Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7819-7820. rész

2016. április 08. 12:00 - Gillotte

Miki visszahívja telefonon az ingatlanost, aki Nórával akart beszélni egy zsámbéki házról, amit Nóra a férjével akar megvenni. Miki Nóra férjeként, Schneider Róbertként bemutatkozva telefonál, s belekezd, hogy a felesége már régebben érdeklődött a ház iránt, de az ingatlanos félbeszakítja… azért a ma délután nem volt olyan régen!

bk_marcius11_1.png

Peti, Ottó és Laci nagyon belejönnek az udvari szalonnasütésbe, már Vili és Bözsi is csatlakozik, de Gizella közösképviselő elégedetlenkedik, hisz ez a tűzveszély maga! A végén azért csak megenyhül Novákné, úgyhogy jó hangulatban tábortüzeznek.

bk_marcius11_2.png

Otthon Hanna kikérdezi Ádámot, aki áradozik a fotózásról, s azon belül Lili arcáról, amiről csak jó képeket lehet csinálni. Ádám javasolja, hogy csináljanak valamit együtt, de Hannának nincs kedve, helyette, míg Ádám tusol, babrálja a fényképezőgépét. Nem tudni, hogy csak a képeket nézte meg, vagy ki is törölte őket. Valószínűleg nem, mert a következő jelenetben Ádám már Lilinél van, aki reggelit készít, s megnézik az előző este készült képeket. Ádám kiemeli, hogy kellett picit retusálni, de nem Lili arcát, mert az úgy tökéletes, ahogy van. Kínos egymásra pillantások, hú, csak nem érzi Hanna a vesztét? Ádám ezután hazamegy kajálni, mert az egymásra bámulás miatt Lili rántottája odaégett. Ádám megint áradozik a jó fotókról, de Hanna nem bírja, s elmondja Ádámnak: látta őket tegnap este, és a fotókat is, látszik Ádámon, hogy többet érez Lili iránt, mint ildomos lenne, úgyhogy inkább elengedi Ádámot, és hozzáteszi: örül, hogy a fotós megtalálta a múzsáját, még ha Lili személyében is. Ádám próbálja megvétózni a dolgot, de a szíve mélyén tudja, hogy Hannának igaza van. Ezután Ádám és Lili újra fotóznak, de Ádámnak nincs jó napja, el is mondja múzsájának, hogy azért, mert Hanna féltékeny, s ezért szakított vele. Lili szerint ez baromság, de Ádám elismeri, hogy tény, hogy Lili tölti meg élettel a képeit. Lili nem szarozik sokat, ad Ádám szájára egy cuppanósat, aki tovább folytatná a kísérletet, és mélyebbre hatol…

bk_marcius11_3.png

Rudi olyan előkelő terítéknél ülve fogyasztja a reggelit a villában, amilyet még filmben sem látott. Alíz nem tud osztozni az urizálásban, mert Luca még mindig lázas, talán orvoshoz kéne vinni. Hát…ja. Rudi ad egy húszezrest Alíznak, hogy költse el magára meg Lucára, ezt (kivételesen) munkával kereste. 

bk_marcius11_4.png

Attila a ház előtt összefut a jókedvű Nórával, érdeklődik, hogy minden oké volt-e tegnap este. Nóra elszólja magát, hogy igen, beszélt az ingatlanossal… oké, akkor elmondja, hogy Zsámbékra fognak költözni, így többes számban. Attila rohan fel az infóval Mikihez, akit nem ér meglepetésként a dolog, s Attilánk kijelenti az aggasztó tényt, miszerint Nóra valószínűleg Robival akar Zsámbékon éldegélni. Miki beavatja öccsét, hogy ez a pszichológus terápiája, hogy szerepjáték segítségével segítsenek Nórának feldolgozni a gyászt. Attila szerint ez a módszer nem jó, tekintve, hogy Nóra annyira beleéli magát a játékba, hogy képes házat venni, de Miki szerint nincs ok az aggodalomra. Miki nagyon magabiztosan mondta e megnyugtató szavakat, de ennek ellenére átmegy Nórához, aki lelkesen meséli, hogy nem elég, hogy megveszi a házat, már a csempét is megrendelte, és épp olyan lesz, mint amilyennek megálmodták. Szorosan átöleli Mikit, s suttogja: ,,úgy szeretlek, Robi”. Ennyit a dokinő szerepjátékos terápiájáról…

bk_marcius11_5.png

Ottó Petiék kanapéján ébred másnaposan. Peti már magánál van, úgyhogy kávéval ébreszti ivócimboráját. Peti elábrándozik még pár buliról, de Ottó lelombozza, mert vissza kell mennie Németországba, mert színész akar lenni, vagy matekozni akar egész életében a Műszaki Egyetemen. Peti szerint az egyetem nem minden, hisz neki sincs diplomája, mégis van egy saját vállalkozása. Peti ebben a tudatban hagyja Ottót, majd lemegy az udvarra eltakarítani a hamut, és megköszöni Gizinek, hogy hagyta őket szalonnát sütni. Milyen kár, hogy Ottónak vissza kell mennie Németországba – sóhajt fel. Jaj, olyan ügyes mixerfiú, biztos fellendítené a Rózsa forgalmát! Bumm, így legyen ötösünk a lottón! Peti közli is Ottóval a remek hírt, miszerint talált neki munkát, és hamár, akkor lakáskulcsot is ad, összeköltözés címszó alatt. Koccintanak is rá egy üveg sörrel, olyan jó, hogy pillanatok alatt legjobb barátok lettek, ez tényleg ilyen gyorsan megy!

bk_marcius11_6.png

Ági Szomszédok Jánossal tart ,,üzleti” megbeszélést. Ha jól veszem ki, Ági ,,vesz” egy lányt. Áhá, szóval Rudinak majd ezzel a lánnyal kell csókolóznia! De miért? János rámondja az áment, cserébe azért, ha Ági segít Attilát letaszítani a Kft trónjáról úgy, hogy Miklós léphessen a helyébe. S a fonal megkezdett elveszni… Ági a ,,kapott” lánnyal állít haza a villába, aki gyanúsan úgy néz ki, mint Liza az esküvőn, mind hajban, mint ruhában. Rudinak is ugyanazt a ruhát kéne viselnie, ami az esküvőn volt rajta, de ennél a pontnál száll inába a bátorsága, hisz most minden olyan jó Alízzal. Ágit ez nem igazán hatja meg, csak akkor jár a lóvé, ha Rudi szépen megcsókolja a Lizának maszkírozott csajt. Az ál-Liza szeretné tudni, hogyan formálja meg a karaktert, de Ági felvilágosítja, hogy ide még színitanoda sem kell, nem kell aggódni. A ,,színészek” helyszínre mennek, Ági pedig a laptopról figyeli az eseményeket. A Lizát alakító lány szeretné jól megformálni a szerepet, és könnyítene a dolgán, ha Rudi ,,action!” felkiáltással kezdené meg a játékot. Így is tesznek, ,,action!” szól Rudi, majd sokat sejtetően nekiállnak ölelkezni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása