Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x15 - "Szituáció szül rossz embereket" (18+)

2016. szeptember 11. 10:30 - Scott Pilgrim

A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba oltott Joshi Bharat veszett el.

6.jpg

Miután Bencus a villamester megszavaztatására buzdít, a villalakók éppen csipát törölve ébredeznek, Steven Gerardine és Ati például kézen fogva, majd előbbi szájából el is hangzik az adás első hűgecije, strigula. Tiv Tivy Tivadar félreviszi a sufniba Dinkát, hogy eldicsekedje, hogyan oltott kettő vagy több darabba tegnap Steven Gerardine-t, Dinka meg, aki a kötekedés benti nagykövete és a mindenen megsértődés Taylor Swiftje, nagyon büszke rá és meg is öleli. A riportszobában pedig megtudjuk Tiv Tivy Tivadar politikáját is, ami nagyon szépen mutatna egy falvédőn:


Szituáció szül rossz embereket.


Ugyanakkor eléggé rögtönzöttnek tűnik ez a szép gondolat, mivel a mondat négy szavára jut legalább két apró bufferelés. Közben Steven Gerardine is elmondja a saját verzióját feküdve, amire Ati, akit az isten is arra teremtett, hogy a 90-es években Kozsó sztárt faragjon belőle valamelyik fiúbandájában, de pechjére későn született, nem tesz túl sokat hozzá.

1.jpg

Végül Krisztián, a villa marcona külsejű béketeremtője meggyőzi Tiv Tivy Tivadart, hogy béküljenek ki a focistalánnyal, szóval elvonulnak a sufniba békét kötni. Ez olyan párbeszéddel veszi kezdetét, hogy Aaron Sorkin megnyalná mind a tíz ujját:

- Na mi van buzi?
- Te vagy a buzi.
- Szeretnék bocsánatot kérni a tegnapiért.

Aztán pikk-pakk szent is a béke, Tiv Tivy Tivadar azt mondja, ha elszakad nála a cérna, akkor csúnyán beszél, szerintem nem csak akkor, de előkerül a Való Világ Csubakka-védelme is, hogy ő ilyen. Megállapodnak, hogy rossz dolog másokat megbántani, szóval újra spanok – mert kiderül, hogy amúgy azok voltak, számomra, de lehet, hogy csak számomra. Akkor ezek szerint a kivivés és kint hagyás a gecibe ezúttal elmarad.

2.jpg

Aztán később végre adásidőt kap a medence is, amit valamiért eddig leszartak a hülyék, ugyanis Tiv Tivy Tivadar gyerekes csínyből beleráncigálja ruhástól Dinkát. Azt mondja, felfrissíti a forró vérét. Aztán az osztálykirándulás tovább zajlik még, mert később immár hű fegyvertársával, Éreccségivel párban újra bedobják a medencébe Dinkát. Éreccségi a riportszobában elmondja, hogy nincs teljesen meggyőződve róla, hogy Dinka ezeket a csínyeket élvezi. Erre lehet következtetni abból is, hogy mielőtt Dinka landolna a medencében, azt mondja, hogy ne, mert ez az egyetlen normális melltartója. Dinka később visszacsínyeli azzal, hogy egy tálnyi vizet önt a napozó Soma gatyájára, később pedig a villa Defekt duója dinka seggének csapkodásában leli örömét, Dinka már kevésbé, de azért elmondja a riportszobában, hogy nagyon kedveli Ostorlábú Tivadart és Éreccségit. Végül a komisz páros kreativitása tovább szárnyal, mert mert az a páratlan ötletük támad, hogy le kéne önteni valamivel Dinkát, úgyhogy Éreccségi elrohan egy tál vízért.

„Én olyan ember vagyok, hogy levágok minden poént.” - mondja Dinka, a poénok böllérje a riportszobában, szóval végre megtaláltuk azt a két dolgot, amitől nem lesz sík ideg: ha belebasszák egy medencébe, és ha pofán öntik egy tál vízzel. Mondjuk miután leöntik némi liszttel, azért csak kiszalad belőle egy leszoptokbaszki. Aztán kap a két párbajozó csapat egy-egy kamerát, hogy csináljanak kampányvideót, Vivien, a bolygók kapitánya leginkább mondjuk arra használja, hogy mindenkivel szelfizzen. Vikiék csapatában természetesen Bjútiszalon a vezető kreatív, abból az okból kifolyólag is, hogy képes összetett mondatokra. Aranyhajék csapatának meg meggyűlik a bajuk a zoom funkcióval. Aranyhaj és Dinka leforgatja a világ legunalmasabb vlogját, csak jobb technikával, mint a 14 éves youtube celebek. Vikiék videója legalább idegesítően jópofáskodó, ami a másik csapatéhoz képest már valami. Krisztián annak a fáradt poénnak, hogy Viki bevételeiből övé a 10 százalék – aminek nincs semmi értelme – annyira örül, hogy többször is ellövi.

A reklám után mindenféle ügyességi vetélkedőn vesz részt a két párbajozó, először szoborba kell merevedni, Tivadar, a villa Sas Józsija azt mondja, nézzétek, egy szőke szobor, amin többen elkezdenek nevetni, de az istennek se értem, hogy miért. Viki nyer. Második körben vízipisztollyal lőnek rájuk folyadékot, amiből a két párbajozónak meg kell töltenie egy üvegcsényit. Aranyhaj nyer. Harmadik kör jön, amiben bepörgetik őket forgószéken, aztán tojásokat kell így eljuttatni a célba. Viki nyer. Ennél a versenynél még Aranyhaj vlogja is izgibb volt. Aztán viszont jön Aranyhaj búcsúbulija, ahol van sok alkohol és egy halom kaja, amire mindenki rányáladzik, de Aranyhaj nagyvonalú gesztusként meghívja a másik csapat tagjait is a búcsúbulijába, amitől elszabadul a pokol, a hidrogénfejű párbajozó meztelenül ugrik a vízbe, a Plútóként ragyogó fényes csillag, Vivien pedig félmeztelenül headbanggel. Egyedül Bjútiszalon depi, mert ez a meghívás őt morális válságba taszajtja, mert tévedett Aranyhajjal kapcsolatban, és rosszul érzi magát ettől. Végül bemegy a fiúbagázs megvigasztalni, vagy valami hasonló.

Kint Éreccségi éppen teljesen besértődik azon, hogy Steven Gerardine nem ír hőseposzt a csókjukról, és azt találja mondani, hogy a legjobb volt itt bent a villában, és hiába próbálja hozzátenni damage control kísérletként, hogy a kinti életben is jó lett volna, Éreccségi azt mondja, hogy ő nem kúrva, ezzel pedig egy borospohár földhöz baszásával ad nyomatékot. Végül bemegy sírni. Gondolom ide vezet, ha egy gyereket a szülei túl sokat ölelgetnek gyerekkorában. Bjútiszalon félrevonul vele és Pszichológusrendelővé avanzsál és próbálkozik gyógyítani a kis lelkit neki egy motiváló szpíccsel. Minden mondata egy-egy giccses tájképre kívánkozik feliratként. Ezzel pedig vége is, holnap párbaj, pupákok!

Címkék: való világ 18+ vv8
418 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezesbagoly 2016.09.11. 10:41:24

Másodikozni elegáns vajon?

xander 2016.09.11. 10:58:28

Azért ez a Viki annyira nem buta...rájött hogy neki szarral meszeltek a párbajon :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 11:00:47

A dikkesek miatt nekem már csak a fosh 9 lehetősége maradt. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 11:12:12

Dinka, a poénok böllérje :-D

Aranyhaj :-D

Bekkara 2016.09.11. 11:13:16

Ezeket a gagyi játékokat sosem értettem... az a szerencsétlen, aki megnyeri, azt hiszi, hogy ettől ő a király, és ő megy vissza a párbajról, pedig semmi köze a kettőnek egymáshoz. Meg attól sem lesz valaki kinn erősebb, ha mindenki mellé áll, nem hiszem, hogy a nyolcadik szériában ez még ne világos a gyökerek számára. A kedvenc részem, mikor Viki rájön, hogy kinn fog maradni, Lóri "nagylelkű" húzása megpecsételte a sorsát. Neki eszébe se jutott meghívni Lórit és Dinát, sőt, a Zserike még veszekedett azzal, aki oda mert menni hozzájuk. Egyébként Lóri húzását inkább taktikának mondanám, mintsem hú, de nagy megbánásnak, tök mindegy, működik, amit csinál.
Szerencsétlen Soma nagyon labilis, szerintem fel fogja adni, mert kikészül előbb-utóbb, ráadásul a benn lévő nők közül egy sem az ő súlycsoportja, és ez még jobban rontja az önbizalmát.

Berborosz 2016.09.11. 11:57:39

Dina "a mindenen megsértődés Taylor Swiftje" ?
Én nyilván valami más műsort nézek...

Puncylla 2016.09.11. 12:02:09

megint új "becenevek"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 12:11:15

@Puncylla: Hát azért az Aranyhaj (= Lóri), és a Bjutiszalon (= Zsolti) gondolom, hogy még nem okoz olyan nagy fejtörést, nem? :-)

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 12:13:47

Valaki hisz abban, hogy Viki megnyerheti ezt a párbajt?

Hajrá Vivien!Eddig minden bevágásban ott van!Klasszis!Jellem!Castingcsemege!

Krisztián meg hamarosan ki fog esni, mert a pluszköltségek, amivel a villa bevilágítása jár -hogy ellensúlyozzák Krisztián sötétségét - felemészti az rtl klub vagyonát. Egy tesó Dr. Lázár féle kiesés tesó épp úgy benne vantesó ebben tesó, mint egy VV Teo féle. Tesó. Tesó.

Puncylla 2016.09.11. 12:34:24

@VV Erőlegény: most nem azért mondom, mert izé, de nekem negatív, érted, tesó?

ezneménvagyok 2016.09.11. 12:38:36

Jól van, Scotty, alakul ez. Még egy kicsit görcsös a túltolt hasonlatok miatt, de mire sixxben tudatosul, hogy voltaképpen mennyire unja már ezt az egészet, és inkább szeretne kritikákat írni, mint leírásokat, addigra egészen belejössz.

Esetleg ráhathatnál a kollégákra, hogy hanyagolják a galériákat, mert annyira lelassítják a gépemet, hogy olyankor nincs is kedvem kommentelni. (Vagy ha nincs kedved ilyeneket olvasgatni, akkor kezdd el te is használni :-) ) (Inkább ne :-) )

agimano 2016.09.11. 12:40:02

amúgy ebből az összefoglalóból kimaradt két fontos dolog is szerintem, az egyik, amikor Viki nem értette, hogy miért nem ő van a kamera kijelzőjén, amikor nem is magát filmezi.... és, hogy Evelin bevallotta, hogy igazából ő cseszett ki Lórival

Fu Szekh Li 2016.09.11. 12:41:26

@Ay Mama, Que paso: De azért a Micikével közös pornóját Te is megnéznéd tesó? :-D

2016.09.11. 12:41:59

@Ay Mama, Que paso: Már ő maga sem. Tudjuk hogy kinek kell vissza menni, és mi okból. De ettől még Lóri egy sz..rkupac marad. Az feltűnt vkinek, hogy a bemutatkozó filmjében azt mondta, egy társ kellene neki, elég a csajozásból. Most meg azt mondja, nem a szerelemért jött be. Ok. Értem. A 36 milla az csak 36 milla. De alapból egy sunyi hazudozó.

2016.09.11. 12:43:17

@Fu Szekh Li: A Mici Atti nem is érdekel? :D

,, 2016.09.11. 12:44:26

Most akkor Dávid Jack, Lóri meg Sawyer?:)

Fu Szekh Li 2016.09.11. 12:46:00

@ALOKSAKTRHEE: Krisztián akart Micikével forgatni tesó. Figyejjé má geccííí!

2016.09.11. 12:52:05

Mosòmedvét beleírtam volna. :D

2016.09.11. 12:57:25

A mai pàrbajt kihagyom. Lehet, hogy mindet. Nem bírom ezt az ordibàlàst.

naezjó... 2016.09.11. 13:20:16

@Scott Pilgrim: Messze a legjobb, jöhetnél gyakrabban.

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 13:25:08

@Fu Szekh Li: Te!SóTe!''vér!A stáblistát mindenképp izé.Na érted?

Viki szavai búcsúzom: "Küzdjünk együtt egy igazságosabb villáért, világért!"

épp most ütöttek el egy mosómedvét, úgyhogy megyek sírni

MacákékIcukája 2016.09.11. 13:55:24

Szavaztam Lorira, mert Viki nekem unalmas es Lori jo pasi :))) - mivel ez nem VV5, ugy dontottem, hogy rendkivul egyszeru ervek alapjan fogok voksolni, haha.

Egyebkent a szelfivideo-keszitesnel a cringe-faktor az egekben volt, nem birom az ilyen hulye feladatokat. Dinka meg essen ki a pi**aba, szivesen arconcsapnam.

Szep vasarnapot nektek :)

Cérnahuszár 2016.09.11. 13:57:22

mégmindignemláttam

amúgy Lóri persze hogy meghívta a bandát. mivel elég vérszegény buli lett volna kettesben dinkával.
nem kell ezért kardba dőni

2bullfighter2 2016.09.11. 14:29:12

@MacákékIcukája: Lóri jó pasi??? Melyik bolygón? A szünettel a fogai között, a telibefosott, sárga fejével, a bamba tekintetével és az állandó kényszeres köhögésével minden, csak nem jó pasi.

Én azt sem értettem eddig, hogy Evelin mitől jó nő? Egy kampósorrú, kalácsképű, tenyeres-talpas cigányasszony.

MacákékIcukája 2016.09.11. 14:42:27

@2bullfighter2: haha :) nekem tetszik, ennyi. Izlesek es pofonok.

Cérnahuszár 2016.09.11. 14:50:41

rájöttem milyen feje van tivynek

www.google.hu/search?q=mur%C3%A9na&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjGuNmyrIfPAhVBPSwKHTrIAN4QsAQIGw&biw=1280&bih=890

amúgy szeretném ha ő lenne a villafőnök, lássunk egy kicsit többet a buffogásából, amikor beszél, olyan mint a kályha buffogása télen

Cérnahuszár 2016.09.11. 14:56:02

háháhá zsolti akirály, a sufniban vagy hol somának: veled van valami, mondd el ígérem nem mondom el senkinek
kamerák kereszttüzében, portokkal felszerelkezve :D

mobilos perpetuum 2016.09.11. 14:58:05

@2bullfighter2: Ha a fiúkat nézzük, akkor még bőven Lóri után következik Tivy, aki kifejezetten ronda kívül-belül, a Soma-bébi jó ha még egy hetet kibír, és rohan haza anyucijához, Ati tuja is, mulya is, Krisztián, a Papi, mintha ott se lenne, beépített biztonsági őrnek megfelel. Zsoltit nem sorolom a fiúk közé, megsértődne. Dávidot bírom, de Evelinnel nem lesz lamúr, próbál majd Dinával valamit, ő is csak taktikából.
Szóval az RTL nem teheti meg, bárhogy döntsenek a nézők, hogy Viki nyerjen a párbajon. Bár szerintem amúgy is vesztene.

Cérnahuszár 2016.09.11. 15:00:14

azt csak most vettem észre, amikor zsolt fejtegeti hogy mennyire nem tudja elítélni lórit, meg senkit sem tud gyűlölni, a többi pasas meg az izmait feszítgeti és nézi a tükörben :DDDD
qvára recarják a lelki részt :)

Cérnahuszár 2016.09.11. 15:12:12

soma elszólása a másik gyöngyszem: zseri nem tudja hol a határ , nem tudja menyi alkoholt ihat :DDDD

amúgy az előzetesben dávid ezek szerint leveszi a pólót és átpártol?
még a végén mégis megnyeretik vikivel a párbajt? mert ez együttérzés lesz feléje a nézőktől

walovilag 2016.09.11. 15:23:01

Nem írtad a legjobbat, amit Viki a kamerával művelt, az nagyon erős volt. :DDDD

2016.09.11. 15:27:36

@Fu Szekh Li: Tesó!!!! Te nekem vakerálsz?? Hööö?? Nézz már magadba!! :D Tudom a szitut. A mai öffire céloztam, ahol ők ketten nyalják falják egymást!! Értve vagyok?? Tesó!! :D XD

walovilag 2016.09.11. 15:29:16

@Cérnahuszár: háháhá, nagyon ott van DDDDD

walovilag 2016.09.11. 15:34:23

Én Lórira szavaztam, hogy visszamenjen, ha valakit érdekel, csak adjon már neki valaki valami gyógyszert, mert nagyon csúnyán köhög.

MacákékIcukája 2016.09.11. 16:03:08

@Fu Szekh Li: nem tudom lattad-e amit par napja uzentem, koszi a privit!!!

Fu Szekh Li 2016.09.11. 16:15:48

@ALOKSAKTRHEE: Figyu tesó! Szerinted az a mulya tuja jobban meg tudná döngetni a Micikét, mint az igazi kömény legény? Na ne má...

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.09.11. 16:18:28

Scott bazdmeg, ez a mondatvegzodes: "mondja Dinka, a poénok böllérje", meg 20 napi nagyon durva mediterran sörözés utan is utott, mint az atom :)))) Gratula!
Ez a dinka telleg igy nez ki? Mi a faszom ez? Valaki nem huzta le a retyot vagy mi?! :o

Fu Szekh Li 2016.09.11. 17:05:09

@Pácsó Ármándó: Nem tudom, de nem szeretnék ott lenni :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 17:09:06

@Fu Szekh Li: Még a kerület közelébe se menj, biztos ami biztos! :-)

2016.09.11. 17:10:04

@Fu Szekh Li: Azt nem mondtam. :D XD De mit szólna hozzá az asszony otthon? :D Amúgy meg az egy dolog hogy hogyan néz ki Krisztián. ÉS egy másik ahogy viselkedik. Nem egy kemény legénynek tűnik. Bár ki tudja. Nagyanyám szokta mondani, hamu alatt alszik a tűz. :DD

Fu Szekh Li 2016.09.11. 17:11:49

@ALOKSAKTRHEE: Ha már csak alszik, nagy baj van :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 17:19:52

@Fu Szekh Li: mert biztos nincs senki aki felgyújtaná.pedig egy kis selyem,csipke,jó ételek, jó zenék

Komeszka 2016.09.11. 17:45:16

@mobilos perpetuum: Akárhogy is nézzük, Lórit 4 napja szopja fel az RTL, hogy visszatuszkolja. Ha Lóri vezetne az appos szavazáson, megtenné-e ezt? (Ez költői kérdés volt.) Biztos vagyok benne, hogy Zsolt és Dávid (talán Krisztián is) erőteljes célzásokat kapott arra a riportszobában, hogy támogassák meg Lórit, a többi meg birkuci, arra mennek, amerre kolompolnak. És hiába szeretné Dávid Lórit valójában a villán kívül látni, szerkesztői "ajánlásra" nemet mondani nem jó ómen az esetleges végső győzelem szempontjából. Egyébként utoljára ennyire a VV6-ban a dagadt Vikit szopták fel, hogy visszamenjen. Egy ma indított appos szavazáson még mindig Viki vezet, korábban a hasonló szavazásokon 60-40-re vezetett Viki, vagyis mérhetően működik a csatornai felszopás, ami még ma is folytatódni fog: www.easypolls.net/poll.html?p=57d4aa0fe4b0456ec1f70a61

Komeszka 2016.09.11. 17:49:08

@walovilag: Lóri egy csicskalángos, akit egy nulla karakter ellen is napokig kell felszopni. :D Én pl.adnék neki egy jó erős antirobot gyógyszert, hogy ne mindent ugyanazzal az arckifejezéssel mondjon el.

BAZINGA2 2016.09.11. 17:57:34

Nekem mindegy, hogy ki nyeri meg a párbajt. Igaz Vikiben megcsillant egy kis értelem, azt mondta, hogy akik rátették a jelet, és mégis mögé álltak...azok számoljanak el a lelkiismeretükkel!!! Lórit egyáltalán nem bírom, nagyon sunyi. Nyíltan beismerte a kamerában, hogy Dinát csak megakarja dugni, nem szerelemért jött be, csak a pénzért. Azután azt is elmondta, hogy azért nyomult Dinára mert a Dinát követi a kamera, és ezáltal Ő is szerepet kap az összefoglalókban. Tehát Lóri egy jellemtelen alak az én szememben!!! Azért aki akar, csak nyugodtan szavazzon rá!!! Én egyikre sem fogok, de a két játékos közül Viki a becsületesebb.

2016.09.11. 18:00:01

@Fu Szekh Li: Nem lehet hogy szegény Krisztiánnal az asszony brómozott teát itatott, mielőtt bement a vellába? Mint anno a seregben tették a kis bakákkal? :D @PeniValdes: Milyen igazad van. :)) Csak megnéznék egy birkózást Micivel. :D XD

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 18:01:07

@Fu Szekh Li: Minimum! Vikinek illegetni kellene előtte a farát, meg dörzsölődni hozzá, hátha rámozdul Szöszi a robbanósdorongjával, aztán majd magyarázkodhatna :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 18:02:44

@ALOKSAKTRHEE: Pár nap alatt kimegy belőle :-)

Komeszka 2016.09.11. 18:07:57

@mobilos perpetuum: Sajnos Dávidnak az a "gyengesége", hogy volt gyerekszobája. Pl. amikor első nap Vivi letolta a bugyiját részegen a jelenlétében, Dávid elfordult. Ez ebben a közegben, ahol poénból turkálnak egymás mandulájában nyelvvel, meg fogják meg egymás elsődleges nemi jellegeit, teljesen rendszeridegen. Ő meg nem csókolózik érzelem nélkül, Dina, Vivi elől így is alig tudta elhúzni a fejét, mert nem alázza meg ezzel magát. Pont ezért neki itt a "szerelmi vonal" offos, mivel egy Evelin szintű szutyok szóba sem jöhet nála, Dina határeset, mert őt is megveti emberileg, de van köztük kémia. Ha viszont megáll majd valamikor a játék során Dinának, akár csak egy csőrözés erejéig, akkor mártírt csinál Lóriból. Szóval nem könnyű a helyzete, mert ugyanakkor meg dominánciára szeretne törni.

BAZINGA2 2016.09.11. 18:26:22

@Komeszka: - Egyetértek Veled! Pedig Lóri kint maradhatna, a következő meg lehetne Dina! Amikor kinyitja a száját, ömlik belőle a mocsok. Mici is kimehetne utánuk, na meg a Tivy! Az úgy elvan szállva magától, hogy Ő mekkora sztár, minden második mondata : vigyél ki párbajozni! Vigye már ki valaki, lássuk azt a rengeteg rajongót! =D =D Kész röhej.

Berborosz 2016.09.11. 18:28:05

@BAZINGA2: Mikor Vikire tették a jelet, még nem tudták, hogy Lóri lesz a párrbajellenfele.
Aztán jött a Lóri-féle bűn. Ajánlották is Vikinek, hogy Lórit vigye. Megfogadta. Hát miért ne állnának ezután már Viki mögé?
Hogy ezt Viki nem érti, azon nem csodálkozom. De hogy te se...

2016.09.11. 18:31:45

@Pácsó Ármándó: De lehet léggömbbel bejuttatja a heti adagot neki az asszonyka.XD

BAZINGA2 2016.09.11. 18:32:47

@Berber Oroszlán: - Én értem, csak Te nem figyeltél a tegnap. Már sokan megbánták, hogy nem Lóri mögé álltak. Nézd meg lesz olyan aki át áll Lórihoz még ma este. Leveszik a zöld pólót...

Fu Szekh Li 2016.09.11. 18:38:44

@Komeszka: Bocs, nem kötözködni akarok, de ezt a nagy löttyös indulatot nem igazán értem. Már napok óta pörögsz itt. Miért utálod annyira azt az áldott jó embert? Mivel borít ki ennyire?

Komeszka 2016.09.11. 18:38:52

@Berber Oroszlán: Szerintem arról van szó, hogy Lórit nem igazán kedvelik eleve odabent. Sunyinak tartják. Egy hétig meg sem szólalt, sőt azóta is inkább csak Dinával beszél Lóri, szinte minden nyílt interakciót kerül a többiekkel, olyan mintha folyton zavarban lenne a kommunikáció során. Szerintem örült mindenki, hogy megfogták a farkincáját és tök őszintén mondták Vikinek, hogy vigye ki. Csak azzal nem számoltak, hogy a szerkesztők bent akarják tartani, mert egy sunyi játékos kell nekik, mint a falat kenyér, pláne ha ez egy alpári mocsárlény párja odabent. Aztán elkezdtél levágni a bentiek (gondolom riportszobai beszélgetésekből), hogy Viki szopón van és ki fog esni, ergo "fel kell oldozni" Lórit, hogy megfeleljenek a szerkesztői elvárásoknak.

Komeszka 2016.09.11. 18:49:20

@Fu Szekh Li: Pedig szerintem kötözködni akarsz. Te a motivációmat firtatod, nem az érveimet, észrevételeimet cáfolod. Az indulat egyébként annak szól, hogy utálom, ha ennyire átlátszó módon manipulálnak egy ilyen játékot és hülyének néznek. Van aki szereti, ha ezt csinálják vele, elfogadom, de én nem szeretem. Bár annyiban igazad van, hogy Lórit szívesen pofán basznám egy "nagy löttyös indulattal", mert alapból g.cire tenyérbemászó sunyi pofája van, amit a szőkére festett tarajával súlyosbít. Szóval, mea maxima culpa, valamelyest tényleg zsigeri az ellenszenv, de ez nem teszi invaliddá az észrevételeimet.

ezneménvagyok 2016.09.11. 18:49:35

@Komeszka: "Akárhogy is nézzük, Lórit 4 napja szopja fel az RTL, hogy visszatuszkolja. Ha Lóri vezetne az appos szavazáson, megtenné-e ezt?"

Az a baj, hogy te alapvetően jóhiszeműen viszonyulsz ehhez a dologhoz, ezért ha nem akarod tudni, most ne olvass tovább, gyorsan csukd be a szemed: a csatornát (betelefonálós műsort készítőt, szerencsejáték üzemeltetőt) marhára nem érdekli a végeredmény szempontjából, hogy ki kire szavazott (miért telefonált, hogyan ikszelt), csak az SMS-ek mennyisége (telefonok, eladott szelvények száma). Az egyes konkrét személyekre leadott szavazatokat legfeljebb azért figyelik, hogy a nézőket hergelve további szavazatokat húzzanak ki belőlük. E logika mentén, ha most épp a papgájnevű srácot "nyomják" (azt sugallva, hogy rosszul áll, gyorsan küldjetek még neki párszáz szavazatot), akkor valószínűleg úgy látják, hogy az ő rajongói az aktívabbak, tehát több szavazatot kapott eddig. A végeredményre ennek semmi hatása nem lesz, azt más dolgok befolyásolják.

Aztán tévedhetek is :-)

ezneménvagyok 2016.09.11. 18:54:08

A blogmotor tartozik nekem egy "a" betűvel :-)

Berborosz 2016.09.11. 18:55:57

@BAZINGA2: @Komeszka: Most már a pálfordulások harmadik fázisánál tartunk:

-1- Nem szeressük Vikit, rátesszük a jelet.
-2- Geci-Lóri az ellenfél, inkább Viki mögé állunk.
-3- Nem lesz ez így jó, mégis Lórit választyuk...

Én csak az első két fázisról beszéltem, és állítottam, hogy nincs min felháborodni.

jotekony koc 2016.09.11. 19:01:13

Üzenem Lórinak, hogy ő is megértse: már csak 2 órád van egy benti durranásra! A feladatot kezdd el...most!

Fu Szekh Li 2016.09.11. 19:01:47

@Komeszka: Nem akarok kötözködni, érteni szeretném. Mindig csodálkozom, ha valakiben egy alapvetően szórakoztatónak szánt műsor ekkora indulatokat kelt. Szeretném tudni, miért. Ennyi.
Egyébként a Te dolgod, jogod van hozzá. Peace, love and bbq! :-D
www.youtube.com/watch?v=J60sr2Mizwc

Komeszka 2016.09.11. 19:21:10

@Fu Szekh Li: Ok, akkor most már érted. :D Igazából én a VV5-i kimondottan kedveltem a VV-ket. Úgy tudom annak még más volt a főszerkesztője. Aztán jött a VV6 és ocsmány Vikit, miután kizáratta Simont, visszaerőltették a Villába. Mivel ezzel elvették az illúziót tőlem, mint nézőtől, hogy itt tisztességes játék folyik, onnantól le is szartam. VV7-ben is voltak befolyásolási kísérletek, de a látványos felszopásokat kerülték. Aztán jött a VV8, amiben újból irányított felszopás zajlik. A VV nem kellene, hogy egy Éjjel-nappal Budapest legyen, ahol előre legyártják a forgatókönyveket, aztán eljátszatják amatőr szereplőkkel. Valahol ezt a VV4-VV5-höz méltatlannak érzem és dühít, hogy ennyire lesilányítják ezt a brand-et.

Bekkara 2016.09.11. 19:32:21

@Komeszka: Igenis volt felszopás a 6-ban is, ott alakult ki nálam az a képesség, hogy a kisfilmekből képes voltam megítélni, hogy ki megy vissza - függetlenül attól, hogy kinek szurkoltam, vagy hogy kit tartott mindenki nagyobb esélyesnek. De ilyen már az 5-ben is volt egyébként, csak nem ennyire feltűnően. Az Attila-Vera párbaj kisfilmjeit kell megnézni. Nem mintha Attila nem nyert volna amúgy is, de a készítőknek is hajlik valamerre a keze ilyenkor.

mobilos perpetuum 2016.09.11. 19:36:04

@BAZINGA2: "A becsületes nyerjen." Jól hangzik. Ilyen alapon nyerették meg egyesek legutóbb a tuja Robinnal a játékot, aki igencsak keveset tett azért a fődíjért. Emellett persze ő is kamuzott, például az erdélyi Ádinába is kicsit szerelmes volt, meg valamelyik tanárnőbe, majd az utolsó héten az RTL-nél kiokoskodták, hogy VV Anettet beküldik a villába. Szerelem (első szerkesztői utasításra)= első látásra. DD.

Krétagarbó 2016.09.11. 19:41:59

@VV Erőlegény: Múlt héten még Lórit szavaztam volna ki a villából, de a héten mutatott játéka meggyőzött, most inkább Lórit szeretném vissza. Viki egy percre nem köt le, unalmas és buta.

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 19:47:02

@Cimili: Dehogy! Hajrá a másik, a V betűs :-)

Komeszka 2016.09.11. 19:49:46

@Bekkara: A felszopás bizonyos mértékig szerintem nem gáz, de a parttalan, feltűnő, napokig tartó szopkodás szerintem nem menő.

Funk You 2016.09.11. 19:54:39

Azért szép volt tegnap, hogy Zsolti megszórta liszttel Dinát, egy nappal a cheddar-botrány után, amikor ki volt akadva, hogy mások éheznek :)

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 19:55:27

Mi lesz Dina első mondata amikor szőkegeci visszajön?
"Tuttamgecitesómegmondtamnemmegmondtambaszdmegtestó" lenne a tippem.

Bekkara 2016.09.11. 19:56:13

@Komeszka: De az is benne van a pakliban, hogy valószínűleg Vikiről nem tudnak sok mindent mutatni. Az nem túl izgi, hogy ücsörög és sóhajtozik. Nincs konfliktusa, nincsenek kapcsolatai, már Atival se. Őszintén szólva, nem hibáztatom a szerkesztőket.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.11. 20:00:33

na, hát az van, h Viki a tegnapi adásban egyetlen dologról tudott meggyőzni: hogy képernyőképtelen nyomorék.

tehát hajrá Lóri.

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:03:45

Szárazpinájú Anikóra merték bízni egyedül az első párbajt?
No.

Cimili 2016.09.11. 20:04:09

De jó a ruhája Fos9-nek.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:04:40

nagyon gáz ez az Anikó

Cimili 2016.09.11. 20:04:54

@Pácsó Ármándó: Már megint átversz, ejnye no! :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2016.09.11. 20:05:04

@Bekkara: A VV 5-ben véletlenül pont uez a "felszopás" volt Eszterrel, mint most Lórival. Ráadásul ott még azt is megcsinálta a csatorna, h szó szerint külön műsort kaptak, akiket előtérbe akartak tolni. Amióta van a műsor uezt csinálják mindig: az érdekes, de kezelhető karaktereket akarják bent tartani, h legyen nézettség (minő meglepetés). Az átlagnéző meg ha teheti állandóan visszaszavazza a tujákat az IGAZSÁG jegyében (mintha ez valami becsületességi verseny lenne), aztán meg csodálkozik, h csupa tuja van bent, és aztán nem is nézi mert uncsi. A csatorna tehát mit tud csinálni, megpróbálja beállítani, h az egyébként nézettséget hozó karakterek mellett van az IGAZSÁG.
Sztem egyébként te se igazán tod megválaszolni, h miért is lenne igazságosabb Viki bentmaradása Lórival szemben egy trashrealityben, mivel amiket eddig elmondtál Lóriról, azok valójában mind a bentmaradása mellett szólnak.

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 20:05:36

Vikit csak azért tették be hogy legyen első kieső.

Gia 2016.09.11. 20:06:53

Atika taraja zseléért kiált... :-o

Cimili 2016.09.11. 20:07:02

Viki felébredt, most kezd el játszani-látszódni?

dr. sziszi 2016.09.11. 20:07:42

Röfi de ronda amikor ittas

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:07:43

Volt olyan öfi az elmúlt két héten amiben nem volt legalább a fél banda csatakrészeg?

2016.09.11. 20:08:39

De Mici, alkoholista vagy.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:09:48

Szerintetek Evelin nem cigánylány? Ami nem baj csak elöjön a viiire...

Cimili 2016.09.11. 20:10:20

@Schlomo Goldberg: Nem is értem, hogy adhatnak nekik ennyi piát.

naezjó... 2016.09.11. 20:10:24

aztakurva Micike...
Sziasztok!

2016.09.11. 20:10:57

Hù de szèpen bebaszta a fejèt alkeszmici.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:11:05

upsssz! Röfi elborúlt

Mók_Ica 2016.09.11. 20:11:13

ó bassssz.... Mici szexiskedik Attival..... + Mici picsarészeg lett.... pffff

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:11:23

lol cayennemici fullrészegen ráesett a wc-re

dr. sziszi 2016.09.11. 20:11:45

viki se szomjas már...

FrNo90 2016.09.11. 20:11:59

Viki érzi a vesztét. Lóri kisakkozta.

2016.09.11. 20:12:30

Zsolti szerint is lealjasodnak. Ès tènyleg.

Cimili 2016.09.11. 20:12:35

Tessék, Viki fanok, remélem ezt is láttátok.

naezjó... 2016.09.11. 20:12:57

@FrNo90: mint a viccbeli galamb, úgy sakkozik :)

dr. sziszi 2016.09.11. 20:12:57

háát ezek tényleg alkeszok...

Mók_Ica 2016.09.11. 20:13:19

Viki milyen szépen bébaszta a kis üvegpoharakat a mosogatóba.... ő sem szomjas már....

2016.09.11. 20:13:47

Dina ùgy ugrott Lóri alà, mintha kötelezö lenne.

2016.09.11. 20:14:06

@Cimili: Mi történt. Nem látom. De nem vagyok Viki fan.

FrNo90 2016.09.11. 20:14:10

@naezjó?: Azért ez a bulis dolog nagy húzás volt a részéről, Viki láthatóan nem is találta a fonalat.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:14:51

jajj szegény vivit nem nagyon áldotta meg a sorsszépséggel

2016.09.11. 20:15:09

@dr. sziszi: Az. De a többi làny semmivel nem különb.

Mók_Ica 2016.09.11. 20:15:22

egész jól megcsinálták Anikót.... jobban esik a szememnek, mint anno Lilu :))))

Dina Lóri: már szeretik egymást ..... hmmmm

naezjó... 2016.09.11. 20:15:26

@FrNo90: Viki a galamb :) főként, ahogy részegen gondolkozik, hogy mit gondoljon.

naezjó... 2016.09.11. 20:16:34

@Mók_Ica: csak a fülnek rossz... "másnap nehezen indult az este" öööööööööööööööööö.

Mók_Ica 2016.09.11. 20:16:52

@dr. sziszi: szia :)))

Mici józanul is úgy artikulál, mint részegen.....

dr. sziszi 2016.09.11. 20:16:58

még röfi-micinek áll feljebb

Mók_Ica 2016.09.11. 20:18:04

@naezjó?: hát ezt még tanulnia kell .... nehezen fogalmaz... :)))

naezjó... 2016.09.11. 20:18:18

Micit egy bengáli nyúl kitömött tetemével kellene köszönteni minden nyúcííért.

Bekkara 2016.09.11. 20:18:40

@MolnarErik: Akkor félreértettél, mert én Lórinak szurkolok. Ennek ellenére látom, hogy megy a felszopás. Ez két különböző dolog :) Csak azt mondtam, hogy egy érdekesebb karakter "felszopása" nem feltétlenül rossz, ha a másik elviselhetetlenül unalmas és egysíkú, mint Viki.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:19:27

meleg srác eléggé rálát...

2016.09.11. 20:20:24

Hagyjad, Zsolti, Mici nem èrti.

FrNo90 2016.09.11. 20:20:24

@Bekkara: Lóri kiesése azért jobban megzavarná az állóvizet.

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:20:32

Iszom és akkor ilyen vagyok, és? Cayennemici megmagyarázza, sőt, elege van abból hogy minden reggel magyarázkodnia kell.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:20:52

Na a fő érv: ilyen vagyok és kész. Elege van abból, hogy állandóan mentegetőzik, hja...

Mók_Ica 2016.09.11. 20:20:59

a "legjobb magyarázat": én ilyen vagyok.... nem kérek bocsánatot.... pffff

dr. sziszi 2016.09.11. 20:21:24

viki rutinos pfffffffff

FrNo90 2016.09.11. 20:21:46

Na a Zsolti azok után bőg, hogy leosztotta emiatt a Somát.

naezjó... 2016.09.11. 20:21:56

Micike megérdemelné, hogy kicsit tükröt tartson neki a külvilág, félő, hogy nem értené, mert "ÉN ILYEN VAGYOK".

Mók_Ica 2016.09.11. 20:22:09

Zsóti egy ilyen picsaMici miatt sír??? szegénykém.....

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:22:37

Remelem Zsoltika hamar megkemenyiti a kis lelket, mert szerintem jo arc.

Mók_Ica 2016.09.11. 20:23:18

@naezjó?: és ő lenne a legjobban megsértődve, ha neki ezt mondaná vki..... agyatlan

dr. sziszi 2016.09.11. 20:23:33

fiuk sirnak, lányok isznak...mivé lett ez a világ

Mók_Ica 2016.09.11. 20:24:58

szegény fos9es nem tudja spontán nyomni a beszédet..... hangerővel sem fogja bírni.... nem baj, a ruhája szép :)))

dr. sziszi 2016.09.11. 20:25:19

ez a Vivi szerintetek fogyatékos vagy direkt csinálja?

2016.09.11. 20:25:23

Biztos volt olyan kèrdès a kasztingon hogy bàrmikor bàrkivel hajlandò vagy? Aki igent ikszelt, bent van.

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:25:43

Safarkodtatok a szavazatotokkal? :)))

FrNo90 2016.09.11. 20:25:49

Lóri most már megszerezte magának támogatóként Dávidot és Melánit is.

naezjó... 2016.09.11. 20:25:57

@Mók_Ica: ahogy a médiában látszik, jó pár "jó képességűről" lepattant már mindennemű kritika, nem féltem ezt az észlényt sem, hogy felfogná.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:26:41

@Mók_Ica: Az szép de bele se merek gondolni milyen lesz ha nadrágot adnak rá...

FrNo90 2016.09.11. 20:26:45

@Mók_Ica: már a Farmnál is meg akartam kérdezni: mi az alapja a "fos9"-ezésnek Anikó esetében?

2016.09.11. 20:27:07

@MacákékIcukája: Èn titokban sàfàrkodom, ne àruld el fosch9-nek.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:27:36

@Mók_Ica: sztem nem Mici miatt, szar, amikor nem tudsz elmenni és kikerülni ilyen bántásokat. Ahogy felidézték, csúny módon bántotta a fiút, ezt elviselni nehéz lehet úgy, hogy bámulnod kell egész nap a pofáját annak, aki undorító módon gázol a lelkedbe.

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 20:27:41

@FrNo90: szerintem többen fogják visszavárni Lórit mint Vikit,már ha van ilyen a VVBBen

dr. sziszi 2016.09.11. 20:28:13

@MacákékIcukája: Sáfárkodtam bizony...szökik a málna

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.11. 20:29:33

már csak azt nem értem, h ennek az undorító disznónak ki vett Cayenne-t, s miért.

malevil2050 2016.09.11. 20:30:08

Nincsen igazság csak gazság , nem lehet winfosról szavazni.Megyek az ombuccmanhoz , mer megsértették az egyenlő bánásmódomat. hihi

dr. sziszi 2016.09.11. 20:30:31

hajrá Lori...szerintem is

Cimili 2016.09.11. 20:30:41

@henrik_: Jó kérdés, ezt már más is felvetette. Biztos nagy volt a leadója.

naezjó... 2016.09.11. 20:31:10

@FrNo90: bent léte alatt valami versenyben kiakadt, hogy csak kilencedik lett, és vonyította, hogy csak fosh kilencedik.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:31:22

@henrik_: ezt már többen megkérdeztük itt.

malevil2050 2016.09.11. 20:31:27

@henrik_: A pin@ az nagy úr ám , meg a jó nagy száj.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:32:12

@malevil2050: Igazad van , megyek én is mert tényleg nem lehet

naezjó... 2016.09.11. 20:32:13

@henrik_: nem kapta, megette az előző tulajdonost, aki egy nyuszi volt.

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:32:37

@naezjó?: az rtl24 applikacioval :)

@dr. sziszi: @pávör dragonfruit: szupcsi :D egyebkent mit jelent ez a szokik a malna? Nem ertem a tivy szlenget, lemaradtam az elso par reszrol...

Krétagarbó 2016.09.11. 20:33:09

@malevil2050: szavazzak helyetted? Lórira?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.11. 20:33:39

@malevil2050: annyi szebb és kedvesebb nő hord pinát... na mindegy, ez nem az én terhem, csak furcsállom a dolgot.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:35:05

Viviről leszáradt a furunkulus

2016.09.11. 20:35:20

@MacákékIcukája: Èn sem követtem a munkàssàgàt...

naezjó... 2016.09.11. 20:35:22

@MacákékIcukája: 1/1 embör, nem? az 1 szavazatom beosztottam, nem vontam vissza, meg ilyenek. :)

dr. sziszi 2016.09.11. 20:36:27

@MacákékIcukája: Az a baj, hogy én sem tudom csak tetszik a szöveg

Cimili 2016.09.11. 20:36:46

Előbb már kékben állt Lóri mellett Dávid, most meg zöldben dumál.

2016.09.11. 20:37:21

@henrik_: Szandika Sanyija sem volt szèp se ès okos se. Ilyet tippelek Mici kajenje mögött is.

naezjó... 2016.09.11. 20:37:48

@MacákékIcukája: @dr. sziszi: gyerekek, ti szívattok. Akit orrba vernek, spriccel a vére, szökik a málna, ostor ez a láb.

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:40:21

@Krétagarbó: @naezjó?: eletben nem jutott volna eszembe

A David Robinos nagyon, o a kedvencem

malevil2050 2016.09.11. 20:40:33

@dr. sziszi: Oké, holnap 8 kor a sánzáizén.

malevil2050 2016.09.11. 20:41:29

@Krétagarbó: Dehogy, sturbánführererkre nem adom a voksomat.

dr. sziszi 2016.09.11. 20:41:39

húúú de hadar a roma

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:41:55

@Cimili: mar megint ossze-vissza vagnak meg tobbszor veszik fel a jelenetet? pfff...

malevil2050 2016.09.11. 20:42:04

@henrik_: Nem tuggyuk h mit tud az ámázon.

malevil2050 2016.09.11. 20:42:19

@henrik_: Nem tuggyuk h mit tud az ámázon.

naezjó... 2016.09.11. 20:42:33

Ez az A-t mondok Evelin lány tudja, hogy veszik a kamerák? És, hogy nekik is visszajátszhatják?

Krétagarbó 2016.09.11. 20:43:33

Kurvára nem érteni mit beszélnek, hangmérnök monnyonle!

Cimili 2016.09.11. 20:44:31

@dr. sziszi: Pedig egyesek szerint szép nő, sztem meg borzalom.

2016.09.11. 20:45:37

Somika eredeti masszàzstechnikàja..

malevil2050 2016.09.11. 20:46:05

Nahh kis gyerök remélem felállt a pöcörő!

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:46:25

csicskagecisoma mindjért megkapja a prosztatamasszázst

dr. sziszi 2016.09.11. 20:47:28

@Cimili: szerintem is rettenet, visszafejlödnek a gyerekek a látványától

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:47:50

Úgy néznek ki mint valami NDK--s turisták a plattenzin.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:48:06

Vivike örömet akart okozni. Dávid meg Lóri kukkolnak.

MacákékIcukája 2016.09.11. 20:48:29

Mi ez a sapka???

Rohogok a kommentjeiteken :D

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:49:13

Soma mint Rumcájsz gyereke

,, 2016.09.11. 20:49:25

Nem cuki, nem jópofa vivi:S

Krétagarbó 2016.09.11. 20:50:19

@Schlomo Goldberg: nem, azok hájasabbak szoktak lenni

,, 2016.09.11. 20:50:28

És kurvára túltolja a pucérkodást, nagyon gáz

Cimili 2016.09.11. 20:51:07

Vivi jól csinálja. :DDDDD

naezjó... 2016.09.11. 20:51:32

Vivi egy párhuzamos univerzumban a végzet asszonya. Mondjuk ő ott is van legtöbbször.

Krétagarbó 2016.09.11. 20:52:24

Dávid már nem tud hova húzódni az ágyban, hogy minél messzebb legyen vivitől

,, 2016.09.11. 20:52:27

Ez a csaj beteg...

Krétagarbó 2016.09.11. 20:53:27

Kövezzetek meg csajok, nekem nem jön be fos9 ruhája, mamás.

Mók_Ica 2016.09.11. 20:53:45

@FrNo90: amikor ő még vvAnikó egy játéknál a 9es számot kapta... és ő mondta, hogy ő csak egy fos9es :)))

@Krétagarbó: nem illik ő ide... okosabb az átlagos vvjátékosoknál...

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 20:54:01

Anikó vicceskedni próbál, nagyon, nagyon kínos.

falcsabander 2016.09.11. 20:54:10

HA NEM A VIVEN NYERI MEG A VV8-AT, AKKOR NINCS ÉRTELME A VILÁGNAK! :D

Mók_Ica 2016.09.11. 20:54:24

@Krétagarbó: láttad az eddigieket?? :))))

Mók_Ica 2016.09.11. 20:54:57

42,48 - 57,52 az állás....

Cimili 2016.09.11. 20:57:13

@Mók_Ica: Akkor lassan kéne szavaznod. :)

Cimili 2016.09.11. 20:58:28

@Krétagarbó: @pávör dragonfruit: Oké, enyém a ruha és a cipő, mert megérdemlem. :)

Mók_Ica 2016.09.11. 20:58:33

@Cimili: sáfárkodni fogok :))))

Mók_Ica 2016.09.11. 20:59:27

@MacákékIcukája: neeeem..... Anikó lett vmi szobalány és a ranglétrán a 9dik volt.... fos9 :)

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 21:00:03

Imádkozom hogy elbasszák a fantomképet idejekorán.

Cimili 2016.09.11. 21:00:53

@Mók_Ica: :DDDDD Leköptem a monitort áfonyával. :DDDDDD

Krétagarbó 2016.09.11. 21:00:53

@Cimili: oké:)

Tök szép szája van Lórinak.

2016.09.11. 21:01:40

@Schlomo Goldberg: Remélem Anikò elszòlja magát

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:01:42

@falcsabander: az lehet az egyetlen gond, hogy szavazóközönség még nem érett egy egy ilyen kaliberü, gigászi játékosra

Krétagarbó 2016.09.11. 21:02:11

Miért nem bencussal vezetik az élőt ketten?

agimano 2016.09.11. 21:02:22

@Schlomo Goldberg: én is arra gondoltam, hogy elbasszák valamiért

2016.09.11. 21:02:25

Viki smink nélkül büntet, de sminkben sem szép.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:03:02

@Cimili: azt a drága gyümölcsöt ne köpködd!!!! :DDDDD egyébként megtörtént.... Viki nem sokat mutatott ... illetve amit, az sem nem volt vicces, sem nem volt szórakoztató....

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 21:03:03

@Krétagarbó: hogy foskilences tudjon csillogni :)

2016.09.11. 21:03:31

@Krétagarbó: Azt nem tudni, de írtàk valahol, hogy idén csak a fináléban lesznek ketten.

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 21:03:42

Viki kiköltözését láthattuk.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:04:47

@Krétagarbó: és kettő van belőle :)))) az egyik bv-ben mutatták.... én nem tudtam hogy van ikertesója és meglepődtem, mert egyformák....

Viki emlékezetes pillanatai..... hát rövid lesz ez a film.....

Schlomo Goldberg 2016.09.11. 21:05:03

Nem láttam nyugdíjasokat a fizetett tapsolók sorfalában.

2016.09.11. 21:05:29

Unalmas lány legszebb pillanatai... Eredményre visszanézek.

falcsabander 2016.09.11. 21:05:48

@Ay Mama, Que paso: igen, ez így van. a világ még nem érett a Vivien istenítésére :P de akkorismár egy nőnek kéne végre nyernie. és a Vivke a legszórakoztatóbb mind közül :P

Krétagarbó 2016.09.11. 21:06:25

@Ay Mama, Que paso: nekem egy porszívócsőre emlékeztet, félő, hogy beszippant:)

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:06:42

Viki legemlékezetesebb pillanatai, mások legemlékezetesebb pillanatainak az összevágása
még a kamera is többet szerepelt, ha jobban belegondolunk

FrNo90 2016.09.11. 21:07:04

@Mók_Ica: Igen már emlékszem. Aszerint rangsorolták akkor a játékosokat, hogy ki mennyire befolyásos a villában. Béci lett az 1-es, szegény Jerzy meg tökutolsó volt. :D

pomac 2016.09.11. 21:07:52

most jöttem volt valami eddig nem néztem valami lényeges :D

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:08:07

@Schlomo Goldberg: nem fog hianyozni

@Krétagarbó: @Cimili: ahh szerintem is!! Team Lori <3

FrNo90 2016.09.11. 21:08:26

Anikó megint keresztbetett lábakkal áll :D

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:08:27

@falcsabander: és emberileg is jobb náluk, klasszisokkal jobb

@Krétagarbó: jó az, és a fogai is szépek

falcsabander 2016.09.11. 21:08:31

@Ay Mama, Que paso: hahahhaha . vikiki. amúgy tényleg a BebeLórinak kéne visszamennie! SZAVAZZATOK GYEREKEK!

Mók_Ica 2016.09.11. 21:08:50

@Schlomo Goldberg: már sok fiatal van munka nélkül....

Krétagarbó 2016.09.11. 21:09:46

@Mók_Ica: igen? És biztos lóri ment be?:))

pomac 2016.09.11. 21:10:00

@Mók_Ica: iza mondta mindíg hogy ő a fosh 9-es

falcsabander 2016.09.11. 21:10:18

Engem néz Téged lát Viki

dr. sziszi 2016.09.11. 21:10:48

láttok hallotok ...bevezető

Mók_Ica 2016.09.11. 21:10:54

én már a kortárs beszédeket várom.... ha jól látom Zsóti fogja mondani Vikiét....

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:11:10

@pomac: Mici elvesztette az eszét, de nem találják

Mók_Ica 2016.09.11. 21:11:59

@Krétagarbó: hát eztet csak ők tudhatják :))))

@pomac: akkor ő is Anikótól vette :))) de eredetileg Anikó mondta

tjunior 2016.09.11. 21:12:57

" remélem nem rossz szájízzel fogtok nézni rám"
by Aranyhaj Lóránt

Cimili 2016.09.11. 21:13:26

Lóri miért búcsúzkodott ennyit, minyá visszamegy. :)

pomac 2016.09.11. 21:13:56

@Mók_Ica: én csak arra emlékszem hogy ő mondogatta, azt nem tudom honnan jött

Mók_Ica 2016.09.11. 21:14:19

Lóri legszebb pillanatai a Dinás pillanatok..... hmmmmmm

Krétagarbó 2016.09.11. 21:14:31

Jájj nem akarom eztet a szerelmi szálat!!!

Krétagarbó 2016.09.11. 21:15:41

Télleg ott az ikertesó

Cimili 2016.09.11. 21:15:53

@Krétagarbó: Én igen, mert olyan romantikás. :D

Mók_Ica 2016.09.11. 21:17:11

@Krétagarbó: hát én sem szeretnék nyáladzást látni.....

Mók_Ica 2016.09.11. 21:17:45

@dr. sziszi: mintha a döntő lenne.... úgy ordít a közönség....

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:18:53

Annyira jo pasi ez a Lori, hogy ha tehetnem, huszat szavaznek ra

@Mók_Ica: koszi, valami miatt Eva maradt meg...

dr. sziszi 2016.09.11. 21:19:32

sokat ittam a kelleténél...by viki

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:19:46

lehet hogy sokat ittam a keleténél
grammatikai aranybánya alcímmel is futhatna a műsor

Cimili 2016.09.11. 21:19:51

@Krétagarbó: Ez igaz, de azóta, mióta együtt vannak, kevesebb ocsmányságot mond. Valahogy megszelidíti a Lóri.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:19:56

@MacákékIcukája: nem néz ki rosszul, de nekem olyan érzelem- és tűzmentes.....

Mók_Ica 2016.09.11. 21:20:42

@Ay Mama, Que paso: ez a VV8 különösen gazdag bánya :))))

malevil2050 2016.09.11. 21:21:10

Kár ezér a lyányért , nem való egy ilyen kócerájba , bezzeg a mici néni , nekije 2 élete van.

dr. sziszi 2016.09.11. 21:21:31

Hát Anikó ruhája tényleg szép , de úgy áll rajta mintha kölcsönkérte volna

Cimili 2016.09.11. 21:22:28

@dr. sziszi: Már az enyém!!!!!!!!! :)

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:23:26

@Mók_Ica: szerintem csak kontrollember, az ilyen fapofak altalaban nagyon erzelmesek tudnak lenni... Defenziv sztem

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:24:40

@malevil2050: komoly :D csak azt a Dinkat dobja mar valaki ki a villabol, szivlapattal utnem agyon :D

Cimili 2016.09.11. 21:26:09

@MacákékIcukája: Lehet, h csak féltékeny vagy? :)

Cimili 2016.09.11. 21:31:12

Legalább most ne vágná a pofákat Vikkancs.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 21:31:25

@ALOKSAKTRHEE: tudok kést dobálni,és partvisnyéllel harcolni:)

dr. sziszi 2016.09.11. 21:31:45

olyan természetellenesen mosolyog Viki, nem?

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:31:48

@Cimili: eselyes, de nagyon csunyan beszel az a csaj, mar akkor sem volt szimpi, amikor meg nem jottem ra h tetszik a Lori. Pont azt a reszt lattam eloszor, amikor kajadobalasrol ment a vita es ott rogton el is asta magat nalam. Engem is zavar amikor valaki az etellel jatszik. Plane ezekkel az otvar mukormokkel, undorito.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:31:58

@MacákékIcukája: remélem látunk belőle vmit....

dr. sziszi 2016.09.11. 21:33:21

jajj megint röfike...

Mók_Ica 2016.09.11. 21:33:39

Mici ismét elmondja mi a probléma Vikivel.... nem kompatibilisek a szemöldökei.... :))))

FrNo90 2016.09.11. 21:34:27

Hirtelen megalakult a Lóri-fanclub itt a blogon?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 21:34:52

@henrik_: a szépség és kedvesség nem számít abban a szakmában.

dr. sziszi 2016.09.11. 21:35:13

húúú de következetesek vagyunk!

naezjó... 2016.09.11. 21:36:03

@FrNo90: fannak nem hívnám magam, de Viki olyan szürke, hogy a tv azt hiszi nincs adás.

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:36:10

@dr. sziszi: annyira, hogy a Greenpeace is küzd ellene

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 21:36:44

maradjon a csirkefejű a nőci idegesítő,szemforgató

Krétagarbó 2016.09.11. 21:37:06

@FrNo90: nem hiszem, csak viki ellenében inkább lóri

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:37:55

@naezjó?: hahaha ez jo

@Mók_Ica: ez milyen erv egyebkent? :D

Mók_Ica 2016.09.11. 21:38:15

Viki szegénykém... küzd....

Cimili 2016.09.11. 21:38:16

Paraszt Viki, belevág Lóri szavaiba.

Krétagarbó 2016.09.11. 21:38:26

Meddig tart még? Kezdek álmos lenni.

FrNo90 2016.09.11. 21:39:05

@Krétagarbó: Ezzel így egyetértek, bár igazat megvallva, fájó lenne tovább nézni a Lóri-Dina duót.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:39:05

@MacákékIcukája: Micinek nem sok agysejtje van....

malevil2050 2016.09.11. 21:39:29

A böngészőm kukikat ajánl fel , nekem??? el megy ez a jó francba.

FrNo90 2016.09.11. 21:40:40

Ha Micit hívja ki Viki, simán továbbjutott volna. Alaposan rászedték őt a többiek amúgy.

Mók_Ica 2016.09.11. 21:41:04

engem nem érdekel itt senki..... csak valaki - by nem szomjas Dinka

Krétagarbó 2016.09.11. 21:42:10

@Cimili: köszi, azt még akkor megvárom

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:42:17

egyébként előkerült egy Nostradamus jósalt, Dina-Evelyn párbajt víziónál
hát majd meglátjuk

Cérnahuszár 2016.09.11. 21:42:28

@PeniValdes: csirkefejű?
már egy ideje gondolkodom mi zavar lóri fejében, mintha aránytalanul kicsi lenne a testéhez képest
mint itt a maninblackben akinek ellőtték a fejét és kinőtt

kepfeltoltes.hu/160911/lori_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Cimili 2016.09.11. 21:42:48

@Cimili: Adblock Plus, az előbb elírtam.

FrNo90 2016.09.11. 21:43:22

Közben a Sztárban sztárban (:D) Homonnay Zsolt úgy néz ki, mint egy klingon. :D

falcsabander 2016.09.11. 21:43:33

KORTÁRS beszédek jönnek, YESSSS

malevil2050 2016.09.11. 21:43:44

@Cimili: Nem igazán értetted , de nem baj.

naezjó... 2016.09.11. 21:44:00

@Cérnahuszár: ezért Viki rá se sandít :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:44:23

az ott egy mikrofon Zsoltin?rosszul látom a streamen, nem egyértelmű

nicu71 2016.09.11. 21:45:04

Dina sminkje egész tutkó lett ma

FrNo90 2016.09.11. 21:45:12

Dinka Dina mintha iskolában felelne :D

malevil2050 2016.09.11. 21:46:04

piilanatok kérdése amit má ugy is tudunk

,, 2016.09.11. 21:46:19

Zsoltinak még sokat kéne tanulnia a kommunikáció/marketing vonalon... mert csak közhelyeket puffogtat, semmi eredetiség, ez még a KDNP-nek is kevés lenne

naezjó... 2016.09.11. 21:46:22

van amúgy a földön olyan, aki leszedte az appot, és már majdnem megnyomta, de aztán azt gondolta, hogy: ááá, inkább megvárom a kortesbeszédet?

Ay Mama, Que paso 2016.09.11. 21:46:33

Viven megnyeri ezt a párbajt.(is)

malevil2050 2016.09.11. 21:46:52

Közjegyző?????????????? háháháháhháááááá

FrNo90 2016.09.11. 21:47:31

@szörnycsi: Ez a lényege a műfajnak, nem? :D

Cimili 2016.09.11. 21:48:04

Na Viki sétálhatsz ki az utca ajtón.:)

Mók_Ica 2016.09.11. 21:48:08

@FrNo90: köszi :)

Lóri megy vissza... papírforma...

malevil2050 2016.09.11. 21:48:17

Mcsoda meglepeeeeeeetééééééééééssssssssssss

2016.09.11. 21:48:28

vastag száj győzött pengeszáj vesztett

FrNo90 2016.09.11. 21:48:50

Mikor megláttam, hogy nőtt a különbség, tudtam, hogy Vikinek annyi

nicu71 2016.09.11. 21:49:00

ó szerencsétlen leány...rábaszott

Mók_Ica 2016.09.11. 21:49:40

Viki búcsúfilmje - megnézhetjük a legjobb pillanatok címmel levetített filmet....

kinek fog üzenni???

malevil2050 2016.09.11. 21:49:44

@szörnycsi: Nyemu polityika , mer kikapc. hihi

MacákékIcukája 2016.09.11. 21:49:49

Dinkat kellett volna kihivnia es akkor nem esik ki

naezjó... 2016.09.11. 21:49:52

ősi indián mondás szerint nem sok jót jelent éppen megverni 1 tuját.

malevil2050 2016.09.11. 21:51:00

@FrNo90: Nki má akkor annyi volt amikor kihívta , rideg slozit.

tg0329 2016.09.11. 21:51:13

Amikor te is tudod hogy ki lesz a győztes, mert le van focizva, mert ha kiesik a Lóri, nem lesz kúrás, de csak letöltöd az RTL24 appot, hátha....de aztán mégse, remélem szőkegeci ma éjjel megtekeri a dinkát, mint singer zt a bizonyos varrógépet...

naezjó... 2016.09.11. 21:52:06

Micike egyből... pedig csak neki van súlya, a szavának nincs.

Cimili 2016.09.11. 21:52:31

Fos9es úgy mondja a párbajt, h phárbaj. :)

FrNo90 2016.09.11. 21:52:46

Dinka egyre több körmét veszti el.

naezjó... 2016.09.11. 21:53:32

@Mók_Ica: a hangosítóknak és vágóknak :)

malevil2050 2016.09.11. 21:58:13

Ekkora bravúrt , legyőzni egy törékeny lányt . lazannyát .

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 22:00:48

@malevil2050: bocs,de tudtommal nem kézzel-lábbal harcoltak

Mók_Ica 2016.09.11. 22:02:57

Győzike hogy néz ki???? Au meg idiótaként rohangál.....

Viki majdnem beesik az ajtón.....

agimano 2016.09.11. 22:03:47

"nagyon sokszor feljött erről a szó"

Mók_Ica 2016.09.11. 22:03:53

Viki poénkodott az első este??? kimaradt az öfikből....

Komeszka 2016.09.11. 22:04:55

@Cimili: Én sem a szavába, hanem a fejébe vágnák bele egyet. Két értelmes mondatot nem mondott a párbajon az ostoba. :D

2016.09.11. 22:05:09

Ha jól hallom, mehet a kufirc. :D Na Dinka, most aztán pápá 3 hónapos kapcsolat. Remélem Lóri miután megkapta, kibassza a gecibe.

OriginalBlackMamba 2016.09.11. 22:05:40

Remélem Győző megkérdezi Vikitől, hogy miért mászott rá Tivyre, hamár Anikónak nem sikerült...

malevil2050 2016.09.11. 22:07:54

@PeniValdes: Jó barátom monnta vala : a szó veszélyes fegyver

naezjó... 2016.09.11. 22:08:05

most tényleg elhiszi, hogy 10 nap után most kinyílik neki a világ? 10 napig sem lesz nyitva Viki.

nicu71 2016.09.11. 22:08:13

Az baj hogy Tivtivitől idegbajt kapok meg rángógörcsöt????Miért imádják ennyire sokan ,és miért néznek rá a lakók mint valami istenségre??? Velem van baj hogy utálom mint a szart???

malevil2050 2016.09.11. 22:08:55

@henrik_: Áhhh , donkihóte ezt másképpen csinálta volna

Mók_Ica 2016.09.11. 22:09:09

@OriginalBlackMamba: tőle köszönt el.....

Viki most több időt szeretne a családdal tölteni..... olyan sokáig volt távol....:))))))

Komeszka 2016.09.11. 22:09:20

@Cimili: Különösen, amikor azt mondta, hogy ő őszinte, az az érv nagyon ütött. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 22:10:55

@nicu71: lehet hogy azért kapsz tőle rángógörcsöt mert istenség
egyébként engem is idegesít,dobbják fel

Mók_Ica 2016.09.11. 22:10:59

@nicu71: sztem egy kb 5 szóból (na jó, 10) álló szókinccsel rendelkező p@csfej

Dina párzási táncát láttuk...

malevil2050 2016.09.11. 22:20:32

Most má hogy így kiviháncoltunk magunkat , jöhet a szilicium , jajj nem az,,,,,,a szilencium ,ezeket mindig keverem , mint a csikós a tarhonyát. Mindenki aluggyon , akinek van kivel azzal , akinek nincsen az meg vegye elő fantáziáját! Szökjünk!

2016.09.11. 22:26:05

@PeniValdes: előbb meg, aztán ki XD

Funk You 2016.09.11. 22:29:39

@Mók_Ica: hát fontos neki a család. a család vagy családtag. ezt már az első este kifejtette :)

Gia 2016.09.11. 22:30:24

Anikó felemlegette a tesózást..Kár,hogy a bentiek ezt nem hallották.
És az meg volt,hogy Lóri szerint még a köhögése is érdekesebb,mint Viki? :-D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.11. 22:31:37

@malevil2050: ott volt a disznó, aki konkrétan utálja őt, tárgyakat dobált felé, satöbbi, ellene ugyanilyen arányú szavazatkülönbséggel nyert volna. ugyanúgy elqrta, mint anno Zsu, aki Dinka helyett Lacit vitte ki egy habiszti párbajra.

és még azt hiszi, h azért nem kedvelték, mert első nap részeg volt, ehhez képest Vivi egy hasonlóan erős kezdést követően egész jól beilleszkedett.

nicu71 2016.09.11. 22:31:53

@PeniValdes: + mók Ica akkor jó :) szerintem nemsoká ugy fog járni mint csóró VV Józsi,önként távozik,mert hiányozni fog neki a csaja meg a tesók meg a "rajongói" ,máris totál idegbeteg.

Mók_Ica 2016.09.11. 22:32:50

@Funk You: amikor már nem volt szomjas :))))

Mók_Ica 2016.09.11. 22:36:02

@nicu71: Zsófika is azt mondta amikor kiesett, hogy Tivy erős játékos.... kár hogy mi ebből SEMMIT nem látunk..... sztem ő nem fog összezuhanni, mint Józsi.... majd egy szép párbajon kiesik

ewita 2016.09.11. 22:59:33

Sziasztok! Miciben felment a pumpa?! :) valaki aki ért hozzá csinálhatna egy giftet a borulásaiból kurva vicces volt!
tivadartól én is sikítófrászt kapok, ennyire ostobenkó embert én még nem láttam, mondjuk a többi sem épp észlény, vivi viszont üde színfolt számomra, tök bolond a csaj, de jól áll neki, szórakoztató!
vikiért nem kár nagy nulla volt!
na de az az ati aki sztem langyi, csak még nem meri be/fel vállalni az ott van amúgy nap közben? , mert egyáltalán nem látni, csak amikor ilyen bejelentkezés van, ráadásul állítólag szakács, akkor mi a szarért esznek fagyasztott pizzát???

Komeszka 2016.09.11. 23:17:09

@Cimili: Lesz ez még így se. ;)

mobilos perpetuum 2016.09.11. 23:17:34

Viki észbeli képességeit jól jelzi, hogy ahelyett hogy elbúcsúzott volna mondjuk Zserikétől, vagy ő tudja, melyik csaj állt hozzá közel, Tivynek magyarázkodott valamiről, ami már senkit a világon nem érdekel. Nem fog hiányozni senkinek, csak itt pár kommentelőnek.

Gia 2016.09.12. 06:43:31

Elég fapados kis párbaj volt és Anikó rengeteget bakizott.
Nem kérdezték meg a lakóktól,hogy kit várnak vicca...

mobilos perpetuum 2016.09.12. 07:02:44

@Gia: Valószínűleg kicsúsztak az időből, mert a párbajozók sokszor beledumáltak a másik szövegébe, mondjuk inkább Viki. A végén Anikót is lekeverték.
Első párbaj, ezt jobb lett volna, ha ketten vezetik Istenessel.
Szerintem meg annyira nem is bakizott Anikó. Az ordibálást kellett volna csökkenteni, abban a zajban sokszor nem értették egymást.

Costanza 2016.09.12. 07:54:58

ki az a leszbikus szerelmespar Lorinak, anyukai?

yoga girl 2016.09.12. 08:24:04

@mobilos perpetuum: a beköltözésekor is mutatták őket, úgy fogalmaztak Lóri az örökbefogadott pótfiúk, szóval valami olyasmi lehet.

Costanza 2016.09.12. 09:09:07

oh ertem.. de cuki..
süti beállítások módosítása