Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x29 - Vegyen Ön is szülinapi úszósapkát! (18+)

2016. április 23. 13:47 - Dzsudibí

Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi érdekes, az állatok sokkal jobb fejek, mint az emberek.) Munkája végeztével beizzítja a cukiságkampányt: annak a szerencsés asszonynak, kit szerelmének nevez, születésnapja van, mely jeles nap alkalmából egy kis fát ültet el neki (szupercuki). A művelet közben sírdogál egy kicsit, egy arra járó kósza tyúk próbálja vigasztalni. 

11_4.png

1_4.png

Dia úgy kelt fel ma reggel, hogy MAJDNEM dolgozott egy kicsit, de aztán meglátta Attilát, és elszállt az ihlet, ezért inkább Szintetizátorral fetrengenek még egy kicsit az ágyban a változatosság kedvéért. Sanya nem tudja mi van, de éjjel háromszor is ki kellett mennie pisilni (a helyzet illusztrálása végett a beszélgetés alatt is éppen dolgát végzi a ház bejáratától néhány méterre). Ezek szerint valószínűleg terhes, de arra is látok egy minimális esélyt, hogy az az elképesztően retardált ötletük Gáborral, miszerint a malacok tápszere ugyanolyan hatással lesz a testükre, mint az otthoni epres fehérjeturmix, mégsem vált be. Remélem azért legkésőbb akkor, amikor egymás között elkezdenek röfögve kommunikálni, illetve az esti mosakodás helyett a konyhakőre szarnak és belehemperegnek, közbelépnek a műsorszerkesztők. 

2_4.png

Attilának nagyon hiányzik a családja. Meg a cigi is. Emiatt annyira IDEGBE került, hogy Szintitől kér egy kis dohányt, szerinte így:

- Mondtam neki, hogy adjál légyszíves nekem egy cigit, és utána mondtam, hogy légyszíves. 

Valójában azonban ez hangzik el: - Szintia, gyere gyújtsunk rá. Van cigid ugye? LÉGYSZÍVES. (A légyszíves tényleg ott van a végén.) Nem szeretek kukacoskodni (nem a faszt nem), de azért a kettő között van némi különbség, Szintitől érkezik is csuklóból az egyetlen elfogadható válasz, amit egy ilyen udvarias kérésre az ember adhat. Attila elvonul, hogy magában sutyorogva jól odamondjon Szintinek, aki ezek után szerinte nem érdemli meg, hogy a Farmon lehessen. Azt nem vágom, hogy Attilának miért nincs sajátja, le is szarom, azt viszont tényleg nem értem, hogy hogy nem emlékszik arra, ahogyan nem is olyan rég ő küldte el a retkes vérbe Szintit, mikor ő kuncsorgott nála egy beszáradt dekkért. 

7_4.png

3_4.png

Lévén, hogy mindenki leszarja, hogy honvágya van, és nincs kinek elsírnia bánatát egy cigi mellett, elvonul a kismalacokhoz, és nekik pityereg még egy sort. Nagy szerencséjére pont jön Heni, akinek elmondja, hogy tulajdonképpen őt már nem is érdekli a húszmilla, mert utálja a pénzt, és ugyebár amúgy sem boldogít. Heni, az empátia és a vigasztalás nagymestere ellenben szereti a pénzt, mert javítja az ember életminőségét. Attila ezután kivonul a rétre kaszálni, de az is bőgésbe torkollik, jesszus, valaki adjon már neki egy kurva cigit. A Farmon gyorsan körbejár Attila idegösszeroppanásának híre, egyedül Sanyának okoz problémát az információ feldolgozása: - De miért sír? Attila? A cigi miatt sír? Kicsoda? De mit csinált? De most sírt? Sírt a cigi miatt? A cigiér? Mindenesetre én dupla adag malactápra váltanék a helyében, láthatóan minden területen felturbózta az öreget. 

4_4.png

Begurul Sly is, igencsak kicsípte magát, duplarandira mennek Andyvel a Hétakácos Büfébe, miután megbizonyosodott arról, hogy a gyökerek nem okoztak maradandó kárt sem egymásban, sem az állatokban. A kecskék végre megszabadulnak rabságukból, Sly megkéri Norbit, hogy UTASÍTSA az állatokat, hogy vonuljanak fel a trakker utánfutójára. 10 perc az adásból a kecskék terelgetésével telik el, ami alatt egy 'N Sync szám country verziója fut, móka, kacagás, felhőtlen pillanatok, egészen addig, míg nem jön a dráma: a dzsondér elindul lefele a lejtőn kecskéstül-asszonyostul, ugyanis Sly olyan fasz volt, hogy nem húzta be a kéziféket, de egy Chuck Norris-os sprinttel és egy tigrisbukfenccel megspékelt halálugrással megmenti mindenki életét. Durva lehetett a szitu, mert a kiindulási és a végpont között van vagy 20 centi, legalábbis ami ebből a kameraállásból látszik. 

- Na, akkor megvan minden instruNkció. (Sly)

5_4.png

6_4.png

Jön Anikó, Gábor lelkendezik neki, mert renovációk vannak, a fitnesz terem reneszánszát éli, van trx, ami jó mellre is meg hátra is. Sanya, aki szabadulása után valószínűleg azonnal belevág a malactáp bizniszbe, Anikóval kóstoltatja a fapados kokszot. Drága Gábornak is leesik egy kis fáziskéséssel, hogy Heni most válasSZa ki, hogy kivel megy párbajozni, nálam egyértelműen ő a mindenkori favorit, hazahoznám, kis kalitkába zárnám, és egész nap beszéltetném vallásról, tudományról, trx-ről. 

8_4.png

Anikó Henit kérdezi, hogy miért lehet az, hogy a többiek ennyire ki akarják tenni a szűrét, akinek mindössze annyi önkritikája van, hogy valószínűsíthetően azért, mert nagyon erős személyiség (szalonképes kifejezés arra, hogy népszerűtlen, retardált gyökér, akit még az anyja is többször a játszótéren felejtett, de sajnos mindig hazatalált). Vissza a házba, szerencsére Heni nem csűri csavarja a szót nagyon, Sanya kapja a zöldet.

- Na lényeg az Sanya, hogy most harmadjára is visszajössz, az nagyon komoly lesz, az már komoly benyomással lesz a köz-köz-közéletre. (Gábor)

9_4.png

Az utolsó snittben Sanya tortájának elkészültét láthatjuk, aki akkora király, hogy megkérte a csajokat, hogy csinálják meg, és amihez tök szimpatikus módon még csak annyival sem járul hozzá, hogy ott álljon Dóri mellett a sütésnél. Fiának szeretne kedveskedni születésnapja alkalmából, ami egyébként aranyos gesztus, biztosan Dominik szíve is ellágyult, amikor kapott egy tortát egy vadidegentől, akit Dórinak hívnak, és amiből egy falatot sem ehetett. A végére egyébként egész szép kis tortát sikerül összehozniuk, annak ellenére, hogy egy alkalommal lángra kapott a sütőben, és hogy kis gyertya hiányában belebasznak egy rendes gyertyát a közepíbe. Lustaságát leszámítva Sanya egyébként nagyon cuki, nagyon meghatódik a gesztustól, és nagyon hálás Dórinak, amiért segített neki.

10_3.png

Mi mással is zárhatnám soraimat ezek után, mint Gáborral:

- Ez a kedvesség nagyobb ajándék neki, mintha vettél volna neki egy tollaslabdát, vagy mittomén..... egy úszósapkát. 

 Egyelek meg. 

Címkék: 18+ a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 14:00:53

Fos9 már megint egy szűk tokba bújtatta a görbe virgácsait. Mikor fogják fel a nők, hogy nem a pillanatnyi divatot kell követniük, hanem azt viselni, amiben előnyösen néznek ki?
Változatlanul Gábor a favorit.
Heni go home!

☺ágica 2016.04.23. 14:05:08

köszi Dzsudibí, megint sírós lett:DDDDD

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 14:05:56

Gáborra én is azt mondtam itthon, h állandóan beszéltetném magam mellett :D

Sanda.Ipse 2016.04.23. 14:13:08

Gábor azt is tudja, minek örvendeznek a szülinapjukra manapság a 16 éves fiúk:)
(Úszósapi vagy tollas)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 14:21:35

Szintetizátorral? :-)) Ez tetszik!
Sanya nagyon kamera és kokszérzékeny. A csirkeindító tápot is ki kellene próbálnia, hátha nem hugyozna az udvar közepére :-)
Engem így szólított le egy tezsvír nemrég: Ággyá mán egy cigit, telefonáni ákárok" :-)
TRX Farm Special Edition :-)
Gábor for President! :-)))

2016.04.23. 14:29:53

Hajrá Heni! :))

☺ágica 2016.04.23. 14:31:59

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: csakis magyaroschan:) de mire összegyűlik annyi, addigra kitalálod:))) esetleg kis nyársra őket, aztán tábortűznél megsütni:) mondjuk akkror más fűszerekkel...

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 14:35:47

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Tőlem nem kapott semmit, lehet hogy kevert kétfajta lejmolási szöveget :-)

@PeniValdes: Sanya menjen haza tollaslabdát vagy mittomén ... úszósapkát venni a szülinapra :-)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 14:37:56

@PeniValdes: Bocsi, ezt a másik P betűsnek akartam válaszolni :-)

(Amúgy oregánóval isteni a párórás kölökpocok)

aloksak 2016.04.23. 14:56:30

Ismét csak szupi lett a poszt. Köszi. :)

Lassan kezd Gábor nálam is favorit lenni. :) Szegény vagy tényleg ennyire eggyügyű, vagy oscar díjas színész. Komolyan nem tudom. :D Az biztos, dőlni lehet a szövegeitől, és az is látszik, a légynek nem tudna ártani. :)

aloksak 2016.04.23. 14:57:51

@Pácsó Ármándó: Szerintem ne adj ötleteket neki, mert Gábor még olvassa és ki is próbálják. Aztán meg csak azt látjuk, hogy kezdenek kapirgálni kint. :D

2016.04.23. 15:18:32

@Pácsó Ármándó: ugy is van!! :)))) ne fosszuk meg a tollaslabdatol!!! :DDDDD sem :D

2016.04.23. 15:22:40

@aloksak: angyalszive Gabour!! Nekem is kedvencem, Heni utan... :))) illetve csak ö, mert a tobbiek jujjj... :) szerintem ö nem megjatsza, o tenyleg 2 bites :DDDDD

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 15:29:13

@aloksak: Tojásuk már van :-))

@paranyuszi: Még Zöldségtortát is készíthet :-)

aloksak 2016.04.23. 15:33:24

@paranyuszi: :D Van esély rá. Mégpedig nagy. Most hogy belegondolok, olyan őszintén hozza a szövegeit, hogy látszik valóban akkor fogannak meg a kicsi buksijában. :D De aranyos amúgy. Remélem azért ha párbajra küldik, annyi esze lesz, hogy megnyerje. Sajnálnám ha kizúgna. :))
@Pácsó Ármándó: Végül is igazad van. Csak ki ne költsék. :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.23. 15:55:19

Re: "Sanya nem tudja mi van, de éjjel háromszor is ki kellett mennie pisilni (a helyzet illusztrálása végett a beszélgetés alatt is éppen dolgát végzi a ház bejáratától néhány méterre)". Több, mint valószínű, hogy prosztata probléma a sok tápszer meg étrendkiegészítő mértéktelen zabálása miatt (is), meg hát akár hogy is próbálja leplezni, ő is belépett máz a 6. X-be. :-)

2016.04.23. 16:08:35

@Pácsó Ármándó: ès eregethetnè az energia gömbjeit is! :DDDD

2016.04.23. 16:10:58

@aloksak: szerintem òriás poèn lenne ha a jövöbeli pàrbaján logikai feladatokat kapna!!! :DDDDDDDD Hallanànk ahogy csikorognak a kis kerekek.. :DDDDDD

Krétagarbó 2016.04.23. 16:35:36

@paranyuszi: gábour nekem is kedvenc, igazmost csak olvasom az aranyköpéseit, nem látom, de felverekedte magát, Heni után nr2:)

aloksak 2016.04.23. 16:36:50

@paranyuszi: :DDDD de szurkolnánk neki ;) Ahogy ma este Heninek, remélem haza vágja a vén sztrippert. :DD

Sanda.Ipse 2016.04.23. 16:46:19

@paranyuszi: azért eddig a farm-kompatibilis Heni sem adta sok jelét a logikai/észbeli képességeinek:)

Chuck Νorris 2016.04.23. 16:48:46

ma a weblapjukon is gábor a sztár
- Gábor feszülős gatyában trollkodta szét a taktikai megbeszélést
- Gábor hízelgő becenevet kapott a többiektől
Heninek mindenképpen ki kell esnie ma , hogy jelentkezhessen az x-faktorba

2016.04.23. 16:49:56

@aloksak: én is remèlem!!! :))) Gabour for president ha kijon!! :DDDDDD

lac64 2016.04.23. 16:51:49

@Sanda.Ipse: Gyanítom a stylist haragudhat rá :D Szegény már olyan kificamodott helyzetekben áll, csak hogy ne látszódjék az a fene görbeség :)

2016.04.23. 16:52:44

@Sanda.Ipse: hat szerintem nagy szazalekban neki koszonhetik hogy van turojuk es ezaltal penzuk... :) plusz amikor Attila "sirt" szerintem a parbeszedjukbol kiutkozott az a 15-25 pontnyi IQ kulonbseg :))))

Sanda.Ipse 2016.04.23. 17:04:12

@paranyuszi: mondjuk nem éppen Attilához hasonlítom:))

Krétagarbó 2016.04.23. 17:07:37

@Sanda.Ipse: kecskéket pajtába terelni, míg építik a karámot pl. Senkinek nem jutott eszébe.

D.Leery 2016.04.23. 17:11:19

@paranyuszi: a hajrázás mellett/helyett erre figyelj:
1. a kecskéket elvitték, tehát nincs alapanyag a sajthoz, ez jelentheti azt is, hogy a továbbiakban nincs szükség Heni munkájára...
2. Sanyát felfuttatták egy kicsit, lehet, azért, hogy lehetősége legyen "emelt" fővel távozni...
A tuti az, hogy egyikük, már most kerten kívülről szagolja a trágyadombot, mivel Szintitől tudjuk, hogy a párbajok csütörtökön zajlanak. (Ő azt ígérte Norbinak, hogy hajlandó reggelente korán kelni, kivéve pénteket, ui előző este bulika van a nyertes tiszteletére.)
ps. A boszik vajon tudnak energiát időutaztatni? mert különben a Heninek meszeltek

Chuck Νorris 2016.04.23. 17:14:52

@D.Leery: tényleg igazad van ami nálunk x nap az ott x-2 nap
viszont Öszinte Heni még nem tüntefel tehát ö maradt benn.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 17:22:26

@Chuck Νorris: erre ne építs,én a szerkik helyében tuti figyelnék arra,hogy akkor mehessen vissza mindenki a külvilágba,ha kiesett a tévében,tehát ha vki kiesik valós időben csütörtökön,de a a tévében csak szombaton megy le az adás,akkor nem engedem szélnek péntken

lac64 2016.04.23. 17:22:30

@Krétagarbó: Annyi jó ötlete, mint neki, Attinak és Norbinak is volt, sőt Sanya is nagyon találékony volt, ha fitnesz eszközöket kellett gyártani :)

A játékán szerintem nem látszik egyelőre, hogy több esze lenne, mint a többieknek.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.04.23. 17:30:36

Ha Gábor nem bizonyíték hogy a gyúrás ártalmas az agynak akkor semmi.

2016.04.23. 17:37:41

@D.Leery: igen zsenikem, en is tudom h a parbaj mar lezajlott, meg vannak egyeb osszefuggesek is, pont ezert vagyok 100%-ig biztos benne h meg jatekban van, de azt most itt nem fogom kifejteni h honnan "sejtem".

2016.04.23. 17:41:07

@Sanda.Ipse: jó, hàt Attila valóban nem egy zseni... :) de amugy szerinted melyiknek van tobb agya mint neki? :) mondjuk Gabourt is kihuzhatjuk... Asszem! :)

aloksak 2016.04.23. 17:42:04

@PeniValdes: Csak malactápot ne egyél Peni. :) ;) És csak mértékkel. Már a gyúrást. Ritkán látok igazán kigyúrt nőt, képen persze. És mit mondjak, a hányinger elkap. Tisztára mint egy férfi, full nőietlen.

aloksak 2016.04.23. 17:43:04

@paranyuszi: Gabour for president!! Őt ne bántsuk. Ez a szexepile. :DDDD

Chuck Νorris 2016.04.23. 17:44:29

@PeniValdes: jo de Heni okosabb mint a szerkik, ö mindenkinél okosabb és kedvesebb :D :D

D.Leery 2016.04.23. 17:44:41

@paranyuszi: upssz! ez felettébb érdekes információ

halljátok feleim, itt mindannyian vakon vagyunk

Chuck Νorris 2016.04.23. 17:45:48

@paranyuszi: ne örülj azért mert Heni nem irt neked tegnap, Sanya sem irt még nekünk :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 17:46:55

@aloksak: azért ahhot szerezés is kell, ami nem olcsó. a nőiesség nekem nem számít.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 17:47:48

@Chuck Νorris: és titokban ki tud osonni a szellőzőnyíláson át

aloksak 2016.04.23. 17:50:18

@PeniValdes: Rendben, értem. Akkor jó gyúrást.

D.Leery 2016.04.23. 17:52:44

@Chuck Νorris: az óvodai jele az "olo" volt

2016.04.23. 17:55:23

@aloksak: nem bàntom èn! :) cukorborso. :)

2016.04.23. 17:57:44

@D.Leery: nem ezt mondtam. Csak van egy ici pici plusz infóm;) am, amugy miért fàj neked annyira, hogy én vagy màs Heninek szurkolunk?

2016.04.23. 17:59:44

@Chuck Νorris: Igazából Sanya hagyott egy hangüzit tegnap, sirva cipogva mondta, hogy Heni elpàholta mint atom! ;) :DDDDD

Cimili 2016.04.23. 17:59:55

Dzsudibí, imádom a posztjaidat. :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:03:14

@paranyuszi: aki nem megy be egy ilyen reality-showba játszani:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 18:04:28

@Sanda.Ipse: én tisztelem azt aki be mer menni,én pl nem mernék

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 18:05:15

@paranyuszi: Kiírták "Istenem, Bence!" főzőműsorában, hogy Sanya a ződSégponzor péntektől :-))

aloksak 2016.04.23. 18:07:11

@paranyuszi: Mi a fene. Te Sanyával bandázol? :DDD Jujjjjjjj, ezt nem gondoltam volna. ;) :D
@Cimili: Végre befutottál. :) Ideje volt már. :)

Berborosz 2016.04.23. 18:08:00

@D.Leery: Csakhogy az a helyzet, hogy Sanya "munkájára" még annyi szükség sincs. Továbbá Sanyára a "műsornak" sincs szüksége.

2016.04.23. 18:08:56

@Sanda.Ipse: legàlisan ma ebben az orszagban 20 misi ket honap alatt? Nem csinalsz erte szinte semmit es nincs semmi koltseged sem? Haaat ... Ha nem lennek öngyi a hajpakolasom nelkul egy het utan, lehet en is benentem volna.. Ahogy Prokop D is mondta: van az az osszeg amitol korpasodni kezd a hajad.. :))))

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:09:10

@lac64: még Gáborgyerek is tudott kreatív lenni. Fejőfolyosó:)))

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:10:42

@paranyuszi: valóban nem csinálsz szinte semmit, csak hülyét saját magadból egy életre. Ez tényleg megéri? Nekem nem tudnák megfizetni:)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 18:10:46

@PeniValdes: @Sanda.Ipse: Én se mennék :-) Bár 20 milkát most a Farmban adnak, nem a Mensa HungarIQán :-)

D.Leery 2016.04.23. 18:11:00

@paranyuszi: fáj? hát szenvedni járok én ide? vagy annyira kínos neked a szurkolás merthogy erőből nyomod, nem örömből?

2016.04.23. 18:11:04

@aloksak: dehogy bandazok!! Ejszaka sirva uzenetet hagyott a felszerzet! Hat meghallgattam! :DDDD

Cimili 2016.04.23. 18:11:49

@aloksak: Voltam tegnap este is, itt szemöldöközöztünk. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 18:13:06

@Sanda.Ipse: plusz az negatív vélemények itt a blogon,én teljesen bedepiznék,ha kijönnék,miután bementem,és itt olvasnám hogy mikét szóltak le..

2016.04.23. 18:14:52

@Sanda.Ipse: ugyanmar! Ha nem akarod h az ismertseged megmaradjon, ket honap mulva a kutya nem emlekszik mar rad... Meg van akinek jol johet az ebbol szarmazo kapcsolati toke or whatever... Mindig Majkat mondom peldanak... Ha nem megy be anno a VV-be valszeg senki nem lenne most.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:14:56

Nekem hiányozna, ahogy Sanyabá csikung ürügyén behunyt szemmel rázogatja a mancsait.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:16:40

@paranyuszi: Majkán kívül nincs is példa.

2016.04.23. 18:16:43

@D.Leery: folyamat engem bactacc... Miert nem mast vagy egy Norbi vagy Dia drukkert? Most komolyan csak szeretnem megerteni...

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 18:17:29

@Sanda.Ipse: Ez szerintem függ a mostani egzisztenciádtól is. Ha nemzetközi hírű közéleti személyiség vagy akkor nem tesz jót egy valóságshow. De ha egy átlag ember vagy 20 millióval, nem tojnád le az irigyeket?
Amúgy én az elmúlt évek nyertesei közül egy csomóra nem is emlékszem :-)

Cimili 2016.04.23. 18:17:34

@PeniValdes: Igen, az nagyon ciki helyzet, engem is zavarna, de Henit biztos nem. Tisztában van vele, hogy olvashat majd itt negatív kritikákat is, de nem hinném, hogy különösebben érdekelné.

2016.04.23. 18:18:02

@PeniValdes: mint faszi nekem sem jon be... Csak lehet rajta rohogni.

Cimili 2016.04.23. 18:19:32

@Sanda.Ipse: Talán még Seherezádé, az aki jelentősen profitált az ismertségéből.

2016.04.23. 18:19:43

@Sanda.Ipse: nem akarom Baukot peldanak hozni... Mert nem egy jo pelda.. De gyanitom h o is tobbet keres most az Edes Elet cimu szarsagban mint amennyit az agyaval vagy massal meg tudna keresni.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:19:47

@paranyuszi: Hiába nem akarja valaki, hogy az ismertsége megmaradjon, hosszú évek után is egy-egy magánéleti hír kapcsán mint VV, BB, Éden, figyfene előnévvel jelenik meg a neve.
Amíg a showban van mások irányítják és ellenőrzik az életét. Rémálom!

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:22:03

@paranyuszi: szerinted munkának nevezhető, amit most művel? Az embernek önmagával szemben is legyenek igényei, ami egyáltalán nem azonos pár millával.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:24:28

@Pácsó Ármándó: sőt! Zé is így konferálta fel, hogy "Sanya csikunkozik".

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:29:51

De jó, hogy vasárnap nyitva vannak a boltok. Holnap megyek az Ápiszba, veszek egy füzetet és elkezdem feljegyezni Gáborgyerek aranyköpéseit.
Mire kijön, betelik:)

Cimili 2016.04.23. 18:34:08

@Sanda.Ipse: Ha összegyűjtötted, velünk is megosztanád? Érdekes lenne végig olvasni. :)

2016.04.23. 18:40:07

@Sanda.Ipse: Fèlre értettèl... Pusztàn arra utaltam, hogyha ez nem lenne, akkor pld. takaritana valahol 10-ed ennyiert. Most meg semmit nem csinal sokert. Biztos van szerzodesuk, de az valameddig szol, nem orok eletre. Hidd el nekem, ilyen kalibernel ha nem akarsz szerepelni a mediaban, akkor nem fogsz. Ezert irtam, hogy rajtuk mulik. Azert nem fogjak paparazzik uldozni... :))))) meg nem a welsi hercegrol van szo, csak egy szaros tr-rol :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:40:10

@Cimili: majd kiadom könyvben és megveheted:))

aloksak 2016.04.23. 18:41:15

@Sanda.Ipse: @Cimili: Ki kell adni, könyvként. :D Farm Gábor aranyköpései címmel. :DD

D.Leery 2016.04.23. 18:43:37

@paranyuszi: no para nyulacska, nem üldöz senki

2016.04.23. 18:46:10

@D.Leery: akkor nèha b@sztass kicsit másokat is légyszi... :))) köszi! :)))))))

Finító 2016.04.23. 18:46:14

@paranyuszi: azért láttam nyilatkozni :DDDDDDDDDDDDD-t Alsónarácon /Moravske Toplice/ a Hotel Vivatban mert a farmon várja, hogy Sanya őt jelölje hetigazdának.:)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:46:31

@aloksak: olvasol a gondolataimban?
A neve egyébként helyesen: Farmkettő Gábor:)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 18:51:50

@aloksak: most megtudták, hogy te leszel a könyv lektora.

2016.04.23. 18:54:58

@Finító: Az RTL ennel szerintebb profibb. :DDDDDD

aloksak 2016.04.23. 18:59:33

@Sanda.Ipse: Ez elég gyorsan ment. :D Na akkor majd össze kell kapnunk magunkat, hogy a nagyközönség számára is élvezhető művet adjunk ki a kezeink közül. :D

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 19:10:33

@Sanda.Ipse: A Farm1-re emlékszik még valaki? :-)

2016.04.23. 19:10:54

@Finító: sajàt tapasztalat. Meglàssuk.

D.Leery 2016.04.23. 19:13:42

@paranyuszi: itt a Farmról beszélünk, nem? ha Heniről van szó az neked miért személyes zaklatás?

2016.04.23. 19:23:50

@D.Leery: belefàradtam. Hagyjuk.

Empty Bee 2016.04.23. 19:33:02

Röhögni fogok, ha Gergő végigtolja ezt a Robin-stratégiát, és a végén ő is megnyeri játékot - pusztán azzal, hogy senkivel nem tapló.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 19:41:06

@aloksak: Érdekes lenne! :-) Bár Attila gyakran morgott rá Kongó miatt.

Empty Bee 2016.04.23. 19:51:46

@Pácsó Ármándó: Igen, az első naptól kezdve valamiért iszonyatosan utálja Gergőt (szerintem a magáról képzelt alfahím pozícióját félti tőle (mindig fájó pontként mondja, hogy a többiek szemében Gergő a "kutyás isten", pedig semmit nem ért el az életben, ugyanakkor az igazán nyomi srácokat sosem bántotta, sőt segítette őket, fürdőzött a "bölcs vadember mentor" szerepében). Ezzel együtt perpill úgy érzem, hogy Attila mind mentálisan, mind a többiek ellenszenvét figyelembe véve fél lábbal már kifele csámpázik a játékból... nem mintha a bennmaradásával egyedül elég lenne ahhoz, hogy Gergő ellen bármilyen ellenszenvet felpiszkáljon.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 19:58:00

@Empty Bee: Jól látod, ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy Gergő kapcsolta Brigivel hosszútávon segíti-e a játékát vagy hátráltatja. És ha az anyuka kiesik, hogy fog változni a helyzete.

Cimili 2016.04.23. 19:58:44

@Pácsó Ármándó: Igen,igen, kell a fotó is, mert azok a bamba ábrázatok.. :DDDD

Cimili 2016.04.23. 20:01:14

@Empty Bee: Pont most mondta a fókuszban a farmpostás, h szerinte Geri fog nyerni.

Cimili 2016.04.23. 20:01:56

@Cimili: Meg sok néző pont a kutya miatt fog rá szavazni.

Cimili 2016.04.23. 20:03:54

Heni mé pakolja fel a hajára azt az "övet", borzalom???

aloksak 2016.04.23. 20:05:29

@Cimili: Milyen igaz!! :D Azok a pofák, amiket tud vágni, és akaratlanul!! :DD

Cimili 2016.04.23. 20:07:14

Azt mondjuk nem értem, miért bántják a súlya miatt. Egyáltalán nem kövér, olyan asszonyos alkata van, sokan szeretik az ilyen típusú nőket.

aloksak 2016.04.23. 20:07:19

Na már a gatya sem jó, amit Gáborunk hord. Kisebb kellene!! Dia szerint. :DD

aloksak 2016.04.23. 20:07:58

@Cimili: Van rajta mit fogni!! Mi így mondjuk ezt. ;)

Empty Bee 2016.04.23. 20:09:54

Na, a két szimpátiabajnok beszélget egymás jellemhibáiról :DDD

csincsilla72 2016.04.23. 20:09:56

Heni rikácsol, jajjj:-((

csincsilla72 2016.04.23. 20:10:58

Heni teljesen rendben van, édes jó istenem:-)
Sanya kimodta a tutit: Heni neveletlen:-) És ezzel most nagyon egyetértek.

Cimili 2016.04.23. 20:10:58

Minyá megint oda lukadunk ki, h Sanya biztos szerelmes Henibe. :DDDDDDDDD

Cimili 2016.04.23. 20:12:15

Sanya Heninek: Próbáld ki a szexet! :DDDDDDD

aloksak 2016.04.23. 20:12:20

@Pácsó Ármándó: Persze. :D Közben meg a két párbajozó kint vitázik. És igen, a szex is szóba került. :D A többiek meg majd nem alszanak már. :DD

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:12:27

Sanya és Heni barátkozik.

csincsilla72 2016.04.23. 20:12:46

@Cimili: és még mindig mondja, bazmeg.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:13:17

Sanya ismét burkoltan baszatlan picsának nevezi Henit.

Cimili 2016.04.23. 20:13:48

Sztem a párbajon is pofázni fognak egymással.

Empty Bee 2016.04.23. 20:15:06

Mekkora comedic genius volt már aki összevágta ezt az esti idillt, amint mindenki csendben nyugovóra tér, miközben Heni és Sanya végtelenítve szinkronpicsog a háttérben :D

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:15:39

@Cimili: Olyan párbaj kéne, hogy öt percig nem szabad megszólalni .-)

Chuck Νorris 2016.04.23. 20:17:15

@Cimili: lehet az lesz a párbaj, ki bir tovább beszélni

Empty Bee 2016.04.23. 20:18:22

@Chuck Νorris: Vagy ki bírja tovább pofázás nélkül...

Mirocska 2016.04.23. 20:19:41

@Chuck Νorris: vagy csendkirályt kell játszani!

aloksak 2016.04.23. 20:24:39

Lassan kell vezetni a csacsit, srácok!!

Cimili 2016.04.23. 20:24:49

Írjátok!!!! :D Nehéz volt szántani, mert az ekének kotyogása volt. By Gáborunk.:DDDDDDDDD

Perspektíva 2016.04.23. 20:24:55

Gábor a bajuszkezdeményével olyan, mint János vitéz.

aloksak 2016.04.23. 20:25:29

Attila: "..ő nem bántani akar, csak ......" :DDD

Cimili 2016.04.23. 20:25:41

@aloksak: Ez jó. :DDDDDDDDD Gabor, vaze, sose essél ki!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:26:04

attila vazz, lefogja a nőstényt a baknyúlnak hogy ne taz udjon a fasz elől elmenekülni

aloksak 2016.04.23. 20:26:37

@Cimili: Lassan rajongói klubbot kellene alapítani Gáborunknak. :DD

Chuck Νorris 2016.04.23. 20:27:12

norbinak nem is szabadna köpülnie

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:29:20

@Schlomo Goldberg: Attila ahol tud, segít. Ahol nem tud, ott is :-)

aloksak 2016.04.23. 20:29:40

Meggyütt a kánaán, a boltos személyében. :DD

aloksak 2016.04.23. 20:30:04

@Pácsó Ármándó: Ha úgy nézzük, segített egy erőszakban.

aloksak 2016.04.23. 20:30:45

Fejem telement emlékekkel. :DDDDD Írjuk!!!!

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:30:47

Teljesen életszerű, a boltos trágyahordó utánfutón rendezi a termékbemutatót

Cimili 2016.04.23. 20:31:02

Gábor: Huh, hirtelen a fejem telement gondolatokkal. :DDDDDDDDDDD

Gia 2016.04.23. 20:31:11

Gábornak tele ment fejjel a gondolata :-))))))

csincsilla72 2016.04.23. 20:31:45

Gábor feje telement emlékekkel:-))

Perspektíva 2016.04.23. 20:32:01

Remélem Gápor aranyköpés felelős nagyon figyel...ismét volt feljegyeznivaló

Gia 2016.04.23. 20:32:16

a nyalóka létfontosság.. (nem)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:32:46

Gábor nem beszéli meg senkivel mit kéne venni de 10 nyalóka az biztos

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:33:17

@aloksak: ... ő nem bántani akar, csak .. :-)

aloksak 2016.04.23. 20:33:26

Na Cinti nem örült a budi papírnak. :D Ennek semmi sem jó. :DD

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:34:18

Kaptak a lányok fejenkét két guriga rózsaszín wcpapírt.
Szintike szerint eddig se nagyon volt rá szükségük.

Chuck Νorris 2016.04.23. 20:34:38

gábor hogy bámult a nyalokára :D

Commodore 2016.04.23. 20:34:50

Testápolóóó??!! ááá

aloksak 2016.04.23. 20:34:59

Még Attila is büszke Norbira. Hoppá.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:35:01

@Cimili: de, valóban Norbi volt, csak Gábor miatt telement a fejem emlékekkel meg gondolatokkal

Cimili 2016.04.23. 20:35:04

Norbi benyalta magát. :)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.23. 20:35:08

Gábortól tegnap a feszes gatyás jelenet alatt történt megnyilatkozása volt a kedvenvem:
Dia (akit még mindig nem kanoltak meg) kiszúrja, hogy Gábor nadrágja igencsak dudorodik és ennek hangot is ad.
Gábor: Ja, a fasz számít, semmi más. (Vagy valami hasonló, pontos idézetért tessék visszanézni.)

aloksak 2016.04.23. 20:35:33

@Chuck Νorris: És megkérdte ez fiúknak is jár? :D Nem, csak lányoknak. :DD

Cimili 2016.04.23. 20:37:05

Heni megint finom volt és nőies.:)

csincsilla72 2016.04.23. 20:37:48

Henit valaki egyszer úgy protkón bassza, hogy egy kocsi árát lesz kénytelen a szép mosolyra rákölteni. Ez a nő mátr kezelésre szorul. Komolyan.

aloksak 2016.04.23. 20:37:57

Na újabb vita. Norbi Heni. Ezek nem unják még? Sanya meg mozizik.

Cimili 2016.04.23. 20:38:56

@csincsilla72: És minden vitát úgy fejez be, h szánalmas vagy.

csincsilla72 2016.04.23. 20:39:06

Henit újfent kiröhögik. Ideje:-)))

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:39:17

Hazudsz! Hazudsz! Hazudsz Norbi! Szánalmas.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2016.04.23. 20:40:51

@Cimili: @Schlomo Goldberg: hazudsz...szánaémas....kettős mérce....:-))
Kábé erről szól Heni kommunikációja. Elég egysíkú.

aloksak 2016.04.23. 20:42:22

Cinti mindjárt lemegy, és telibe veri Norbit. :DDDD

Cimili 2016.04.23. 20:42:47

Szintike meg hirtelen milyen erős lett, minyá lemegy és telibe veri Norbit.:DDDDDDD

Chuck Νorris 2016.04.23. 20:42:52

azért elég jellemzö hogy a csajok napközben fenn döglenek

aloksak 2016.04.23. 20:42:55

Rendhagyó párbaj lesz!!!!

aloksak 2016.04.23. 20:43:29

@Cimili: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:43:45

A vita azért abból pattant ki hogy Heni konkrétan betagadta a parancsot, miszerint a kismalacok alatt cserélje ki az almot. Heni szerint az még csak két napos alom és nem kell.

Cimili 2016.04.23. 20:43:46

@aloksak: Ezt nem hiszem el. :))))))) Ez má télleg az.

Infomaniac 2016.04.23. 20:44:40

Hopp, hopp, gondoltam, hogy lesz ilyen is..

Cimili 2016.04.23. 20:45:05

@Chuck Νorris: tényleg, igazad van. Láttam de nem sejtettem. :)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:45:08

Na, mindenki válasszon csapattagokat.
A csapattagok meg úgy tesznek keresztbe ahogy akarnak a párbajon..

csincsilla72 2016.04.23. 20:45:45

@Schlomo Goldberg: Heni konkrétan nem csak betagadta a parancsot, hanem ordenáré módon szirénázni kezdett. Nőt ütni nem szép dolog, de néha nem is lenne olyan haszontalan.

aloksak 2016.04.23. 20:45:53

Na két segítő lesz. Heni Brigit, Sanya Gergőt választotta. Heninek mintha nem tetszett volna a választása. Már Sanyáé.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:46:22

De miért nem Gábort, Sanya? Táptesó!

Cimili 2016.04.23. 20:46:57

Heni, az övet el ne felejtsd feltenni a fejedre! :)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:48:41

@aloksak: Rafkós volt Sanya, szerintem Brigire akart hatni vele.

@csincsilla72: Nőt ütni bűn. És ez nem szimpátia kérdése!

alsophila grahami 2016.04.23. 20:48:56

@Schlomo Goldberg: Knap Attilla már jogdíjat szedhetne tőle, "szánalmas" hogy nincs egy önálló gondolata, szófordulata, bazzz.... ideje már, hogy kitakarodjon, mert nálam mostanra simán hozza TanyaEdina irritatív faktorát, eljutottam odáig, hogy ne csak a hangot vegyem le, de el is kapcsoljak akár, amikor rikácsolni, sipítozni kezd, szerencsétlen pszichopata... a tüköreffektust kiválóan szemlélteti, nem véletlenül szánalmasozik folyton - itt is nicket válthatna... xDDD

Cimili 2016.04.23. 20:49:58

Na ki fog kiesni? Sztem Sanya.

aloksak 2016.04.23. 20:50:03

@Pácsó Ármándó: Ő alapból Gábort választotta volna, de mikor Heni Brigit nevezte meg, igen, változtatott. Rafkós volt, jól mondtad.

aloksak 2016.04.23. 20:50:29

Ügyességi feladatnak tűnik.

Cimili 2016.04.23. 20:51:15

@alsophila.grahami: Nagy az önbizalma, tuti, h maradna a régi nickénél.

aloksak 2016.04.23. 20:52:23

Kolbásztöltés. Na nem aprózták el.

Cimili 2016.04.23. 20:52:34

Izgi feladat ez a kolbász töltés.

Mirocska 2016.04.23. 20:52:47

kolbásztöltés!!!! :))))

Cimili 2016.04.23. 20:53:45

Ezt simán fogja nyerni Heni. Hatalmas az akaratereje.

Mirocska 2016.04.23. 20:53:52

Ez olyan bonyolult, kizárt dolog, hogy megjegyezték! :))

aloksak 2016.04.23. 20:53:59

Engedni nehezebb. Erre kíváncsi leszek.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:55:00

Még jó hogy a kisröfik ezt nem látják :-)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:55:13

Kolbásztöltés a feladat, 4 kilónyi, tőkéletes minőségben.
Alapanyagokat tökéeletesn bekverni.
Ezt hogy lehet majd objektívan elbírálni.
Akinek megvan először 4 kiló, az nyer.

Cimili 2016.04.23. 20:55:23

@Mirocska: Majd súgnak nekik a többiek, valaki csak megjegyezte.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:55:42

MIndenki Sanyát instruálja.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:57:05

Norbiban egy edző veszett el :-)

Mirocska 2016.04.23. 20:57:23

Sanyának nem bírja a dereka! :D

Cimili 2016.04.23. 20:57:54

Mit mondtam. :DDDDD Heni most is visszapofázik a fiúknak.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 20:58:01

Azért darálni férfimeló.

alsophila grahami 2016.04.23. 20:58:51

Ó de korrekt feladat már megint, konyhai alkalmazott versus erőember, ez de szép ismét! Egy nő eleve előnyben van egy olyannal szemben, aki pasi létére nem sűrűn járkálhat a konyha környékén, , a másik meg itt a játékban is a kezdetektől fogva a konyhában tevékenykedik... hát, erre kíváncsi leszek (hacsak Sanyának nincs megint valami rejtett tartaléka, mint a fűrészelés esetében)... na, ki kire fogad?

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 20:59:26

Óvás, Sanya 40kg-mal nehezebb :-)

Cimili 2016.04.23. 21:00:07

Sikerült ráhúzni a kotont. :)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:00:19

Sanya már tölt, Heni most áll neki bekeverni.

Gia 2016.04.23. 21:00:51

@alsophila.grahami: Sanya erősebb,könnyebben darál húst,ez nem igazságos.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:01:17

@alsophila.grahami: Láttál te már hentest?? A húsdarálás férfimunka!

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:01:23

Rájöttem. A belet felhúzni a töltőre női feladat.

Cimili 2016.04.23. 21:01:45

Nyert Sanya. :)))))))))))))

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:02:37

Az álszentek hogy ölelgetik Henit. Most hogy kiesett.

csincsilla72 2016.04.23. 21:02:40

@Pácsó Ármándó: Én is szoktam. Na jó, elektromos húsdarálóval.

aloksak 2016.04.23. 21:02:51

Na Sanya már a döntőben látja magát.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:03:15

@Pácsó Ármándó: Nem, vegetáriánus vagyok, lábam nem teszem be húsboltba :PP

És: VAN ISTEN!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDD (ezt Heni emlékére :P)

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:03:18

na Heni holnap jöhet veszekedni az ellenfanokkal :D

Cimili 2016.04.23. 21:03:21

Sanya már a legelején is megmondta, h a VV-ben is volt olyan, aki 3x párbajozott és utána megnyerte a játékot.

Commodore 2016.04.23. 21:03:29

Szopatós búcsúlevél lesz!

csincsilla72 2016.04.23. 21:04:00

És mi lesz a kolbásszal? Attis már készíti gondolatban a paradicsomot.:-)

Cimili 2016.04.23. 21:05:08

@Schlomo Goldberg: Gondolj bele, milyen boldogok, h kiesett.

aloksak 2016.04.23. 21:05:29

@Cimili: Én azért ennek nem tudok örülni. Ez az ember úgy irritál, hogy na.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:05:56

@csincsilla72: Annak mindegy ki hajtja :-)

@alsophila.grahami: Már a "konyhai alkalmazottnál" elengedted a valóság kezét :PP

aloksak 2016.04.23. 21:06:03

@Cimili: Ne már. Te neki drukkolsz? Ez komoly?

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:06:41

@csincsilla72: szetm gábor biztos letört egy darabot és elrejtette a gatyájába :) hajnalban majd kinn fogja sütögetni vmi tábortüznél :)
Gábor oylan mint a Svejk a derék katonában a falánk Badoum :)

Cimili 2016.04.23. 21:06:43

@aloksak: Engem is irritált, de sokat javult, ellentétben Henivel, aki egyre elviselhetetlenebb lett.

aloksak 2016.04.23. 21:07:04

@Pácsó Ármándó: Pont Sanya volt előnyben. A darálás miatt. Ott dőlt el az egész. Erről annyit, hogy mennyire volt korrekt a feladat. Már kire nézve.

Empty Bee 2016.04.23. 21:07:09

Na kiesett a rikács. Most kin fogja Norbi + Sanya levezetni a feszkót? :)

Cimili 2016.04.23. 21:07:31

@aloksak: Neeeeeeeeeem, én csakis Gábornak.

aloksak 2016.04.23. 21:08:00

@Cimili: Nem hiszek neked. Kamuuuuuuu!!!!!!!

alsophila grahami 2016.04.23. 21:08:09

@Commodore: Aaz biztos is! már előre röhögök ;)

@Gia: Hogyhogy? Asztem ehhez is agy kell - mint a kötélhúzáshoz a múltkor - vagy ahhoz se az kellett? Tudod, hogy van ez, nem lehet mindig arra építeni, hogy majd kedveznek a szerkik...:P Végre nézhető lesz a műsor, KÖSZÖNJÜK RTL!!! xD

Rémület 2016.04.23. 21:08:14

Na. Hurrá. Ma már én is ott tartottam, hogy elkapcsoltam a Heni-viták alatt. Nem fog hiányozni. Sanyát most már tényleg nem fogják mérni kihívni, kiküldeni.

csincsilla72 2016.04.23. 21:08:53

@Pácsó Ármándó: És ha nő üti meg?
Jó, persze, az is bűn, de ezt tényleg csak úgy lehet kibírni, ha kiröhögik. Remélem, visszanézi magát egyszer és megérti, miért reagálnak rá így mások.

aloksak 2016.04.23. 21:08:57

@Empty Bee: A Heti Gazdán. Remélem Dia lesz, és orrba szájba fogja szívatni őket.

csincsilla72 2016.04.23. 21:09:45

@Rémület: Igazából nem is értem, hogy egy ilyen aranyember mit keres odabenn.:-) Sokkal ügyesebb, mint amilyennek tűnik.

Cimili 2016.04.23. 21:09:52

@aloksak: nA DE ILYET FELTÉTELEZNI RÓLAM. :dddd (Hülye capslock!!!!)

aloksak 2016.04.23. 21:10:07

@alsophila.grahami: FitneszFarm. Hurrááááááá!!!De jó is lesz.

csincsilla72 2016.04.23. 21:10:40

@Empty Bee: Egymáson, ahogy máskor is. Lesz itt még üvöltözés.

aloksak 2016.04.23. 21:10:50

Na örüljetek Sanyának.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:11:21

@csincsilla72: Röhögjék ki nyugodtan. De az erőszak nem érv, hanem tehetetlenség.

@aloksak: Már a kötélhúzásnál is mondtam, hogy a párbajfeladatokat másképp kellene valahogy kialakítani

csincsilla72 2016.04.23. 21:11:31

@Chuck Νorris: :-)))
Jól megnézték, hol hagyták.:-)

csincsilla72 2016.04.23. 21:12:34

@Pácsó Ármándó: Persze, de Heni kereplését csak egy szent tudja elviselni.

Cimili 2016.04.23. 21:12:35

@aloksak: Én nem Sanyának örülök, hanem annak, h nem köll hallgatnom többé a rikácsolást. Henihez képest Sanya egy kismiska.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:12:51

@Cimili: Dettó, én is így vagyok vele, plusz Sanyán tényleg lehet röhögni, Henin meg csak szánakozni, nagyon nem ugyanaz.

@Pácsó Ármándó: És az "erőemberrel" nem? Arra kívántam viccesen utalni, amit a hsz-em második felében részleteztem, csak valamiért elkerülte a figyelmed, miszerint egyikük kezdetektől a konyhán ténykedik a játékban, míg a másiknak köze nincs semmihez, ami a főzéssel lenne kapcsolatos. És hát tegyük hozzá, egy nő nyilván főzöget otthon is, míg ez a Sanya... hát nagyon nem úgy néz ki.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:13:04

@aloksak: Kötelező kanolás lenne :-))

lac64 2016.04.23. 21:13:19

@aloksak: Igen a darálásnál dőlt el, de nem az erő miatt. Heni már az elején lemaradt, mert csak szalonnát darált és nem keverte hússal (azért jött visszafelé neki) , Sanyának jó tanácsot adtak, hogy hússal keverve darálja ( a szalonna csak felragad, a hús rostjai viszont kiviszik maguk előtt)

Rémület 2016.04.23. 21:14:08

@csincsilla72: Ja. Szerintem is jobb helye lenne idekint. Nagy hasznát vehetné a társadalom ennek az univerzális lénynek.

Cimili 2016.04.23. 21:15:18

@lac64: Igen, pont így volt.

Empty Bee 2016.04.23. 21:16:57

Gábor, a stratéga: "ööööööö... mit is akartam mondani?"

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:17:21

Dia lassan ugy néz ki mint a Lang Györgyi

Empty Bee 2016.04.23. 21:17:48

@Pácsó Ármándó: Jövő hét alapszabálya: Aki nem kanolja meg Diát, azt büntetésből Dia megkanolja.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:17:48

@aloksak: Ne hülyéskedj már.... úgy nézed, hogy ráerőlteti másokra az edzést? Elvan Gáborral a pajtában, mit zavar az téged, de most komolyan? A permanens rikácsolás nem zavart..? Engem iszonyatosan, meg a folyamatos öncélú kötekedés, balhézás, óbégatás, és minden, amit képviselt ott Heni, örülök, hogy kívül van végre (mellesleg... nem megmondtam, hogy lejárt az ő ideje?;) :)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:18:03

Heni még el se ment de már menjen Brigi és Trazan is

csincsilla72 2016.04.23. 21:18:03

Na, kíváncsi leszek, ki lesz a heti gazda. Szerintem is Dia. Vagy Dóri?

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:18:20

@alsophila.grahami: Az "erőembernél" is, bár a néha felébred benne a tesztoszteron :-)
A három hetes konyhaszolgálat alatt hányszor töltött kolbász, hurkát, szalámit, felvágottat vagy virslit? :-)
Sanya is tarthat otthon gyesznót, valahová el kell sütnie a rárohadt zöldséget! :-)
De most komolyan, a kolbásztöltés nem női munka.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:19:42

@lac64: Ennyi. Ehhez is érteni kell!

Gábor! :-)))

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:19:42

@alsophila.grahami: a fozogetesnek nem sok koze van a husdaralashoz es a hurkatolteshez, gondolom meg nem lattal disznovagast. By the way, a te megmondo hangnemed napok ota vetekszik Henievel, csak nem halljuk rikacsolasodat. :) szerintem maradj a szemoldokoknel.

Cimili 2016.04.23. 21:19:58

Gábor: Mit mondjak Sanya? Nem érdekes. :DDDDDDDDD

csincsilla72 2016.04.23. 21:20:17

@Pácsó Ármándó: Eddig minden párbaj egyenlőtlen küzdelem volt. Heni is a nagyobb testsúllyal győzött Vivi felett.

csincsilla72 2016.04.23. 21:22:27

@Cimili: Gábor minden mondata aranyköpés lesz:-) Nem sok szórakoztató faktor maradt ebben a műsorban, Gáboron kívül.
Na jó, a malackák és a kergetőző kiskecskék is azok.:-)

alsophila grahami 2016.04.23. 21:22:34

@Empty Bee: Ó, hát van ott még egy szárnyait bontogató rikács-tanonc, Szinti; aztán meg... Diánál se lehet tudni, mikor jut el oda, hogy kiadós rikácsolással vezesse le a kanolásmentes farmlétet.... xD

Perspektíva 2016.04.23. 21:23:40

Most Sanya lesz a megmondóember? Lehet, hogy Gergő egy hete nem dolgozik, de ő meg csa egy hete dolgozik.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:24:23

@csincsilla72: Tehát jobb volna valami igazságosabb párbaj feladat minden esetben, nem?

@Schlomo Goldberg: Sanya mondta? Aki Gábort választotta segítőnek?

csincsilla72 2016.04.23. 21:24:59

@alkalmi nyúl: Ármándó jól írta: ez nem elsősorban az izomzaton múlik. Én 13 évesen kézi erővel töltöttem a kolbászt, pedig elég gereblye voltam, akkor még. Keverve kellett volna darálnia, és akkor nem dugul el.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:26:09

@Pácsó Ármándó: többek között ő is, ha jól emlékszem

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:26:38

@Cimili: Ez annyira jellemző volt! :-))

csincsilla72 2016.04.23. 21:27:10

@Pácsó Ármándó: Abszolúte jobb volna. Vagy legalább látnánk még a kiválasztás-kihívás előtt, hogy mi lesz a feladat. De így ugyanott vagyunk, ahol eddig is: a csati azt rakja ki, amelyiket akarja. Bááár, nem tudom, lehet, hogy feltételezték: Heni tud kolbászt tölteni?
Azért megnéztem volna ezt a feladatot egy Szintike-Márk duó esetén:-)

alsophila grahami 2016.04.23. 21:27:56

@Pácsó Ármándó: Legyen. Ez esetben gondoljunk a kötélhúzásra, akkor profitált a súlyozatlan feladatválasztásból, most meg a ..... kolbásztöltő másik végén állt, így megy ez. Mondtam már a napokban, erősen túltolta Heni a játékot, és nem a nézhetőség irányába sajnos, amit minden bizonnyal a szerkik is levettek, ennyi történt, ideje volt kimennie (jobb lesz neki itt ámokfutni majd, itt legalább nincs hangeffekt hozzá :PP)

lac64 2016.04.23. 21:28:10

@alkalmi nyúl: Lehet, hogy hurkát még nem töltött, de húst soha nem darált még? És az őt támogató csapat sem? Heninek miért nem szóltak, hogy hülyeséget csinál? Mert Sanyának jó tanácsokat adtak.
Ez a feladat nem Sanyára volt kihegyezve. Egyébként még egy dolog, Heni rengeteg energiát vesztett a visszaszólogatással, nem kellett volna mással foglalkoznia, csak a feladattal

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:28:26

@csincsilla72: nem izomzaton ez igaz, de a fozocskezes lofaszt se er, koze nincs hozza. Azert eleg faraszto tud lenni a huskeveres es daralas. Persze nok is szoktak csinalni, de gondolom Heni nem csinalt ilyet tul gyakran a varosban :D

Cimili 2016.04.23. 21:30:06

@csincsilla72: Pont ezért volt hülyeség Sanyát kihívnia. Szintike ellen simán nyert volna.

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 21:30:53

Arra még senki nem gondolt hogy Sanya csak 2 kilót töltött és az ő mérlegén a súlyok fábol voltak fémszínűre festve ? :)

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:30:54

alapesetben egy farmon kétkezi munka van csöstül, tehát egy ilyen jellegü mösor párbajainak kötödnie kell vmilyen szinten a fizikai erőhöz. Sztem eddig minden párbaj rendbe volt kivétel a Heni-Vivi ott nem tudtam hova tenni hogy egymás huzogatása miben kötödne a farmhoz, ezáltal engem jobban zavart a fizikai/suly elöny.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:32:38

@lac64: ezert irtam korabban, h egyik oarbajfeladat sem igazsagos, mert nem egyenlo eselyekkel indulnak. Mindenki masban jobb vagy rosszabb. Ez is csak arra jo, h a nezok beszeljenek valamirol. A szavazas (ha nem manipulaljak) sokkal egyettelmubb de igaz, unalmasabb is. egyebkent akar meg is nyerhette volna, de benabb volt.

Cimili 2016.04.23. 21:33:10

@lac64: Én is így gondolom, felesleges volt a visszaszólogatása, inkább a feladatra kellett volna koncentrálnia.

csincsilla72 2016.04.23. 21:33:33

@Chuck Νorris: Sanya egy hete erőlteti meg magát, de picsog Gergő miatt. Ideje helyretenni.

Cimili 2016.04.23. 21:34:06

@alkalmi nyúl: Nem vagyok biztos benne, h a szavazatokat nem lehet manipulálni.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:34:12

@csincsilla72: Az a villanydarálóra írtam, nem a kézire! De a technika fontos.
Szintetizátor és Márk? :-))

@alsophila.grahami: Ha már ismerik a párbajozókat, nem igaz hogy nem tudnának igazságos feladatot adni a készítők. Mert ez így egy szerencsejáték.

csincsilla72 2016.04.23. 21:35:17

@alkalmi nyúl: Azt hiszem, az maradhat, akiben lát a csati még potenciált.

Cimili 2016.04.23. 21:35:28

Gábor bájos mosolya. :DDDDDDDD

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:35:40

Gábor is észrevette hogy Gergő többet van benn a konyhában de! ez van

alsophila grahami 2016.04.23. 21:35:45

@csincsilla72: Én konkrétan EZT feltételeztem. És hozzátenném, hogy ami a feladat nehezét jelentette itt a t. kommenttársak némelyike szerint, azért mi gyerekkoromban az öcsémmel közelharcot vívtunk, hogy ki darálhassa kézi erővel a húst, mert akkor még nem volt elektromos húsdarálónk.... nem emlékszem, hogy olyan nehéz lett volna, pedig nem voltunk tíz-egynéhány éveseknél többek, ez biztos. Szóval, ez se volt egy kifejezett erőfeladat, de mindegy, akinek fáj, hogy az esett ki, aki, az úgyis bundát fog kiáltani, ez mindig így volt és lesz.

csincsilla72 2016.04.23. 21:36:26

@Pácsó Ármándó: Tudom, mire gondoltál:-) Most van villanydarálóm, nagyanyáméknak még kézi volt.

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:37:16

@csincsilla72: kedvet kapott a farmélethez, a sok energia amit magába szivott, meg Gáborban haverra talált. :)

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:38:15

@csincsilla72: igen. De, szerintem ez a feladat barhogy elsulhetett volna,nem volt se ferfi se noi. Gondolom pont annyian utaltak mindket jatekost, mindegy volt h ki marad.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:38:48

@Cimili: Ez az ember egy fogalom! xDD I-má-dom! ;) Nem vicc, Jóindulatú, egyenes, és imádnivalóan bugyulabéla :)

csincsilla72 2016.04.23. 21:38:48

Sanyának idáig csak laza hetei voltak.... Mit dumál már? Ha valakinek, akkor pont Sanyának nincs jogalapja pampogni.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:40:07

@lac64: Gondolom nem időre darálta egy férfival versenyezve otthon a hús. De ez csak tipp :-)
És a nehezítés a szalonna volt, mint ahogy írtad előtte.

Cimili 2016.04.23. 21:40:10

@csincsilla72: Röhej, h pont ő reklamál.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:41:18

@csincsilla72: Kicsit elszállt így, a harmadik párbajgyőzelem után - vagy a malackoksz teszi? ;)

Chuck Νorris 2016.04.23. 21:41:45

ajjaj Brigi berugott és ribanckodott a bulikán

Cimili 2016.04.23. 21:42:32

@aloksak: Most ne izéljél már, meg ne sértődj, mert nem a Heni nyert! :)

Cimili 2016.04.23. 21:43:08

@Chuck Νorris: Kivel smacizott? Nem láttam. :(

Empty Bee 2016.04.23. 21:44:06

@Cimili: Norbival ha jól láttam...

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:44:06

Sanya egyaltalan nem bena, es soha nem is volt. Ez kizarolag taktika volt reszerol az elejen, illetve jofej akart lenni es kitunni azzal, h nem dolgozik es fitness farmot epit, csak ez nem jott be senkinek. Mar a Lauras parbajon latszott, h nem ugyetlen. Plusz, zoldsegese van asszem, ott azert kell dolgozni es pakolni boven, meg akkor is ha vannak alkalmazottaid. Igaz, a malaclak acsolas nem ment tul jol neki. Vagy azt is csak megjatszotta...

őszintee 2016.04.23. 21:44:24

@Cimili: Kivel nem? Cintivel,Norbival,Gergővel biztosan.

Cimili 2016.04.23. 21:45:02

@Empty Bee: Korban pont összeillenek. :DDDDDD

Empty Bee 2016.04.23. 21:45:40

Csóri Gergő. Jobb ha marad Kongónál...

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:46:45

Szerencsetlen gyerekei. Biztos nagyon buszkek anyura...

Cimili 2016.04.23. 21:47:33

És a végén, mintha a cuccos zsákját cipelve, elhagyhatta a farmot? Biztos bele gondold, h a gyerekei is ezt látták.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:48:12

@alkalmi nyúl: Sose felejtem el Sanya első krumplipucolását a Farmon. Úgy forgatta csodálkozva, hogy jéé, ezzel ezt is lehet :-)

Cimili 2016.04.23. 21:48:32

@Commodore: Ennyien mondjátok, elhiszem. :D

Empty Bee 2016.04.23. 21:48:39

Nem véletlenül volt olyan fals ez az egész "8 éve szeretője vagyok egy házas palinak, de közben én vagyok az erkölcsös, szende szűz" című színdarab...

őszintee 2016.04.23. 21:50:18

Azért ez a Brigi nem semmi. Eltekintve attól,hogy qrva idegesítő ahogy orrhangon nyávogva beszél jó nagy ordas kurva is.Szegény gyerekei.Ugye kint a házas emberrel való viszony,3 gyerek 3 apától. Erre meg bent összejön Gergővel.Hát most meg smarol szinte mindenkivel meg szintivel is.
Büdös qrva ez én mondom.szegeny gyerekei.

Commodore 2016.04.23. 21:50:19

@Cimili: Ok. Ki jön vissza?! :-)

Empty Bee 2016.04.23. 21:50:24

@Cimili: Szerintem is... mint anya-fia :D

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:50:31

@Cimili: Feladta és visszajön Heni! :-DDDD

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:50:42

Nos. Ha mar majdnem mindenkibol lattunk ezt-azt es nincs kit szapulni egesz nap, igy Dorira es Tarzanra lennek kivancsi. Utalom, h igy elbujnak es ok csak jok es kedvesek. Van szemelyiseguk? Vagy esetleg rossz tulajdonsaguk? Ha igen, lassuk vegre!

Perspektíva 2016.04.23. 21:52:17

Lassan, de biztosan megismerünk mindenkit...de nem biztos, hogy a jó oldaláról.

alsophila grahami 2016.04.23. 21:53:00

@Chuck Νorris: az szép lesz xD gyerkőcök otthon a csipsszel a kanapén nem biztos hogy erre számítanak, namindegy... és lassan fény derül arra is, hogy miért nem vált el az a bizonyos nyolcéves kapcsolat... :/

Infomaniac 2016.04.23. 21:53:35

Jobban örültem volna, ha Heni marad még egy hetet. Nagyon idegesítő, de a fiúk tuskósága az elmúlt napokban túltett ezen..

Cimili 2016.04.23. 21:53:58

@alkalmi nyúl: Neeeeee, lehet h nincs hibájuk, nincs rossz tulajdonságuk, ami a játék szempontjából releváns lenne.

Infomaniac 2016.04.23. 21:54:27

@Cimili: bocs félrenyúltam, bénáztam.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:54:37

@Pácsó Ármándó: szerintem csak jatsza a hulyet. Egy ennyi idos sokat megelt pali nem lehet ennyire ostoba. Legalbbis remelem :)

Empty Bee 2016.04.23. 21:55:26

@alsophila.grahami: Egyszer viccből össze kéne számolni, hány embert alázott meg összesen Brigi a két hónapos bent tartózkodása alatt

Infomaniac 2016.04.23. 21:56:29

@Pácsó Ármándó: egy zöldséges komolyan így állt a krumplihoz? Nem lehet, hogy ez egy borzasztó nagy színész?

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 21:56:48

@alkalmi nyúl: Akkor Jászai Mari díjat neki? :-)

alsophila grahami 2016.04.23. 21:57:51

@lac64: szerintem se, én spec borítékoltam Henit, amikor Zé ismertette a feladatot, még bundát is kiáltottam, aztán tessék, láttuk mi lett...

alkalmi nyúl 2016.04.23. 21:59:28

@Pácsó Ármándó: :))) es filmfoszerepet A zoldseges cimu csehszlovak akcio vigjatekban.

Infomaniac 2016.04.23. 22:02:01

@alkalmi nyúl: Dóri nagyon durván nyomja a több kapura játszást. Ld. mai párbaj után Sanyaval.
Gergő hasonló, csak ő még be is csicskul csúnyán, ha kell. Amikor Atilla rátámadt, még le is haverozta.
Ettől függetlenül egyikkel sincs bajom egyelőre.

Commodore 2016.04.23. 22:02:41

Nagy csibész ám a Sanya!

alsophila grahami 2016.04.23. 22:03:05

@Empty Bee: Pfff, nem lesz könnyű. Hihetetlen nekem, hogy kisgyerekes anyaként így elengedje magát, mikor pontosan tudja, hogy a gyerekeket ilyenkor elzavarni nem lehet a tv elől; alkohol ide vagy oda, erre azért gondolnia kéne, mmkk. Arról nem beszélve, hogy ország-világ előtt mondja el, hogy kint várja a kapcsolata, akivel áll. egymás kezét szorongatva, könnyek közt búcsúztak el idejövet - ez a pasi a legkisebb gyereke apja -, erre lazán begergőzik.... az a gyerek hogy élheti meg ezt..? Nekem ez durva nagyon.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:03:09

@alkalmi nyúl: Várjá!
"A Chi-gong Zöldséges" - főszerepben Krump-lee Sanya :-))

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:04:50

@alsophila.grahami: Nem csak begergőzőtt a folytatásban, mintha csajjal is csókolózott volna. Kongónak még szerencséje lesz, ha kimaradt :-)

Empty Bee 2016.04.23. 22:06:05

@alsophila.grahami: Ez már elég gányság egy évtizedre, de erre még a bent hülyített Gergőt is megalázza...

Chuck Νorris 2016.04.23. 22:06:11

@alsophila.grahami: vagy egyszerüen egy tehetséges amatör szinjátszó aki kiválóan adja a neki szánt szerepet a müsorban :)

csincsilla72 2016.04.23. 22:06:16

@alsophila.grahami: Nekem már az is durva, hogy ilyen családi háttérrel egyáltalán jelentkezett. Vagy a kis hatéves tudja, hogy apunak felesége van?

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:06:49

@Infomaniac: igy,igy, egyelore. :) feltetelezem egyikuk sem fog rikacsolni non-stop, de reszemrol a sunyi genyosag rosszabb. Majd kiderul. Jelenleg egyikuknek sem tudok drukkolni. Egyik sem annyira szimpi, h drukkoljak a nyeresehez.

Commodore 2016.04.23. 22:07:58

@Pácsó Ármándó: Kongóval is csinálta, csak kiblőrözték.

Infomaniac 2016.04.23. 22:07:58

@alsophila.grahami: Ez akkor durva, ha a kinti kapcsolat valós. Ha nem, akkor a gyerekekre nézve csak az agyjelenetek a durvak, a bulin való bolondozas sztem nem vészes, neki is lehet élete 35 évesen.

xukxuk 2016.04.23. 22:08:18

Én szóltam a jelölés után:

""xukxuk 2016.04.22. 20:02:59
Ez a választás hiba volt művésznő , áldozz fel egy kecskét az rtl istenének , mert csak ő segíthet. ""

Chuck Νorris 2016.04.23. 22:08:31

a Blikk most egész viccesen ir a párbajrol. idézek
Mindkét párbajozó ifjú padevanjával lépett a húsdarálás-keverés-töltés próbatételekből álló, erővel átitatott Dagobah-i mocsarába, hogy ezúttal ne űrhajót emeljenek, hanem töltsenek meg 4 kiló friss kolbászt, amit egy kistermelő a vasárnapi biopiacon boldogan értékesíthetne.

Empty Bee 2016.04.23. 22:09:07

@Chuck Νorris: És egy 35 éves nőnek megéri lejáratnia magát egy egész ország előtt, még ha színészkedik is? Azért aki egy ilyet bevállal, annak irigylem a gyomrát...

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:10:06

@Pácsó Ármándó: :))))))) vagy A veres hamozokes - kazah horrorfilm

tg0329 2016.04.23. 22:11:02

Egyetlen bulikával Brigi letolta a Farmot az éjjel nappal Budapest - Édes Élet színvonalára...Őszintén sajnálom Brigi gyerekeit...mondjuk ez a nős pasi téma kitárgyalása ország világ előtt is elég necces volt...Mindenki Brigije :D

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:12:28

@alkalmi nyúl: Megvettük! :-)) De csak Sacha Baron Cohennel! :-))

Infomaniac 2016.04.23. 22:12:49

@alkalmi nyúl: a kettő közül akkor már Gergő a jobb, mert ő sztem természeténél fogva hunyaszkodik meg, ha úgy adódik, de Dórit, amennyit láttam belőle, elég okosnak tartom ahhoz, hogy mindent tudatosan csinál. Még a két lépés távolságot is akár a setanal a Heni-Szinti-Dia csapattól.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:13:05

@Commodore: Kongoval a sajat apja csinalja nap mint nap, plusz a seggsimogatas es labhagas. Animalporno!!!!!

alsophila grahami 2016.04.23. 22:13:52

@Chuck Νorris: +1 Mondjuk, a Sanya-Laura párbajnál is megvolt ez az egyenlőtlenség - a végén, a malacot átemelni a kerítésen és lebukdácsolni vele a létrán az nem éppen törékeny nőre szabott feladat volt -, de ott tudtuk, hogy Lau haza akar menni, ezért nem zavart senkit; a fűrészelés érdekes volt, mert ott simán Sándorra tippeltem volna, ez volt Sanya első odab*szós húzása, hogy lazán megverte a tűzoltót. És ahogy írtam, itt is ma, Heninek adtam látatlanban a feladatot, erre Sanya? Megint húzott egy meglepőt. A kötelesnél viszont bejött a papírforma, mert ott ordító volt már ránézésre is a fizikai fölény, ezen nem segíthetett volna az égvilágon semmi agyaskodás.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:14:13

@Infomaniac: teljesen egyetertek. Akkor Dori a leggecibb, ez eldolt :)))))

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:16:27

@alkalmi nyúl: Azé rég várunk már egy nagy taktikusra :-)
Eddig Sanya vezet :-)

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:16:53

@Pácsó Ármándó: ok, o lesz a nyomozo, Sanya a szociopata sorozatgyilkos. ;)

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:17:51

@Pácsó Ármándó: vagy Dori?? Szerinten Dori elfozi magat a vegeig siman.

csincsilla72 2016.04.23. 22:18:01

@alkalmi nyúl: Dóri ügyes. Nem konfliktál senkivel, leszámítva Gizellát, de őt helyben is hagyta. Így kell megnyerni a húszmillát.:-)

Perspektíva 2016.04.23. 22:18:11

@tg0329: Akkor nem Gergőtől lesz a negyedik gyerek?

Perspektíva 2016.04.23. 22:19:59

@csincsilla72: Nagy veszélyt jelent rá mindenkikedvence Gábor.

Cimili 2016.04.23. 22:20:28

@csincsilla72: Azért ne vegyük készpénznek, amit Brigi állított a családi hátteréről. Simán benne van a pakliban, h nem mond igazat, ergo, érdekesnek szeretné beállítani magát.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:20:38

@alkalmi nyúl: Ha kihívják, Gombapöri lesz előző este ... :-)
Legyen, de vegyük bele valahogy Gábort is! :-) Húzónév!

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:22:51

@Cimili: haaat, erre a celra ennek a szorinal barmi jobb lett volna. Meg a kutyaval hagas is. Felek, minden szo igaz a tortenetebol.

Infomaniac 2016.04.23. 22:24:05

@tg0329: most már visszanezem az adás végét, hogy mi ennyire durva történt. Sajnos akkor már más dolgom volt.

Cimili 2016.04.23. 22:24:54

@alkalmi nyúl: Persze, az is lehet, h igaz a története.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:26:12

@Pácsó Ármándó: inkabb Gabor. Bar o addigra lehet h kinyirja magat valami allat tappal vagy ketaminnal ha kapnak lovat. Nem kell mar a gombapori.

Cimili 2016.04.23. 22:26:40

@csincsilla72: Gábor sokkal szórakoztatóbb, inkább ő nyerje meg azt a fránya 20 millát. :)

alsophila grahami 2016.04.23. 22:27:06

@Pácsó Ármándó: igen @Empty Bee: és igen... @Infomaniac: ezzel viszont azért nem értek egyet, mert meglehet, konzervatív vagyok ebben a kérdésben, de én is elváltam, nekem is vannak gyerekeim, ezekre a dolgokra sajnos ugrom, mert tudom, hogy a gyereknek, pláne ha kicsi, hat év körüli, hatalmas trauma ha a szülei nem élnek együtt, és mindenképpen össze akarják őket hozni, ezért ezzel játszani.... nagy felelőtlenség. A kicsi gyerkőc nyilván nem érti, hogy miért nem él együtt anya-apa, és nyilván drukkol azért ezerrel, hogy együtt legyenek családként.... erre traumatizálja egy ilyen nyilvános bepasizással.... nem is a bulikázás a legnagyobb gáz ebben, bár az is az, mert lehet bulikázni, sőt, függetlenként pasizni is, DE NEM A GYEREK/EK ELŐTT! SSKK. Pont. Azt meg pláne nem kikiabálni a világba, hogy apuka nős, egy másik néni férje, és esze ágában nincs elválni, anyukát elvenni.... brrr. Ez a nő egy idióta.

Reláció 2016.04.23. 22:27:36

@Perspektíva: szerintem senki sem várja!!!

alsophila grahami 2016.04.23. 22:28:52

@Cimili: Így van, így van, vigye a 20millát táposGabesz! Én is neki szurkolok /egyelőre, aztán később, ki tudja még mi lesz.../ ;)

Infomaniac 2016.04.23. 22:28:55

@alsophila.grahami: valld be, hogy csak azért gondoltál Henire, mert fogalmad sincs a hús darálás disznóvágás rejtelmeiről. Én sejtettem az elején, hogy mi lesz a vége.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:29:33

@Perspektíva: akkor meg vartak. Vagy o gondolta ugy. Egy ilyen kapcsolat teljesen elbaszott. A masik fel eppolyan lelki nyomi mint o. Szoval barmit el tudok kepzelni. Azt is, h Gergovel csak feltekennye akarta tenni a kinti uriembert.

Perspektíva 2016.04.23. 22:34:33

@alkalmi nyúl: Hát erre a legjobb módszert választotta :) Remélem bejön neki és együtt pózolnak az újságban...ha már Brigi ilyen nagy áldozatot hozott érte...

lac64 2016.04.23. 22:35:44

@Pácsó Ármándó: Abban nincsenek benne a szaftosabb részek. Az csak az adás végén volt

alsophila grahami 2016.04.23. 22:36:02

@Empty Bee: +1 @csincsilla72: nekem is, eleve azt sem értem, hogy egy elsős kicsi gyerkőcöt hogy lehet ennyi időre otthon hagyni, másra hagyni? Még ha nagyszülőkre is, vagy apukára (bár azt nem tudom, hogyan kivitelezhető ), három hó az három hó, nekem három hét is sok lenne, de hónapok mindenképpen, el sem tudom képzelni, hogy ennyi időre másokra bízzam a gyerekeim.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:36:29

Mit mondott Brigi a "hova, hova?" kérdésre válaszul, amikor megindult a cuccával a kerítés felé?

Empty Bee 2016.04.23. 22:37:57

@Perspektíva: Brigi még valamelyik korábbi bulikázós, smárolós este után félkómásan mondta Dórinak suttogva, hogy reméli, hogy a gyerekei és a szerelme kint elfogadhatónak tartják majd a viselkedését... Teljesen illik egyébként Brigire a szeretőként évekig egy házas férfi kapcarongyaként tengődő, "kölcsönös szejelem"-mel magát áltató, tartás nélküli nő kliséje. Én csont nélkül elhiszem, hogy tényleg ennyire gáz a helyzete kint, ugyanis amit mondott, az akkora szégyen egy nőnek, hogy ilyet egy nő se találna ki magáról poénból. Én mondjuk azon is meglepődtem, hogy Norbinak ezeket elmondta, én speciel előbb vallanám be, hogy embert öltem, mint azt, hogy 8 éve folyamatosan vagyok kapcarongya egy házas férfinek, ráadásul egy ilyennek gyereket is szültem, de nem vagyunk egyformák.

Mindez persze sztornó, ha tényleg csak egy erős gyomorral megáldott amatőr színésznő, aki bement milliók előtt lejáratni magát.

Perspektíva 2016.04.23. 22:38:21

Egyébként Attis Gergő miatt akarta lekapni Brigit? Kedvességből?

lac64 2016.04.23. 22:38:29

@Infomaniac: Baromi sok disznót vágtunk, ennek ellenére én is Henit gondoltam nyerőnek.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:38:54

@Perspektíva: ugy ertem a feltekenyseget, h megmutassa, h o meg kellhet valakinek es nem kenytelen elbaszni az eletet feltetlenul valaki szetetojekent. Hatha a pasi ettol a latvanytol majd megvilagosodik es jol elvalik. Persze nem.

Chuck Νorris 2016.04.23. 22:39:28

gyanus nekem ez az egész, sztem beleszortak Brigi pálinkájába egy kis malactápot, amire egy gyenge női szervezet igy reagál.

Infomaniac 2016.04.23. 22:39:36

@alsophila.grahami: egyetértek, gáz, amit mesélt magáról összevissza és hogy egy idióta. De ha nem igaz a sztorija, és nincs pasija, akkor azt még a gyerek is meg fogja érteni, hogy keres (látja ovistarsaknal, hogy sok anyukanak van férje). Az a gáz, hogy ez ilyen melysegben a kamerak előtt történik. A buli nekem kicsit más tészta, de nem láttam, még nem tudom, miről beszélek.

alsophila grahami 2016.04.23. 22:40:12

@Infomaniac: bevallom :) bár, ahogy írtam, gyerekkoromban közelharcot vívtunk az öcsémmel a húsdarálóért, és az sem volt elektromos, mégis megbirkóztunk a feladattal, nem emlékszem, hogy olyan embert próbáló feladat lett volna... kolbásztöltést is láttam már, bár próbálni nem próbáltam (vegaként viszolygok tőle), de ha visszanézed a párbaj kezdetekor írt kommentemet, még méltatlankodtam is, hogy már megint Heninek kedveznek a feladattal, komolyan biztos voltam benne, hogy ő nyeri meg.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:41:10

@Empty Bee: És épp nemrég beszéltünk Gergő helyzetéről és Brigivel való kapcsolatáról :-(

Reláció 2016.04.23. 22:41:59

Atis a legnagyobb g*** a végén még ő is lesmárolta biztos a biztos alapon. Nem akarta a véletlenre bízni hogy a kutyás pár egybemaradjon. Nagy spíler a fazon.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 22:42:21

@Empty Bee: na azért én ismerek olyan férfit,akinél meggondolnám már,hogy belemenjek a játékába...tehát vhol megértem Brigit is

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:42:26

Amugy Attilat valoban varja a felesege es a pici babajuk, szal remelem nem smarolt senkivel.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:45:37

@alsophila.grahami: Ha lett volna egy idősebb és erősebb bátyátok, ő köröket vert volna rátok a darálásban :-)

alsophila grahami 2016.04.23. 22:48:07

@Infomaniac: úgy igen, persze... bár ahogy visszaemlékszem a válásomat követő időszakra, az én "pasizásomat" se nézték a fiaim jó szemmel, pedig hamarosan a férjem lett az a bizonyos pasi, és a mai napig is az ;) szeretik a gyerkőcök, és ő is őket, mégis sokáig az apjuknak szurkoltak, hogy jöjjünk újra össze, olyan nehezen fogták fel, hogy ez nem fog menni; de a viszonyunk jó most is, igazából össze is járunk exférjjel és új családjával együtt; a kapcsolatunk ideálisnak mondható, mégis, a gyerekek nehezen birkóztak meg a helyzettel, ezért mondom azt, hogy nem kell őket pluszban traumatizálni azzal, hogy anya a szemük láttára bonyolódik zavaros viszonyokba... vannak dolgok, amik nem gyerekszemnek valók, és ez pont ilyen.

Perspektíva 2016.04.23. 22:49:09

@Pácsó Ármándó: Majd Brigi kimagyarázza... ahhoz nagyon ért.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:49:45

@Pácsó Ármándó: oruljunk h Heninek nem kell tovabb ott senyvednie az agyi katasztofak kozott, legalabb nem eszik meg a disznok. Hazajon, es vegre megnormalisodik.

alsophila grahami 2016.04.23. 22:50:03

@Pácsó Ármándó: hát, nem mondom, hogy nem, de én voltam az idősebb, az öcsém meg az erősebb, így kiegyenlített volt a küzdelem ;) kötélhúzásban is ;)

Reláció 2016.04.23. 22:52:23

@Perspektíva: nem tudom, nem emlékszem. Csak ennyiti kell felválta mondogatni

alsophila grahami 2016.04.23. 22:56:03

@Reláció: kinézem belőle én is, simán, de remélem, hogy nem csinált semmi ilyet a kamerák előtt, mert épp a napokban siratta asszonyt, meg az otthon hagyott pici babát, szal... maga ellen dolgozna egy ilyen húzással, ez egy dolog, a másik meg, hogy ő se alázza már az otthon maradt szeretteit, na.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:57:02

Ugyan nem pasizik, de vajon az nem gaz, h Dori is otthon hagyta a gyerekeit? A bemutatkozo filmjeben pedig elmondja, h meg akarja mutatni h milyen klassz anyjuk van. Miert is? Mert nem otthon hanem egy tuzhelyen foz? Ennek a nonek mi a celja, miert van itt? ( a penzen kivul)

Schlomo Goldberg 2016.04.23. 22:57:06

Valaki összetudná foglalni két rövid mondatban hogy mit csinált részegen Brigi?
Nincs tévém, lemaradtam.

aloksak 2016.04.23. 22:57:56

@Empty Bee: Azért az a pasi is megér egy misét aki a családja mellett fenntart egy másik családot lényegében. Mit össze kelkett neki hazudoznia. És volt hozzá gyomra. Na az ilyet nem nézem semmibe. Ha igazi férfi lenne, tudott volna választani. De mivel nem az, így nem tette. A helyében szembe köpném magam Gerinctelen alak. És most nem Brigit védem. Csak ez is hozzá tartozik a teljes képhez.

aloksak 2016.04.23. 22:58:45

@Schlomo Goldberg: Mint anno a VV7-ben Dórika. Smárolt majd mindenkivel.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 22:58:56

@PeniValdes: Öcséddel?

@alsophila.grahami: És fűrészeltetek is? :-)

@alkalmi nyúl: Danit se engedték haza egyből, egy darabig vele riogatták az önkéntes kilépőket ...

@Perspektíva: Kettőn áll a vásár, most Gergő is vizsgázik, mennyire volt taktika a érzelem a részéről Brigi.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 22:59:24

@Schlomo Goldberg: az elozetesbol ugy latszik, h a buli heveben tobbekkel smarolt. De meg nem tudjuk pontosan.

alsophila grahami 2016.04.23. 23:02:44

@PeniValdes: hú, azt mi húsklopfolóval, zacskóban, és naná, hogy szanaszéjjel lyuggattuk a zacsit és minden csupa morzsa volt, aztán konyharuha alatt is próbáltuk, de így is tele volt a konyha kekszdarabkákkal.... most esik le, anyánk milyen kis türelmes volt, hogy engedte - vagy csak ennyire utálta maga csinálni? mindegy, mi mindig lelkesen csináltunk minden ilyen nagy kosszal járó konyhai tevékenységet, és hogy nagy kálóval dolgoztunk, az egyszer biztos.. xDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 23:03:00

@aloksak: nem gerinctelen,csak mindkét nő mást adott neki

Empty Bee 2016.04.23. 23:03:14

@PeniValdes: És el is mesélnéd idegeneknek, hogy a te herceged 8 éve máshoz megy haza aludni, mással osztja meg az életét, mást tart arra érdemesnek, hogy elköteleződjön mellette, és téged csak melléknuninak tart? Mert Brigi kábé ezt tette párás szemekkel, mintha az évezred lávsztorijáról beszélne. Mindenkinek szíve joga, ha ez az élet vonzó számára, és az elé szórt maradék morzsáknak is maga alá pisilve ujjong, bár én még nem találkoztam olyan férfivel, akitől - legyen bármilyen csodálatos is -, elviseltem volna ezt a megalázó helyzetet, pedig lehúztam már jópár évtizedet.

alkalmi nyúl 2016.04.23. 23:03:52

@aloksak: igy van. A pasi epp olyan gaz.

Perspektíva 2016.04.23. 23:03:55

@aloksak: Már ha ezek után elfogadjuk , hogy ez a nő hiteles...nehéz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 23:05:19

@alsophila.grahami: ja én nem a törésre gondoltam hanem a darálós keksz készítéser

aloksak 2016.04.23. 23:05:33

@PeniValdes: Te így, én úgy gondolom. Nem muzulmán ország vagyunk, ha jól tudom. Ne hogy már még megdícsérd a palit.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 23:06:02

@alsophila.grahami: Akkor háziállatot pakoltatok? :-)
Nagykállón laksz? :-)

aloksak 2016.04.23. 23:07:02

@Reláció: Pedig nem. Ő is hülye volt hogy nős pasival kezdett. Ugyanolyan hibás mindkettő.

Empty Bee 2016.04.23. 23:08:00

@aloksak: Ezt mondom, hogy nekem lesülne a pofámról a bőr, hogy egy ilyen embernek vagyok a szeretője, és még gyereket is szülök neki - de ez csak én vagyok. Ismertem rengeteg olyan nőt, akik egyszerűen vonzódtak azokhoz a férfiakhoz, akik megalázták őket, és mindig bevonzották ezeket a helyzeteket, de meg is engedték a férfiaknak, hogy ezt tegyék velük, nem is vártak el tiszteletet, és évtizedekig maradtak ezekben a helyzetekben. A végén általában a pasi dobbantott ráadásul. Vannak olyan nők, akik a megalázott szereppel valahogy meg tudnak békélni, mind szeretői, mind megcsalt feleség oldalról. Szomorú, de ez van.

aloksak 2016.04.23. 23:08:09

@Reláció: Nálam ez nem fér bele az értékrendembe. Ennyi.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.23. 23:09:00

Amúgy kőbe van vésve, hogy amit a kieső ír a búcsúlevelében, azt be kell tartani vagy mondhatják azt is, hogy tojunk rá?

alsophila grahami 2016.04.23. 23:10:21

@Empty Bee: +1 megint.... túl az etikai vonzatán (ne legyünk álszentek, ne ítélkezzünk, lehetnek nagy, hatalmas, mindent elsöprő szerelmek, amik felülbírálják az etikai érzéket, gondolom, adott esetben), ez önbecsülés kérdése. Briginek nem sok lehet, de Gergő is híján lehet ennek - abból az elejtett mondatából következtetek erre, amikor vmi olyat mondott Briginek, hogy "kint észre se vennél...", pedig hát kívülről nézve... ez épp fordítva kell legyen. Gergő attraktív pasi, Brigi meg... hát ő Brigi. olyan semmilyen. középmezőny, max.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 23:11:18

@PeniValdes: Ööö... többek közt volt a nővéred, miközben kekszet daráltatok?

Reláció 2016.04.23. 23:11:22

@aloksak: miből gondolod hogy bármelyik szava is igaz Biginek, ha a tettei ilyenek?!?

Empty Bee 2016.04.23. 23:13:29

@PeniValdes: Már akié. Én nem tudok olyanba szerelmes lenni, aki féreg módjára viselkedik, mert nem tudok rá felnézni, emberként tisztelni. De mint mondtam, mások vagyunk, így kerek az élet.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 23:13:31

@alkalmi nyúl: az,én pl ezért nem mentem bele egy ilyen lehetőségbe,mert nem osztozom senkivel. megszakadt a szívem,de nem

aloksak 2016.04.23. 23:14:11

@Reláció: Sehonnan. Nem tudom. Nem tudom elképzelni, hogy színészkedne. Persze tévedhetek. Ezt elismerem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 23:14:40

@Empty Bee: férgekre én sem,de sosem tudni..vsan mikor megremeg a láb

alsophila grahami 2016.04.23. 23:16:09

@aloksak: na ez meg a másik. teljesen egyetértek veled, ez a sztori mindkét oldalról nézve totál gáz, etikailag védhetetlen, főként így, hogy közös gyerek is született a kapcsolatból, aki miatt minimum rendezniük kellett volna így vagy úgy a helyzetet. 8 év alatt nem sikerült nekik... ez sokat elmond róluk. (a megcsalt asszonyról nem különben)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 23:16:47

Igazi csavar lenne, ha Heni Sanyabát jelölné heti gizdának.
Ami Gergőt illeti, ha Brigit kitakarítják a farmról legalább visszatalál a játékba.
Gáborgyereknek megvoltak a mai aranyköpései is. Feljegyzem:)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 23:18:19

@alsophila.grahami: egy ilyen kapcsolathoz mindig két hülye, opportunista nőre van szükség. Van az a pénz?:)

Perspektíva 2016.04.23. 23:18:54

@aloksak: Szerintem mindenki szinészkedik. Aki a legjobb és legérdekesebb az viheti a fődíjat.

alsophila grahami 2016.04.23. 23:22:01

@Sanda.Ipse: ezek szerint.... na jó, tudom, hogy van, látom, nem élek vakon, de én sajnos alkatilag képtelen vagyok a megalkuvásra. de mi van a pasival? ő a két opportunista hülye nő közt mit csinál, csapódik ide-oda? na ilyen se kéne! :P :)

Empty Bee 2016.04.23. 23:22:03

@alsophila.grahami: Ez a kijelentés engem is meglepett, de belegondoltam, és rájöttem, hogy Brigi és Gergő pont ugyanazon a szinten vannak vonzóságban, ha az ellenkező nem mércéjével mérjük őket. A kinti való világban nem nagy szám egyik sem.
Vegyük Brigit az átlag férfi mércéjével: 35 éves, 3 gyerekkel, kicsit kiélt fejű, 8 éves "szejelme" nem hajlandó elköteleződni. Nem a legjobb party a kinti életben, szinte egy minőségi férfinek sem, sem a kora, sem az életkörülményei miatt.
Gergő, az ellenkező nem mércéjével: a külseje oké, de azon kívül 36 évesen semmije nincsen a kutyáján kívül, egyik albérletből a másikba vándorol, kis halvérű, motyogi, teljesen híján van a klasszikus vonzó férfi jellemvonásoknak, amik a csajok figyelmét felhívják: se nem vicces, se nem érdekes, se nem karizmatikus, se nem túl kommunikatív, tehát olyan semmilyen.

Összevetve, ha az ellenkező nem mércéjével mérjük őket, ugyanúgy nem nagy szám egyik sem, nem csoda, hogy kb. egy szinten érzik magukat a másikkal.

csincsilla72 2016.04.23. 23:22:40

@alkalmi nyúl: Dóri 45 éves. Nem tudom, mennyi idősek a gyerekei, de a legidősebb simán lehet 20 felett is. Kamasz gyerekeket magukra hagyni nem ugyanaz, mint egy hatévest. Sok szülő külföldre megy hónapokra melózni. Nem ideális, de ha jó kezekben vannak a gyerekek és bízhatnak abban, hogy a szülőjük meg mindig szereti őket, akkor nem fognak belehalni. A srácok ráadásul minden nap látják az anyjukat. Neki biztosan rossz, hogy nem tud róluk, de ez ezzel jár.

Reláció 2016.04.23. 23:23:36

Norbinak úgy emlékszem van batátnője Szintin es Brigin kívül . De rá nem dob senki követ. Egy pasi bármit megtehet?

csincsilla72 2016.04.23. 23:25:08

@alsophila.grahami: Nem a barát/barátnő a gond, hanem a gyerekek. Norbinak nincsenek gyerekei.

Perspektíva 2016.04.23. 23:25:39

@alsophila.grahami: Azért vegyük számításba azt a lehetőséget is, hogy csak Brigi ragaszkodott volna a pasihoz...nincs is köztük kapcsolat. Ha már a tapasztalatoknál tartunk...én meg ilyenről tudnék mesélni.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 23:27:14

@alsophila.grahami: anyám egyik gyerekkori barátnője így él egy nős pasival közel 30 éve. Hétfőtől péntekig vele van a pasi, a hétvégéket, ünnepeket a feleséggel tölti. Az asszony nem válik, mert osztozni kéne a rózsadombi öröklakáson és a tihanyi nyaralón, anyám barátnője meg ezzel bizonygatja, hogy őt nem tudja elhagyni a pasi. Pasi nem hazudik egyik helyen sem, él mint Marci Hevesen.

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 23:28:45

@Empty Bee: Sok csajnak elég lesz az attraktív külső és a Farm utáni kvázi celebség. Bár nem nagyon ismertem meg, nekem az jött le, hogy értelmes srác.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 23:29:00

@alkalmi nyúl: 20 milla itt sokak szerint elegendő indok. Mindenesetre ő nem járatja le magát (eddig legalábbis).

Perspektíva 2016.04.23. 23:30:28

@Sanda.Ipse: Csak Brigi azt mondta hogy nyolc éve nem aludt senkivel...

alsophila grahami 2016.04.23. 23:30:54

@csincsilla72: igen, és az se mindegy, hogy ott van-e a másik szülő a gyerekekkel, amíg az egyikük mondjuk, külföldre megy dolgozni (bár én nem mennék sskk), de Brigiről tudjuk, hogy egyedül neveli a 3 gyerkőcöt, ilyenkor nem szerencsés ennyi időre lelépni mellőlük; jó, vannak olyan helyzetek, mondjuk egy betegség, kórház, de az vis maior, ez meg egy szabadon választott JÁTÉK, nagyon nem mindegy. megér a 20milla ígérete ennyit? nekem biztosan nem, és ebben nagyon igaza volt Attisnak (bár, ő is bentről mondja ezt)...

alsophila grahami 2016.04.23. 23:34:24

@csincsilla72: huhh, ezt szerintem nem nekem szántad... én is azt mondom, amit te, szó szerint, szinte; és Norbiról egy szót se ejtettem, ő nem téma most - se gyereke, se családja, ha van is vmilyen kapcsolata kint, az nem lehet komoly, semmi nem utal erre...

csincsilla72 2016.04.23. 23:35:47

@alsophila.grahami: Nem, bocs, ez Relációnak ment volna.

Sanda.Ipse 2016.04.23. 23:36:43

@Perspektíva: Nem azt mondta, hogy nem feküdt le senkivel, csak azt, hogy nem aludt együtt.
Magyarul: a partner utána hazament...

csincsilla72 2016.04.23. 23:36:52

@alsophila.grahami: 20 milla rengeteg pénz. Ha van, aki vigyázzon a gyerekekre, pl. nagyszülő, akkor elviselhető.

Reláció 2016.04.23. 23:37:09

A kis Brigi nagyun tudja kavarni bennt is, így biztos odakinn is mindent megtesz ezért. A média meg a nézettségre épít nem az igazság kell csak a show, az pedig nagyon és úgy latszik ezt a csajszi szállítja is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.23. 23:44:04

@lac64: Heni piciben ugyanazt hozta az utóbbi hetekben, mint a Szúnyogcsődör az első héten Értelmetlen konfliktus generálások, indulatból történő ostoba döntések (pl. rossz irányú szövetkezések, rossz párbajellenfél megválasztás, rossza párbaj szövetséges megválasztás, rossz párbajtektika megválasztás stb.). Bukása azért is lett ilyen látványos, mert fejnek ment a falnak... Pedig két oknál fogva is sajnálom: 1, Sok általam kedvelt kommenttársunk drukkolt nagyon neki, 2, Sanyától is furkos a hideg a hátamon.

Perspektíva 2016.04.23. 23:49:12

@Sanda.Ipse: A példádra céloztam, hogy itt nem lehet ugyanaz a helyzet.

Reláció 2016.04.23. 23:49:27

@VV Erőlegény: A jó oldala a dolognak, ha Brigi hazamegy önként akkor visszajöhet Heni...vagy Gizella...és a cirkusz menne tovább.

alsophila grahami 2016.04.23. 23:50:25

@Perspektíva: mesélj ;) én abból az alapvetésből indultam ki, hogy Brigi nem hazudik, mert 1./ nem elég okos hozzá, hogy hiba nélkül el tudjon játszani egy kamu szerepet heteken-hónapokon át, én nem látom őt túl okosnak, max kétszínűnek, sunyinak - és ez egybevág az éveken át tartó szeretői státusszal, amivel gátlás nélkül nélkül elvan, láthatóan; 2./ csak nem hazudik már bele a kamerákba pofátlanul, miközben tisztában van azzal, hogy mind a gyerekei (példaadás?), mind a családja, barátai, anyukatársai az oviban, suliban, satöbbi, mind láthatják..?
szóval, én feltételezem róla, hogy nem kamuzik, de akkor mi motiválja? csak nem a pasit akarja manipulálni - féltékennyé tenni, tudatosítani benne, hogy kelendő portéka ő, aki bármikor bepasizhat, ha akar; laza bulikázáshoz se rest, szal mindent összevetve: közös gyerek ide vagy oda, kint van még ő nagyon is a húspiacon - miután a pasija nem hagyta még ott a nejét és nem gyűrűzte meg őt, tehát VAN félni-, vesztenivalója! - ez logikusnak tűnik, ki is nézem belőle, elég kétszínű, manipulatív csajszi, ezt már megmutatta a játékban is.

és ha abból indulok ki, hogy nem kamu a sztorija (ls fent), akkor el kell hinnem azt is, amit Norbinak fejtegetett, hogy a pasival 8 éve effektíve együtt van, csak pont az éjszakákat nem töltik együtt, de kapcsolatban állnak, és sírva - vagymi - váltak el egymástól, amikor Szlovéniába utazott... sztem a pasi el lehet valahogy úgy, ahogy @Sanda.Ipse: is mesélte az édesanyja ismerősének sztoriját.... na de csak találgatok én is, persze ;)

alsophila grahami 2016.04.23. 23:53:16

@Reláció: Gizella, jééézusom, sz szép lenne! xD bekészülnének a bentiek mind, egytől-egyik, még Attis is xD

etikette 2016.04.23. 23:57:19

@Schlomo Goldberg: Brigi smárol Cintivel, Norbival és Attilával is félig (ez nem látszott rendesen). Nem tudom miért hagyta ki Diát (vagy csak nem mutatták mert már ez is lesokkolhatta kint a családot)...Sanyával és Gáborral nem, ők biztosan malactápszagúak voltak. Dóri is kimaradt, ő próbálta Brigit visszatartani, de Nyafihang vállalhatatlan részeg volt.

Reláció 2016.04.23. 23:57:45

@alsophila.grahami: ó lehet itt még csavar, bár nem hinném hogy kiengednék mert most tuti feszko lesz amit ki kell aknázni.

csincsilla72 2016.04.23. 23:59:02

@Reláció: Miért menne Brigi haza? Az előzetesben annyi látszik, hogy egy kabáttal vagy pokróccal a kezében sétál lefelé a domboldalon.

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 00:00:17

@etikette: Dóri Gergőt terelte be a részeg Brigihez.

etikette 2016.04.24. 00:00:55

@csincsilla72: eszébe sincs hazamenni. Majd kimagyarázza szépen :) Pincsikutya Gergő meg kicsit durcin de visszafogadja.

csincsilla72 2016.04.24. 00:01:12

@Pácsó Ármándó: Az nem így néz ki. Láttunk párat.

etikette 2016.04.24. 00:01:42

@Pácsó Ármándó: Dóri a smárpartiból maradt ki :D

csincsilla72 2016.04.24. 00:02:23

@etikette: Gergőnek is át kell gondolnia, hogy a műsorért mit vállal. De kinn valszeg ennyi volt. Ha volt is valaha ígéret az egésben.

alsophila grahami 2016.04.24. 00:02:34

@Sanda.Ipse: eh, a hideg kirázott ettől, most hogy mondod, beugrott, hogy basszus, az én anyámnak is van egy ilyen ezeréves barinője, aki cca 25 éve él egy pontosan ilyen kapcsolatrendszerben, ott is adott egy régesrég funkcionalitásában gallyra ment házasság, és hatalmas vagyon (rózsadombi property stimmt, tihanyi hideaway stimmt, és van közös vállalkozás, meg egy csomó minden, amit egyikük sem akar lefelezni - pl. értékes műtárgy-gyűjtemény), és a pasinak mindig is voltak kalandozásai, de 25 éve van ez a stabil kapcsolata, ahová pontosan így, ahogyan leírtad jár ő is.... mindenki tud mindenkiről, mindenki kölcsönösen rühell mindenkit, kivéve a pasit, ő elvan, úgy, ahogy leírtad.... te, nem lehet, hogy ugyanarról beszélünk..? ;)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.24. 00:05:55

@csincsilla72: Csak kiköltözik a fitneszterembe remetének és szégyenében Rubint Rékává gyúrja magát.

alsophila grahami 2016.04.24. 00:06:44

@etikette: így lesz, én is erre fogadok; ezek a "gergők" már csak ilyenek, fát lehet a hátukon aprítani, max felhördülnek egy hangosabbat, ha nagyon gáz a szitu, de gyorsan le lehet őket nyugtatni, szinte könyörögnek azért, hogy visszafogadhassanak (tipikus anyakomplexusosak).

etikette 2016.04.24. 00:07:02

@csincsilla72: hát igen, mi tetszik jobban a népnek? A hősszerelmes megbocsájtó férfi vagy a szegénymegcsalt ártatlan szomorkodó? ;)

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 00:07:04

@etikette: Nem biztos hogy bánja :-)

@csincsilla72: Szégyenében. Kabát+batyu. Ha Dia ( a szemtanú) nem ugrik rá átmászik a kerítésen. Hétfőn majd meglátjuk :-)

alsophila grahami 2016.04.24. 00:08:12

@Pácsó Ármándó: én azt nem láttam, mikor mutatták? csak takaró rémlik nekem is....

Reláció 2016.04.24. 00:09:41

Én részemről nagyon kiváncsi lennék a "kiválasztottak" pszichológiai felmérésük értékelésére. Lehet nemi szociopata attitűd kisejlését észlelni egy-két JÁTÉKOSON,....bár lehet csak sima stressz:)

alsophila grahami 2016.04.24. 00:10:44

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: na azt ne mondd, hogy plasztikai sebészet is van abban a pajtában sunyiban, miközben a főépületben még folyó víz sincs..?? ;) xD

alsophila grahami 2016.04.24. 00:15:01

Jó ég, most nézem a mai Fókusz Pluszt, épp a Farm-téma megy, Anikó még a sminkszoba előtt, natúrban.... uram-atyám, egy másik ember.... tudom én, hogy a profi smink mikre képes, de hogy ennyire..? Sly gazda meg... "farmfitnesz? hát az olyan itt a fármon, mint a palacsintábá a... liszt... liszt? ez most nem volt jó, na, nem á liszt..." LOL ez is kész, teljesen xDD

etikette 2016.04.24. 00:15:49

@Reláció: viccelsz? direkt így válogatják be őket :) 15 emberből legalább a fele kell hogy extrovertált/szociopata/bekattant legyen különben nincsen műsor=nézettség csak unalmas webkamera. A maradék pedig "sima", "normális" ember. Bár a normális is relatív...

alsophila grahami 2016.04.24. 00:17:37

A furahajú postásbácsi szerint Dóri lesz a befutó, ha bírja mentálisan (igen, ismer ilyen kifejezéseket! :P)

Schlomo Goldberg 2016.04.24. 00:18:20

@etikette: a szende kislány, köszi a beszámolót

Reláció 2016.04.24. 00:21:57

@etikette: Valahogy így gonfoltam én is, csak furi hogy többen viszont készpénznek vesznek minden sztorit amit a kedvesbentszereplők kipletyiznek magukról. Szerintem minden elég ?-es

Perspektíva 2016.04.24. 00:22:54

@alsophila.grahami: Hát meglepődnél, hogy emberek - nem csak nők - mire képesek ... hazugsággal veszik körbe magukat, még talán maguk is elhiszik vagy el akarják hinni...de a valóság éppen ennek az ellenkezője. Jelen esetben el tudom képzelni, hogy Brigi fejében volt csak meg a kapcsolat... a pasi meg otthon fogja a fejét, hogy " mi van ????"

etikette 2016.04.24. 00:25:38

Amúgy le a kalappal az összes ilyen és hasonló műsorba jelentkező ember előtt akik bevállalják, hogy esetlegesen nagyon csúnyán beégetik és/vagy megszégyenítik magukat, családjukat, szeretteiket, munkahelyüket, kollégáikat. A jó része viszont az, hogy nem sokáig fogunk rájuk emlékezni mert majd jön egy következő farm,vv,bb,dzsungel,édenhotel

Reláció 2016.04.24. 00:28:19

@etikette: Teljesen igazad van! ...sajnos;)

alsophila grahami 2016.04.24. 00:28:36

Vivi szerint Attis és Gergő tuti befutók, de Attist a prosztó stílusa miatt gondolja végül bukónak; Sándor pedig egyértelműen Gergőt tippeli győztesnek, három érvvel is alátámasztja: 1./ a kutya, mert a néző imádja a kutyát; 2./ szerelmi szál, amire a hölgyek vevők szerinte - szavazótábor hatalmas, így mondja szó szerint -, és 3./ vesztenivalója nincs, nincs kint semmije, ha kijön, nincs hová mennie, tehát mindenképpen meg kell nyernie a 20millát - nézői empátia garantált = ezek így mind előremozdítják a szavazók számát... Sándorunk szerint. Kíváncsi leszek, én kételkedem. ;)

Schlomo Goldberg 2016.04.24. 00:33:14

Nem tudom ki hogy van vele, én Gábortól nem sajnálnám a 20 millát.

alsophila grahami 2016.04.24. 00:34:28

@Perspektíva: hmm, azért ez már így durva patológiás eset lenne, nem..? mert jó, hazudnak maguknak sokan, tudom, ismerek ilyet nem egyet én is, de azért ahhoz már beteges hazudozónak kell lennie, hogy olyat behazudjon, hogy egymás kezét szorongatva, könnyezve búcsúztak indulás előtt... és hát ott a közös gyerekük, aki bármikor megkérdezheti, "apa, akkor most mi is van anyával?"... de hát na, simán lehet igazad, mostantól majd jobban figyelek rá, érdekes esettanulmány a nő (már ha nem megy ki;)

alsophila grahami 2016.04.24. 00:35:13

@Schlomo Goldberg: én se, sőt, perpill neki szurkolok. :)

etikette 2016.04.24. 00:40:11

@Schlomo Goldberg: én szétosztanàm a kameramannok között

alsophila grahami 2016.04.24. 00:43:22

@Reláció: Brigin kívül..? Kire-mire gondoltál itt, Norbinak mi köze Brigihez?

Perspektíva 2016.04.24. 00:44:22

@alsophila.grahami: Inkább pszichológiai...a hazudozás az egyik fontos jellemző.

Reláció 2016.04.24. 00:51:00

@alsophila.grahami: Norbi vallomásában valami kinti kapcsolatféléről fecsegett, miközben dörgölőzik Szintikéhez és Brigivel csókolózik.

alsophila grahami 2016.04.24. 01:01:12

@Empty Bee: bocsi, et csak most láttam, nagyjából osztom, amit leírtál, talán annyiban vitatnám, hogy míg Briginél egyértelműen hátrány a kusza családi relációja - 3 gyerek, 2 apától, tisztázatlan, lezáratlan szeretői státusz, zéró önbecsülés, ha így is jó volt 8 évig, satöbbi - Gergőnél viszont semmi ilyen nincs, marad a vagyontalanság, ami nem feltétlen hátrány, mert azt látom a tágabb környezetemben, hogy manapság egyre elfogadottabb későn családot alapítani, egzisztenciát teremteni, és az ő korában, a hozzá passzoló nőknek már valszeg van egy vagy több gyereke, ha gyereke van, nyilván otthona is, ahová elfér egy férfiember a maga védelmező, minden fizikai munkát elvégző, erős váll-attitűdjével, főleg ha ő maga anyakomplexussal megáldott (tapasztalatom szerint jellemzően ők választanak maguknak gyermekes anyát társnak), és még ezek mellé nyugis, alkalmazkodó, megülős alkat, aki jól irányítható - kutyával, amiért meg a gyerkőcök vannak oda - nos, az ilyenekért kapva kapnak sokan, legalábbis én így tapasztalom; és Gergő jó pasi, ha neked nem is eseted (amúgy nekem se), de attól még látom, hogy vonzó pasi, és Brigi a maga nemében már nem annyira (alakja jó, de az arca.... rettenetesen kiélt, elhasználódott benyomást keltő). Mindent összevetve, én nem látom őket azonos szinten levőnek, de ettől még jó páros lehetnek, pont azért, mert Brigi rendkívül manipulatív, Gergőnél meg ott van a fogadókészség erre.

alsophila grahami 2016.04.24. 01:09:22

@Perspektíva: az az.:) de van az az ún. patológiás hazudozó, aki ha kell, ha nem, késztetést érez a kamuzásra, és már észre sem veszi ha hazudik, gyak. maga is elhiszi (khmm, ismerek ilyet, félelmetes, ahogy a legkisebb fenntartás nélkül változtatja meg a múltat, legyen az akármilyen közeli, nem zavarja, hogy más is ott volt - nekünk kellemetlen kiigazítani,inkább nem is tesszük már), de ez már tényleg beteg; egy ilyen műsorban hazudhatnak taktikai megfontolásból is, ebben igazatok van, csak hát onnan azért hazamegy az ember egyszer, és akkor éghet az arc... legalábbis egy három (vagy akárhány) gyerekes anyának... én nem tenném, ezért naívkodom ebben a kérdésben.

alsophila grahami 2016.04.24. 01:13:26

@Reláció: ja, szerintem az kamu. Szintikével együttalvásról meg vmi olyat hablatyolt, hogy az semmi, csak hiánypótló a bentlétre; bulikában részegen összeakadni Brigivel pedig... az valami? ettől mondhatjuk hogy köze van hozzá? dehogy.

Infomaniac 2016.04.24. 02:37:37

@alsophila.grahami: értem, nekem ilyen irányú tapasztalatom nincs. Viszont Brigi gyerekeinél nem biztos, hogy elöjönne ilyen jelenség, hisz ha soha nem éltek együtt az apakkal, nincs mit visszavagyni szerencsetleneknek.

Well... 2016.04.24. 05:44:55

BUNDA, a kolbasztoltes ott kezdodik, hogy a dolgos assszonyi kezek kimossak a diszno belet, hogy lehessen bele tolteni a kolbaszkat....na innen kellett volna kezdeni, ott egy halom diszno belsoseg, oszt lehet mosni...sanya akirol tudjuk, hogy nem turkal a szarba (elso resz), ott verzett volna el, szoval a retek konkretan a Sanyanak kedvezett... ennyike, lehet vitatkozni :oP

Szia Heni, jo voltal, respect, en kijottem volna a sodrombol, (tanyarol) mar az elso ora utan, nem tudom, h tudtal ennyi egysejtut elviselni 1 hanapon keresztul, maganyos lehettel. Kivanom neked, h megtalald azt amiert elvalalltad a jatekot.

Be well.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.24. 06:18:08

@Schlomo Goldberg: abból aztán vehetne egész malactápszer gyárat egy hónapra. Csak kitartana egy darabig.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.24. 06:34:03

@Sanda.Ipse: Vagy Brigi ment haza, esetleg nem is éjjel csinálták. :-)

Sanda.Ipse 2016.04.24. 07:52:19

@sixx: egyetértek a minősítéssel.

Well... 2016.04.24. 07:56:12

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: hmm az elso vagy a masodik reszzel ?
@sixx: hmm az elso vagy a masidik resz ??

ahogy en latom, az elso resze a hsz-emnek az baromsag, a masdik resze az nem kerul semmibe, es nem valltoztat semmin, szoval miert ne ?

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 07:58:46

Ha már az a helyiség egy légtérben van ahol étkeznek főznek, meg a malacok élettere, ahol piszkolnak.elemi feltétele , hogy a lehető legtisztábban tartják az almot.Nem hogy két napig ugyanaz az alom legyen alattuk.Micsoda szag ordenáré lehetett ott?Henikének se adtam volna pisi-kaki után törlési lehetőséget 2 napig, hogy tudja meg milyen az amikor valaki eszik , ürít de nem tisztálkodik.Már uncsi a malacka hogy mind a 10 eltűrte azt a mocskot ott ahol Ők is föznek esznek?

Sanda.Ipse 2016.04.24. 07:59:56

@Well...: sőt a disznót is velük kellett volna levágatni:)
Ezúttal a csatorna igyekezett olyan feladatot találni, ahol nagyjából egyenlőek az esélyek, sőt egy háziasszony sűrűbben aprít, darál húst, mint a konyhai munkákhoz nem konyító Sanyibá. Heni elügyetlenkedte az elején, a végén is Brigi volt, aki jó tempóban tekerte a töltőt. Ennyi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:00:06

@sixx: Sixx engem viszont bővebben érdekelne a véleményed. Well meghivatkozott hozzászólósa két állítást tartalmazott: 1, a tegnap látott párbaj BUNDA volt. 2, Re: "nem tudom, h tudtal ennyi egysejtut elviselni 1 hanapon keresztul, maganyos lehettel." Melyik volt a baromság az 1-es a 2-es, vagy mindkét állítás ?

aloksak 2016.04.24. 08:01:57

@alsophila.grahami: Azért Gizellát vissza tenni elég kibaszás lenne a többiekkel. Hiszen gondoljuk végig, tisztában lenne mindennel, ki mennyire támogatott, és ki kivel próbált szövetkezni. Az első héten kizúgott, most meg visszatennék? Nem hiszem. Nagyobb az esély arra, hogy ha Brigi valóban feladná, amit kétlek, Henit teszik vissza. Norbi és Sanya tuti agyvérzést kapnának. Az is generálna elég feszkót. De ha Gizellát teszik vissza, amit szintén kétlek, de ha mégis, akkor valóban befejeztem a műsor követését. Nem miatta, hanem az unfair húzás miatt. A szerkik részéről. És utána remélem, egy egész süncsaládot kakilnak majd.

etikette 2016.04.24. 08:03:04

@Sanda.Ipse: ott a. szerintem jó kis párbaj volt. kár hogy nem kapták meg a kész kolbászokat utána ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:05:01

@Well...: Hehe, nem láttam ezt a kommentedet.... :-) Amúgy szerintem mind a kettő. Úgy vélem, hogy a hurkatöltés párbaj nem volt eleve determinált, és ha Heni nem az eleve fekete kddel a fejében jön ki, és mondjuk hallgat Dórira a szalonnával kapcsolatban (a párbajsegéd kiválasztásnál előtte megízik az egyetlen jelenlegi igazi szövetségesében, és Diát hívja), akkor szorosan, de megverhette volna Sanyát. Azonban Heni nem jó emberismerő, és indulatosan önfejű volt. Utóbbi mondatom válasz a második állításodra is: Heni egyáltalán nem okosabb a benti átlagnál, azaz a többi egysejtűhöz képest ő is egysejtű...

aloksak 2016.04.24. 08:08:48

@Well...: Részben igazad van. A nagyapámék így csinálták. De ma már lehet kapni csomagolt belet. Szóval ez itt megbukott. Értem mire céloztál amúgy. @Sanda.Ipse: Próbált de nem sikerült. Mivel időre kellett csinálni, ezt értem is, hiszen párbaj. De megint a fizikai erő számított. A darálás miatt. Sanya jobban bírta, ennyi. Ezt tovább felesleges ragozni. A csatorna Sanyát akarta bent látni, csak próbálták azt a látszatot kelteni, hogy most aztán fair a próbatétel. És Heni így bukott el. Nem volt az egyébként. Mindegy. Sanya örüljön, meg aki neki drukkol. Meglátjuk hogyan tovább. Én biztosan nem fogok neki, inkább Gábornak. Lehet hogy 2bites, de még kicsit szerethető is. Remélem egyszer egy párbajon kipicsázza Sanyát.

Infomaniac 2016.04.24. 08:09:33

@aloksak: ha mostantól valaki vissza kell menjen, az csakis Heni lehet. Semmi másnak nem lenne értelme semmilyen szempontból. Mondjuk láttunk már hülye szerkesztést..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:09:49

@aloksak: Ehhez már túlságosan előrehaladott a műsor szerintem..... Brigi nem fogja feladni, és senki sem fog visszajönni. Ez a három smárolás három külön emberrel olyan VV Dóris volt, és az egyetlen érdekessége, hogy minden előzmény nélküli, kicsit olyan szerkesztői utasítás szerű....

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:16:09

@etikette: honnan tudod, hogy nem?
Lehet, hogy az ártott meg Briginek:)

lac64 2016.04.24. 08:17:19

@Reláció: "Norbinak úgy emlékszem van batátnője Szintin es Brigin kívül . De rá nem dob senki követ. Egy pasi bármit megtehet?"

Ha jól emlékszem az is egy érdekes kapcsolat. Valami olyat mesélt, hogy fülig szerelmes volt a csajba, de az összeállt egy másik csávóval és már az esküvő is ki volt tűzve, amikor a csaj visszatáncolt. A beköltözés előtt 3 héttel ment vissza Norbihoz. Ez a helyzet szerintem köszönő viszonyban sincs Brigi akár benti, akár kinti szituációjával.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:20:08

@aloksak: De miért akarta volna a csatorna Sanyát jobban (amiben amúgy én alapvetően nem értek egyet)? Úgy gondolom, hogy pusztán egy dolog miatt, mert Sanya tud változtatni (nem emberileg, hanem taktikailag) a játékmódján, tehát picit kiszámíthatatlanabb, Heni viszont abban az egy dologban volt otthon, hogy bárkinek (de elsősorban a férfiaknak, hiszen ő egyfajta feminista szószólónak is érzezte magát) nekiment az éles és magas fejhangján a "szánalmas", a "kettős mérce" és a "ne hazudj" kifejezések random kevergetésével... Jelen helyzetben tényleg azt nem értem hogy néhány számomra egyéb helyzetekben HV zsinórmérceként értékadó véleményű (jellemzően női) kommenttársam hogy nem látja ezeket a dolgokat benne ?

etikette 2016.04.24. 08:22:09

@Sanda.Ipse: :D remélem hétfőn megtudjuk

lac64 2016.04.24. 08:23:28

@Well...: Hát nem tudom, mikor voltál utoljára disznóvágáson, de legalábbis felénk már nem mosnak belet, mert ritka szar meló és olcsó pénzért meg lehet venni a boltban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:23:48

@lac64: Norbi egy fasz. Egy pitiáner vidéki műmacsó. A műsor után egy ideig úgy is népszerűbb lesz kinn, a kinti csaja máris pakolhatja a motyóját, és keresgélhet magának új faszit...! Ez a pöcs, valóban azt gondolja magáról, hogy ő a jupiter a kisökrös szólásban....

D.Leery 2016.04.24. 08:25:36

@aloksak: a darálásnál látszott, hogy Sanya TUD darálni, míg Heni nagyon bénán állt hozzá, mint aki még nem látott kézzel hajtós húsörlőt. Persze, számít a fizikai erő, de itt 4 kg húsról volt szó, nem egy egész disznót kellett feldolgozni :)

Hol van az a nyúlacska, aki 100% infókkal rendelkezett? DDDDDDDD

lac64 2016.04.24. 08:25:57

@alsophila.grahami: Kénytelen voltam megnézni :) Anikó smink nélkül is csini :) Mondjuk tényleg más, mert smink nélkül olyan mint egy tini

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:27:15

Gáborgyereknek volt egy jó kis vágóképe a műsorban. (Mintha Petőfit kereste volna...)
Majd felhasználom a könyvem borítójához:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:29:06

@VV Erőlegény: Bocsi Lac, mert tudom, hogy te támogatod őt. Egy kicsit túloztam verbálisan, de a lényeget tekintve én Norbiban is csalódtam az elmúlt hetekben. Kezd lesüllyedni tuskóságban Attila szintjére, de míg Attila néha bevallottan szerepet játszik és túlozza a szerepeket, addig ő azt gondolja magáról, hogy az igazság bajnoka és a fedhetetlenség mintapéldánya.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:29:19

Brigi viselkedésével nem érdemes ennyit foglalkozni. A fiúk már ássák a sírját odabenn.

lac64 2016.04.24. 08:30:33

@VV Erőlegény: Lehet, csak nem ez volt a téma. Arra gondoltam, hogy egy olyan csajjal, akibe szerelmes voltam, otthagy, majdnem összeházasodik egy másik faszival, majd utána megpróbál visszajönni hozzám már nem igazán szoros a kapcsolat. Tudod anyám mindig azt mondta az ilyenre, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:34:05

@Sanda.Ipse: Hagyjuk már ezt a mulya Gábort is... Sokkal inkább értékelném, ha tudatosan lenne vicces, mint így, hogy azért tűnik annak, mert gyárilag enyhén szellemileg retardált és leszedált a fószer... Hosszútávon a gyogyósokon nem szeretek mosolyogni, mert megsajnálom őket. Jellemző Sanyára is, hogy ő sem bízott meg benne a párbajában, pedig, ahogy Dia Heninek, úgy Sanyának Gábor az egyetlen jelenlegi szövetségese...

lac64 2016.04.24. 08:35:16

@VV Erőlegény: Nem támogatom. Alapvetően megpróbálok független maradni - bár amikor csoportosan megjelennek a Heni Baráti Kör Tagjai, akkor kibújik belőlem a kisördög :)
Egyébként látom Norbi rossz tulajdonságait is. Többször leírtam ezeket is, például az örökös teljesen felesleges vitáit, de nem tetszett a kicsinyessége sem (pl. cukor), és azt sem értem, hogy ha piát kapnak, miért kell pocsolya részegre innia magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:35:55

@Sanda.Ipse: De most akkor szerinted ő (Brigi) kinn egy háromgyerekes külsőleg már leharcolt ex- dubajozó konzumnő szerinted?

,, 2016.04.24. 08:36:23

Nos, megmutattam a vidit az én anyukámnak kíváncsiságból, aki életében nem látott még egy farmrészt sem és asse tudja kijaza "farmheni" meg "farmsanya", ellenben disznóvágást már látott nem egyet:) úgyhogy elfogultsággal nem lehet vádolni.
aszonta nem volt igazságtalan, a férfi egyszerűen ügyesebb és gyorsabb volt. És ő is mondta a szalonnát h ott volt a hiba:)
Azt elismerte, h általában férfiak szokták ezt a melót csinálni, de 4 kg hús kutyafasza (nem így mondta, ő nem beszél így, csak én) hát ennyi! (de anyukám biztos hazudiik meg irigy)

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:36:49

@lac64: mivel a kanolást már többször visszautasította valószínű, hogy nem a Brigi iránti vonzalmai ragadták el, inkább Gergő bosszantása motiválta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:40:00

@D.Leery: Szerintem neki eddig tartott a Farm a Hogyvolton... Hihetetlen számomra ez a szemellenzős elfogultság...

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:40:25

@VV Erőlegény: utalt valami ilyesmi a bejegyzésemben? Nem. Én nem foglalkozom Brigi magánéletével semmilyen szinten.
Egyszerűen csak arra próbáltam emlékeztetni, hogy a fiúk már a mostani párbaj után azonnal foglalkoztak a pár szétrobbantásával és Brigi kihívásával a legközelebbi párbajra.

lac64 2016.04.24. 08:43:59

@Sanda.Ipse: Nem tudom, Gergő inkább szövetséges volt nem? Én inkább arra gondoltam, hogy ezek megint pocsolyarészegre itták magukat és valami hülye játékot játszottak, mert egyébként nem értem, honnan jöhetett ez a mindenkivel smár dolog.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:48:10

@VV Erőlegény: szánom-bánom, de engem Gáborka szórakoztat a legjobban változatlanul. Sajnos vele nem lehet nevetni, csak rajta. Én meg ilyen gyarló-fajta vagyok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:49:52

@Sanda.Ipse: OK ezt értem, de ha taktikai szempontokból Brigit ennyire könnyű táncba hívni ennyi kamera előtt (három kiskorú gyermeke szeme láttára), akkor az kb azt jelenti, hogy VV Dóri szerepét hozza a Farm szériában a szó szoros értelmében, vagy, mint egy beépített színésznő a szerkik által erőltetetten, akik most látták értelmét kijátszatni ezt a kártyát Brigivel. Egyszerűen nem értem, hogy Brigi részéről mi motiválta ezt a cselekménysort egy szerelmes (vagy ugyancsak műsorozó) Kutyással az oldalában. Csak azt ne válaszold, hogy mindenről az alkohol tehetett...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 08:52:03

@lac64: Ez lehet, hogy valami smárolásra játszott ivós játékot játszottak....

aloksak 2016.04.24. 08:54:03

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nem igaz. :) A Mamának mindig igaza van!!!!!! :)))) (by Vizesnyolcas) :DD@D.Leery: Jó, valóban nem egy disznót kellett ledarálni. :) És abban is igazat adok, hogy Heni korábban nem csinálhatott ilyet. Sanya meg lehet igen. Kihasználta ezt, és behúzta a párbajt. De ennek ellenére rühellem ezt a vén majmot. Ennyi. :) Ez ellen nem tudok tenni. Valahogy irritálja az aurámat. :DDDD@VV Erőlegény: Én azt mondom hogy a csatorna Sanyát akarta. És nagy valószínűség szerint azért, amit te írtál vele kapcsolatban. Valóban változott az utóbbi napokban, vagy egy hétben. De engem alapból irritál. Azt azért remélem, hogy nem fogja megnyerni. Mert ha igen, akkor az nagy csalódás lenne.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:54:08

@VV Erőlegény: erre egyetlen szóval tudok válaszolni: ostoba. Ha a fődíj motiválta, akkor mindent megtett, hogy - amennyiben el is jut az utolsó háromba - a nézők szimpátiáját elveszítse.

Sanda.Ipse 2016.04.24. 08:55:37

@aloksak: Heni nem kevésbé volt irritáló, mint Sanyabá. Tök mindegy, melyikük távozott (volna).

Sanda.Ipse 2016.04.24. 09:00:23

@aloksak: az utolsó háromból a nézők szavazata fogja eldöntetni, hogy ki lesz a nyerő.
A show jelenlegi állása szerint a legkevésbé valószínű, hogy az Sanya lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:03:25

@Sanda.Ipse: Az már számomra is világos volt, hogy a tuja Brigi reality karaktertulajdonságai messze elmaradnak a pl. tuja Dóriétól, és, hogy a Kutyással való összevetésből sem jöhet ki győztesen a fődíj szempontjából, de ez valóban az abszolút karakter öngyilkosság lesz a részéről, amit a hétfői adásban fogunk látni...

D.Leery 2016.04.24. 09:06:17

@VV Erőlegény: elvágta maga alatt a fejszét :) pedig most már lazán farmozhatna

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:11:18

@D.Leery: Különben remélem, hogy Henivel fog csinálni a reflektormagazin kb 2-3 hónap múlva egy hosszabb riportot. Kiváncsi vagyok, hogy milyen tanulságokat vont le a személyiségének megismerésével kapcsolatban (most azt borítékolom, hogy nagyjából azt válaszolná, hogy néhány apróbb hibától eltekintve, ha még egyszer bemehetne, akkor is ugyanígy játszana, ő-szintén)....

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:13:14

six feldobta az újabb mocsingott, ott tessenek rágódni)

,, 2016.04.24. 09:13:41

@VV Erőlegény: nem láttad? rtl.hu/rtlklub/farm/heni-idekint-sem-kimelte-sanyat
tök jó volt neki a műsor, mert megerősítette őt abban, hogy az amilyen, és amit csinál: az jó.
(utsó mondat)
És látá az Úr, hogy ez jó.

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:15:12

@VV Erőlegény: Az biztos, hogy nem a gyengébbet hívta ki a párbajra, hanem azt akivel baja volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:17:29

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Jó, de most még szinte benn él a Farmban, két három jónap azért elég idő ahhoz, hogy a tanulságok is leülepedjenek, ráadásul közben lehet, hogy átbeszélik a dolgot többek közt Krétával is... :-)

,, 2016.04.24. 09:19:55

@VV Erőlegény: Drága, naiv vagy, de aranyos:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:20:38

@Pácsó Ármándó: Pácsó, ebben a műsorban azért gondolkozni is kell, és nem csak a dühtől elhomályosult elmével működni... Ha kinn hagyja Sanyát, megtapsolom Henit, de így azt mondom, hogy túlértékelte a képességeit, és ami még fontosabb azt mondom neki (jószándékkel), hogy adjon hálát a sorsnak, hogy kijöhetett, mert, ha játékban marad, egyre mélyebben kavarodott volna bele önmagába...

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:24:01

@VV Erőlegény: Oké, én be se mentem volna, de hál istennek nem vagyunk egyformák, ahány ember, annyi mentalitás :-)

D.Leery 2016.04.24. 09:25:41

@VV Erőlegény: szerintem is neki ez egy jó alkalom a pozitív változásra, ha képes időt szánni a történésekre, reakciókra, önmegértésre, újraértékelésre, de perszehogy nem így lesz, elsősorban az elvakult barátok miatt is, akik megerősítik abban a hitében, hogy minden jól van úgy, ahogy van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:29:33

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Én mindig abból indulok ki, illetve abban reménykedem, hogy minden ember képes a saját hibájából tanulni.... Lehet, hogy ez naivitás, de én pl. így próbálom felépíteni a saját életemet (azt hiszem legalább is...).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 09:33:39

@Pácsó Ármándó: Dián kívül Heninek szerinted kivel nem volt baja a játékban Pácsó? Egy embert mondjál még Dián kívül, aki ő-szintén ki is állt volna mellette. Aki látszólag kiállt mellette most az is csak azért, mert Sanyát még jobban utálta...

Puncylla 2016.04.24. 09:37:03

nem szerettem Henit, de nagyon utálom Sanyát
most nézhetem tovább, remélem, már nem sokáig

,, 2016.04.24. 09:43:10

@D.Leery: pontosan... nagyon egyetértek.
@VV Erőlegény: én is, de először el kell jutni odáig h beismerje az ember h valamiben hibázott. és nem "más" meg a "körülmények" meg a postás meg a házmester irigy rá/szerelmes belé (ez a 2 opció szokott lenni) Utána meg persze ha az ember felismeri akkor el dolgozni hogy lehet azon dolgozni a problémán (ahelyett h azon kezd agyalni hogyan lehet bosszút állni)
aztán van amikor nem sikerül (és ez már saját tapasztalat) mert olyan mélyen vannak rögzülve a hibát okozó viselkedésminták, hogy tudom h nem vezet jóra amit csinálok de nem tudom másképp....

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:45:06

@Hortenzia Schneider: még lehettek fos9-sek, ha nem itt toporogtok)))

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 09:46:08

@VV Erőlegény: Mondj két embert a bent levők közül, akik sohase fogják átbaszni egymást a játék során! Senki nem fogja elfelezni senkivel sem a húsz milkát. Még az sem, aki most mindenkivel jóban van és mindenki "szereti" őt :-)
De értem mire gondolsz, egy barátkozósabb taktika kevesebb jelet eredményezett volna.

Hortenzia Schneider 2016.04.24. 09:46:40

sixx feldobta az újabb mocsingott, ott tessenek rágódni)írtam ezt 9:13-kor)))

D.Leery 2016.04.24. 09:48:40

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): detto :)

tanulságként megjegyezni: a boszorkányok által küldött energia kontraproduktív

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.24. 10:03:57

@alsophila.grahami: nem,mert 1. nem szeretem a kutyákat,2. a szerelmi szál nem romantikus itt,hanem inkább szánalmas. 3. kit érdekel?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.24. 10:11:05

@lac64: hozzám hasonlóan. egyébként szerintem is csini smink nélkül

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 10:12:05

@PeniValdes: Mivel érdemelte ki Heni? Ha abból indulok ki, hogy itt kik védték érzelmileg Peni, akkor csak Paranyuszit tartom igazán Ő-szintésnek. A többieket nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 10:13:03

@PeniValdes: Te egy igazi verbális csábító vagy Peni! :-)

Krétagarbó 2016.04.24. 12:11:56

@VV Erőlegény: az első egyértelműen az volt, ezt well sem titkolta

Krétagarbó 2016.04.24. 12:18:47

@VV Erőlegény: mióta bíráljuk a kommentelőket? Miért nem a játékosokat és a posztot?

Krétagarbó 2016.04.24. 12:24:24

@D.Leery: szeretem a megelőlegezett bizalmat így előre. Leülhetsz, egyes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.24. 13:36:38

@Krétagarbó: Pont nem rád gondoltam, illetve azt gondoltam, hogy te már nem tartozol ebbe a csoportba, kár, hogy magadra vetted! Néha az az érzésem, hogy valaki más is használja a nickedet.

Pácsó Ármándó 2016.04.24. 14:02:39

@VV Erőlegény: Van(nak)olyan barátaid, akik kiállnak melletted a hibáid ellenére is? Ugye, hogy vannak!
Ők azok, akik meglátják benned a szerethetőt, akkor is, ha mások nem? Ugye, hogy ők azok!

A szemellenzős elfogultság, ha védesz valakit, azt jelenti: így fejezed ki, hogy szereted.
A szemellenzős elfogultság, ha támadsz valakit, azt jelenti: így fejezed ki, hogy gyűlölöd.

Persze ez az én véleményem, de hátha segít megérteni valamit :-)

2016.04.25. 13:19:11

meg van egy harmadik dolog is, amikor a kommtársak kizárólag a játékos viselkedése alapján tudnak véleményt formálni, mert nem ismerik az adott játékost privátban. most másodjára fordult ilyen elő itt, h olyan megosztó személyiség játszott, akinek vannak hv blogos barátai/hozzátartozói. jogában áll mindenkinek a saját meglátása alapján véleményt formálni, anélkül h véleménykülönbség miatt legyalulnák egymást.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:41:32

@Biriksz_Krokiksz!: ki volt a másik? nekem ez vhogy kimaradt... amúgy egyet értek veled, mi csakis a tévében látottak alapján tudjuk megítélni a játékosokat, ezért a kritikánk nem az xy privát embernek szól, hanem a játékáról, a játékban való jelenlétéről, amit és ahogyan játszott, és qvvvára nem érdekel, hogy amúgy ő milyen a barátai szerint, mert ezt a többiek védelmében is bizonyára el tudnák mondani az ő privát barátaik, ezért nem fair erre hivatkozva mentegetni folyton x-et, y-t, tökmindegy kit...

személy szerint én nem hiszek abban, hogy mást lehet alakítani egy játékban, és mást a privát életben, sztem mindenki azt tudja nyújtani, ami amúgy is benne van, max a normál életében visszafogja magát, viselkedik annak megfelelően, hogy milyen társaságban, milyen élethelyzetben, kinek-minek akar megfelelni, de meggyőződésem, hogy ha hasonló konfliktushelyzetbe kerülne bármikor, mint a farmbéli létének egy-egy szituációja, ugyanígy reagálná le, ugyanezt a sztáljt hozná, noha nem ismerem...

és nem is akarom ismerni, mert ebben a blogban a játékot és a játékosokat elemezgetjük, amihez semmi köze a privát életüknek - egy filmkritika során se elemezgetik a csapnivaló színészi teljesítményt nyújtó színész esetlegesen zilált magánéletét, és nem is hozzák fel mentségére, a kritika tárgya kizárólag az adott darabban nyújtott teljesítménye - ugyanez a helyzet itt is. mindegy Heni amúgy milyen, amit Szlovéniában nyújtott, arról alkotunk ilyen vagy olyan véleményt, a HV-blog és a kommentek is ERRŐL szólnak, ez a lényege az egésznek. aki egy ilyen játékba bemegy, az ezt - is - vállalta, ezzel tisztában kell legyen.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:43:59

szemellenzősen védeni valakit pedig nagy ostobaság, és semmi köze nincs a barátsághoz, mert nem barát az, aki mentegeti a mentegethetetlent, hanem elvtelen nyaller, aki nem hogy jót nem tesz, de egyenesen rosszat tesz azzal, akit a negatív, vállalhatatlan dolgaiban megerősít, ahelyett, hogy rávilágítana azokra a dolgaira, amiket elcseszett. Heni a játékban totálisan elszállt, folyamatosan rossz irányba ment, és végtelenül el volt telve magával, önnön észbeli fölényének (hamis!) tudatával, ez lett a veszte, ezért van out of game. egy barát segíti az önvizsgálatban, és azon van, hogy korrigálhassa, amit kell - aki ehelyett ünnepli a baklövéseit, az nem barát, hanem mondom, elvtelen nyaller. /isten óvjon mindenkit az ilyen barátoktól!/

2016.04.25. 14:52:51

@alsophila.grahami: vvPeti volt, ez sztem nem titok, elég soxor előkerült már a téma, és tesóját sokan nagyon bírjuk. és igen a játékosok játékát elemzi a többségünk, személyeskedés nélkül, és ezt kéne megérteni.

alsophila grahami 2016.04.25. 14:57:26

@VV Erőlegény: ezek pedig száz százalékosan jogos felvetések; kinyilvánítani valakiről nyíltan és vagy ezredjére, hogy ostoba, buta ember, akivel nem bír egy levegőt szívni tovább, maximum akkor adekvát, ha valóban így van, de jelen esetben láttuk, hogy ki előzte be surranópályán az agyast: az általa állandó jelleggel leostobázott játékostárs, aki egyrészt különösebb lacafacázás nélkül kiröhögte, amikor a szokásos (buta, szánalmas, egybites) kliséket puffogtatta rá, másrészt pofázás helyett inkább leverte a párbajban. ellentmondást nem tűrően, és ezt így is kell, ennek van értelme. de akkor joggal merül fel a kérdés: ki is okos itt valójában?
nem vagyok Sanya-fan, de már harmadszor becsülték alá, és harmadszor mutatta meg, hogy több van benne, amint amit eddig megmutatni szándékozott magából, vagyis: ravasz, ügyes stratéga, aki nem mutatta be már az elején a teljes fegyvertárát, hanem csak mindig azt veszi elő, ami éppen kell, vagyis beosztja az erejét. nekem ő - épp ezek miatt - fekete ló a játékban.

alsophila grahami 2016.04.25. 15:01:26

@Biriksz_Krokiksz!: igen? hát köszi, nem tudtam, hogy őt ismerték itteni komtársak, nekem nem jött le anno itt; csak azt tudtam, hogy nem egy reality-szűz, volt már több ilyesmi megjelenése, és a castingbrigádban is dolgozott korábbi valóságshow-knál, így bizonyos mértékig már ismert volt, de az, hogy személyesen is ismerte innen bárki, az nekem nem volt levágós, thx az infóért.

2016.04.25. 15:01:28

@alsophila.grahami: nézd, ez megint nézőpont kérdése, és legyen elég annyi, h nem jött be a dolog, a következtetést meg majd levonják/juk mindenki a maga szájíze szerint.

alsophila grahami 2016.04.25. 15:04:57

@Biriksz_Krokiksz!: eh, hülye vagyok, nem olvastam figyelmesen, amit írtál, szóval a tesója, igen, akkor már tudom is, hogy kiről van szó (de nem személyeskedem;) :)

2016.04.25. 15:23:51

@alsophila.grahami: ilyen nyersen amúgy sskk nem fogalmaztam, de nekem is ugyanez a véleményem az igazi bariságról.

2016.04.25. 15:34:21

@D.Leery: Blogger letetekre nemigen olvassatok el figyelmesen amit az ember ir.. ;) most mar elmondhatom h Heni "allapota" az egyik feluleten ahol kommunikalni szoktunk "nem elerheto" volt meg pentek delutan is, es tudtam h csutortokon mar megvolt a parbaj es csacsi modon abban biztam h valamelyik felkegyelmu kisetalt/feladta, azaz HA nem is nyerte meg a parbajt meg jatekban van es szepen visszakuldik... Ennyike. Kb ezt irtam akkor is, de persze jo paran felre ertettek... :) de ez meg mindig megtortenhet szal... :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.25. 15:48:46

@paranyuszi: én értettem,csak én úgy gondolkondtam,hogy a stáb ügyel arra,hogy azt hidd,hogy aznap történnek az események

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 15:51:30

@PeniValdes: igen, sajnos eleg profik. :)

2016.04.25. 16:06:44

@paranyuszi: ne basztasd furiózát, értelmezd amit írt, nem bántotta henit.

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 16:07:37

@Biriksz_Krokiksz!: senki nem basztatta. Ertelmezd te is amit en irtam.

paranyuszi (törölt) 2016.04.25. 16:08:17

@PeniValdes: hàt nem :)

2016.04.25. 16:10:01

@paranyuszi: azért kértelek, h ne.

D.Leery 2016.04.25. 17:37:15

@paranyuszi:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(bocsánat, sixx, áldás, békesség)

Krétagarbó 2016.04.26. 05:28:48

@VV Erőlegény: tudom, hogy nem rám gondoltál. Attól még nem a kommtársak véleményezése itt a 'feladat'. Egyébként más nem használja a nickemet, sajnálom, ha csalódást okoztam.:)

Krétagarbó 2016.04.26. 05:35:09

@VV Erőlegény: ja és nem azért reagàltam rá, mert magamra vettem. Egyszerűen zavar, amikor nem a játékosokról vagy a játékról csevegúnk itt, hanem a kommentelőkről.
süti beállítások módosítása