Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x08 - Ahol húsvéttal nem ér véget a böjt

2016. március 30. 09:00 - Bruti

Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról.

1_1.jpg

De nézzük inkább a jobbágyokat. A húsvétra való tekintettel, Attila a sutyerákok királya, kioszt minden srácnak egy papírt, hogy írjanak húsvéti köszöntőt. Abból, ahogy elmélyülten rágcsálták a libatollat semmi jóra nem számítottam, de végül tisztességesen szerepeltek. Reggel mindenki ünneplőben tüsténkedik, a srácok, felsorakoznak az udvaron pár vödör vízzel felfegyverkezve, majd jönnek a rosszat sejtő csajok. A legtöbben a hozzájuk legközelebb állóhoz verselt, majd lájtosan locsolgattak is. De a jó világ eddig tartott, mert a lányok egy rohadt tojás nem sok, de annyit nem bírtak felmutatni.

2_1.jpg

Attila, a farm eheti gazdája lenézett a kamrába, és nem akart hinni a szemének. Tegnap óta nem fialt le se a krumpli, se a hagyma, zsír se keletkezett a bödönben, szóval csalódottan távozik. Dóri és Sanya tanácstalanul forgolódnak a konyhában, mert valami reggelit kéne hegeszteni, de alapanyag híján Sanya már a fényevést pedzegeti. Bár saját bevallása szerint ez nem diéta, amit ő csinált kint, mikor fitneszölt na, az vót valami! Így van ezzel Laura is, aki a kinti világban már éhezett tudatosan (!), szóval ki is köpi a búzadarát, amit egy büdös nagy lábosban keverget. Kint a srácok központi témája is a kaja. Mára már párás szemekkel emlékeznek vissza a négy nappal ezelőtti tejbegrízre, majd Attila szétosztja a „reggelit” és a kirakatparasztok szomorú orcával falatozni kezdenek. A riportban mindenkinek van néhány gondolata az éhezésről, de a csúcspont Dóri, aki már konkrétan legel a kertben.

3_1.jpg

Reklám után Gergővel kezdünk, aki egy alapvetően szimpatikus ember, a blökijével együtt, hát még most, amikor Briginek hintát készít, hogy azon ülve merengjenek bele a naplementébe... mondjuk vacsora helyett. Kongó kutya viszont valamit félreérthetett, mert kitolta a rúzst és teljes harci díszben rárontott a birkabőrös hintára. Amíg a párocska romantikázik, Márk és Cintia ketrecet eszkábálnak a nyulaknak. A metroszexuális barátunk kezében úgy áll a kalapács, hogy bármelyik pillanatban komoly károkat tehet magában és környezetében. Ha lehetne, fordítva verné be a 75-ös szöget is, de hál’ istennek nem lehet. Dia és Norbi már a kiszavazáson agyalnak, Dia Vivit lökné oda a kutyáknak, Norbi meg Sanyát, mert tele a töke azzal, hogy egy ilyen erős ember csak a konyhában sertepertél.

4_1.jpg

Vivi valamin veszekszik Attilával, de faguriga legyek, ha értem mi a faszról van szó. Mert Attis klingonit használ, a csaj meg csak szimplán ostoba, szóval nehéz a kommunikáció idegen fajok között. A lány inkább elmegy futni a másik fitneszguruval, Sanyával, aki közli vele, hogy nem a munkájával van a baj, hanem, hogy sokat pofázik, ami roppant idegesítő. Erre a csaj felüti a közhelyszótárt az "én ilyen vagyok" oldalon. Hát ne legyél b+! Visszatérünk a két asztalosunkhoz, akik annyi szöget bevertek a ketrecbe, hogy már egy kisebb mágneses vihar esetén is életveszélyben lennének a nyulak, majd mikor Attila meglátja a művet, annyira elképed, hogy inkább veszekedés nélkül kifordul a pajtából.

5_1.jpg

A farm heti főnökének amúgy is sok gondja van a hülyékkel, ráadásul van valami az istennek se fér, az amúgy sem bántóan okos fejébe: a délutáni szieszta. Az meg mi?

Az éjszaka úr vagy, nappal is legyél… az.
Vagy, ha éjszaka legény vagy a talpadon, akkor járjál táncot reggel is!

Sorolja a klingoni közmondásokat, én meg látom magam előtt a műsor producerét, ahogy elégedetten bont pezsgőt a castingossal. Attila egybegyűjti a jobbágyokat az ebédlőben és kioszt minden álomkórost. Cintia viszont rosszul tűri a kritikát, így mocskos nagy veszekedés lesz belőle. A végén minden marad a régiben, szóval sok értelme nem volt, max annyit ért el a főni, hogy most már a saját klikkje is utálja. Norbiék viszont kihasználják, hogy egy helyre vannak beosztva és nagyon okosan megint a szavazást erőltetik. Végén megegyeznek, hogy Sanyát és Cintiát küldik a párbajra.

Vacsora után Attila összegzi a napot. Több embert meg szeretne dicsérni, de inkább csak Henit veszi elő, aki séf létére nem bír rendet tartani a konyhai rabszolgák között. Szó szót követ, és egy fasza balhé után Heni mehet a földekre kubikolni, míg a konyhafőnök ezentúl Dia lesz, akinek láthatóan tetszenek a fejlemények. A nap utolsó eseménye, hogy Norbi és Cintia csókolóznak az éjszaka leple alatt, ami azért pikáns, mert Norbi, kis társaival pont őt küldené haza. Hm...

6_1.jpg

Címkék: a farm
635 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2016.03.30. 09:32:37

Bruti, imádás van!!!

beacska 2016.03.30. 09:35:29

jó volt visszaolvasni, mert én sem értettem baromira, h Norbi miért nem áll ki Cinti mellett....egy kanyi szót nem szólt.

az kimaradt az öfiből, h Norbiék vmiért 2 embert fognak jelölni. szándékosan...miért? ők akarják adni a 2 párbaj-jelöltet garantáltan? az azért nehéz lesz, de most még talán kivitelezhető...végül is Dani befutó lett 3 szavazattal is...már...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 09:44:51

az éhezéses rész a legjobb Sanyával és Lauval

mocskosmacska 2016.03.30. 09:54:55

Az éhezéssel az a baj, hogy nem hiszem el. Az rtl klub valóságshow-i annyira kamuk voltak, hogy én már nem hiszek el semmit sem.
Viszont az nagyon jó ötlet volt a forgatókönyvírótól, hogy az elsőre legjobb pasi, Gergő egy harmincas háromgyerekes anyukára hajt, amikor ott vannak a fiatal csajok is. Szerintem ez egy nagyon pozitív üzenet, hiszen azt mutatja, hogy nemcsak a húszéves bombanők tudnak hódítani, a vonzás törvényei ennél sokkal bonyolultabbak, egy harmincas, többgyerekes anyuka is lehet könnyedén vonzó nő.

mocskosmacska 2016.03.30. 09:55:21

@PeniValdes: Sanyától tököm kivan. Egy felnőtt férfi, hogy lehet ennyire hiú.

Krétagarbó 2016.03.30. 10:08:41

@beacska: én sem értettem Norbit, hogy Cintiát simán hagyná kiküldeni, de hát ez a játék...

mocskosmacska 2016.03.30. 10:12:16

@Krétagarbó: Norbiban én is csalódtam. Azt hitte, hogy egy egyszerű, de egyenes gyerek. Az meg már milyen gerinctelen dolog, hogy valakit megkanol, aztán kiszavazná.

Krétagarbó 2016.03.30. 10:18:37

@mocskosmacska: sunyi kicsit, ebben igaza volt Daninak amúgy. Még Dia hasonló játékos, nekem ők nagyon összeillenének, de hát Cinti pár fokkal csinosabb ugye...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 10:23:55

@mocskosmacska: Szerintem ez csak egy ügyes RTL-es vágás volt. A szövegkörnyezetéből kiragadott mondat. Ha valakinek érdeke lenne Cintiát kinn látni az egyébként Dia lenne, de biztos vagyok benne, hogy Cintia nem lesz a két párbajozó között és, hogy sem Norbi, sem Dia nem fogja jelölni sem. Az egyik párbajozó szerintem közel 100%, hogy a Bájgúnár Márk lesz, az ellenfele pedig vagy a Tűzoltó, vagy a Fitnessguru, vagy az új lány Vivi lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 10:25:46

@Krétagarbó: Mondjuk inkább azt, hogy mindkettőbe szorult némi tattikai érzék is... Ezt a játékot anélkül azért nehéz eredményesen játszani.

mocskosmacska 2016.03.30. 10:32:55

@VV Erőlegény: Igen, tényleg nem érdemes ezen gondolkodni, mivel nagy valószínűséggel megírt az egész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 10:34:57

Bruti, a posztcímed nálam telitalálat (10/10 pont) ! :-)

beacska 2016.03.30. 10:40:52

@VV Erőlegény: Diának az égvilágon semmilyen érdeke nem fűződik Cinti jelöléséhez. Egyenlőre egy csapatban eveznek (bocs)...bár az is lehet, h most, h az észkombájn kiment a csajok szélnek mennek...

én Tűzoltóra tippelek, h ő lesz a jelölt, mert Attila feje nagyon vigyorgott, mikor mondta, h már most tudja, h kit fog választani. és hát ő már mióta azt mondogatja, h ki fogja rakni...kicsit rákattant a témára

beacska 2016.03.30. 10:43:47

mondjuk, ha már koplalás van: nem értettem, h miért kellett OLYAN állagúra készíteniük a darakását? kb. 1 literrel több vizet ha ráöntenek, folyékonyabb lett volna, könnyebben csúszik....

hannamontanna 2016.03.30. 10:53:14

Helló. Erről a részről lemaradtam, de most mégsem..... tiszta VV nosztalgiám van itt most :-D

Andi.Mf 2016.03.30. 10:56:51

@mocskosmacska: Szerintem Gergő azért Brigit választotta, mert a fruskák nem érdeklik. Valószínű a biszex nőkre nem bukik, ezért Cinti kiesik, Laura smink nélkül kifejezetten csúnya időnként. Tegnap a riportpajtában pont azt néztem, hogy olyan amikor beszél mint egy fogatlan öregember. Dia pedig a megkanollak dumával szerintem nem lesz túl népszerű a fiúk körében. A férfi vadászni szeret, udvarolni. Aki felkínálja magát, sőt még ki is mondja, hogy kanolni akar, az nem túl vonzó egy férfi számára. Maximum olyan pasinak, akinek szökőévente jut egy nő, és az is csak akkor ha fizet. Heni nem passzol hozzá és Dóri sem igazán, így maradt a visszafogott Brigi.

aloksak 2016.03.30. 10:57:49

@mocskosmacska: Szívemből szóltál. :)) @VV Erőlegény: Azért ne felejtsük el, hogy nem biztos egyáltalán, hogy az megy párbajra, aki a legtöbb szavazatot kapott. Attilán sok fog múlni, hiszen a kettő legtöbb szavazatot kapó személy közül ő dönti el, ki lesz a párbajozó. Na már most, ha tegyük fel, keresztbe egymásra teszik a jeleket, és több embernek is van egy jele, akkor is ö dönt. És ha Cinti közte van, simán előfordulhat az, hogy kiválasztja. Hiszen volt vele egy vitája, és ez maradt meg neki a fejében. Ráadásul ő sem vak, látja hogy Norbi és közte alakulgat valami, és akár már csak taktikából kiküldi. Ezzel is odaszúrva Norbinak. :) Persze ez fikció, és nagy valószínűséggel az lesz, amit te írtál. :)@PeniValdes: Akkor már nem is fog. :)

aloksak 2016.03.30. 10:58:39

Jó lett a poszt. Köszönjük. :) A cím is telitalálat, ahogyan az előttem szóló kedves kolléga már megjegyezte itt. :)

hannamontanna 2016.03.30. 11:00:04

Amúgy most akkor nem az van, hogy ha készítenek valamit, akkor kapnak kaját? Folyton fonogatnak valamit madzagokból - eddig azt hittem karkötőt - vagy csinálhatnának kisszéket. Vagy azt nem lehet kajára váltani? Alakformáló farm..

Krétagarbó 2016.03.30. 11:08:57

@VV Erőlegény: nekem egyelőre még sok ez a taktikai érzék. ez ilyenkor még ellenszenves, emlékezz vissza, Viki sem nyert anno a VV-ben, sőt.
Nem elég taktikusnak lenni, szerethetőnek is kell lenniük. Igaz, itt nem nekünk játszanak, de bent is könnyű elveszteni a többiek bizalmát. Az utolsó háromból viszont a közönség fog dönteni.

Krétagarbó 2016.03.30. 11:10:21

@beacska: lehet ez is. nagyon eltűnt Tűzoltó a műsorból.

alkalmi nyúl 2016.03.30. 11:13:18

@Krétagarbó: Egyetértek. :) Dia és Norbi is sunyi, akiket meg meg tudnak győzni arról, hogy olyanra szavazzon akire valójában nem akar (pl Brigi Laurára akarna) azok meg gyenge jelleműek. Igaz, faék Diácska legalább taktikázik, ha már a kanolás nem jön össze... Amúgy nem értem Norbi miért akarná potenciális numera Cintiát kitenni? És továbbra sem értem, mi a terv a termesztést illetően...

Krétagarbó 2016.03.30. 11:14:02

@beacska: egyébként én valahol azt olvastam vagy hallottam (tudja a franc már), hogy 2 hétre elegendő kaját adnak nekik indulásként, és addigra be tudják indítani annyira a farmon az állattartást, földművelést, hogy megélnek belőle, a felesleget meg eladják.
Ehhez képest már 4. napon nem volt kajájuk. Azt azért nem hiszem, hogy 3 nap alatt felették volna 2 hét kajáját...

Krétagarbó 2016.03.30. 11:15:23

@Krétagarbó: dehogy eladják, bartereznek Sly gazdával:)))

penna 2016.03.30. 11:15:28

nekem a tegnapi részben az tetszett a legjobban, amikor Attilagazda marha nagy fontoskodás közepette bejárta a birodalmát és egy balkanyarnál seggre tottyant a sárban :DDDDD

zsebatya 2016.03.30. 11:18:38

Bruti drága, fasza a beszámolód, de alig hinném, hogy lenne ezen a szlovén tanyán 75-ös szög. Ebben a műfajban a 3 centis mérethatár felett a tömegforgalomban 10 milliméteres méretlépcső működik, tehát az a szög vagy hetvenes, vagy nyolcvanas lehetett.
Még mielőtt bárki is kinevezne szögnácinak, vagy egyszerű hülyének, csak jelzem: ezzel az egész műsorfolyam helyzetnélküliségét akartam jelezni. Nem jó. Nem jó nekem, parasztgyereknek, hogy az egyik legtiszteletreméltóbb emberi tevékenységet, az élelmiszertermelő gazdálkodást ilyen mérhetetlenül primitív bunkók afféle cirkuszi mutatvánnyá züllesztik sok százezer néző előtt és úgy általában a vidéki életformát is telibe gyalázzák.
Az meg már csak tényleg sírnivaló plusz, amikor a hivatásos tanyagazda a kifordított barázdákkal szembe kezd ásni. WC-lánc, büdös takarodó az egésznek.

Andi.Mf 2016.03.30. 11:24:02

@alkalmi nyúl: Nekem sem stimmel valami Norbiban. Sok benne az elfojtott düh. Ami már most időnként ki-kitör, de még visszafogja magát. Előbb-utóbb robbanni fog. Attila és közte még komoly konfliktus támadhat.

lac64 2016.03.30. 11:32:00

@zsebatya: "vidéki életformát is telibe gyalázzák."

Szerintem meg pont nem. Inkább pont azt mutatja be, hogy a városiak által sok esetben annyira lenézett vidéki (tanyasi) élethez mennyi ismeretre van szükség, hogy meg tudd termelni akár csak a saját szükségleteidre elég élelmet.

beacska 2016.03.30. 11:32:54

@Krétagarbó: 2 hét alatt ESETLEG a gyom nő ki.

Mirocska 2016.03.30. 11:35:03

Ott az a rengeteg fűszerpaprika.. Ha ledarálnák, nem lenne jó cserealap?
Két hét alatt szerintem sem nő ki semmi, amit meg lehetne enni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 11:35:43

@Andi.Mf: Szerintem csak annyi, hogy egy egyszerű parasztgyerek, akiben egyre inkább kezd tudatosulni az, hogy amennyiben a kutyás Gergő nem lép a tettek mezejére, és továbbra is a VV-Robini szürke szamár a ködben utat járja, akkor a fiatal kora ellenére ő is megpályázhatná ebben a felhozatalban az alfa-hím státuszt. Ebben erősíti, hogy - legnagyobb meglepetésére - most már legalább két csaj próbálja őt megkanolni, és igazából a 35+-os hímek vagy alkalmatlanok az alfa-hím szerepkör betöltésére, vagy, mint azt Gergő esete is mutatja - egyenlőre -nem ambicionálják azt (és az azzal járó jogokat és felelősséget)... Persze a legnagyobb gondja mégis csak az, hogy ő maga sem egy alfa-hím típus...

alkalmi nyúl 2016.03.30. 11:36:47

@beacska: Hát, ez az. És még a magokat sem szórták be az állandóan ásott földbe. Egyre jobban az az érzésem, hogy kizárólag az éhezésre, illetve kevés kajára megy ki az egész "játék", nyilván az éhes, fáradt emberek könnyebben egymásnak esnek. De még mindig csak ez hoz nézettséget? :(

lac64 2016.03.30. 11:39:14

@alkalmi nyúl:
Ha jól értettem - mert motyognak hadarnak és a hang úgy egészében ritka szar - Norbi választása a munka fronton történt, vagyis a két legkevésbé dolgos embert akarja párbajra küldeni.

Lehet, hogy rosszul látom, de mintha ő tényleg élvezné ezt a fajta életmódot, már az éhezést kivéve.

Egyébként pedig bár soha nem fogadják el az ötleteit, elég jókat mond, jó pár nappal ezelőtt javasolta már a túró készítését, és teljesen logikusan érvelt a kecskevágás mellett, nekem a szabadnapos ötlete is tetszett, bár nem tudom, hogy a tehén hogyan fogadna egy új fejőlányt/fiút.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 11:43:19

@lac64: +1 (vagyis mivel három gondolatot vetettél fel +3) :-)

Andi.Mf 2016.03.30. 11:54:32

@VV Erőlegény: Teljesen egyetértek! Ezt jól látod. Egyik benti férfi sem vezéregyéniség. Az alfahím státusz nem az alapján dől el, hogy ki tud hangosabban ordítani. Vezetői kvalitások kellenek és nem mellesleg ész. Amikor a 47 éves Sándorról tegnap mindössze annyit vágtak be, hogy nem tudta eldönteni, hogy miként kell leírni azt, hogy locsolóvers, azért az siralmas. Szegénykém ráadásul még rosszul is tippelt. Ebből a felhozatalból a vakok között a félszemű a király esete lesz lassan az érvényes.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.03.30. 11:59:27

@zsebatya: Csak ránézésre 75-ös, persze lehet, hogy kisebb volt..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 11:59:29

@Andi.Mf: szerintem neki Cinti túl harsány,Dia túl férfias, Lau meg még tinilány,főleg smink nélkül,meg jóllakott óvodás

Krétagarbó 2016.03.30. 12:02:13

@beacska: nyilván, az állati eredetű dolgokra gondolhattak elsősorban. Tejtermékek, tojás, tészta stb...Később ezekért a feldolgozott termékekért kaptak volna palántákat, amiből 1 hónap alatt lehetett volna nekik egy kis retek, saláta, borsó.

beacska 2016.03.30. 12:09:17

@Krétagarbó: hááát, napi 1-3 tojásról számoltak be SZG-nek....meg 10 liter tej...tésztát miből???...

aloksak 2016.03.30. 12:11:23

@hannamontanna: Na az amit fonogatnak az karkötő. A Dani írta a saját fb profiljánál, hogy nem is tudom melyik két csaj, a Dóri tuti, végig azt csináltak, mert úgy vannak vele, később "eszmei" értékük lehet. :) Nem tudom ezzel mire is célzott. Ajándékba adják majd valakiknek? @Mirocska: Jól látod. Abból a sok paprikából lehetne darálni, és már lenne is csere termékük. :) Indulásnak nem is rossz. De eddig nem fogták még fel. Ha lesz túró, és esetleg csinálnának aludt tejet, tejfölt, már könnyebben menne a kereskedelem. :)
@PeniValdes: "..jól lakott óvodás..." :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 12:18:30

@Andi.Mf: na igen,Attila nekem nem csapatember,tehát elhiszem,hogy ő túlélné a Déli sarkon,de a többiek nagy eséllyel megmurdelnének a leopárdfókáktól, Gergő ügyes,csak túl visszahúzodó,viszont leopárdfókák ellen hatásos lehet, Márk szerintem futva menekülni a leopárdfókák elöl...bár ha meggondoljuk,egy leopárdfókával való szelfi sokat dobhat a modelkarrieren, a többiek meg szintén nem leopárdfóka védekezők,Sanya max kondizásra használná őket, Tűzoltó nem tudná eldönteni hogy mit csináljon,

2bullfighter2 2016.03.30. 12:24:04

@Andi.Mf: a hintás gyerek biztos nem alfahím. az a vvtuja, vvrobin vonal, amire vagy ő, vagy még inkább az rtl játszik, hogy a sok bunkó között ő lesz az akit a legkevésbé utálnak.
nem értem, ha már úgyis el van döntve előre minden, akkor miért nem keres az rtl legalább 1 olyan embert, akinek van esze és taktikai érzéke? egymás körbepatkányozása 3 hónapig elég uncsi? a vv-s attila egy okos lépéssel ennél a farm attilánál 5 perc alatt elérte volna, hogy saját magát kiejtse. miért nem raknak be legalább egyet, akinek van annyi sütnivalója, hogy a többit irányítsa vagy mozgatja a szálakat vagy valami. azt nézni csak minden részben, hogy melyik a sötétebb..... hát nem is tudom.

Andi.Mf 2016.03.30. 12:33:30

@PeniValdes: Selfie a leopárfókákkal :D Ez jó! Márkot nemhogy a benti fiúk, de szerintem a benti lányok is inkább csak játékbabának nézik, akit fésülgetni lehet, meg a szemöldökét szedni. Teljesen súlytalan az ember minden értelemben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 12:42:15

@Krétagarbó: De kedves Kréta, én a mai kajámat nem cserélném be a jövő hónapira... 1 hónap múlva már amúgy is legalább öttel kevesebben lesznek (ha addig meg nem betegszik valaki, vagy fel nem adja a versenyt mondjuk pont az éhezés miatt). Maradjunk abban, hogy a kiinduló készletük akkor is édes kevés volt, ha az első napokban pazaroltak vele. Régebben egyébként voltak nagy éhezések és éhínségek Európában is (pl. ukrajnában a 30-as években) néhány aszályos esztendő, és központilag erőltetett "terv szerint történő" terménybeszolgáltatás miatt, na de hát ebben a parasztromantikában ne az ilyen extrém körülményekből induljunk már ki. Éppen elég extrém körülmény az a Szúnyogcsődörnek, a Bájgúnárnak, meg a Fitneszgurunak stb., hogy heteket kell eltöltenie, abszolút felkészületlenül, egy számára teljesen idegen világban...

zsebatya 2016.03.30. 12:42:21

@Bruti: Oké, teljesen korrekt megközelítés. De azt azért ismerd be, sírt a billentyűzet, mikor a beszámolót írtad. Ha jól tudom (iparági pontosítást szívesen vennék), jelenleg egy országos kereskedelmi tévéperc olyan 900 ezer forintot kóstál nem hirdetési, hanem üzemeltetési elszámolásban. Ebből ezek a taplók kapnak majdnem másfél órát. Fasza.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 12:49:02

@beacska: Igen, az árucseréhez túl kevés volt az a kezdetben kb. 25 tyúk, illetve két tehén, amelyikből az egyik utolsó napos vemhes.... Ahhoz, hogy árucserében gondolkozzanak, ahhoz kellett volna 14 emberre legalább 100-120 tyúk és legalább 3 olyan tehén, amelyik tejet is ad. Pl. a tyúk tojásokból játékosonként napi kettő-három kellett volna legalább az ételekbe, a tojások egy részét hagyni kellett volna kikelteni belőlük a csirkéket, és egy részüket pedig fenn kellett volna tartani eladási vagy élelmiszercsere alapnak. A három tehén közül is az egyik tejét megisszák, vagy feldolgozzák maguknak és kettő tejéből tejtermékeket gyártanak részben maguknak, részben eladásra.

beacska 2016.03.30. 12:54:35

@VV Erőlegény: na és a nyulak? 1 hónap múlva születHETnek kicsik, ha a mama vemhes...mire azok úgy megnőnek, h csere v. kaja-alapok lehessenek, már utazik haza a győztes.

aloksak 2016.03.30. 12:56:09

@Andi.Mf: :))) Ez nagyon jó. :)) Kis hajasbaba. A lányok újra élhetik a gyerekkorukat, és babázhatnak. :)) Csak vigyázzanak, mert ez nem "játékbaba", szóval ha véletlen papás-mamást játszanának, akkor 9 hónap múlva jöhet a kicsi Márk. :D @PeniValdes: :)) Leopárdfóka. Kimaradt Norbi, Dia mit csinálna? És Cinti? Laura? :)) Engem érdekelne. Lécccciiiii!! :)

Puncylla 2016.03.30. 12:58:17

nincs semmi feleslegük, amit az üzletelés során felajánlhatnának. Tej, tojás éppen csak amennyi nekik is kell
tészta? ahhoz is tojás kell
a díszítmény-paprikákat vagy a tűzifát nem hiszem, hogy cserealapnak lehet tekinteni
úgy látom, van már valamennyi zöldhagyma (azt hiszem, azt már a beköltözés előtt ültették nekik) ezzel valamiért nem próbálkoznak
de ha én például amatőr festő lennék, lerajzolnám a házat, és kérnék a rajzért 5 kiló zsírt. szilveszter gazda szerintem elfogadná
vagy faragnék egy kisbárányt fából
más lenne a helyzet, ha kintiekkel is üzletelhetnének:
laurával egy meztelen szelfi két szál kolbászért

paranyuszi (törölt) 2016.03.30. 12:58:41

@VV Erőlegény: Szerintem valami okos project manager elszámolta a kezdeti kaja mennyiséget... Most kezdenek rájönni és majd valami ultra frappáns fordulattal tervezik helyrehozni a fiaskót... :DDDDDD PS: Nagyon jó lett a poszt! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:01:03

@beacska: Erről van szó! A beköltözésnél nem volt meg a kritikus mennyiségű nyitókészlet semmiből sem. Egy normál parasztházban pl. kell, hogy legyen valamilyen "pénz vagy fizetőeszköz" készletnek az előző évből is. Nem csak élelmiszert kell venni egy háztartásban, hanem mást is... Itt hamarosan az RTL-nek drasztikusan bele kell szólnia a játékba, ellenkezőesetben három héten belül az összes játékosnak fel kell adnia a játékot. Persze az sem kizárt, hogy azért kapnak ők naponta egyszer valami ételt akkor, amikor nincsen közvetítés, ahogy megkapták a népi ruha jelmezüket is, meg a zöld sponzorsapkájukat, gondolom, hogy azt sem otthonról hozták magukkal.

paranyuszi (törölt) 2016.03.30. 13:03:32

Farm Heni facebook oldala oltári fullos... Nem semmi :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:04:07

@Puncylla: A kényelmes rusztikus parasztágyaiktól talán megválhatnának, és akkor létrejöhetne a sokak által az elejétől kívánt szalmazsákokon alvás a földön....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 13:07:00

@aloksak: ja Norbi, neki lehetnek vele ötletei,a többiek meg nem fiúk

paranyuszi (törölt) 2016.03.30. 13:08:03

@PeniValdes: :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:08:12

@VV Erőlegény: Vagy hamarosan a Fördős/Nárai páros bejelenti, hogy van egy ládika tele Farmkonvertibilis fizetőeszközzel valahol a telepen... :-)

aloksak 2016.03.30. 13:10:09

@VV Erőlegény: Lehet hogy a számaid helyesek. De egy sima gazdaságban nincs annyi tyúk. Értem hogy 14 ember van, de belőlük szépen folyamatosan esnek majd ki. És ez a műsor nem üzemi méretű tojás "gyártásról" szól. Ez elvileg egy sima, normális méretű gazdaságot lenne hivatott bemutatni, és azt hogyan boldogulnak itt olyan emberek, akik nem vidéken ilyen körülmények között nőttek fel. Ha a 25 tyúk mindegyike vagy legalább fele tojt volna, az napi 12-15 tojás. És nem kell minden nap tojást enni. Ha két vagy három naponta ettek volna, bőven elég. De igazából cserébe kellett volna gondolkodniuk, szerintem. Persze nem azt mondom, hogy minden tojást el kellett volna cserélni, saját fogyasztásra is mehetett volna. A csirke keltetés nem rossz ötlet, csak ahhoz kotló is kellene. És ha nincs? Akkor bukta. Amúgy 21 napra kelnek a kiscsirkék, és 8-10 hét kell mire a rántani való súlyt elérik. Szóval ez megint bukta. Mert véget ér a műsor lényegében. Egy plusz tehén nem lett volna rossz, de amelyik most elleni fog, az fog annyi tejet adni, hogy nem csak a kisborjúnak jut belőle. Ezt nem jól mondta SzG. Legalább is nagyapám anno nem ezt mondta, és nem is így csinálta mikor tehenet tartott. :)

aloksak 2016.03.30. 13:11:47

@PeniValdes: MEgfogni, levágni, és megenni. :)) Vagy elcserélni a helyi piacon, mint hús különlegesség. :)) ÉS zsírjuk is lett volna bőven. :))

aloksak 2016.03.30. 13:13:15

@Puncylla: Vagy Márkkal. A helybeli lányok. :)) Sanya meg tarthatna SzG.-nak fitness órákat, a helyi asszonyoknak meg Chippandale showt. :D

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.30. 13:14:17

El tudom képzelni, hogy lesz valami (nagyobb, nehezebb) feladat, amiért kapnak valami mentőcsomagot. Esetleg a teljesítményüktől függően valamennyit belőle. Mondjuk ha az állatok, főleg a tehenek megmaradnak, meg a zöldségek is ehető állapotba kerülnek, akkor az utolsó néhány embernek már nem lesz sok gondja a kajával.

aloksak 2016.03.30. 13:15:06

@PeniValdes: Kinek? És bocs ha tapintatlan voltam. Vagy arra gondolsz, hogy védett?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:18:43

@aloksak: Szerintem tévedsz, egy piacra is termelő családi gazdaságban (először is nem 14 felnőtt lakik), másodszor pedig a 100-120 tyúkkal még keveset is mondtam, hiszen időnként a húsáért is vágni kell közülük, és ehhez hozzájönnek még a növendék csirkék meg a kakasok. A kotló, az tudomásom szerint az a tojó, amelyik alól nem veszik ki a tojást. Ha nem veszik ki akkor viszont egy idő után már nem tojik.... Tojás pedig mindenbe kell, nem csak főve, vagy rántottának megenni, de pl. a tésztába, vagy akár a fasírtba is.

Gömbivillám 2016.03.30. 13:22:55

@mocskosmacska: Tavaly a németeknél pontosan emiatt került leállításra. Adásban maradt, hogy utasításokat adnak. Egy nagy kamu az egész, pedig a téma érdekes lenne.

aloksak 2016.03.30. 13:25:25

@VV Erőlegény: Ne vedd a növendéket a tojók közé. Mert nem szokták. A kotló akkor van, ha elkotlik egy tojó tyúk. Ha nem kotlik el, akkor hiába van alatta a tojás. Nem kelti ki. Ja és kakas is kell, mert ha nincs, akkor tojhatnak a tyúkok, lehet kotló és ülhet rajta naphosszat, nem fognak kikelni a csirkék. A kotlót onnan ismered meg, hogy felfújja a tollazatát, és jellegzetes hangot ad ki. Kotyog, ha mondhatom így. És igen, akkor már nem száll le a tojásról. Még ha le is akarnád venni. Sőt akár neked is támad.
A tojás sok mindenbe kell. De ha mondjuk két hétig nem esznek belőle, akkor már a 10-15 tojó tyúktól is lesz annyi tojás, hogy tudnak cserélni is belőle, meg főzni is belőle. És utána már folyamatosan újra töltik a hiányzó mennyiséget. És igen, itt jön ide az, hogy nem volt meg a rendes induló készletük.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:28:12

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Igen, de bármilyen úgymond "mentőcsomag" az szerintem a játék kiinduló filozófiáját tekintve nagyon erős külső beavatkozásnak minősül! Ez a nyitókészlet, ez egyszerűen el lett kalkulálva! Ebből sehogyan sem lehet kijönni önellátással...! Ez kb. olyan helyzet, mint amikor egy vállalkozás olyan kiinduló anyagi, piaci és gazdasági helyzetben van, amelyiket a legjobb, legkreatívabb és legtapasztaltabb menedzsment segítségével sem lehet kihozni a gazdasági csődből... Ráadásul ez a garnitúra hol van (még) tudásban a kiváló gazdálkodókhoz képest....

lac64 2016.03.30. 13:34:29

@aloksak: Egy sima háztájiban nincs is, de itt 14 embert kell(ene) ellátni úgy, hogy közben cserealap is legyen. Napi 15 tojás is nagyon kevés, ha nincs azon kívül szinte semmi étel. A tejjel is ugyanaz a probléma, hiába van nekik 10 liter tej naponta, vagy megeszik, vagy elcserélik, nem tudják egyszerre mind a kettőt. Az meg most nem vigasz, hogy majd egy hónap múlva már csak tízen lesznek.

Azt nem tudom, hogy a feldolgozott termékek többet érnek-e, például ha száraztésztát, túros süteményt cserélnének, nem alapanyagot.

lac64 2016.03.30. 13:39:02

@VV Erőlegény: Szerintem pedig ki lehetne húzni őket, ráadásul minimális plusszal. Ha lenne élesztőjük, sójuk és zsírjuk, esetleg pár tojásuk, már sokkal több féle ételt tudnának készíteni (feltéve, ha végre feldolgozzák a tejet).

lac64 2016.03.30. 13:44:31

Egyébként nem igazán értem a kajakészítésüket. A tegnapi adásban arról merengtek, hogy milyen jó volt valamelyik előző nap a tejbegríz.

Tejük van, búzájuk van, cukruk is van, miért nem tudnak akkor azt csinálni? Nem lehet a malmot állítani, hogy darát csináljon?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 13:49:57

@lac64: Meggugliztam, hogy mennyi tej kell a tejtermékek elkészítéséhez? www.gazdavilag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=117:tudtad-hogy-mennyi-1-kg-tej&catid=50:a-szaktanacsado-valaszol

Ezek szerint, ha nincs tejük, akkor kb napi 2 kg túrót tudnak előállítani. 14 embert tekintve ez kb fejenként 15 dkg... És kérdés még, hogy van-e közöttük laktózérzékeny... :-) . Továbbra is azt mondom, hogy ez kevés élelem.... A gazdálkodás ráadásul azt is jelenti, hogy a kiinduló állatállományom nem fog elfogyni a végére, hanem megmarad legalább annyinak amennyi az elején volt, ettől gazdálkodás!

Krétagarbó 2016.03.30. 13:59:15

@beacska: ha valóban kaptak volna 2 heti kaját előre - amit szerintem nem kaptak - egy kezdetektől rendszeres beosztással meg lehetett volna csinálni.

Napi 10 liter tejből vegyük le a fejenkénti 1 dl-t, amit a kávéjukba ellögybölnek, az napi 8,5 liter tej, amit megaltathatnak, lehet belőle aludt tej, vaj, túró, sajt. Az két hét alatt majdnem 120 liter tej, abból tudtak volna annyi tejterméket készíteni, ami fedezi 14 ember további ellátását, és ha folyamatosan csinálják, adhattak volna le más termékért (amit nem tudnak megtermelni) SZ G-nek.

De sztem nem kaptak annyi kaját, amivel beindíthatták volna ezt az egész gazdaságot+az első hét valóban szervezetlen volt, Tűzoltó teljesen alkalmatlannak tűnt a csapat összefogására.

Krétagarbó 2016.03.30. 14:00:27

@VV Erőlegény: úgy igen, hogy nem biztosítottak nekik előre két heti élelmet, így felhalmozni sem tudnak. (tudnának, ha esetleg nekiálltak volna gazdálkodni...)

Krétagarbó 2016.03.30. 14:01:59

@PeniValdes: Tűzoltót sztem még a leopárdfókák sem vennék észre:DD

Krétagarbó 2016.03.30. 14:05:45

@VV Erőlegény: ezzel teljesen egyetértek, sztem is kevés volt az indulókészletük, még akkor is, hogy egyébként nem gondolkoztak előre.

lac64 2016.03.30. 14:12:07

@VV Erőlegény: 15 dkg túró fejenként azért nem kevés. Egy étkezésre 5-6 dkg túró + tejföl + kicsi cukor tésztával azért elég. Nem egy trakta, de hát még mindig jobb, mint az a csiriz, amit tegnap főztek.
Egyébként nem az élelem a kevés. Búzájuk, kukoricájuk, tejük, cukruk van. Egy-két dolog (amiket az előbb is írtam) kellene, hogy ízletesebb és változatosabb ennivalót tudjanak csinálni. Nekik most már az is minőségi ugrás lenne, ha például tudnának kenyeret, palacsintát sütni.

Azért az RTL csak nem annyira balf*sz, hogy emésztési zavarral küzdőt válogattak be.

tékáté 2016.03.30. 14:13:06

@penna: Egyetértek! Íme a méltatlanul elfeledett jelenet... :D gph.is/1MB0AzI

Krétagarbó 2016.03.30. 14:14:54

@aloksak: "A kotló akkor van, ha elkotlik egy tojó tyúk. Ha nem kotlik el, akkor hiába van alatta a tojás. Nem kelti ki."

Akkor most mi az, hogy elkotlik? Se nem az, hogy tojik, se nem az, hogy kikölti. Bocsi, de tudatlan városi lyány vok.

Krétagarbó 2016.03.30. 14:16:25

@aloksak: egyebekben egyetértek veled, én is azt mondom, ha meglett volna a rendes indulókészletük, ebből az állományból - nem mondom, hogy bőségesen - de ellettek volna.

Krétagarbó 2016.03.30. 14:20:36

@T.Kovács Tünde: hihihi :DDD

aloksak 2016.03.30. 14:28:21

@Krétagarbó: A kotló már nem tojik. :) Ő költené a tojást, ha engedik neki. Mert ha nem akarja az ember, akkor kiveszi alóla a tojásokat, és egy idő elteltével újra tojni fog. Ez egy állapot, nem tudom máshogy elmagyarázni. A nagymamám biztosan eltudná. :) A sima tyúk, ha még nem kotló, akkor csak tojja a tojást, de nem ül rajta egész nap. Megtojik, és hogy úgy mondjam, megy dolgára. Enni, kapirgálni. Egy tyúk egy nap csak egyszer tojik. :) Az elkotlás lényegében magától alakul ki. Van olyan tyúk, ami például soha nem lesz kotló. De ha elkotlik, akkor azokat a jeleket mutatja, amiket írtam korábban. És egész nap a tojásokon ül. Még enni sem szál le róluk. Ezért kell oda mellé tenni a takarmányt. Ilyenkor általában egy nagy kaskába tesznek szalmát, abba bele a kikölteni való tojást, a tojásokra pedig a kotlót teszik. Mellé a tengerit neki, és egy kis vizet, esetleg. Csak tengerit eszik ilyenkor. Még zöldet sem szabad adni neki. nem tudom ezt miért, de így kell. Az amíg ki nem kelnek a kis csirkék, nem száll le a tojásokról. Egész nap, éjjel nappal rajtuk ül. Így biztosítja a megfelelő meleget a kikeléshez. :) Remélem segítettem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 14:29:41

@Krétagarbó: Az, hogy "nem mondom, hogy bőségesen", az azt is jelenti Nálad, hogy aki ebben a játékban végigjátssza a játékot, az akár - egy koncentrációs tábort idézően - 15-25 kilót is fogy a játék végére, vagy csak annyit, hogy megfelelő mozgás és munkamennyiség mellett nem hízik unalmában (VV mintára), sőt esetleg minimálisan fogy is (max 5-7 kiló), az életmódváltás miatt... Csak azért kérdem, mert megítélésem szerint a faluban az emberek mindig is jobb kondiban voltak, mint a városban, pont azért, mert megtermelték maguknak a kajájuk a döntő többségét. Nézd csak meg most is Sz G. milyen jó kondiban van...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 14:29:52

@Krétagarbó: ó nem,nem ő. az egy vérbeli városi alak volt

ezneménvagyok 2016.03.30. 14:31:13

Szerintem meg nagyon f...szán kezdték ezt az egész farmlétet, csak aztán elbalf...szkodták az egészet. Mire gondolok?
Az teljesen oké, hogy a teljes nemzeti vagyont egy hét alatt felélték (bár mi tartott ennyi ideig? nem értem.), ugyan kicsit hiányolom, hogy nem ölték egymást látványosabban a spájzban, a ki tud több lisztet tömni a pofájába, stb. műsorszámokban. Eddig minden úgy ment, mint a karikacsapár a NER-ben.
De! Mi történt aztán? Elfogyott a lendület? Egy normális világban ekkor neki kellett volna állni felkutatni, hogy a környező tanyavilágban hol vannak még felfalható készletek. Atis vezér irányításával sorban fel kellett volna keresni a szomszédságokat, majd közölni az ottani lakossággal (ami emberi számítások szerint nem lehet több, mint 5-6 fő), hogy ők a kétharmados többség felhatalmazásával élve most pedig megvédik az adott éléskamrát és tyúkólat. A szimpatikus Diát pl. ki is nevezhették volna megvédési kormánybiztosnak, Sanya egy TEKnővel lecsaphatta volna az ellenkező mezőgazdászokat, Atis meg belebegtethette volna, hogy aki nem hagyja megvédeni magát, annak a tyúkjait megbűvölik, és még az unokájának se fognak tojni egy rántottára valót se. Akinek nem tetszik, az családostul kivándorolhat kapálni a Murántúlra, majd küldenek neki túrórudit. És amúgy már csak azért is jó lenne ez, mert akkor az Atishű erők áron alul megszerezhetnék a kivándorlók tanyáit, persze a már kiesett Baltaarc neve alatt, annak a vagyonnyilatkozatában a sok merdzsó meg ilyenek mellett úgyis elférnek ezek. Szóval kis gógyival fel lehetne fejleszteni ezt a párt... akarom mondani tanyát, dehát ezek teljesen reménytelenek.

aloksak 2016.03.30. 14:33:27

@VV Erőlegény: SzG. túl jó bőrben van. :))) Ráférne egy kis edzés. :))

Krétagarbó 2016.03.30. 14:36:31

@aloksak: sokat, ezekről fogalmam sem volt. Nagyanyáméknál volt baromfiudvar, de csak kb. 6-7 éves koromig, akkor meg még nem nagyon érdekelt a dolog.

Magyarul a kotló az a tyúk, akiben anyai érzések is születnek, nem csak tojások.

Hát nagyonköszi:)

aloksak 2016.03.30. 14:39:12

@Krétagarbó: Látod, te fogalmaztad meg a legjobban az egészet. :) Köszönöm. :)

Krétagarbó 2016.03.30. 14:39:45

@VV Erőlegény: a nem bőséges alatt nyilván nem a koncentrációs tábor szintet értem. De azt igen, hogy egy minimális beosztás, odafigyelés szükséges kell legyen, nehogy a pazarlás, ne adj isten étel kidobása, megromlása előforduljon.

zsiroskenyer8686 2016.03.30. 14:41:00

Köszönöm szépen a cikket, végig röhögtem :)
Azért el kell ismerni remek csapatot válogattak össze, fiúk: az idegbeteg Attila, az öreg fitnessmacsó, a bölcs de erélytelen tűzoltó, halkszavú(töketlen?) Gergő, a fiúlány Márk, Norbi az eszes favágó,
Lányok: biszex-nyalizós Cinti, hamvas szépség Laura, nemsokvizetzavar Heni, Brigi, Dóri, 20 IQ-s Vivi, kanolós Dia
Én is azt gondolom, hogy az indulókészleteket nagyon elmérték a készítők, bár az is benne van, hogy tudták azt, hogy az éhség, a spórolás, beosztás folyamatosan generálni fogja majd a konfliktusokat. A Norbi gyerekre tényleg többet kellene hallgatni, a kecskét szerintem is le kellene vágni, mert láthatóan nem fejik... a tehéntejből már rég meg kellett volna próbálni túrót készíteni. Egy jó kis körözöttet nem lett volna nehéz összedobni egy kis hagymával, sóval, fűszerpaprikával. Ez így sokáig nem fog menni, 10+ emberre egy fej káposzta, vmennyi szárazbab meg pár fej hagyma? Itt 1-2 adáson belül valami nagy változás fog történni különben a nettó éhezésről fog szólni a műsor. Csak lesz valami játék, feladat vagy bármi amivel egy kis "mentőcsomaghoz" juthatnak.
Egyszerűen látni kell, hogy ennek a gazdaságnak jelenlegi formában nincs akkora hozama, hogy 13 embert ellásson élelemmel. Ha nagy nehezen összespórolnának egy hét alatt mondjuk 10 tojást akkor mit kapnának érte? Egy fél szál kolbászt? :D

Krétagarbó 2016.03.30. 14:43:26

@ezneménvagyok: Hihihi, nekik csak egy Attisük van, piros folttal a seggén. De ha beküldték volna Farm Ráhelt Farm Tiborcz-cal, akkor megmutatták volna, hogyan kell a saját lábu(n)kra állni és megtollasodni.
:))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 14:44:24

@Krétagarbó: Tartok tőle, hogy ha nagyobb lett volna a nyitókészletük, akkor csak annyi változás lett volna a jelenlegihez képest, hogy két héttel később jelentkeztek volna ezek a problémák, mert azt is csak akkor vették volna észre, amikor már gyakorlatilag késő. Jó, mondjuk két hét plusz az rögtön két fő mínusz a létszámban, és két héttel rövidebb időszak, amit éhezéssel töltenek (tehát bárhonnan is nézzük, jobb lett volna a helyzet).... Az is igaz persze, hogy a kezdeti "ismerkedős" napok után, amikor gyakorlatilag senki sem tudta, hogy milyen rendezvényen van, talán egyesekben már felmerült volna, hogy váltani kellene az élelmiszer gazdálkodás terén, de a hülyébb része a csapatnak ezt nem érzékelte volna még akkor sem, és ezért rengeteg lett volna a veszekedés, és szerintem nem is lett volna kedvező változás addig, amíg az üres kamra látványa erre rá nem kényszerítette volna őket! Egyébként az üres kamra látványa mintha egycsapásra egy kicsit össze is rázta volna a társaságot, a veszekedések ellenére.

ezneménvagyok 2016.03.30. 14:50:05

@Krétagarbó: hátha még valaki teherbe esik (ha Dia nem húz gumit kényszerkanolás előtt, van rá esély), akkor bekerülhetnek vigaszágon, és jöhet az unortodox gazdálkodás :-D

aloksak 2016.03.30. 14:50:58

@Krétagarbó: Áááá a papa küldött volna egy kamionnyi élelmiszert. :D Amit TEKesek kísértek volna, és csak és kizárólag az ifjú pár férhetett volna hozzá. :))

aloksak 2016.03.30. 14:52:01

@ezneménvagyok: Dia nehezen húz gumit. Nem? :) Kihagytad hogy Norbira. :D Azért ez fontos. :D

Krétagarbó 2016.03.30. 14:59:55

@aloksak: én is azt vizionáltam hirtelen, hogy Dia a kezére nem húz gumit. De oda meg minek? Inszeminál is? Hátha a másik tehén is vemhes lesz.

Krétagarbó 2016.03.30. 15:02:15

@ezneménvagyok: majd beküldjük nekik Kuszaszem unortodox kézikönyvét tanulmányozásra. Abból ellesznek egy darabig. Majd lassan egész Európa vezető TV csatornái is a mi Farmunkat fogják utánozni, és kiplakátoljuk az egész országban: A Farm reformok működnek!

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:03:12

@aloksak: Nem hagytam ki. Dia Nekem gyanús! :-D

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:04:59

Jajjjjjjj, nagybötűvel írtam, hogy nekem!!! Most mindenki nárcisztikusnak fog tartani... regelhetek új néven... :-(

Puncylla 2016.03.30. 15:05:38

@zsiroskenyer8686: "Csak lesz valami játék, feladat vagy bármi amivel egy kis mentőcsomaghoz juthatnak."
így lesz. vagy ha nem, akkor dugiban etetik őket
megmenthetné a műsort, ha az a feladat vagy játék érdekes lenne, kreativitást kívánna

aloksak 2016.03.30. 15:06:36

@Krétagarbó: Nem tudom hova húzhatna még. :)) @Cimili: Köszi a cikkeket. :)

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:06:42

@Krétagarbó: Neba...., van könyve? HOL KAPHATÓ? VAN MÉG BELŐLE?? LEHET DEDIKÁLVA KÉRNI?!!! Szaladok alsót váltani, egészen benedvesedtem az izgalomtól :-D

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:07:54

@aloksak: Nem célzok én semmire, mögmondom nyíltan: Dia nekem gyanús! :-D

Krétagarbó 2016.03.30. 15:10:00

@ezneménvagyok: nyugi, nárcisztikus aznemtevagy:)

Krétagarbó 2016.03.30. 15:10:41

@ezneménvagyok: mintha a közgázon abból tanítanának, vagy nem? :)

aloksak 2016.03.30. 15:11:44

@PeniValdes: És oda minek húzna? :)) @ezneménvagyok: Csak nem arra gondolsz, hogy f....je van? :D

beacska 2016.03.30. 15:14:56

@Krétagarbó: változatlanul nem értek egyet azzal, h az első HetiGazda volt a hibás.
Nekem úgy tűnik, h szándékosan adják Attila alá a lovat. minél inkább belelovallja magát, annál nagyobbat fog bukni.

Kérdésem: mi az, amit AttilaGazda jobban csinál, mint SándorGazda? ill. megfordítva: mit csinált ő a múlt héten rosszabbul???

Puncylla 2016.03.30. 15:16:51

@ezneménvagyok: illiberálist akartál mondani
amúgy pedig minden az elmútegyhét miatt van, amikor a tűzoltóferi

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:17:42

@Krétagarbó: A közgázon abból tanítanak? Akkor meg vagyok nyugodva. Sínen vagyunk... :-D

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:20:04

@aloksak: Jajjj, ne gusztustalankodjunk!
(Mondja hősünk szemeit álszenten forgatva, mintha nem ő kezdte volna az egészet)

De nem, szimplán a számomra nagyon ellenszenves stílusán akartam élcelődni.

aloksak 2016.03.30. 15:23:13

@ezneménvagyok: Rendben. Leszállok a témáról. :)) @PeniValdes: Nem te írtad hogy kettő is van? :)) Vagy nem arra írtad? :)

zsiroskenyer8686 2016.03.30. 15:23:19

@beacska:
A kezdő készlet pontos felmérése után AZONNAL egy "válságülést" kellett volna tartani arra való tekintettel h a készletük 4-5 nap normális étkezést tesz lehetővé látszólag. Ötletelni, tanácskozni és annak megfelelően lépni. Spórolós beosztással biztos nyernek pàr napot. Pl. tejtermékekkel biztos jobban állnának

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:24:37

@Puncylla: Jaj, nem akartam én semmit se mondani, minden úgy van jól, ahogy van, Atis a király (várba vele!), tűzoltóferi meg akkor is monnyon le, ha már le van monyva...!

(Ez így jó lesz, őrnagy elvtárs, vagy írjam bele a békaembereket is...?)

Krétagarbó 2016.03.30. 15:25:16

@beacska: ja, egy percig sem állítottam, hogy Attila jobb heti gazda lenne.

aloksak 2016.03.30. 15:27:47

@PeniValdes: Hagyom. Lehet rosszul értelmeztem valamit. Le ne harapd a buksim.

aloksak 2016.03.30. 15:31:23

@PeniValdes: Ezért mondtam. Félek tőled. :) Ne bánts léccciiii.

zsiroskenyer8686 2016.03.30. 15:32:23

Amúgy azt hiányolom a műsorból hogy még senki nem tette fel a kérdést Sly gazdának úgy tiszességesen:
Mégis mi a fenét kellene ennünk Szilveszter bátyám? Maga se a tejes kukoricamálétól nőtt meg ilyen szép nagyra minden bizonnyal...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 15:33:05

@zsiroskenyer8686: szerintem Sly gazda titokban eszi a tartalékot..

zsiroskenyer8686 2016.03.30. 15:37:48

@PeniValdes:
Lehet ha tényleg bekérdeznének egy ilyet Sly gazdának akkor fogná magát és a maradék összes csirkét is elvinné a menő trakijával :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 15:40:40

@zsiroskenyer8686: egyébként ha lenne lisztjük,akkor tudnának csinálni stercet

aloksak 2016.03.30. 15:43:04

@zsiroskenyer8686: @PeniValdes: Sly gazda még a beköltözésük előtt lerabolta a kamrát, és míg ezek éheznek, ő jót röhögve zabál a saját farmján. :)) Mi a sterc? Még nem hallotam ezt a kifejezést.

Krétagarbó 2016.03.30. 15:44:43

@aloksak: Penni a Kuszaszem könyvekre írta sztem, hogy nem is egy van :-DD

_z_ 2016.03.30. 15:44:55

@zsiroskenyer8686: Kellett volna. De nem a tüzolto hibaja, hogy nem volt ilyen. Abban a tarsasagban (ertsd: tepozaras szunyogcsodorrel), akkor (ertsd: meg majdnem tele a kamra) semmi ertelme nem lett volna. Az ertelmesebbje talan figyelt volna, amivel annyit ertek volna el, hogy rosszabbul jartak volna, mert elobb kezdik az ehezest, mint a hulyek... Barki masnak ugyan ekkora sikere lett volna. (ettol meg eleg sulytalan balf*sznak tunik tuzoltoparancsnok letere)
A kajat biztos, hogy nem mertek el. Ez is egy franchise, gondolom pontosan ki van dolgozva minden hozza. Lathatoan van kajajuk meg (kaposzta, buza, amiket mostanaban esznek, de nem beszelnek rola), ehen nem fognak halni, de jol se laknak, es jo ize se lesz semminek. Szerintem ennyi eleg lesz, hogy elobb utobb osszekapjak magukat.
Nyilvan fognak jutalmakat kapni, mert a nyulakkal, a borjuval, meg a most elvetendo magokkal nem sok mindent fognak kezdeni 3 honap alatt. Mashogy szerintem nem mukodhet.
Aztan ahogy fogynak az emberek, a kaja egyre tobb lesz, de a munka is (aranyaiban). Szoval a konfliktusok is szepen at fognak alakulni.
Ki van ez dolgozva, nem most talatak ki...

aloksak 2016.03.30. 15:46:05

@Krétagarbó: Ja, így már érthető hogy azt kérdezte, mit vakerálok itt. :D Én totál másra. Hihihi :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 15:46:12

@aloksak: lisztes sterc,meg daras sterc. tudod melyik. amikor megpritod,asztán forró vizzel felöntöd lassan,mehet bele kevés zsiradék is, de az nem kötelező,és megeszed kakaóval.
csóróm kaja, de laktat.
mint a grenadír mars.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.30. 15:47:08

Elég siralmas rész volt, de a leírás egészen jó. Hogy az a két béna mit csinált azzal a ízéval, nyúlól címszó alatt az botrány. Remélem nem teszik bele a nyulakat mert mint a vasszűzben lennének rögtön elvéreznek.

Összeesküvés kezdemény: mi a lószőrt eszika fidó? Mert az nem igazán van el kukorica darán A másik hogy hogy még nem lett kibaszva, Hiszen attila főparaszt ezen verte magát. Hogy majd őőőőő

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:48:16

@PeniValdes: Ha meg mobiljuk is lenne, rendelhetnének pizzát, és mondhatnák, hogy saaaaaaajna nem ért ide harminc perc alatt, deazér duzzogva megesszük :-)

(Mi az a szterc, Drágaszágom?)

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:49:18

@PeniValdes: Látom, nem csak én nem tudtam... :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 15:49:43

@ezneménvagyok: látod,látod van neked ötleted,vagy ,kiáshatnák a virághagymákat,a háború alatt a hollandok azt ették

aloksak 2016.03.30. 15:49:58

@PeniValdes: Nem ismertem, és mifelénk nem is ismerik. Most olvastam, hogy a dunántúlon elterjedt étel. Osztrák példa nyomán. :) Köszi a felvilágosítást. És a grenadír mars? Az mi? Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 15:52:24

@aloksak: krumplis tészta,annak az a neve
de egyébként egyenek fésűkagylót!

aloksak 2016.03.30. 15:54:42

@PeniValdes: Ezt már ismerem. :)) Csak ezt a nevét még nem hallottam. Na mennyi mindent tanulok itt. :)

Well... 2016.03.30. 15:55:08

@aloksak: aze csak halkan kerdezem meg, hogy van ez a szilveszter gazdaval, o ugye alkalmankent felugyel, (2-3 naponta) akkor o ugye korbe korbe traktorozik a sajat tanyaja meg a farm kozott ?? mennyi ido alatt teszi meg a traki a Szolnok-Maribor tavolsagot ??

aloksak 2016.03.30. 15:57:33

@Well...: Fénysebességgel megy a traki. :D Szóval pillanatok alatt. :)) Szólnak neki, és már ott is van. :))
Nicsak, mit találtam. :))
velvet.hu/gumicukor/2016/03/30/farm_laura_ramaszott_enb_marcira/

ezneménvagyok 2016.03.30. 15:59:14

@PeniValdes: Tudom, és aztán fapapucsból faragtak fogpiszkálót a malomban.

Nem, ezek nincsenek annyira kétségbeesve, hogy ássanak a kajáért, csak a műsor megy. Ezért is nem hiszem, hogy valóban abból a kamrából élnének. A másik lehetőség, hogy ugyan tényleg abból kellene élniük, de ezt még most se hiszik el... :-)

miciur 2016.03.30. 16:03:22

beírom ide is, mert az előző posztot már senki sem olvassa: Én ezt a Sanyát ismerem látásból szerintem. A Fortunába járt elég sokat és akkoriban a Baby Sisterses Klárit kúrogatta egy darabig, irigyeltem is érte:)

beacska 2016.03.30. 16:04:54

@zsiroskenyer8686: tök felesleges lett volna AZONNAL. kellett idő, amire az értelmesebbje rájön, h itt merrefolyikalánchíd...meg még pár nap a butábbaknak. Nem a Gazdán múlott. Segítséget sem kaptak semmit. Harmadnapra megjelenik SZG és felmutat egy üveg élesztőt meg 2 pulykát és közli, h nem érdemlitek meg? és elmegy....mit? miért? sarokba pisiltek??
mekkora rumli lehetett ott a harmadik(!!!) napon....

felásattják velük a kertet. Minek? ott lesz a párbaj? vagy őszibúzát kell vetni márciusban?

mindenre maguknak kellett rájönni. ami, persze nem baj, sőőőt, érdekessé tette az első hetüket, de kb. mostanra jutottak el odáig, h tudnak rendesen mosdani, a szél nem fújja le a ruhájukat a szárítóról a sárba, a WC használatra alkalmas...usw...

Krétagarbó 2016.03.30. 16:09:03

@Well...: Tartok tőle, hogy Sly gazda most kiküldetésben van és a Farm határán száll csak be a kölcsön/szponzor/kellék trakiba.

.snɯıɹd snɔlns 2016.03.30. 16:11:26

már minden nő megfürdött legalább 1x.
a heni még nem...
(#eközben)

Krétagarbó 2016.03.30. 16:13:55

@aloksak: mondom én:) nálunk gránátos kockának is hívták.

Berborosz 2016.03.30. 16:18:13

@® snɯıɹd snɔlns.: Én már kétszer láttam a legendás kis fekete tangában...

beacska 2016.03.30. 16:21:14

@Berber Oroszlán: szerintem azt franciabugyinak hívják ;)

aloksak 2016.03.30. 16:21:34

@Krétagarbó: Rendben. Értettem. :) Egyébként így, ahogy te írtad, így már ismerem. :))

zsiroskenyer8686 2016.03.30. 16:24:37

Vicces belegondolni hogy ha Dani még bent lenne akkor már biztos nekiesett volna a ló fogaival a kecske sorvadt farának.

Alajka Bal 2016.03.30. 17:30:00

Látom megint összehordta a MŰ a szemetet :)
Én is itt vagyok bár kitiltási okokból már x. más nickkel mint a legutóbbi VV alatt :)
Beacska , Garbo meg a piros magassarkus: csókdosom a kacsótokot!
KIs barátnőm létezik még ? (Sajna az ő nickjét is elfelejtettem meg az én régimet is :D :D

Janossz 2016.03.30. 17:40:17

A hős tűzoltókapitánynak, mikor órányi szartúrás után megtalálta a Szent Kamrakulcsot, s vele megnyerte a királyságot, meg se fordult a fejében, hogy ennek a tárgynak valami jelentősége is van?
Átvette a birodalmat, és eszébe se jutott felmérni a készleteket? Mondjuk egy asszonnyal?
Van igaza Attilának Remélem ő lesz a következő távozó, mehet vissza sorba rendezni a csavarhúzóit. Tesze-tosza alak.
Egyébként is allergiás vagyok a 46 éves nyugdíjasokra.

Alajka Bal 2016.03.30. 17:50:11

@Janossz: AZért az is tény, hogy egy halom vér-fegyelmezett tűzoltót (mert aki nem az az gyorsan meghal) sokkal könnyebb napi 12 órában igazgatni, mint 14 hüléyt napi 24ben !

Janossz 2016.03.30. 18:00:39

@Alajka Bal: Szerintem ez a vitéz nem nagyon látott hús-vér tűzoltót közelről mostanában.
Tintanyaló tűzoltónak nézném inkább, aki kijárogat izélgetni cégeket, meg okoskodik a műszaki átadásoknál. Tüzet a grill alatt látott utoljára, úgy tíz éve...

Well... 2016.03.30. 18:03:14

@Janossz: igen erdekes elkepzeleseik vannak a "fonoksegrol" a tuzolto ugye nagyon az elejen lett a gore, o elmondta kinek mit kell csinalnia, a tobbiek meg probaltak csinalni, vagy nem , szerintem akkor meg egyik sem fogta fel, hogy itten 130 emberrel (ugy is mint bortonorok) korulveve itten ehezes lesz...aze az mekkora lehet, mikor kinnt szenvednek az udvaron, es ott mellettuk valaki(k) a kameraval, meg a rendezo, meg a vilagosito ,meg a szaladj ide -oda azon filoznak, hogy melyik etterembe menjenek ma vacsizni, esetleg hol pool-ozanak kesobb...ezek a botcsinalta parasztok meg ehezve lapatoljak a tehenszart..... gondolj bele, milyen jol jartak, h pl nem a tepozaras gizi talalta meg a kulcsot, mert akkor mar eegy csirke se lenne... :o))

az atilla meg ugy kepzeli el a fonokseget, hogy o a kiskiraly, a tobbiek meg a rabszolgak volt egy ilyen beszolasa, " ott a kamraba a krumpli, en megehetnem, mert en vagyok a fonok, de nem eszem, mert en ilyen vagyok" na B+ van itt demokracia :oP

Chuck Νorris 2016.03.30. 18:22:54

Farmos Márkor kéne ráállitani a fafésükészitésre és elcserélni szilveszter gazdával.
Észrevettétek hogy már a Postás se mer feléjük menni? napok ota semmi levél.

Janossz 2016.03.30. 18:33:56

@Well...: Ők vállalták. Én nem mennék ilyesmibe bele, például egy üveg sör nem sok, annyit se láttam egy hét alatt:-)
Az pedig lássuk be, mégiscsak komoly áldozat. A főnökség választással lehet, hogy érdekesebb volna, nem tudom. Akkor esetleg a véletlen bevált maradhatna.
Persze a cirkusz kisebb lenne, és az a lényeg. (Meg a kenyér, mint tudjuk.)

alkalmi nyúl 2016.03.30. 18:35:00

Eddig se Attilanak se Sandornak nem volt fogalma, hogy mi folott kene fonoknek lenni, vagy hogyan kellene nehany embert iranyitani, nem ordibalassal, meg leontessel talan tobbre mennenek, de egyiknek sincs agya hozza. Ha lenne, fonokok lennenek mar a sajat vallalkozasukban es nem mennenek ilyen jatekokba. Nemi affinitasa talan Norbi gyereknek van, nem voltak rossz gondolatai a gazdasagot illetoen, de egyelore nem kap szot. (Meg pinat se.)

aloksak 2016.03.30. 18:36:54

@Chuck Νorris: Persze, mert fél, hogy ő lesz az adott napi vacsora. Olyan húshiányuk van már. Jobb félni, mint megdögleni. :))

aloksak 2016.03.30. 18:54:50

@alkalmi nyúl: Sajnálom is szegényt. :))

aloksak 2016.03.30. 19:01:15

Alakul a Nirbi Cinti kapcsokat. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:01:26

Itt valakik együtt aludtak,most meg Heni beszél a túrókészítésről:) Sikerült nekik

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:02:32

Amennyire mossák, illetve nem mossák a puncit, túrót máshonnét is szedhettek volna eddig is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:03:36

Márk szagolgatna,és tehenfejés is van...Gergő egykedvűen vizet mer, vki beteg,Norbi hülyén néz ki a kendővel a fején

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:04:10

laura megkóstoltatta a fiúkkal a túrót,hogyha mérgezett akkor ők murdeljenek meg

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:04:20

Most akkor egy kiló túróért kapnak megint egy hétre zabálni cserébe?
Nem örülnék neki.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:04:47

sikerült 10 deka turot csinálni ebböl elkostolgattak 7-t

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:05:22

Tyúkok szorgalmasan tojnak,vmi rekord készülhet

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:05:50

Mágikusan előkerült 9 tojás. Igaz, mindegyiken pecsét van meg szavatossági idő, echte tanyasi tyúkalól melegen cucc.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:06:56

b...Cinti teljesen úgy beszél mint én:)

aloksak 2016.03.30. 19:07:27

@PeniValdes: Ki más! :) Persze hogy ő. Csak nem tudom vizet itatni mennyire jó ötlet. Attila megint ordibál.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:08:31

na érik a 3. séf. vajon ki lesz? Sanyi? :)

aloksak 2016.03.30. 19:08:44

@PeniValdes: Ilyen rekedtes a hangod? Vagy szereted ha gondoskodnak rólad? :) Heni vigasztalja Diát.

aloksak 2016.03.30. 19:09:20

@Chuck Νorris: Akkor tényleg éhen döglenek. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:09:53

@aloksak: nincs rekedtes hangja Cintinek,inkább olyan kislányos

aloksak 2016.03.30. 19:10:04

Cintinek jó volt. :)

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:10:20

jajj a nagybeteg szintike már kinn cigizik

perszepolisz 2016.03.30. 19:11:24

Gimis nagyszünet bazdmeg.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:11:25

Cintike szerint Norbi többet érez annál mintha azt érezné hogy nem akarja megdugni.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:12:34

ezek a csajos beszélgetések, rém izgalmasak. lehet jobb is hogy egyharmadát érteni mit nyafognak

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:13:31

a blogmottor is olyan jo, mint a csajtrécselés

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:13:45

Anikó már állni sem mer a lábait ért kritikák miatt, szalmabálán ülve közvetít.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:14:17

itt a postás, mindjárt bezárják a kecskeolba "holnapra"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:14:26

hú vmi dráma...Márk tükörbe nézett!!!!
Obama azonnal felhívta Merkelt...
Kolbász helyett kalács

perszepolisz 2016.03.30. 19:14:30

Szerintetek ki ez a postás? A rendező egy haverja, vagy maga a főszerkesztő?

aloksak 2016.03.30. 19:15:44

@PeniValdes: Most már csak 9.0-es.hihihi :)

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:15:47

@aloksak: ugy látszik ö egyuttal a segits az éhezökön helyi alapitmány kiszálitoja is :)

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.30. 19:16:00

Mindenki abba fejezi a spoilerezést vagy szét csapok a banda között. Én csak felvételről tudom megnézni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:16:18

a tűzoltó szemével megölte Attit...a vallató szoba kemény

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:17:00

@Mr Eggs: lehet,hogy te teljesen mást fogsz látni

aloksak 2016.03.30. 19:17:08

@Chuck Νorris: látta a Tv-ben hogy éhesek, és hozott nekik egy kis bendőbevalót. :)

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:17:46

Az 50 kilós kecskepásztor éhezik legerősebben. Ha Sly nem hoz enni, akkor ő pedig hazamegy.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:18:44

lázong a nép Szilveszter fejedelem miatt. a köcsög nem viszi nekik a kaját csak haszontalan állatokat

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:19:53

Én ott látok szaladgálni a háttérben 2 darab egész pulykát.
Hogy lehet hogy azok még nem kerültek a fazékba?

taga20 2016.03.30. 19:21:47

@PeniValdes: nem hiszem el, hogy te eszt nézed, és mint egy sportriporter közvetítesz:))

aloksak 2016.03.30. 19:22:36

@Schlomo Goldberg: Azt hitte jókat fognak enni. Ez nem olvasta el miről szól a műsor? :) A pulykákról lemaradtam

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:22:55

@taga20: mindjárt lesz a kiválasztás, Márk hörcsög lesz:)

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:23:24

Márk fel fogja adni. megint kinött egy ször a szemöldökén

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 19:24:14

@Chuck Νorris: most lehet,hogy az én tv-m rossz,de mielőtt bevágták volna a reklámot úgy beszélt, hogy közben nem mozgott a szája

perszepolisz 2016.03.30. 19:24:40

Ha így haladunk tovább, Pünkösdre mindenki otthon lesz

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:26:24

@PeniValdes: nem mozgott mert sporol az energiával. egy hét mulva olyan lesz mint a hindu csodafakir

Krétagarbó 2016.03.30. 19:26:59

@perszepolisz: arra pont vége, vagy nem? Mikor lesz punkosd iden?

taga20 2016.03.30. 19:27:36

@PeniValdes: te kinek drukkolsz,? én redzsonnak. hátha beküldik, egy kis vérfrissítés nem ártana a tanyán:))

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:27:46

Anikó most áll, de összeszorított lábakkal.

aloksak 2016.03.30. 19:27:48

@perszepolisz: Van benne valami. @Chuck Νorris: nagy az esély rá. Eddig bírta.

perszepolisz 2016.03.30. 19:28:36

@Krétagarbó: 40 nappal Húsvét után. :D Szóval május elején.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:29:19

Elemtenk szavazni, kutyát bezárták a házba. Remélem összefossa, persze csak a dráma végett.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:29:53

Még mindig a tűzoltót basztatják az üres kamra miatt.

Krétagarbó 2016.03.30. 19:31:12

Lauraban mi szep van? A szaja nagyon tré.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:31:21

Laura tépőzáras gizella távozásával elvesztette motívációját.
Hát...

aloksak 2016.03.30. 19:32:47

@Schlomo Goldberg: Akkor utána lehet menni, ha ennyire hiányzik neki. Ő örömmel fogadná.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:38:16

Fitnesszsanyi nem vigyázta meg a tüzet, kapott is 4 jelet.
Ezért még a a kőkarszakban is kiszavazták volna a barlangból.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:39:34

hát ebböl márk kiesés néz ki. gondolom megkérték ne adja fel

aloksak 2016.03.30. 19:39:40

@Krétagarbó: Igazából semmi extra különleges nincs benne. De jó lesz majd Daninak kint. És akkor még a motivációja is vissza fog térni. :)

aloksak 2016.03.30. 19:40:36

@Schlomo Goldberg: Akkor nem kiszavazták volna, hanem agyon csapták volna. :))

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:41:36

@Chuck Νorris: én is ezt gyanítom, szóval ennyit a körömrágó izgalomról.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:43:13

laura sztem sem nagy szám, mutatták smink nélkül hááát...
Diát kanolnám inkább, az idösebbek közt meg a henit

aloksak 2016.03.30. 19:46:26

Norbi mentené Cintit. :) Rossz egyedül aludni. :) Attilànak nem tetszik.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:50:40

Fitneszsanya nem aggódik, mert valamelyik VV -s is 3-szor volt párbajozni és mégis nyert

aloksak 2016.03.30. 19:52:00

Márk bedobta a kulcsot. Itt a vége.

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:52:07

a farmrol nagyon hiányzott a szolárium.
vidéken ezt napnak hivják amugy
:DDD

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 19:53:02

Buktuk a kecskepásztort, megy haza. Kötbér?

Krétagarbó 2016.03.30. 19:53:57

Ki csinal most nyulketrecet??

John?:_Doe 2016.03.30. 19:54:18

A terhes csajnál már azt sem értettem m iért jött be. De ez a béna harisnyás pipin...?!

Chuck Νorris 2016.03.30. 19:55:41

jajjj jön vissza Gizi :DDDD

John?:_Doe 2016.03.30. 19:55:58

Visszajön Dani?!?! (gizike)

Krétagarbó 2016.03.30. 19:56:08

Na megoldották, még a végén visszaküldik Botoxot...

aloksak 2016.03.30. 19:56:17

@Schlomo Goldberg: A kilépők helyére kiesett játékos tér vissza. Jön Gizella? :(

Cimili 2016.03.30. 19:56:52

Basszus, visszatolják a lófogút. Nem is értem, annyi pénzük van, de egy jó fogszabályzó eszükbe se jutott.

Andi.Mf 2016.03.30. 20:00:24

Volt már olyan valóságshow, ahol ennyien feladták? Ez komolyan döbbenet. Ennyi nyápic egy helyen.

perszepolisz 2016.03.30. 20:00:26

Ez a dolog szerintem csak a későbbiekre szól. Mert úgy tűnik Laura is haza akart már menni.

mercsi 2016.03.30. 20:00:59

bakker, akkor mégis azért tiltották le Botox FB oldalát (oldalait), mert visszaküldik és még játékban lesz? Nemáááááár. :(

Magentax 2016.03.30. 20:01:54

Na mi van? Beijedt az RTL Gizella beszólásaitól és visszaküldik "legnagyobb örömünkre"?
Ááááááá...
Egyáltalán minek válogatták be ezt a díszpintyet, aki csak azon nyíg, hogy nem derékszögű a szemöldöke? Hogy lehet egy férfi ilyen díszbuzi?

Cimili 2016.03.30. 20:02:37

@mercsi: Tuti, h a feszkó miatt küldik vissza, az a szerkiknek jó, ha sokan utálják.

aloksak 2016.03.30. 20:03:08

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Pedig de. Megunták a szerkik, hogy feladogatják egyesével. Laura is felakarta, akarja adni. Most az a kérdés, hogy ezt már közölte a stábbal, és utána jött ez az üzenet, hogy visszatért Gizella. Lehet azért sírt.

aloksak 2016.03.30. 20:04:31

@mercsi: Én most akkorát, de akkorát csalódtam, hogy na. Ha ez vissza megy, elgondolkozom, nézzem e tovább. Ez így nonszensz.

perszepolisz 2016.03.30. 20:04:50

Most beszéltem anyámmal. Felháborodott, azt mondja, ha visszajön Dani, Ő nem nézi tovább ezt a műparasztkodást.:DD

aloksak 2016.03.30. 20:05:21

@Cimili: De könyörgöm, kiesett. Küzdelemben. Akkor ezt hogy? elmegy a b...s p...ba a retek klub.

Cimili 2016.03.30. 20:05:58

@aloksak: Ne csináld már, így lesz izgi. Lehet, h jövő héten megint párbajoznia kell.

aloksak 2016.03.30. 20:07:32

@Cimili: Én nem fogom nézni Danikát újra. Engem irritál. Elismerem csinálja a műsort, de legszívesebben odamennék, és úgy pofán verném, hogy a feje leesne a nyakáról. Nem. Ha vissza jön, akkor adiosz.

Schlomo Goldberg 2016.03.30. 20:07:46

Ez valemylik való világra emlékeztet ahol még egy hónap után is csak jöttek az új beköltözők, az alap kezdő arcok meg telejsen kivoltak ettől.

Cimili 2016.03.30. 20:09:06

@aloksak: Úgyse engedjük, h lelépj! :) Szeri van. :)

beacska 2016.03.30. 20:09:25

zseniális!!! ezért törölte a FB profilját!!! remélem, be akarja majd bizonyítani, h nem egy csíra :DDDD

aloksak 2016.03.30. 20:09:54

@Cimili: Eltudod képzelni, mekkora arca lesz? Eddig sem volt kicsi, de ezek után meg még nagyobb lesz. És a többiek azt látják, hogy hiába esik ki, úgyis vissza teszik.

Well... 2016.03.30. 20:10:59

@mercsi: vegul is vitte a shot, es akarmiben vagy is a legjobb, az egy fegyverteny....es ugye o roppant rovvid ido alatt o elerte a "minden idok legutaltabb reality szereploje" cimet... aki tud az tud... gondolom a retek az elmult heten folyamatosan gyakoroltatta vele a kovekezo parbaj feladatat, oszt had szoljon lassuk man , ho milyen fasza csavo o, nehogy tepozaras gizellanak hivjak elete vegeig.... apuci megvette a retket kilora oszt johet a fiucska :oP

beacska 2016.03.30. 20:11:33

respekt Attila "döntéséért"

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.30. 20:11:49

@Cimili: ha laura feladja esetleg, akkor jön vissza szívszerelme, valahogy így.

mercsi 2016.03.30. 20:12:19

ha Dani visszamegy, én sem nézem tovább. egyszerűen annyira irritál, hogy nem érdekel a játék többi szála...

mercsi 2016.03.30. 20:13:14

@Well...: jajj, nem kell gyakorolnia... ha bent akarják tartani, majd olyan feladatot adnak neki, amiben 100%, hogy ő a jobb.

aloksak 2016.03.30. 20:13:15

@beacska: Még nagyobb lesz az arca, mert érinthetetlennek fogja tartani magát. Majd nézd csak meg. Nem fog ez egyik pillanatról megváltozni, hidd csak el. Amúgy is a feszkó miatt teszik vissza, ha vissza teszik. Pont ezért lesz még gyökerebb. Gratul a retekklubnak.

Andi.Mf 2016.03.30. 20:13:19

Nem tudom, ti hogy érzitek, de szerintem komoly esély van arra, hogy ezt a szériát végre egy nő nyerje.

Rémület 2016.03.30. 20:15:38

Visszamegy valaki teli hassal, úgy hogy egy hétig nézte a músort kintről, nem fair. A többiek helyében polgári engedetlenségbe kezdenék. Bejelenthetné mindenki, hogy feladja.

beacska 2016.03.30. 20:15:54

@aloksak: nem vagyok erről meggyőződve. nagyon megalázóak lehettek számára a kritikák...

mercsi 2016.03.30. 20:16:25

de komolyan: nem akadt még egy olyan jelentkező, aki bekerülhetett volna pótlékként a játékba? a VV-ben is volt csomó pót játékos...

Well... 2016.03.30. 20:16:31

@mercsi: azt mar irtam az elso parbaj elott az egyetlen mod, h tepozaras Gizella gyozzon egy parbajon az igy nez ki :

"kedves parbajozok ez es ez a feladat, neked kedves gizella konkretan az a feladatod, hogy jelolj ki valakit a feladat elvegzesere, es ha nem jol vegzi akkor O esik ki helyetted.."

egyszeruen nincs mas modja, annak, hogy o akarmiben is gyozzon (na jo szajkarate az kivetel)

beacska 2016.03.30. 20:17:19

@Rémület: mondjuk én azért vagyok meglepve, mert ilyenkor nem szokták visszaengedni a "valóba", hanem egy-két hétig hermetikusan elzárva tartják...ez a klubnak is meglepő helyzet volt

perszepolisz 2016.03.30. 20:17:49

Amúgy lehet, hogy a RTL megtalálta az elkóborolt kecskét. Arra gondoltak, mint kiesett játékos.

aloksak 2016.03.30. 20:19:18

@beacska: Amikre megmondta, hogy tesz nagyívről. Nem érdekli őt. És ha megváltozna, és adná a jó kis fiút, akkor mi értelme lenne a visszatérésének. Ez csak akkor fog nagyot szólni, ha bemegy, és még jobban neki esik Attilával közösen a bagázsnak. És célirányosan elkezdik kicsinálni a bandát. A Blikkben mikor volt, egy kérdésre ő maga válaszolta azt, hogy ha ő bent lenne most, hogy Attila a heti gazda, biztos benne, hogy ő lenne az egyedüli, akinek SEMMIT SEM KELLENE DOLGOZNIA!! Érted? Ezt ő maga mondta. Na erről annyit, hogy meg akar változni.

Well... 2016.03.30. 20:19:26

@beacska: le se szarja a kritikakat, azok nem kritikak, azok annak a semmi pornepnek az ugatasa ami az o felseges fulehez fel sem er....mind csak feletekenyek vagyunk, a penzere, a sikereire a noknel, a penzere, a kulsejere, a penzere ..... valahogy igy gondolkodik ofelsege Tepozaras Gizella :oP

Rémület 2016.03.30. 20:19:44

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Szerintem is arról van szó, hogy ha Laura menni akar, a helyére jön vissza valaki. Szerintem lebeszélni. Amúgy meg elég nyápic a fiatalság.

Magentax 2016.03.30. 20:20:17

@mercsi: Csak egy példát mondj. Miben tudna az a gyökér bárkinél jobb lenni? Arcoskodásban? :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.30. 20:20:33

@perszepolisz: azt vmi almával visszavitték már, v nem?

@Rémület: azt rtlnél sskk nem az van, mint amit láttatnak.

aloksak 2016.03.30. 20:20:37

@mercsi: Lehet a többi játékos jelölt azt mondta, köszönik a lehetőséget, de nem élnek vele.

Andi.Mf 2016.03.30. 20:22:41

@aloksak: Kutyából nem lesz szalonna hidd el. De nem fogják szerintem visszaengedni. Szerintem akkor kapták a levelet, amikor Laura még csak fontolgatta, hogy feladja. Beküldték a levelet és utána szépen mindenki rábeszélte Laurát, hogy maradjon.

aloksak 2016.03.30. 20:22:42

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Az egyiket igen. Amelyik másodiknak szökött meg. De amelyik először, az nem került vissza. De áldanám az eget, ha az kerülne vissza. :)

mercsi 2016.03.30. 20:23:17

@Magentax: biztos vannak rejtett tehetségei :D

aloksak 2016.03.30. 20:23:54

@Andi.Mf: Remélem. Azért is kezdett el sírni. De komolyan, ennek a nőnek ez a pali tetszik? Nincs izlése? Sokkal jobb pasikat megkaphatna.

Magentax 2016.03.30. 20:24:04

@Well...: de halálosan besértődött és a retek klubot hibáztatja, hogy ő valójában egy tök fasza csávó, de az rtl direkt mutatta őt ilyen köcsögnek

Well... 2016.03.30. 20:24:20

@aloksak: hmm mindig gyanus volt, h az ertelmesebbeket nem valogatjak be, csak azt tudnam, honnan huztak elo az iq negativ vivi-t ?? nem akarok bunko lenni (dehogynem) de szerintem annal a csajnal, a szuleteskor voltak gondok az oxigen ellatassal, nekem siman szellemi fogyatekosnak tunik (olyan forest Gump-os meg a fejtartasa is)

Magentax 2016.03.30. 20:24:41

@mercsi: ja. Tépőzáras cipőhúzó verseny... :DD

Andi.Mf 2016.03.30. 20:25:10

@aloksak: A pénz sokat dob ám a "szépségen" ha érted mire célzok.

aloksak 2016.03.30. 20:26:14

@Well...: A nevetése is elég fura. :) Na kíváncsi vagyok, mi lesz. Ha ezt meg meri húzni a retekklub, az a legnagyobb pofátlanság lesz. És megtanítja nekem, hogy az életben ne nézzek többet RTL produkciót.

Cimili 2016.03.30. 20:26:38

@aloksak: Minél nagyobb arca lesz megint, annál nagyobb lesz a pofára esése. :DDDDDD

Well... 2016.03.30. 20:26:44

@aloksak: nana csak ovatosan azzal az osztalyozassal, lehet jobban kinezo pasikat igen, de neki az osbunko tipusa, vagyis pont azt kapja amit vallaszt :o)

aloksak 2016.03.30. 20:28:57

@Andi.Mf: Értem, persze hogy értem. @Cimili: Nem vagyok ebben biztos. Ha vissza teszik, nem fogják engedni hogy a legelső párbajnál ismét kizúgjon. Valami módon de bent tartják. @Well...: Soha nem értettem az ilyen nőket, akiknek az ilyen bunkó parasztok tetszenek. Tudom, a pénz sokat nyom a latba, de akkor is.

Cimili 2016.03.30. 20:29:04

@perszepolisz: Szerintem meg nem. A kecske nem kiesett, hanem eltűnt. Már pedig Ancsa azt mondta, h 1 kiesett játékos mehet vissza. Ja persze, jól megtömött telehassal.

mercsi 2016.03.30. 20:33:20

@aloksak: igen, de ne feledd, hogy bent vannak, el vannak zárva a külvilágtól. a benti emberek közül "kell" kiválasztania a számára legszimpibbet...

.snɯıɹd snɔlns 2016.03.30. 20:34:03

@Andi.Mf: nem tudom miről van nagybaszó, de faszt!

aloksak 2016.03.30. 20:34:25

@mercsi: Na ha neki ő a legszimpibb, akkor főleg megvan a véleményem Lauráról. Esze semmi, fogd meg jól.

Cimili 2016.03.30. 20:35:54

@aloksak: Fogd fel úgy, hogy ha visszamegy, ország-világ előtt égeti magát. Mert ahogy olvastam, ennyire és ilyen hamar egy valóságshow játékost se utáltak, mint Gizikét.

Well... 2016.03.30. 20:36:50

@aloksak: az ilyen csajoknak, szep es buta legfobb gondjuk, h normalis ember nem kozeledik hozzajuk, mert kinek kell az a sok problema, foleg, h ellenszolgaltataskent "csak" szexet kapsz...azt megkaphatja ennel jobban kinezo csajokert, is egy konkret osszeg elleneben, (ami kevesebb mint amibe ez a csaj kerulne, (nem veletlenul hivjak oket trophy wife-nak), es meg a fejfajas sincs :o)) szoval ezek a csajok ezt a tipust ismerik, mert ezzel kerulnek kapcsolatba, szoval neki ez a normalis :oP

beacska 2016.03.30. 20:37:49

@aloksak: @Well...: azért érdekes lesz a felállás: legjobb barinője a Norbival, aki ráadásul még lobbizott is a bentmaradásáért...szerintem már semmi nem lesz fekete-meg fehér...és nem Attila lesz (feltehetőleg) a gazda

mercsi 2016.03.30. 20:37:54

@Well...: hát az Istenes Bence-féle társkereső műsorból. :)

aloksak 2016.03.30. 20:38:23

@Cimili: Szerinted érdekelné? Nem hiszem. A bosszú fűtené, és le se s....ná hogy kint mit gondolnak róla. Mert noha a többség utálja, de vannak akik majd hogy nem rajonganak érte, vagy a pénzéért.

.snɯıɹd snɔlns 2016.03.30. 20:40:21

@Well...: én nem tudom, de egyre nagyobb divat fekete pákó klaviatúrát használni?!

Cimili 2016.03.30. 20:40:27

@aloksak: Valszeg érdekli, mert zúdították rá a negatív postokat a fácsén.

beacska 2016.03.30. 20:42:17

arra azért kíváncsi vagyok, h a macsó Sanya kihívja-e Henit. a VV történelemben nem volt jellemző, h magára vmit adó pasi (figyelj, Dani!) nőt hívott volna ki, de Sanyinak Heni a legnagyobb ellenzője (meg Norbi, de őt szerintem nem meri)

aloksak 2016.03.30. 20:43:04

@Well...: Erre csak azt tudom mondani, hogy bolondok. Röviden, tömören. @beacska: Lehet. De az is megtörténhet, hogy Cinti átáll hozzájuk, és Norbit dobja. Mert már most is azon vacillál, hogy nem kellene belemenni ilyesmibe ott bent, mert nem ezért jött be. És alapból Gizella háreméhez tartozott. Szóval van esély arra, nem is kicsi, hogy Norbi koppanni fog. Nem is kicsit.

Cimili 2016.03.30. 20:45:08

Most komolyan. Ha visszaküldik Gizust, sokkal izgibb lesz.

aloksak 2016.03.30. 20:46:03

@Cimili: Én mikor megnéztem a saját maga által készített profilját, ott elég kulturált hangnemben mondta el a véleményét a negatív hozzászólásokról. Nem láttam olyat, hogy elküldött volna bárkit is a jó k....a anyjába. Nem mondom, hogy nem zavarja valamilyen szinten, de annyira nem, hogy emiatt változtasson a viselkedésén. Ő olyan, amilyennek láttuk. Hiába tagadja ezt.

Andi.Mf 2016.03.30. 20:46:38

@aloksak: Ugyan. Gondolod Norbit érdekli Cintia, vagy fordítva? Annyira ál és művi a kettejük "szerelmi szála" hogy csak na. Norbit a saját játéka és a taktikája érdekli, nem hiszem, hogy 29 éve alatt egy nyafogó leszbi nőre várt.

aloksak 2016.03.30. 20:46:40

@Cimili: Nem nekem. Nektek igen.

mercsi 2016.03.30. 20:48:02

egyébként miért Gizella? én erről lemaradtam :)

aloksak 2016.03.30. 20:48:42

@beacska: Ha visszakerül, majd rá pár napra vissza nézek ide. Csak hogy megnézzem, melyikünknek lett igaza.

aloksak 2016.03.30. 20:49:28

@mercsi: Eddig csak ő esett ki. Párbajon. A többiek feladták.

Mók_Ica 2016.03.30. 20:50:33

sziasztok.... micsoda hülyeség ez a "ha még egy játékos feladja, akkor visszamegy egy kiesett játékos" duma..... ráadásul eddig csak tépőzáras gizella esett ki egyedül..... pffff

mercsi 2016.03.30. 20:52:10

@aloksak: de ettől miért Gizella?

aloksak 2016.03.30. 20:53:22

@mercsi: "... az oroszlán elkapta a gizellát..." Ezt mondta Dani a riportban. És ráragasztottuk.

beacska 2016.03.30. 20:55:27

@mercsi: már nem emlékszem, milyen kontextusban, de gazella helyett Gizellát mondott, és észre sem vette :D

aloksak 2016.03.30. 20:59:40

Azt hiszem bontok egy doboz sört erre.

Krétagarbó 2016.03.30. 21:02:59

@Andi.Mf: sztem is ez csak amolyan beijesztés volt a rtl részéről, hogy ne akarjon már mindenki menekülni...

Well... 2016.03.30. 21:03:11

@mercsi: mert "az oroszlan megeszi a gizellat" okoskam, mas: gondolod a facebookjat nem apuka altal fizetett szovegirok irtak ? viccelsz ? o ? irni ? ne man

Well... 2016.03.30. 21:04:41

@Krétagarbó: ja aki fel akarja adni az qrvara megijed attol, h ki jon be helyette, ha csak nem ugy muxik a dolog, hogy aki pedzegeti a feladast azt a tobbiek levadasszak es megeszik, a reteknek mag azt mondjak megszokott, nem feladta ,igy nincs cserejatekos :o))

aloksak 2016.03.30. 21:04:57

@Cimili: És aranyos vagy. :) Köszi amit írtál. Én is kedvellek téged, meg akik itt vannak, őket is. De nem tudom, hogy képes lennék e nézni azt az embert újra. Ha nem is megyek el végleg, akkor read only üzemmódra váltok. Szidni nem akarom, Mézescsók miatt is. Akkor inkább elhallgatok.

mercsi 2016.03.30. 21:05:15

@aloksak: @beacska: @Well...: köszi szépen, így már értem :D

Krétagarbó 2016.03.30. 21:06:02

@beacska: pont erre gondoltam én is. remélem nem, de ha igen, remélem Heni megy vissza és ez az öregedő bájgúnár meg haza.

Andi.Mf 2016.03.30. 21:06:21

@Krétagarbó: Én is Heni felé hajlok. Nyugodt, képes hosszútávon gondolkodni. Remekül kezeli Attila indulati kitöréseit és a talán az egyike azoknak akik a legjobban boldogulnak a farmon.

Krétagarbó 2016.03.30. 21:07:51

@Well...: ez utóbbira tippeltem volna:)))

beacska 2016.03.30. 21:11:08

@Krétagarbó: mondjuk, függetlenítve, a Heni-párbajtól, remélem, nem esik ki a Sanya, mert Attilán kívül nem tudok elképzelni senkit, akit megjelölne Gazdaként....Attit meg már unom

Well... 2016.03.30. 21:12:33

@Krétagarbó: mar latom is lelki szemeim elott, kerdi sly gazda a kov latogatasnal, na hol a szemoldok huszar? mire az osember kitekint a kerben egy labszarcsontal jacadozo kongora, feltolja homlokara uj szemuveget, es halkan bevalja, " elment megkeresni a kecsket" :o)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.30. 21:12:57

Ha visszaküldik, SOHA többet nem nézek semmilyen RTL műsort!

Krétagarbó 2016.03.30. 21:15:07

@Majom1Parádé: azt hiszem, most azért egy kicsit beijedt a retek klub:)))

Andi.Mf 2016.03.30. 21:15:14

@Well...: :D :D Az este eddigi legjobb kommentje. :D

aloksak 2016.03.30. 21:15:40

@Well...: A trakit nem ő vezeti? :)) Még te kérdezted ma. :)) Akkor már inkább legyen az, hogy a többiek kérdezik Sly gazdát, és fura mosoly kíséretében megsimogatja a nagy hasát, mint a mesében a farkas, mikor megette a nagymamát. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.30. 21:24:04

@Krétagarbó: Ja, nyilván iszonyúan érdekli őket. :-)))

aloksak 2016.03.30. 21:26:38

@Krétagarbó: Mivel mindent csúsztatva adnak, Danika már lehet ma este is ott alukál. :) Erről meg ennyit.

ezneménvagyok 2016.03.30. 21:26:45

@László Cselényi: Á, nem annyira, csak nem köll nézni... :-)

Well... 2016.03.30. 21:39:26

miert vannak a video kabelek a kamrapolcan ? megettek a kamerat ???

ezneménvagyok 2016.03.30. 21:47:22

Az RTL-t nyilván nem érdekli a hogyvolt-féle közönség polgári (sic!) engedetlenségi mozgalma (havisszamegy éneztnemnézem), merhogy - lássuk be - nem mi vagyunk az ő drága célközönsége. Nem voltunk akkor se, amikor VVV szaros fogkeféje borította ránk a virtuális bilit, meg a többinél se, most se foglalkoznak az ilyesmivel. Egyrészt, mert a közvélemény-kutatások szerint (kellően nagy merítésnél) a tirpákság zsírkirályság, ami nézőszámot ér; másrészt meg lsd. fent.
Kérdés az is, hogy Szerencsés Dániel, a mi amatőr Ráchelünk (avagy inkább írástudó papája) befenyítette-e a csatornát némi pörösködés "fontolgatásával", ahogy azt mértékadóék mondani szokják. Ha igen, a gyerek tuti visszamegy, márcsak azért is mert azért a szerkik is nagy gyökerek, és tudják, hogy ennél nagyobb kib...szást ki se találhatnának a kölöknek bosszúból - ha eddig megvetette az istenadta, ezután rühelleni fogják, mint a bűnt. Mert a nagypofájúságot, a gyökérséget idővel megbocsátjuk, de jogtalan előnyhöz jutást sose :-)
GYK összefoglalva: az "éneztnemnézem" nem érdekli az RTL-t, ha pénzt lát a dologban, akkor úgyis visszaeresztik nyikhajnalkát, ha meg még pörrel is fenyegetik mer mögrontották a gyerök jóhírét (hihi) akkor fogjuk mi még látni azt a lovacskás arcélt. És nem mi fogunk a legrosszabbul járni ezzel... :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.30. 21:49:28

Megcsináltam a tesztet, ez jött ki: (na, nem mintha hinnék az ilyesmiben, de poénnak jó)
"Gratulálunk! Te született Farmer vagy! Majdnem olyan közel vagy az anyaföldhöz, mint a gumicsizma, amiben jársz! Téged aztán sosem fognak leigázni a gépek, mert remekül elvagy nélkülük is. Kondibérlet? Az a városi puhányok sportja, Te inkább reggelente felhasogatsz pár mázsa fát, hogy formában tartsd magad. Olyan jól elvagy a tanyán, mint a városi puhányok a plázában! A tökéletes szabadidős tevékenység számodra, ha a Farmot nézed!"

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.30. 21:55:23

@ezneménvagyok: Ja, hát mi itt kint még csak-csak, de akik bent vannak, azok mi a retkes...... gondoljanak, ha Danika ismét felbukkan. Egyet tehetnének, össznépileg aszongyák, hogy visszajött, akkor mi mind kiszállunk. Azt meg nyilván nem szeretné a csati, mert akkor a műsornak annyi. (Már így is rezeg a léc)
tudom-tudom, már megin' én vagyok az idióta, hogy ilyesmivel foglalkozom. :.-)_)

Well... 2016.03.30. 21:59:15

@ezneménvagyok: itt olyan nincs , h kenyszeritsek a retket akarmire is, alairnak egy szerzodest az elejen, ok konkretan fizetett amatorok , akarkit akar a retek visszakuldeni annak mennie kell , vagy o lesz perelve :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 22:00:29

@Krétagarbó: Nem kell izgulni Kréta, lesz még aki feladja a versenyt, akkor majd mehet vissza Heni is, ha véletlenül kiesne (de szerintem nem fog) ! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 22:04:31

@Mók_Ica: Ez azért van, mert ha nem így lett volna, akkor órákon belül a harmadik nyegle fiatal adta volna fel a játékot Laura személyében... Nagyon elbaszta az RTL a castingot, illetve ezt az éheztetős fázisát a versenynek. Amúgy Attilának igaza van, néhány nap múlva biztos vagyok benne, hogy lesz étel bőségesen. Lehet, hogy fog jönni egy dzsin, vagy egy jótündér, és hozza a mannát! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:07:25

@Krétagarbó: most szomorú vagyok,Márk jó volt,a kecskével meg a nyúllal is.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.30. 22:12:48

@Well...: Erre én is gondoltam már.

Vagy ha megint feladja valaki, visszajön Márk, jóllakottan, frissen belőtt séróval. :)

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:15:53

@Well...: Na de én nem azt a verziót vizionáltam, hogy Danika nem akar visszamenni, hanem hogy nagyon is, mindenáron, hogy "bizonyítson". Hát, fog is :-DDD

(Jobban belegondolva, kezd is érdekelni a dolog: hogyan fog vergődni, hogy egyrészt ha mindenki beledöglik, ő akkor is szimpatikus és jófej legyen kifelé, másrészt meg azért bosszút is állhasson mindenkin, akinek a megaláztatását köszönheti. Aki utóbbi persze ő maga, de ezt sose fogja megérteni :-) )

2016.03.30. 22:17:39

Én meg már azt hittem, hogy a retek klub fejlődőképes. Hahaha.
Nahát - gondoltam - , végre úgy tűnik, tényleg játék lesz. Erre visszahozzák ezt a primitív senkiházit? Bravó, remek, szép munka.
Vajon milyen feladatot adnak neki a legközelebbi párbajon, hogy tuti ne essen ki? Ki tud messzebbre köpni?

mocskosmacska 2016.03.30. 22:18:33

Most olvastam a borsban, hogy cukorfalat Már elmegy. Komolyan sajnálom. Ő lett volna a kellemes meglepetés, ha marad. Szerintem sokkal több van abban a srácban, mint egy elkényeztetett modell-tanonc, hagyni kellett volna kibontakozni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:19:14

@natalja: kinek nagyobb a Mercije:)
egyébként meg ügyes lesz,ügyesen fog kukoricát morzsolni,lovat betörni.

mocskosmacska 2016.03.30. 22:19:17

Dani komolyan visszajött? MOndjátok, hogy ez csak egy vicc vagy teória.

beacska 2016.03.30. 22:22:01

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: arról volt szó, h kiesett játékos, nem aki feladta

Cimili 2016.03.30. 22:23:47

@aloksak: Akkor ez egy fél maradás. :) Lesz az még teljes. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 22:24:58

@Majom1Parádé: Pedig ez a VV-k után egy tök jó formátum lett volna. Eddig tényleg érdeklődéssel néztem. Sajnos viszont egy ilyen showba nem lehet ennyi nyápicot egy rakásra beküldeni, vagy, ha isgen, akkor VV körülményeket kell nekik biztosítani paraszt környezetben, de akkor meg a formátum változott volna. Szerintem nagyon elszúrta az RTL, beengedett a játékba egy terhes csajt (megjegyzem régebben nem ritkán a mezőn azültek az asszonyok aratás, vagy kévézés közben), elkezdte éheztetni ezt a szándékosan selejtes egyedekből castingolt állományt, és nem büntette a versenyt feladókat kellő mértékben.

natalja (törölt) 2016.03.30. 22:25:55

@PeniValdes: Kinek van több kocsija? :-)

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: :-) :-) :-)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.30. 22:26:32

@PeniValdes: Pedig úgy szurkoltam neki... :D
@beacska: Tiszta sor. Csak olyan kedves elképzelés volt!

Cimili 2016.03.30. 22:28:24

@Majom1Parádé: Ez baromi jó ötlet, de ennyi eszük úgyse lesz. Ráadásul voltak akik szerették Gizust.

Well... 2016.03.30. 22:28:44

na a bekaszaju loranal eltort a mecses, viszketett neki, gondolta a tepozaras gizellarol igy vagy ugy lefeji a 20 millat, mit szenved o itten ? erre a retek alavagott, ha o megy akkor gizella jon, azt meg nem engedheti meg, h a cinty fejje a gizellat, :oP

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:28:58

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: én is,hogy sikerüljön neki összebarátkozni kecskével,majd a nyúllal,hogy tudjon szemöldökcsipeszt csinálni vasvillából.

Well... 2016.03.30. 22:32:13

@ezneménvagyok: szerintem apuka nem nagyon lelkesedne a danika visszameneteleert, eddig is leirta magat, ezutan is lefogja, inkabb orulne ha a gizella maradna ahol van, es felejtoss az egesz farm buli....de hat koti a gyereket a szerzodes a retekhez legalabb a sorozat vegeig....

Well... 2016.03.30. 22:32:40

@PeniValdes: tobb fele ertelemben irtam :o))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 22:32:55

@Well...: :-D De bakker egy világ omlik össze bennem, hogy ez a Szúnyogcsődör bejön ezeknek a fruskáknak, bármilyen békaszájúak és tetkósak is... Micsoda értékválság...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:36:31

@Well...: figyelj már!! találtam vmit.)
tehát kérdezhettek Dancitól
zsinyi2 : 1:Az egy hét alatt sikerült valakivel olyan viszonyt kialakítani,akivel szívesen meginnál egy sört,ha számára vége a játéknak?Ha igen,ki vagy kik lennének azok? 2:Laurával szeretnél találkozni kint is,vagy az udvarlás csak a show része volt?
11:21
1., Attila lenne olyan és a Szintia.
11:22
2., Hát fogok vele találkozni kint is. Az udvarlás most elmarad, csak bent volt udvarlás.

szegény Lau

mocskosmacska 2016.03.30. 22:37:05

Akkor most egy összeesküvés elmélet: mi van, ha Márk nem is akart menni, de el kellett játszani, ezt a hiányzik a szolim dolgot, hogy danika visszamehessen?

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:41:04

@VV Erőlegény: Te hol éltél eddig...? Nem bántásiból, csak szeretnék odaköltözni...

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:43:55

@PeniValdes: Á, nem köll itt túlkomplikálni, ha nagyon akarják, simán büntetésből is visszaküldhették volna, mondjuk mert nem almoztak ki a tehen alatt... :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:47:33

MOSTJÖTTEM RÁ ,hogy Sanya vámpír.

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:48:02

@PeniValdes: Vagy nincs rajtuk szponzorsapka... ha ezek után nem szögelik a saját fejükre (75-ös szöggel), akkor soha... :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 22:48:57

@ezneménvagyok: Nem értelek igazából, ráadásul a blogmotor sem mutatja meg, hogy melyik hozzászólásom ihletett meg ennyire (lefagyott). :-)

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:52:04

@VV Erőlegény: A pénzéhes luvnyákon csodálkoztál, meg hogy bot nélkül is hozzáérnének Gizihez.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.30. 22:54:48

@PeniValdes: Ja, udvarlás nem lesz kint. Ha akarsz kexeljünk, ha nem, akkor "asztalra vissza bébi" :-)

ezneménvagyok 2016.03.30. 22:55:11

@PeniValdes: Na ezt meg én nem értem, de a vámpírosssat is tessen mögmagyarázni, mer mönnék aludni, oszt így nem fogok tudni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.30. 22:57:10

@Majom1Parádé: Danci úgy gondolkodik ahogy gondolom..tipikus

ezneménvagyok 2016.03.30. 23:01:44

@PeniValdes: Hálás köszönetem, szép álmokat :-)

Furore Carcosa 2016.03.30. 23:26:17

Ez volt az utolsó adás, amit végignéztem. Szánalmas, amit az RTL-klub művelt a beépített emberével, hogy korrigálja a félrecsúszott koncepciót. (Márk viszont egészen jó színész, le a kalappal előtte.) Nem vagyok kíváncsi Tépőzáras Gizella, leánykori nevén Vasvári Dániel további kalandjaira. Annak a baromnak egy villain figurát kellett volna alakítania: olyat, akit a néző szeret gyűlölni, ugyanakkor egyik ámulatból a másikba esik a ravasz húzásai és a körmönfont taktikája láttán. Ő viszont egy üresfejű tróger taplót hoz, akinek csak a szája nagy, és trash-realityvé aláz egy olyan műsort, ami már éppen kezdett volna érdekessé válni. És a jelek szerint kirobbanthatatlan a showból, mert az adó tőle várja a nézettséget. Csak azt nem értem, ezzel az erővel miért kellett új franchise-t indítani, miért nem maradtak a Való Világnál?

Farmer85 2016.03.30. 23:31:30

Most őszintén ezt nevezi az rtl valóságshownak?
Kezdjük ott hogy előre tudták hogy a terhes csaj kijön, pár adás után jött is a "dráma", nem bírja tovább. Volt csereemberük.
Erre most itt az újabb feladás és visszaküldenének egy fair párbajban kiesett sutyerák parasztgyereket?
Olyan szinten irányított, hogy csak na. ( ha eddig még csak kételkedtünk benne)
Több 100embert castingoltak nem lett volna egy újabb beugró??? Dehogynem, csak fel akarják kavarni a sz@rt.
Beküldenék az 1 hete kieset, azótat jóllakott gyereket. Arról nem is beszélve hogy tudja kint hogyan fogadják a nézők, mit ne csináljon a továbbiakban.
Ez annyira unfair hogy a többiek helyében fellázadnék vagy meglincselném a gyereket.
Ez utóbbival a nézettség szempontjából jobban járnánk :D

Furore Carcosa 2016.03.30. 23:41:13

@Farmer85: "Arról nem is beszélve hogy tudja kint hogyan fogadják a nézők, mit ne csináljon a továbbiakban."

Hülye ez ahhoz. Elsőre is elb@szta a rá szabott szerepkört, másodjára is el fogja. Nem hivatásos színész, csak önmagát tudja adni felturbózott változatban. Az pedig csak arra elég, hogy a néző megundorodjon tőle.

Nem Penny hajója 2016.03.30. 23:41:27

Nyugi van gyerekek! Vasvári Dániel kb. 3 perce szólt hozzá a saját, privát Facebook profiljával egy farmos poszthoz. Tekintve, hogy 2 (3?) nap fórban van a műsor, aligha megy vissza holnap. :)

Furore Carcosa 2016.03.30. 23:52:19

@Nem Penny hajója: Kösz az infót! Ezek szerint van még két-három adásunk, mielőtt újra elmerülnénk a trágárságok, hőbörgések és reménybeli kúrások izgalmas szökőárjában. Mert nem hiszem, hogy Vasvári Gizella tanult volna a nagy koppanásból; épp ellenkezőleg, a mentőakcióból azt a tanulságot fogja levonni, hogy az ő jelenléte nélkülözhetetlen a show sikeréhez. Akkora arccal fog visszamenni a Farmra, mintha ő lenne a magyar Russell Hantz.

Well... 2016.03.30. 23:58:03

@Nem Penny hajója: really ??? konkretan o szolt hozza? figyi van egy elado lanchidam erdekel, ocson adnam :o))

Nem Penny hajója 2016.03.30. 23:58:58

@Furore Carcosa: nem valószínű, hogy visszamegy. Ahogy már írták többen is, csak ijesztegetésnek, illetve a holnapi adás promójának dobta ezt be az RTL. Mondjuk ügyes húzás volt.

Furore Carcosa 2016.03.31. 00:04:08

@Nem Penny hajója: Legyen neked igazad, őszintén drukkolok. De attól tartok, hiába. :(

Farmer85 2016.03.31. 00:14:19

@Nem Penny hajója:

Mit ne mondjak be is csinaltam rendesen. Undorito egy alak, arrol nem beszelve hogy egy 28eves!!! Apukanak nem a gyereke mellett lenne a helye???
Vagy csak mutogatni tudja a nezoknek, nevelni meg nem? Hogy is van ez?

Már ez is elég blama a retekklubnak, hogy 2en leleptek, bar nem tudom mit elegeltek meg, mert semmi olyan megterhelo nem volt meg.
Ugy nez ki ezek eletukben nem dolgoztak meg egy rendeset...
Sokkal humanusabb ha bekuldenenek egy potjatekost vagy koltoztessek be Sly gazdat, megnevelne oket rendesen!

Commodore 2016.03.31. 00:15:12

Nem lesz kiszavazás?

Well... 2016.03.31. 00:15:49

@Furore Carcosa: nem rakhatjak vissza, nem teremthetnek ilyan precedenst , a kovetkezo alkalommal mikor kibasznak a gizellat (mert kibasznak az zsir) odaszolna valamellik jatekosnak, figyi kell 5 milla ? add fel a jatekot apuci majd utalja a penzt a szamladra, mert akkor en megint visszajohetek :o)
nem fordulhat elo, az egesz arrol szol, h kozoltek a laura/julia-val, hogy nincs gizella/romeo akar mekkora is a fiatalok szerelme ebbol nem lesz nasz :oP

Well... 2016.03.31. 00:16:38

@Nem Penny hajója: szoval erdekel a lanchid vagy nem ???

Nem Penny hajója 2016.03.31. 00:18:38

@Farmer85: szerintem egyébként itt nem is annyira a munka a kritikus pont, hanem tényleg a kaja. Saját példámból tudom, hogy ha valami miatt akár csak fél napig koplalni kell, az totál kicsinálja az embert. Szívesebben ásnék kertet, mint, hogy koplaljak. Náluk pedig elvileg a kettőt kell egyszerre. Egyébként, amikor a Való Világ szereplőket kajamegvonással büntették, az őket is taccsra vágta.

Furore Carcosa 2016.03.31. 00:30:09

@Well...: Elvileg van olyan realitys modell, amiben a kieső játékosok közül valaki vigaszágon visszajuthat, ez azonban csak akkor működik, ha már a legelején tisztázzák a mechanizmust és a szabályokat, nem ilyen hasraütéses rögtönzésekkel. Viszont korántsem tartom kizártnak, hogy Gizellát nem a tőkepénzes apuci nyomná vissza a műsorba, hanem maga a retekklub, mindenáron – mert úgy lőtték be, hogy az ő gyökérsége szállítja nekik a nézettséget. Ez esetben nem törődnek se a precedenssel, se a kilógó lólábbal, hanem feltámasztják szépen a halói poraiból, mint Lázárt. De mondom, gőzerővel drukkolok, hogy ne legyen igazam. Csak sajna kétlem. :(

Well... 2016.03.31. 00:34:23

@Furore Carcosa: egyszeruen nem fordulhat elo, nem es nem , meg jo hogy mar belottem a farm pontos helyet lehet kuldeni a dronokat , arra az esetre ha a retek komolyan ugy dont, hogy o a sajat reszerol trolkodni fog, akkor lassuk ki tud jobban trollkodni, ha tepozaras gizella visszamegy akkor ott minden nap csomagok fognak hullani az egbol, oszt lassuk ki birja tovabb :o))

Furore Carcosa 2016.03.31. 00:40:16

@Well...: Hát a farmtól én elég messze vagyok, a Tépőzáras família civil székhelyéhez viszont igen közel. Akkor csináljunk munkamegosztást, én majd hozzájuk küldöm a drónokat és teleszórom őket az itteni kommentek ihletésére készült röplapokkal. :)

Furore Carcosa 2016.03.31. 01:00:19

@Farmer85: „Már ez is elég blama a retekklubnak, hogy 2en leleptek...”

Dehogyis. Hogy Terhes Tina tiplizni fog, azt előre betervezték: ha nem adja fel magától, az orvosi megfigyelőcsapat küldte volna haza, amikor beüt az éhkopp. A cserejátékos ott várt beizzítva, felvételek is készültek vele a főcímhez. A második lelépő az ő beépített emberük volt, ez szinte ordított róla: azért játszotta a farmon a retardáltat (különben igen meggyőzően), hogy korrigálhasson, ha zavar támad az erőben. És pontosan ez történt most: szépen kivonták a játékból, hogy visszatolhassák helyette azt az elegánsan hosszúkás arcot, amit a múlt héten sikerült a fél országgal megutáltatniuk, de legnagyobb meglepetésükre kihullott az első párbajban.

Well... 2016.03.31. 01:58:16

@Furore Carcosa: aze ha vannak dronos ismerosok kezd el megosztani :

Eszaki szelesseg 46° 44' 43.6"
Keleti hosszusag 16° 13' 8.9"

John?:_Doe 2016.03.31. 02:09:16

@Well...:
Ez?
https://www.google.hu/maps/@46.7456018,16.2196396,313m/data=!3m1!1e3

Well... 2016.03.31. 02:21:45

konkretan ez a farm ahol az RTL a Farm cimu sorozatot forgatja...lehet trolkodni :o))

aloksak 2016.03.31. 07:22:59

@Nem Penny hajója: Jó reggelt a csapatnak! :) Sajnos az hogy a saját profiljával hozzászólt ott, még nem jelenti tutira azt, ő volt teljes bizonyossággal. Mert elterelésként simán kivitelezhető, hogy egy barátnak megadta a belépési kódját, és az írogat. @Well...: @Furore Carcosa: Ugyan már! Mit finomkodunk? Én nem drónt és röplapokat küldenék, hanem mikor Gizella megjelenik a traki pótkocsiján ülve, egy célzott rakétatámadással megoldanám egyszer és mindenkorra a dolgot. :) És köszi a koordinátákat. :D Adom is le az infot az illetékeseknek. Hívom a havert az amcsiknál. ;)

aloksak 2016.03.31. 07:42:46

@PeniValdes: És ezen meglepődtél, Peni? Én elsőre megmondtam volna neked, hogy nagyságos úr ilyen. Mikor megláttam, lerítt róla. Laura csak trófea lenne neki, semmi több. Pedig a kis modellünk van olyan naív, hogy elhiggye, több is lehet köztük, mint egyszeri testi kapcsolat. Fel kellene ébrednie már.

aloksak 2016.03.31. 07:49:51

@Cimili: Várjuk ki a végét. :) Még nem tudom. :) Ha mégis maradok, akkor azt csak úgy fogom tudni elviselni, hogy az asztal mellé teszek egy bábút. Arra ráragasztom Gizelle kinyomtatott pofiját, a gép mellé ide teszek egy kalapácsot, és minden egyes alkalommal, mikor legszívesebben pofán vágnám, a kalapáccsal ütök egyet a bábú fejére. Csak attól tartok, olyan sokszor fog ez megtörténni, hogy sokáig nem fogja bírni. :) Valahogy pedig le kell majd vezetnem a feszültséget, mert emiatt a gyökér miatt nem akarok guta ütést kapni, az már fix. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.31. 07:58:47

Azért ez a két feladás és egy feladás közeli állapot úgy. hogy még két hete sem megy a műsor nagyon gázos a műsorkészítők részéről. A casting hibázott, amikor telerakta a csapatot ilyen életképtelen, és akaratgyenge résztvevőkkel, másrészt abban, hogy ennyire túléheztették a bandát, akkor amikor még úgymond a férgese nem esett ki... Egy Farmon való munka azért nem ugyanazt jelenti, mint egy koncentrációs munkatáborban dolgozni, alultápláltan... Bakker, hogy ebben a Márkban sem volt annyi tökösség, hogy megbeszélje a Fitnessguruval, hogy ha őt hívja ki, akkor gyakorlatilag ellenfél nélküli párbajra számíthat, és akkor még kibír két napot, de legalább nem olyan dicstelenül távozik, mint így... Különben Attila jól kalkulált amikor azzal próbálta motiválni Márkot, hogy két napon belül valami változás lesz élelmiszer vonalon, mert ha nem lesz, akkor két héten belül mindenki fel fogja adni a versenyt!

Sanda.Ipse 2016.03.31. 07:59:23

Egyik puhapöcs ki, a másik puhapöcs vissza. És unalom, unalom, unalom...
Ez a reality nagyon félresikerült.
További jó szórakozást mindazoknak, akik még kitartanak...

aloksak 2016.03.31. 08:03:03

@VV Erőlegény: Azt hiszem Márkra mondták itt, hogy ő a beépített embere a csatornának. Ha jól értettem. Ha nem, akkor bocsánat. Szóval mivel Gizellát vissza akarták hozni, így valakit be kellett áldozni.

aloksak 2016.03.31. 08:11:24

@VV Erőlegény: De ha mondjuk nem is beépített, akkor sem kellett meglátásom szerint nagyon győzködni őt. Hiszen ha feladja, jön a dőzsi. Szoli, kaja, és végre ismét 10.0-es lehet. Neki ez éppen elég volt motivációnak. Nekem mondjuk semmi bajom nem volt vele, elvolt magában, a légynek sem tudott volna ártani, egyszer próbálkozott Vivinél, mikor az beköltözött, de ennek az Amoroso szerepnek gyorsan vége lett. :)

aloksak 2016.03.31. 08:27:22

Na megnéztem már újra ezt a tegnap este adás utolsó pár másodpercét. És két lehetőség van. Vagy megelégelték azt hogy mindenki elkezdi feladni, itt most konkrétan Laura, és azért kapták azt az üzenetet, vagy a másik, hogy Márk feladása miatt tényleg vissza küldik Gizellát. Hiszen ő már a második személy volt, aki feladta. És Azt hiszem Cinti mondta a végén, "..Laura nem megy sehova....", mégpedig azért nem, mert jön vissza a hős lovagja. Azért gondolom, mert elsőre örült, lehetett látni az arcán, és után kezdett el pityeregni. És ezek inkább örömkönnyeknek tűntek nekem.

Krétagarbó 2016.03.31. 08:39:57

@VV Erőlegény: az induló kajamennyiséggel nagyon elszúrták.

Krétagarbó 2016.03.31. 08:42:03

@aloksak: remélem, hogy ez most csak egy becsapós spoiler volt.
Én még mindig azt mondom, hogy Laura távozási szándékát látva mondták azt, hogy ha te is ki, akkor egy kiesett játékos be...

mézescsók 2016.03.31. 08:50:07

@aloksak: Miattam aztán nyugodtan szidhatod. Kb. kétszer írtam, hogy nem kedvelem a srácot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.31. 09:04:46

@Krétagarbó: A castingot is szerintem. Ennyi bohócot nem bír el egy valódi farm. Jó ha van néhány bohóc a csapatban, de olyan bohóc legyen, aki, ha kell oda is tudja magát tenni munkában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.31. 09:05:25

@Krétagarbó: @Krétagarbó: Ha ez így is lenne, mit változtat a kontextuson? Küldjenek be a játékot feladók helyére két új játékost, még úgy is csak a játék elején tartunk és a bennlakókat lakassák jól két napon keresztül! A bennlakóknak az előnye, hogy már ismerik egymást, az újoncoknak először integrálódniuk kell a közösségbe!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 09:19:20

@aloksak: Nem lepődtem meg,jó pár Danihoz volt szerencsém. Ismerem a típust mint a rosszpénzt.

,, 2016.03.31. 09:57:09

Figyelembe az eddig látottakat, tézisem a győztesre vonatkozóan a következő: az nyer, akin a legtöbb zsírpárna van. Izomzat nem jó (tehát a pasik kiestek) mert azok fenntartásához kell az enerdzsi. Ennyi. Gravitációs hullámok sehol nincsenek ehhez a felfedezéshez képest.

malevil2050 2016.03.31. 10:38:11

Hogy mik történnek ittene. Életbe lépett a sz@rnak a középfoka. Nincs gond a felsőfok még hátra van. Hajrá kongó!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.31. 10:41:45

@VV Erőlegény: Ezt én is támogatnám. Főleg, hogy olvastam olyanokat, hogy van aki nehezményezte, hogy "rátermett" ismerőse nem került be. Vagyis lenne tartalékember az tuti.

aloksak 2016.03.31. 11:29:27

@Krétagarbó: Úgy legyen. :) @PeniValdes: Vettem. :) @mézescsók: Nem fogom én, mert csak magamat túrázom fel vele. Csak úgy finoman. Hogy érezze a törődést. :)

aloksak 2016.03.31. 11:34:16

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Na miért is nem jelentkeztem? :)) Asszongya, ismerem a paraszti életet, könnyen barátkozom, szeretem az állatokat, zsírpárna is van rajtam éppen elég. Lehet kaja nélkül kihúztam volna az egész műsort. :)) Egy baj lett volna. Nem vagyok elég gyökér ehhez a műfajhoz. :)

csincsilla72 2016.03.31. 12:25:56

Irgalmatlanul elcseszték ezt a castingot. VV-mezőnyjátékosokat kerestek, csak éppen azt felejtették el, hogy az ott bevált "érdekes és megosztó" (nahiszen...) karakterek itt sz.rt sem érnek. Itt nem alapkövetelmény az, hogy nagypofájú, alkoholista vagy egoista legyen valaki, az viszont igen, hogy pár hét kalóriaszegény hetet el tudjon viselni és az életben maradás (párdon: játékban maradás) érdekében tudjon együttműködni és saját magáról gondoskodni.
Hogy jut eszükbe ilyen körülmények közé terhest engedni? vagy egy olyan seggfejet, aki az első napoktól kezdve bomlaszt és balhét kever, ráadásul fizikai összetűzést is kockáztat? Ki volt az a barom, hozzá nem értő, aki ezt megengedte? Ennek itt nincs értelme, mert nem érdekes műsor, hanem elszállingózás lesz a vége.
Ha Gizella visszajön, nem nézem tovább. Nem érdekel. Az is feleslegesen hőbörög: talán alászinkronizálták a szövegét a műsorban? Nem azt mondta és csinálta azt, amit láttunk? Akkor lehet kussolni.

aloksak 2016.03.31. 13:17:12

@csincsilla72: Szerintem is. És tudod mit mondok még? Az RTL direkt nem is akart olyan műsort csinálni, mint a korábbi Farm volt. Ezek leragadtak a VV vonalnál, és egy paraszt VV-hez kerestek szereplőket. Azt mondom várjuk ki a végét, a mai adást. Este minden kiderül. Ha meghúzza a csatorna, hogy Danikát vissza küldi, pont az ellentétét fogják elérni annak, amit akartak valójában. Sokan elfognak kapcsolni róla. Persze nem elegen. De had égesse magát a csatorna. Én azt mondom.

mézescsók 2016.03.31. 13:19:19

@aloksak: Nem ér annyit az egész, hogy felhúzd magad.

@csincsilla72: Eddig még olyan reality nem volt, hol a publikum jónak találta volna a castingot.
Szerintem ez jó casting volt, ha azt vesszük alapul, hogy legyen műsor. Pl. nekem tetszik, hogy nagyobb a korkülönbség a játékosok között. A Vv-kben ha akadt egy idősebb, az ott már őskövületnek számított és általában hamar ki is esett. Itt kb. fele-fele arányban vannak az idősebbek (nem úgy értettem, hogy öregek, hanem hogy tapasztaltabb középkorúak - Sándor, Sanya, Gergő, Dóri, Heni, Brigi, Attila és talán még Norbi, de benne nem vagyok biztos) és a huszonéves fiatalok (a többi). Ez már önmagában konfliktusforrás lehet. Elvileg ennek az életkor különbségnek az idősebbek javára kellene eldőlnie, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy brillíroznának.A másik: többféle személyiség jött össze. A Vv-kben a nők háromnegyed része, ha nem többen, a trendmániás egyenliba kategóriát képviselte. A pasik meg a fa...vezérelte műmacsót.Eltér a korábbi realityktól annyiban is, hogy ezeknek a játékosoknak pl. van munkájuk. Ott ritkaságszámba ment, ha valakinek volt valami foglalkozása, képzettsége.
Erre a játékra jobban fel lehetett volna készülni, mert tudták, hogy farmra kerülnek, ahol állatok vannak, akiket gondozni kell, föld, amit meg kell művelni, termények, amiket meg kell termelni - ennek utána lehetett volna nézni. Hogy nem tették, annak nyilván az az oka, hogy tudták, fityfenét sem ér, ha pl. profi módon legeltet kecskét vagy trágyáz, nem a mi elismerésünket kell kivívnia, mert nem szavazunk.Az eddigi játékokban mutatóba sem volt fizikai munkás, itt legalább mutatóban akad, aki kétkezi munkából él meg. .
Én úgy gondolom, hogy mindegyiknek meg van a maga taktikája - a Vv-kben is volt -, van, aki arra épít, hogy szépen, csöndesen kihúzza a végéig (vagy a végig), van, aki arra, hogy a realitykben többnyire a rendhagyó, nem túl szimpatikus, de mindenképpen az állóvizet felkavaró figurák nyertek (Aurélió, Attila, Alekosz - jézusom! Csak Attilának kezdődik A-val a neve!!!) Még Daninak is lehet: az irritáló, nagypofájú ficsúré.És dehogy hagyják abba a műsor nézését az most felhördülők. Legfeljebb nem kommentelnek pár napig, hogy demonstrálják, mennyire nem értenek egyet a srác visszamenetelével, de aztán csak visszajönnek utálkozni egy jót.
Lehet, hogy piszkosul át vagyok verve, de én látok fantáziát ebben az összeállításban.

,, 2016.03.31. 13:19:24

@aloksak: szolihiánnyal hogy állsz?

aloksak 2016.03.31. 13:20:32

@PeniValdes: Van benne valami. Én nem akarom magamat fényezni, de túl jó ember vagyok egy ilyen vagy hasonló műsorhoz. Nem nekem való. :)

aloksak 2016.03.31. 13:24:31

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nincs. Nem is járok szoliba. Ha azt akarom, hogy kicsit jobb színem legyen, én kimegyek a kertbe, és felásom egy részét, természetesen félpucéran, hogy a napocska sütögesse a hamvas bőrömet. :D Ha nem kell már ásni, akkor is akad munka még bőven. Nem szoliba megyek el. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 13:24:38

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): mÁRK AZT ÜZENTE,hogy nem a szolihiány miatt lépett ki,és a mau fókuszban elmondja

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 13:25:16

@aloksak: arra gondoltam volna,hogy mivel elmondásod szerint van rajtad zsír téged ettek volna meg

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 13:27:03

@mézescsók: ja,bár szerintem itt az a jó taktika ha nem taktikázol. tekintve hogy nem a közönség szavaz

aloksak 2016.03.31. 13:27:57

@PeniValdes: Jaaaaa!!! :)) Figyelj, rajtam sok enni való nem lett volna. Ellenben legalább lett volna zsírjuk végig a műsor ideje alatt. :)))) Végöl is a főzéshez az elengedhetetlen. :D

aloksak 2016.03.31. 13:30:50

@PeniValdes: Igen. Most hogy belegondolok, jó sok töpörtyűt is lehetett volna csinálni belőlem. :)) Az jó kis hagymával például fini. :)) Tényleg jobb, hogy nem jelentkeztem. :D

csincsilla72 2016.03.31. 13:32:41

@mézescsók: Én ezt az összeállítást a VV-re találnám ideálisnak. Itt nem működik, mint a mellékelt ábra is mutatja. Azért hullanak ki, mert nem bírják az éhezést és azért éheznek, mert nem eléggé csapatjátékosok. Utóbbi nyilván tud konfliktust generálni, de ha emiatt borul az egész és sorban dobják el a gereblyét és mennek haza, akkor megette a fene az egészet.
Mégis mi jön most? Az RTL kidobja a szabálykönyvet, holnaptól feltöltik a kamrát és jönnek vissza a hazazavart játékosok? Ezzel vége a koncepciónak.
Itt a VV-taktika kevés, előbb túl kell élni, és nem csak mentálisan, hanem fizikálisan is. És az most nagyon nehezen megy nekik, főleg a fiataloknak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 13:34:06

@aloksak: hú anno mennyi töpörtyüt is ettem..aztán mégis elfújt volna egy erősebb széllökés:9

aloksak 2016.03.31. 13:39:50

@PeniValdes: :)) Finom is az. Főleg a mangalica malacból készített. :)

zaphodbeebthe1st 2016.03.31. 13:40:50

@csincsilla72: Ilyen barmok csinálják az összes műsort a kertévékben. Még a jó licenckonstrukciókat is sikeresen szét tudják b4szni. Életképtelen plázahuszárokat és műcicákat küldenek olyan környezetbe ahol életben kell tudni maradni (még ha nem is annyira komolyan). Egy csivava könnyebben marad életben a sivatag közepén mint ezek közül néhányan egy európai farmon (farmdíszletben). Egy VV-ben a gyökerek, görények, antiszociálisak és pszchopaták elvannak mert etetik őket, nem érvényesül a társadalmi tajgetosz. Egyébként ez csak azoknak tetszik akik maguk is ilyenek és nem tapasztalják a másik (inkább valódi) életet. Sajnos ezek a médiakóklerek nem tudnak elszakadni a nullingerségtől mert ez veszi őket körbe nap mint nap.
Idegesítő, megdöbbentő és ezek után szánalmas azt nézni ahogy egyesek beszélnek egymással, a nőkkel. Vissza fogom nézni pl. ezt a részt (mea culpa) és megszámolom a kisípolásokat. Anno ilyenek után vasvella állt volna ki a melléből és mindenki azt mondaná rá, hogy emmá köllött.

aloksak 2016.03.31. 13:51:42

@mézescsók: Részben neked is igazat adok. Csak ennek nem erről kellene szólni. Vagyis nem ennek kellene a középpontban állni, mint ami most van. Most jelenleg a gazdálkodás, csak a háttér. Miről szól maga a műsor? A konfliktusokról. Mint egy VV-ben. De ez nem VV, ez Farm. Én azért kezdtem el nézni, mert érdekelt, hogyan boldogulnak olyan emberek egy vidéki számukra ismeretlen környezetben, akik még mondjuk tehenet nem láttak élőben korábban. Hogyan próbálnak túlélni, dolgozni. Ezzel szemben mintha a VV8-at nézném. Erre értettem hogy elcseszték a castingot. De ha alapból ez volt a cél, akkor igazad van, akkor jó lett a casting. És akkor meg is van az ok, Danit esetleg miért teszik vissza. Mert kell a cirkusz, a vita, a konfliktus. Mert nem az az érdekes, ahogy próbálnak nem éhen hallni.

csincsilla72 2016.03.31. 13:56:41

@aloksak: Egyetértünk. A Farm nem erről szólna. Ha az RTL-szerint igen, akkor szóljon erről. De engem ez nem érdekel.

2bullfighter2 2016.03.31. 14:00:07

@aloksak: félre ne értsd, nem kekeckedni akarok, de ahhoz képest, hogy állításod szerint mennyit dolgozol, szinte egész nap kora reggeltől késő estig itt vagy a fórumon. akkor ki végzi el a sok munkát - állatok, föld, kert? ilyenkor van a legtöbb munka vidéken. vagy két kapavágás között beszaladsz kommentelni? :)

aloksak 2016.03.31. 14:00:19

@aloksak: Hanem ahogy egymást k...a anyázzák, meg klikkesednek, áskálódnak, veszekednek. Közben persze majd éhen is hallnak. A maradék energiájukat nem ezekbe a veszekedésekbe kellene fektetni. Ha csak nem ezt kérték tőlük. Kimondva kimondatlanul.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 14:00:55

@csincsilla72: nem olyan rossz, de nekem hiányzik egy karakter

csincsilla72 2016.03.31. 14:01:31

@zaphodbeebthe1st: "Életképtelen plázahuszárokat és műcicákat küldenek olyan környezetbe ahol életben kell tudni maradni". Ráadásul a plázahuszárokon és a műcicákon is addig tudsz szórakozni (vagy bosszankodni), amíg ott vannak. De ezek mennek szépen haza.
Azt azért meg kell állapítanom, nem kicsit reménytelen a tizen-huszonéves nemzedék. Ha itt kitör a háború vagy beüt egy természeti katasztrófa, ezek 3 napig nem húzzák, akkor sem, ha az életük közvetlenül nem kerül veszélybe. A legcsekélyebb mértékben sem képesek gondoskodni magukról.
Ha túlél a formátum, saccom szerint 30 plusszos nyertesünk lesz.

2bullfighter2 2016.03.31. 14:01:58

@csincsilla72: ezek a szereplők celebek akarnak lenni. a farm műsor eszköz csak nekik. carnak arra, hogy kapálni kéne ott a földet vagy nem. világ életükbe nem dolgoztak még semmit. nem most fogják elkezdeni. tetkó mindegyiknek van, de eszük nulla.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 14:02:34

@2bullfighter2: biztos hajnalba kapál,boldogult öreganyám is, már fent volt hajnalban mikor még aludtunk,és kiment kapálózni.

aloksak 2016.03.31. 14:04:03

@2bullfighter2: Nem mondtam hogy gazdálkodok. :) Azt írtam, hogy nem járok szoliba, hanem ha barnulni szeretnék akkor kimegyek a kertbe, és dolgozom. :) Nekem saját magamnak nincs gazdaságom, se jószágom. De mikor felcseperedtem, a nagyapám mellett mindent láttam, és megtanultam. Innen van hogy tudok ezt azt. Az pedig hogy itt vagyok ilyen sok időben, azért van mert jelenleg nem dolgozom. Ha érdekel miért nem, akkor priviben megírom. De nem itt a nagy nyílvánosság előtt. Amúgy roppant egyszerű oka van. :) Esetleg még valami érdekel? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 14:07:05

@csincsilla72: egy olyasvalaki akinek van fogalma a dolgokról

aloksak 2016.03.31. 14:15:53

@PeniValdes: És ki ez a hű lovag? :) Szabad tudni? :)

2bullfighter2 2016.03.31. 14:20:08

@aloksak: akkor én értettem félre valamit. úgy vettem ki, hogy vidéki vagy, ahol ilyenkor azért rengeteg a munka. egy szimpla kertes házban is. de mindegy, hagyjuk, vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. ;)

aloksak 2016.03.31. 14:27:15

@2bullfighter2: Vidéki vagyok. Egy kisvárosban élek. :) Szimpla kertes házban élek. De már nem veteményezünk semmit. Be van füvesítve az egész kert. Mondjuk az sem kis munka, nyáron rendszeresen vágni. :) Még szünet nélkül is több órás munka. Földem meg nincs. Amit művelni kellene. Gyerekkoromban a nagyapámnak segítettem sokat, akkor tanulgattam meg a kapálást, a széna forgatást, széna gyűjtést, a tengeri fiazást, a tengeri törést, és még sorolhatnám. :) Szép gyerekkor volt, dolgos, de szép. :)

mézescsók 2016.03.31. 14:39:49

@PeniValdes: Egymással szemben azért kell némi taktika, mint ahogy azt tegnap - ha jól emlékszem - Norbi fejtette ki. Kikre kalapálnak, stb., mert a főnök a két legtöbb táblát kapott közül választhat.
@csincsilla72: A csapatjáték eddig főleg csak abban nyilvánulhatott volna meg, hogy jobban körülnéznek a kamrában. Sőt, én a helyükben ezzel kezdtem volna. Az első héten a főnök - maga mondta - habzsi-dózsit engedett, a kaja meg elfogyott. Bármilyen ügyesen is ástak, kapáltak, stb. volna - két hét alatt nincs olyan haszonnövény, ami kikel, amit meg lehet enni vagy értékesíteni. A tojásból nem tudható, mennyi jött be, azzal talán lehetett volna valamit kezdeni, de 14 embernek mondjuk csak rántotta 3 tojás/koponya - már 52 db egy kajálásra. A túró és tejfel eszükbe sem jutott, pedig kaja is, termék is. Azért kiváncsi lennék rá, hogy ha alapvető élelmiszerük korlátozott mennyiségű volt, akkor hogyan nyomhattak el napi 10 l tejet kávéba??? A századeleji tanyákon szerintem nem volt jellemző a kávézgatás. És most ne jöjjön senki a tejeskávéval, mert itt nem arról van szó.
Másból eddig egyszerűen nem nyerhettek volna élelmiszert, szóval ez a csatorna tudatos szívatása a főnök gyengesége mellett, azt sem figyelmen kívül hagyva, hogy azért a többieknek sem volt eszük.
@aloksak: Szerintem egyelőre erről szól, vagy ezt hitetik el velünk, mert szerkesztett buli ám ez is.

+-

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 14:42:22

@mézescsók: hogyne a kiválasztás idején persze,de nem szavazással esnek ki,legalábbis az első párbaj alapján nemm, hanem feladat van,és ott már mindegy hogy mikéntz akartál kavarni, a teljesítmény fog számítani

lac64 2016.03.31. 15:17:23

@csincsilla72: A VV-kben is tömegesen adták fel. A VV4-ben egymás után rakatták magukra a jeleket, csak hogy elhúzhassanak, pedig ott azért nem volt éhezés.

Az a probléma, hogy rosszul mérik fel a saját képességeiket. Itt nem csak az erőnlét (szerintem azért nincs annyi munka) és az éhezés a probléma, hanem az csak hozzáadódik ahhoz, hogy a téged támogató közeg helyett egy idegen, sokszor ellenséges környezetben vagy. Ráadásul folyamatosan megszabják, mit csinálj, mert nem hiszem, hogy ne kapnának instrukciókat

kolbász józsi 2016.03.31. 15:37:58

Mi a bré van, tegnap nem volt adás???

Janossz 2016.03.31. 16:10:30

@kolbász józsi: Éppen volt, csak most elszótalanodott a népség, mert megijesztették őket, hogy jön vissza a Gizi...Tudod valami földárverésen támadt pár napra dolga, meg most vette át az Aranykalászos gyémántdiplomát. Nyugi, folyt.köv.

zsiroskenyer8686 2016.03.31. 16:11:47

Emlékeim szerint 3-4. adásban már megjelent problémaként, hogy egyre jobban fogy a kaja, így inkább az indulókészlet volt baromi kevés, nem dőzsölhettek annyit, hogy 3-4 nap alatt megegyék. Pláne ilyen vaságy Márkkal, Cintivel, Laurával, Gizivel. Itt szándékosan ez volt a terv, hogy a kajahiányból feszkók legyenek, illetve h a fotelbe punnyadva azon szórakozzunk, hogy ezek hogyan éheznek. Ha esetleg a mennyiség durván el lett volna számolva, akkor azt pár napon belül korrigálják valamilyen játék, feladat formájában. Szerintem az RTL csapata edződött már annyit a céges vacsikon, csapatépítőkön h tudják mennyi kaja kell 14 embernek. Az állapotos anyuka műsorba engedése egy tervezett kiesés volt, h legyen az elején már valami kis műsor. Az IQ light, fitness Vivi a formás popójával sokkal jobb választás lett volna alapból a műsor érdekessége szempontjából mint a folyton nyavalygó terhes nő, de valamiért ezt a csere-bere olcsó poént nem tudták kihagyni a szerkesztők.
Én ezzel a tegnap esti pár másodperces Laura bejátszással kapcsolatban két dologra tudok gondolni:
1, Danika kell a nézettségnek így vagy úgy, feszültséget generál, a többséget irritálja a nagyképűsége, de annál nagyobbat tudunk derülni ha pofára esik egy kupac szarban, valamilyen módon visszateszik, akár Márk beáldozásával... egyébként én logika szerint inkább unalmas Brigit-Dórit-Henit áldoztam volna be inkább, Márk metroszexualitásán azért elég jókat lehet szórakozni
2, Az Rtl csapata megunta, hogy mindenkit győzködnek a "titokszobában" h ne adja fel, ezért megszellőztetik ezt, hogy ha Laura lelép akkor Danika jön vissza, és így a többiek gyakorolnak majd kellő nyomást Laurára h ne adja már fel. A bentieknek szerintem kurvára nem hiányzik Danika, szerintem Attilának se igazán, mert erős ellenfél lehet a végén.

@aloksak
Valóban érdekes lehetne egy olyan műsor, ahol egy farmon, tanyán találják fel magukat a mai 21. századi emberek, de ez nem érdekelne annyi embert h főműsoridőben menjen.
A Farm valójában VV csak a díszlet és a körítés más.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 16:22:20

@zsiroskenyer8686: félig meddig iagazd van,viszont Dani csak akkor mehet végig a műsoron,ha visszahozzák,ha a közönség szavaz. márpedig jelenleg nem ők szavaznak,sőt szavazás sincs,hanem feladat van. és lehet,hogy Dóri_heni-Brigi uncsi,Danika meg izgalmas volt,de az első párbajon Dani kitörölthette a fenekét azzal,hogy ő mennyire jól tudja keverni a szálakat,meg mennyire izgalmas személyiség,mert az uncsi Dóri legyőzte.

lac64 2016.03.31. 16:35:38

@zsiroskenyer8686: Hát meglepődnék, ha Dani bármiben le tudná győzni Attilát. Az lehet, hogy Attila azt gondolja, hogy Dani erős kint, de az előző párbaj alapján pont ezért küldené villámgyorsan párbajra.
Attila bunkó, de nem hülye. Ez látszott a tegnapi döntésén is, amikor Sanyát választotta ki párbajra. Sanya okozhat meglepetéseket párbajon, és ha túlzott önérzetből hasonlóan erős játékost hív ki (pl. Norbit), az Attilának win-win szitu.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.31. 17:09:25

@zsiroskenyer8686: Meg nem is hiányzik Attilának, hogy még őt is noszogatnia kelljen, hogy ugyan dolgozzon már valamicskét.

Magentax 2016.03.31. 17:10:42

@zsiroskenyer8686: Gondolod, hogy a végén a nézők szavaznak majd? Azért kérdem, mert azt írod, hogy a végén Tépőzáras Gizella erős ellenfél lehet Attisnak.
Ugyan különösebben még nem keresgéltem, de a műsorban egyáltalán semmit nem osztanak meg a nézőkkel (párbajszabályok, kiszavazás, stb)

aloksak 2016.03.31. 17:17:36

Még mindig nincs új poszt? @zsiroskenyer8686: Na erről van szó. Ez egy VV lényegében vidéki díszletben. Köszi. :)@PeniValdes: Az a baj, ha a csatorna a nézettséget szem előtt tartva tolni fogja Danit, akkor majd megoldják hogy olyan feladat legyen, amivel nem sül fel.

,, 2016.03.31. 17:47:37

@aloksak: hmm, ez baj, szolihiánynak kell lennie, ez arra utal, hogy nem vagy kompatibilis. De hadd castingoljalak tovább, pucérkodással hogy állsz?

,, 2016.03.31. 17:51:46

@aloksak: "természetesen félpucéran" itt értelemszerűen felmerülhet az a kérdés is, hogy fiú vagy vagy lány:D
Ha utóbbi, akkor az idézet tükrében nem értem hogy a faszba nem kerültél még egy valóságsóba:D

natalja (törölt) 2016.03.31. 17:52:19

Azért van itt egy kis képzavar. Ez nem VV, ahogy írtátok ti is többen. A "játékosoknak" viszont ez még nem esett le, és úgy tűnik, a szerkiknek sem.
Amikor a kis nyeszlett huszonévesek pléddel a hátukon vánszorognak, az annyira groteszk látvány. Kis VV-feeling ...mókás.

Daninak meg inkább adják oda most a 20 millát, az állatokat osszák szét a többiek között, és ugorjunk. Ennek így semmi értelme.

Cimili 2016.03.31. 17:53:13

Sziasztok! Ma nincs új poszt? Ha van, dobnátok egy linket?

aloksak 2016.03.31. 17:54:25

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Na na!! :D A pucérkodással finoman fogalmazva, hadilábon. :)) És talán a profilképemből nem nyilvánvaló, de férfi vagyok. :) Nem tűnt még fel, hogy egyik másik hölgykomtársnak csapom itt a szelet? :D

Cimili 2016.03.31. 17:54:38

@aloksak: Engedélyezem. :DDDDDDDDDD Nem lennél olyan messze, még be is segítenék. :DDDDD

,, 2016.03.31. 17:56:29

@aloksak: meg sem merem kérdezni, de mi van a profilképeden?:S

,, 2016.03.31. 17:58:24

@aloksak: a blogokon mmkk csapja a szelet mindenkinek, van amikor vki saját magának, vagy tévedésből/szándékosan azonos neműnek:) Úgyhogy elegánsan átsiklom az ilyenek fölött általában:)

aloksak 2016.03.31. 17:59:31

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Egy szamuráj. :)) Ááá én körültekintőbb vagyok. :D

aloksak 2016.03.31. 18:00:28

@Cimili: Mit? És mibe segítenél be? :D

,, 2016.03.31. 18:01:57

@natalja: Mo. mottója: Egy VV mind fölött, egy VV kegyetlen
egyszerűen nics más.

,, 2016.03.31. 18:03:16

@aloksak: ne szivass! el sem merem mondani minek láttam, egy ízeltlábúnak:S remélem ez nem vmi Rorschach-teszt:S

Cimili 2016.03.31. 18:05:27

@aloksak: Kössssssz, nagyon rendes vagy! :DDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2016.03.31. 18:07:32

@aloksak: Amit írtam, ha ott a te nevedre rákattintasz, akkor odaugrik a te kommentedre és látod, h mire reagáltam. Szívesen! :)

aloksak 2016.03.31. 18:09:05

@Cimili: Nincs mit. Imádom a cicusokat. :D

,, 2016.03.31. 18:09:40

@aloksak: rögvest aranyoskám, csak kiveszem a sublótból

aloksak 2016.03.31. 18:27:40

@Cimili: Imádlak. Ezt eddig nem is tudtam. :D:D:D

zaphodbeebthe1st 2016.03.31. 18:41:49

Ez a danigyerek szerintem bármilyen feladaton elvérezne bárki ellen (talán Márk ellen nem). A negyvenixes nőci maga is meglepődött, hogy ennyike a kölök. Márk jól tette, hogy lelépett mert ő lett volna a következő párbajozó. Pl. nem ismert meg egy sarlót, azzal akart fafésűt fabrikálni. Nyilván a modellkedéshez nem kell ilyesmit tudni. Ez a gyerkőc teljesen zoolander világban él, meg a modell csaj is. Biztos jópofa az a világ is, de még gyakorolni kell a Magnumot.

csincsilla72 2016.03.31. 18:42:39

@beacska: Valaki nem csinálta meg a házi feladatát.:-(

Cimili 2016.03.31. 18:43:00

Azt hittem, mire végzek a reggelimmel jön már végre a mai poszt. Sixx, sztrájk??????

Cimili 2016.03.31. 18:43:45

@aloksak: Levettem, h nem tudod, azért is írtam le. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.31. 18:55:16

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Én is annak nézném, semmi esetre sem szamurájnak. :-) Nagyon sötét az a kép, nekem kivehetetlen. :.-(

aloksak 2016.03.31. 18:59:23

@Majom1Parádé: :D bocs. Akkor legyen az. :D

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:01:41

Mai posztot is a szabózé írja?

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:04:50

Na, Szintikébe azért előbb utóbb csak beleakad a fasz

Cimili 2016.03.31. 19:05:20

Fúúúúúj, Geri a kutya táljából eszik!

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.31. 19:07:11

Na romantika, izélés éccaka, ezek szerint Simi az új Farmjátékos...

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:07:15

Az Államvédelmi Hatóság emberei helyszínre mentek. Valamelyik pulyka hazaáruló lesz.

,, 2016.03.31. 19:07:34

Nem tudom megérteni ezt a húshiány dolgot

Cimili 2016.03.31. 19:08:16

Pulyka gyilok van, jesszusom. Nem bírnám végig nézni.

aloksak 2016.03.31. 19:08:53

@Cimili: Higiénikus. Ki akar egy puszit Geritől? :))

aloksak 2016.03.31. 19:09:46

@Cimili: Pedig a cicusok is jól járnak ilyenkor. :)

aloksak 2016.03.31. 19:11:00

@Cimili: És még finoman fogalmaztam. :) Brigi most kérhetett volna egyet. :))

Cimili 2016.03.31. 19:12:43

Dóri kardigánja is mindjárt meggyullad.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.31. 19:12:45

Kecske most mennyire lehet depis, Márk nélkül?

Cimili 2016.03.31. 19:13:38

Sanya mif@szt csinál?

aloksak 2016.03.31. 19:13:41

Na ne!! :D Sanyát mi a franc lelte? :D

perszepolisz 2016.03.31. 19:15:29

Estére Dia is belebukik ebbe az konyhafőnökségbe. Durva ez az állás.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.31. 19:15:33

Sanya túl sokat állt füstben szélirányban úgy tünik

Cimili 2016.03.31. 19:18:01

Komolyan nem kaptak sót?

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:19:36

@Cimili: nem, már sokszor nyivákoltak miatta

Cimili 2016.03.31. 19:20:05

Geri, mint egy ősember, mindig kézzel eszik és nyalogatja utána az ujjait.:DDDDDDD

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:20:40

@Cimili: izzadságot kéne összegyüjteniük és a napon elpárologtatni.

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:23:28

vagy aki sót akar enni, a reggeli kenyerét becsapja a hona alá, estére sós lesz a kenyér. :D
gusztustalan de a tulélésért mindent!

aloksak 2016.03.31. 19:24:46

@Cimili: Az nem lenne baj. Csak előtte Kongó is azt nyalogatta. :)

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:27:20

Most meg Laura nyivákol hogy haza akar menni, kezd kurva unalmas lenni.

aloksak 2016.03.31. 19:27:50

Laura most feladta? Mert kimondta. Nem?

Magentax 2016.03.31. 19:28:45

Mi volt abban a löttyben az a fehéres izé? Krumpli nem lehetett, hiszen az már régen elfogyott.
Jót röhögtem a Henin - pulykatöpörtyű! :)))) Valamelyik nagyokos lány meg benyögte a pörköltre - de jó, van tojás is. Pulykapörköltbe tojás? Hmmm - érdekes.

Cimili 2016.03.31. 19:29:02

@Chuck Νorris: Fúúúúúúúj! :DDDDDDDD

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:29:49

madárijesztő... inkább kitettek volna pár hurkot

Cimili 2016.03.31. 19:30:22

Nna, annyit dolgoznak, h minyá megint megéheznek. :)

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:31:05

Sanyának kurva súlyos problámák vannak a fejével.

Cimili 2016.03.31. 19:31:52

Jól mondta asszem a Heni, h egyik Napóleonnak képzeli magát. Gondolom az Attilára gondolt. Mininapóleon. :)

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:32:12

Giziiiiiiiiiiiiiiii :(((((

Cimili 2016.03.31. 19:32:57

@Chuck Νorris: Erre én is kíváncsi lennék.

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:33:28

Napólati már a fát is jobban vágja a hivatásosonál :))

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:34:31

sztem beküldték a Laura pasiját, nehogy feladja ö is.

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:34:36

Most komolyan, nincs kötbér? Csak úgy hazasétálgatunk ha valami nem tetszik?

Cimili 2016.03.31. 19:38:20

Tehén vakaró meg minek? Csak úgy kérdezem, városi vagyok.

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:39:11

az uj fiuka böfögni már egész vidékiesen tud :D

aloksak 2016.03.31. 19:40:49

@Cimili: Én is ezt kérdezném. Mint vidéki

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:41:22

én sem értem ezt a tehénvakarósdit. De majd Aloksak megmondja a tutit, ö nagyon vágja a vidéki létet ::)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.31. 19:41:45

Mint egy karóba húzott ember, ez a madárijjesztő :-)

,, 2016.03.31. 19:41:46

@Cimili: ő mindenkire ezt mondja, aki nem rendeli alá magát az ő akaratának... Nem először hallom ezt sem.

aloksak 2016.03.31. 19:42:06

Na Attika elintézi Laurát. Gizellát akarja. A pöcshuszár

perszepolisz 2016.03.31. 19:42:27

Vakarni ép szokták a tehenet, de hogy a tehén nem fog egy rúdhoz dörgölőzni magától, az hót ziher. Nem baj jó lesz majd sztripper rúdnak.

aloksak 2016.03.31. 19:42:51

@Chuck Νorris: Fogalmam sincs. :) ilyet én még nem is hallottam

Chuck Νorris 2016.03.31. 19:45:55

@aloksak: már kiokositottam magam. tehát vagy kézzel/ruddal kapargatják a tehenet hogy jobb legyen a komfortérzete, vagy van már ilyen modern szörös henger amivel bizgassák a teheneket.
de ilyen "majd nekidöl és vakarja magát" tipusut nem láttam :)

aloksak 2016.03.31. 19:49:23

@Chuck Νorris: mert nincs. Kézi használtunk mi is mindig.

Cimili 2016.03.31. 19:49:33

Áááááá, Gizuscsak akkor jöhet vissza, ha Lora kimegy. :DDDDDDDDD

perszepolisz 2016.03.31. 19:50:24

Amúgy az új gyerekkel valami baj van.

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:51:30

Heni kiüldözte Sanyát. 10/10

aloksak 2016.03.31. 19:52:48

@Cimili: Nagy dilemma. :) Attika intézkedni fog.

Cimili 2016.03.31. 19:53:24

Persze, Napolati még a kecskét is felkapja. Utána meg majd vele együtt taknyol el. :DDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 19:55:38

Na, Sly hoz nekik 5 millió 300 ezer farmpengőt, tudnak vásárolni. Csak azért mert elvetették a magokat.

Remélem az árfolyam egy kiló krumpli / 1 millió körül van.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.31. 19:57:42

Az hogy a kis 19 éves Laura ennyire félreismeri az a rohadék Danit az érhető. De hogy Attila ennyire ne vegye észre az ingyenélő sunyit azt nem értem. minden ellenszenvem ellenére, nem hülye ő és melózik, de hogy ebbe az iránya vak legyen?

Amúgy Attila lehiggadt a hét második felében, vettem észre.

perszepolisz 2016.03.31. 19:58:13

@Cimili: Eddig Attila kifutófiúját játssza, de szerintem nem játssza. Kicsit egyszerű, naív ez a gyermek. Persze még csak tízpercet láttunk belőle, szóval lehet hogy nincs igazam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.31. 20:07:49

@perszepolisz: Az ő feladata először, hogy integrálódjon a közösségbe, én is így csinálnám a helyében az első napokat... Attilának meg abból a szempontból igaza, van, hogy a srác tele van energiával, akkor dolgozzon egy kicsit ő most. Szerintem ez mindkét oldalról normális reakció!

,, 2016.03.31. 20:10:46

Attila nem is olyan rossz arc. És legalább a hátán viszi a sót. Nehogy kiessen.

Cimili 2016.03.31. 20:18:45

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Kezdem én is megszokni, és valóban lehiggadt egy kicsit. Viszont ha a Gizi visszamenne, az ő hátországával megint sokkal nagyobb szája lenne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.31. 20:30:01

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Attila egy olyan egyébként átlagos magyar férfi ember, aki egyfelől tök jó tulajdonságokkal rendelkezik, tud érzelmeket kimutatni és felvállalni, másfelől meg esendő és irritáló tulajdonságai is vannak, pl. hogy gyakran nem tudja az indulatát kordában tartani. Viszont tényleg vannak úgymond emberi tulajdonságai melyek szerethetővé is tehetik, és ami még fontos, nem egy feladós fajta!

beacska 2016.03.31. 21:09:47

szimpatikus ez a Gábor-gyerek

natalja (törölt) 2016.03.31. 21:15:56

@Cimili: Igen, már a lehetőség egészen felvillanyozta. Brrrrrr.... :-(

Well... 2016.03.31. 21:18:38

ezek mirol pofaznak hushianybol kifolyolag ??? nem akkak oromkodott mind tegnap, h babot ettek fustolt csulokkel ?????? most en vagyok a hulye vagy en vagyok a hulye ??? vagy csak hulyenek neznek ?

Well... 2016.03.31. 21:21:30

na a bekaszaju megdumalja a sztriptizest, h ot vigye , igy kijut a danikajahoz szia kicsilany ennyit tucc

Well... 2016.03.31. 21:23:21

hogy van az, h a riport mellett log egy akkora furt banan, h a legnagyobb bananfa is megirigyelne abbol miert nem csipkednek ??

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 21:33:08

@perszepolisz: masszírozni kell,hogy wugyu marha legyen belőle

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.31. 21:35:46

@Schlomo Goldberg: egyébként az az igazi Sly gazda? vagy csak a mása papundekliből?

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.31. 21:55:16

Valamiért abban a hitben voltam, hogy ma lesz már kihívás is.

alkalmi nyúl 2016.03.31. 21:57:46

Na most néztem csak meg. Attila egészen megnormálisodott. Remélem Sanya nem Henit viszi ki bosszúból. Amúgy ezek ketten mióta rühellik így egymást? Nemrég még közös szado-mazo showt nyomtak... hol romlott el ez a viszony? Valaki tudja? Majdnem hánytam mikor néma Gergő módszeresen lenyalta az összes ujját tőből, miután a kutya kajájában turkált. Meg ahogy alszik vele és simogatja a seggét.... Csak nekem bizarr? ááááá

alkalmi nyúl 2016.03.31. 21:59:26

Ez a tehén vakaró fa vagy mi a szösz, nem lehet, hogy a tehén vajúdásának kelléke lesz? Tudjátok mint ahogy régen kinyomták a gyereket a fatörzsnél az ősanyák... :)

Well... 2016.03.31. 22:03:40

na ma este mindenkinek elmagyaraztak szajbaragosan azt amit el kell... a dani visszahozasa konkretan a laura ellen van, (na b+ ki gondolta volna) , es a laura konkretan a dani (penze) utan akart menni (na b+ ki gondolta volna) es nem fogjak a gyurosnak (oregebbik gyuros) megengedni,h a laurat valasza..(hupsz, ja ezt nem kell tudjatok)...

Well... 2016.03.31. 22:05:01

@Pácsó Ármándó: hmm en ugy emlexem feher volt mikor meglepett, lehet nemetbe akar eljutni, es menekultnek alcazta magat ?? :oP

Schlomo Goldberg 2016.03.31. 22:13:39

@PeniValdes: nem tudom, én soha nem láttam az 'igazit", állítólag ez az csak elhízott mint a disznó

aloksak 2016.03.31. 22:27:16

@alkalmi nyúl: Nem hiszem. Én életemben nem láttam még csak hasonlót sem. Fogalmam sincs mire gondolnak.

zsiroskenyer8686 2016.04.01. 01:02:58

Most tudom megnézni az aktuális részt... hááát van rá egy láda söröm, hogy Dia kanolni fog Gáborral :D
süti beállítások módosítása