Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7671-7672-ik rész:

2015. november 21. 12:00 - Gillotte

Ottó lóhalálában rohanna Robihoz megkérdezni, hogy ő-e az apja, de Liza azt javasolja, hogy először találjon valami bizonyítékot vagy figyelje meg Robit mielőtt lerohanja.

bk_november19_1.png

Ági a Rózsában whiskey-t iszogat férjével, s számonkéri amiért nem szólt neki előre arról, hogy helyben jelölteti magát az ügyvezetői posztért. Ági sokat dolgozott azért, hogy Attila és Miklós elviselje, s szerinte a Herr egy pillanat alatt rontotta el az egészet, ám férje lenyugtatja azzal, hogy nagy meglepetése van a számára ami sokkal nagyobb feladat lesz, mint a Berényiéknél dolgozni. Hazaérve Ági nem bír magával, tudni akarja, mi az a meglepetés, úgyhogy a Herr inge alatt keresi rá a választ, de nem találja. A Herr csak azt mondja neki, egy ilyen nő az élet számtalan helyén megfelelhet, nem csak az üzletben.

bk_november19_2.png

Juli arra ér haza este, hogy a fiúk nem voltak képesek megfőzni maguknak a tortellinit. Rohangál, mint a mérgezett egér, s amikor végre asztalhoz ülnének szembesülnie kell vele, hogy senki nem mosta ki másnapra Máté mezét, úgyhogy sértődötten feláll az asztaltól és nekiáll mosni. Attila másnap reggel megpróbál konyhatündérkedni, narancslevet facsar, leülteti a gyerekeket az asztalhoz, majd egy ügyes mozdulattal lelöki a friss nedűt a pultról. Máté és Peti egyből levágja, hogy valami nem stimmel, anya haragszik, úgyhogy valahogy ki kell engesztelni.

bk_november19_3.png

Nóra hazaérve a taggyűlésről lábmasszázst gyűjt be Robitól, eközben Ottó is hazaérkezik. Robi érdeklődik, merre járt, csak nem randin, a fiú ezt az apai aggodalom jelének veszi, és megbámulja Robit, majd zavarában elvonul kezet mosni. Kézmosás után folytatja Robi bámulását akinek feltűnik a dolog, de Ottó terel, s abból az irányból közelíti meg a ,,Robi-e az apám” kérdést, hogy érdeklődik, milyen viszonyban volt Robi Ottó anyjával. Jóban, mondja Robi, s a fiú tovább kombinál. Másnap reggel Robi vidáman falatozik egy almát, mire Ottó is elvesz egyet, s látszik a srác szemén, hogy levonja a konzekvenciát: milyen megható, ő is szereti az almát, majd újabb stírölés közepette lelép. Robi kezd kiakadni a folyamatos bámulás miatt, de Nóra szerint ez csak azért van, mert Ottónak kérdései vannak és választ vár rájuk. Robi le is ül Ottóval a Rózsa előtt dumálni Ottó apjáról meg anyjáról. Megjelenik a Herr, Ottó elmegy a Rózsa mosdójába, így a Herrnek lehetősége van ismét kedves kommentekkel illetni fiát. Újra elmondja a sztorit, miszerint Robi hibája Ottó apuka halála, s ebből az egészből a hallgatózó fiú csak annyit kap el, hogy előbb-utóbb kiderül a titok. Ottó és Robi a parkban folytatják a csevejt, és a fiú már nem tudja türtőztetni magát, számonkéri Robit, hogy milyen apa ő, hogy sosem látogatta gyerekkorában. Robi biztosítja a duzzogó tinit, hogy nem ő az apja, hanem a barátja, Márk, s a fiú rájön, hogy picit hülyét csinált magából, de Robi szerint az apja büszke lenne rá.

bk_november19_4.png

Ági reggel Julit találja az irodában, jól kipanaszkodják magukat egymás családjáról, majd Ági hirtelen ötlettől vezérelve felbontja az ügyfelek számára tartogatott pezsgőt. Elbeszélgetnek arról, hogy Juli milyen jó háziasszony, ellenben Ági mennyire nem akar háziasszony lenni, ő az üzletet szereti. A két nő elég rendesen becsiccsent, majd ezzel végezvén Ági a kocsihoz fut, ahol a Herr várja aki Ági kérésére végre beavatja, hogy mi az a nagy projekt amivel meglepi. A projekt határidőhöz kötött, kilenc hónapig tart, s az a neve, hogy közös gyerek. Hoppá! Juli pedig szintén tántorogva egy ismeretlen lányt talál a lakásban aki a könyvespolc körül tüsténkedik. Attila meglepetésnek szánja a jövevényt, de hamár így alakult bemutatja Julinak: ő Reni a bejárónő. Új szereplő a láthatáron!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása