Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X38 – Özv. Pankotai Béláné Manyika levele Kolosi Úrhoz

2016. október 04. 07:45 - Bruti

Kedves Kolozsi úr!
Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla póvebá bigbrádot is, csak sajnos sokszor nem értjük! Biztos ez azért van, mert beleestünk a generációs szakadékba, aszt onnan nehéz megérteni mit is mondanak ezek a színpatikus gyerekik.

3_4.jpg

Ott van mingyárt Bencus. Tisztára mint a kisunokám, a Ádi, csak annak nincs ilyen csúnyán összefirkálva a keze, meg nem ér rá szerepeli flancos tévékben, mert németbe gipszkartonozik inkább. Béemvére gyűjt vagy mire, eszem a húsát, mindig ilyen spórolós vót régen is. De a lényeg, hogy nagyon tetszett a tegnapi műsor is nekünk. Egyből ott vót az a két szép kisjány. Na, mondjuk büdös nagy riherongyok, már elnézést a szóért Kolozsi úr, de a mi korunkban nem volt kinn a fél picsánk a műsor alatt. Akkor még a Kudlik Julcsi szépen fel volt öltözve, ahogy mondta be a Deltát! Ezek meg, cöh… hát nem is csodálom, hogy a migránsok megerőszakolják őket a város kellős szélén. Szóval ott van ez a focista jány (akit megpocsíkolt az a sztrókos fejű fiú), meg a kis kövérke. Egymást győzküdték, hogy ki az erősebb. Nohiszen, hát mér nem mennek ki kaszálóra?

nevtelen-1.jpg

Mi is szavaztunk magunkban, hogy ki a legképmutatóbb, leggyávább, meg leidegesítőbb. Encikével ezt a Lúfejű Tivadart választottuk a legidegesítőbbnek, mert mindig valami kutyáról, meg papagájról hadovál, és nem nagyon nem értjük a beszídjét. De lehet, csak azért mert Angliába szakadt, oszt nem vót kivel gyakorolni a magyart. Az uram is mikor hazajött az orosz fogságból, fél évig csak gyévocskáztott, meg ment a pasli damoj. Azt mondjuk nem tudtuk hová tenni, hogy a Mircike lett a leggyávább, mert ezzel a testtel bemenni az élő adásba Kolozsi úrékhoz, hát ahhoz nagy bátorság kell! Ráadásul olyan ügyesen dűl-borúl, mikor fogyaszt, mint a Gállék kocája az ólban. A képmutatót, mi nem tudtuk kiválasztani, mert ehhez nem értünk, de a Lóránt biztosan megérdemelte, mert egyszer szőke, egyszer, barna, hát ez mindig más a képet mutat, ugye?

nevtelen-2.jpg

6_5.jpg

Azt viszont láttuk, hogy a Viviennek nagyon rosszul esett, hogy gyávának csufólták. Mi inkább butának hívnánk, meg szemérmetlennek, mert mindig pucérkodik, fene a picsáját! Na, nem azt mondom, mi is megnézzük a fiúk zuhanyzását, mert Encike unokája megmutatta a laposszámítógépjén. Itt is hagyta, mondta, hogy free wifi van a faluban. Free Wifi! Olyat már hallottam régebben, hogy Free Mandela, de ki az a Wifi és miért kell kiszabadítani? Mit követett el? Szóval a Vivienke nem a legélesebb kés a fiókban, ráadásul függönynek képzeli magát, pedig csak egy felmosórongy. Csodálkozik, hogy az a jóképű inteligens, éreccségizett Soma nem akar tőle semmit? Hát annak már tanulmányai vannak! Bármelyik ujjára kap tíz (10) ilyet! A másik meg az a Krisztiány. Meg vagyok rökönyödve, az egy börtönviselt ember! Hát ne csináljunk már Jézusból bohócot! Ennyi erővel berakhatnának muzelmánokat is!

12_2.jpg

Na, de ma kitett magáért Kolozsi Úr! Az nagyon szép vót, mikor a családot hiányolták a kis mihasznák. Ilyen kéne sok, mert komolyan úgy megrígatott bennünket az Encikével, hogy elfogyott egy nagy tekercs Szilvia. A végén már nem tudtam hova tömni, úgy tele vót az otthonkám zsebe. De, hogy ennek a Vivinek még ilyenkor is a hupákolás hiányzott legjobban… illetlen egy perszóna ez, na!
Mindegy, legalább a Krisztiány, meg a Soma megszánta, oszt összehoztak neki egy csókot. Úgy vigyorgott, mint akit tudja hová visznek!

4_4.jpg

Aztán meg ez a kiválasztás! Már megint a Lóri gyerek? Hát nincs szerencséje itt a villában. Mán egyszer kivitték párbajra, alig jött vissza, oszt belehabarodott abba a mocskos szájú külföldi menyecskébe, most meg ez! Jó mondják, háromig nem áll meg a bajság…
No, de ez a Lakatos jány?! Ennek amilyen beszídje van! Csak pironkodtunk, ahogy szapulta azt a szegény éreccségizett fiút! Olyan szavakkal illette, amit az én uram a szájára nem vett volna sose… csak, ha ivott. Mondjuk sokat ivott isten nyugosztalja. A másik, amit nem értünk mi Encikével, ez a focistanő, aki kérte a bábatablettát! Hát még mindig úgy odavan a lófejűért, hogy inkább hallgatná, ahogy ócsárolja, mert akkor foglalkozva van vele! Ezek a fiatalok nem mennek már nekünk bele a fejünkbe, szóval az lenne a kérésünk Kolozsi Úr, hogy a teletekszt 666. oldalán tessen már nekünk feliratozni a következő részt.
Tisztelettel: Özv. Pankotai Béláné Manyika

Címkék: 18+ vv8
499 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.04. 07:58:47

Sajnos (hálistennek) nem láttam tegnap de a hv után vissza sem nézem, olyan szépen leírtad, Bruti :D

yoga girl 2016.10.04. 08:01:17

Pontosan erről kommenteltem pár napja az egyik poszt alatt. Zserinek olyan szinten hiányzik az önbecsülése hogy nem érdekli ha Tivy szarként kezeli, lényeg hogy foglalkozik vele és ha nem kapja ezt meg (amit ők is beszéltek hogy nem szólt hozzá inkább) kiakad. Én tényleg őszintén sajnálom ezt a lányt hogy eddig jutott az önértékelése ennyi idősen (bár senki se direkt olyan amilyen, valamitől olyanná válik).
Mondjuk azon meglepődtem hogy konkrétan ki is mondta ezt. Nem tudom a nézők ezzel szimpatizálni fognak-e, mert szerintem a legtöbben lehülyézik érte.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.04. 08:06:31

Bruti megint brutálisan jó a posztod! :-)

hereverő heverő 2016.10.04. 08:15:35

Brutális :) Ismét nagy respect Bruti ! Az otthonkás mondatodon felnyerítettem

hereverő heverő 2016.10.04. 08:17:55

Miss Röfi a műszempillákkal és a műfüleivel.. változatos egy lény, na.

introverted22 2016.10.04. 08:19:47

Na ezen a poszton nekem is sikerült felvisítanom, pedig eddig még mindig meg tudtam oldani halk üzemmódban az olvasást. Hát most nem ment :) Köszi, egy élmény volt. Minden benne volt.

hannamontanna 2016.10.04. 08:22:33

Vinnyogok a röhögéstől :-D DDDD óriási!

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.10.04. 08:25:17

Remélem, jön Manci néni és a barinoje is :-)

WICKEDWITCH 2016.10.04. 08:34:24

Majdnem ráköptem a teámat a laptopra. Szuper lett! :D
@yoga girl: tegnap, meg egyszer régebben írták a csajok (Icuka és Kamilla), hogy az anyukája elhagyta, és ettől viselkedik így. Én is sajnálom, ráférne egy pszichológus, és szerintem nem menthetetlen, pont azért, mert kimondta.

Falatkányi 2016.10.04. 08:36:48

@Bruti ez állat volt :D ritkán vinnyogok hogyvolton, de most... ❤️

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.10.04. 08:45:30

@WICKEDWITCH: évek óta téma, h ilyen embereket nem lenne szabad berakni hasonló műsorba.

walovilag 2016.10.04. 08:52:52

@yoga girl: Ez egy ismert pszichológiai jelenség, ugyanaz, mint amikor a nők évekig kitartanak az alkoholista férjük mellett, tűrik a verést meg az alázást, mert azt gondolják hogy a férjük beteg, és a segítségükre van szüksége. Egyébként nekem Zseri szimpatikus, meg még Soma, a többiek mind szimpik.

2016.10.04. 08:55:50

Bruti ezért ma megérte felkelni. Köszönet érte :-)

walovilag 2016.10.04. 08:56:04

Bruti, ez nagyon ott volt, "nem a legélesebb kés a fiókban"DDDDDD, eddig azt használtam hogy "te sem ismersz mindenkit a faluban" (by Hofi), de ez jobb.

MacákékIcukája 2016.10.04. 09:10:55

Bruti! Sirva rohogok :,DDD

@yoga girl: @WICKEDWITCH: bizony :) szerintem sem menthetetlen, talan par ev mulva osszeall neki a kep.

panamcat 2016.10.04. 09:13:29

zseniális poszt :D bábatabletta..hát ezen vinnyogok :D:D :D

Akasa27 2016.10.04. 09:14:44

egyre szerelmetesebb vagyok a brutiba! nem csak "szépember" de szellemes is. :)

Mirocska 2016.10.04. 09:28:03

Sírva röhögős posz lett! Szuper! :)))

ascii 2016.10.04. 09:28:40

@yoga girl: ezt @henrik_ írta le tökéletesen, más szavakkal jobban nem is tudnám megfogalmazni:
"Zseri tipikusan az a sérült nő, akit ver a csávója, és magában keresi a hibát
aztán megideologizálja, h mennyi jót kap tőle"

Betli Szofi 2016.10.04. 09:30:34

Hát ez fantasztikus poszt lett! :D Pedig a tegnapi öfi rémesen unalmas volt... :)
Az otthonkán és a bábatablettán én is nyerítek. :D

É2I 2016.10.04. 09:32:21

@Bruti: Nagy respect! Jót lőttél! :D
Zenésítve nem lesz? :D

yoga girl 2016.10.04. 09:39:29

@ascii: igen, én is hasonlót fogalmaztam meg pár nappal ezelőtt a 8x30-as posztnál
"vannak ilyen típusú lányok, akik valamiért olyan férfiakhoz (khmmmm Tivy mint férfi...khmmm) vonzódnak akik lelki terrorban tartják őket, szerintem itt is erről lehet szó, meg a nagyon alacsony önbecsülésről. Legalábbis egy rendes értékerenddel bíró nő sose hagyná hogy egy férfi így beszéljen vele, és még ő sírjon utána hogy miért kerüli őt a másik. Valószínűleg nem sok fiú udvarol Zserinek, és az ilyen kis önbecsüléssel rendelkező lányok rögtön ragaszkodni kezdenek azokhoz akik két szép szót mondanak nekik mert ettől értékesnek tartja magát (akkor is ha szó szerint 2 szép szó volt utána csak a kutyázás). Most pedig valószínűleg magát okolja hogy "nem elég jó" Tivynek, azért akad ki hogy már nem foglalkozik vele. Legalábbis én ezt így gondolom bár nem vagyok pszichológus, de elég sok ilyet látok az életben is."

Bár azóta írtátok hogy az anyukájával történtek miatt lehet ilyen, akkor azt még nem tudtam.

özv. Baldóver Béláné 2016.10.04. 09:45:19

Drága Manyikám!

Nem is tuttam, hogy Bruti néven te szoktá írni. Ha tudom, má edig is megggratulátalak vóna.
Kedves Dorothy doktornő, jóhogy fölhítta a figyelmemet, ezután legaláb a zöfiket elóvasom.
Mindenkinek jó mulaccságot kíván:

Manci néni

Avanivi 2016.10.04. 09:55:14

Brutti: Imádlak azt tudod ugye? Feldobtad ezt a borús reggelt:)

mobilos perpetuum 2016.10.04. 09:59:12

@Bruti Özv. Pankotai Béláné Manyikának mí nem löhet anni a fődíjjat? Kérdem én. Cegín, végig tuggya nízni, amire mán neköm nincs idegrendészetem, vagy mim.

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:12:48

fura hogy zseri nem érzi mennyire aláadja ha ilyeneket mond: "kutyázz, mert legalább addig foglalkozol velem"
azt értem hogy ő tivyben mást lát mint ami, és királyfinak gondolja, ezt lehet csinálni éveken át amig le nem hullik a hályog, ok.
de saját magát ennyire ne tartsa semmire, közben meg focizik, ahol nincs alárendelés, hanem küzdelem van különben nem érsz el semmit, muszáj a legjobbnak gondolnod magad
ez a két dolog nem jön össze nekem.

Cimilli 2016.10.04. 10:14:44

Bruti, zseniális a posztod !

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:16:58

ja és nagyon biztatónak érzem hogy tivy ennyi idegesítő pacák jelet kapott, csak kibújik a szög a zsákból hogy hosszútávon ezt nem lehet elviselni
méltatlankodott hogy miért nem a szemébe mondják, hátkéremszépen kinek kell hogy kutyázzák utána, meg hallgassa hogy negatív, mert nem bírja a kritikát

Cimilli 2016.10.04. 10:17:28

@özv. Baldóver Béláné: Ó drága , hát maga még él? Hun kujtorgott mostanaig?

ascii 2016.10.04. 10:20:37

@yoga girl: amúgy meg lehet csak zsák a foltját szindróma. olvastam társadalompszichológiában a férfi típusokról, és hogy ennek meg van a miértje a nők részéről, ha lesz időm majd előkapom a könyvet. ez a szülőkkel vagy szülők hibájából való takarózás nekem mindig sántított, ok h fáj, de azért nem kell egy egész életen át minden hibát ezzel magyarázni

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:23:52

@ascii: magyarázni az ok, mert tényleg ez az ok, viszont hogy nem melózik azon hogy változtasson, az már az egyén sara
a felismerés után ölbe tett kézzel ülni, már nem a szülő hibája.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 10:24:25

@Cérnahuszár: én találkoztam valós életben ilyennel,jó nem ilyen durva szinten, hanem, egy normálisabb szinten..

yoga girl 2016.10.04. 10:24:37

@ascii: Egyetértek veled abban hogy nem lehet ezzel egész életen át takarózni, de iszonyat hatása van egy felnőtt életére a szüleivel való viszony, akár tudat alatt is. És ha élete során olyan atrocitások érik ami miatt ezt nem tudja feldolgozni csak romlani fog a helyzet. Zserit is kezelni kéne, ki kell nőnie az áldozat szerepből. Tivynek is van kattja nyilván, igazából ő fogalmazta meg jól "teljesen más mint én... vagy lehet az a baj hogy nagyon hasonló"

Bocsánat, de én a VV-t elsősorban pszichológiai szempontból nézem, másodsorban szórakozásból :D

@Cérnahuszár: kíváncsi vagyok fog-e változni a viselkedése, mert tegnap este mondta is hogy nem vet rá jó fényt hogy így üvöltözik, gondolom meglett a hatása annak hogy visszanézte magát.

yoga girl 2016.10.04. 10:26:21

@Cérnahuszár: Igen, emiatt éreztem úgy Zseri tegnapi mondata után hogy "az is jó ha üvöltesz csak velem foglalkozz" hogy leveszem róla a kezem ha Zseri-Tivy kérdésben kell állást foglalnom, mert ha tudja hogy ez gáz és nem változtat rajta az már az ő hibája.

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:32:36

@PeniValdes: én is találkoztam, minden nap látom a tükörben :)
de javuló tendencia van, csak nagyon fájdalmas

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 10:33:28

@Cérnahuszár: én is más voltam a pályán mint azon kívül.-

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:37:51

@PeniValdes: csak odáig sosem jutottam el hogy nem bánom kutyázz, mert ennél egoistább vagyok :)
azt akartam hogy hagyja már abba és legyen normális, mert azok a pillanatok jók, az kell nekem
ezt a csapdát értem, a másikat nem
hogy lehet valaki sportember így hoyg nem tartja magát semmire

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:43:16

@yoga girl: én szorítok neki, nagyon sokat jelent ha kívülről látja magát valaki

a gyerekeinket rohadtul meg lehet nyomorítani, a viselkedésünkkel, egy csomó gátlást beléjük nevelünk...
aztán kulcsot nem adunk hozzá hogyan oldják ezt meg, mert mi sem tudtuk csak halmozzuk a baromságokat
de hát muszáj felülírni a szokásokat ha nem akarnak nyomorultul élni ők is

"Ha nem hiszed el hogy az életed ajándék,
Nézd meg jobban hogy élnek anyádék!"

KukkoriiiQ 2016.10.04. 10:45:05

@yoga girl: Teljesen egyetértek Zserit illetően, csak egy dolgot nem értek: miért mondja mindenki, hogy valószinű nem sok fiú udvarol neki?

Eltekintve a káromkodásoktól (amitől engem férfiként kiráz a hideg, de mondjuk úgy, hogy van az a kulturkör, ahol ezt fel sem veszik), nekem ő tetszik leginkább a hölgyek közül.

Vivien infantilis, Mici olyan mint egy lelakott sportauto (amikor még új és csillogós volt, akkor is legfeljebb csak megnéztem volna, de kelleni nem kellett volna, sokat kell rá költeni, a hétköznapokban teljesen használhatatlan, arra a pár csapatós hétvégére meg lehet bérelni is, de a megbízható kis Focusommal is állatkodhatok a szerpentineken, ha nagyon akarok :) ), Evelin meglehetősen rosszindulatú (bár külsőre tetszik, de a stílust, ahogyan tudás nélkül osztja az észt nehezen viselném/viselem, volt már benne részem).

Zseri viszont sportos laza lánynak tűnik, alapvetően jóindulatú, aki nem fog rinyálni, hogy a raftingolásnál vizes lett a haja, vagy a műkörmét letörte a motoroskesztyű, viszont ha akarja, nagyon csinosra és nőiesre is ki tudja rittyenteni magát. Szerintem ő alapvetően egy csiszolatlan gyémánt kategória.
Vele egy olyan férfi, aki szeretettel fordulna hozzá, valószinű tényleg jól járna. (ezt persze csak az összefoglalók adta felületes pszichoanalízis eredményeként állítom) Némi tulzással azt mondanám, hogy a szegény ember My Fair Lady-je (aki tudja, hogy kell ezt helyesen toldalékolni, ne tartsa magában).

Én mindig hasonló hölgyre vágytam, akit meg is találtam, csak őt az élet hullámai már csiszolva dobták elém.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 10:45:48

Bruti, nekem a múlt heti egy kicsit zseniálisabb volt, mint ez, de ez is jó volt! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 10:49:14

@KukkoriiiQ: Re: "Vele egy olyan férfi, aki szeretettel fordulna hozzá, valószinű tényleg jól járna." Nekem az az érzésem, hogy Zseri az ilyen férfiakat ignorálná. Neki olyan férfi kell, aki alázza. Ez bántja őt, de egyben izgalomba is hozza. Tipikus mazochista alkat. Zserinek a lételeme a szenvedés.

aruhamiatt 2016.10.04. 10:49:52

K.rva jó! :)) " mer németbe gipszkartonozik " " ezzel a testtel bemenni élő műsorba " " elfogyott egy nagy tekercs Szilvia "

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 10:50:30

@Cérnahuszár: na nekem is megjött a hangom,amikor fociztunk...miközben egyébként a tipikus szemüveges,vékony kislány voltam,tudod az a stréber fejű

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:53:12

@PeniValdes: no de nem adtad így alá mint zseri nem?
te a pályán sem hagytad magad, de az életben sem, lehet nem kiabáltál de nem tehette ezt meg senki veled
én így tippelek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 10:56:44

@Cérnahuszár: azért engem elég sokat csúfoltak.
de igen, ma már ezt senki nem teheti velem meg, csak ehhez kell ego,hogy ezt meg tedd.

Cérnahuszár 2016.10.04. 10:56:48

@PeniValdes: nekem pl mindig nehéz volt sportolni, a franc se akart lökdösődni folyton a pályán
pedig próbálkoztam párszor, isten látja a lelkemet :) de aztán elmentem virágot locsolni inkább

MacákékIcukája 2016.10.04. 10:59:17

@PeniValdes: lol te olyan vagy mint en :D "egyébként a tipikus szemüveges,vékony kislány voltam,tudod az a stréber fejű"

@KukkoriiiQ: szerintem is Zseri a legcsinosabb, arcra is nagyon szep (plane kisminkelve, semmi kozonsegesseg nincs benne).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 10:59:37

@Cérnahuszár: jaj a csapatsportokat én sem szeretem. a többi csak zavarja az embert

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:00:25

@VV Erőlegény: Ebben jó eséllyel 100%-ban igazad van. Nem akarok általánosítani és az itt kommentelő hölgyek majd kijavítanak, ha nagyon olyat állítok róluk, ami teljesen nem igaz, de a nőknek meg kell érni a jófiúkhoz. (nem csak az én véleményem, a saját kedvesem is ezt mondja magáról)

Kell egy érettségi szint, hogy rájöjjön az ember lánya, hogy más izgalom is lehet az életben azon kívül, hogy ugyan ezt a "rosszfiút" melyik nő akarja lecsapni a kezéről.

Persze aláírom, a "jófiúknak" is meg kell érni, és ha még ész is szorult a fejükbe, tisztában kell lenniük vele, hogy azért egy kicsit "rosszfiúnak" kell látszani... no de ezzel messzire mentem a VV témájától.

Zserihez hasonló hölgyel volt dolgom, egyet ki is rángattam ebből az állapotból (ott az "imádat" tárgya fizikailag is bántalmazta és az egész történet a rendőrségen végződött), bár magamat megégettem vele. De őszintén szólva nem bánom, én is tanultam belőle.

yoga girl 2016.10.04. 11:02:36

@KukkoriiiQ: Nem ismerem Zserit, csak tippeltem hogy talán nem udvarolnak neki fiúk, mivel az apukájától sok szeretetet kap így kisfilm és elmondás alapján, de az ilyen mentalitás szeret-hiányból fakad. Ezért gondoltam. Mert kicsit hasonló cipőben járok, és rajtam is ilyen idiótán ütközik ki néha az hogy nem a megfelelő fickókat válaszottam. :) Aztán persze mástól is kialakulhatott benne, lényeg hogy remélhetőleg Tivyvel megtanulja hogy kerülje el ezt a típust... sajnos eddig nem úgy néz ki, de hátha.

MacákékIcukája 2016.10.04. 11:03:18

@KukkoriiiQ: erre ekg, tenyleg erettseg kell hozza. Es a jofiuknak sem javasolt papucsba atmenni, az mar nem szexi.

MacákékIcukája 2016.10.04. 11:05:22

@PeniValdes: jo, erted hogy ertettem. Mondjuk en meg mindig szemuveget hordok, de termeszetesen sztajlosat :)

yoga girl 2016.10.04. 11:06:02

@PeniValdes: nem tudom ez csak egy tipp volt! lehet udvarolnak. Szerintem sincs semmi gáz Zserivel, női szemmel többre tartom őt mint Micit vagy Evelint, szerintem se csúnya - nem is értettem a vv lányok kiakadását rá anno pl Dina, Mici - és a káromkodáson kívül nem találok benne úgy negatívat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 11:06:58

@PeniValdes: Sztem Zsófi volt, még ha volt benne mű is, egy nagy balfaszság volt a szerkik részéről őt kiszavaztatni a villából (Mici, vagy Ati helyett). Férfi szemmel Vivit én jobb (érdekesebb/szexisebb) nőnek látom, mint Zserit. Lakatos Evelin vitathatatlan nőiességét (különösen sminkelve) egyrészt a taszító káráló hangja (orgánuma), másrészt az útszéli stílusa rontja le nagyon.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 11:07:32

@MacákékIcukája: én meg se vékony kislány se szemüveges nem vagyok már

MacákékIcukája 2016.10.04. 11:09:18

@VV Erőlegény: Vivinek is tok erdekes arca van es o is jo no lehetne, ha valtoztatna a stilusan...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 11:09:56

@VV Erőlegény: Zsófi nekem túl gizda volt, Vivi szintén. Evelin és Zseri,akikre nőként azt mondom hogy külsőleg igen.

nem kéne... 2016.10.04. 11:14:38

@MacákékIcukája:
már amennyiben egy ló érdekes.
ne kerteljünk, na.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 11:19:34

@PeniValdes: Én a csajokat megpróbálom komplexen értékelni, Zsófinak szexis volt pl. a beszédmódja, kicsit húzta a szavakat, és jellegzetesen nyomatékosított bizonyos mássalhangzókat (furcsa, mert minden, ami mű volt rajta az rontott az összképen). Vivinek izgalmas a gondolkodásmódja, nem hétköznapi a csaj, és van benne eredetiség. Zseri nekem még kisminkelve sem begyere, mint nő, inkább havernek lenne jó.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 11:21:37

@VV Erőlegény: megértem, nekem Zsófi és Vivi túl nőies,és az nem gyere be.

Cérnahuszár 2016.10.04. 11:22:36

@PeniValdes: viviről mindig a maninbalckes hedonista giliszták jutnak eszembe akik cigiztek és a központban tanyáztak. Olyan görnyedten tartja magát mint azok, és a viselkedése is olyan...szemét vagyok tudom
zsófinak is görnyedt volt a tartása és ez ellentmondás, hogy akar valaki modell lenni ha nem húzza ki magát?
csupa kritika ma

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:23:18

@MacákékIcukája: Legyünk stilszerűek és hűek a VV8hoz. Nem javasolt a jófiuknak lemenni csicskagecikutyába :)

Cérnahuszár 2016.10.04. 11:24:00

@Cérnahuszár: ja de a gilisztákat bírtam, jókat lehetett röhögni rajtuk, vivin is röhécselek, (kivéve amikor erőszakosan akar közösülni) de attól még ez jut eszembe róla

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 11:24:14

@MacákékIcukája: Szerintem meg nem szabad változtatnia. Ezzel a külsővel csak egy ilyen extravagáns stílus mellett lehet hódítani, persze meg kell találni azokat a férfi egyedeket, akiknek ez imponál. Pechére a villán belül most nincs ilyen Zsoltin kívül, de ő meg ugye... Amúgy Soma nagy marha, hogy nem csapja le ezt a lehetőséget. A játék szempontjából is jó lenne neki egy Vivi szövetség, ráadásul sokkal kevésbé kockázatos, mint Lakatos Evelin becserkészése...

MacákékIcukája 2016.10.04. 11:30:57

@PeniValdes: sztem nem

@Cérnahuszár: igen, nagyon csunyan tartja magat

@KukkoriiiQ: +1 :D

@VV Erőlegény: szerintem a fiatal fiukat megijeszti a stilusa, Somat is. A szovetsegre ekg :) egyebkent nem hiszem, hogy Vivi annyira komolyan gondolja ezt a vonzalmat...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 11:34:54

Szép munka bruti! a nem a legélesebb kés meg a hupákolásért nagy pacsi. Sőt ha jobban belegondolok a hupákolásért két pacsi :D

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:35:49

@yoga girl: @VV Erőlegény: Ez teljesen igaz. Zsófi tipikus esete volt annak, amikor valakinek úgy vannak komolyan önértékelési komplexusai, hogy semmi oka nincs rá (bár lehet, hogy kövér/szemüveges/fogszabályzós és szeplős (ami mondjuk szerintem elég szexi), kislány volt). Zsófi (bár kicsit vékonyka volt), de a műtétek nélkül valószinű, hogy egy gyönyörű nő volt. (vagy nagyon nagyon csúnya szegény, akkor viszont nagy gratula a plasztikai sebészeknek :) )

Nagyon sok esetben látom, hogy a plasztikai műtét leginkább ront a nők kinézetén. Tipikus esete ennek a kacsaszáj, el nem tudom képzelni, hogy miért jó az és kinek tetszik. El kell járni boxedzésre és meg lesz a természetes duzzanat az ember szája szélén, no.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 11:35:53

@VV Erőlegény: Lakatos Evelin becserkészése bármilyen élethelyzetben kockázatos. bárki számára.

Cérnahuszár 2016.10.04. 11:36:52

@VV Erőlegény: ezen gondolkodtam tegnap amikor krisztián összehozta a hamis titanicos dal alatti puszit nekik, ha soma megadná magát vivinek, együtt beszánkázhatnának a döntőbe
és az a szerelmi szál vicces lenne, nem olyan csöpögős hogy mindenkinek ökölbe szoruljon a lába is hogy naperszehiggyemelhogyezigazmi?

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:40:50

@PeniValdes: pont ez a bajom nekem is. Ha valamikor lesz gyermekem, nemtől függetlenül ugyanaz a forgatókönyv, jön apával motorozni (szerelni), harcművészkedni, természetjárni, sárral dobálózni, csillagokat bámulni, persze az anyukájukkal együtt :).
Soha nem vonzódtam a barbi(bb)lányokhoz, még ha esetleg a szemnek kellemes is rájuk tekinteni, de nem tudnék velük időt tölteni.

hereverő heverő 2016.10.04. 11:41:19

@yoga girl: @VV Erőlegény: @PeniValdes: @MacákékIcukája:
Akkor én is hagy értékeljek, pasiként és jófiúként.
Zserivel semmi baj nincs, és a "legjobb nő" a villában. A káromkodás egy nagyon könnyen levetkőzhető és felvehető szokás, ha be lennék zárva 10 ilyen csicskageciző közé, valószínáleg én is káromkodnék mint a záporeső. De szerencsére csak annyi hibám van, hogy DE-vel kezdek mondatokat :) Sejtésem szerint Zseri tényleg érez valamit a faszkalap Tivi iránt, azt hiszem, hogy ő tényleg komolyan gondolta az "esetet" amit Tivi csak egy kósza ejaculatio praecox-nak. És most szegény Zseri nem érti hogy miért nincs folytatása, a szív pedig átveszi az irányítást az ész felett. Ez is a bezártságból fakadhat, és nem védem tovább Zserit - nekem elfogadhatatlan, hogy egy ekkora tahót kedveljen mint Tivi, erre nincs mentség a való villában sem.
Vivi a második a lépcsőn, ő az elmebeli kihívásait (infantilizmus) jóindulatba csomagolja, emiatt én nem tudom elitálni semmi szinten sem. A Somára nyomulás szerintem feladat volt, aztán hogy valóban ilyen erőszakosan akarja-e beszippantani Soma 18 centis virslijét az rejtély előttem. Tudjuk be ezt is az összezártságnak. Lófeje van, és ami engem rettenetesen idegesítene, állandóan nyitva a szája. De a fenti képen, hullámos hajjal kifejezetten jól néz ki, szóval profi szépészeti szakember (vagy egy csapat) ki tudná varázsolni belőle a vampot.
Evelin semmilyen szinten nem tud megfogni. Ha látom a villamoson, talán megfordulok utána, de ennyi - hétköznapi, az átlagnál csinosabb nő. Mici pedig taszító, és nem a méretei miatt. Az egész viselkedése, a műszempillák, a műszemek, a műfülei, minden... Kedvesség sem szorult bele egy gyűszűnyi sem, szóval kéremkapcsojjaki.

hereverő heverő 2016.10.04. 11:46:41

@KukkoriiiQ: Ezt nem te fogod elhatározni. Egy ideig fog veled menni motorozni, de lehet hogy ő nem fogja szeretni, neki a festegetés és az irodalom lesz a kedvence. És hiába szereted te Beethovent, neki Justin Timberlake lesz a kedvence, akkor is ha odahaza kizárólag komolyzenét hallgatsz. Orientálni lehet egy ideig, aztán saját személyisége lesz, és neked azt kell erősítened és nyesegetni a nem kívánt vadhajtásokat.

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:47:20

@hereverő heverő: hogy is mondják itten a fórumon, ekg?

Cérnahuszár 2016.10.04. 11:48:20

Atin akardtam fel még tegnap, amikor beadta vivinek hogy miatta ment be a műsorba, mert meglátta és meg akarta ismerni
nagy franc volt, és vivinél is műxik a romantikus hiúság gomb
lehet atiban van még valami huncutság

MacákékIcukája 2016.10.04. 11:52:31

@hereverő heverő: egyetertek en is. Viszont az eszkortbalna engem baromira szorakoztat. Irritalo a szemelyisege (isten ments, hogy ossze legyek zarva vele), de mindig olyan jokat rohogok rajta. Vivi tok jol nez ki sminkelve, a szajtatasa szerintem rossz szokas, siman lehetne korrigalni.
Btw jobb a Justin Timberlake, mint a Bieber (ha az utobbit fogja szeretni a leendo gyerekem, esku agyoncsapom :D)

hereverő heverő 2016.10.04. 11:52:54

@Cérnahuszár: És most, hogy megismerte ? Akkor most mi következik Atti pajtás B+ ? :)
Úgy jár mint az ufók: elvitték, aztán összenéztek, és gyorsan visszahozták.

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:53:00

@hereverő heverő: Persze ezt tudom, és nem is akarok én a gyerekre ráerőltetni semmit, csak annyit akartam mondani, hogy akár lányom, akár fiam lesz én mindkettőnek többé kevésbé ugyanazokat az impulzusokat tudom és tervezem adni.

Persze azt már ők döntik el, hogy mi érdekli őket és természetesen (értelmes keretek között) támogatom őket benne.

Elég széles az érdeklődésem, és elég nyitottnak tartam magam ahhoz, hogy bármi legyen a "kicsi szivük vágya" abban én partner tudjak lenni, már ameddig egyáltalán igénylik, hogy partner legyek benne. Mert egy idő után nyilván eljön az "égetsz fater, menj már be :)".

KukkoriiiQ 2016.10.04. 11:54:06

@MacákékIcukája: Pont ezt akartam írni, de végül nem írtam, hogy Timberlake-kel még csak csak ki tudnék egyezni, csak ne Bieber legyen :)

Cérnahuszár 2016.10.04. 11:56:57

@hereverő heverő: miért kellene hogy legyen utána valami?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 11:57:57

@KukkoriiiQ: nekem most is vannak szeplőim,de ez nem tartozik ide
nézd engem is csúfoltak,pedig nem voltam annyira csúf, vékony voltam, ok szemüveges. ennek ellenére mégis kaptam,pedig nekem kellett volna ideálnak lenni. csak nem sminkeltem magam 11 évesen..

hereverő heverő 2016.10.04. 11:58:53

@MacákékIcukája: Mici részegségei engem is szókaroztatóó szőker.. szóka... szórakoztatnak nyussziii :) Szerencsénkre nem sokszor józan.

hereverő heverő 2016.10.04. 12:01:54

@Cérnahuszár: Mert egy ilyen duma előrevetíti a folytatást. Ha nincs folytatás, az csak egyet jelenthet - amit az ufókról írtam. Hogy megismertelek, és baromira nem jöttél be nekem, ez pedig akárhogy is nézzük, negatíív (most elmegyek kimosom a számat)

hereverő heverő 2016.10.04. 12:02:25

@PeniValdes: Meg vannak lovagok és lovaginák. Hogy jön ez ide ? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 12:05:07

@hereverő heverő: arra utalok,hogy a vampság nem smink kérdése, belőlem pl mhogy élő példát hozzak sosem lenne vamp,bárhogy mázolnának:)

hereverő heverő 2016.10.04. 12:08:41

@PeniValdes: Szerintem erre a legjobb példa Josephine Baker. Mai szemmel nézve egy gyenge közepes lehetett volna, mégis egy egész generáció és a fél világ hevert a lábai előtt.
Sajnos mai világunkban a külső sokkal fontosabb lett mint a belső és a kisugárzás. Zsófinak csak külseje volt, belülről kongott.

kamilla123 2016.10.04. 12:17:34

@Bruti: ez frenetikus volt!! :-) én nem láttam a tegnapit, de nem is nézem meg, mert sztem csalódás lenne ilyen szupi beszámoló után :-)

özv. Baldóver Béláné 2016.10.04. 12:27:08

@Cimilli: Aranyoskám, még emléxik rám? De lyó érzés!

Élek még ekkicsit, deja VVt-t má nem nagyon nézem. Nincsen má ollan, mint amikor Seherezádé mega Kingunella kisasszonyok gyepáták egymást a ringbe.

Néha eegondukodok, szegény Bélámnak, ha élne, most mellik lyány teccene. Azt hiszem, a Mici kisasszony. Ha illent látott, mindig monta, hogy látod, Manci, evvóna jó strapára. De én hijába igyekesztem, sose tuttan 120 kila fölé menni.

Üdvözlettyit kűdi magácskának:

Manci néni

KukkoriiiQ 2016.10.04. 12:34:00

@PeniValdes: A szeplők miatti csúfolást sosem értettem, én még tényleg nem nagyon láttam olyan lányt aki attól ne szexibb lett volna :) (a szemüvegről nem is beszélve). A smink a másik olyan dolog nálam, amit nem igazán kedvelek. (gyerekeknél pláne, remélem, hogy annyi ráhatásom lesz a gyerekre, hogy ne is akarja magát sminkelni, akár fiú, akár lány :) ).

A természetes mindig sokkal vonzóbb (nekem) szerintem mint a vakolat. Persze bizonyos alkalmakkor rá lehet segíteni a természet adta adottságokra, de (bár nem hiszi) a kedvesem nekem mindig reggel kócosan ébredés után tetszik a legjobban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.04. 12:40:43

@Cérnahuszár: Re: "lehet atiban van még valami huncutság..." Ha van is, amit nem hiszek, mert a tegnapi is eléggé gyengécske volt, akkor is too late ez már...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 12:40:47

ja igen ami még eszembe hutott, Istenes Bence ezzel a hajjal borostával vigyorral a szegény ember Ewan McGregorja.

MacákékIcukája 2016.10.04. 12:42:26

@KukkoriiiQ: Bieber a mai fiatalsagnak a rakfeneje, pfejj

@hereverő heverő: nyuszi ollllyan cukiii, amikor felhuzza a kis masnejat a buksikajara es atesik a kanapen, imadom!

É2I 2016.10.04. 13:28:32

@PeniValdes: "kislányként én is fúrtam apámmal"
Na izé, khhm, khmm...izé, azé így első olvasatra átolvastam mégegyszer....:D

Well... 2016.10.04. 13:30:24

BRUTI: " mi korunkban nem volt kinn a fél picsánk a műsor alatt.… hát nem is csodálom, hogy a migránsok megerőszakolják őket a város kellős szélén."

ha kicsit nyugatabra elnel ,eze olyat kapnal a feminaciktol h nem tenned zsebre :o))

slara 2016.10.04. 13:31:03

Bruti.... és a nap is kisütött...ebédem a monitoron, potyognak a könnyeim.... pörfict! ;)

agimano 2016.10.04. 13:40:35

Nagyon jó lett a poszt, grat!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.10.04. 13:41:18

Örülök, hogy ennyi embernek tetszik, de ebből nem élek meg, tessék inkább ajánlani a stand-up műsoromat :P

É2I 2016.10.04. 13:51:48

@Bruti: Osztani köll, mint az észt? Mer biz'isten megteszem. :D

Perah 2016.10.04. 14:16:25

Sziasztok! Én már vagy 2-3 VV-évada olvasgatom a Hogyvoltot, de még soha nem szóltam hozzá. Én minden évadot általában pszichológiai szemmel néztem, mert nagyon sokat lehet tanulni az emberi kapcsolatokról és mentalitásról. Az előző évadnál jöttem rá arra, hogy mennyire nem szabad elhinni senkinek, hogy "ez azt mondta rólad, az meg ezt mondta", mert mindig kiderült a riportszobában, és a másik szobában lezajlott eseményekből, hogy majd mindenki csak keverte a kakit a másik háta mögött, vagy feleslegesen kombinált.
Ebben az évadban gyönyörűen látszik, hogy mindenki azt vonzza be az életébe, amiben felnőtt. Sajnos Zserinél inkább arra gondolnék, hogy lehet, hogy az édesanyja azért hagyta ott, mert az apukája ugyanúgy bánt vele, mint ahogyan most Zserivel a férfiak. Az is lehetséges, hogy mivel Zseri ki volt szolgáltatva egyedül - az anyukája nélkül - az apukának, az ugyanígy üvöltözött vele, ha valamit rosszul csinált kislány korában. Sajnos az ilyen nőkre később jellemző, hogy azt hiszik, hogy az is a szeretet kimutatása, ha legalább ordít velem a férfi, vagy fizikálisan is bánt, mert ezt szokták meg gyerekkorukban (persze szigorúan zárt ajtók mögött). Ami a legszomorúbb, hogy mivel az apjukról van szó - azaz arról a személyről, akinek elvileg óvni kellene őket - ezt inkább eltemetik magukban, nem vallják be maguknak, mert az túlságosan fájdalmas lenne. Ez egy elég bonyolult kérdés, de én azért, visszatekerném az időt, és megnézném a kis Zserike életét egy rejtett kamerával, hogy milyen bánásmódban volt része kisgyermekként... Azért is mutatja magát ilyen keménynek és fiúsnak, mert ezzel is a sebezhetőségét és érzékenységét palástolja.
Azt gondolom, hogy az összes bent lévő ember - mint ahogyan általában mindenki a világon - tele van komplexusokkal, amiket egymással ilyen formán most megpróbál feldolgozni. Mi meg - akik nézzük őket - rajtuk keresztül látjuk meg magunkat, mint egy tükörben, és ha elég okosak vagyunk, akkor az ő segítségükkel meg tudjuk oldani a saját komplexusainkat :).

hereverő heverő 2016.10.04. 14:28:15

@Perah: És egy ilyen traumát, mint amit Zseri esetében feltételezel, lehet orvosolni szeretettel és valódi odafigyeléssel ? Ha Zseraldint egy valóban szerető ember találja meg, ha valóban törődik vele mint nővel és szereti: feloldja ezt a blokkot ?

Akasa27 2016.10.04. 14:36:01

@É2I: dejó, hogy ezt nem nekem kellett leírni! tisztára perverznek éreztem magam.:D:D:D:D:D

Akasa27 2016.10.04. 14:38:26

@Bruti: mennyié teccik házho' jönni? a műsorhoz se ragaszkodnék.......

yoga girl 2016.10.04. 14:38:53

@Perah: úristen annyira örülök hogy írtál! én is ugyanilyen szemszögből nézem a vv-t és egyetértek hogy rengeteget lehet tanulni az emberi személyiségekről illetve hogy ki miként lép interakcióba egy idegennel ha össze vannak zárva. persze intelligensebb szereplőkkel biztos érdekesebb lenne, de mondjon akárki akármit, én bizony 70% ilyen típusú emberekkel találkozom az utcán, vagy a munkám során is.
örülök egyébként hogy veletek lehet beszélgetni a lakók személyiségéről mélyebben, nem csak az oltogatás meg a poénkodás megy kizárólag, úgy látom a kommentelők nagy részének erős a beleérző képessége, és ez nagyon tetszik nekem :)

yoga girl 2016.10.04. 14:40:46

@hereverő heverő: Ne haragudj hogy én válaszolok, de ebben van tapasztalatom, miszerint igen, nagyon sokat segít és egy valóban szerető ember fel tudja oldani ezeket a blokkokat de 40-50%-ban Zserinek (vagy az illetőnek akire ez jellemző) is dolgoznia kell azon hogy meg akarjon változni, és felengedje a traumáit. Nagyon nehéz és kemény munka, de nem lehetetlen.

rearwindow 2016.10.04. 14:44:17

én azért nézem a VV-t, hogy így 40-évesen lépést tartsak a trendekkel :D , meg lássam, mit gondol, hogy él, a nálam fiatalabb generáció

hereverő heverő 2016.10.04. 14:51:54

@yoga girl: Dehogy haragszom ! Nem volt véletlen a kérdés, bár csak saját elmélkedésem eredménye. Pont azt gondolom, hogy egy ilyen elesett embernek az segítene, ha valaki megerősítené abban, amit @KukkoriiiQ: írt: hogy reggel ébredés után kócósan ugyanúgy szereti és a saját értékei miatt szereti. De hiába hintjük a csillámpóniport, ha az a másik (jelen esetben Zseri) nem hiszi el, és futja a saját jól bevált, ámde hibás köreit.

hereverő heverő 2016.10.04. 14:53:47

@rearwindow: Lufaszt mama, mi ebből már semmit nem érthetünk. Trendy köcsögség, generation gap, miegymás. Nem az számit mennyire öreg az ember, hanem hogy HOGYAN öreg.

yoga girl 2016.10.04. 14:56:17

@hereverő heverő: De gondolj bele abba is hogy valószínűleg azért nem hiszi el magáról Zseri, mert még nem volt ilyen személy az életében. Ha erről valaki 100%-osan biztosítaná munkával (saját részről is) változna ilyen téren. Más kérdés hogy nagyon kevés olyan ember van aki ennyire türelmes a másikkal, hogy a blokkjait feloldja. De még fiatal - azt hiszem 22 éves? - biztos megtalálja, hála az égnek hogy Tivyvel csak pár hétig lesz összezárva.

MacákékIcukája 2016.10.04. 14:59:17

@Perah: @yoga girl: kezdhetitek is a reszletes elemzest, olvaslak titeket :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.10.04. 15:01:14

@Akasa27: Házhoz csak műsorral megyek :) Az árat meg nem írnám ide :P

yoga girl 2016.10.04. 15:02:14

Közben olvasom hogy Tivyt kidobta a barátnője. Kíváncsi vagyok megüzenik-e neki ezt valahogy a villában. Puffokat és székeket elrejteni!!

hereverő heverő 2016.10.04. 15:03:23

@yoga girl: Ne feledd, ez most piszokul ingerszegény környezet. És ha ez a vadbarom közben folyamatosan óbégat a közeledben, nem tudod kikerülni, elbújni, akkor valahogyan csak reagálnod kell. Félek, hogy ezek a körök inkább spirál lesznek, amin az sem fog segíteni hogy a műsor után az RTL még ki fogja csontozni az összes szereplőt ilyen-olyan műsorokkal, interjúkkal stb.
Zserinek szvsz az lenne a legjobb, ha Tivit most kirugnák erőszak miatt, és bekerülne helyette egy Robin (az előző széria nyertese). Ő ugyan tényleg tuja volt, de hajlandó lenne Zserit babusgatni, az pedig gyógyír. Vagy gyógyszlovák. Vagy gyógyegér.

hereverő heverő 2016.10.04. 15:05:54

@Bruti: Én csak hellikopterrel-mercédesszel megyek házhoz, de az ma egyre kevésbé sikk.

rearwindow 2016.10.04. 15:06:22

@yoga girl: én azt hittem, hogy egy 3 hetes (21 napos) járás, az max a 15-16 éves korosztálynál számít "kapcsolatnak", hogy egy közel 30 éves ember is így gondolkodik, az nekem meglepő

Perah 2016.10.04. 15:08:43

@hereverő heverő: Nagy valószínűséggel segíthet az egy hasonló típusú lányon, ha valaki szeretettel és elfogadással fordul hozzá. Viszont néha annyira erős a gyerekkori programozás, hogy borzalmasan nehéz kiverekednie magát az embernek az ilyen kapcsolatokból, mert egyszerűen ezt vonzza be, ezt tartja csak igaznak. Úgy értem, hogy ha valaki abban él évekig (főleg pici korban, amikor a legfogékonyabb ezekre a hatásokra),, hogy a felette álló apa- vagy anyafigura bántva és sértegetve szereti, akkor nagyon nehéz elfogadnia (tudattalanul), hogy a szeretet nem kell, hogy bántással társuljon.
Példa erre, hogy nekem évekig tartott rájönnöm, hogy nem fognak azért elhagyni, mert azt mondták gyerekkoromban, hogy elhagyott az apám, ergo nem kellettem neki. Később, huszonévesen hiába derült ki az ellenkezője, a mai napig nehezen fogadom el, hogy valaki engem akar, holott világ életemben az volt, hogy sok mindenki akart volna járni velem, sok emberrel jártam is, de a beidegződés és félelem miatt mindig én hagytam el mindenkit (nehogy majd engem hagyjanak el).
Iszonyatosan tudatos munka kell hozzá, hogy ezt felismerjük és megpróbáljuk megoldani. Nekünk tulajdonképpen óriási segítség, hogy láthatjuk ezeket az embereket, és valóban rajtuk keresztül ráláthatunk a saját lelki problémáinkra, komplexusainkra, és aztán - ha elég tudatosak vagyunk - meg is oldhatjuk őket. Amint valamit felismerünk, belátunk, megértünk, akkor már tudunk is rajta segíteni. Ezért mondják az alkoholistára is, hogy addig nem képes gyógyulni, amíg nem ismeri el, hogy ő alkoholista.

yoga girl 2016.10.04. 15:09:47

@rearwindow: Szerintem se volt ez igazi kapcsolat.. ahogy beszélt a lányról nem tűnt valami szerelmesnek. Nekem ez csak azért lesz "érdekes" mert a férfi egója - ami vaaaaaan bőven - sérülni fog és mibe fogadunk hogy Zserit fogja hibáztatni az egészért.... Már ha egyáltalán megtudja. Egyébként itt van ha valakit érdekel www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/eleg-volt-a-megalaztatasbol-kidobta-baratnoje-a-valo-vilag-tivyjet/ftlyjg5

rearwindow 2016.10.04. 15:12:13

@yoga girl: épp kérdezni akartam, hol lehet ilyen épületes cikkeket olvasni :D

yoga girl 2016.10.04. 15:13:38

@rearwindow: Nem mentegetni akarom magam, de a VV facebook oldalát megnéztem mert kíváncsi voltam ott mit gondolnak Zseri viselkedéséről az emberek, és rögtön az első poszt alatt találtam ezt

federti 2016.10.04. 15:16:20

@Perah: Zseri anyja lelép és pici lányát az agresszív apjára hagyja...ezt picit túlkombináltad

rearwindow 2016.10.04. 15:20:43

@yoga girl: úgy látom a cikkből, hogy Brigike pompásan beleillene a villába, pont olyan alpári a szövege

hereverő heverő 2016.10.04. 15:21:08

@Perah: Nagyon egyetértek, bár én sohasem tanultam pszichológiát és úgy hiszem te valamennyit igen. Én csak figyelem az embereket. Ezért is fintorgok amikor látom, hogy az RTL milyen söpredéket zárt össze a szemünk elé. Valószínűleg ezek az emberek nem tűnnének fel a mai társadalomban, de így koncentráltan... Mindig azzal vigasztalom magam, hogy ők saját akaratukból mentek be, és van az a pénz, hogy az én hajam is korpás lesz.

Perah 2016.10.04. 15:21:58

@yoga girl: Én is örülök, hogy másokat is érdekel a pszichológiai oldal. Nem véletlenül szóltam én is csak most hozzá, holott már legalább 3 évada ilyen szemmel nézem az összes hasonló reality-műsort.
Amit írsz, igaz, hogy valószínűleg a bent lakók nem ütik meg azt a szintet, hogy mondjuk ilyen értekezésekről beszélgessünk velük. Viszont általában csak úgy látjuk meg azt, hogy mi mondjuk idegbetegek vagyunk másokkal, és feleslegesen vagy csúnyán ordítozunk velük, ha ezt látjuk egy másik jelenetben, egy másik emberrel, de sokszorosan felerősítve. Általában csak a túlzó dolgok ütik meg az emberek ingerküszöbét, ergo Tivy kutyázása és Zseri megalázása - ha ez minket nagyon zavar - egy olyan tükröt mutat, ami bennünk is megvan. Ha végig gondoljuk, lehet, hogy Tivynél sokkal finomabban, de mi is szoktunk másokkal úgy veszekedni, hogy azzal őt nagyon megbántjuk - persze azon a szinten, ahol mi állunk, azaz más szókinccsel, de esetleg a másiknak ugyanilyen bántón. A másik oldal ugyanez, akik Zserihez hasonlóan eltűrnek olyanokat a párjuktól, munkatársuktól, főnöküktől vagy bárkitől, amire józan ésszel azt mondanánk, hogy ezt nem szabadna.
Mindenkinek - akit ez a téma és a lelki fejlődés érdekel - úgy kellene néznie egy ilyen műsort, hogy melyik az az oldal és viselkedés, ami engem a legjobban zavar, bosszant és frusztrál. Akkor ott van valami, amin dolgozni kell, még akkor is, ha elsőre simán letagadnánk (még magunk előtt is).
Jól mondta Zsolti egyszer Vivinek (a babás héten), hogy "azért vagyok buzi, mert ilyen nők vannak, ba******". Neki valószínűleg tényleg voltak problémái az édesanyjával, ami miatt kiábrándult a nőkből. Még akkor is, ha ezt saját magának sem vallja be, hiszen az édesanyja már elhunyt, mint mondta. Volt nekem is meleg haverom és elmondta, hogy az anyja abszolute nem törődött vele, minden más jobban érdekelte (pl. pasik), mint ő, a gyereke. Nem is vonzották soha a nők.
Annak viszont nagyon örülök, hogy tényleg egyre több ember veszi észre az ilyen műsorokban rejlő lehetőséget, miszerint úgy nézhetjük őket, mint valami emberkísérletben. Az nekem mondjuk nagy bánatom (mint asztrológiával is foglalkozó ember), hogy eddig minden évben meg lehetett nézni, hogy ki milyen asztrológiai jegyű, de ezt most már sajnos nem tüntetik fel az adatlapjukon :(. Bár azt már tudom, hogy Krisztián Mérleg, Evelyn Kos, Soma pedig Oroszlán :).

Perah 2016.10.04. 15:22:41

@yoga girl: Ja, megint felrugdal majd néhány szerencsétlen, semmiről sem tehető széket :D :D :D.

rearwindow 2016.10.04. 15:23:36

@rearwindow: és abból, hogy Tivadarnak még a tisztálkodási szereket is a csaja vette a beköltözéskor, arra következtetek, hogy teljesen le van égve a mi málnánk

Perah 2016.10.04. 15:24:53

@MacákékIcukája: Köszi, nagyon kedves vagy :).

yoga girl 2016.10.04. 15:31:24

@Perah: Durva hogy ezt a szót használtad. Az ismerőseimnek nem szoktam dicsekedni hogy nézem a műsort, de mikor megkérdezik pont ezt mondom hogy "imádom az ember kísérleteket" mert szerintem is az. És pontosan ezt nézem bennük én is, volt hogy olyan karaktert láttam amilyennel már volt dolgom életem során és jobban megértettem ő min ment keresztül mikor ezt vagy azt cselekedte, de igen néha én is felismerem magam, mondjuk nem ilyen intezíven. Pl Micit is olyan szemszögből nézem hogy szerencsétlen lány annyira elégedetlen magával hogy azzal kompenzál hogy ennyit iszik, az ilyen mértékű ivás mindig valami mély érzelem elnyomása. Mikor tegnap sírt hogy ő mennyire érzékeny lány, el is hittem neki, szerintem is az. Sokszor nem értek egyet a viselkedésével, és nem is tartozik a kedvenceim közé, de őt pl tudom úgy nézni hogy valami miatt olyan lett amilyen. Mondjuk ilyen szempontból Tivy is érdekes hogy mi a fenétől lehet benne ennyi elfojtott agresszió, mert az is biztos hogy mikor arról beszél hogy ő a jani a villában maga se hiszi el amit mondd, nem hiába hangoztatja minden nap, meg ugrik neki mindenkinek.

Costanza 2016.10.04. 15:33:47

@yoga girl: ja, csak a legtobb ember ilyen, en ezer ilyen not ismerek, egyszeruen bele van zugva- kattanva, meg ha nem is helyeslendo a szerelem vak, es ilyen ingerszegeny kornyezetben meg egy tivibe is talalni szepet. Valamit ad neki, amirol tovabb fantazialhat, vagy szol ott bent az elete..
Amig nem eletminoseg-rombolo, es tudja kezelni magaban/fel is ismeri, addig minden ok. Tom Hanks a Cast Awayben meg egy labdahoz is kepes volt kotodni. A tivit kivagnam amugy kerdes nelkul, de ez mas tema.

MacákékIcukája 2016.10.04. 15:34:38

@Perah: Zsolti anyukaja meghalt es nagyon pipa lett Micire amikor az a szajara vette. Asztrologia? Pfff nemar, egyebkent a napjegy edeskeves informacio :D

yoga girl 2016.10.04. 15:36:56

@MacákékIcukája: Én még azt tudom hogy alkoholista is volt, azt nem tudom e miatt hunyt-e el. Mindenesetre emlékszem hogy az első veszekedése Zsoltinak e kapcsán volt Micivel mikor nagyon berúgott az egyik bulin pár hete és Zsolti megjegyezte hogy ezt soha többet ne csinálja, mert pontosan úgy beszélt mint az anyukája aki alkoholista volt és úgy is viselkedett. Mici meg szerintem félreértette de eléggé magára vette, azóta van köztük feszültség.

slara 2016.10.04. 15:37:29

@Cérnahuszár: Semmi huncutság, ezt adták a szájába a szerkik....

Perah 2016.10.04. 15:39:53

@federti: Valószínűleg nem voltál még hasonló helyzetben, tehát addig nagyon fogalmad sem lehet egy ilyen élethelyzetről. Nem tudod, hogy te hogyan reagálnál, de tudod, én elég sok olyan nőt láttam már, akik kénytelenek elmenekülni egy ilyen kapcsolatból. Néha pedig a gyerekről is kénytelenek lemondani, mert az apuka megakadályozza valamilyen módon, hogy az övé legyen a felügyeleti jog. Még mielőtt azzal vádolnál, hogy a nőket védem, sajnos ennek már az ellenkezőjét is láttam, amikor az anya tartotta távol az édesapától a gyermeket mindenféle hazugsággal.
Az életben rengeteg különböző sors és élet létezik, az emberek többsége csak azt ismeri, amiben neki is része van. Mivel tanácsadóként is dolgozom, ezért mindenféle élethelyzettel találkozom. Elég erős összefüggés van között, hogy kinek milyen gyerekkora volt, azzal, hogy miként viselkedik a későbbiekben egy társas kapcsolatban, vagy akár csak a munkahelyén.

KukkoriiiQ 2016.10.04. 15:40:39

@yoga girl: Jó eséllyel csak egy másik önmagában hasonlóan bizonytalan személy lesz vele ennyire türelmes, aki jó esetben már végigjárta ezt az utat (de legalábbis már rálépett)

MacákékIcukája 2016.10.04. 15:41:11

@Perah: bocsi, nem trollkodni akarok, csak a munka miatt ilyen kapkodosra sikerult a hsz, meg olyan hulyen nez ki h kommentezek, amikor masok jarkalnak korulottem :))) na szoval en is foglalkozom az asztrologiaval (melyen benne vagyok), de nem szoktam ezt reklamozni es tkp. tok szkeptikus vagyok. Nem akartam baratsagtalan lenni, bocsi meg egyszer :)

yoga girl 2016.10.04. 15:44:13

@KukkoriiiQ: Bizony, erre is írtam hogy nagyon ritka az ennyire türelmes ember. Persze a feltétel nélküli szeretet nagyon sokat segít, de ilyen embert is nehéz találni.. sajnos. Meg nem is feltétlenül hasonlóan bizonytalan személy segíthet, inkább olyan akinek iszonyat beleérző képessége van, és nem azt látja hogy valaki egy komplexusos hisztis liba, hanem azt hogy valamitől olyan lett és ezeket ő nem direkt csinálja. Szerintem sok emberből ez hiányzik hogy megértsék a másikat ilyen szinten.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 15:51:27

@É2I: köszönöm, kimondtad helyettünk :D

Perah 2016.10.04. 15:52:11

@yoga girl: Pontosan így van, Zsolti anyukája - a saját elmondása szerint - alkoholista volt. Ezért van a legtöbb összetűzése Micivel, mert az édesanyját és a gyerekkorát juttatja eszébe - persze szigorúan tudat alatt, szóval még Zsolti sincs ezzel tisztában, de erről van szó. Erre is igaz a mondás, hogy "zsák a foltját": Mindenki arra rezonál, amivel és akivel dolga van. Sokszor ez nem is annyira rossz, mert segít feldolgozni azokat a lelki gubancokat, amelyek nélkül sokkal jobb lenne az életünk. Az pedig mindenkinek a saját dolga, hogy ezt bevallja-e magának vagy sem, csak azoknak sokkal könnyebb, akik ezt felismerik, mert így segíthetnek is magukon.

@MacákékIcukája: Én nem csak a napjegyet nézem, hanem az egész radix képletet :). Az előző évadokban sokszor az évet, hónapot és napot is megszereztem (nagy nehezen), amiből aztán már nagyon sok plusz információ kiderült. De végül is mindegy, az csak egy plusz adalék lenne a személyiség-elemzéshez.

hereverő heverő 2016.10.04. 15:54:13

@KukkoriiiQ: @yoga girl: Szerintem meg pont nem egy bizonytalan pasi kell neki, hanem egy határozott, magáról reális önképpel rendelkező. Elég lehet egy Átlag János, akinek nincs sem Cayenne-je, sem 90-es bicepsze, csak empátiája. Ő nem fogja komplexusos libának tartani Zserit, és főleg nem, ha tényleg szerelmes lesz bele. De ehhez Zserinek is ki kellene törnie abból a közegből ahol eddig mozgott. Az előitéletek és a pletykák közül.

MacákékIcukája 2016.10.04. 15:57:39

@Perah: Ja, akkor jo, megnyugodtam :))) Szerintem is plusz adalek, de hazakat sajna nem tudunk nezni. Dawn Bodrogi megvan? theinnerwheel.com, baromi jo. VV5-ben egyebent szul. hely, ido volt kiirva, Attilanak ugyanakkor van a szulinapja, mint nekem :D Ok, tobbet errol nem offolok, ha gondolod privizz :)

Perah 2016.10.04. 15:57:41

@MacákékIcukája: Semmi gond, nem haragudtam meg :). Feljebb egy másik kommentben válaszoltam is erre. Csak addig szkeptikus az ember, amíg nem szerez elég tapasztalatot vagy nem elemez elég sok embert, mert aztán rájön, hogy döbbenetesen működik a dolog. Nagyon régóta foglalkozom már ezzel, több mint 15 éve. Persze, van polgári foglalkozásom is, amúgy nekem is inkább dolgoznom kellene, mint ide írogatni, csak hát ez sokkal szórakoztatóbb :D.

MacákékIcukája 2016.10.04. 15:58:17

@yoga girl: na ezt spec nem tudtam (vagy elkerulte a figyelmem)...

Perah 2016.10.04. 16:02:54

@hereverő heverő: Meg újra gondolni az édesanyjával való saját kapcsolatát. Lehet, hogy el kellene vele őszintén beszélgetnie, hogy mi volt az igazság, és nem csak az apa verzióját igaznak elfogadni. Én sajnálom őt is és Micit is, mert látszik amúgy, hogy mindketten érzékenyek, csak az egyik a trágársággal és keménységgel, a másik pedig az alkohollal takargatja (vagy fojtja el).
Érdekes a Vivi is, azért az ő családi viszonyait is szívesen megnézném...

hereverő heverő 2016.10.04. 16:12:19

@Perah: Na ennyire nem akarok belemerülni, mert véget ér a tudományom, és kiderül mennyire hülye vagyok az emberi lélekhez.

yoga girl 2016.10.04. 16:15:12

Megnéztem a nem vágott előzetest - még talán egyszersem sikerült a vágónak leadnia adás végén, nevetséges - És Lóra mondta ha Soma Evelint teszi védetté akkor Tivyt viszi ki, mert így Soma szembemenne Dinával és ez milyen dolog!! Istenem, bár kivinni, menjenek csak! :D

KukkoriiiQ 2016.10.04. 16:41:12

@hereverő heverő: Maximálisan egyetértünk, így kicsit aláhúznám azt a részét a kommentemnek, hogy az az ember már végig ment ezen az úton, azaz már elérkezett abba az állapotba, amikor már rendben van az önképe.

Javítsatok ki ha nem így van, de úgy gondolom, hogy komoly empatikus képességgel alapvetően azok az emberek rendelkeznek, akiknek fel kellett dolgozniuk emberi gyengeségeiket, akik saját maguk is buktak el.

Kevés olyan ember van, aki már magabiztosként indult, mindig minden sikerült neki az életben és emellett még abba is bele tud érezni, hogy azoknak akik nem ilyenek azoknak milyen lehet.

Az én empátiaképességem valószinű a kisbolygóként eltöltött gyerekkornak köszönhető és annak, hogy én magam egy "kisebbség" része voltam az osztályban. Persze elég karakán voltam ahhoz, hogy olyan sebeket ne szerezzek (vagy kellően korán megtanultam ellenük védekezni), hogy megkeseredett ember váljon belőlem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.04. 16:45:50

@hereverő heverő: Annyit nem akarnak fizetni, hogy én beköltözzek (oké, elárulom, az alsó limit egy 100-as.)Meg aztán nem is vagyok odavaló, bár simán tudnám hozni Aurélió faroklóbálását , meg Tivy székfelrugdalását is akár. De egy ilyen öreg majomra a kutya se lenne kíváncsi, kiesnék az első párbajon. :-)

Cérnahuszár 2016.10.04. 16:59:34

@VV Erőlegény: @slara: kérem vissza az illúziómat hüpp

Cérnahuszár 2016.10.04. 17:15:15

@Perah: na várj csak nem jó ha nincs fék a fejtegetésedben
1 ami sztem problémás: nem ismered zseri apját, nem tudhatod milyen ezért nem jó feltételezni hogy biztos agresszív.
2 a másik: zsolti azért buzi mert az anyja nem törődött vele. Ráadásul ezt azzal támasztod alá hogy egy barátod anyja sem törődött a buzi fiával, és még mindig semmit nem tudsz zsolti anyjáról. A buziság agyban dől el, és nem így, kémiai drótozás kell hozzá.
Veszélyes terepre mentél sztem.

hereverő heverő 2016.10.04. 17:40:52

Na széplónapot, az esti kommentelőket üdvözlöm és kitartást a maradóknak. "kabbe gyíkok, én leléptem"

Cimili 2016.10.04. 17:43:07

@özv. Baldóver Béláné: Ó Manci néni, köszönöm kedves sorait! Már hogyne emlékeznék magára, üde színfolt volt itt a HV-n, nagyon hiányoltam az előző szériánál is. Gyűjjön sokszor! :)

Magentax 2016.10.04. 17:46:02

@eatpray: eredményt miért nem lehet látni?

Cimili 2016.10.04. 18:05:58

@Magentax: Ez nekem is feltűnt, mert eddig mindig látszott. Vagy rosszul emlékeznék?

temperepempe 2016.10.04. 18:30:16

@eatpray: kellene még egy "egyik sem" válasz lehetőség is. :) Most a kisebbik rossz elvén Somát választottam...

BAZINGA2 2016.10.04. 18:42:59

Tivynek szerencséje van, hogy nem Ő megy párbajozni! A szülőktől haraggal vált el, a szerelménél Briginél lakott, aki most kidobta. Kíváncsi leszek, hogy amikor majd kiesik, mit kezd magával?

blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/eleg-volt-a-megalaztatasbol-kidobta-baratnoje-a-valo-vilag-tivyjet/npfcnx3

2016.10.04. 18:48:44

@BAZINGA2: ehhh, nem lepődtem meg, h a csaj is hasonló stílben kommunikál, mint a tyvy...

moletty 2016.10.04. 18:57:55

Kérdeznék valamit Tűletek:
A Rogán a Tóni a faszával helikopterezett mint az Aurélió csak letagadta utána mert kisci vót neki ? vagy mi vót ???

BAZINGA2 2016.10.04. 19:30:19

@Biriksz_Krokiksz!:
Mégis mit vártál Tőle? Alig ismerik egymást, összeköltöznek és már a gyereket tervezik. Végtelenül bölcs emberek. Biztos van érettségijük! =D Szegény gyerek! :( (jobb, hogy nem születik meg)

2016.10.04. 19:39:34

@BAZINGA2: azért írtam, h nem lepődtem meg.

2016.10.04. 19:42:23

@moletty: ő sem tudta, h veszik a kamerák. erre pl vivi is rácsodálkozott a villában a múltkor.

BAZINGA2 2016.10.04. 19:53:41

@Biriksz_Krokiksz!:
Szerintem más se! - Lóri, most vissza megy Angliába, hogy felfrissítse az angol nyelvtudását.

2016.10.04. 20:00:23

@BAZINGA2: attól függ, kit választ párbajpajtinak ;)
(lóri is kint dolgozott, amúgy?)

2016.10.04. 21:56:11

a mai adást azért nézem, mert a sorminta alapján gézu, aki <3 írja róla a hv-t.
(de baszki bealszom)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 21:57:18

@Perah: én még nem találtam meg a saját életemben az összefüggést a gyerekkorom,meg a jelenkorom között

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:00:31

@KukkoriiiQ: na,hát nem tudom,én mint mondtam a kiközösítettekhez tartoztam ennbek ellenére az empátiakészségem kb 0....

Cimili 2016.10.04. 22:03:31

@Commodore: Pont azt akartam írni, h nélküled nem kezdhetik el. :)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:03:41

At kell lenyegulnom, Stranger Things-t neztem eddig

2016.10.04. 22:04:19

@Commodore: fel is ébredtem! olyan jó így pár nap után élőben hallani *-*

Mók_Ica 2016.10.04. 22:06:15

sziasztok :))))) kiválasztás immár 3dszor a Zelőzetesbe'..... uncsi

tematikázás a köbön.... a szaunában és a sufniban is..... kit hív ki exAranyhajLóri???

ascii 2016.10.04. 22:06:44

egy escortnak lehet olyan, h zsánere?

2016.10.04. 22:07:01

tyvy kemény magját kellene majd szétrobbantani szavazás által.

Cimili 2016.10.04. 22:07:20

Akinek Krisztián köll, felőlem viheti. :)

Cimili 2016.10.04. 22:09:05

Vivi de boldog, h Soma mellett és ruhátlanul aludhat.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:09:17

Somi nem akar maszatolni, csak aludni. Kiszavazom atit hogy bemehessek david melle aludni. "Aludni" hehe

Cimili 2016.10.04. 22:09:40

Demarkációs vonal.:DDDDDDD

Mók_Ica 2016.10.04. 22:09:45

a hátárt Vivi, megint átlépted a határt.... fáj a fejem is..... - by Soma.... sírok :)))))))))))))

plüssnyuszi 2016.10.04. 22:10:12

Jó estét, jó szurkolást :-)
Kezdem unni Zseraldin nyígását Tiviileg, má meg féltékeny kezd lenni...pfff

Soma még szűz lehet vagy csak Vivitől undorodik?

2016.10.04. 22:10:43

ááááhhhh tuti h a múltkor is melanie bégázta fel vivit somsom zaklatására :) illetve szegény soma :(

2016.10.04. 22:10:46

Szasztok nyùLkapiszkàk!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:11:40

@MacákékIcukája: én is megyek. én alszom Dávid mellett,te meg mellettem:))

2016.10.04. 22:12:15

Vivi eszkortozik? Nem tudom volt-e màr. De ez akkor civil foglalkozàsù kislàny amikor èn villamos.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:12:17

@PeniValdes: francokat!!!!44! Nem alszok en lany mellett!!

Cimili 2016.10.04. 22:12:27

@pávör dragonfruit: Hali! Oszt a dinnyeügy rendeződött má?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:13:49

@MacákékIcukája: akkor a földön alszol:) tehát én alszom Dáviddal,és reggel majd együtt sütünk palacsintát

Cimili 2016.10.04. 22:13:49

Vivi: Egy hajszál választott el attól, h Somát megerőszakoljam, de elaludtam. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2016.10.04. 22:14:19

@plüssnyuszi: sajnos nem lehet megmenteni őt.... :((((

@Biriksz_Krokiksz!: miért fél ennyire Soma??? :)))

@pávör dragonfruit: nyusziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

@PeniValdes: micsoda beosztás :)))) aztán nehogy megerőszakoljátok :))))

Cimili 2016.10.04. 22:14:23

@PeniValdes: Abból én is kérek! :)

nicu71 2016.10.04. 22:14:31

vivien talpig sminkben alszik?bravo .
Na ujságos hét,ez mindig kurva unalmas szokott lenni

Schlomo Goldberg 2016.10.04. 22:14:56

Újságírós hét megint. Faszom.

Wednesday7 2016.10.04. 22:15:07

Újsághét!! ez jó lesz

2016.10.04. 22:15:21

@Mók_Ica: kisfiú még, mintha 12 éves lenne

Cimili 2016.10.04. 22:15:32

Melani mindig hord melltartót?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:16:16

@Cimili: abból nem kapsz:)
majd megvédem a srácot a rajongoktól:)

2016.10.04. 22:16:58

@Cimili: Ò ha tudnàd. Ma is elmentem reklamàlni. Megnèztèk a füzetben, semmi... A polcon semmi. Jöjjek ùjra pènteken. Esetleg 10 nap mùlva ha kihozzàk ùjra akkor mèg lehet tesznek èrtesítöt. Max visszaküldik a feladónak. Egyelöre itt tartunk, ha visszaküldik megyek cirkuszolni :D

Mók_Ica 2016.10.04. 22:17:08

@Cimili: mennyire izgatott lehetett :))))

Tivy már a felolvasásnál unta a feladatot.......

Cimili 2016.10.04. 22:17:19

Mici a falurádió, és el is ismeri.

2016.10.04. 22:17:52

@Mók_Ica: Hello negatiiiiv (pozitiiiiv <3 )

Cimili 2016.10.04. 22:18:07

@PeniValdes: Nem a Dávid köll, csak a palacsinta teeee! :)

2016.10.04. 22:18:44

mici lett a főszerki? (szalay vivienre asszociáltam hirtelen)
XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:19:11

@pávör dragonfruit: egyszer a postás nem hozta fel a csomagot,mert nehéz....

2016.10.04. 22:19:14

@Biriksz_Krokiksz!: Jó ez 3 íràstudatlan :D

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:19:21

Jaj ez uncsi, mingya elmegyek stranger thingset nezni inkabb

Cimili 2016.10.04. 22:19:28

@pávör dragonfruit: Nekem 60 napig kódorgott így, pedig ajánlottan adtam fel. Végül vissza kézbesítették nekem.

2016.10.04. 22:20:01

@PeniValdes: El vannak szemtelenedve.

Mók_Ica 2016.10.04. 22:20:29

@Biriksz_Krokiksz!: izgatott kisfiú :))))

Lóri micsoda főszerkesztő.... nem túl aktív.... Zsóti ír.... a többiek csak kibicelnek....
(eközben a hálóban Vivi lassan lemond Somáról...... )

2016.10.04. 22:20:57

@Cimili: 60!? Az durva! Reklamàltàl?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:20:58

@MacákékIcukája: látod,ez is mutatja,hogy nekem kell megkapni Dávidot,te olyan ferszült vagy,meg hadonászol,még sérülést okozol neki.:D

Mók_Ica 2016.10.04. 22:21:47

@pávör dragonfruit: lábunk ostor :))))))))))))))

@Biriksz_Krokiksz!: majdnem..... ;)))

2016.10.04. 22:21:51

Reggel rugom este dugom
:D
Zòttti

introverted22 2016.10.04. 22:22:11

@Mók_Ica: Sosem fog lemondani, mert kb az egyetlen esélye egy dugásra az, ha kierőszakolja valakiből, és max Somából tudja :D

2016.10.04. 22:22:23

melzsoltit isten is bulvárújságírónak teremtette, azt nemtom, h jókedvében-e...

Krétagarbó 2016.10.04. 22:22:29

Reggel rúgom, este dugom...

Mók_Ica 2016.10.04. 22:22:45

Soma mellett, az éjjeli szekrényen windex van? :)))))

2016.10.04. 22:22:48

@Mók_Ica: szökik a màlna (fèlek kifogy a szòkincsem) :D

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:23:06

@PeniValdes: pont ezert kell nekem megkapnom, hogy ne legyek ilyen feszult! Serulest sem fogok okozni, majd megkerem, hogy fogjon le szepen :D

2016.10.04. 22:23:38

@Mók_Ica: félrehallottam :) megyek én is újságírónak, jó?!
XD

2016.10.04. 22:24:19

Ez hogy van összevàgva? Egyik mondatnàl egymàs mellett, következöben külön.

Mók_Ica 2016.10.04. 22:24:39

@windsor: eddig nem úgy néz ki, hogy összejön....

@pávör dragonfruit: @Krétagarbó: ez az átköltés pontosan jellemezte Tivy viszonyát Zserihez ...

introverted22 2016.10.04. 22:25:21

Most látom, hogy azért nem eszi meg a bűz a szobát, mert van bent illatosító... Vajon az ajtó melletti látható mellett még hányat rejtettek el, hogy meg lehessen ott maradni?

ascii 2016.10.04. 22:25:41

ez még kérlek mindig nem csibészbecsület, hanem milkákért a gamma

2016.10.04. 22:25:48

@PeniValdes: :D ki vannak trènelve kifogàsból
@Cimili: Ebböl majd korrepetàlsz? Fenyegetözni kell, esetleg sírni vagy màris a panaszkönyvet kèrni?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:26:01

@MacákékIcukája: aha tehát eszköznek akarod használni,na ezért kell megvédenem:)

introverted22 2016.10.04. 22:26:16

@Mók_Ica: Nem fog összejönni, de a remény hal meg utoljára, és az egyetlen akiben még reménykedhet, az Soma... Az összes többivel még ennyire se jutott volna.

Mók_Ica 2016.10.04. 22:27:27

@pávör dragonfruit: vannak még a csúnya szavak, de aztatokat nem írom, mert szerizlek :))))

@Biriksz_Krokiksz!: oksa :))) gépeljem amit diktálsz?? :)))

@Cimili: a bazi nagy görög lagziban azzal kezelt mindent az apuka :))) (Soma mellett is vmi tisztítószer volt szóróflakonban.. a windex is az volt a filmben :)))) )

introverted22 2016.10.04. 22:27:33

Lóriról megint kiderült, hogy sötét paraszt ehhez a játékhoz. A geciséget nem kell előre bejelenteni, hanem jobb meglepni mindenkit, úgy hatásos... de ezt sosem fogja megérteni. Belőle sosem lesz taTTikus játékos. Ezért is kell hazamennie bárki ellen.

Cimili 2016.10.04. 22:28:19

@Cimili: személyesen sose mentem be, mert lusta voltam,, amikor meg nem voltam lusta, akkor épp kánikula volt. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:28:31

na megyek is megvédeni Dávidomat:)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:29:01

@windsor: sztem van szelloztetorendszer is, bar mintha regebben mondtak volna, hogy iszonyu budos a halo

@PeniValdes: nem, azt akarom h o hasznaljon engem kozos beleegyezessel SSC alapon

Mók_Ica 2016.10.04. 22:29:05

@windsor: ha még bent maradnak sokáig, lehet hogy összejön vmi sajnálat-szex, mint au-nak ....

Mók_Ica 2016.10.04. 22:30:39

@windsor: megmondta a sufniban Tivynek, hogy nem ésszel fog dönteni.... még mindig a bosszú hajtja...

2016.10.04. 22:30:51

@Cimili: @pávör dragonfruit: az a baj, cukorkáim, h @szörnycsi még mindig nem állította rá az ügyre a megfelelő detektívet.

2016.10.04. 22:31:48

@PeniValdes: @MacákékIcukája: Ne hogy össze vesszetek már rajta!! XD Édes hármas fel sem merül? XD De hogy ha ide feljövök, állandóan ezt kell olvasnom, na ebből kezd elegem lenni. :) Vagy Lóriról ugyanezt. Kiéhezett nők járnak csak ide?

Cimili 2016.10.04. 22:32:21

Soma basszus légy önző!

Mók_Ica 2016.10.04. 22:32:44

Tivy mingyá puncsolni fog Somának, hogy majd a megfelelő időben neki adja a védettséget....
mi van Tivy-ke, már nem bízol a rajongóidban???????????????? :))))))))))))) (abban a kettőben... höhöhöhö)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:33:46

@PeniValdes: forgatom? Hogy erted?

@ALOKSAKTRHEE: fuuuj nem kell csaj :D Szegenyke, ok befejeztem :)

2016.10.04. 22:34:33

@windsor: aki nem tud ésszel dönteni, és a saját kis lófaszt sem érdeklő sérelmeit veszi figyelembe, az menjen vissza a levesbe/feledés homályába.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 22:34:36

@ALOKSAKTRHEE: semmi hármas.
egyébként rajtad is tartom a szemem.)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:35:04

Milyen hulyek ezek. Tattika nulla

Mók_Ica 2016.10.04. 22:35:31

Lóri nagyon buta..... és szemét, mert a saját bosszújához felhasználná Somát....

Soma ebben viszont jól lát :))))

Schlomo Goldberg 2016.10.04. 22:35:46

Soma baszdmeg, debil vagy.

Cimili 2016.10.04. 22:36:14

Ó a buta Soma még gondolkozik is rajta. 36 milla a tét kisgyerek! :)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:36:28

Amugy Lori szivesseget tenne nekunk ezzel, szetrobbantja a sajat csapatat.

introverted22 2016.10.04. 22:36:48

@Mók_Ica: Pontosan ezért fog kiesni Lóri fiú, mert ennyire gyökér. Mondjuk Evelin ellen szerintem amúgy is Dina mellett éjszakázna újra.

Mók_Ica 2016.10.04. 22:36:49

@Biriksz_Krokiksz!: @MacákékIcukája: Lóri Dina kiesése után is vakon van.... de nagyon... és szemét eszközt használ..... pffffff

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:37:19

@Cimili: nem ertem, mindig elfelejtik hogy itt nyeremeny van, eleg sulyos osszegu

Mók_Ica 2016.10.04. 22:37:40

@windsor: lassan már mindenki ellen.....

Cimili 2016.10.04. 22:37:46

Tívy a ravasz paraszt.

2016.10.04. 22:37:52

@MacákékIcukája: ja persze. Hiszem ha látom. @Cimili: Rájöttem. Sőt rájöttem, inkább nem is jövök ide. Megnézem az öffit, és kész. Ti csak csináljátok ugyanazt, mint eddig. Régen szerettem ide jönni, nem ez ment. Most már nem. Na jók legyetek.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:38:11

@Mók_Ica: Soma fog ebbol jon kijonni, ha elkezdik most zsarolni

Commodore 2016.10.04. 22:38:12

Mibarátság, mi 36?!

plüssnyuszi 2016.10.04. 22:38:19

a barátság többet ér, mint 36millió forint. Idióta, milyen barátság??

2016.10.04. 22:38:23

soma egyelek meg. ezek mind a barátaid, hiszed.

genevieve 2016.10.04. 22:38:32

tivi de be van szarva:-)

Wednesday7 2016.10.04. 22:38:47

soma a kis naiv. többet ér neki az egy hónapos barátság, mint a 36 milla

Mók_Ica 2016.10.04. 22:38:48

ójaj... Tivyt elárulták.... ez is vakon van.... ennyire hülyéket..... pfffff

2016.10.04. 22:39:07

tyvy a span helyett is majdnem málnát mondott.
XD

introverted22 2016.10.04. 22:39:11

@Mók_Ica: Már Ati is nézhetőbb karakter, mint ennek a nyűglődése.

Cimili 2016.10.04. 22:39:26

Persze Tivy, nem kell a védettség, de megsértődsz ha nem te kapod.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:40:06

@genevieve: gondolom sejti h kiesne :D

Nem baj hulyek, egessetek csak magatokat, ugyis Davide lesz a 36milla

introverted22 2016.10.04. 22:40:18

Lóri most tényleg azt hiszi magáról, hogy mekkora nagy játékos??? Atya világ... Nagyon alja az az ember. Sötét mint az éjszaka.

ascii 2016.10.04. 22:40:49

@Cimili: ő szívesen kimegy párbajozni

2016.10.04. 22:40:54

ha lóry kyvyszy tyvyt, eskü lóryra szavazok!!!!!!

naezjó... 2016.10.04. 22:41:13

Gyerünk Somi, lila csadorba Evelint! Úgyse.

plüssnyuszi 2016.10.04. 22:41:19

éééééés még tudja fokozni Soma az idiótaságot
hogyaszongya az isten barma, hogy nélküled feladnám.... anyám, borogass!

Cimili 2016.10.04. 22:41:22

@ALOKSAKTRHEE: Miért kell mindig minősítened a kommentelő társakat és vérig sértődni, ha valakinek más a véleménye?

Mók_Ica 2016.10.04. 22:41:31

@windsor: Lóri szeretne Dinával aludni .... meNNYen :)))

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:41:46

@windsor: kellene egy olyan lehetoseg, hogy kettot szavazunk ki egyszerre.

De Soma magara is teheti a lilat, nem? Miert nem tartogatja akkor????

naezjó... 2016.10.04. 22:41:54

@Biriksz_Krokiksz!: ha Lóri kiviszi Tyvyt, 1 kávét kérek.

Mók_Ica 2016.10.04. 22:43:04

Zsóti felvilágosítja őket.....

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:43:13

Na vegre, Zsoltnak legalabb van egy kis esze

2016.10.04. 22:43:20

@naezjó?: hány cukorral? tejjel vagy tejszínnel?

Wednesday7 2016.10.04. 22:43:29

@MacákékIcukája: annyi esze már nincs. sőt, ha tivy kiesik, ő feladja a játékot :'D

genevieve 2016.10.04. 22:44:23

nahát, mekkora fordulat történt:-)

naezjó... 2016.10.04. 22:44:25

Nem az a kamera vett Zsolti, de mindegy, így is dróton rángatod őket az összetett mondataiddal :)

introverted22 2016.10.04. 22:44:38

Mondjuk, ha ilyen módon vinné ki a Tivyt, akkor én Tivyt várnám vissza... Pedig Tivyt se szeretem, de még mindig inkább ő, mint ez a fasz.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:44:39

@Wednesday7: kaparom a falat

@PeniValdes: mit? Most nem is beszeltem davidkamrol :D

Cimili 2016.10.04. 22:44:55

Hajrá Lóri, szívasd csak a Tivyt!

introverted22 2016.10.04. 22:46:13

Mondjuk régen volt olyan, hogy ha előre elköpte, hogy kit visz ki, akkor az védettséget kapott és mást kellett választania. Vagy rosszul dereng? Mert ez alapján már most bebukná az Evelin dolgot.

naezjó... 2016.10.04. 22:46:23

@Biriksz_Krokiksz!: :D 2 cukor, tej, klasszik. De lehet sok lenne a nagy izgalomra :D

Wednesday7 2016.10.04. 22:46:24

nem értem, az senkinek nem fordul meg a fejében h atit vigye?

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:46:28

Némmá Vivi is kepben van

Mók_Ica 2016.10.04. 22:46:39

Soma miért nem küldi el a p...ba Lórit????

Krétagarbó 2016.10.04. 22:46:43

Azért suemét húzás ide, zsarolás oda, élvezem, ahogy az ostorlábú becarrt. Pacsi Lóri:)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:47:09

@windsor: de igen, regen tolos volt megnevezni a kihivottat

2016.10.04. 22:48:19

@naezjó?: akkor mentes kávét kapsz, nyilván. nulla koffeinbubival.
XD

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:48:20

@windsor: tilos* csak nem mukodik az autocorrect

@PeniValdes: ja azt en is, es de, az enyem <3

Mók_Ica 2016.10.04. 22:49:21

@naezjó?: a tejhab..... na az lenne a sok :DDDDDD

2016.10.04. 22:51:54

@pávör dragonfruit: pályáztat! fasza melóra a legfaszább embert!

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:52:27

@PeniValdes: gyagyas vagy :DDD Davidka amugy most eltujult, kimaradt a szarkavarasbol. De talan jol is teszi

introverted22 2016.10.04. 22:52:33

@MacákékIcukája: No, hát remélem, hogy még jó sokszor kijelenti, és meglesz a méltó büntetése.

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:53:10

@windsor: bunteteeees?? Ebben a szeriaban??? :))))

naezjó... 2016.10.04. 22:53:20

@MacákékIcukája: Hülyén nézne ki 2 lila kendővel :)

Cimili 2016.10.04. 22:53:24

Szerintetek mi lesz? Átadja Evelinnek a védettséget?

introverted22 2016.10.04. 22:53:25

@MacákékIcukája: de cuki volt, amikor cukkolta Vivit :)

ascii 2016.10.04. 22:54:42

mekkora gyökér ez a dávid

2016.10.04. 22:54:45

dávid, heeee????? ezt visszatekerem!

introverted22 2016.10.04. 22:54:55

Uhh, meredek lépés Dávidtól!

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:54:55

@naezjó?: ja nem, ugy ertem h nem hallotta ahogy a tobbiek zsaroljak egymast, nincs infoja

Daviiiiiid

genevieve 2016.10.04. 22:54:56

na dávid tököt növesztett?:-)

ewita 2016.10.04. 22:54:59

akkor most mondja valaki,hogy Dávid nem egy fasza gyerek!

Wednesday7 2016.10.04. 22:55:12

dávid levette a lila kendőt :O

2016.10.04. 22:55:15

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj gyozo lesz az oknyomozo nem akarooom.
Es köviben david ledobja a lilat es ati sir. Demièrt?

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:55:32

Fuuuugyerekekmileszitt!!!!!

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.04. 22:55:55

Le lehet venni a lilàt a szabaly szerint?

agimano 2016.10.04. 22:56:20

nem is tudtam, hogy le lehet venni a kendőt

Mók_Ica 2016.10.04. 22:56:29

@MacákékIcukája: láttad a Zelőzetest????? fordulat lesz :)))) Dávid leveszi a lila kendőt :))) ha kiviszi őt Lóri, 90-10 arányban fog visszamenni :)))))

@naezjó?: nehogy túl nagyot üssön :))))

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:56:41

@ewita: @genevieve: kesz vagyok! Es meg sirt is! Lori kiesik.

introverted22 2016.10.04. 22:56:43

Volt már korábban olyan, aki lemondott a védettségről? Mert spec olyan nem rémlik. Jaj Dávid, nem így kéne játszani, bár ha Lóri ellen nem megy vissza, akkor a világ megérett a pusztulásra...

plüssnyuszi 2016.10.04. 22:57:10

Dávid lapot húzott 19-re :-)
Ha kimegy és megnyeri, akkor nagyon erős ember lesz + erős szimpátiát ébreszthet a tökösséggel

genevieve 2016.10.04. 22:57:20

@MacákékIcukája: csengettek lórinak, mehet haza dinához:-)

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:57:27

@Mók_Ica: Lori egy idiota, megassa a sajat sirjat es onkent es dalolva felszik bele :DDD

ewita 2016.10.04. 22:57:30

@pávör dragonfruit: ez a povered bájbigbráner bármit lehet ... de nekem tetszik ha tényleg meglépi

introverted22 2016.10.04. 22:57:51

@pávör dragonfruit: Milyen szabály?? Van itt bármiféle szabály?

Mók_Ica 2016.10.04. 22:58:27

na erre kivi leszek.... vajon Lóri mennyire lesz faszagyerek????

naezjó... 2016.10.04. 22:58:35

Szerintem Dávid tuja, unalmas ahogy leveszi a kendőt, de ha nektek ez kell... :D

genevieve 2016.10.04. 22:58:49

@plüssnyuszi: okos gyerek:-)

a bosszú duma miatt lóri most már nem teheti meg, hogy nem dávidot viszi ki...

introverted22 2016.10.04. 22:59:00

@plüssnyuszi: Azért a tökösséggel már így is ébresztett szimpátiát. Meg a külsejével is :D bár lehet, hogy holnap meg ezt a részt felejtik el bejátszani :D

MacákékIcukája 2016.10.04. 22:59:05

@windsor: visszamegy! Tudja, hogy a nezok hogyan latjak ezt kintrol, Soma biztos trottyra ment idegileg a zsarolastol es David felbaszta magat ezen

genevieve 2016.10.04. 23:00:00

@MacákékIcukája: ahogy szokás mondani, házhoz ment a lófaszért:-)

de ha összeesküvés elméletben gondolkozunk, akkor lehet dávidnak megsúgták, hogy mit csináljon:-)

2016.10.04. 23:00:06

dávid mmkk visszamegy lóry ellen. kérdés, h lóry őt választja-e párbajpajtinak.
'csábamán, néznem kell a holnapi részt is!
amúgy ez nagyon színpadias volt, nem tetszett.

ewita 2016.10.04. 23:00:45

@MacákékIcukája: én inkább idegesnek láttam,remegett a hangja meg minden! :) jó lépés amúgy , szerintem vissza megy, már csak ha a dinkásból indul ki,és így bevédi a többieket, és a gyökér lórinak meg nem lesz más választása ha tényleg bosszúni aakar a hülyéje!

Mók_Ica 2016.10.04. 23:01:17

@genevieve: @ewita: @MacákékIcukája: nekem tetszik, hogy gondolkodott és egy nem szokványosat lép :)))) Lórit kb sarokba szorította, de idiótán, ahogy Lóri próbálta Somával
ebből Lóri nem tud jól kijönni......

introverted22 2016.10.04. 23:01:26

@MacákékIcukája: ÉS vajon állni fog még bárki Lóri mögött ezek után?

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:01:37

@genevieve: hehehe ez tetszik!!

@Biriksz_Krokiksz!: nem biztos h megjatszotta, utana tokre sirt

pomac 2016.10.04. 23:01:50

@Biriksz_Krokiksz!: itt már mindegy lóri nagyon eltaktikázta magát és erre rá is jött szerintem :D

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.04. 23:02:00

@ewita: @windsor: Jól beszèltek.

Mók_Ica 2016.10.04. 23:03:12

@Mók_Ica: kimaradt a lényeg.... NEM idiótán :)))

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:03:26

@ewita: @Mók_Ica: ekg mindkettore

@windsor: heh tutira nem. Lori olyan ostoba, hogy hihetetlen. 36 millat kockaztatni egy random csajert? Nem normalis

Mók_Ica 2016.10.04. 23:04:33

a sárga telefonban Brigi.... akit tegnap Tivy kidobott.... pffffff
ez is Zseri szindrómában szenved....

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.04. 23:04:36

Fogyatekos gyozo lemajmozta a kommenteloket. Na elkapcsoltalak papagaj.

Commodore 2016.10.04. 23:04:47

Hozé Armandó a kötsöggecifasszopó. Pöts. (nem vagyok ideges, fő a nyugalom)

introverted22 2016.10.04. 23:05:55

@MacákékIcukája: Nem random csaj, a szerelme!! Hát nem érted? 2 hét alatt akkora szerelem lett itt, hogy Coelho-t már felkérték az esküvői meghívó szövegezésére.

Mók_Ica 2016.10.04. 23:05:59

@MacákékIcukája: ha megnyerte Dinát, hadd vigye :)))))

@windsor: ez jó kérdés....

pomac 2016.10.04. 23:06:33

@Mók_Ica: nem tivy dobta ki ,hanem brigi dobta tivyt :D

naezjó... 2016.10.04. 23:06:40

Holnap Anikó vajon visszakapja Győzikétől a szemüveget?
Menjél haza Brigi, részeg vagy.

2016.10.04. 23:06:46

@MacákékIcukája: önnön nagyságától meghatva - van ilyen. dávid marhára biztosnak tűnik a dolgában, #szeretemimádom, de remélem nem azért csinálja, mert érzi a hátszelet.
@pomac: ehhehhh.

honap így nézem majd, h mizu vót pontosan: *-*

introverted22 2016.10.04. 23:06:57

@pávör dragonfruit: Én abban a pillanatban elkapcsolom, mikor mondják hogy ő lesz a BV-ban.

2016.10.04. 23:07:30

@Commodore: ommmmmmmmmmmm (jógázzá')

Mók_Ica 2016.10.04. 23:07:42

@Commodore: ne pazarold rá a kis ideg sejtjeidet :))))

@windsor: ja-ja.... oszt Lóri megy dógozni, hogy összegyűjtse a Bora-borára valót :))))

Commodore 2016.10.04. 23:08:15

Brigi képét kiguglizta már vki?

2016.10.04. 23:08:41

jóféle ez a vv8 mégiscsakcsi.
XD

introverted22 2016.10.04. 23:08:57

@Mók_Ica: Küldeni kéne neki ajiba egy Atlaszt. Kár, hogy nem jut el addig a műsorban, hogy megkapja :D

Mók_Ica 2016.10.04. 23:09:16

@pomac: egyre megy...

@naezjó?: ez a vándor intelligencia :)))))

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:11:02

@windsor: oravecz koelhó nórát? :))) vegulis tivy es brigi 3 het utan gyereket terveznek, miert is ne :D

@Biriksz_Krokiksz!: hat... ki tudja. En abban bizom, hogy ertelmes ember leven tud a nezok fejevel gondolkodni es latja, hogy ez a zsarolas itt kint nem nyero. Dina sem volt nyero es ezt is jol latta

Commodore 2016.10.04. 23:11:05

Szakítás? Ó! Brühühü :-(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 23:11:11

@windsor: pfejj de ruhellem koelhót is. "a valo világ váratlan merengése, viharos kételyeket fakaszt" pszeudobölcs,konzumerközhelyek azo számára akik rábólogatnak hogy milyen igaz, és mar kattintanak a megosztás gombra.blöee. (ha esetleg vki szereti itt, attól elnézést) :)))

2016.10.04. 23:11:50

evelin, ne beszélj kérlek.

Cimili 2016.10.04. 23:12:08

@Wednesday7: Szólt neki a rendező, kell a feszkó :) Vedd le Dávid, ha kihív, majd az RTL téged küld vissza.

naezjó... 2016.10.04. 23:12:37

@Mók_Ica: akkor jelzem, hogy elemet kéne cserélni :D
Tyyvy angol csajozása milyen lehet? "Váttszáp Doggy? Bjutifúl Lory ju ár! Bring mí áut!"

Mók_Ica 2016.10.04. 23:12:49

Evelin felül az Erzsébet hídra.... aham.... az a Szabadsághíd volt szivi.....

2016.10.04. 23:13:00

@Commodore: egy málnás kávét, nyugtatónak? (nem bubis!)

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:13:01

@Commodore: @pávör dragonfruit: mit mondott hoze? Lemaradtam rola a kommentek miatt

agimano 2016.10.04. 23:13:35

Ati a homis fiúkról:D

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:14:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: en szeretem a konyveit, de agyfaszt kapok a facebookos inspiracios idezetektol meg azoktol is akik ezeket megosztjak

Mók_Ica 2016.10.04. 23:15:20

@Biriksz_Krokiksz!: butuska, az 5bubis a nyugtató :))))

2016.10.04. 23:15:26

@MacákékIcukája: de lóry még nem döntött, nem bizti, h tényleg őt vinné ki, mondjuk egy ekkora nagyszínpad után elég nagy presztizsvesztés lenne lórynak, ha nem dávidunkat vinné ki...
az a baj, h nem így akarom, h kivérezzen :/

Commodore 2016.10.04. 23:15:54

Győzi! Ki, hol,mit,mikor, miért?

Funk You 2016.10.04. 23:16:09

Lórinak visszanyalt a fagyi. Vasárnap éjjel már nézegetheti a diszkont repülőjegyeket Bora Borára :D

ewita 2016.10.04. 23:16:29

@windsor: erre kíváncsi leszek én is!

2016.10.04. 23:16:30

@Mók_Ica: ja, bocsi. (azmiaz?)
:)

Mók_Ica 2016.10.04. 23:16:32

valaki érti, hogy miről beszél Jose???? csak jár a szája és semmit nem mond....

Cimili 2016.10.04. 23:17:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: A fészen amelyik ismerősöm Coelho idézeteket tesz be,már törlöm is.

Mók_Ica 2016.10.04. 23:17:28

@Biriksz_Krokiksz!: 5bubis KV :)))) (még nem ittam.....) :))))))))))))))

Commodore 2016.10.04. 23:19:23

VIVI TERHES! Vki felcsinálta!

Mók_Ica 2016.10.04. 23:19:41

@Cimili: @MacákékIcukája: milyen érzéketlenek és érzelem mentesek vagytok :)))))) (viccölök)

Cimili 2016.10.04. 23:19:45

Hú, le kell feküdnöm, mert nem fogok tudni reggel felébredni. Mindenkinek jó éjt!

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:20:32

@Biriksz_Krokiksz!: o pampog mar miota a bosszurol, hat tessek, most megkapja a lehetoseget. Jo lett volna, ha tudjak meg huzni de Lori most iszonyatosan eltaktikazta magat. Persze ha kihivja, sem egyertelmuen boritekolt David gyozelme. Az tuti h izgulni fogok vasarnap

Mók_Ica 2016.10.04. 23:21:18

@Commodore: oszt kitől???? (nekem is ez volt az első gondolatom..... )

@Cimili: jó éjt :))))

introverted22 2016.10.04. 23:21:39

Azt hiszem én is követem Cimili példáját, és majd holnap visszaolvasok :) Jó éjt!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.04. 23:22:28

@Cimili: tobb mas ok mellett egyszer mar toroltem magam fb.rol azta ujraregeltem alneven es van kemeny 13 ismerosom. tisztabb szarazabb biztonsagosabb erzes :)

introverted22 2016.10.04. 23:23:38

@Biriksz_Krokiksz!: Az a baj, hogy akkora idióta volt, hogy már bárki ellen elvérezne... Dávid a kegyelemdöfés ez tény. Nagyobb pofon lenne valaki kisebbtől kikapni...

2016.10.04. 23:25:48

@MacákékIcukája: szájuk az van jó nagy, emiatt is döbbentem meg, h végre valaki az egyik hangembert képes szaván fogni (dávid). nagyon kivi vagyok, h ebből mi lesz/mi marad holnapra, merem remélni, h nem csak hatásvadász vágás az egész.

ewita 2016.10.04. 23:26:28

ezen felröhögtem, facebook-VV
" lóri beszopja holnap a rambo bosszuharcot, nem meri dávidot vinni, ezzel bukja az egész taktikát dinával együtt, tivi meg össze vissza szarta magát, haha szökik a kula a gatyába ha kinéz a párbaj"

2016.10.04. 23:29:27

@Mók_Ica: fagyi úgyis elmaradt, helyette ilyet iszunk, időpontot megegyeztetjük ;) 5 bubis málnás kávé!
(kicsit brrrr, de jó társaságban byzty fyny) :))

Mók_Ica 2016.10.04. 23:29:53

@Commodore: Zére gondolsz? ő Anikóra gerjedt.... nem? :)))

@ewita: én is röhögök :))))

Mók_Ica 2016.10.04. 23:30:45

@Biriksz_Krokiksz!: oksa :))) csak kérjük málna és bubi nélkül :))))

MacákékIcukája 2016.10.04. 23:32:04

@Biriksz_Krokiksz!: azt is el tudom kepzelni, hogy david fulebe jutott a zsarolos sztori, felbaszta magat rajta es osszehivta a tobbieket hogy leveszi a lila kendot, aztan jott level a szerkiktol, hogy ezt nem szabad, de azert bevagtak nekunk h izgulhassunk.

ewita 2016.10.04. 23:32:05

@Biriksz_Krokiksz!: málnás kv? aztán majd szökik a kula! :)
Na jó éjt mindenkinek,holnap folyt köv!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.04. 23:32:53

Bocsi lányok, de itt az lenne az ütős, ha Dávid esne ki Lórival szemben. Mondjuk erre jelenleg kevés az esély. De én büntetném az ilyen vagányságot, mert egy VV-ben alap, hogy elkerüljük a párbajt. Szóval pápá Dávidka!
Igazából azt gondolom hogy csak hatásvadász bevágás volt és nem veszi le a lilát.

2016.10.04. 23:36:41

@windsor: mi viszont nyerünk egy még erősebb dávidot, aki így átfordíthatja a bentiek vélekedését arról, h ki is a valóban népszerű játékos itt kint a nézőkék szerint, és hátha rájönnek, h tyvy pl pont nem az.
( csak tyvy kizúgásában tudok gondolkodni, és nem kérek elnézést)

pomac 2016.10.04. 23:40:25

@Majom1Parádé: ez azért nem mondanám vagányságnak ebben az esetben,szerintem dávid is látja hogy így nagyobb esélye van lórival szemben mert most nagyon maga alatt vágta a fát, ami idő előtt le is tört alatta

2016.10.04. 23:43:11

@MacákékIcukája: elég szenvedélyesen kelt ki magából, szóval bmi lehet. nézem holnap mmkk.

@Majom1Parádé: írtam én is h bejátszás alapján elég színpadias volt, ettől függetlenül tetszett nekem meg a májamnak ;) meg nekem alapból minden tetszik, ami tyvyt gyengíti.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.04. 23:48:05

Mi a töksi ez a Vivi féle "Soma kinyalt, utána szexeltünk"? Mi lesz így Evcsivel?

2016.10.05. 00:03:31

@Cimili: Na akkor. Nem sértődtem vérig. Benézted. Az utóbbi egy órában érdekes módon normális kommentelés folyt. Nem Lóri és Dàvid istenítése, hogy milyen jó pasik is ők. Ezzel semmi gond. Így lenne jó mindig. A másik pedig, hogy ne akarj már bíró lenni!! És ne írogass sehol nekem, ha kérhetem. Én sem teszem neked.

Cérnahuszár 2016.10.05. 00:23:58

somától epic pillanatokat láthattunk
az utolsókat amikor még hisz barátságban, tisztességben, tiszta old satterhand a gyerek
még nem rontotta meg a felnőttek világa, kell még pár év, a többiek már simán gyilkolják egymást
sztem soma most nyerte meg a játékot, és én egyáltalán nem bánom, eddig nem tartottam semmire
de az hogy ennyire nem magára gondol, a fenébe én megtartanám azt a nyomorult kendőt, ahogy itt mindenki, és bent vagyok a döntőben.

Cérnahuszár 2016.10.05. 00:27:42

valaki majd mondja meg zsolti miért védi ennyire evelint, nagyon jól forgatta a szót a sufniban, hogy soma tegye csak rá nyugodtan evelinre a kendőt, mert tivyt ugyse viszi ki
amúgy nekem nagyon tetszett lóri húzása, jó kis patthelyzetet állított fel, nem néztem ki ennyit belőle mert semmit nem csinált amikor ösze kellett volna szednie a dina csapatot hogy rárakassa a jelet zserire vagy atira
evelinre nem tudta volna

Costanza 2016.10.05. 07:37:16

mar elnezest de miert ul ott mindegyik idiota telikabatban, valami armageddon van vagy mi tortenik? tel van?

introverted22 2016.10.05. 07:38:09

@Cérnahuszár: Ezzel a Lóri húzással az a baj, hogy egy ostoba ember lépte meg. Ha igazán okos lett volna, akkor hagyta volna agyalni őket a párbaj napjáig, és ott Soma döntésének függvényében léphetett volna egy igazán váratlant. Így Dávid ismét fölénybe kerül, hiszen igen csak tökösen reagálta le Lóri xarkavarását. Ezzel lesokkolta a bentieket, de ő már tudja, hogy milyen tábora van idekint. Lóri meg csak egy Viki elleni párbajból következtet (tévesen) a saját táborára. Mondjuk Dávid lépése jelen esetben felesleges volt, pusztán csak azért is, mert szerintem Lóri Evelin ellen is kiesett volna.

introverted22 2016.10.05. 07:39:34

@Costanza: megérkezett az őszi kollekció a boltokba, és most azt kell hordaniuk, hogy időben megvegyék őket a rajongók. Vagy elromlott a fűtés a sufniban és a nappaliban is...

Krétagarbó 2016.10.05. 08:34:31

@Cérnahuszár: nekem is ez járt tegnap a fejemben, kicsit nyomi meg még olyan pattanásos kamasz, de a romlatlanságával nyerő lehet.

Krétagarbó 2016.10.05. 08:38:12

@windsor: ha tényleg leveszi Dávid a lila kendőt, nem nevezném feleslegesnek ezt a húzását. Nyer vele egy vsomó müsoridőt, szimpátiát, kint is, bent is tökösnek tartják majd.

Krétagarbó 2016.10.05. 08:40:35

Ja és Tivtiviből is kihozta a szitu az igazi, csicskageci gyáva énjét. Ezért is tetszett Lóri húzása, más kérdés, hogy Lóri ezzel végképp lenullázta magát. Utálom a zsarolókat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 08:44:43

@Krétagarbó: én annak fogom tartani,na persze Lóri ellen igen,más elen már nem biztos

introverted22 2016.10.05. 09:15:12

@Krétagarbó: Olyan értelemben nyilván nem az, de Evelin sorsába ezzel nem szól bele, mert így vagy úgy, ő maradt volna továbbra is játékban. Olyan értelemben persze jó volt, hogy lépett egy váratlant, és még szimpibb lehet, bár nekem már így is kedvenc, lila kendő ide vagy oda :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 10:04:05

@Krétagarbó: Teljesen hasonlóan látom. Korábbi kedvencünk Lóri csúszik nálam is egyre lejjebb a népszerűségi ranglistán, és már csak Atit, Tivyt és Micit előzi egy esetleges párbajon. Lórival az a bajom, hogy többet képzeltem bele korábban, mint amennyi benne van. Ez a zsarolási trükk nem feltétlenül lenne egy rossz húzás a részéről, mert szeretem, ha valaki érdekesen játszik. Az a baj viszont vele, hogy ezen a dühből, és nem picit vakon való taktikázás és provokálás kivételével (hiszen nagy valószínűséggel ő Evelin ellen sem jönne vissza, és Tivy is billegős sztem egy párbaj kimenetele), amit még a Dina korszakból örökölt szinte semmit sem tud bemutatni, nincs egy mókás, vagy mulattató másodperce sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 10:09:16

@Krétagarbó: Nálam valahogy Krisztián előtte áll (Zsolti meg mellette). Nagyon élvezem Krisztiánban, hogy marhára bírja a bezártságot, tök nyugodt, a metakommunikációjával oldja a feszültséget, és nyugalmat és vidámságot teremt maga körül, nem törekszik feltétlenül az irányító szerepre, de szavak nélkül is mindig "esemény közelben" van.

MacákékIcukája 2016.10.05. 10:10:28

@VV Erőlegény: lehet, hogy jol (jobban) sult volna el a zsarolos modszere, ha valami vergeci jatekossal teszi meg. De pont Somat valasztotta, aki egy jolelku naiv kisfiu... Pont a "leggyengebbel" kellett szemetkednie, ez a tobbseg szemeben verlazito.
Na, gyertek mar at az uj postba :)

Perah 2016.10.05. 10:12:20

@PeniValdes: Nézd tudatosabban, és akkor megtalálod! Ki az, akivel szimpatizálsz és ki az, akit a legjobban utálsz vagy irritál a viselkedése bent?
A Mérleg jó, csak néha bizonytalan :).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 10:30:59

@Perah: kösz.9
na nézzük
Mici: idegesítő műpipi,nem csak a füle,orra,hanem a lelke is mű.irritál
Atti: irritál,nem bírom a macsókat,akik azt hiszik minden nő az övüké,plusz nem szeretem ha vki a nyakában hordja a Szent Péter székesegyházat.irritál
Dávid: nem irritál,kb ő az egyetlen.szimpi
Evelin: nem irriál,de nem is szimpi
Krisztián: szimpi,de kevésbé mint Dávid
Lóri: semleges,de inkább irritál
Soma: semleges,mint Eve
Tivy: nagyon irritál
Vivi: szintúgy,mint Mici
Zsera: nem irritált,de kezd a gyengeségével

Perah 2016.10.05. 10:40:58

@PeniValdes: Egy helyen olvastam, hogy kiközösítettek az iskolában, vagy mi. Nem tudom, hogy hogy néztél régebben, miért voltál kiközösítve, ha ez igaz. Tudni kellene pontosan (és őszintén), hogy milyen volt a családi háttered, a szülőkkel, testvérekkel való (ha van) viszonyod. De ezt elsősorban neked kell tudnod, hogy ki okozza benned a legnagyobb frusztrációt (a villabeli személyek közül). Ha ilyen nincs, akkor te nem ezért nézed, hanem csak szórakozásból :). Én nem, mert foglalkozom pszichológiával és tanácsadással, emiatt ilyen szemmel nézem.
Amúgy Dávid szerintem is jó pasi, ezerszer jobban bírom az ilyeneket, mint a paraszt, de jóképű skacokat! Lóri eleinte bejött külsőleg, mert karakteres az arca, de amióta papucsállatkává vált egy ilyen ordenáré nő miatt, mint a Dina, a szememben -100 alá került. Azóta külsőleg sem tetszik már.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 11:54:25

@Perah: itt annyit elmondok,hogy legkisebb gyerek,viszonylag nagy korkülönbség 6 és 9 év. apja által kissé elkényeztetett kislány, minden hétköznap reggel ő csinálta meg a reggelkim és a kakaóm,még 17 évesen is (nem arról volt szó,hogy nem tudtam volna magam)
csendes,okos,visszahúzódó nem a menő kamaszcsaj voltam. meg a helyi"elit" tagja. meg ennyi év után én féltékenységet is felfedezek ebben.
Lórinak a szeme feltünő

Costanza 2016.10.05. 12:53:48

@windsor: azt ertem, de a pufidzseki az mar teli, es olyan olcson nyomatjak. illetve hogy nez mar ki Lorin, noi meretu, hasig ero, karban szuk, plusz az a kucsma szorme nyak, ubergaz. Krisztianra normalis meretut adtak legalabb. De Lori tiszta berkikrisztian

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 12:59:24

@Costanza: lehet,hogy úgy megy ez mint a kórházi ruháknál:)

Costanza 2016.10.05. 13:04:29

@PeniValdes: oh wow.. az viszont tenyleg szomoru.

Perah 2016.10.05. 14:28:12

@Peter_Cs: Leginkább csak akkor van értelme nézni a hasonló műsorokat, ha az ember ilyen szemmel nézi őket. Örülök, hogy többen is vagyunk ilyenek :).

Vivihez kapcsolódóan jó, hogy belinkelted ezeket a cikkeket, mert egy másik kommentemben már utaltam rá, hogy azért kíváncsi lennék az ő családi viszonyaira is, meg a gyerekkorára. Azért az nem normális, ahogyan viselkedik, és ennek a hátterében súlyos traumák is állhatnak... ami végül be is igazolódott. Nem baj, még fiatal, még lehet belőle normális felnőtt is, de ezt a szajha-típusú viselkedést akkor sürgősen abba kell hagynia. Ja, és akkor ezért vonzza az olyan típusú pasi, aki le sem sz**ja, mert az apja is inkább a játékszenvedélyével volt elfoglalva anno, és nem a gyerekével.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 16:41:31

@Perah: szerintem ő csak ezzel a viselkedéssel érzi magát rendben. játszmázik

Cimili 2016.10.05. 17:07:06

@ALOKSAKTRHEE: Ezt gondold át még egyszer lécci, mert eléggé félre érthető!!

2016.10.05. 17:18:35

@Cimili: Itt minden kedves komnentelő előtt szeretnék bocsánatot kérni tőled azért amit utoljára írtam neked. Sajnálom. Egy fasz voltam.
Hasonlóképpen szeretnék bocsánatot kérni mindenki mástól is, akit megbántottam a hozzászólásaimmal. Sajnálom. Ne haragudjatok. :(
Igérem, többet nem fordul elő.

Mind Dávid, mind Lóri jó pasik. Nálam sokkal, fényévekkel jobbak. Előbbi a jobb, mert esze is van. Ha nő lennék, megcsinálnám mindkettőt. Akár egyszerre is.

alsophila grahami 2016.10.06. 00:19:35

úúristen, ezt a posztot csak most olvasom, egy GYÖNGYSZEM! Bruti basszus.... te nagyon kész vagy xDD (na és persze egy félisten! alap;)
süti beállítások módosítása