Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7729-7730. rész:

2016. január 16. 11:00 - Gillotte

Juli enyhe idegösszeroppanást kap, amint megtalálja Peti táskájában a gyilkos fegyvert. Peti hiába próbálja kimagyarázni, anyja úgy ráordít, hogy még ő is beijed kicsit. Juli kiborul, gondolta, hogy a gyerekei nem lesznek orvosok és jogászok, de hogy gyilkosok… Petinek most esik le, hogy az anyja azt gondolja, hogy Peti gyilkolta meg Robit. Ugyan ez nem így van, nem hajlandó többet mondani, mert nem akarja bajba keverni a tettest. Peti tudja, ki tette, de nem vall színt. Juli hívná a rendőrséget, nehogy a fia vigye el más balhéját, de Peti előrebocsátja, hogy felesleges, ugyanis a rendőröknek sem fog semmit mondani. Juli nem tud mit tenni, Peti kérésére elhiszi, hogy nem ő volt a tettes, s hogy oka van hallgatni. Támogatni akarja fiát, úgyhogy kitalálja, rejtsék el valahol a gyertyatartót.

bk_januar10_1.png

Gizi Nóra lelkét próbálja ápolni, biztatja az evésre, mert bánat esetén mindenkit az evésre biztatnak a filmekben. Nóra nem éhes, válaszol a jókívánságokkal teli képeslapokra ismeretleneknek. Ahogy halad Nóra a képeslapokkal magányában, Robi pulcsiját magára öltve azért csak könnyekben tör ki.

bk_januar10_2.png

Hanna izgalmas telefont kap egy szupermarket lánctól, miszerint érdekli őket a Pusszancs, és be kéne vinni párat tesztelni, hogy biztosak legyenek a döntésükben. Hanna rettentően örül, Ádám nem annyira, mert ugyebár így garantált a közös munka Hannának és Petinek. Mire a gondolat végére ér Hanna már át is viharzik elmesélni Petinek. Peti és Juli épp kilábalnak a veszekedésből, úgyhogy Hanna nem a legjobbkor érkezik. Peti nincs is annyira bezsongva amennyire Hanna várja, Juli játssza gyorsan a meglepett és boldogat, hogy Peti is moderálja már magát és tegyen úgy, mintha semmi gondja nem lenne. Juli azt is felajánlja, hogy átolvassa a szerződést, milyen kedves, hisz annyit dolgozott a Berényiéknél, hogy mindenhez ért. Peti összeállíttat egy termékminta-csomagot Hannával, aki legalább lelép.

bk_januar10_3.png

Vilibá összefut Mikivel az udvaron, Nóráról érdeklődik, s amúgy Timivel is mi van, Lucával zokogtak egymás vállán. Miki elmeséli, hogy a Troll elmegy Svájcba, feltételezhetően ezért volt a könnyes búcsú a barátnőjével. Miki támogatja Vilibát Nóra látogatását illetően, csak kéri, ne figyeljen, ha Nóra előáll azon elméletével, hogy Miki Robi gyilkosa, mert habár utálta, de sosem ölné meg. Vilibá nem feltétlenül hiszi el, hisz hallotta, hogy Miki megfenyegette Robit aki ugyebár már nem él. Miki hiába győzködi, hogy ha mindenkit megölt volna, akit eddig megfenyegetett, már nem lenne túlnépesedve a Föld, nem igazán hat. Vili ezután átmegy Bözsihez  kisboltba, miután Gizi nagy nehezen lelép, megbeszéli élete társával aggályait, miszerint csak el kéne mondani a rendőröknek, hogy Miki megfenyegette Robit, nehogy az öreg lelkén száradjon, hogy nem derül ki az igazság, márcsak Nóra miatt is. Nem sokkal később Vilibá már csücsül is a rendőrségen, kínjában rengeteg vizet kér, és köp is. Nem akar egyértelműen infókat átadni, de dörzsöltebbek a magyar zsaruk ennél, úgyhogy hamar kibukik belőle ami aggasztja: Miki bizony megfenyegette Robit, hogy megöli. Ezután Mikit rendelik be, aki levágja, hogy az öreg mártotta be. Elmondja, hogy tény, hogy gyűlölte Robit, s ebből a Zsaru már fel is állítja az elméletét, miszerint bizonyára Miki a gyilkos, hisz volt indítéka. Miki kikéri magának, hogy a Zsaru puszta elméletekre alapozva meggyanúsítja, és az is idegesíti, hogy a rendőrök úgy beszélnek egymás közt (lásd: ,,engem nem győz meg, téged?”) mintha ott se lenne. Miki reménykedik, hogy hamár, akkor remélhetőleg előveszik az örömapát is, hiszen a Herr gyűlölte a saját fiát, s nemrég szabadult a börtönből, ahová amúgy a fia juttatta. Ráadásul azt is megtudta a Herr, hogy a fia meg akarta csókolni Herrnét. Nesze neked indíték!

bk_januar10_4.png

Ádám a kisboltban panaszkodik kedvenc nagynénjének arról, hogy Peti már megint nyeregben van Hannánál a Pusszancs miatt, és milyen rossz, hogy Ádám is rengeteget dolgozik, mégsem ér el semmit. Gizi biztatja Ádámot, hogy jó fotós, csak a lehetőségre kell várni, és amúgy meg vetet vele Hannának egy szívecskés csokit. Ezután nem tudni, mi lesz a csoki sorsa, de együtt kajálnak a lakásban, és Hanna lelkendezik az új üzletről és Petitől idézget vicces mondásokat, mint például ,,muszáj, mint Hannának a szolárium” s ezeket Ádám rendkívül nehezen tolerálja. Elmennek a Pusszancs mobilhoz előkészíteni a termékmintákat. A kimért termékekre a szórást Ádám intézi. Jó dolog a csokiszórás, de a kavicsot jobbnak gondolja Ádám, úgyhogy azzal is rak egy keveset a porciókba.

bk_januar10_5.png

Juli akcióhoz öltözik, Máténak kiabál, hogy feküdjön le, és játsszon a laptopon. Máté velük akar menni, s hiába mennének, Máté elkezd sírni, úgyhogy Juli úgy dönt, hogy maradnak, és másnap elintézik a dolgot. Peti menne egyedül, de Juli nem engedi, majd másnap mennek, együtt. Ez meg is történik, a Duna felé mennek vízbe dobni a bizonyítékot. Nem sok filmet láthattak eddig amiben hasonló szitu van, abból talán elleshettek volna valamit a helyes eljárásról (vagy BK-éknál ennyire zs kategóriás filmeket vetítenek) mert attól a nyomorult sporttáskától nem szabadulnak meg, hanem a sporttáskát, s benne a gyertyatartót dobják be a vízbe, hogy még lehetőleg lebegjen is egy kicsit a víz felszínén. Alighogy Peti bedobja, a sétálgató Nóra szólítja le őket a hídról, ,,hát ti mit csináltok itt?”

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása