Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7923-7924. rész

2016. június 11. 12:00 - Gillotte

Bözsi nem veszi komolyan Vili ajánlatát, hát mire jó az a francos papír, semmi nem változik tőle. Vilmos szerint a házasság nem csak egy papír, számos praktikus oka van, például el lehet hozni a másiknak egy papírt az orvostól. Bözsit ez nem győzi meg. Vili elmegy tejfölért, közben Gizivel beszélget, aki szerint természetes, hogy Bözsi nemet mondott, se monológ, se gyűrű, se romantika?! Még jó, hogy nemet mond! – véli Gizi. Bözsinek ezalatt kisebb gondja is nagyobb ennél, ugyanis Alíz elhozta neki a levelet a dokitól, amit Bözsi fél kinyitni, de csak megteszi. Nem tudjuk, mi áll a levélben, de Bözsi arcát elnézve semmi jó...

bk_majus30_1.png

Ádámot némiképp sokkolja az információ, hogy Tóbiás még szűz, hisz intelligens és humoros fiú, ki is van gyúrva. A sokat megélt Ádám szerint jobb túlesni rajta, hogy ha az első nem is sül el jól utána minden flottul menjen. Tóbiás megkéri Ádámot, hogy ne mondja el senkinek a titkát. Fogadhatunk rá, hogy az epizód végére valaki más is tudni fog róla. Hanna például rögtön nekiáll faggatózni, de Ádám nem mond semmit, aminek az az eredménye, hogy Alíz és Hanna kisakkozzák, hogy Tóbiás és Ádám összejöttek, ez a nagy titok. Szembesítik is ezzel Ádámot, aki annyira kiakad a cseszegetéstől, hogy elmondja, Tóbiás még szűz. Eközben Tóbiás döntést hoz, s elviszi a bort a tűzoltósághoz amit Kristóf vitt a randira. A fiú rendkívül undok, de Tóbiás nagyon laza, így megvárja műszak után. A próbálkozás hatásos, ugyanis Kristóf ajánlatot tesz: ha Tóbiás meggyőzi, hogy a múltkor nem linkeskedésből nem ment el a randira, nyílt a pálya.

bk_majus30_2.png

Levél jön a rendőrségtől Petinek (Máté a bélyeg felől érdeklődik kétszer is, vajon lesz-e még szerepe a sztoriban) s jó hír érkezik, Petit felmentették, úgyhogy szabad maradhat. Elmennek ünnepelni. Máté a bélyegmúzeumba menne, de helyette falat másznak, Attila javaslatára. Petinek nagyon nem fűlik a foga a dologhoz, Juli túlságosan dicsőíti Attila alulnézetét és vádliját. Peti elkapja Attilát érdeklődvén, hogy meddig játssza még a hűséges férjet? Attila nem akar ezzel indítani, de amint lesz alkalmas helyzet majd megtudja Juli. Különben is, Peti is volt már megcsaló fél, mégsem ugatott bele senki a dolgába, tegyen ő is így. Juli ugyan látja, hogy Petinek van valami baja, fia nem mond semmit, inkább invitálja Julit egy mászásra. Juli felmászik, de úgy jár, mint a kiscica a fán, nem mer lejönni. A többiek biztatják, hogy rúgja el magát nyugodtan, megtartja a biztosítókötél, s amint Juli elrugaszkodik, átadja magát az élvezetnek.

bk_majus30_3.png

Gizi már temeti magát, hogy a taplóé lesz a Rózsa, aki beszólt neki, de Ági megnyugtatja: hallotta a fickó beszélgetését Zsolttal, úgyhogy nincs üzlet. Gizivel madarat lehet fogatni. Ági ezután visszamegy a Rózsába, Zsoltot keresi az irodában, ahol csak Rudit találja. Összetegeződnek, Ági picit belemegy Rudi aurájába, hogy levegyen egy paradicsomlevet amivel pertut ihatnak. Vajon mit tervez?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása