Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x29 - Vegyen Ön is szülinapi úszósapkát! (18+)

2016. április 23. 13:47 - Dzsudibí

Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi érdekes, az állatok sokkal jobb fejek, mint az emberek.) Munkája végeztével beizzítja a cukiságkampányt: annak a szerencsés asszonynak, kit szerelmének nevez, születésnapja van, mely jeles nap alkalmából egy kis fát ültet el neki (szupercuki). A művelet közben sírdogál egy kicsit, egy arra járó kósza tyúk próbálja vigasztalni. 

11_4.png

1_4.png

Dia úgy kelt fel ma reggel, hogy MAJDNEM dolgozott egy kicsit, de aztán meglátta Attilát, és elszállt az ihlet, ezért inkább Szintetizátorral fetrengenek még egy kicsit az ágyban a változatosság kedvéért. Sanya nem tudja mi van, de éjjel háromszor is ki kellett mennie pisilni (a helyzet illusztrálása végett a beszélgetés alatt is éppen dolgát végzi a ház bejáratától néhány méterre). Ezek szerint valószínűleg terhes, de arra is látok egy minimális esélyt, hogy az az elképesztően retardált ötletük Gáborral, miszerint a malacok tápszere ugyanolyan hatással lesz a testükre, mint az otthoni epres fehérjeturmix, mégsem vált be. Remélem azért legkésőbb akkor, amikor egymás között elkezdenek röfögve kommunikálni, illetve az esti mosakodás helyett a konyhakőre szarnak és belehemperegnek, közbelépnek a műsorszerkesztők. 

2_4.png

Attilának nagyon hiányzik a családja. Meg a cigi is. Emiatt annyira IDEGBE került, hogy Szintitől kér egy kis dohányt, szerinte így:

- Mondtam neki, hogy adjál légyszíves nekem egy cigit, és utána mondtam, hogy légyszíves. 

Valójában azonban ez hangzik el: - Szintia, gyere gyújtsunk rá. Van cigid ugye? LÉGYSZÍVES. (A légyszíves tényleg ott van a végén.) Nem szeretek kukacoskodni (nem a faszt nem), de azért a kettő között van némi különbség, Szintitől érkezik is csuklóból az egyetlen elfogadható válasz, amit egy ilyen udvarias kérésre az ember adhat. Attila elvonul, hogy magában sutyorogva jól odamondjon Szintinek, aki ezek után szerinte nem érdemli meg, hogy a Farmon lehessen. Azt nem vágom, hogy Attilának miért nincs sajátja, le is szarom, azt viszont tényleg nem értem, hogy hogy nem emlékszik arra, ahogyan nem is olyan rég ő küldte el a retkes vérbe Szintit, mikor ő kuncsorgott nála egy beszáradt dekkért. 

7_4.png

3_4.png

Lévén, hogy mindenki leszarja, hogy honvágya van, és nincs kinek elsírnia bánatát egy cigi mellett, elvonul a kismalacokhoz, és nekik pityereg még egy sort. Nagy szerencséjére pont jön Heni, akinek elmondja, hogy tulajdonképpen őt már nem is érdekli a húszmilla, mert utálja a pénzt, és ugyebár amúgy sem boldogít. Heni, az empátia és a vigasztalás nagymestere ellenben szereti a pénzt, mert javítja az ember életminőségét. Attila ezután kivonul a rétre kaszálni, de az is bőgésbe torkollik, jesszus, valaki adjon már neki egy kurva cigit. A Farmon gyorsan körbejár Attila idegösszeroppanásának híre, egyedül Sanyának okoz problémát az információ feldolgozása: - De miért sír? Attila? A cigi miatt sír? Kicsoda? De mit csinált? De most sírt? Sírt a cigi miatt? A cigiér? Mindenesetre én dupla adag malactápra váltanék a helyében, láthatóan minden területen felturbózta az öreget. 

4_4.png

Begurul Sly is, igencsak kicsípte magát, duplarandira mennek Andyvel a Hétakácos Büfébe, miután megbizonyosodott arról, hogy a gyökerek nem okoztak maradandó kárt sem egymásban, sem az állatokban. A kecskék végre megszabadulnak rabságukból, Sly megkéri Norbit, hogy UTASÍTSA az állatokat, hogy vonuljanak fel a trakker utánfutójára. 10 perc az adásból a kecskék terelgetésével telik el, ami alatt egy 'N Sync szám country verziója fut, móka, kacagás, felhőtlen pillanatok, egészen addig, míg nem jön a dráma: a dzsondér elindul lefele a lejtőn kecskéstül-asszonyostul, ugyanis Sly olyan fasz volt, hogy nem húzta be a kéziféket, de egy Chuck Norris-os sprinttel és egy tigrisbukfenccel megspékelt halálugrással megmenti mindenki életét. Durva lehetett a szitu, mert a kiindulási és a végpont között van vagy 20 centi, legalábbis ami ebből a kameraállásból látszik. 

- Na, akkor megvan minden instruNkció. (Sly)

5_4.png

6_4.png

Jön Anikó, Gábor lelkendezik neki, mert renovációk vannak, a fitnesz terem reneszánszát éli, van trx, ami jó mellre is meg hátra is. Sanya, aki szabadulása után valószínűleg azonnal belevág a malactáp bizniszbe, Anikóval kóstoltatja a fapados kokszot. Drága Gábornak is leesik egy kis fáziskéséssel, hogy Heni most válasSZa ki, hogy kivel megy párbajozni, nálam egyértelműen ő a mindenkori favorit, hazahoznám, kis kalitkába zárnám, és egész nap beszéltetném vallásról, tudományról, trx-ről. 

8_4.png

Anikó Henit kérdezi, hogy miért lehet az, hogy a többiek ennyire ki akarják tenni a szűrét, akinek mindössze annyi önkritikája van, hogy valószínűsíthetően azért, mert nagyon erős személyiség (szalonképes kifejezés arra, hogy népszerűtlen, retardált gyökér, akit még az anyja is többször a játszótéren felejtett, de sajnos mindig hazatalált). Vissza a házba, szerencsére Heni nem csűri csavarja a szót nagyon, Sanya kapja a zöldet.

- Na lényeg az Sanya, hogy most harmadjára is visszajössz, az nagyon komoly lesz, az már komoly benyomással lesz a köz-köz-közéletre. (Gábor)

9_4.png

Az utolsó snittben Sanya tortájának elkészültét láthatjuk, aki akkora király, hogy megkérte a csajokat, hogy csinálják meg, és amihez tök szimpatikus módon még csak annyival sem járul hozzá, hogy ott álljon Dóri mellett a sütésnél. Fiának szeretne kedveskedni születésnapja alkalmából, ami egyébként aranyos gesztus, biztosan Dominik szíve is ellágyult, amikor kapott egy tortát egy vadidegentől, akit Dórinak hívnak, és amiből egy falatot sem ehetett. A végére egyébként egész szép kis tortát sikerül összehozniuk, annak ellenére, hogy egy alkalommal lángra kapott a sütőben, és hogy kis gyertya hiányában belebasznak egy rendes gyertyát a közepíbe. Lustaságát leszámítva Sanya egyébként nagyon cuki, nagyon meghatódik a gesztustól, és nagyon hálás Dórinak, amiért segített neki.

10_3.png

Mi mással is zárhatnám soraimat ezek után, mint Gáborral:

- Ez a kedvesség nagyobb ajándék neki, mintha vettél volna neki egy tollaslabdát, vagy mittomén..... egy úszósapkát. 

 Egyelek meg. 

Címkék: 18+ a farm
656 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Well... 2016.04.24. 05:44:55

BUNDA, a kolbasztoltes ott kezdodik, hogy a dolgos assszonyi kezek kimossak a diszno belet, hogy lehessen bele tolteni a kolbaszkat....na innen kellett volna kezdeni, ott egy halom diszno belsoseg, oszt lehet mosni...sanya akirol tudjuk, hogy nem turkal a szarba (elso resz), ott verzett volna el, szoval a retek konkretan a Sanyanak kedvezett... ennyike, lehet vitatkozni :oP

Szia Heni, jo voltal, respect, en kijottem volna a sodrombol, (tanyarol) mar az elso ora utan, nem tudom, h tudtal ennyi egysejtut elviselni 1 hanapon keresztul, maganyos lehettel. Kivanom neked, h megtalald azt amiert elvalalltad a jatekot.

Be well.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.24. 06:18:08

@Schlomo Goldberg: abból aztán vehetne egész malactápszer gyárat egy hónapra. Csak kitartana egy darabig.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.24. 06:34:03

@Sanda.Ipse: Vagy Brigi ment haza, esetleg nem is éjjel csinálták. :-)

Sanda.Ipse 2016.04.24. 07:52:19

@sixx: egyetértek a minősítéssel.

Well... 2016.04.24. 07:56:12

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: hmm az elso vagy a masodik reszzel ?
@sixx: hmm az elso vagy a masidik resz ??

ahogy en latom, az elso resze a hsz-emnek az baromsag, a masdik resze az nem kerul semmibe, es nem valltoztat semmin, szoval miert ne ?

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 07:58:46

Ha már az a helyiség egy légtérben van ahol étkeznek főznek, meg a malacok élettere, ahol piszkolnak.elemi feltétele , hogy a lehető legtisztábban tartják az almot.Nem hogy két napig ugyanaz az alom legyen alattuk.Micsoda szag ordenáré lehetett ott?Henikének se adtam volna pisi-kaki után törlési lehetőséget 2 napig, hogy tudja meg milyen az amikor valaki eszik , ürít de nem tisztálkodik.Már uncsi a malacka hogy mind a 10 eltűrte azt a mocskot ott ahol Ők is föznek esznek?

Sanda.Ipse 2016.04.24. 07:59:56

@Well...: sőt a disznót is velük kellett volna levágatni:)
Ezúttal a csatorna igyekezett olyan feladatot találni, ahol nagyjából egyenlőek az esélyek, sőt egy háziasszony sűrűbben aprít, darál húst, mint a konyhai munkákhoz nem konyító Sanyibá. Heni elügyetlenkedte az elején, a végén is Brigi volt, aki jó tempóban tekerte a töltőt. Ennyi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:00:06

@sixx: Sixx engem viszont bővebben érdekelne a véleményed. Well meghivatkozott hozzászólósa két állítást tartalmazott: 1, a tegnap látott párbaj BUNDA volt. 2, Re: "nem tudom, h tudtal ennyi egysejtut elviselni 1 hanapon keresztul, maganyos lehettel." Melyik volt a baromság az 1-es a 2-es, vagy mindkét állítás ?

aloksak 2016.04.24. 08:01:57

@alsophila.grahami: Azért Gizellát vissza tenni elég kibaszás lenne a többiekkel. Hiszen gondoljuk végig, tisztában lenne mindennel, ki mennyire támogatott, és ki kivel próbált szövetkezni. Az első héten kizúgott, most meg visszatennék? Nem hiszem. Nagyobb az esély arra, hogy ha Brigi valóban feladná, amit kétlek, Henit teszik vissza. Norbi és Sanya tuti agyvérzést kapnának. Az is generálna elég feszkót. De ha Gizellát teszik vissza, amit szintén kétlek, de ha mégis, akkor valóban befejeztem a műsor követését. Nem miatta, hanem az unfair húzás miatt. A szerkik részéről. És utána remélem, egy egész süncsaládot kakilnak majd.

etikette 2016.04.24. 08:03:04

@Sanda.Ipse: ott a. szerintem jó kis párbaj volt. kár hogy nem kapták meg a kész kolbászokat utána ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:05:01

@Well...: Hehe, nem láttam ezt a kommentedet.... :-) Amúgy szerintem mind a kettő. Úgy vélem, hogy a hurkatöltés párbaj nem volt eleve determinált, és ha Heni nem az eleve fekete kddel a fejében jön ki, és mondjuk hallgat Dórira a szalonnával kapcsolatban (a párbajsegéd kiválasztásnál előtte megízik az egyetlen jelenlegi igazi szövetségesében, és Diát hívja), akkor szorosan, de megverhette volna Sanyát. Azonban Heni nem jó emberismerő, és indulatosan önfejű volt. Utóbbi mondatom válasz a második állításodra is: Heni egyáltalán nem okosabb a benti átlagnál, azaz a többi egysejtűhöz képest ő is egysejtű...

aloksak 2016.04.24. 08:08:48

@Well...: Részben igazad van. A nagyapámék így csinálták. De ma már lehet kapni csomagolt belet. Szóval ez itt megbukott. Értem mire céloztál amúgy. @Sanda.Ipse: Próbált de nem sikerült. Mivel időre kellett csinálni, ezt értem is, hiszen párbaj. De megint a fizikai erő számított. A darálás miatt. Sanya jobban bírta, ennyi. Ezt tovább felesleges ragozni. A csatorna Sanyát akarta bent látni, csak próbálták azt a látszatot kelteni, hogy most aztán fair a próbatétel. És Heni így bukott el. Nem volt az egyébként. Mindegy. Sanya örüljön, meg aki neki drukkol. Meglátjuk hogyan tovább. Én biztosan nem fogok neki, inkább Gábornak. Lehet hogy 2bites, de még kicsit szerethető is. Remélem egyszer egy párbajon kipicsázza Sanyát.

Infomaniac 2016.04.24. 08:09:33

@aloksak: ha mostantól valaki vissza kell menjen, az csakis Heni lehet. Semmi másnak nem lenne értelme semmilyen szempontból. Mondjuk láttunk már hülye szerkesztést..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:09:49

@aloksak: Ehhez már túlságosan előrehaladott a műsor szerintem..... Brigi nem fogja feladni, és senki sem fog visszajönni. Ez a három smárolás három külön emberrel olyan VV Dóris volt, és az egyetlen érdekessége, hogy minden előzmény nélküli, kicsit olyan szerkesztői utasítás szerű....

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:16:09

@etikette: honnan tudod, hogy nem?
Lehet, hogy az ártott meg Briginek:)

lac64 2016.04.24. 08:17:19

@Reláció: "Norbinak úgy emlékszem van batátnője Szintin es Brigin kívül . De rá nem dob senki követ. Egy pasi bármit megtehet?"

Ha jól emlékszem az is egy érdekes kapcsolat. Valami olyat mesélt, hogy fülig szerelmes volt a csajba, de az összeállt egy másik csávóval és már az esküvő is ki volt tűzve, amikor a csaj visszatáncolt. A beköltözés előtt 3 héttel ment vissza Norbihoz. Ez a helyzet szerintem köszönő viszonyban sincs Brigi akár benti, akár kinti szituációjával.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:20:08

@aloksak: De miért akarta volna a csatorna Sanyát jobban (amiben amúgy én alapvetően nem értek egyet)? Úgy gondolom, hogy pusztán egy dolog miatt, mert Sanya tud változtatni (nem emberileg, hanem taktikailag) a játékmódján, tehát picit kiszámíthatatlanabb, Heni viszont abban az egy dologban volt otthon, hogy bárkinek (de elsősorban a férfiaknak, hiszen ő egyfajta feminista szószólónak is érzezte magát) nekiment az éles és magas fejhangján a "szánalmas", a "kettős mérce" és a "ne hazudj" kifejezések random kevergetésével... Jelen helyzetben tényleg azt nem értem hogy néhány számomra egyéb helyzetekben HV zsinórmérceként értékadó véleményű (jellemzően női) kommenttársam hogy nem látja ezeket a dolgokat benne ?

etikette 2016.04.24. 08:22:09

@Sanda.Ipse: :D remélem hétfőn megtudjuk

lac64 2016.04.24. 08:23:28

@Well...: Hát nem tudom, mikor voltál utoljára disznóvágáson, de legalábbis felénk már nem mosnak belet, mert ritka szar meló és olcsó pénzért meg lehet venni a boltban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:23:48

@lac64: Norbi egy fasz. Egy pitiáner vidéki műmacsó. A műsor után egy ideig úgy is népszerűbb lesz kinn, a kinti csaja máris pakolhatja a motyóját, és keresgélhet magának új faszit...! Ez a pöcs, valóban azt gondolja magáról, hogy ő a jupiter a kisökrös szólásban....

D.Leery 2016.04.24. 08:25:36

@aloksak: a darálásnál látszott, hogy Sanya TUD darálni, míg Heni nagyon bénán állt hozzá, mint aki még nem látott kézzel hajtós húsörlőt. Persze, számít a fizikai erő, de itt 4 kg húsról volt szó, nem egy egész disznót kellett feldolgozni :)

Hol van az a nyúlacska, aki 100% infókkal rendelkezett? DDDDDDDD

lac64 2016.04.24. 08:25:57

@alsophila.grahami: Kénytelen voltam megnézni :) Anikó smink nélkül is csini :) Mondjuk tényleg más, mert smink nélkül olyan mint egy tini

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:27:15

Gáborgyereknek volt egy jó kis vágóképe a műsorban. (Mintha Petőfit kereste volna...)
Majd felhasználom a könyvem borítójához:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:29:06

@VV Erőlegény: Bocsi Lac, mert tudom, hogy te támogatod őt. Egy kicsit túloztam verbálisan, de a lényeget tekintve én Norbiban is csalódtam az elmúlt hetekben. Kezd lesüllyedni tuskóságban Attila szintjére, de míg Attila néha bevallottan szerepet játszik és túlozza a szerepeket, addig ő azt gondolja magáról, hogy az igazság bajnoka és a fedhetetlenség mintapéldánya.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:29:19

Brigi viselkedésével nem érdemes ennyit foglalkozni. A fiúk már ássák a sírját odabenn.

lac64 2016.04.24. 08:30:33

@VV Erőlegény: Lehet, csak nem ez volt a téma. Arra gondoltam, hogy egy olyan csajjal, akibe szerelmes voltam, otthagy, majdnem összeházasodik egy másik faszival, majd utána megpróbál visszajönni hozzám már nem igazán szoros a kapcsolat. Tudod anyám mindig azt mondta az ilyenre, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:34:05

@Sanda.Ipse: Hagyjuk már ezt a mulya Gábort is... Sokkal inkább értékelném, ha tudatosan lenne vicces, mint így, hogy azért tűnik annak, mert gyárilag enyhén szellemileg retardált és leszedált a fószer... Hosszútávon a gyogyósokon nem szeretek mosolyogni, mert megsajnálom őket. Jellemző Sanyára is, hogy ő sem bízott meg benne a párbajában, pedig, ahogy Dia Heninek, úgy Sanyának Gábor az egyetlen jelenlegi szövetségese...

lac64 2016.04.24. 08:35:16

@VV Erőlegény: Nem támogatom. Alapvetően megpróbálok független maradni - bár amikor csoportosan megjelennek a Heni Baráti Kör Tagjai, akkor kibújik belőlem a kisördög :)
Egyébként látom Norbi rossz tulajdonságait is. Többször leírtam ezeket is, például az örökös teljesen felesleges vitáit, de nem tetszett a kicsinyessége sem (pl. cukor), és azt sem értem, hogy ha piát kapnak, miért kell pocsolya részegre innia magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:35:55

@Sanda.Ipse: De most akkor szerinted ő (Brigi) kinn egy háromgyerekes külsőleg már leharcolt ex- dubajozó konzumnő szerinted?

,, 2016.04.24. 08:36:23

Nos, megmutattam a vidit az én anyukámnak kíváncsiságból, aki életében nem látott még egy farmrészt sem és asse tudja kijaza "farmheni" meg "farmsanya", ellenben disznóvágást már látott nem egyet:) úgyhogy elfogultsággal nem lehet vádolni.
aszonta nem volt igazságtalan, a férfi egyszerűen ügyesebb és gyorsabb volt. És ő is mondta a szalonnát h ott volt a hiba:)
Azt elismerte, h általában férfiak szokták ezt a melót csinálni, de 4 kg hús kutyafasza (nem így mondta, ő nem beszél így, csak én) hát ennyi! (de anyukám biztos hazudiik meg irigy)

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:36:49

@lac64: mivel a kanolást már többször visszautasította valószínű, hogy nem a Brigi iránti vonzalmai ragadták el, inkább Gergő bosszantása motiválta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:40:00

@D.Leery: Szerintem neki eddig tartott a Farm a Hogyvolton... Hihetetlen számomra ez a szemellenzős elfogultság...

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:40:25

@VV Erőlegény: utalt valami ilyesmi a bejegyzésemben? Nem. Én nem foglalkozom Brigi magánéletével semmilyen szinten.
Egyszerűen csak arra próbáltam emlékeztetni, hogy a fiúk már a mostani párbaj után azonnal foglalkoztak a pár szétrobbantásával és Brigi kihívásával a legközelebbi párbajra.

lac64 2016.04.24. 08:43:59

@Sanda.Ipse: Nem tudom, Gergő inkább szövetséges volt nem? Én inkább arra gondoltam, hogy ezek megint pocsolyarészegre itták magukat és valami hülye játékot játszottak, mert egyébként nem értem, honnan jöhetett ez a mindenkivel smár dolog.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:48:10

@VV Erőlegény: szánom-bánom, de engem Gáborka szórakoztat a legjobban változatlanul. Sajnos vele nem lehet nevetni, csak rajta. Én meg ilyen gyarló-fajta vagyok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:49:52

@Sanda.Ipse: OK ezt értem, de ha taktikai szempontokból Brigit ennyire könnyű táncba hívni ennyi kamera előtt (három kiskorú gyermeke szeme láttára), akkor az kb azt jelenti, hogy VV Dóri szerepét hozza a Farm szériában a szó szoros értelmében, vagy, mint egy beépített színésznő a szerkik által erőltetetten, akik most látták értelmét kijátszatni ezt a kártyát Brigivel. Egyszerűen nem értem, hogy Brigi részéről mi motiválta ezt a cselekménysort egy szerelmes (vagy ugyancsak műsorozó) Kutyással az oldalában. Csak azt ne válaszold, hogy mindenről az alkohol tehetett...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:52:03

@lac64: Ez lehet, hogy valami smárolásra játszott ivós játékot játszottak....

aloksak 2016.04.24. 08:54:03

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nem igaz. :) A Mamának mindig igaza van!!!!!! :)))) (by Vizesnyolcas) :DD@D.Leery: Jó, valóban nem egy disznót kellett ledarálni. :) És abban is igazat adok, hogy Heni korábban nem csinálhatott ilyet. Sanya meg lehet igen. Kihasználta ezt, és behúzta a párbajt. De ennek ellenére rühellem ezt a vén majmot. Ennyi. :) Ez ellen nem tudok tenni. Valahogy irritálja az aurámat. :DDDD@VV Erőlegény: Én azt mondom hogy a csatorna Sanyát akarta. És nagy valószínűség szerint azért, amit te írtál vele kapcsolatban. Valóban változott az utóbbi napokban, vagy egy hétben. De engem alapból irritál. Azt azért remélem, hogy nem fogja megnyerni. Mert ha igen, akkor az nagy csalódás lenne.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:54:08

@VV Erőlegény: erre egyetlen szóval tudok válaszolni: ostoba. Ha a fődíj motiválta, akkor mindent megtett, hogy - amennyiben el is jut az utolsó háromba - a nézők szimpátiáját elveszítse.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:55:37

@aloksak: Heni nem kevésbé volt irritáló, mint Sanyabá. Tök mindegy, melyikük távozott (volna).

Sanda.Ipse 2016.04.24. 09:00:23

@aloksak: az utolsó háromból a nézők szavazata fogja eldöntetni, hogy ki lesz a nyerő.
A show jelenlegi állása szerint a legkevésbé valószínű, hogy az Sanya lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:03:25

@Sanda.Ipse: Az már számomra is világos volt, hogy a tuja Brigi reality karaktertulajdonságai messze elmaradnak a pl. tuja Dóriétól, és, hogy a Kutyással való összevetésből sem jöhet ki győztesen a fődíj szempontjából, de ez valóban az abszolút karakter öngyilkosság lesz a részéről, amit a hétfői adásban fogunk látni...

D.Leery 2016.04.24. 09:06:17

@VV Erőlegény: elvágta maga alatt a fejszét :) pedig most már lazán farmozhatna

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:11:18

@D.Leery: Különben remélem, hogy Henivel fog csinálni a reflektormagazin kb 2-3 hónap múlva egy hosszabb riportot. Kiváncsi vagyok, hogy milyen tanulságokat vont le a személyiségének megismerésével kapcsolatban (most azt borítékolom, hogy nagyjából azt válaszolná, hogy néhány apróbb hibától eltekintve, ha még egyszer bemehetne, akkor is ugyanígy játszana, ő-szintén)....

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:13:14

six feldobta az újabb mocsingott, ott tessenek rágódni)

,, 2016.04.24. 09:13:41

@VV Erőlegény: nem láttad? rtl.hu/rtlklub/farm/heni-idekint-sem-kimelte-sanyat
tök jó volt neki a műsor, mert megerősítette őt abban, hogy az amilyen, és amit csinál: az jó.
(utsó mondat)
És látá az Úr, hogy ez jó.

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:15:12

@VV Erőlegény: Az biztos, hogy nem a gyengébbet hívta ki a párbajra, hanem azt akivel baja volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:17:29

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Jó, de most még szinte benn él a Farmban, két három jónap azért elég idő ahhoz, hogy a tanulságok is leülepedjenek, ráadásul közben lehet, hogy átbeszélik a dolgot többek közt Krétával is... :-)

,, 2016.04.24. 09:19:55

@VV Erőlegény: Drága, naiv vagy, de aranyos:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:20:38

@Pácsó Ármándó: Pácsó, ebben a műsorban azért gondolkozni is kell, és nem csak a dühtől elhomályosult elmével működni... Ha kinn hagyja Sanyát, megtapsolom Henit, de így azt mondom, hogy túlértékelte a képességeit, és ami még fontosabb azt mondom neki (jószándékkel), hogy adjon hálát a sorsnak, hogy kijöhetett, mert, ha játékban marad, egyre mélyebben kavarodott volna bele önmagába...

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:24:01

@VV Erőlegény: Oké, én be se mentem volna, de hál istennek nem vagyunk egyformák, ahány ember, annyi mentalitás :-)

D.Leery 2016.04.24. 09:25:41

@VV Erőlegény: szerintem is neki ez egy jó alkalom a pozitív változásra, ha képes időt szánni a történésekre, reakciókra, önmegértésre, újraértékelésre, de perszehogy nem így lesz, elsősorban az elvakult barátok miatt is, akik megerősítik abban a hitében, hogy minden jól van úgy, ahogy van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:29:33

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Én mindig abból indulok ki, illetve abban reménykedem, hogy minden ember képes a saját hibájából tanulni.... Lehet, hogy ez naivitás, de én pl. így próbálom felépíteni a saját életemet (azt hiszem legalább is...).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:33:39

@Pácsó Ármándó: Dián kívül Heninek szerinted kivel nem volt baja a játékban Pácsó? Egy embert mondjál még Dián kívül, aki ő-szintén ki is állt volna mellette. Aki látszólag kiállt mellette most az is csak azért, mert Sanyát még jobban utálta...

Puncylla 2016.04.24. 09:37:03

nem szerettem Henit, de nagyon utálom Sanyát
most nézhetem tovább, remélem, már nem sokáig

,, 2016.04.24. 09:43:10

@D.Leery: pontosan... nagyon egyetértek.
@VV Erőlegény: én is, de először el kell jutni odáig h beismerje az ember h valamiben hibázott. és nem "más" meg a "körülmények" meg a postás meg a házmester irigy rá/szerelmes belé (ez a 2 opció szokott lenni) Utána meg persze ha az ember felismeri akkor el dolgozni hogy lehet azon dolgozni a problémán (ahelyett h azon kezd agyalni hogyan lehet bosszút állni)
aztán van amikor nem sikerül (és ez már saját tapasztalat) mert olyan mélyen vannak rögzülve a hibát okozó viselkedésminták, hogy tudom h nem vezet jóra amit csinálok de nem tudom másképp....

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:45:06

@Hortenzia Schneider: még lehettek fos9-sek, ha nem itt toporogtok)))

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:46:08

@VV Erőlegény: Mondj két embert a bent levők közül, akik sohase fogják átbaszni egymást a játék során! Senki nem fogja elfelezni senkivel sem a húsz milkát. Még az sem, aki most mindenkivel jóban van és mindenki "szereti" őt :-)
De értem mire gondolsz, egy barátkozósabb taktika kevesebb jelet eredményezett volna.

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:46:40

sixx feldobta az újabb mocsingott, ott tessenek rágódni)írtam ezt 9:13-kor)))

D.Leery 2016.04.24. 09:48:40

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): detto :)

tanulságként megjegyezni: a boszorkányok által küldött energia kontraproduktív

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.24. 10:03:57

@alsophila.grahami: nem,mert 1. nem szeretem a kutyákat,2. a szerelmi szál nem romantikus itt,hanem inkább szánalmas. 3. kit érdekel?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.24. 10:11:05

@lac64: hozzám hasonlóan. egyébként szerintem is csini smink nélkül

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 10:12:05

@PeniValdes: Mivel érdemelte ki Heni? Ha abból indulok ki, hogy itt kik védték érzelmileg Peni, akkor csak Paranyuszit tartom igazán Ő-szintésnek. A többieket nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 10:13:03

@PeniValdes: Te egy igazi verbális csábító vagy Peni! :-)

Krétagarbó 2016.04.24. 12:11:56

@VV Erőlegény: az első egyértelműen az volt, ezt well sem titkolta

Krétagarbó 2016.04.24. 12:18:47

@VV Erőlegény: mióta bíráljuk a kommentelőket? Miért nem a játékosokat és a posztot?

Krétagarbó 2016.04.24. 12:24:24

@D.Leery: szeretem a megelőlegezett bizalmat így előre. Leülhetsz, egyes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 13:36:38

@Krétagarbó: Pont nem rád gondoltam, illetve azt gondoltam, hogy te már nem tartozol ebbe a csoportba, kár, hogy magadra vetted! Néha az az érzésem, hogy valaki más is használja a nickedet.

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 14:02:39

@VV Erőlegény: Van(nak)olyan barátaid, akik kiállnak melletted a hibáid ellenére is? Ugye, hogy vannak!
Ők azok, akik meglátják benned a szerethetőt, akkor is, ha mások nem? Ugye, hogy ők azok!

A szemellenzős elfogultság, ha védesz valakit, azt jelenti: így fejezed ki, hogy szereted.
A szemellenzős elfogultság, ha támadsz valakit, azt jelenti: így fejezed ki, hogy gyűlölöd.

Persze ez az én véleményem, de hátha segít megérteni valamit :-)

2016.04.25. 13:19:11

meg van egy harmadik dolog is, amikor a kommtársak kizárólag a játékos viselkedése alapján tudnak véleményt formálni, mert nem ismerik az adott játékost privátban. most másodjára fordult ilyen elő itt, h olyan megosztó személyiség játszott, akinek vannak hv blogos barátai/hozzátartozói. jogában áll mindenkinek a saját meglátása alapján véleményt formálni, anélkül h véleménykülönbség miatt legyalulnák egymást.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:41:32

@Biriksz_Krokiksz!: ki volt a másik? nekem ez vhogy kimaradt... amúgy egyet értek veled, mi csakis a tévében látottak alapján tudjuk megítélni a játékosokat, ezért a kritikánk nem az xy privát embernek szól, hanem a játékáról, a játékban való jelenlétéről, amit és ahogyan játszott, és qvvvára nem érdekel, hogy amúgy ő milyen a barátai szerint, mert ezt a többiek védelmében is bizonyára el tudnák mondani az ő privát barátaik, ezért nem fair erre hivatkozva mentegetni folyton x-et, y-t, tökmindegy kit...

személy szerint én nem hiszek abban, hogy mást lehet alakítani egy játékban, és mást a privát életben, sztem mindenki azt tudja nyújtani, ami amúgy is benne van, max a normál életében visszafogja magát, viselkedik annak megfelelően, hogy milyen társaságban, milyen élethelyzetben, kinek-minek akar megfelelni, de meggyőződésem, hogy ha hasonló konfliktushelyzetbe kerülne bármikor, mint a farmbéli létének egy-egy szituációja, ugyanígy reagálná le, ugyanezt a sztáljt hozná, noha nem ismerem...

és nem is akarom ismerni, mert ebben a blogban a játékot és a játékosokat elemezgetjük, amihez semmi köze a privát életüknek - egy filmkritika során se elemezgetik a csapnivaló színészi teljesítményt nyújtó színész esetlegesen zilált magánéletét, és nem is hozzák fel mentségére, a kritika tárgya kizárólag az adott darabban nyújtott teljesítménye - ugyanez a helyzet itt is. mindegy Heni amúgy milyen, amit Szlovéniában nyújtott, arról alkotunk ilyen vagy olyan véleményt, a HV-blog és a kommentek is ERRŐL szólnak, ez a lényege az egésznek. aki egy ilyen játékba bemegy, az ezt - is - vállalta, ezzel tisztában kell legyen.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:43:59

szemellenzősen védeni valakit pedig nagy ostobaság, és semmi köze nincs a barátsághoz, mert nem barát az, aki mentegeti a mentegethetetlent, hanem elvtelen nyaller, aki nem hogy jót nem tesz, de egyenesen rosszat tesz azzal, akit a negatív, vállalhatatlan dolgaiban megerősít, ahelyett, hogy rávilágítana azokra a dolgaira, amiket elcseszett. Heni a játékban totálisan elszállt, folyamatosan rossz irányba ment, és végtelenül el volt telve magával, önnön észbeli fölényének (hamis!) tudatával, ez lett a veszte, ezért van out of game. egy barát segíti az önvizsgálatban, és azon van, hogy korrigálhassa, amit kell - aki ehelyett ünnepli a baklövéseit, az nem barát, hanem mondom, elvtelen nyaller. /isten óvjon mindenkit az ilyen barátoktól!/

2016.04.25. 14:52:51

@alsophila.grahami: vvPeti volt, ez sztem nem titok, elég soxor előkerült már a téma, és tesóját sokan nagyon bírjuk. és igen a játékosok játékát elemzi a többségünk, személyeskedés nélkül, és ezt kéne megérteni.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:57:26

@VV Erőlegény: ezek pedig száz százalékosan jogos felvetések; kinyilvánítani valakiről nyíltan és vagy ezredjére, hogy ostoba, buta ember, akivel nem bír egy levegőt szívni tovább, maximum akkor adekvát, ha valóban így van, de jelen esetben láttuk, hogy ki előzte be surranópályán az agyast: az általa állandó jelleggel leostobázott játékostárs, aki egyrészt különösebb lacafacázás nélkül kiröhögte, amikor a szokásos (buta, szánalmas, egybites) kliséket puffogtatta rá, másrészt pofázás helyett inkább leverte a párbajban. ellentmondást nem tűrően, és ezt így is kell, ennek van értelme. de akkor joggal merül fel a kérdés: ki is okos itt valójában?
nem vagyok Sanya-fan, de már harmadszor becsülték alá, és harmadszor mutatta meg, hogy több van benne, amint amit eddig megmutatni szándékozott magából, vagyis: ravasz, ügyes stratéga, aki nem mutatta be már az elején a teljes fegyvertárát, hanem csak mindig azt veszi elő, ami éppen kell, vagyis beosztja az erejét. nekem ő - épp ezek miatt - fekete ló a játékban.

alsophila grahami 2016.04.25. 15:01:26

@Biriksz_Krokiksz!: igen? hát köszi, nem tudtam, hogy őt ismerték itteni komtársak, nekem nem jött le anno itt; csak azt tudtam, hogy nem egy reality-szűz, volt már több ilyesmi megjelenése, és a castingbrigádban is dolgozott korábbi valóságshow-knál, így bizonyos mértékig már ismert volt, de az, hogy személyesen is ismerte innen bárki, az nekem nem volt levágós, thx az infóért.

2016.04.25. 15:01:28

@alsophila.grahami: nézd, ez megint nézőpont kérdése, és legyen elég annyi, h nem jött be a dolog, a következtetést meg majd levonják/juk mindenki a maga szájíze szerint.

alsophila grahami 2016.04.25. 15:04:57

@Biriksz_Krokiksz!: eh, hülye vagyok, nem olvastam figyelmesen, amit írtál, szóval a tesója, igen, akkor már tudom is, hogy kiről van szó (de nem személyeskedem;) :)

2016.04.25. 15:23:51

@alsophila.grahami: ilyen nyersen amúgy sskk nem fogalmaztam, de nekem is ugyanez a véleményem az igazi bariságról.

2016.04.25. 15:34:21

@D.Leery: Blogger letetekre nemigen olvassatok el figyelmesen amit az ember ir.. ;) most mar elmondhatom h Heni "allapota" az egyik feluleten ahol kommunikalni szoktunk "nem elerheto" volt meg pentek delutan is, es tudtam h csutortokon mar megvolt a parbaj es csacsi modon abban biztam h valamelyik felkegyelmu kisetalt/feladta, azaz HA nem is nyerte meg a parbajt meg jatekban van es szepen visszakuldik... Ennyike. Kb ezt irtam akkor is, de persze jo paran felre ertettek... :) de ez meg mindig megtortenhet szal... :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.25. 15:48:46

@paranyuszi: én értettem,csak én úgy gondolkondtam,hogy a stáb ügyel arra,hogy azt hidd,hogy aznap történnek az események

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 15:51:30

@PeniValdes: igen, sajnos eleg profik. :)

2016.04.25. 16:06:44

@paranyuszi: ne basztasd furiózát, értelmezd amit írt, nem bántotta henit.

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 16:07:37

@Biriksz_Krokiksz!: senki nem basztatta. Ertelmezd te is amit en irtam.

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 16:08:17

@PeniValdes: hàt nem :)

2016.04.25. 16:10:01

@paranyuszi: azért kértelek, h ne.

D.Leery 2016.04.25. 17:37:15

@paranyuszi:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(bocsánat, sixx, áldás, békesség)

Krétagarbó 2016.04.26. 05:28:48

@VV Erőlegény: tudom, hogy nem rám gondoltál. Attól még nem a kommtársak véleményezése itt a 'feladat'. Egyébként más nem használja a nickemet, sajnálom, ha csalódást okoztam.:)

Krétagarbó 2016.04.26. 05:35:09

@VV Erőlegény: ja és nem azért reagàltam rá, mert magamra vettem. Egyszerűen zavar, amikor nem a játékosokról vagy a játékról csevegúnk itt, hanem a kommentelőkről.
süti beállítások módosítása