Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7765-7766. rész

2016. február 12. 10:00 - Gillotte

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Hanna felajánlja Reninek, hogy fizeti az útját Párizsba, csak menjen már a fenébe. A válaszra nincs idő, mert a háttérből figyel Peti, és barátnőjét karon ragadva elküldi a búsba Hannát, majd távoznak, Hanna pedig pattog Ádámnak, hogy Peti milyen ostoba, hogy hagyja átvágni magát.

bk_februar3_1.png

Miki panaszkodik testvéreinek, hogy Nóra kirakta, és nem hagyta, hogy Gizit ócsárolja bárki is. Áttérnek az irodai témákra, például arra, hogy Mikinek miért volt olyan fontos, hogy 200 ember megtartsa a munkáját, tán azért, mert András halála megváltoztatta? Érdekes, hogy érdeklik az emberi sorsok, miközben vér tapad a kezéhez. Ezalatt a már említett Nóra és Gizi elbeszélgetnek, miközben Nóra takarít, hisz jönnek a rendőrök. Gizi visszafekszik aludni a reggeli után, mert még nem aludta ki a tegnapi vedelést, s Nóra legnagyobb meglepetésére a kukát kinyitván a tegnap esti borosüveget találja meg – üresen. Azért Gizi annyira magánál volt, hogy kidobja, mert a szemétnek a szemétben a helye. Akkor bajban lett volna, ha Nóra szelektíven válogatja a hulladékot, és hirtelenjében 3 kuka közül kellett volna kiválasztani a helyeset.

bk_februar3_2.png

Reni és Peti a Pusszancsos kocsiban tárgyalják át az előző este történteket. Eközben Peti a tegnapi bevételt számolja át, jól látható módón egy borítékba teszi, s ezt a pult alá helyezi. Annyira mutatják, hogy Reni is jól lássa meg mi is, hogy biztos, hogy lesz még szerepe. Elsőként az, hogy Peti bejelenti, akár előbb is mehetnek Párizsba, mint hitték, mert ugyebár van már hozzá némi tőke. Reni alig akarja elhinni, ,,annyira boldog vagyok” – mondja rebegve, mintha a kezét kérte volna Peti. Lesz itt még valami, érzem én, gyanús ez a nagy öröm!

bk_februar3_3.png

A rendőrök megérkeznek Nórához, érdeklődnek a nászút felől, Magnum megjegyzi, hogy elég rövid volt. A kanapéra leülve folytatják a csevegést, a rendőrök érdeklődnek Robi játékszenvedélyéről. Hogy kitől tudnak erről, arról nem adhatnak információt, még Nórának sem, hiába volt a felesége, egészen pontosan 40 percig – szúrja oda a rendkívül együttérző felügyelő. Nóra ennél a pontnál küldi el a rend büszke őreit a jó büdös francba, hiszen nem haladnak semmivel, úgyhogy a találkozót ezennel meg is szakítják ,,mára végeztünk” felkiáltással. (Na persze, mintha maguktól mentek volna). Míg Nóra kikíséri a zsarukat Gizi slattyog ki, és egy üveg piát csenne éppen el, csak Nóra rajtakapja. Csak ajándékba vinné Gizi, állítja, de Nóra nem hülye, hisz az üres üveg bort is megtalálta. Nóra belátja, Gizinek komoly gondjai vannak, most is részeg, és most nincs ereje, hogy végigcsinálja Gizivel ezt az alkoholizmus témát, inkább menjen vissza Lacihoz. Nóra ezen hamar túllép, s Rudihoz megy jegyzetfüzettel a kezében érdeklődni, hogy mit látott Rudi az esküvőn, hánykor jött, mikor ment, hol járt, etc. Ezután Mikit célozza meg kérdésekkel az udvar kellős közepén, miről beszéltek Robival utoljára, miért, mi volt a kimenetele, miért mondta Miki Robinak azt, hogy megöli? Miki elismeri, hogy mondott ilyesmit, de ettől még nem ölte meg. Nóra lejegyzi, s továbbáll. Gizi néz Nóra után, és elmondja Mikinek, hogy kidobta, és valami marhára nem stimmel vele mostanában. Nóra ezután a villában folytatja a magánnyomozást, kikérdezi a Herrt és Ágit is. A kikérdezés után Nóra elkéri a cég telefonszámát aki az esküvőt szervezte, és a pincéreket küldte.

bk_februar3_4.png

A villában a Herr masszírozza Ági stresszes vállát, közben céges ügyekről beszélgetnek, s arról, hogy Ági a Herr ellen szavazott a cipőgyáras kérdésben. A Herr szerint ez nem baj, hisz pillanatok alatt be lehet jegyeztetni egy saját céget, amit ők ketten meg is tesznek, és megszerzik a cipőgyáras üzletet. Herr a fej, Ági pedig a cégvezető, aki már elég sok tapasztalatot szerzett. Mivel a Herr előélete miatt nem jegyeztethet be céget, Áginak elég nagy szerepe lesz. A masszázs után Ági a Mátyás király térre megy (hova máshova?) s összefut Julival. Elbeszélgetnek és Ági elmondja, hogy igazából mondhatni elege van belőle, hogy Attila kettős mércével mér, hisz Mikinek megbocsátotta András halálát, de Áginak nem bocsátja meg Benedek halálát. (Benedek, Attila régi barátja – a szerk.).

bk_februar3_5.png

Ádám összefut Petivel, és bocsánatot kér tőle az előző este miatt, hisz Hanna tényleg hülyén viselkedett. Peti szerint hagyni kéne a haverkodást, és felhozza, hogy Ádám talán nem is azért van Hannával, mert annyira szeretné, hiszen feltűnő, hogy ilyen szép ingje és cuccai vannak Ádámnak, csak nem Hanna pénzéből? Ádám ezeken filózva lép be a lakásba, egyből kényelmetlen neki a Hannától kapott ing, s egyúttal megkérdezi a lányt, miért érdekli őt, hogy mi van Petivel. A közös üzlet összeköti őket, ezért Petire is vigyáznia kell. Ádám szerint ez bullshit, hagyni kéne Petit a francba, miért kell mindenkinek megmondani a tutit? Az emlegetett Peti eközben megnézné az eldugott pénzét, de a borítékban a pénznek csak a hűlt helyét találja. Mint az őrült csönget Hannánál, és követeli vissza a pénzt, amit Hanna ellopott, hisz biztos ő volt, hogy Renire kenje az egészet. Hanna kikéri magának, szerinte Peti csak nem veszi észre, hogy átvágják. Peti szerint viszont Hanna kilóra megveszi az embereket, Renit, Ádámot, ki tudja még kit. Hanna inkább elküldi Petit, mielőtt kitörne rajta a sírás. Na, csak nem betalált?

bk_februar3_6.png

Miki az irodába lépve Julinál érdeklődik, vajon mi Nóránál ez a nyomozósdi? Juli szerint nem valószínű ez a magánnyomozás azért, mégiscsak nagy fájdalom érte Nórát, érthető, hogy tudni akarja, ki ölte meg a férjét. Miki aggódik, hogy Nóra őt tartja a gyilkosnak, de Juli megnyugtatja, szerinte ugyanis senki nem gyanúsítja Miklóst, maga Juli legalábbis biztosan nem. Miki megy, útja Nórához vezet, ahol szabályos kis laborba tér be: parafás táblán a villa tervrajza, és a BK egész stáblistájának neve vannak elhelyezve, s a nevek tetején, mint gyanúsított Miki áll. Nem hisz a szemének, Nóra tényleg őt gyanúsítja? Az irodába Attila jön, Juli rögtön beszámol neki a Mikitől hallottakról, miszerint Nóra őt gyanúsítja, mert Andrást is Miki ölte meg, még ha nem is közvetlenül. Hamár itt tartunk Juli rákérdez, hogy ha Mikinek megbocsátott Attila András halála ügyében, Áginak miért nem bocsát meg Benedek halála miatt? A választ a következő részből megtudjuk!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása