Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7961-7962. rész

2016. július 06. 12:00 - Gillotte

A budapesti életképek helyett egy Bounty reklám helyszínén találjuk magunkat, karibi zene, jó hangulat, húha! Krisztián a képen, szakállal, meglepően jó angollal, és szerelemben egy fekete lánnyal. A raklapokból összetákolt pult mögül lángost árul, darabját 2 dollárért a tengerparton, és közben elbújtatja a fekete lányt, ugyanis nem szabad, hogy bárki meglássa őket. Jó ötlet a bujtatás, ugyanis jön a lány elvetemült bátyja, aki kiszúrja húgát, Yolandát, és Krisztián ellenkezése ellenére elrángatja onnan. A lángosos búskomorságának barátja, Rudi érkezése vet véget.

bk_junius24_1.png

A Kinga név inkognitójában lévő Zsófinak persze nem sikerül észrevétlenül eltolnia Bencét, Kristóf résen van, és Zsófi úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Tóbiás sík ideg, mire Kristóf és Bence hazaér, el nem tudta képzelni, hol vannak, de Kristóf megnyugtatja, csak azért ment el az idő, mert ott volt a parkban egy jófej kismama. Tóbiás megenyhül, s beveszi barátját az Apasegítő csapatba. Ádám nem így gondolja, amikor Zsófi beavatja a történtekbe: jól lebarmolja amiért nem tud nyugton maradni. Nem hat, ugyanis Zsófi továbbra is kukkol, amikor Kristóf és Tóbiás babát sétáltat. Kristóf megint próbálkozna nyilvános átkarolással, de Tóbiás elhúzódik, ami Kristófnak nagyon nincs ínyére, hiszen úgyis egyértelmű, hogy mi a felállás, csak részletkérdés, hogy kimutatják-e.

bk_junius24_2.png

Nóra próbálja rábeszélni Gigit, hogy adja el neki a telket amin a kút van, hisz szegény falusiak, nincs vizük, milyen rossz nekik. Gigi aludna erre egyet, hisz a férjecskéje véleményét is kikérné, de Nóra szerint ehhez női lélek kell, hisz a nők átérzik mások sorsát, ellentétben a férfiakkal. Ennek ellenére ad időt a lánynak a döntésre, s áthívja másnapra reggelizni. Hiába a reggeli, Gigi továbbra is megkérdezné a férje véleményét, s Nóra megállapítja, hogy bizony, jobb az, ha a férfi mondja ki az utolsó szót, nincs se döntési kényszer, se felelősség – de vajon Gigi mit akar az életével, hisz sikeres üzletasszony is lehetne – fejti ki Nóra elgondolkodva. Ezen gondolatok birtokában hagyja Gigit, s arra számítván, hogy úgyis nyélbe ütik az üzletet, átmegy Mikihez és visszakéri a 25 millióját. Annyi nincs, csak 20 millió van, amit az üzlettársuktól kaptak, de Nórának annyi is elég.

bk_junius24_3.png

Peti kéri Hannát, hogy hadd maradjon náluk, ugyanis megszökött az elvonóról, és az anyjáék jobb, ha nem tudják, de Hanna nem hajlandó befogadni barátját, inkább felelősségre vonja a tetteiért, és felszólítja, hogy oldja meg egyedül a lakhatását. Peti dühöngve rohan ki, Ottó utána, s utcán alvás helyett javasolja Petinek, hogy húzza meg magát a Berényi irodában, úgyis üres. Ehhez viszont kell egy kulcs…

bk_junius24_4.png

Juli és Miki a Rózsában ücsörögnek, fondorlatos terveket eszelnének ki Gigi-ügyben, de nincs ihlet, így Juli inkább elpanaszolja a nyomorát: Peti drogozik és Attilával is gondok vannak. Miki kezébe veszi Juli kezét, és meghitten biztatja, hogy Juli annyira erős, hogy ha a börtönt is kibírta, akkor mindent kibír, és megold. Ekkor lép be Attila, s odamegy hozzájuk, csak hogy az idillnek vége szakadjon. Mikor hazaérnek nekiállnak veszekedni amiért Juli félreérthetően viselkedik Miklóssal, s észre sem veszik Mátét, akin látszik, hogy eléggé tele van már mindene a veszekedéssel. Míg a szülők elvannak a szobában a veszekedéssel Ottó érkezik, a sapkáját keresi, Máté ráhagyja, úgyhogy a sapka helyett persze, hogy az iroda kulcsát viszi el, de nem sikerül elég csendben, úgyhogy a kisgyerek látja, de nem szól egy szót se, csak tovább szomorkodik veszekedő szülei miatt, úgyhogy Ottó arra biztatja, hogy ha társaság kell, menjen le hozzá a Rózsába egy üdítőre. Ezután Ottó továbbáll, beengedi Petit az üres Berényi irodába. Mindenre gondol, még Peti Tetrisét is elhozta unaloműzőnek. Megható ez abban a világban, ahol a telefonra is le lehet tölteni bármit. Peti megállapítja, hogy épp most jut irodához, mikor se cége, se barátnője, se semmije…Ottó sajnálja barátját, oda is szól Hannának, hogy kár volt még egyet rúgni Petibe, így a lány felmegy az irodába, s rémes állapotban talál rá barátjára. A fiú kivörösödött fejjel kiabál, hogy nem kell neki a gyógyszer, mentsék meg a tűztől, s az anyját hívja. Láthatóan fogalma sincs arról, hogy hol van, és mi történik, talán elvonási tünetei vannak, Hanna teljesen kétségbe esik, ugyanis Peti semmire nem reagál, csak mered maga elé és kétségbeesve segítségért kiabál.

bk_junius24_5.png

Gizi megmutatja Alíznak az unokája, Daniella fényképét, s Alíz is felhívja a figyelmünket rá, hogy félvér a kislány, vajon Zsolt mit fog szólni hozzá. Amennyire kiemelik ezt a félvér dolgot, tuti, hogy lesz még jelentősége.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.07.12. 08:44:23

Tetris, oriasi XD Szerintem sokan mar azt se tudjak, mi az.
süti beállítások módosítása