Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 15. hét

2016. április 19. 14:00 - lulu1.0

Roland hamarosan jó útra tér, aztán nekünk meg nem lesz mit nézni többet. Remek! Mielőtt mindenki nyugtató után kapkodna, elmesélem, hogy csak abban az esetben kell attól tartanunk, hogy a Jóban Rosszban uncsi kórházas sorozattá avanzsál, ha Barbara nem éli túl az épp aktuális tüdőlövését. Kár, hogy eme sorozat esetében igen csekély a kommentelési hajlandóság, ellenkező esetben örömmel szavazást kezdeményeztem volna a témában.

15_het_1_bekezdes.jpg

Szóval az a nagy helyzet, hogy Barbara már megint rosszkor volt rossz helyen. Most őszintén, mennyire életszagú az, hogy az egyébként mindig megfontolt maffiafőnök szíve ellágyul, mert a már egyszáz éve ismert, sokszor a kelleténél erőszakosabb, hisztériára erősen hajlamos karakterű „még csak” barátnője bevágja a durcit, hogy nem azonnal indulnak el valami utazásra, csupán pár órával később. Szíve ellágyulása meg nem eredményez mást, mint hogy igent mondd egy szabad szemmel is jól érzékelhető blődségre, történetesen, hogy a csaj odamehet egy maffiás leszámolós helyszínre, ahol Roland még „beszélgetne” egy picit valami fogva tartott delikvenssel, hogy aztán tíz egész perccel hamarabb indulhassanak a reptérre a szerelmesek. Ne már.

15_het_2_bekezdes.jpg

Persze mi lesz ennek az eredménye, na, mi? Hát persze, hogy tüdőlövés. Szenvedés, önmarcangolás, lelkifurka, könnyek, dráma. Ez a Barbara is lehetne már rutinosabb róka. Nem tudom, hányszor lőtték már meg egyéb testtájain ebben a sorozatban, de még egy tíz éves kislány is tudja, hogy nem megyünk éjnek évadján erdőbe egyedül. Ha már megyünk, nem szállunk ki a járó motorral hagyott autónkból. Ha már kiszállunk, nem ülünk fel védtelenül, refivel megvilágítva a motorháztetőre és lamentálgatunk azon, hogy jajj, hát nincs térerő. Egy erdőben. Asszem kimaxoltuk a Barbara témát.

15_het_3_bekezdes.jpg

A Pati, Dóra, Zoli háromszög háza táján is fokozódik a nemzetközi helyzet. Vera, miután lebuktatta a párost múlt héten, önkéntes rendőrhöz illően beígérte, hogy ha emezek nem állnak oda Patrícia elé egy őszinte vallomással, akkor majd Ő megteszi ezt, de az senkinek sem lesz jó. Dóra és Zoli ezért inkább az egyenesebb utat választja. Választaná, de épp mikor ezt tárgyalják valami alagsorban, nagy titokban, Pati épp arra jár. Persze, hogy ezek csókolóznak is, mármint a régi-új szerelmesek. Patrícia feje meg, mint egy hatos foci. Azután hirtelen feleszmél és lő néhány képet a gaz árulókról, amelyeket a későbbiekben nem lesz rest használni.

15_het_4_bekezdes.jpg

Ugyan Steiner doktornő rosszul mondta, mert Pati ezzel nem az internetes zaklatás, sokkal inkább a személyiségi jogokkal, képmással történő visszaélést valósítja meg, de a lényeg nem is ez Csillagkúton. Itt kérem, csupán az számít, hogy magánügyeket mindenki a lobbiban szeret megoldani, ha lehet üvöltözve, nagy közönség előtt, és az sem baj, ha elcsattan néha egy pofon. Vagyis de, az már baj. Ezért történhet meg az a skandalum, hogy Dóra doktornőt egy hónapra felfüggesztik, miután Patinak lezavart egy maflást a vita hevében. Annak érdekében, hogy az ilyenkor szokásos barátságok kerülnek veszélybe és megkezdődik a klikkesedés szálnál többet is kapjon a kedves néző, beépítették a jujj nagy baj lesz, és ilyenkor nem számít mekkora ellenségek voltunk még tíz perce morális kérdést feszegető elemet is. Üdvözítő.

15_het_5_bekezdes.jpg

Mindeközben Böbe olyan poszttraumatikus stresszben van épp a kirablása okán, hogy ártatlan emberekre mondja, felismerte, Ő a bűnös. Szerencsére az Ő mindig józan lánya sem volt hátul a sorban, amikor az önkéntes rendőr szerepeket osztogatták. Gyorsan tudatta mind a család többi tagjával, mind pedig a rendőrséggel, hogy az anyukája bizony nem direkte, de tuti félrevezeti a rendőrséget. Szumma szummárum, be is igazolódott az Ő félelme. Kiderült, hogy a boltot kirabló ipse az a szerencsétlen, akivel fentebb említett Roland beszélgetni óhajtott. Meg aki aztán menekülés közben tüdőn lövi Barbarát, meg akit Roland még az előtt elüt, hogy beszélgetni tudnának. Hogy ez így bonyolult? Nem, egyáltalán nem azt, de nem is egy kifejtésre érdemes eleme a heti folyamatoknak. A lényeg, hogy korpuszánál nem mást találnak végül, mint Böbe bankkártyáját. Így aztán minden jó, ha a vége jó. Kivételt képeznek ez alól a meglőtt és elütött szereplők, természetesen.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása