Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7677-7678-ik rész

2015. november 26. 16:00 - Gillotte

Miki összefut Robival a lépcsőházban és nem állja meg, hogy ne kössön bele a Nórával való házasság kapcsán. Robi ezt egy grabancon ragadással honorálja, látszólag nem hagyja magát felidegesíteni, de Miki jót mulat azon, hogy csak 2016-ban lesz az esküvőjük. Ezután Miki Nórával fut össze, s Miki van annyira jófej (?) hogy garantáltan megadja a rezidencia tulajának a telefonszámát, ha Robi kéri el azt. Nóra arra ér haza, hogy Robi sík ideg amiért Miki megint belekötött, el is vágja az ujját. Míg Nóra ellátja a bibit vázolja, hogy annyit kéne csak tenni Robinak, hogy megkéri Mikit, hogy adja meg a rezidencia tulajának a számát és ennyi, Robi azonban nem hajlandó könyörögni Mikinek. Felajánlja, hogy legyen máshol az esküvő, hiszen nem a helyszín a fontos, hanem a kivel, s Nóra kényszeredetten rábólint. Mikivel azért elbeszélget utána, és hiába mondja Miki, hogy csak azért akadályozná meg az esküvőt, hogy Nóra ne kövessen el hibát, Nórát ez nem érdekli.

bk_november24_1.png

A biznisz nem igazán megy a Rózsában. Rudi szerint jobb módja is van a pénzszerzésnek mint tálcákkal rohangálni, de Krisztián nem akar hallani más módról, legalábbis nem a következő pár hónapban. Rudi hazatér és összefut Robival, aki behajtani kényszerül a pókeren nyert pénzt, hiszen szüksége van rá, Rudinak pedig időre van szüksége, hogy előteremtse. Rudi elszontyolodva tolja a zsíros kenyeret ecetes uborkával, amikor Krisztián hazajön, se beszámol neki, hogy Robi kéri a pénzét és igazán tehetnének valami illegálisat határozatlan idejű meggazdagodásért, de Krisztián hallani sem akar erről.

bk_november24_2.png

Ádi fiú és Hanna a szexmentes együttélést próbálják, s egyből fennakadás történik a mosatlan láttán, hiszen előző nap is Ádám csinálta meg, így kifogásolja, hogy Hanna nem csinál semmit. Hannának nincs ideje, mert dolgozik, Ádám meg is említi, hogy ha a csaja lenne Hanna, már rég kidobta volna, de a lány rákontrázik, hogy igaz, hogy nem a csaja, de a főbérlője. Ádám persze megsértődik, hogy erre megy ki az egész, mivel Hanna főbérlő mindent megtehet, így le is pályázik Gizihez panaszkodni. Ádám sürgősségi jelleggel elköltözne, úgyhogy ha ennyire rossz a helyzet Gizi felajánlja, hogy csövezzen náluk, míg nem talál másik lakást. Hanna eközben Alíztól kér reggelit a Rózsában, a kávét kiborítja ,,ez is az Ádám hibája” úgyhogy témánál is vagyunk. Alíz szívesen beszél a sértődékeny Ádámmal, hogy jobb útra térítse, mert szerinte Hannának még mindig fontos Ádám és szíve szerint visszacsinálná a szakítást. ,,Finom leszek, mint egy hatrétegű törlőkendő” – mondja Alíz a frappánsnak szánt hasonlatot.

bk_november24_3.png

Juli finomőrlésű kukoricadarát keres a Novák ABC-ben, az egyik sarokban keresgéli épp, amikor beállít Nóra új nagy barátnőjéhez, Gizihez. Éppen mondanivalója lenne az esküvővel kapcsoltban amikor felfedezi Juli jelenlétét, úgyhogy rögtön vált, és ő is kukoricadarát keres. Csak egy van a raktárban, Juli felajánlja Nórának az egyetlen darabot és Nóra egy kurta ,,köszi” kíséretében elhúz a boltból. Amikor Juli is elmegy Nóra visszamegy megtárgyalni Gizivel az esküvői aggodalmakat, de bevallja, sajnálja, hogy Julival már nem tudja ezeket kibeszélni. Gizi saját esküvőjét hozza fel példaként, eltört a tükör, elszakadt a ruha, semmi nem klappolt, majdnem le is mondta az esküvőt, de milyen kár lett volna, hiszen olyan boldogok Lacival. Mialatt Nóra és Gizi cseveg, Juli Attilának panaszkodik amiért Nóra ennyire semmibe veszi, de Attila szerint Nóra ,,menyasszonyfrászban” szenved, megkergül az esküvő előtt, és semmi jelentőset nem beszélt meg Gizivel. Juli szerint azonban valami fontos dolog történt, és úgy érzi, valami felsőbb erő meg akarja akadályozni az esküvőt. Miki erre toppan be, s meghatódottan konstatálja, hogy ,,felsőbb erő” az új neve.

bk_november24_4.png

Gizi és Nóra átmegy a Rózsába megtárgyalni Nóra lánybúcsújának részleteit amibe Alíz is bekapcsolódik, mint Claudia volt esküvőszervező cégének kirúgott, de megbecsült tagja. Alíz ezután elkapja Ádámot és megpróbál a lelkére beszélni Hannával kapcsolatban, de Ádám nem hajlandó megbocsátani a megcsalást. Immáron Nóra nélkül folytatják a lánybúcsú megtárgyalását, Alíz arról panaszkodik, hogy minden sztriptízes fickó foglalt, és kéne pár. A pénz nagy úr, úgyhogy a kávézóba lépő Rudit nem kell győzködni, hogy beugorjon vetkőzős fiúnak. Alíz nem örül neki, hogy az aktuális barátja mutogassa magát, de Rudi azzal érvel, hogy ez csak egy munka, és a lánybúcsú után Alíznak lesz a legjobb, mert meg is kapja az árut. Rudi utolsó lehetőségként beveti, hogy meggyőzi Krisztiánt is a vetkőzésre, hogy Alíz lássa, hogy ez nem olyan gáz. Alíz rábólint, ha Krisztián is vetkőzik Rudi is vetkőzhet. És belemegy-e Krisztán. Hát persze, pénzért bármit (csak legális legyen)!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.11.27. 13:41:20

Köszi! :-D Végül is nem baj hogy nem nézem csak olvasom, legalább a pasisztriptíz miatt nem maradok vissza a fejlődésben. Miért nem találnak már ki valami életszerűt könyörgöm! Jó, tudom, álomvilágban élek....

Gillotte 2015.11.29. 13:23:22

@hannamontanna: Majd megpróbálom úgy visszaadni a pasisztriptízt, hogy vizuálisan is előtted legyen, nehogy kimaradj a ,,jóból" :P Bár Krisztiánon enyhe pocakot vélek felfedezni az utóbbi időben, lehet, hogy ő már kinőtte magát ebből a sztriptíz dologból...
süti beállítások módosítása