Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8093-8094. rész

2016. október 06. 12:00 - Gillotte

Miki lakógyűlést hív össze, amin elmondja, hogy a statikus felmérte a robbanás utáni helyzetet, s ugyan a ház nem fog összedőlni, az épület nagyon megrongálódott, és baromi drága lesz a felújítás. Ha ez nem lenne elég, pár lakónak ki is kell költöznie. Rögtön megkezdődik a pánik, Miki nem is tudja uralni a hőbörgő csürhét.

bk_szeptember26_1.png

Juli, mivel kár tagadni, beismeri Petinek, hogy Mikitől terhes. Peti magyarázatot vár: hogy lehetett anyja olyan tökkel ütött, hogy nem csak hogy lefekszik a sógorával, de még ,,úgy is marad”. Peti szerint nem megoldás elvetetni a gyereket csak azért, hogy Attilával rendbe jöjjön a viszony. Persze tény, hogy a gyerek rossz apától születne, de nem rossz helyre – mondja Peti. Ó, milyen bölcs lett a kis hülyegyerekből. Julinak nincs ideje túltárgyalni a dolgot, megy a dolgára, ahol hamar szólítják…

bk_szeptember26_2.png

Alíz és Rudi szakítanak, s ez véglegesnek tűnik, ugyanis Alíz még azt sem mondja meg Rudinak, hogy Bözsi mama melyik kórteremben van, mert minek látogatná meg. Alíz javaslatára a közös, tengericsillag kivonatos bizniszt is felszámolják. Rudi nem viseli túl jól az elválást, úgyhogy Ági vigasztalná, de a srác annyira maga alatt van, hogy még az Ági-féle szex sem játszik.

bk_szeptember26_3.png

Stellának ugyan egyetlen sejtje sem kívánja a szolfézsra járást, Gizi zongoristát akar belőle faragni, úgyhogy kénytelen menni. Ottó kíséri el, s a lány puhítja ifjú barátját, hogy lehetne ám focira is menni szolfézs helyett. A fiú ellenáll, amúgy is még mindig be van kötve Stella keze, úgyhogy a szolfézsnál teszi le a lányt, ám meglepetten tapasztalja, hogy visszatértekor Stella a focis fiúk gyűrűjében menetel felfelé a lépcsőn, sáros kötéssel. Stella bekamuzza, hogy kimentek játszani szolfézson, de Ottó átlát a szitán, levágja, hogy a kislány focizott. Stella kéri a fiút, hogy ne árulja be Gizinek, mert nagy balhé lenne belőle. Ottó és Stella azt mondják hát Gizinek, hogy Stella elesett, ezért lett sáros a kötése, de amúgy a szolfézs tök jó volt.

bk_szeptember26_4.png

Ági helyszíni szemlét tart a pincében, és fényképeket is készít, ugyanis meg van róla győződve, hogy Félixnek köze van a gázrobbanáshoz. Megmutatja a képeket Attilának, aki azok láttán elbizonytalanodik, de csak azután száll rá az ügyre, hogy Ági felkéri, hogy magánnyomozóként derítse ki, mi történt. Mivel fizetés jár érte, így mondhatni muszájos, de Attikánk azért kéreti magát egy picit.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása