Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8017-8018. rész

2016. augusztus 10. 10:00 - Gillotte

Juli és Attila beszélő viszonyban vannak, együtt palacsintáznak, úgyhogy Attila veszi a bátorságot, hogy elhívja feleségét vacsorázni, de Juli a sok munkára fogván inkább nem menne. Megtalálja viszont a konyhapulton a Miki által, jelzés értékkel ott hagyott joghurtos palackot, és nosztalgikusan elmosolyodik. Van aki a mozijegyet rakja el a randikról, van aki a virágot, van aki pedig a joghurtos palackot. Nem ítélkezem.

bk_augusztus3_1.png

Natasa és Peti várják Hannát. Peti már nagyon menne a moziba, nincsenek meg a jegyek, kukorica is kell, indulni kéne. Natasa javasolja, hogy várják meg Hannát, de mivel nem tudni hol van, Peti megcsörgeti. Hanna természetesen nem válaszol, mert éppen egy székhez kötözve aggódik az életéért. Az emberrabló Sallai leveszi a fejéről a zsákot, és ekkor koppan egyet, ugyanis nem a célszemély Natasát fedezi fel a zsák alatt, hanem a halálra vált Hannát. Az ürge kis híján agyvérzést kap. Hát igen, ha adnának díjat balfék túszejtőknek, ő nyerné. Ismét csörög Hanna telefonja, most Natasa hívja. Ez kapóra jön Sallainak: utasítja Hannát, hogy nyugodtan mondja bele a telefonba, hogy kilyukadt a nadrágja, és Natasa vigyen oda egyet taxival, ahol ő van épp. Hanna úgy be van tojva, hogy megteszi, a mondott címre csalja Natasát.

bk_augusztus3_2.png

Bözsi hazatér a kórházból amolyan Dr House styleban, botra támaszkodva. Szerető családja beágyazott neki a nappaliban a kanapén, bekészítették a rejtvényt, és a távkapcsolót, sőt, szereltek kapaszkodót a fürdőszobába, és még fiókos gyógyszeradagolót is beszereznek. Bözsi menne gulyáslevest főzni, de Alíz és Vili nem hagyja, fájós lábra nem állunk. Bözsi hajthatatlan, úgyhogy végül abban egyeznek ki, hogy Bözsi diktál, a kukták pedig követik az utasításokat. Mire kész a leves Bözsi már olvas, és már nem kívánja az ételt, Alíz bárhogy kérleli. Irma érkezik látogatóba, s Bözsi megkérdezi, igaz-e, hogy egy agyműtét keretein belül segíthetnek a Parkinson-kóron. Irma úgy tudja, hogy ez csak akkor működik, ha a gyógyszerek már nem hatnak, de hosszú a várólista, és magánban elég drága.

bk_augusztus3_3.png

Emíliának ég a feje Félix miatt, jó ciki helyzetbe hozta Ágnest a koktélpartin. Ágnes oda is szól egy célzottat Emíliának, de a pszichológus hiába próbálja magyarázni, hogy nem az ő hibája a dolog. Félix nem érzi a tapintatlanságát, alig várja, hogy megkapja a Köles festményt, amit elnyert. Emíliától csak fejmosást kap, nem kellett volna lejáratni Ágit, és ezt kompenzálandó a pszichológusnő beszédet mond, melyben elmondja Ági alapítványának a fontosságát, és hogy mint pszichológus, teljes mértékben támogatja az alapítvány működését. Szerencsére ezzel visszaszerez pár támogatót, úgyhogy megmenti a bulit. Ági ettől nincs meghatva, de Nóra felhívja rá a figyelmét, hogy nem volt túl bölcs Ágitól olyan nevekkel dobálózni akiket fel sem kért, úgyhogy biza, szüksége lenne Emíliára. Ági egyelőre nem így látja, így felmegy dühöngeni Rudi lakótársnak arról, hogy valami pofátlan bunkó vitte el a Köles Géza festményt, és Ági vissza akarja szerezni, mert a festmény túl értékes ahhoz, hogy egy ilyen embernél legyen.

bk_augusztus3_4.png

Krisztián Zsolttal szeretne beszélni, hisz virítani kéne a lóvét a tengerentúlra a fekete szépség családjának, de Zsolt sehol nincs. Gizi is a főnököt keresi Kisbarthán, ugyanis annyi a tennivaló, hogy nem bírja egyedül. Nincs kávé, számlákat kell befizetni, jön a poharas ember mintákkal, kéne választani közülük, a koktélparti után is kell takarítani, egyszerűen túl nagy a nyomás. Mit van mit tenni, Krisztián felajánlja, hogy segít a kétségbeesett Gizin. Míg nézegeti a papírokat, talál egy levelet Zsolttól…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása