártam volna tőle, de tényleg nem túl okos. Dávid meg szerintem sem Evelin miatt vette le, hanem tényleg morális okokból, plusz teljesen logikus lépésnek tűnik, hogy akkor küzdjön meg Lórival, amikor Lóri gyenge, ő meg erős. Hosszú még a játék, mindenkinek lehetnek hullámvölgyei, és a nézők jó része is hajlamos a friss információk alapján dönteni. (Pl ahogy itt olvastalak titeket, Mici egy kicsit feljött, Vivi meg megzuhant)
@MacákékIcukája: azért Zsoltiban látom a lehetőséget. :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:54:56

@VV Erőlegény: @WICKEDWITCH: lehet, hogy Ati egyszercsak atpartol Zsoltihoz es szembefordulnak Daviddal. Az milyen jo lenne!
Lori Lori, de hulye vagy :( Atit kellett volna vinned. Sajnalom ezt igy, tenyleg.

slara 2016.10.06. 10:56:41

Dzsudibí ez pörfictre sikeredett ! ;)

2016.10.06. 11:00:22

Dzsudibí, tetszett az írás.
viszlát Lóri

hereverő heverő 2016.10.06. 11:00:28

@WICKEDWITCH: Vivi kicsit túltolta Soma idegelését a "szerelmével", bár amikor Soma ágyában elkezdett meztelenre vetkőzni, ott szerintem valóban boldog volt :) Mindenesetre Vivit szórakoztatja Soma menekülése. Meg engem is szórakoztatnak ezek. Nem hiszem, hogy Vivi ettől megzuhant volna, csak kiderült hogy jóval több esze van mint amit elsőre mutatott.

WICKEDWITCH 2016.10.06. 11:00:32

@MacákékIcukája: én azt hittem egyébként, hogy azt fogja csinálni. Amikor mondta Dávidnak, hogy dőljön hátra stb., meg aztán Atinak is amiket mondott, és még vállalható is lett volna valamennyire. Persze gyávaság lett volna, de a genyó karakterbe illett volna. Ez is az egyik probléma vele, hogy ha genyó, akkor legyen genyó. De egy genyó hősszerelmes, aki még bátor is akar lenni...

Rémület 2016.10.06. 11:00:34

Lóri azért főgonosz, mert azt mondja magáról? A zsaroláson kívül semmilyen gonosz taktikázást nem láttam tőle. Hacsak azt nem, hogy a szerelmét kiküldte Dáviddal. De ez inkább egy béna húzás volt, mint okos koncepció, a későbbiek fényében.

WICKEDWITCH 2016.10.06. 11:05:42

@hereverő heverő: úgy értem, a népszerűsége zuhant meg. :)

Akasa27 2016.10.06. 11:10:43

@yoga girl: köszönöm, hogy megelőztél.:)

MacákékIcukája 2016.10.06. 11:14:40

@WICKEDWITCH: ekg teljes mertekben. Egyebkent siman tudott volna ervelni Ati mellett, ha lenne tobb esze - es el is fogadtam volna, izgibb lett volna a jatek ha Davidot is megszabaditjuk a fo bizalmasatol.
Egy karakterbe nem fer bele minden. VV5 Ati sem hoskodott anno, nem akart megmenteni senkit, nem akart bosszut allni senki kiesese miatt. Igazi genyo volt, csomo ideig mindenki utalta, aztan a vegen megiscsak megnyerte.

hereverő heverő 2016.10.06. 11:18:24

@WICKEDWITCH: Én is így értettem, nem hiszem hogy a népszerűsége sokat zuhant volna. De ez persze nagyon egyénfüggő, van aki Dinába volt szerelmes :)

patburnsred 2016.10.06. 11:22:32

Kíváncsi vagyok, hogy az RTL megmeri-e lépni azt, hogy Dina után ismét egy erős játékost, Lórit kiejtse, vagy az inkább jósolhatóbb könyv lesz és Dávid marad kint, hogy most a másik tábort gyengítsék.

Funk You 2016.10.06. 11:28:58

@mézescsók: én nem utálom Lórit, csak azt látom, hogy az esze helyett, az indulatai vezérlik, így meg nem lehet jól játszani. ezzel a bosszúhadjáratos zsarolósdival saját magát hozta lehetetlen helyzetbe. ahogy Zsóti is elmondta neki, Dávid kendőlevétele után nem maradt jó lépése. Ha nem Dávidot viszi, komolytalanná válik, elveszti a hitelét bent is kint is, ha Dávidot viszi, azzal pedig nagyon esélyes, hogy kiejti magát a játékból.
egyébként Dávid tegnap elmondta, hogy gyakorlatilag karaktergyilkosság volt a célja azzal, hogy levette a lila kendőt, mert nem gondolta, hogy Lóri őt viszi ki.

Mermancs 2016.10.06. 11:35:26

Lorcsi rosszul döntött, legalábbis kijöhetett volna jobban is a szicsuésönből. Ha Atit választja kékhörcsögnek, hivatkozhatott volna ténylegesen a bosszúra. Dávid szívszerelme elkobzásása és Dina kinthagyása közt lenne valami érdemi kapcsolat ezáltal értelme is ennek a hadjáratnak. De így, hagyta magát befolyásolni, a lilakendőkkel is jól megzavarták így most már nem lesz a pislogó lórcsiból kutyákpapagájjja. :)

VR6 2016.10.06. 11:35:36

Lóri elszigetelődött rendesen, ez a "megbosszulom Dinát dolog" pedig nem hiszem, hogy sokakat érdekel, jobb, ha kiesik. Aztán a jövőben azt jósolom, hogy Zsolti fog besokallni/kiesni a szerepéből, mert ugye szívatják a kilóival, ill. azért az a nagy tolerancia az irányában egyre csak csökkenni fog, ami biztosan súrlódásokhoz fog vezetni, mert ami az első kiválasztásnál volt, hogy "jajj, de szeretek mindenkit, nem tudom kire tenni" már a múlt, most már igenis tudja ;).
Többen vannak a surranópályán, mint Öcskös és Krisztián, akik mindenkivel jóban vannak, szívességet tesznek, kellene pár feladat, ami rájuk is tenne egy kis nyomást...

Akasa27 2016.10.06. 11:36:30

@patburnsred: mitől lett volna dina erős? legfeljebb hangos....

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 11:38:29

Sziasztok! Eddig csak olvastalak titeket, de most lenne egy kérdésem:

Miért gondolja Lóri, hogy a "megbosszulom, hogy kiejtették a szerelmem"-taktika nyerő lehet?
Se a bentiek, se a nézők nem voltak kíváncsiak Dinára.

MacákékIcukája 2016.10.06. 11:41:02

@Polly Pudli Pötty: szia! Hidd el, mi is ezen toprengunk hetek ota :))))))

patburnsred 2016.10.06. 11:44:07

@Akasa27: hát utólag megnézve, főleg a párbaj után egyértelműen, de a villa falain belül szerintem erősnek számított, hiába ugattak vele, azért tartottak is tőle, mert amíg nem ment ki párbajra, fene tudja kit küldenek vissza, mert azért kell a show-műsor a villába, a folyamatos fölösleges vita generálása, ami tivy részéréről megy az ugye meg lepkefing mert csak zseraldin kap belőle, mici részéről meg csak a pletyka megy, más meg nagyon nincs, csak a fasznyak lóri az idióta hősszerelmességével, ez édeskevés, szerintem, én így néztem, ebből a szempontból meg viszonylag erős játékosnak számított, bár ez nem nagy erény ha azt nézzük, hogy egyelőre 0 taktika megy a villában meg geciség, hiába próbálják meg a játékosok eladni a tetteiket annak ami, meg a szerkesztők is ráerősíteni, ez eddig pofátlanul kevés szerintem ebben a szériában. és lóri sem úgy erős hogy erős, de ő nem csak a napi redbullra durrant rá, hanem próbálja játszani a górét és ez mégis több annál, minthogy vivike épp könyörögve vonaglik soma felé :DD

amúgy ez off, de Vivi valóvilágos képe hogy lehet az hogy egy teljesen másik lány? mármint ő az, de annyira más a feje, hogy nem hiszem el, hogy tényleg őt fotózták le :D

WICKEDWITCH 2016.10.06. 11:49:10

@hereverő heverő: jaja, az biztos, hogy egyénfüggő. Egyébként nem gondolnám, hogy sokat zuhant, de a kezdeti lelkesedést felváltották azért a kritikus hangok. (nem mérvadó felmérés, csak a benyomásaim olvasás közben.:) ) Tényleg több esze van, mint amennyi látszik, és én ennek korábban meg is örültem, csak aztán már rosszindulat is kezdett kibújni belőle (Soma-féle cigi ügy, a hőzöngései), és ez azt mutatja, hogy annyi azért nincs, hogy ezeket a helyzeteket az előnyére fordítsa, és jól reagálja le. De ha többet nem tolja túl, akkor szerintem a többség el fogja felejteni neki a zaklatást, és még sokáig eljuthat.

2016.10.06. 11:58:24

Kicsit mérges vagyok az egybitesekre, hogy ilyen kiszámítható lett az Evikendő és Dávidkihívás. Semmi meglepetés. Semmi tattika.

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 11:59:57

@Akasa27: valószínű :)))
Ha jól emlékszem, Dina úgy búcsúzott tőle, hogy Tivyre és Somára hallgasson, erre ő pont ezt a két embert haragította magára. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után ki fog melléállni a párbajon.

Mermancs 2016.10.06. 12:05:05

Lorcsi mindent eltervezett, legfőképp a saját kiesését :D

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 12:05:48

@MacákékIcukája: :)))
Pedig úgy tűnt, hogy előre végiggondolt játékkal megy be a villába, kell egy szerelmi szál, stb. Lehetett volna annyi esze, ha már kiesett a "szerelme", taktikát vált, de nem, még mindig ezt tartja fő iránynak. Pedig ő maga mondta az ominózius buli után - amikor Dina megpróbált mindenki szájába bejutni -, hogy ha kint lennének, már rég otthagyta volna.

Akasa27 2016.10.06. 12:07:37

@patburnsred: a sok téveszmés azt hiszi, ha valaki geciskedik, akkor az erős. az agy nélküli gonoszkodás értelmetlen. a villapojácák többnyire még a lórinál is kevesebb vérző agysejttel rendelkeznek, így azt hiszik, hogy dina erős volt. én akkor szeretem a gonosz karaktert, ha van agya és humora vagy legalább dögös. nos ezek egyike sem mondható el lóriról. dávid viszonylag jól néz ki (habár nekem nem zsánerem) az pedig, hogy meglépte a kendőlevételt, azt bizonyítja, hogy agya is van........a közhangulat (kinn is benn is) lóri ellen van, most kellett ezt megcsinálnia. arról nem beszélve, ha most visszajön (márpedig igen!) bebiztosítja magának, hogy ne merje senki kihívni, mert 2 "erős" játékost is kiejtett. tujáskodhat tovább. ügyes fiú, viszonylag kevés ráfordítással kihúzhatja a játék végéig, akár meg is nyerheti. megjegyzem inkább ő nyerje meg a pénzt, mert talán tud vele valamit kezdeni.

Akasa27 2016.10.06. 12:08:38

@Polly Pudli Pötty: mici! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 12:13:31

@Akasa27: Ja, tényleg, el is felejtettem, hogy bent van :)))))))

patburnsred 2016.10.06. 12:16:58

@Akasa27: ezzel egyetértek és én is dávidot szeretném vissza, engem egy cseppet sem zavar az, hogy csak köntösben tömi a csirkét, mert ő legalább csak akkor nyitja ki a száját, ha tényleg muszáj, de azért én tartok ettől a párbajtól, de lehet csak azért, mert most mindkét oldalról jól lett felvezetve. dávid részéről egyértelműen, lóri részéről meg nem az a része jó, ahogy 1000 pislogás/másodperccel játssza a bosszúszomjas rómeót, hanem ezzel azért, ha csak bennem is, de tud kétséget kelteni, hogy valóban dávid jön-e vissza, mert én azt mondom, ha ati vagy evelin ment volna ki, fix lóri, de a kettejük párbaja nekem más. de aztán lehet én akarok túl sokat belelátni és most egy "szorosabb" 45-55 dávid return.

Akasa27 2016.10.06. 12:32:18

@patburnsred: nem ennyire bonyolult ez. csak abba gondolj bele, hogy akik dina ellen szavaztak, azok most lóri ellen teszik le a voksukat. + a soma, tivy "rajongók". (és még az evelin, ati, zseri szimpatizánsok is) ezt az elegyet beledobjuk egy mixerbe, összerázzuk, máris lehet kiönteni (méreg)poharakba a 70/30-as szavazati arányt. vegytiszta matematika.:P

Verka5 2016.10.06. 12:32:59

Szerintem ha Evelinnel megy ki, Evelin jön vissza. Kár volt Somának a lovagot játszani. Lórika egyszerű mint az ék, szerintem ha Soma és Dávid nem lép, akkor is kint maradt volna.

Akasa27 2016.10.06. 12:33:29

@Polly Pudli Pötty: pedig felejthetetlen......leginkább, mikor esik-kel.
apropó! valaki összevághatná az eséseit.:D

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.06. 12:34:33

@yoga girl: Valaki az előző posztnál megírta kommentben, hogy Tommyboy már egyszer levette magáról a lila kendőt, ki is vitték, kint is maradt. Nem kezdtem el lenyomozni, de biztos így volt. Ahogy fel lehet adni a játékot, úgy a lila kendőt is le lehet venni. Csak a kéket meg a zöldet kell hithűen hordani.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 12:37:07

@Akasa27: az a durva hogy 24 éves.
család? gyerek? jó. nem kell mindenkinek. nem kötelező, de ha ő mégis akar és meg is lasszóz valaki hasonszőrűt, hát ott napi vendég lesz a gyerekvédelem

yoga girl 2016.10.06. 12:44:27

@Chat Géza: Oh, lehet, bevallom csak az utóbbi 3 évadot néztem eddig. :) Csak mintha Bence ezt mondta volna tegnap az öfiben hogy erre még nem volt példa.
Azonban ahhoz tartom magam hogy Lóri erre nem számíthatott olyan bizonyosan mert ez egy olyan dolog ami vagy nem történt meg eddig vagy 1% esély van rá! De aztán ki tudja, lehet ő ilyen extra okosan végiggondolta ezt ahogy mondja.... de én nem hiszem.

mobilos perpetuum 2016.10.06. 12:51:23

Nagy arc Dávid láthatott már elég VV-t, hogy tisztában legyen vele: nem a párbajon győzött: már napokkal korábban Dina veszített. Két-három ember kivételével mindenkitől kikapott volna.

Mi az értelme pl. a szavazatok összesítése előtti kampánybeszédeknek? Ha ezt a párbaj elején játszanák be, ráfoghatnánk, hogy befolyásolja a nézőket. Nagyon szoros állás mellett.

Lassan nosztalgiázni kezdek: Robin egy sziporkázó show-man volt Dávidhoz képest, és még kétségbe vontam, hogy megérdemelte a győzelmet. Tévedtem.

mézescsók 2016.10.06. 12:54:47

@MacákékIcukája: Nem gondoltam, hogy utálod Lórit. Egyetértek azzal, hogy le kellett volna kattanni a Dina ügyről - legalábbis a játék idejéig, ha hóttszerelmes. Egyébként szerintem azért nem tud lekattanni az ügyről, mert ugye ő először elárulta/felhasználta a lányt. Szerintem úgy gondolja, hogy kétszer nem cseszheti át azt, aki egyszer megbocsátott neki.
Lóri látszólag el van, mint a befőtt. Holott - gondoljunk a kiválasztásra - zajlottak körülötte az események rendesen, beáll a dolgokba. Gyakorlatilag az egyetlen pasas ott bent, aki Evelin és Zseri (két irgalmatlanul rosszindulatú és ostoba hp) ellen felvállalja a konfliktusokat. Kell még odabenn, de természetesen kint marad.
Dávidnak meg nem morális okai voltak (azért ne állítsunk már neki obeliszket, mint az emberi kiválóság és ltisztaság példaképének), hanem taktikaiak. Ő maga mondta: ország-világ előtt tönkre fogja tenni Lórit, elfogja mondani, hogy milyen szemét, sunyi ember. És ezt minél nagyobb közönség előtt akarja elmondanil, ezért párbajoznia muszáj, és ha Lóri nem hívja ki, akkor gyáva szar ember. (Tegnap esti adásban.)
(Különben VVAttila egyszer Péterrel együtt megmentett Kingát - valami táncos feladat volt
- táncgép? - Seri remekelt vele, Kinga bénázott. Valami fészerben (?) , arénában (?), játéktéren (?) voltak hetente verseny a játékosok között Balázs vezetésével, és akkor e két dicső férfiú, hogy Kinga legyőzze Serit, elbénázták a feladatot, a hölgy pedig a mennybe ment és védettséget szerzett.)

@yoga girl: És ez bejött is neki, és mindig az a taktika, trükk a jó, ami bejön. Csak akkor ne nézzen hülyének engem, mint nézőt, és ne akarja velem elhitetni éjjel 11 magasságában, hogy meglepte őt Lóri lépése, mert az rosszul esik.

@WICKEDWITCH: Ld., mint fent. Dávidnak most biztos információi vannak arról, hogy kint jól áll (ettől függetlenül nehezen szabadulok meg a gondolattól, hogy a csatorna keze is bent volt a bent maradásában, mert az idegenvezetős héten szükség volt a nyelvtudására - legalább gagyogjon már valamelyikőjük, bár én jobban bírtam volna, ha totál nem értik a vendégek nyelvét). Már írtam, ő aztán most nem kockáztatott semmit, sőt, még nyert is.
Innen szinte biztos, hogy visszajön, akkor pedig megint lesz egy színes kendőcskéje és tovább nő a respectje a bentiek körében (Két győztés párbaj!!! Hűűűűűűűűűűűha!!!!) Bármibe fogadok, hogy később legfeljebb a végjátékban lesz kiválasztott. Ha pedig valamilyen fatális véletlen miatt nem jönne vissza, akkor elkönyvelheti a hősködést egy rossz ötletnek.

@patburnsred: ínagyon egyetértek.

Funk You 2016.10.06. 13:09:53

@mézescsók: "Már írtam, ő aztán most nem kockáztatott semmit, sőt, még nyert is.
Innen szinte biztos, hogy visszajön, akkor pedig megint lesz egy színes kendőcskéje és tovább nő a respectje a bentiek körében (Két győztés párbaj!!! Hűűűűűűűűűűűha!!!!)"

Hahó! Erről (is) szól a játék, hogy ki tudja a legjobban felmérni az erőviszonyokat.
De azért még nem kell mérget venni még Dávid visszatérésére, bár pillanatnyilag neki áll a zászló. Ezt viszont Lóri taktikázta ki neki nagyon "okosan".

Mermancs 2016.10.06. 13:12:31

@mézescsók: nem tudom Dávid mennyire gondolta komolyan a kijelentését... Lehet arra gondolt, hogy meglepődött a hős szerelmes "egyenes" lépésén és úgymond ennyi ge#iskedés után meglepő, hogy tényleg azt az embert hívta ki, akivel gondja volt/van/lesz...

MacákékIcukája 2016.10.06. 13:20:27

@mézescsók: erre csak annyit, hogy David csak valaszolt Lori lepeseire. Arrol nem o tehet, hogy Lori minden egyes lepesevel egyre jobban elvagja magat. Probal taktikus lenni, de baromira rosszul csinalja. Raadasul nincs is meg az a kepessege, mint Davidnak, hogy kivulrol, a nezok szemevel figyeli az esemenyeket. Nem rakja itt senki Davidot pedesztalra, egesz egyszeruen ugyesebben sakkozik mint Lori es ezert jobban megerdemli a dellat. Ami pedig a tegnap esti monologjat illeti, o nem fogalmazott ilyen szelsosegesen :)

Lilith.Inanna.1 2016.10.06. 13:20:30

Könyörgöm tegyük már bele azt a csavart, living dead kiesik, Lóri visszamegy és Mindenkit megüt a guta.Úgy szeretném látni azokat az arcokat.

Toruk Makto 2016.10.06. 13:21:41

Évek óta read only üzemmódban követem az oldalt. Annyiszor dobódtam már fel a fáradt reggeli kávészürcsölés közben, hogy feltétlen szükségét érzem a köszönetnyilvánításnak. Csak reménykedni tudok, hogy népszerűek vagytok, és ez még sokáig így marad.

Valószínűleg az összes VV széria minden részét láttam, így bátran mondok véleményt az ideiről. A casting elsőre nagyon biztató volt, de mostanra megint pont megrohadt az egész. Egyszerűen túl buta játékosokat válogatnak be (idén a PC jegyében), és a teljesen random, most qvataktikusleszek agymenéseket leszámítva, minden előre kitalálható. Idén a tegnapi volt a harmadik kihívás, és a harmadik szeppuku is egyben. Eddig az összes kiválasztottnak sikerült olyan párbajellenfelet kiválasztania, aki ellen zéró az esélye. Emiatt a párbajos részek pont a legunalmasabbak, a párbaj utáni visszaérkezés/buli/újrarendeződés az, ami talán még érdekes.

Sajnos a végső győztes személyéről is nagyon markáns véleményt lehet alkotni. Dávidnak adok 80%, Somának meg 20% esélyt. A többiek cakkompakk 0%. Én nem szurkolni akarok valakinek, hanem izgulni, meglepődni, tippelgetni (meg másnap reggel hogyvoltot olvasni). Na, ez most megint nincs.

Szunya 2016.10.06. 13:40:50

@Toruk Makto: Tartok tőle, hogy igazad van, de a gonoszabbik énem nagyon szeretné megnézni a bentlakók arcát, ha Lóri menne vissza...
@Lilith.Inanna.1: +1

mobilos perpetuum 2016.10.06. 13:51:24

@MacákékIcukája: Ha már úgyis nemegyszer azzal vádoltak, hogy Dina kiesésén nem tudom túl tenni magam, akkor felhívná a figyelmet pár apróságra.
A Dina-Dávid párbajnak elvileg róluk kellett volna szólniuk. Ehelyett Istenes aránytalanul hosszan foglalkozott Dina villán kívüli kapcsolatával.
Azért az furcsa, hogy itt Tivyt szinte senki nem kárhoztatta, mikor szerelmét sokkal durvábban megalázta.
(Minden terméknél előfordulhatnak hibásak: ha az esemény utáni pirula ilyen volt, talán már útban van egy MINITIVY Zserike pocijában.)
Csak ijesztésül.:)))
Istenes engedte, hogy Dávid értékelje Dina kapcsolatait, így a Dina-Lóri kapcsolatot is: Lóriban nem lehet megbízni. A "szentembör" Dávidkának miért fájt, hogy Lóri átveri esetleg Dinát?
És mit látunk: visszamegy, és megteszi helyettesévé ezt a "megbízhatatlan" embert.
Most ki akar pakolni. Mit látott ő, amit a kamerák nem láttak?
Csak szólok, a Nagy Testvér az, aki mindent lát.

Cérnahuszár 2016.10.06. 13:56:25

@Polly Pudli Pötty:
"Miért gondolja Lóri, hogy a "megbosszulom, hogy kiejtették a szerelmem"-taktika nyerő lehet? "

Valószínű mert saját magából indul ki, neki ez jó elem egy ilyen realityben, úgy tippelem dennis és fanni lehetett anno a kedvence, az ő játékukkal értett egyet
- adjuk el magunkat alfának, és ha becumizták a többiek akkor jöhet a bosszú és majd én diktálok - ezért is zsarol, mondjuk az tetszett csak az nem hogy utána meg agyoncsapja magát a saját szövegével
arra gondolok amit a másikba is írtam, először azt nyilatkozza hogy át kellett gondolnia a tervét amikor levette dávid a lilát, szóval utána meg hiába mondja hogy így akarta...

littlehangleton 2016.10.06. 14:04:53

Attól félek, hogy Lóri agyafúrtnak szánt "taktikázása" sokaknak szimpatikus lehet, mert úgy gondolják, (és részben igazuk is van, bármennyire fáj kimondanom) hogy végre történik bent valami, ami felkavarja az állóvizet. Nem könyvelném el még én sem Dávidot biztos visszatérőnek, mert ez a tette megosztó lehet a nézőknek. Lehet tekinteni emberi/férfias cselekedetnek, másrészről egy kicsit hősködés/túlzott önbizalom szagú. Ha most ő megy vissza, könnyen el tudom képzelni, hogy a döntőig jut, kivéve, ha egymás után két győztes párbajtól elszáll az egója (bár eddig nem olyannak ismerhettük meg). Most mutatni akar valamit magából, remélem az őszinte énjét fogja, és nem csak Lóri lejáratására fogja építeni a párbajt, mert az könnyen lehet, hogy rosszul sül el, mert visszatetsző. Ha megmarad a párbajon az eleinte megismert kedves, értelmes fiúnak, szemben az enyhén pszichopata és finoman szólva sem okos Lórival, akkor simán ő megy vissza. Remélem, hogy így lesz, neki szurkolok, mert Lóritól kinyílik a bicska a zsebemben, pedig az elején még bírtam is, szimpatikus volt valamilyen szinten, de a Dinával való bohóckodása lerombolta ezt a képet bennem.
Jobban szeretem a kommenteket olvasni, mint írni, de ehhez már nem bírtam, hogy ne szóljak hozzá. :)

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 14:10:27

@Cérnahuszár:
Ezt elfogadom, viszont se Dennis, se Fanni nem nyert. Dávid visszajövetele után Lóri első mondata az volt, hogy "Dina miattam esett ki, mert még nem jött vissza olyan nő, akinek kapcsolata volt." Ha nézte az előző szériákat, miért nem egy már bevált, győztes taktikát választott? Ez a szerelem vonal sosem volt az. Pedig feltételezem a 36 millióért jött, nem mert a "médiában szeretne dolgozni."

Más:
Nagyon érdekes, hogy eddig egyik szériában (attól kezdve nézem, amit Attila nyert meg) sem tudták reálisan felmérni az erőviszonyokat. Mintha úgy gondolnák, hogy aki többet ordibál, az többet kerül képernyőre, tehát jobban szeretik a nézők. Pedig ez kismilliószor megdőlt.

Más2: Nekem nagyon hiányzik egy VV Péter-típusú játékos.

rearwindow 2016.10.06. 14:11:38

@Lilith.Inanna.1: én pont ezért szavaztam Lórira, az nem érdekel hogy mindenki mennyire happi lesz Dávid esetleges visszatérésekor. Megnyúlt ábrázatokat akarok látni :D

rearwindow 2016.10.06. 14:15:30

@Polly Pudli Pötty: én az utolsó két VV-t néztem, meg pár BigBrothert, és sztem a nyertesek nem azért nyertek, mert valami "nyerő taktikájuk" lett volna, hanem a nézők a személyiségüket díjazták. Akiket én végignéztem, azokban mind egy közös tulajdonság volt: a rosszindulatnak írmagja se volt meg bennük. Ezt viszont nem lehet eljátszani, vagy ilyen valaki, vagy nem.

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:15:33

@mobilos perpetuum:
tivy még nincs porondon, de lesz belőle is kutyabőr a z ágy előtt - ha már annyira szereti a vukot - elő fog ez még jönni hogy ő mit csinált a csajával
Dávidnak nem fájt hogy lóri átveri dinát, csak megemlített egy tényt, az nem tilos
Azért tette helyettesnek hogy kibillentse a mártír szerepből, jó húzás volt mert bejött, csak néma leventét játszott utána lóri
Most ki akarja pakolni, elérkezett az idő, ahogy többen írták fenn, addig kell amig valami fordulat nem jön és erősebb lesz, jelenleg rossz érvei vannak lórinak

mindezek ellenére én nem merek 70-30-at jósolni, szerintem szoros lesz

miciur 2016.10.06. 14:15:34

Tok jo az iras meg minden, de nem lehetne eltekinteni ettol a menetrendszeru hogyvolt-iro hogyvolt-irot szopkodastol, amire megint sikerult elpazarolni egy bekezdest?!

rearwindow 2016.10.06. 14:17:31

@Cérnahuszár: Lóri mivel verte át Dinát?

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:17:54

@Polly Pudli Pötty: szerintem azért választotta ezt mert ezzel ért egyet, és azt gondolja hogy ő jobban csinálja, nem követi el azt a hibát amit az ilyen karakterek

MacákékIcukája 2016.10.06. 14:19:14

@mobilos perpetuum: na szal (szamozom oket, mert tobb dolgot vetettel fel)
1. erre konkretan nem emlekszem, de siman lehet. Valami miatt a mai tarsadalomban meg mindig az van, hogy a not jobban "buntetik"/elitelik ha felrelep, mint a ferfit. Ha emlekszel tavaly Denisnel is ez volt, amikor kidobta a csajat elo adasban es utana vegigdugta a villat Fannival, az emberek megis eljuttattak a dontobe. En sem ertettem es a mai napig nem is ertem. Tivynek meg nem volt parbaja, remelem ot is kivesezik ha sor kerul ra. Ha figyelsz, tivyt napi rendszeresseggel szidjuk itt a forumon (facebookon is kap eleg rendesen, nezem minden nap a kommenteket). A felrelepese szerintem eltorpul a benne levo tirpaksag es agresszio miatt, ill. idokozben a csaj is bebizonyitotta, hogy nem egy eszleny (3 hetes kapcsolat es gyereket tervez, de elobb meg kell ismerkedniuk lol) - mindenesetre ez sem menti fel.
2. Szerintem egyaltalan nem fajt neki, csak tudta, hogy ez a nezok szemeben is egy minuszpont es mivel soha nem lehet tudni, mit vagnak be az ofikbe, ezert felhivta ra a figyelmet a parbajon.
3. David azt is levagta, hogy Lori is taktikus es ha ketten szovetkeztek volna egy ideig, faszan kipockolhettek volna az embereket. A vegen ugyis meccseltek volna a dontoben vagy az azt megelozo parbajon. Nem kell ebbol nagy elvi kerdest csinalni, ilyen ez a jatek. A flexibilitas sokszor kifizetodobb, mint amikor valaki koti az ebet a karohoz (lsd. ez esetben Lori).
4. Kipakolasra: bentrol senki nem tudja, hogy mi mit latunk az ofikben. Ja, nagyteso mindent lat, viszont mi foldi halado csicskak csak napi 45 percet es azt is megvagva, miutan retekklub faszan elvette az online kozvetiteseket (es ez se David vagy barmelyik jatekos hibaja, hanem a csatornae).

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:19:23

@rearwindow: newm emlékszel a nagy vallomására? hogy a hátán akart felkapaszkodni és csak azért haverkodott vele? Aztán bedobta a romantikus gombot, hogy megszerette és most már azért akar vele lenni, de az előzmény attól még ott marad

mézescsók 2016.10.06. 14:22:20

@Funk You: Lóri szerintem alapvetően akkor taktikázta el ezt a dolgot - rosszul -, amikor rábeszélte Dinát, hogy Dávidot vigye. Az más kérdés, hogy ezt nemcsak Lóri nézte be, hanem vele együtt szinte az egész villa, mert alig akadt, aki Dinának - akár szívből, akár észből dönt - ne Dávidot javasolta volna kihívásra.
Szerintem a csaj Evelint vitte volna, eleve Evelinnel volt konfliktusa, kapcsolatuk ban volt eredendően ellenszenv is mindkét részről.

@Mermancs: Én sem tudom, de nekem Dávid nem szimpatikus játékos, ezért a rosszabbat feltételezem róla és nem hiszem egy szavát sem. Nevezetesen, hogy meglepte Lóri döntése, nem erre számított. Hallom a harangzúgást!

@MacákékIcukája: Tény, hogy ügyesebb. Hogy mikor szúrta el Lóri - szerntem - arra ld. fent.
És ennyire szélsőségesen fogalmazott. Nézd vissza ma délután, vagy vasárnap, vagy valamelyik összefoglalóban, vagy keresd vissza az rtlklub.hu weboldalon, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább ne. Az öfi remek, ebből nem kell több.

rearwindow 2016.10.06. 14:22:41

@MacákékIcukája: úristen, én most döbbentem rá, hogy az rtl-nél van olyan ember, akinek az a munkája, hogy 24 órában ezeket nézze 15 monitoron :D jesszus

MacákékIcukája 2016.10.06. 14:24:03

@pávör dragonfruit: olvastam a pm-et, de anno hulye fejjel privat email-lel regeltem, szal nem tudom h micsinajjak. Mar masoknak is logok valasszal, szal vmit ki kell talalnom majd

miciur 2016.10.06. 14:26:54

@Funk You: sima 27-73 lesz a Lori-David meccs. Ember nincs az ismerettsegi koromben es a vv-s fb csoportban, aki Lorira fogadna.
Kurva idegesito a csavo kohogese, bena hanghordozasa, osszefuggestelen buta szovege, pszichopatikus szemelyisege, stb

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:28:02

@miciur: engem egy dolog zavar jelenleg, a motyogása
sokszor jó lenne ha feliratoznák komolyan

rearwindow 2016.10.06. 14:29:06

@miciur: Lórinak akkor van esélye, ha ez az egybites csipet-csapat megint látványosan osszefog ellene

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:31:39

Nem bánnám ha lóri kiesne, jelenleg mindenki ellene van a villában, és egységbe kovácsolódott
öröm lesz nézni ha egymást veszik sorra mert ugye az ellenség kiesett, ez elkerülhetetlen.

miciur 2016.10.06. 14:32:42

@Cérnahuszár: marmint Loriban? Az is bena, ja. De abban a tegnapi Mici (kurva anyjat, hogy lopja a nevem..)- Krisztian szexualis beszelgetes sem maradt le, a felet sem lehetett erteni

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 14:33:09

@rearwindow: az utóbbi 2 VV-re ez igaz, de az előtte nyertes Attila azért elég durva volt, ahogy tudatosan, sorra csinálta ki a játékostársait.

rearwindow 2016.10.06. 14:33:58

@Cérnahuszár: az egységbekovácsolódás miatt fogják visszakapni Lórit a kebelükre :-) legalábbis remélem. Én feszkót akarok látni

miciur 2016.10.06. 14:34:29

@Cérnahuszár: en Tivy parbajat varom meg, az a csavo lesz az, aki BARKI ellen kiesik, de en leginkabb Zseri ellen akarom ezt latni

Paradicsompaprika 2016.10.06. 14:34:32

Dzsudibí, nem kell minden posztot úgy kezdened, hogy felmagasztalod a többieket, mert Te vagy a legjobb VV-s szerző! Sokat röhögök még Scott Pilgrinen is, na jó, Bruti se rossz.

De van, aki fasorba sincs hozzátok képest, mert rendszeresen nem írja meg a posztját, vagy ha igen, akkor se viccesen.

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:34:44

@miciur: hát abból én semmit nem értettem, férfiasan bevallom :))
mici folyton a szája elé tette a kezét ráadásnak, biztos valami nagyon pikáns lehetett
krisztián meg nagyokat sóhajtott, hát tetszhetett neki amit sugdosott

miciur 2016.10.06. 14:35:09

@rearwindow: de Lori nem csinalja a feszkot, vagyis nem jol

miciur 2016.10.06. 14:36:26

@Cérnahuszár: dehogy tetszett neki, o nem szereti a beoltozos jatekokat sem, semmit. Szerintem misszionariusban tud csak kurni, meg kutyapozban, de azt meg a sitten tanulta

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:36:37

@rearwindow: lehet, végülis ebből a szempontból mindegy hogy megy vagy marad, mert vagy ő bontja a többieket, vagy nélküle bontják egymást a többiek, zsolti királyságának vége, őt mindenképp ki kell kezdeni mert besétál a döntőbe, de mondjuk előbb még zsrei lesz a közellenség, láthatunk talán zseri-tivy párbajt, az izgi lesz, egyik sem népszerű itt kint úgy látom

mobilos perpetuum 2016.10.06. 14:37:18

@MacákékIcukája: Csak a kipakolásra a nagy leleplezésre még annyt, hogy vannak témák, pl. politikai, vagy mondjuk cigányozás, de a lakók egészségügyi problémáival kapcsolatos dolgok, amiket szándékosan hagynak ki az összefoglalóból, és azt párbajon se engednék kitárgyalni.
Gugliba írd be: mivel-bantotta-meg-vv-eva-vv-becit-es-vv-gigit-karacsony-este

rearwindow 2016.10.06. 14:37:21

@Polly Pudli Pötty: az Attilás VV-t nem láttam, de ahhoz ész kell, itt senkinek nincs annyi agya (már pár mondat felolvasása is komoly kihívás). BB Évi meg BB Miló is a földreszállt jóindulat és naivitás személyiségükkel nyertek

MacákékIcukája 2016.10.06. 14:37:36

@mézescsók: aha, ertem. Nezd meg @littlehangleton: hsz-et (14:04), tok egyetertek azzal amit irt. Davidnak ovatosnak es szerenynek kell most lennie, vigyaznia kell, hogy milyen szavakat hasznal ha nyerni akar. Valoban benne van a lehetoseg, hogy elkezd arcoskodni es elbassza. Annyi elonye van, hogy Lori "genyosagai" jobban megmaradtak a nezokben.

@Cérnahuszár: szerintem is szoros lesz.

@rearwindow: pontosan, mar lattak mindegyikojuket segget torolni es lehet, hogy eppen az ebedre szant szendvicskejuket majszoltak kozben :D Asszem a tavalyi szeria elott/utan volt egy riport errol, a kameraman azt mondta, hogy ennyi ev utan mar meg se kottyan nekik, ha az ablak tuloldalan kefelnek a tusoloban.

mobilos perpetuum 2016.10.06. 14:38:46

@mobilos perpetuum: A linket még itt se engedték beszúrni. DD

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:39:42

@miciur: hát a "sitten" 2 hétig volt, kint meg hosszabb ideig kupakolt, 2 hét nem rögzül annyira mint több év :)) én adok esélyt neki hogy nem véletlen sóhajtozott, lehet tele van jelmezekkel a szekrénye

rearwindow 2016.10.06. 14:46:04

@Cérnahuszár: nekem Krisztián egy sótlan, ötlettelen, unalmas fickónak tűnik, valahogy nem nézek ki belőle széles kufircolási repertoárt

É2I 2016.10.06. 14:46:50

Mint írtam is tegnap, azzal, hogy vissza lehet adni a kendőt végleg leírta magát az rtl. Pont az lenne ezeknek a rongyoknak a lényege, hogy ezekben a helyzetekben a játékos _ne_ szabad akarata szerint dönthessen. Azaz ne lehessen mártíromkodni.

Bár viszonylag semleges mindkét fél, de clarkent ezzel láttatni szeretné, hogy milyen nagy hős. Nem kevésbé vóri, hogy bele is állt, így még az -akarva se- sem állja meg helyét, hogy ő milyen tattikus, legfőképpen nem, hogy getzi.

Jóslatokba nem bocsátkoznék, szavazni meg eddig se szavaztam. Az viszont biztos, hogy eztán nézni meg főleg nem fogom -eddig is felvételről néztem a hogyvoltok alapján.
Maradok itt a hogyvoltozókkal :) Tudom senkinek sem veszteség :D, csak leírtam :X

Cérnahuszár 2016.10.06. 14:51:21

@rearwindow: valakinek el kéne menni a lakásába egy éjjel, és le mission impossiblezni a szekrényét, mert most már tisztázni kéne ezt a pontot sztem :)
ha valaki vállalja, csináljon pár képet ahogy a plafonról ereszkedik, igazolásképp csak hogy hiteles legyen

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 14:54:12

@rearwindow: Szerintem eddig az volt a legjobb széria (VV5). Elejétől ment a taktikázás, volt egy csomó olyan feladat, amiben egymásról vagy magukról kellett kifejteniük a véleményüket. Persze egy rengeteg konfliktust szült és érdekes volt nézni, hogy ki hogyan vesz részt a vitákban, hogy sérti vérig egyik a másikat.
Ott pont a jólelkű, kedves fiú veszített a döntőben.

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 14:58:03

Soma arcára kíváncsi lennék, amikor visszanézi, hogy Evelin miket mondott róla a kiválasztás után. Ő meg rátette a lila kendőt.

É2I 2016.10.06. 14:58:18

@Cérnahuszár: @MacákékIcukája: Az Ó rigó-n már kint van, hogy tripptivit dobtaja nője. No nem azért, mert félrehordott a fullánkja, nem. "Azértmert, hát hogy beszíl a nőkkel". Szóval, ha tripperünk nem lesz harminchatmilliomos, akkor nem lesz , aki eltarccsa. Persze sebaj, megél majd a likeokból.
Tényleg! Diszklájkra fizetenek? Mer', ha eddig ez nem jutott senkinek sem eszibe, most megyek a cukiemberhez, eztet bejegyeztetni :P

MacákékIcukája 2016.10.06. 14:59:12

@mobilos perpetuum: ja megneztem. Sztem David nem sullyed ilyen melyre, nem ennyire ostoba. Egyebkent zseri tobbszor mondta az ofiben, hogy tivy a gerincmutetjevel basztatta, arra felfigyeltel? Na pl politikai-szarmazasbeli dolgokkal kapcs. David egyszer kovetett el hibat, amikor a Dinas parbaja elott Evetke elkezdett szlovakozni a nyugiban - en abba tuti beleszoltam volna (multkor irtal vmi konfliktust, hogy bele kellett volna allnia es lovagiasan megvedeni a nemtudomkit, azzal nem ertettem egyet, de ebben az esetben viszont tenyleg PC-nek kellett volna lennie es le kellett volna allitania a csajt. De mindegy is, mar elmult es amugy is Evetket irjak le emiatt, nem Davidot).

@É2I: ja, rtl elbaszta. Nem kellett volna megengedni ezt a kendovisszaadast, hosszutavon izgibb lett volna a jatek.

verkli 2016.10.06. 15:04:36

@miciur:
A 27%-73% soknak tűnik. Ekkora különbség csak a jellemzően torz szavazói bázis esetén lehet (csúnya nő vs. szépfiú). Ha ma lenne a szavazás Dávid nyerne, de nem sokkal. Jóslat: 44%-56%.

MacákékIcukája 2016.10.06. 15:04:55

@rearwindow: ha nem lattad, toltsd le es nezd meg, iszonyu jo. Utana mar nem fogod tudni ugyanazzal a szemmel nezni ezeket az uj vv-ket, az osszes egy csalodas. En a hetes utan neztem meg. @Polly Pudli Pötty: jaja, ott Attila akkorat alakitott, hogy a tuja karakternek kb eselye sem volt (oke, volt, de erted mire gondolok :D).

Bekkara 2016.10.06. 15:04:55

Nem tudom eldönteni, melyikre szavazzak, össze-vissza rakosgatom a szavazatom, nem mintha sokat számítana, de jól elszórakozok.
Egyrészt Dávid: okos és unalmas. Tudta, hogy úgyis lesz egy párbaja Lórival, és szerintem félt, hogy Lóri megerősödik Dina nélkül, de mivel még nem sok idő telt el Dina kiesése óta, és nem is tette magát azóta sem szimpatikussá Lóri, ezért meg merte kockáztatni, hogy levegye a kendőt. Legalábbis ezt én látom bele. De tény, hogy Dávid tuja, ezért tud szimpatikus maradni.
Lóri: Nagyon nem jó taktika a bosszú hangoztatása, meg Dina állandó emlegetése, ugyanis annyi esze lehetne, hogy ha 60% néző kiszavazta a fenébe Dinát, akkor valószínűleg nem kedvelték, és őt se fogják. Szóval az lett volna a helyes, ha leszakad a Dina témáról. Nem volt más lehetősége, mint Dávidot vinni, hiszen más opciónál ő tűnt volna a szar embernek. Kicsit sajnálom őt, komolyan, mindenki ellene van szinte. És mindenki tudja, hogy ő fog kiesni. Ha leszállna a Dina témáról, eskü, ráraknám a szavazatomat. De így... nem tudom. Legalább valami VV5 Attila-féle taktika halvány, icipici árnyékát látom a szemétkedései mögött.

Cérnahuszár 2016.10.06. 15:07:19

@É2I: hát belegondolva a csajtól érthető hogy nem azért dobta ki mert félrekefélt, ő sem matyóhimzés, pornót nézett el neki tivy, nincs miért szemrehányást tenni

Betli Szofi 2016.10.06. 15:12:09

@Cérnahuszár: nekem több mindenkit is feliratozhatnának, annyira nem értem néha... tegnap még közben zajongott valamit a párom is, aszittem lecsapom, hogy nem hallok semmit miatta sem :D

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 15:19:34

@MacákékIcukája: Pontosan! Azóta várom, hogy hasonló karakterek legyenek egy VV-ben (meg az Éden hotel 1 volt még kedvenc). Bár Attilát én nem kedveltem, de iszonyat jól csinálta végig a játékot... és ő hozta be a "tuja"-kategóriát, legalábbis tőle hallottam először ezt a megnevezést :)))

Cicaszemű 2016.10.06. 15:19:48

@Polly Pudli Pötty: Egyáltalán nem nyerő senkinek, hisz akik nézték az adást azok láthatták, hogy pont ő volt az aki rábeszélte Dinát , hogy Dávidot vigye ki.. Szóval innét a " bosszúja" nevetséges és céltalan.

Cérnahuszár 2016.10.06. 15:24:02

@Cicaszemű: dávidon azért akar bosszút állni mert egyáltalán rátette a jelet dinára, nem azért mert párbaj ellenfél volt
ahogy a többi 4-en is

én a helyében úgy csináltam volna hogy először ati, vigyorogva mondtam volna hogy veled kezdem, ha azt mondják hogy gyáva vagyok hogy a leggyengébbet akkor megint vigyorogva hogy gyengének tartod magad? aztán haladni a nagyobb falatok felé, több nyertes párbaj, több hatalom
most meg dávid nagyon fogást talál rajta

kamilla123 2016.10.06. 15:26:28

@mézescsók: teljesen egyetértek. Soma tiszta hülye. Majd ha megnyeri a 36 millát, azt is Lakatos Evikére költi? Valszeg igen.

Én szimpla hülyeségnek tartom, ha valaki leveszi a lila kendőt. Ez a játék arról szól, h minél tovább bent maradj. A nézők ebben segítették Dávidot, ő meg ezek szerint szarik bele, inkább elhülyéskedi ezt a lehetőséget. Bírom Dávidot meg Somét is, de megérdemelné mind a kettő, hogy megszívják emiatt.

Lórit nem kedvelem különösképp, de nem értem, hogy őt most miért utálják bent? Ez egyszerűen nem világos. Mindenesetre az nagyon király volt, maikor benyögte, hogy "most ezért keltem fel?" :-D Az óriási volt. Tanítani kellene, hogy így fogadjon az ember egy arculcsapást. És a beszéde is tetszett a kihívásnál. Kár, hogy olyan semmilyen, unalmas és Dina pasija. Különben még drukkolni is tudnék neki. Így Dávidnak drukkolok, bár megérdemelné hogy nagyon szoros párbajról menjen vissza és máskor ne hősködjön feleslegesen.

Cérnahuszár 2016.10.06. 15:26:32

az igaz hogy ha dávid ellen visszajön akkor a többinek is reszeltek, de orosz rulettet játszani...mondjuk a pasik ilyenek, mindent egy lapra

mobilos perpetuum 2016.10.06. 15:30:58

@MacákékIcukája: Most újranéztem, Dávid a riportszobában ezt mondja:"... ha nem én jönnék vissza a párbajról, akkor élő adásban el tudjam mondani, hogy ő milyen ember, és ennek publicitást szeretnék adni."
Ez furcsa nekem, hisz amikor a jelet rá rakta, tudta, hogy élő adásban van, véleményt kellett mondani, miért arra a személyre teszi. A publicitás szóra rákerestem, hátha van más értelmezése is, de csak annyit jelent: nyilvánosság.
Szóval nem azt ígéri, hogy valamit elmond, amit Lóri tett, hanem hogy megmondja, milyen ember. Az viszont csak egy vélemény, és az ellenfelet ócsárolni nem jön be nekem.
Aki ellenfél, az nem feltétlenül ellenség, Aki vagdalkozik, nem feltétlenül szimpatikus a nézőknek.

Betli Szofi 2016.10.06. 15:33:48

@Cérnahuszár: én azon filózok, hogy csak én érzem-e azt, vagy tényleg így van, hogy ebben a szériában a "nagy párbajok" előre kerültek. Mindenki izmozik. Az első egy hét után úgy voltam, úhh azért masszívan ott lesznek a végén ilyenek hogy Dina, Dávid, Lóri is akár, erre halomra mennek egymással párbajozni az első három párbajban... o.O Más a dinamika mint régen, mondjuk legalább nem biztonsági játék, de kérdés, hogy mennyire éri meg kockáztatni...

Cérnahuszár 2016.10.06. 15:36:22

@Betli Szofi: sztem is, és nekem ez tetszik
nem az a kiszámítható, és végre nem a szájával lesz valaki alfa hanem tényleg kell bizonyítani
dennist és fannit ezért nagyon untam, a látszat mögött nem volt semmi

MacákékIcukája 2016.10.06. 15:42:17

@Cérnahuszár: erre ekg, sajnalom h Lori nem igy tattikazott. Mondhatta volna meg azt is ez esetben, hogy elerte, hogy Soma elpazarolta a lila kendojet.

@kamilla123: +1 a Somas reszre. Evetkere megy majd a penz, meg Pumped Gabora.

MacákékIcukája 2016.10.06. 15:45:24

@Polly Pudli Pötty: igen, Attila es Peti beszelgettek az udvaron es akkor hasonlitottak eloszor Csabit egy tujahoz. En utolag neztem az otost es ugye addigra mar tudtam h ki az az Attila es csomo jot hallottam rola, ez mar eleve befolyasolta a velemenyemet. Lehet, hogy ha eloben nezem, akkor maskepp gondolkodtam volna, ki tudja. Mindenesetre az elso ket honapban tenyleg nagy genyo volt.

Gyerekparaszt 2016.10.06. 15:46:33

Ezúttal nincs valami külön 'poll' a publikus előválasztásra vágyóknak?

MacákékIcukája 2016.10.06. 15:52:35

@mobilos perpetuum: ja, de jelrakaskor kb 1 percuk van es sietni kell - plane, hogy Aniko balfasz szegeny - nem tudja ugy kifejteni a velemenyet, mint egy esetleges parbajon.
A tobbire pedig annyit, amit a tobbiekkel feljebb is fejtegettunk: valszeg szoros lesz a parbaj es innentol kezdve Davidnak baromira oda kell figyelnie, hogy mit mond (kb minden egyes szora, kifejezesre) es csinal, mert meg siman el is baszhatja ha esetleg arcoskodik vagy nagyon meglatszik rajta a magabiztossag/zsebeben erzi a gyozelmet.

@Betli Szofi: jol erzed, ez igy van. Nekem ez tok fura, mint mondtam volt, csalodott vagyok, hogy a Lori-David parbaj nem kesobb kovetkezik be.

miciur 2016.10.06. 15:54:46

@MacákékIcukája: mondjuk az elo adasban tendenciozusan Fikaevo Tujakent beszelni ultraciki volt, ott barmit csinalsz, fikaevokent fognak rad emlekezni, raadasul elotte Attilat Kinga mmelltartojanak letepesekor ki kellett volna zarni, de ott ot nyomta az rtl, szoval meguszhatta. A vv4 sokkal jobb volt, meg akkor is, ha az a borzalmas Kazal irritalt (es azota is irrital). Raadasul az volt a hogyvolt arany korszaka:))

MacákékIcukája 2016.10.06. 15:59:47

@miciur: erre ekg, sztem ez tok gaz volt. Ami a melltartoletepest illeti, en egy buntit adtam volna neki, ha nem is kizarast. VV4 nekem annyira nem jott be, Oli kiesese utan meg plane nem. Alekosz vicces volt, de eluntam.

2016.10.06. 16:03:22

Most nézem vissza a belevalót (a tegnapit): Khí ez a két leszbika? Khík ezek, thee? De ezek egy párt alkotnak, nem? Olyan hülyeségeket beszélnek... Naggyon. Mint a verselemzésnél: mire gondolt a költő/Vóri?

Az egyik férfinek öltözött (operált? hízlalt?) "hölgy"-nek, aki a férfiasabb, annak olyanok a vonásai, mint Vórinak. Rokonok? Vóri nő(?)vére és a csaj(?)a??? Pfffhejjjj! Tényleg rosszul mutatnak... Au meg untermannkodik rendesen, ez most netto butaság. Bosszantó az egész, na.

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 16:05:37

@MacákékIcukája: Én azt végig követtem, szerintem ha azt az évadot nem nézem, akkor azóta sem néznék VV-t. Petit nagyon bírtam, főleg amikor megalakította a Könyvesház Fiúkat :)))
Attila és Peti is hamar rájöttek, hogy összefogva sokkal erősebbek, mintha egymás ellenfelei lennének. Attilában azt találtam ellenszenvesnek, hogy sokszor túl sokáig ment azzal, hogy megbélyegzett embereket, aztán addig ismételgette, míg ki nem csinálta teljesen (Vera, Kinga, Csaba, a nagy barát Fecó). Nyilván erről szól ez a játék, és tényleg nagyon jól végigvitte és meg is lett az eredménye. Viszont ha velem csinálta volna ugyanezt...

2016.10.06. 16:12:08

@MacákékIcukája: Nem tudott volna később bekövetkezni ez a párbaj, mert Vóri vasárnap már vendég lesz a belevalóban. Atusak is jó esélye lett volna visszamenni ellene, talán Tripptivit tudta volna egyedül kiejteni. Örüljön neki, hogy Dávid ellen eshet ki. szerintem, örül is. Mehet a leszbikákhoz, meg a Dinkához. Broáf!!!! :-DDD

Funk You 2016.10.06. 16:17:09

@mézescsók: szerintem már korábban, a Dinával való kapcsolatával b.szta el. onnantól mindenre ebből a szempontból reagál és mindent ennek rendel alá. Dina, Dina, Dina. Mintha Dina még bárkit is érdekelne rajta kívül. Ez nem taktika, hanem inkább valami érzelmi elakadás.

@miciur: ez oké, pillanatnyilag én is úgy gondolom, hogy Dávid megy vissza és még csak szoros sem lesz. Most minimum 60:40-et tippelnék én is Dávidnak, de vasárnapig még sok minden történhet.

É2I 2016.10.06. 16:20:15

@Cérnahuszár: Mondjuk egy pornósnál nálam ez se állja meg a helyét. Értem én, hogy a "szakmája" miatt ez kézenfekvőbb volt, mint a dugást felhozni, de - mivel én sem vagyok egy szent, láttam már nem egy felnőtt filmet és egyikben sem bánnak úgy egy nővel, mintha az érne is valamit:) - ez is csak kifogás. Szimpibb lett volna azt nyilatkoznia, hogy most látta csak meg milyen is valójában a szíve-választoTrippTivYa és emiatt agyő.
De amúgy azt sem hiszem el, hogy egyáltalán komoly pár lehettek valaha is. (Köll a körítés, hogy legyen kint is mit csámcsognunk - a fene a gusztusunk :)

miciur 2016.10.06. 16:32:30

@É2I: milyen neven pornozik a csaj?:)

Magentax 2016.10.06. 16:38:47

@É2I: @Cérnahuszár: én azt olvastam, azért orrolt meg Tivyre, mert Tivy azt hazudta, hogy miatta veszett össze a szüleivel.

É2I 2016.10.06. 16:39:47

@miciur: Passz. Csak a bulvárban olvastam valahol, az is lehet kamu.

@Akasa27: Ó, te! Ez gyó volt :D

Magentax 2016.10.06. 16:42:51

@Funk You: amikor volt egy olyan feladat, hogy mindenkinek el kellett mondani, ki hiányzik neki, Lóripapagáj persze benyögte, hogy neki a Dina hiányzik, aztán nagyon jelentőségteljesen felszegett állal nézett végig mindenkin.
Iszonyat teátrális jelenet volt, ordított róla a nulla őszinteség.

dekoninckxx 2016.10.06. 16:48:43

@Polly Pudli Pötty: Lóri a bemutatkozásban azt írta, hogy "még azt sem tudom, hogy mi a tervem holnapra" - persze lehet, hogy csak terelt. Egyébként lehet, hogy ő a szegény ember Tom Hardy-ja?

Cérnahuszár 2016.10.06. 16:54:18

@É2I: nem kamu sajna, épp ma mászott szembe velem a videó ahogy becastingolt a műfajba a szereposztó dívány most már tudom milyen, barna színű
linket nem adok, elég baj az neki h ezentúl mindig szembejön vele mit csinált

Cimili 2016.10.06. 17:02:17

@MacákékIcukája: Mi sem egyszerűbb. Egyik hozzászólásodnál katt a nevedre, utána a beállításokban át tudod írni az emil címedet.

2016.10.06. 17:05:24

@Spitzbauer: Lóri fogadott anyjai

malevil2050 2016.10.06. 17:13:49

Jól van mici nénnye lavirozzál csak ügyesen , csak arra vigyázzá h a két ágyúgolyód le ne húzzon a mélybe!

kamilla123 2016.10.06. 17:26:31

@Funk You: igen, de ez nem csak nála akadt be. Vmelyik nap Mici is vmi ilyesmit mondott, h Dinának megígérte hogy nemtommi.. és ZSeri mondta rá, h Dina kint van, ő meg bent. Nem értem ezeket a szent fogadalmakat egy egy hónapos ismeretségnek. Ennyire elvesztik bent a realitásérzéküket?

Rémület 2016.10.06. 17:29:29

Tegnap nem láttam a Lóri-monológokat. Nem kéne azért a nézőknek kamuznia. Kifelé kacsintani kéne és nem hülyének nézni a publikumot.

Polly Pudli Pötty 2016.10.06. 17:31:14

@dekoninckxx: Szerintem ez kamu. Elsőre úgy tűnt ő játszik a leginkább tudatosan. Meg Zsolti.

hereverő heverő 2016.10.06. 17:35:26

@Cérnahuszár: @É2I: Kicsit itt OFF. Szerintem meg egyáltalán nem baj, hogy valaki pornózik. Ahogy mondják, amíg lószar van, veréb is van. Ha a népnek ez kell, mindig lesznek olyanok akik ezt is bevállalják. Mint ahogy kurvák is lesznek.
A baj akkor van, ha erőltetetten próbálják letagadni vagy szépíteni. Mint mikor valamelyik VV szériában bejött egy szépfiú, azt mondta magáról hogy favágó, oszt pikkpakk kiderült róla hogy valójában chippendale, és személyes szolgáltatásait is meg lehet rendelni. A nevére meg a szériára nem emlékszem, nem volt túl rég.
Szóval a baj a hazugság, nem az ha valaki alja munkát végez. Meg baj a nulla IQ is, de ez nem feltétlenül a pornószínészek kiváltsága, lehetnek pl. youtuberek is síkhülyék. Nem mellesleg pornós is tagja volt-van a MENSA-nak (Asia Carrera). Vad Kati se síkhülye.

kamilla123 2016.10.06. 17:36:53

@hereverő heverő: nem beszélve a sok érdekből házasodó nőcinek :-) ismerek egy párat. Valahol az is dugás pénzért, nem? :)

Cérnahuszár 2016.10.06. 17:43:49

@kamilla123: nem, az szorongásoldás :)
nekem 8 hogy ki pornózik és miért, vagy pénzért házasodik, vagy teréz anya, mindenkinek a maga dolga hogy éli az életét
ezért is nem osztottam meg itt a linket, akit érdekel megkeresi

SzilajSzilard 2016.10.06. 17:51:56

Dzsudibí karaktereinek kardlapjai csak úgy csattognak a prolik hátán! :) Fasza volt.

kamilla123 2016.10.06. 17:52:26

annyira vicces volt tegnap, amikor Zsolti azt mondja: a százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt. Mire Tivy: Zsolti megette. :-D Tivy ott kifejezetten sziporkázott.

Kár, hogy nem mutatnak több "érdektelen" párbeszédet. Sztem biztosan sokat hülyéskednek bent, amin lehetne nevetni.

hereverő heverő 2016.10.06. 17:52:33

@Cérnahuszár: nem megosztani szerintem is jó döntés volt. Én a kommenttel csak arra szerettem volna kicsit rávilágítani, hogy Tivi azért savazza a barátnőjét, mert pornózik. No de B+ előtte nem tudta? Nem hiszem... Másrészt a lánynak van valamilyen munkája, pénzt keres és eltartja a barátját, vesz neki tisztálkodószereket stb. Legalább annyit megérdemelne, hogy ne így kezelje ez a senkiházi.
@kamilla123: Oh jaj az nem ! :)))) Illetve eleinte dugás pénzért, aztán ha a pénz megvan, akkor már esti fejfájás, sok pénzért. Aztán ha a férj mégsem vesz neki egy TV2t vagy pl kaszinókat, akkor egy nagy szopás az egész.

Funk You 2016.10.06. 17:58:01

@kamilla123: valamennyire valószínűleg elveszítik a realitásérzéküket és a benti kapcsolatokat intenzívebben élik meg. ez a bezártság és az ingerszegény környezet hatása.

Cérnahuszár 2016.10.06. 18:08:58

@hereverő heverő: annyira nem figyeltem tivy nyilatkozatait, mert mostanában beindul a radírpók ha megszólal, törlődik a rencerem
de valami olyan szösszenet is rémlik, hogy beszélgetnek kint az udvaron és mondja hogy ő is dikrekt nem kezd komoly nővel hogy ne kelljen elkötelezettség? vagy hajtani nagyon? közben hozzáteszi a komoly nő után hogy kivétel brigi
de hát sokszor eszél úgy ahogy épp a szél fúj, az alkalom megkívánja

Cérnahuszár 2016.10.06. 18:12:51

na de megyek, végre bekapcsolt a fűtés és qva álmos lettem :)
jó konspirálást az esti adásnál
"csá gyíkok, én léptem" :D

hereverő heverő 2016.10.06. 18:17:45

@Cérnahuszár: Én is megyek, kipukkasztok egy kiblőrözött doboz sört és elálmosodok :) Az idézet helyesen:
Kabbe gyíkok, én leléptem :))))

2016.10.06. 18:18:22

@Akasa27: Áà ezen felröhögtem!!!!!:D XD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.06. 18:18:48

Én biztos Lórira szavazok, nem hat meg Dávidka mártírsága. Soma meg sajna butuska volt, hogy elpazarolta a liláját.

2016.10.06. 18:20:53

@Toruk Makto: Szeva. Tetszik a neved. ;) Üdv itt.

2016.10.06. 18:25:05

@Majom1Parádé: Mindenki azt mondja, hogy Dávid tuti vissza megy. Simán. Na már most, mi van ha valóban beépített ember, és itt a vége az ő villalétének? Mi van ha a csati így szedi ki onnan? Egy szoros párbajon Dávid kiesik. Lóri hatalmas arccal visszamegy. Bent rühelik jelenleg, ergó garantált a feszkó. Lehetetlen lenne? Nem hiszem.

É2I 2016.10.06. 18:31:01

@Cérnahuszár:
off:
Sajna? Én nem sajnálkozok egyiken sem, ha nem kényszerítés áldozata. Csinálja, ha akarja, ha pénzért azért, ha kedvtelésből azért, számomra irreleváns.
De azok a kis "mimózák" melyek le is tagadják, sőt ha kiderül vérig vannak sértve, na őket nem tolerálom.
Mint az "Ádám keresi Évát" realityiben a Petu. Már eleve necces titkolózni a "múlt"addal egy olyan műsorban, ahol pucéran szerepelsz vadidegenek és kamerák közt., de eljátszani a nagy halált amikor szembesülni kell... szvsz bicskanyitogató. ;)

É2I 2016.10.06. 18:39:43

@Majom1Parádé: Azt írtam feljebb pont, hogy vórinak sem volt rokonszenvesebb erre kihívnia clarkentet. Pont csavarhatott volna egyet rajta, ha azt mondja: kék kendő ide vagy oda én már döntöttem előtte; atituja ellen megyek és jó'napot.

@ALOKSAKTRHEE: Erre gondoltam én is az említett hozzászólásomban, hogy abból lett elegem, hogy simán manipulál a retekklubb. Többek közt az is megfordult a fejemben, amit írtál: sanszos.

2016.10.06. 18:40:34

piton gif - kúl! meg a poszt is.
(meg is nézem gyorsba' a tegnapit.)

Betli Szofi 2016.10.06. 19:07:33

@ALOKSAKTRHEE: Érdekes lenne, nekem bejön ez a forgatókönyv. :)

2016.10.06. 19:10:11

@Betli Szofi: Gondoltam. :) A legelején volt ez téma itt. Csak átfutott az agyamon. Mi lenne ha ....

Bekkara 2016.10.06. 19:10:13

@ALOKSAKTRHEE: Ugyanerre gondoltam, Dávid nagyon beépítettnek tűnik, nem hiszem, hogy ilyen nagy hős lenne.
Esetleg még arra gondolok, hogy egy kicsit eltaktikázta magát, és azért vette le a kendőt, mert azt hitte, hogy Lóri úgysem hívja ki, viszont Atinak, Evelinnek, Zserinek - akik ugye Dávid központi haverjai - lesz egy támadási alapja, hogy Lóri milyen gyáva, nem is a Dináért csinál mindent. Dávid nem hitte, hogy Lóri ki meri hívni, mondta is a kihíváson.
Ahogy így jobban belegondolok a dolgokba, lehet, hogy Lórira fogok szavazni, nélküle túl nagy lenne a békesség, nem lenne közellenség senki. És nagyon nekimennek, szerintem senki se fog mellé állni. Max. Micike, de benne sem vagyok biztos. Mindenki a győztesnek vélt Dávidhoz fog pártolni. És az a sanda gyanúm, hogy ez még Lóri javára is válhat.

2016.10.06. 19:17:23

@ALOKSAKTRHEE: @Bekkara: a beépített emberségi elméletet mézescsocsesz elég szépen kifejtette @mézescsók: pl itt a wickedwitch-nek adott válaszában. mindenesetre elgondolkodtató, van benne valami.

2016.10.06. 19:46:11

somsom lilakendője most végig játékban marad? innentől kezdve, akinél éppen van, tetszése és szándéka szerint átadhatja az éppen veszélyzónában lévőnek? ó!

Berborosz 2016.10.06. 19:55:06

@Biriksz_Krokiksz!: Nem, csak egyszer használhatta. Potyára.
Szia Krokk!

2016.10.06. 19:59:58

@Berber Oroszlán: szervusz, ory cicvarek, a levélben, amit ati felolvasott, úgy fogalmaztak a bránerék, h a 'játék folyamán'... legalábbis abban a verzióban, amit éppen visszanézek a viditárból, ami simán lehet, h vágott.

2016.10.06. 20:06:52

am' szurkolnék én a zöld sasnak, de a heti lila majom a szebb. én meg olyan kis felszínes vagyok mostanában.
XD

kamilla123 2016.10.06. 21:06:34

@Bekkara: nekem az szimpi volt Dávid reakciójában, h azt mondta, meglepte, hogy Lóri őt hívta ki. Mert már annyira unom, h mindenki ezt válaszolja mindenre: "nem lepett meg, számítottam rá"

2016.10.06. 21:16:24

@ascii: na ez is...minden szelfinek megvan a maga divatja, korábban a csücsörítés, most épp a grimasz, dr majmászok mind. ez csak a képről jutott eszembe, személytől függetlenül. sok kis egyéniség <3
(am' kifutottál a linkkel a margóból, ezért régen kipicsukázás járt)
XD

2016.10.06. 21:19:52

@kamilla123: sztem ebben az évadban dávid az okosgoni bábmester, hátszéllel v anélkül.

ascii 2016.10.06. 21:21:11

@Biriksz_Krokiksz!: (tudom :( szánom is mert üldözöm a hosszú linkelősöket, én bit.ly-be raktam, de ezekszerint az oldal nem ismerte fel)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 21:30:38

@Cérnahuszár: ezek a beöltözös cuccok annyira röhejesek....

2016.10.06. 21:44:13

@ascii: sskk nem a te hibád, ledobta magáról a linket, azzal h ezen nincs mit tömöríteni tovább, hö.

@PeniValdes: mi is beöltözünk, avikba meg nickekbe ;)

MacákékIcukája 2016.10.06. 21:59:25

@Cimili: kosziiii!!! :)))

Jo estet mindenki :)

Plüsscukor 2016.10.06. 22:04:09

Na akkor kezdjünk, jó estét mindenkinek.

Cimili 2016.10.06. 22:04:13

Haligali! :)
@MacákékIcukája: Szivi. :) Sikerült?

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:06:11

@Cimili: meg nem csinaltam meg, dolgom volt. Majd holnap munka kozben :))))))

Annyira pipa vagyok, ha Lori nem Davidot valasztotta volna, gondolkodas nelkul ra szavaznek... pffff fos9

Cimili 2016.10.06. 22:06:30

Szegény Vivi, milyen féltékeny.

Cimili 2016.10.06. 22:08:45

@MacákékIcukája: Én hű maradok, rá fogok szavazni. Szerintem Dávid rosszindulatú és sunyi.
Hajrá Lóri!

Mók_Ica 2016.10.06. 22:09:20

'sét rajongók :)))

Soma Evelin évődés.....

Plüsscukor 2016.10.06. 22:09:39

Evelin miért is flörtöl a Somával, ha nem akar tőle semmit?

Mók_Ica 2016.10.06. 22:10:56

Mici és Zseri miért kárálnak ennyit egymásra???? uncsi....pfffff

2016.10.06. 22:11:20

@PeniValdes: vannak kivételek, nyilván ;)

@Cimili: csak hallgatom, mert közben mást csinálok, de közben rájöttem, h mi zavar engem igazán viviben. az a lassúúú vontatoooottt beszédstílusaaaaaaaa. az a halálom.

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:12:17

@Cimili: neeeem, nem rosszindulatu. Sunyi? En nem latom annak, de inkabb tattikat akarok nezni mint tisztaszivu angyalokat. Dolgozzanak meg a penzert, nem baratkozni mentek be

pomac 2016.10.06. 22:12:45

zsoltinak az ásítós feje tiszta misi mókus

Cimili 2016.10.06. 22:13:03

@Biriksz_Krokiksz!: Keresi a szavakat, szerintem az agya is ilyen lassan pörög.

Mók_Ica 2016.10.06. 22:13:22

@Plüsscukor: mert improvizál neki :))))

Soma mint békebíró.... hallottátok, hogy Noéminek szólította Micit?? :))) (polgári név)
Krisztián mingyá megpocsékolja Noémit a paplany alatt....csak előbb magát....

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:13:39

@Plüsscukor: ezt en sem ertem, soha nem is ertettem az olyan csajokat akik nyavognak h "jaaaj de mi csak baratok vagyunk, nincs kozottunk semmi" aztan flortolnek ezerrel pfff

ascii 2016.10.06. 22:13:59

@Plüsscukor: dehogynem akar(t), a lila kendőt!

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:15:52

Jó estéket! :-))
@Plüsscukor: rokon? :-)

Mici évődésétől borzongok.

2016.10.06. 22:16:04

@pomac: Jöttem sergözni :)

2016.10.06. 22:16:54

@pávör dragonfruit: Köszönöm, hogy válaszoltál, Te vagy az egyedüli. Ezzel azonban nem vagyok beljebb. Khík ezekh theee?
Már itt a kedves kommenttársak nem válaszolnak? Vagy nem tuggggya senkhí??
Szóval: khíkh ezekh thee? (csak hogy ne kelljen vissza olvasni, a két közepesen undorító, tudatlan buzinő tegnapról a belevalóból) Au majdnem odaadta Vórinal a 356 milkát előre, annyira a hatásuk alá került. Ezek szugerájok vagy mik? Ezekh, thee, khíík?

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:17:16

Egy kezemen meg tudom szamolni h hany jatekos nem idegesit

Mók_Ica 2016.10.06. 22:17:55

@MacákékIcukája: vki linkelte az xfaktoros próbálkozását, ott látszott a neve :)))))

2016.10.06. 22:18:04

@Spitzbauer: Ne aggódj nekem is alig vàlaszolnak :D

2016.10.06. 22:18:55

@Spitzbauer: Lóri partfogoja az egyik - a masik meg annak a felesege..

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:19:07

@Mók_Ica: egyebkent osszeillenek krisszel

Mók_Ica 2016.10.06. 22:19:13

@plüssnyuszi: bakker... és még nincs vége.... sőt, fokozták a helyzetet.... egy nyuszival és a teoretikus szexszel (így írják???? )

2016.10.06. 22:19:23

@Bekkara: Köszönjük, szavazz Vórira, leülhetsz, egyes. :-)))

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.06. 22:19:28

Nyusziúr, tesó!!!!

Commodore 2016.10.06. 22:20:24

Lesz itt még kecskebaszás is! Gyíkok! puszi!

2016.10.06. 22:20:39

@pávör dragonfruit: Miért kell neki pártfogó? Ez is sittes? Ja nem, ahhoz hülye :-DDD

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.06. 22:20:46

@Spitzbauer: Akik az első párbaj előtt kisminkelték Aut.

introverted22 2016.10.06. 22:20:48

Lóri hogy mossa magát most... Pfejj de utálom.

Mók_Ica 2016.10.06. 22:21:24

@Spitzbauer: Lóri fogadott anyja és a párja voltak tegnap Au-nál.... (2 nő volt)

@MacákékIcukája: részemről nyugodtan nyuszizzanak össze.... asszem nem akarom látni...

Lórika irányítja a játékot..... pffffff

2016.10.06. 22:21:44

@MacákékIcukája: engem ma kicsit elbizonytalanítottak dáviddal kapcsolatban komment társak, h vajon magától ilyen bátor-e, vagy hátszéllel-e. e-e-e-e-e

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:23:12

@Mók_Ica: Komolyan a hideg rázott a jelenettől. Részben elképzeltem Micit a jobb sorsra érdemes nyuszival (plüssznyúl ugye... ó borzalom :-) ), másfelől úgy vihogott, mint akit bacni visznek. Sztem nagyon is reménykedik egy Krisztián numerában.

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:23:42

@Biriksz_Krokiksz!: ahh ugyan. Ne hagyd magad befolyasolni :D

Nekem ne mondja senki h Zsolti nem jo jatekos. Nem feltetlenul ertek egyet mindennel amit csinal de nagyon birom meg mindig

pomac 2016.10.06. 22:23:51

@pávör dragonfruit: ez elé lassú sergő ebben nem szédülünk bele :D

2016.10.06. 22:24:15

Béláim az Úrban! Azért lássuk be, hogy Vóri selejt. Ne kacérkodjatok a gondolattal, hogy rászavaztok, mert nagyon gáz az illető. Visszanéztem a tegnapit: SIRÁLM, amit művelt. Nem kell nekem, hogy Dávid nyerje meg ezt az egész hóbelevancot, de ez a szempillarebegtető, ostoba fajankót ne kelljen már nézni, jó? Lehetne-e e?

naezjó... 2016.10.06. 22:24:21

Lóri akkor tűnik tattikusnak, ha hallgat.
Jó estét!

Plüsscukor 2016.10.06. 22:24:27

@plüssnyuszi: A mai világban sose lehet tudni... :-)

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:25:04

Anikot hallgattassa el valaki

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:25:21

ma fanyalgó kedvember vagyok: nem lehetne Anikót egy bazi nagy szívlapáttal hátba vágni. 8 napon túl. Irritál. Nem kicsit.

Commodore 2016.10.06. 22:25:43

Szünet! Mindenki üriccsen!

Mók_Ica 2016.10.06. 22:25:45

@plüssnyuszi: persze hogy reménykedik..... még a nyussssszziiiiiii lábát is bekapná..... pffff

Soma nem ürített.... khm khm..... úgy tudom van 2 klotyó is a villában.... :))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:25:53

@Spitzbauer: en szavazatom marad Davidon. Megingathatatlan vagyok!

Plüsscukor 2016.10.06. 22:26:44

@ascii: De ezt az évődést már korábban is csinálta vele, amikor még nem volt Somának kendője.

2016.10.06. 22:26:48

@pomac: Gyere megpörgetlek a szèken :D

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:26:56

@plüssnyuszi: latom te is felstuffoltad magad rajt' nyusssziiii :))))

2016.10.06. 22:27:22

@MacákékIcukája: mindig szeretem meghallgatni a másik a felet is *-*

2016.10.06. 22:27:44

@szerivan: @Mók_Ica: Köszi, de nem értem, hogy miért választ valaki ilyen anyákat? Az naggggyon rossz fényt vet az eredeti any(j)ára, nem?

Vagy, lehet, hogy most megvilágosodtam, és Vórit azért válogatták be, mert ez a két buzinő milyen jól mutat a belevalóban? Hát most lehet, hogy fájni fog az igazság: NEM.

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:28:20

@MacákékIcukája: hogy egyetértek! Zsóti egy kedvelhető figura. Van esze, jó a dumája. Kiragyog a kórusból. :-)
Anikót a padlóla lökjük közösen? De nagyon dulván!

@Spitzbauer: Tőlem lehetne :-) Hadd bontakozzanak ki Dinkával. Ne epedezzen az a szegény jány hetekig, hónapokig, amikor ollllan szerelmesek :-/

Cimili 2016.10.06. 22:28:27

@Spitzbauer: Részemről nem lehetne, de ne izgulj, nem fog visszamenni.:) Nyugi van.:)

2016.10.06. 22:29:01

@plüssnyuszi: kicsit kèreti magàt elotte

Mók_Ica 2016.10.06. 22:29:02

@plüssnyuszi: vagy pocsékolja meg vki... hátha jobb kedve lesz :))))

@Commodore: igenis kapitány!!! :))))

@Spitzbauer: ekg :))) én már szavaztam.... én drukkolok Lórinak, hogy vasárnap este már Dinával aludhasson ismét .....

Rémület 2016.10.06. 22:29:11

Most Lóri elmagyarázta, hogy rávette Somát arra, amit amúgy Soma két napja tenni akar?

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:29:24

@Plüsscukor: Mi, plüssök, elég sokan vagyunk, az igaz... :-)

introverted22 2016.10.06. 22:29:30

@MacákékIcukája: Zsolti jó játékos. És jó lenne látni, ahogy Dáviddal összefogva elkezdenek játszani. Szerintem ha Lóri végre kikerül, akkor Dina végre kiürül a rendszerből. Akkor már mindenki egy oldalon találja magát és lehet újrarendeződni. Én ezt vártam volna Dina kiesésekor, de Lóri nem bizonyult jó játékosnak. Mivel ő Dinára építette fel a játékát és továbbra is azt erőlteti, így nem az lett, amit vártam volna. Na de majd ha kiesik, akkor nem kell többet Dina képzelt teteme körül óvatoskodni.El lehet felejteni azt is, hogy valaha bent volt, nem lesz bosszúhadjárat, meg egyéb xarakodás, hanem hirtelen ellenség nélkül találják magukat. Ahogy az elején indultak. Szóval reset gomb és mehet minden :D

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:29:56

@Biriksz_Krokiksz!: persze, azt mindenkepp! En is szeretek ellenvelemenyeket olvasni :)

Van egyebkent egy ilyen kollegam, mint a Vivi. 22 eves csaj es minden buliban kiszemel maganak vmi szerencsetlen csavot es folyton koveti meg maszik ra. Volt hogy az egyik sracnak mar kb el kellett loknie magatol, annyira szanalmas szegeny. Kobor kutyanak csufolom magamban

Magentax 2016.10.06. 22:30:51

@naezjó?: de már Anikó is őt promotálja - direkt pocsíkoltatta el Somával a lilát, milyen tattikus ez a fiú...
A szerkik is folyton Lóri szónoklatait mutogatják, gyanús ez nekem.

Mók_Ica 2016.10.06. 22:31:13

@MacákékIcukája: így látom én is :))) néha túltolja ugyan, de alapvetően jól játszik :))) teCCik

2016.10.06. 22:31:42

@Spitzbauer: Tényleg beleégett a retinámba a férfit játszó buzinő kötényhasa, ami még a pufimellényen is átütött, mondjuk ő meg sem szólalt nagyon, a másik meg fosta a hülyeségeket: MIT GONDOLT A KÖLTŐ, MIKOR EZT MEG EZT ÍRTA/TETTE... Nem térek napirendre, na.

Lehet, hogy azért mert Au meg itta minden szavukat: egy csíkkal többet szívott fel ő is....

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:32:43

@plüssnyuszi: lokjuk, de akkor keresni kell valakit aki vezeti a musort :D

@Rémület: nem nehez ezeket a nem tul okos embereket behuzni a csobe. Egyedul davidot meg zsoltit nem tudja (es sztem vivit sem, bar vivi kancas, szal ki tudja)

introverted22 2016.10.06. 22:32:49

Itt mindenki teli szájjal pofázik? Nem igaz, hogy nem képesek kivárni a két falat közti időt...

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:32:59

@Mók_Ica: Amúgy az nem gáz, hogy már minden csajra rámozdult valami kanszerű (mondjuk SOmát nem nevezném kannak), csak Micire nem. Ja, nem! Attival volt valami alkoholközi eksön. Bár valszeg nem Atti kezdeményezett... :-)

Commodore 2016.10.06. 22:32:59

@plüssnyuszi: Plüssnapalm a kedvenc zenekarom!

Mók_Ica 2016.10.06. 22:33:41

Soma erősítést kapott Dávidtól.... Vivi megsértődött....

2016.10.06. 22:34:08

Még egy eszembe jutott Vóriról: úgy néz ki, mint a Süsü a sárkányban a bábfigurák, azoknak volt ilyen csókos szájuk, meg ilyen hajuk, meg....

... meg ennyi eszük :-DDDD

2016.10.06. 22:35:41

@Spitzbauer: ne szirénázzál már, meg te sem @pávör dragonfruit:
én is szokam egyszál szent önmagamban itt lenni, mert mindenki más éppen fürdik-vacsorál. (vagy aki éppen van, az pont utál engem)
XD

Mók_Ica 2016.10.06. 22:35:50

@plüssnyuszi: télleg :))) egyébként Atti ma sehol nincs... bent van még???

Soma azért megy Vivi után.... ő sem tudja mit akar.....

naezjó... 2016.10.06. 22:36:46

@Magentax: meglátjuk. Sztem Dávid esélyeit az ronthatná el, ha a Lóri féle tattika után mindenki, vagy legalább a többség látványosan melléállna, akkor kijönne a kitaszított-flash, visszaüthetne.
De ahogy látom, Vivi esetében nem áll fenn ez a veszély :)

Cimili 2016.10.06. 22:36:57

Dávid mi a retkes f..ért szól bele Vivi és Soma dolgába?

2016.10.06. 22:37:18

@windsor: Remélem, akkor rögtön betalálják negaTívyit. Bár Mici sem kutya...

... disznó :-DDD

Mók_Ica 2016.10.06. 22:37:56

@Spitzbauer: és ez is találó :)))

@MacákékIcukája: igen :))) és tényleg taTTikázhatnának együtt Zsótival....

2016.10.06. 22:38:08

Èrezzük a devid es tivy olvasasa kozti kulonbseget?

2016.10.06. 22:39:05

@Spitzbauer: negatyvi
Hat ma te nagyon jo vagy :)

Magentax 2016.10.06. 22:39:16

@naezjó?: de hallottad? Anikó most Dávidot ekézi. Sztem készítik elő Dávid kiesését.
Lóri a faszagyerek, Dávid meg a gonosz, aki beszólogat szegény ártatlan, tisztalelkű lánykának. :)
Nekem teljesen így jön le...

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:39:19

@Cimili: azert mert Vivi szo szerint zaklatja Somat es ezt eleg szar nezni, en is beleszolnek

Cimili 2016.10.06. 22:39:28

@Biriksz_Krokiksz!: Itt biztos, h senki nem utál téged. :)

Cimili 2016.10.06. 22:41:09

@MacákékIcukája: Ok, az elsőt, ott az asztalnál még megértem. De ide direkt ment ki Soma, akit ha annyira zavarna, nem döglött volna le Vivi mellé a hencsergőre.

2016.10.06. 22:42:00

@Biriksz_Krokiksz!: Nem az megidézéseket gyűjtöm, meg ilyenek, hanem komolyan tudni szerettem volna, hogy ez a két ténylegesen ótvar (kinézetű) buzinő, hogy került a képbe... Nem baj, ez már úgy látszik így marad, de vannak ennél fontosabb dolgos is, amelyeket nem értek: pl. a húrelmélet, vagy 1-2 matematikai tétel bizonyítása, stb. Vizsgáztam kvantummechanikából is, de azt sem értem (akkor sem értettem, "leülhetsz, kettes" :-))

2016.10.06. 22:42:01

@Cimili: jó, ez az éjszakai műszakos csapi, de amúgy ez jár nekednek :*
XD

introverted22 2016.10.06. 22:42:43

@Spitzbauer: Én is szeretnék új fordulatokat látni. Akarom, hogy végre fókuszáljanak a kúszópályán osonókra is.

Mók_Ica 2016.10.06. 22:42:47

fos9Anikó beszédje ma nagyon irritáló....

Cimili 2016.10.06. 22:43:09

@pávör dragonfruit: Ó Tivcsié tegnap borzalom volt. Dávid nagyon jól tud beszélni.

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:43:34

@Cimili: ja ebben is van igazsag, Soma neha adja ala a lovat. Nem ertem amugy, mindenesetre hulye eretlen mindketto (mmint soma es vivi). Oreg vagyok en mar ehhez :)))

naezjó... 2016.10.06. 22:43:38

@Magentax: Nem tudom, a versus Dina előtt is olyan bejátszások voltak, hogy Dina az angyal, a tündibündi, még lánykérést is láthattunk, oszt mi lett. Szavazatmaximalizálás. Ja, nem fizetős. :)

2016.10.06. 22:44:08

@Biriksz_Krokiksz!: nekem nem mondta, figyelek :)

introverted22 2016.10.06. 22:44:12

Jaj, ezt a beszédet mi a faxnak kell megmutatni újra. Tegnap is nyűg volt végighallgatni, mert nem tud beszélni...

pomac 2016.10.06. 22:44:37

@pávör dragonfruit: az meg már nagyon szédítő lesz :)

Mók_Ica 2016.10.06. 22:44:44

Lóri sem nem okos, sem nem vicces....

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:45:07

Ooooo Davidka okos legyen es ovatos! Nehogy elbaszcsizza!!!4!4

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:45:43

@Commodore: mondom hogy nagy a mi családunk :-)

@Mók_Ica: Bent van? érdekes, kint sincs :-) (Jujj, de pasis humor volt ez :-) )

@MacákékIcukája: egy közepes értelmi képességű tengerimalac különbül vezetne műsort...

2016.10.06. 22:46:25

@Cimili: szèp parbaj lenne Sekszpir vs gyozike mèg vernè a szintet kèpzeld el a jelenetet ahogy S. fennkölt szavaira Gy ràtesòzik, S. pedig maga elè nèzve azt gondolja kiezzzzzzteeeeee

2016.10.06. 22:47:10

Mindenkitől elnézést kérek, azért pörgök itt a saját gondolataimmal, mert nem tudom a sztrímet sem néznoi, olyan xar itt a net. (Még mindig el vagyok utazva). De majd letöltöm (6-7 óra alatt lejön), és holnap azon pörgök. Addig is maradok őszinte hívetek! Kapcs-ford.

2016.10.06. 22:47:18

@pomac: Akkor meglötyögtetlek a hintaszèkben :D

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:48:04

Evelin most szerelmes lesz megiscsak Somaba

2016.10.06. 22:48:11

@Spitzbauer: Behivjàk a rokonokat baràtokat okot fejteni, ennyi a magyaràzat :D

introverted22 2016.10.06. 22:48:25

No, akkor Lóri mögött fog állni Mici és Vivi. Bár én Zsoltiból is kinézem, hogy mögé fog állni.

2016.10.06. 22:48:33

@Spitzbauer: de hát ők lóri nevelői, nem? (nem láttam, és a bévét nem is vagyok hajlandó visszanézni) hát így. ha őt két csaj nevelte, nézzenek ki bárhogy is, akkor őket hívják be kommentálni a fiuk cselekedeteit. vaaaaaagy nem értem a problémádat, az a baj, h csúnya leszbik? jó, hát nem mindegyikük úgy néz ki, mint a felnőttfilmekben szoktak.
;)

Mók_Ica 2016.10.06. 22:48:52

@plüssnyuszi: óóóó te.... vigyázz a lábacskádra.... vagymi... Micike mingyá rá fog bukni :))))

Commodore 2016.10.06. 22:49:06

Micit meg szembeköpi a nyuszi! ááá

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:49:24

Mit lovagolnak egy kiesett jatekoson, rohognom kell :DD

pomac 2016.10.06. 22:49:34

@pávör dragonfruit: jó hogy nem már a koporsóban :D

Mirocska 2016.10.06. 22:49:40

Mi a francnak dináznak még mindig???

2016.10.06. 22:49:49

SomTivy helyeben nem allnek lori moge.

naezjó... 2016.10.06. 22:50:16

ez a szériában a kedvencem.
"ha kint maradok, az nem az én szegénységi bizonyítványom"-Lóri, Tyvy

Hát bazz, szerintetek kié, vagy előre kutyapapagájozzátok a nézőket?

Mók_Ica 2016.10.06. 22:50:36

Lóri komolyan azt hiszi, hogy ő irányít????

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:50:52

Amugy kimondottan szorakoztat, hogy Lori droton rangatja a hulyebbeket

2016.10.06. 22:50:55

@pomac: Pomi akkor megpörgetlek bekötött szemmel, az jò lenne?

introverted22 2016.10.06. 22:51:11

Ne már, hogy most érzelmi zsarolásba kezd Vóri? Tényleg ennyire kétségbe van esve? Ő irányít? Tényleg hülyének néz mindenkit? Ahh, kapadozik párbaj előtt...

genevieve 2016.10.06. 22:51:44

jajj lóri, ne kamuzzz már:-)

naezjó... 2016.10.06. 22:51:44

jaj Lórikám, ez már a szánalmas kategória.

rearwindow 2016.10.06. 22:52:02

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ez egy szép homofób komment volt, dislike

Magentax 2016.10.06. 22:52:19

Lórika ollan okos, mindent előre tudott és kiszámított. :DDD
Biztos volt benne, hogy Dávid leveszi a lila kendőt, mert ezt ő tattikázta ki.

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:52:30

Lori egyebkent be van szarva, idegesen rohogott

Cimili 2016.10.06. 22:52:51

@pávör dragonfruit: Ti már totál bepörögtetek! :D

Mók_Ica 2016.10.06. 22:53:08

wazzzze Lóri..... eddig senki nem vette le a lila kendőt...... honnan a faxomból tuTTad, hogy Dávid leveszi????

Cimili 2016.10.06. 22:53:21

@Mók_Ica: Ő tuti, h azt hiszi. :)

OriginalBlackMamba 2016.10.06. 22:53:26

Lóri egy szánalmas barom, de még mindig nem értem, hogy ANIKÓ MIÉRT SUTTOG EGYFOLYTÁBAN???????

2016.10.06. 22:53:49

@rearwindow: vagy szar vagy szövegértésből, diliske. :)

genevieve 2016.10.06. 22:53:52

na, krisztián és mici mekkora spanok lettek:-)

plüssnyuszi 2016.10.06. 22:53:59

@Mók_Ica: Jajj, ezt még viccből se! Ha Mici a kezébe venne, akkor valszeg vérnyúllá változnék és ütőérre támadnék! :-)

Lóri is szívlapát-pozitív. Akkor se mond igazat, ha kérdez. Komolyan elhiszi magának, hogy ő a szupermen???? Elérte, hogy Dávid levegye... ahhha...

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:54:13

@Magentax: ja mondjuk ez a resze erosen santit

pomac 2016.10.06. 22:54:20

hihetetlen most jól volt megvágva a vége nem keverték le :)

Mók_Ica 2016.10.06. 22:54:45

@MacákékIcukája: meg pillog..... ő is egy pöcs.... hazug pöcs

Magentax 2016.10.06. 22:55:39

@naezjó?: hát legyen neked igazad, de ez az egész mai műsor Lóri hájpolása volt (legalábbis Anikó és így nyilván a műsor szerkesztői által)

2016.10.06. 22:56:15

@pomac: vègre :))))
@Cimili: Miota Pomac megtanitott sergözni egy uj vilagban ebredtem :)

Mók_Ica 2016.10.06. 22:56:26

@Cimili: addig mondogatta magának, amíg el nem hitte....

@plüssnyuszi: jól van, nem viccelünk a lábacskáddal :))))

2016.10.06. 22:56:35

@Biriksz_Krokiksz!: Nem tudtam, hogy Vórinak, nincs "rendes" anyukája, akkor ha tényleg ők nevelték, OK. (szegény!)

Mondjuk, nem végeztek valami jó munkát, ez hamar kiderült... Lehet, hogy azért védik ennyire, hogy kisebb legyen az égés.

Most már tényleg kapcs-ford. Jó mulatást. Nyegleó balra el!

Ui.: Nem nagyon tudom abbahagyni, mi? :-))), szóval az még a buzinőknél is "jobb" volt, ahogy negatívi beígérte a fenyítést mindenkinek, aki őt vagy az éppen aktuűális "barátait" kiviszi: remélem Krisztián kiviszi, megnézném én azt a fenyítést magamnak. Már hogy ki fenyítene kit :-DDD Bruhaha!

rearwindow 2016.10.06. 22:56:58

@Biriksz_Krokiksz!: nem rád értettem, hanem Spitz Bauer-re akinek válaszoltál :-) like

2016.10.06. 22:57:02

@rearwindow: kurvára kikérem magamnak még a feltételezést is! olvass vissza mindent folyamatában, mielőtt minősítesz!

Cimili 2016.10.06. 22:57:23

@pávör dragonfruit: Olvastam tegnap, h besergőztetek. :)))

Magentax 2016.10.06. 22:57:39

@Mók_Ica: mer' ő ezt kitattikázta a Soma-Evelin-lilakendő tengely nyomán :)

Mirocska 2016.10.06. 22:57:43

Tuti, hogy nagggyon szoros lesz a párbaj... :)))

Commodore 2016.10.06. 22:57:44

@OriginalBlackMamba: Azért mert, fosik, hogy bejön egy páncélos lovag, és fejbebassza egy kurvanagy tonhallal!

pomac 2016.10.06. 22:58:03

@pávör dragonfruit: csak meg ne állj mert akkor normálisnak tűnik megint a világ :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 22:58:28

@Mók_Ica: Atibol nem neztem volna ki h ennyire kitujul es pl tegnap tok jol beszolt neki. David es Zsolti is vagja h Lori milyen jatekot jatszik. Lehet hogy Vivi is, de o nagyon utalja Davidot es ezert all Lori melle. Tobbiekkel kb azt csinal amit akar, bevesznek minden bloffolest. Krisz is hogy elgyengult az elozetesben, mar sajnalta Lorit Micinek hogy "jaaaj egyedul van szegínyke"

Commodore 2016.10.06. 22:58:52

@pomac: maradt is tíz perc reklám.

2016.10.06. 22:59:07

@Cimili: Igen :) feledtette a dinnye feletti bànatomat :))

2016.10.06. 22:59:23

@rearwindow: oksi, akkor megnyugodtam, nincs harag.
(több tiszteletet a 'válasz erre' nyomkodásnak ;)

2016.10.06. 23:00:18

@pomac: :DDD Te kivàlò sergöoktatò vagy

Mók_Ica 2016.10.06. 23:01:24

@Magentax: na ja.... okos ez a Lóri :)))) ja, nem is....

@Mirocska: én remélem, hogy nem.... legyen nagy különbség, kb mint Dinánál..hajrá Dávid!!!

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:01:27

@Mirocska: biztos, sztem sokan bekajaljak Lori hazudgalasait. Neha en is, mert pl nem emlekszem h konkretan ki mit mondott az elozo napi ofiben. Elkepzelheto h sokan at fogjak emiatt rakni a szavazataikat. Plane, hogy nem mindenki nez olyan tudatosan vv-t mint ez a csapat itt (most azokat leszamitva akik alapbol Lorit tamogatjak, ami kb szimpatia alapjan dol el)

pomac 2016.10.06. 23:01:53

@pávör dragonfruit: nálunk még van dinnyne ,de nem postázom , mézédes hevesi :D

pomac 2016.10.06. 23:02:32

@pávör dragonfruit: arra ott van a küszöbmajom én csak azt hajtom

naezjó... 2016.10.06. 23:02:36

@pomac: faszulni is fog érte valaki, még a végén hozzászokunk a jóhoz... Halló villalakók! Nem hallunk, nem látunk! :)
@Magentax: Ha Lóri ilyen fullba nyomja ezek után is a kretént, nehéz lesz hájpolni a kis Nostradamust. Bár gondolom erre is van terve, szerintem azt is tudta, hogy ezt fogom írni.
Ezt írom, erre párbAU is beáll Lóri mögé...

Cimili 2016.10.06. 23:02:41

@Commodore: Ma nagyon sziporkázol. :DDD

Commodore 2016.10.06. 23:03:12

Baszás vár ránk! dik

Mók_Ica 2016.10.06. 23:03:17

@MacákékIcukája: Vivi csak a Somás beszólás miatt utálja Dávidot.....

na bassz..... Au élőben mondja, hogy baszást vár.... pffff.....

pomac 2016.10.06. 23:03:22

au nem talája a szavakat de a megfelelő csak meg lett.. baszás :D

rearwindow 2016.10.06. 23:03:52

Égek a kíváncsiságtól, hogy a cangacsengővel felszerszamozott kőműveskanálnak mi lesz a szerepe

2016.10.06. 23:04:15

@pomac: Oszd meg felebaràtoddal, szòl az ige.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 23:04:31

@pávör dragonfruit: mifelénk sörgő volt. sőt, Sörögjünk! ez utóbbi hinta nélkül ment. csaxólok.

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:04:36

@Mók_Ica: nem, mar regebben (Dina parbaj elott) is panaszkodott ra, sztem ok mar nem lesznek joban

pomac 2016.10.06. 23:04:47

@naezjó?: még a végére a sream is megjön arra az egy két napra ,hogy ne csak ők unatkozzanak a végére :)

2016.10.06. 23:05:16

@rearwindow: Nem vagyok homofób, hajrá Zsolti (is), de hogy két ilyen ocsmány nőről kelljen elképzelnem, hogy esténként egymásnak esnek, az már sok. Miért kell mind a kettőnek ott lenni? Azt egyik még beszélni sem nagyon szokott.
Válasz: Csakis azért, hogy lássuk, hogy mekkora buznyákok, és hogy ez milyen fasza. Nem fasza, na. Akinek ez kell, az is megkapta (csak úgy mint akinek nem ez kell :-))
Szövegértésből jó vagyok. Értetlenekdésből is. :-)))

2016.10.06. 23:05:26

@pávör dragonfruit: @pomac: ti most romantikáztok itt eee ??
XD

Magentax 2016.10.06. 23:05:29

@naezjó?: ugye-ugye? Au is nyomatja, jól gondoljuk meg, mit akarunk látni ezek után a villában.

Mók_Ica 2016.10.06. 23:05:38

...a két pár, Lóri meg a Dina.... - Au statisztikát próbál magyarázni..... pffff

pomac 2016.10.06. 23:06:24

@pávör dragonfruit: áá a szó elszáll az ige megmarad .. vagy nem így van :D

rearwindow 2016.10.06. 23:06:38

@Spitzbauer: hetero párból mindenkit szívesen megnéznél akciózás közben ?

Mók_Ica 2016.10.06. 23:06:53

@MacákékIcukája: lehet... Dávidot idegesíti Vivi....

Mók_Ica 2016.10.06. 23:07:50

@Biriksz_Krokiksz!: sergőznek, sörögnek :))) jól teszik :))) :*

pomac 2016.10.06. 23:08:10

@Biriksz_Krokiksz!: dehogy is csak nem állt még meg a sergő

2016.10.06. 23:08:46

@MacákékIcukája: de ezt már múlt hét óta propagáljuk neki, h telózzon rá au-ékra :)))))
(hangember!)
(papírkutya!)

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:09:12

@Spitzbauer: itten eszakon "traktornak" becezik oket a hatuk mogott, egyebkent nem szep dolog igy beszelni, legyel PC Principal :))))

2016.10.06. 23:09:25

@Mók_Ica: rajongójuk vagyok *-*

Plüsscukor 2016.10.06. 23:09:35

A kanapé mögött lévő babzsákokon ült már bármelyik ápolt is? Én még soha nem láttam, persze lehet én vagyok a figyelmetlen. Vagy, egyáltalán, tudják, hogy mire valóak? :)

Magentax 2016.10.06. 23:11:05

Au is azt mondja éppen, amit valamelyikőtök írt - egyrészt mindig az megy vissza, aki mögé kevesen állnak és a népek nem feltétlenül a kedvencükre szavaznak, inkább kíváncsiak a többség megnyúlt fejére és ezért inkább a "közellenséget" szavazzák vissza.

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:11:16

@Mók_Ica: el tudom kepzelni, mainstream csajokhoz van szokva

@Biriksz_Krokiksz!: ezaz, raadasul o izgult a dologra elsokent :))))

Cimili 2016.10.06. 23:11:31

@Mók_Ica: Ezt valahol megértem, mert mi itt elröhögcsélünk Vivin, de képzeld el ha ezt 24 órában kéne elviselni hetek óta. Ráadásul van egy olyan érzésem, h erre még rá is játszik, sőt élvezi, ha idegesít valakit.

Cimili 2016.10.06. 23:12:24

@Mók_Ica: A lényeg, h a mikroport náluk van. :DD

Mók_Ica 2016.10.06. 23:12:51

@Biriksz_Krokiksz!: cuki *-*

@MacákékIcukája: sztem annyira nem....

na basssz.... Dina beszél..... pfffff

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:13:35

@Mók_Ica: mar megint ezt az idiotat kell hallgatnunk, faszomkivan!

2016.10.06. 23:14:07

@Biriksz_Krokiksz!: Zaklatom Pomit mint Vivi a fiukat.
Tetszik benne, hogy ismer olyan savakat, amiket èn nem. Irodalmi Nobel-cikket olvastam ès ez okot adott az imponàlàsra.

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:14:11

@Cimili: mondta par napja h szeret masokat idegesiteni

Mók_Ica 2016.10.06. 23:14:15

@Cimili: elmeroggyant, megmonTTa Dávid :))))))

micsoda??? ffi-ffi romantika?????

naezjó... 2016.10.06. 23:14:23

Dina kampánya sokat segít. Dávidnak.

2016.10.06. 23:14:31

nem jó ez a mostani párbaj (sem), a kicsiknek kéne először kiesni, akik csak úgy vannak.

Cimili 2016.10.06. 23:14:50

Ki bújik Somához? :)

Magentax 2016.10.06. 23:15:06

Erről a Dináról nem tudnak már leszakadni? Szinte minden ilyen műsorban szerepel vagy személyesen vagy telefonon, már a szombati élőadás is be lett ígérve vele.
Dina szerint Dávid aláírta a halálos ítéletét, mert Lórit MINDENKI szereti kint.

genevieve 2016.10.06. 23:15:11

na baszki, tivi somát átkarolva alszik:-)

Mók_Ica 2016.10.06. 23:15:12

@MacákékIcukája: ezt látod?? Soma és Tivy átölelkezve aludtak........... óóóóóóó

pomac 2016.10.06. 23:15:14

@Plüsscukor: ja ült, soma ha jól láttam ,mikor dinára rápakolták :DD

2016.10.06. 23:15:51

@pomac: De :)
Fennakadtam a majmos dolgon de akkor sergözzünk az màr megy :)

2016.10.06. 23:16:38

@pávör dragonfruit: olvasom-figyelem a romkomotokat@Mók_Ica: ;)

icukámdrága, hiányzol!

2016.10.06. 23:17:37

@rearwindow: Mondom, hogy értetlenekedésből (is) jó vagyok?
Válaszom: Ezt hogy érted? :-)))
Válaszom 2: Neeeeeeem :-))))))))))))
Ne csináld ezt lécci :-)

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:17:53

@Biriksz_Krokiksz!: ezt adom, engem most mar zseri es evetke is idegesit

@Mók_Ica: cuki volt bar csak fel szemmel lestem

Ki verte a farkat Soma mellett? Tivy?

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:19:17

Epic ahogy Evetke viccet csinal Zseri masztijabol es erre bevagtak a forgo szemeit amikor Lori ujjazta :DDD ez is mekkora hulye!!!

2016.10.06. 23:20:05

@genevieve: na basszus? múltkor mikor elkezdtem csápolni a külföldi favágó-szekszuális fiúért itt az első sorban, rögtön ugrottak, h a másik fiúval aludt, mert meleg.
akkor tyvy is az.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 23:20:06

@MacákékIcukája: ki volt tènyleg?

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:21:01

@pávör dragonfruit: sztem tivy, nem emlekszem h soma aludt volna mas mellett. Nem tudom, tenyleg

Mók_Ica 2016.10.06. 23:21:48

@Biriksz_Krokiksz!: nekem is hiányoztok...... hidd el!!!

@MacákékIcukája: nekem nem voltak cukik.....
nem tudom kiről beszélt Soma....

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 23:22:31

@MacákékIcukája: krisz alszik a szomszed agyon nem tudtam eldonteni esetleg ra celoz-e

Cimili 2016.10.06. 23:23:16

Soma hogy tudja az elméletet, de helyzetben inkább sírdogálni láttam eddig.

MacákékIcukája 2016.10.06. 23:23:34

@Mók_Ica: @pávör dragonfruit: esku visszanezem

Sztem ahogy Vivi kiesik, Au rarepul es megdugja

Mók_Ica 2016.10.06. 23:23:41

@MacákékIcukája: nagyon állat volt a bevágás :)))

miJaza dér?????????????? auuuuuuuuuuuuuu.... pffff

genevieve 2016.10.06. 23:24:05

@pávör dragonfruit: tivi volt:-)

na már au is lórit tolja:-(

Magentax 2016.10.06. 23:24:54

@genevieve: Ja, hogy Lóri milyen bátor volt. :(
Mi lesz itt?

Commodore 2016.10.06. 23:25:12

És megszólalt a csengő is.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 23:25:27

@genevieve: milyen kis diszkrèt ez a fiù

2016.10.06. 23:27:12

@MacákékIcukája: engem senki (az egy tyvyn kivül, és neki is vannak jó pillanatai), csak hát na nem szeretem, ha kiesnek sóelemek a tunyacsápok javára. de az is lehet, h ha kiesnek, akkor kibontakozhatnak ők is. #nemtom, mondtam, h ma olyan kis bizonytalan vagyok.
XD

Commodore 2016.10.06. 23:35:19

@Biriksz_Krokiksz!: Sóelemek, kiesnek, mint az x faktor 1-2 rész válogatott plüssagyú barmai. Sugera Bugera hiányzik!

introverted22 2016.10.06. 23:42:25

@Commodore: Még nincs vége a válogatásnak, lehet, hogy szombaton ő is betoppan az X-be :D

2016.10.06. 23:42:30

@Commodore: cccc csattogok, nem egy kategória, tudod jól, ott ki is kell esniük, mindig nézem, csakis a válogatás végéig :) sugerabugera :) nicknévnek is fasza - kár h nincs benne ipszilon. :/

2016.10.06. 23:44:27

(byealeXet nagyon megkedveltem, van benne X! meg mulatságos is)

Commodore 2016.10.07. 00:00:40

@Biriksz_Krokiksz!: y miatt nem jutott tovább :-( 'gyarmaton tanki előzenekara volt, imádtuk!

Cimili 2016.10.07. 00:07:44

@Commodore: Mijaza tanki előzenekar?

Commodore 2016.10.07. 00:16:01

@Cimili: www.youtube.com/watch?v=rHoQo2du294 Tankcsapda előtt melegített, ez nem az a felvétel , de a nyuszik répáznak.

Commodore 2016.10.07. 00:20:08

Lucskos punci hey hey hey vivien!

2016.10.07. 00:22:25

@Cimili: én a küszöbmajmon gondolkodom, exférj és barátai emlegették sokat.
@Commodore: vótá' férjem, vagy egyik barátja??!

XD

Commodore 2016.10.07. 00:26:55

@Biriksz_Krokiksz!: Igen! Eddig jó, jön az élő,...

2016.10.07. 00:28:52

@pomac: ja, te említetted a küszöbmajmot, commodore-tól elnézést (ezért tuti kilök a hayóyáról a tengerbe)

Cimili 2016.10.07. 00:30:51

Most benéznék a vellába, me most ráérek.

2016.10.07. 00:31:12

@Commodore: még lesz egy kör #buliválogatási. nagyon nézzük!

Cimili 2016.10.07. 00:32:28

@Biriksz_Krokiksz!: Majd jól kimentelek Kroki. :)

Cimili 2016.10.07. 00:32:59

@Commodore: Nincs, ezért kapják be!

Commodore 2016.10.07. 00:36:26

@Cimili: jó vastag netet kínálnak a szolgáltatók, lehetne full hd kukkolás

2016.10.07. 00:36:37

@Cimili: krokodilok nagyon fasza úszók, cicvarek :))))) de mmkk ari a szándék <3
nincs online? ó :(
akkor megyek is a további dolgomra :/

Cérnahuszár 2016.10.07. 08:17:59

Nézte valaki tegnap a bv-t? Amikor tegnap bevágták vivi dumája alá a crazyt, egyszerűen nem tudtam figyelni rá mit mond. Szeretem azt a számot és telitalálat volt vivinél :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 09:12:55

@MacákékIcukája: én is szoktam flörtölgetni azokkal,akik csak barátok. rajtuk gyakorlok

hereverő heverő 2016.10.07. 09:23:55

@MacákékIcukája: @PeniValdes: Akkor én valamit nagyon elb....tam, mert velem még senki nem akart flörtölgetni brühühü

2016.10.07. 09:26:42

@MacákékIcukája: még igen, de majd elmúlik ;)

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:27:24

@hereverő heverő: ne sirj, majd valaki biztos fog ;) en csak azzal flortolok amugyis, akivel tenyleg akarok valamit, a tobbi idopocsekolas :)))

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:31:33

@Biriksz_Krokiksz!: egekbe megy az irritacio-faktorom az ordibalos csicskagecizos alakoktol, szoval konnyu volt dontenem :) hajra-hajra

hereverő heverő 2016.10.07. 09:31:52

@MacákékIcukája: Azt az elkényeztetett számító mindenit ! :))

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:44:57

@hereverő heverő: majd Penike mindjart flortol veled (ha fiu vagy)

@PeniValdes: ehh fuj, eleg gaz amikor nem vonzodom az illetohoz, ezert nem szoktam.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 09:46:24

@MacákékIcukája: én csak olyannal barátkozom fiúban akihez vonzodom

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 09:47:59

@hereverő heverő: lehet hogy a nickeddel lesz valami azért. :D
(amúgy eszedbe se jusson változtatni, király szvsz)

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:51:00

@PeniValdes: Igy mar ertelek, az akkor nem baratsag :D az max haversag vagy befektetes egy leendo szexpartnerbe. Nem baratkozol, hanem tozsdezel!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 09:53:38

@MacákékIcukája: nem,nem, mert hiába vonzóak a szememben,mégsem tudom róluk elképzelni

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:58:38

@PeniValdes: jobban belegondoltam es nekem is vannak/voltak ilyen haverjaim (marmint amikor vki vonzo de nem erzem h vonzodnek hozza). Az ilyen jellegu sztorijaim ugy szoktak vegzodni, hogy par honap vagy ev utan hirtelen megiscsak el tudom kepzelni a dolgot.

@hereverő heverő: latod, Peni mar orul :)))

hereverő heverő 2016.10.07. 09:59:10

@PeniValdes: Köszi :) Ez annyira őszinte volt :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 10:04:28

@MacákékIcukája: yepp "Barátság férfi és nő között, azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással" /Hamvas Béla/

tesóság fajinság rajság :)

MacákékIcukája 2016.10.07. 10:11:05

@PeniValdes: ezt hogy erted?

@Cseszlovák Gyurmafilm: pontosan teso. Ferfi es no kozott max haversag lehet

Mikor lesz mar uj posztcsi? Akarok a gunyosan mosolygo Davidrol beszelni

hereverő heverő 2016.10.07. 10:14:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem tisztem Hamvas Bélát megcáfolni vagy egyetérteni vele, de szerintem nem. Van, lehet barátság férfi és nő között minden különösebb érdek nélkül is. Több ilyet is láttam magam körül is, elsősoran olyanok között alakult ki, akik nem vonzódtak egymáshoz testileg, de mégis egymásra voltak utalva valamilyen módon. Később az egyik ilyen barátság szétesett, amint a férfi megházasodott és a felesége nem tűrte a barátnőt. A másik barátság talán még most is megvan, de engem elsodort a sors mellőlük. Olyat is láttam, hogy nagy baráti társaságban vegyesen voltak férfiak és nők is - mondjuk nem nagyon háltak egymással pedig lett volna rá alkalom.

És itt kapcsolnám vissza a körforgásba Krisztián és Mici estéjét:
- Ha nyílik rá alkalom, farkam mint az alkarom !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 10:14:54

@MacákékIcukája: hogy meghatározott céllal ismerkedem,és nincs kijárás. pl volt szerelemből nem lesz barátság,velük megszakítom a kapcsit.

MacákékIcukája 2016.10.07. 10:19:22

@hereverő heverő: de szerintem pont igy ertette az idezetet, legalabbis en igy ertelmeztem. Akkor letezhet baratsag, ha nem vonzodnak egymashoz. En altalaban a lanyokkal kozelebbi baratsagot apolok, persze nekem is van jopar vegyes bandam :)
Kriszes idezeten rohogtem mint allat, nem is hallottam amikor ezt mondta :DD

MacákékIcukája 2016.10.07. 10:19:59

@PeniValdes: ja, ertelek. Detto, en sem kontaktolok exekkel.

hereverő heverő 2016.10.07. 10:27:49

@MacákékIcukája: Nem ezt mondta, ezt én adtam a szájába. Ő valami olyasmit mondott Micinek, hogy "fogd meg (a karját), olyan mint egy kárszeg" vagy hasonló. Erre fel én megnéztem, mi az a kárszeg. Hát ezt találtam:
mek.oszk.hu/adatbazis/lexikon/phplex/lexikon/d/szleng/sz115.html

MacákékIcukája 2016.10.07. 10:31:23

@PeniValdes: biztos rossz helyen keresgelsz lanybaratokat

@hereverő heverő: jaaa, ertem. Karszeg, raklo... uj dolgokat is tanul az ember vv-bol haha

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 10:32:30

@hereverő heverő: szép átkötés.:) szerintem meg csak akkor lehet valami ilyesmi ha egyátalán nem vonzódnak egymáshoz. de akkor meg létrejöhet-e egyátalán barátság?
@PeniValdes: ez így tisztességes. +1

hereverő heverő 2016.10.07. 10:36:34

@MacákékIcukája: Óh nagyon sok mindent tanul az ember ! Pl. hogy melyik a Földhöz legközelebbi csillag, ilyesmik.. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 10:40:28

@PeniValdes: barátból kevés van. nem jött el a te időd.

és itt most némiképp ellentmondok magamnak, de nekem a legjobb és talán az egyetlen barátom a feleségem.Az a különbség, hogy amikor megismerkedtünk én abszolút nem barátkozni akartam vele. szóval nem a barátság volt az első momentum.

meglehet hogy neked a férjed lesz A barátod.

MacákékIcukája 2016.10.07. 10:48:20

@hereverő heverő: az a hold volt, nem? :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: szerintem is, keves ember nevezheto igazi baratnak. A tobbseg kozeli haver vagy jo ismeros, stb... Ettol fuggetlenul fontosak es boldogga teszik az embert :)

hereverő heverő 2016.10.07. 10:54:43

@PeniValdes: Találsz, ez egészen biztos. Nem szabad sürgetni, és akkor majd magától jön. Nem is szabad kapaszkodni utána, mert úgyis jön.
Komolyan: ha elégedett vagy magaddal és az életeddel (persze amennyire lehet) akkor a .. nem tudom jól megfogalmazni... belső szépséged, vidámságod kisugárzik, és ragadni fognak rád a pasik.

hereverő heverő 2016.10.07. 10:55:48

@PeniValdes: csak győzzed őket elhessegetni. Még az irígy barátnőidnek is lepasszolhatsz majd egy-egy potensebb jelöltet :)

hereverő heverő 2016.10.07. 10:57:39

@MacákékIcukája: A fene tudja már, tudod ez mindig változik. Minden VV szériában más és más, ki bírja ezt megjegyezni ?

hereverő heverő 2016.10.07. 11:04:13

@PeniValdes: Nem jó szó az elégedett, mert valóban elégedett csak a kis dolgokkal lehet az ember. Pl, mikor vasárnap délután kuglófot sütsz, és nagyon finomra sikerül. Azzal elégedett vagy, nem ? De ez nem jelenti azt, hogy pl elégedett vagy a lakásoddal, vagy a szomszéd pöcsköszörű kocsijával, ami mindig felébreszt a jól megérdemelt vasárnap délutáni kuglófevés utáni álmodból.
De lehet szeretni az életet így is, és inkább a finom kuglófra figyelni, mint a seggfej szomszédra.
Így gondolom az elégedettséget.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 11:07:16

@hereverő heverő: nem,mert sosem bírom megvalósítani úgy ahogy elterveztem

hereverő heverő 2016.10.07. 11:10:55

@PeniValdes:
Szállj a sorssal szembe bátran, tégy meg mindent amit tehetsz.
S ha zöld ágra nem vergődöl: Nem rajtad múlt. Nyugodt lehetsz.
(Lao Tse)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 11:18:39

@hereverő heverő: ez mind szép, de nem a kuglófkoncentráció és a pozitív hozzáállás a kulcs itt. attól nem lesz valakinek elég jó külső besugárzása. mondhatni szükséges de nem elégséges. önismeret. az kell. elfogadni azt ami van, és változtatni amin lehet. HA az a céljainkkal, önmagunkkal összhangban van. na ezek után jön a többi.
hint: meg kell nézni a szülőket Penynek édesapjával pl remek kapcsolata volt./kicsit irígy vagyok/ Innen mondom hogy elkényeztetni nem lehet egy gyereket. elrontani egy ún, ráhagyó, keretek nélküli neveléssel el lehet. de a sok szeretettől még nem lett elkényeztetve senki.
szóval a személyiségébe végül a kapott viselkedésminták épülnek be. @PeniValdes: bár nem ismerlek, szerintem minden oké lesz.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 11:27:40

@PeniValdes: ordas nagy közhely, de attól még sajnos így van: a körülményeinken nem mindig tudunk változtatni, de a hozzáállásunkon igen. és az elég látványos dolog.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 11:30:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: ja, de én nem bírom ha a külsőm miatt vesznek észre,zavarba hoz,így bukás minden..

hereverő heverő 2016.10.07. 11:32:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: Látod, ebben már nem tudok pro vagy kontra állást foglalni, ez vsz. nagyon egyénfüggő. A pozitív hozzáállás tanulható, bár sok alkati elem is van benne, ez tuti. Optimista, pesszimista - félig tele vagy félig üres, stb... Van akinél a pozitív gondolkodás elősegíti az önismeret és a helyes önkép kialakulását (ami pedig a helyes férjek megérkezését segíti elő), van akinél az önkép elfogadása (tréfásan: én ilyen vagyok, ha nem tetszik rakd rám a jelet stb.) hozza meg a pozitív hozzáállást. Én a második tipusba tartozónak tartom magam. Lehet. hogy életemben nem sütöttem még kuglófot, de ha másnak megy, akkor nekem is fog menni. Ha elsőre nem, majd másodikra. De lehet, hogy egy Jamie Oliver veszett meg bennem, és elsőre is olyan kuglóf sikerül, hogy mindenki megnyalja utána az ujjait. sosem derül ki, amíg ki nem próbálom. De ha tudom magamról, hogy félek a magasban, akkor nem fogok tetőfedésbe kezdeni, még akkor sem, ha másnak megy.
A szülők részre EKG. Egyetlen csecsemő sem úgy születik, hogy eleve eldönti hogy bunkó, vagy munkakerülő, vagy Tivi lesz.

hereverő heverő 2016.10.07. 11:33:14

@PeniValdes: Szarni rá ! Kifordítva mindenki rózsaszín.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 11:48:21

@PeniValdes: na nagyon bölcsen leírtam hogy szerintem mi van, de inkább nem. ha valahol felfigyel rád valaki, szükségképpen először m e g l á t :)
az van hogy olyan helyekre kell menni, ahol eleve n o r m á l is emberek nagyobb számban előfordulnak.(NA azt nem tudom hol van ilyen.) Ott biztos van olyan aki ha jó csajt lát és nyit, arra is kiváncsi lesz ami annak a fejében van. true story.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 11:49:15

egyébiránt menjünk dicsérni a következő poszt íróját és kéjes örömmel pocskondiázni az agyhalott szereplőket. ^_^
süti beállítások módosítása