Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7711-7012. rész

2015. december 23. 13:56 - Gillotte

Ádám Tóbiásnak magyarázza a bizonyítványát arról, miért készítette a fotót a modell fenékről és küldte el az újságnak. Kellett a pénz, bocs, ez van, de Tóbiás nem hiszi el, hisz ez nem Ádámra vall, rendes, hogy bevállalja Gizi helyett, de ezzel nem segít rajta.

bk_dec17_1.png

A vacsora még mindig zajlik a villában, a hangulat egyre jobb, a Herr immáron jóllakottan szólogat be ivadékának, s szerinte ebből az esküvőből semmi jó nem fog kisülni, különben is, miért kellett őt arra kényszeríteni, hogy végigüljön egy vacsorát áruló fiával. Az esküvőről Nóra hiánya miatt nem igazán sikerül beszélni, így a szervezés ügyében még mindig vannak bizonytalan pontok, ami tekintve, hogy másnap lesz az esemény, elég kényelmes megoldás. Robi próbál elbeszélgetni apjával, de a Herrt sem a fia, sem az esküvő nem érdekli, hisz nem akar olyan ember esküvőjével foglalkozni aki börtönbe juttatta. Míg Robi és a Herr apa-fiú beszélget Liza előkerül, Ottóval chatelt, elmennek majd dartsozni, de jó lesz! Ági aggódik lánya ártatlanságáért, de Liza biztosítja, hogy nem kell, mert ő nem akarja, és ezt Ottó tiszteletben tartja. Ági azonban aggódik, hisz saját bőrén tanulta meg, nem úgy van az. Eközben Robi bocsánatért esedezik apjánál, bármit megtenne, hogy apja megbocsásson neki, hisz a Herr csak Ági kedvéért viseli el Robit, aki nem is a fia, csupán ,,egy kudarcba fulladt próbálkozás”. Kemény azért! Robi eléggé ki is borul, azzal megy oda Ágihoz, hogy hagyják inkább, ne a villában legyen az esküvő, mert így nincs értelme. Ági győzködi, ne tegye ezt, ennyi idő alatt képtelenség új helyet találni. Robi értékeli Ági próbálkozását, ennek ellenére nem akarja a villában tartani az esküvőt a Herr miatt. Ági eddig bírja, felteszi a kérdést, Robikám, tudod te, min mentem keresztül ezért az esküvőért?! Robi fel is kapja erre a fejét, hogy értette ezt Ági? Ági ködösít, azon rugózik, hogy Robi miért nem tudott elég jó lenni az apjának. Végül csak kiböki, mi a valódi baj: a Herr akkorát csalódott, hogy újabb utódot akar, amihez Ági közreműködéséhez is szükség lenne, de ő nem akarja, és a Herr mindent megtesz, hogy elérje, amit akar. Nem is kell többet mondani, Robi kilogikázza, mire kényszerítette Ágit a Herr.

bk_dec17_2.png

Miki továbbra sem érti, Nóra miért akar hozzámenni Robihoz, nem hiszi el, hogy szerelemből. Megérkezik a lakatos, kisvártatva kiszabadítja a feleket szorult helyzetükből. Mikit hazaküldi Nóra, hogy elbeszélgethessen a Trollal aki bezárta őket a lakásba. A Troll csak egy büntetésre vár, amúgy tojik bele a dologba. Nóra kétségbeesetten reagál, hisz mindent kipróbált már, de Timi semmilyen nevelési elvre nem reagál, már jól fel kéne pofozni. A Troll nyitott lenne rá, de Nóra nem akarja megütni. Addig fajulnak, hogy ha a Troll nem akar menni az esküvőre akkor ne is menjen, csak puffogjon a szobájában, milyen szörnyű élete van. Miután a Troll kimerészkedik a szobából Nóra bocsánatot kér amiért felemelte a hangját (még ő kér bocsánatot!) kéri lányát, béküljenek ki, legyen ott az esküvőn, de Timi nem akarja megjátszani magát, oké, házasodjanak össze, de hagyják ki ebből az egészből. Több szót nem akar erre fecsérelni, hisz mindent kitárgyalt Mikivel, akit mindig érdekel, mi van vele, csak úgy mellékesen.

bk_dec17_3.png

Ádám már otthon ücsörög és laptopozik, Hanna pattogva érkezik haza azon információ birtokában, hogy Ádám készítette és adta el a titkos felvételt a Fittlaborból, ugyanis az újság főszerkesztője elmondta, ki volt. Ádám már bevallotta Tóbiásnak, hogy ő volt a bűnös, de Hanna nem biztos ebben, így átmegy Tóbiáshoz lecsekkolni, mit is mondott Ádám. Tóbiás panaszkodik, hogy az újságírók mennyire rácuppantak a Fittlaborra, pletykára éhesen néznék meg a helyszínt ahol a híres modell feneke megvillant. Hanna felvilágosítja Tóbit, hogy Ádám nyomta fel a képet arra az oldalra némi pénzért, Tóbiásban összedől egy kisebb világ, hisz Ádám a barátja, hogy volt képes ilyenre? Bár megérti, hisz Ádámnak csak azért kellett a pénz, hogy lépést tarthasson pénzes lakótársával, Hannával. Hanna állítja, hogy ez baromság, hisz sosem dörgölte Ádám orra alá, mennyi pénze van, Tóbiás szerint az azért eléggé nagy dörgölés, hogy csak úgy megveszi Hanna a lakást Ádám feje felől, és mindig ő vásárol be. Hanna távoztával Ádám átmegy bocsánatot kérni Tóbiástól, de Tóbiás hatalmasat csalódott, és jelzi, nyert Ádám némi pénzt a fotóval, de elvesztett egy barátot. Tóbiás ezután Gizinél próbálkozik bocsánatkéréssel amiért kirúgta, Gizi eddigre már jócskán a pohár fenekén jár. Hiába minden szó, Gizi elzavarja Tóbiást.

bk_dec17_4.png

Miki Lacinak meséli az „Összezárva Nórával” élményeit. Ez nem 24 órás volt, mint Friderikusznál, így nem is sikerült annyi nyersanyagot termelni, nem jutott semmire, Nóra megingathatatlan. Laci szerint hiába pattog Miki, még ha Robi nem is olyan jó srác, mindössze annyi bűne van, hogy elveszi Nórát, mert tök mindegy, ki akarna Nóra kegyeiért küzdeni, Miki akkor is gyűlölné.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása